نه ک800شده 400تومن
Printable View
نه ک800شده 400تومن
خوب ژستا رو نخوندم ولي تا جايي كه فهميدم بازم جنگ نوكيا و سوني اريكسون .تو اين وسط دي900 بي كلاه موند.
دي 900 توي اون سايته خيلي بد عكسه ولي يه سر به موبايل ريويو بزن عكساشو نگاه كن ( گر چه كه من به اين سايتها اعتمادي ندارم )
ما كه هرچي ميايم ميگيم ان73 بهتره كسي گوش نميده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بازم چندتا عكس براتون گذاشتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ببينين حال كنين [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته اينم بگم كه دوربينه خوب يكي از برتريهاي ان73 هستش وگرنه تو بقيه يه موارد ازجمله صدا و.... هم برتري كاملا با ان73 هستش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من كه گفتم ان 73 عاليه
عالي تر از اون چه كه فكرشو بكني عكسهاشو كه ديگه نگو
بابا به اين تابلويي
تولينك معلومه كه n73 پوز زنی کرده ناجور
n73 حتي از n93 هم بهتره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ولي اينجا تو سايت جي اس ام آرنا بهترين كمرا فون رو ك800 معرفي كرده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينم منبعش
خوب آخرش به ما چه من كه ژول مفت ندارم 450000 بدم يكي از اين گوشيا رو بگيرم ولي اگه هر سه تا شون رو داشتم خوب بود.
joole moft [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
عزیزم اون jool نیست اون پوله [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه عکسه دیگه گرفتم باش حال کردم گفتم بزارم که شما هم باش حال کنین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باشه خودتو کشتی
ان73 بهترینه
راحت شدی؟
آخه ان 73 قیافه هم نداره
عزیزه دلم یه کم خونسرد باش زیاد حرصو جوش نخور واست خوب نیس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] درضمن معلومه که ان73 بهترینه اینو خودم میدونستم یه چیزه جدیدتر بگو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
جک قشنگی بود مرسی دمت گرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بالاخره اینقده زور زدم تا به باشگاه صدتایی ها (( صد پستی ها )) پیوستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مبارکه به سلامتی ایشالا یه عمری باشه وارد باشگاهه 1000 تایی ها بشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به سلامتیه خودمو خودت بنوش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انشا الله کاربر فعال بشی ما که این همه فعالیت داشتیم تحویلمون نگرفتن ببینیم شما چی میشین
آخرش قبول کردین که ان 73 بهتره؟
آره بابا ان 73 خیلی خیلی بهتره حالا چون روی کا 800 نوشته سایبر شات که دلیل بر خوب بودن نمیشه
تایید میشهنقل قول:
n93 بهترههههههههههههههههههههه
آخه چه ربطی داشت
چرا این قدر اختلاف قیمت ؟ 516 یا 655نقل قول:
:biggrin: من تازگي n 73 خريدم
حتي فكرشم نميكردم به اين باحالي باشه
1- دوربين عالي 3.2 (حتي بهتر از n93)
2- پردازنده قوي 200 (برابر با سي پي يو k-jam و jamin)
3- صداي شفاف و استريو هم با اسپيكر هم با هندزفري
4- شفافيت بالاي lcd
5- سبك - خوش دست - و بر خلاف عقيده بعضي ها بسيار زيبا
6- symbian 9.1 جديد ترين ورژن در بين نوكياها ( بازي و برنامه تازگي ها داره زياد ميشه )
7- ارتباط از 4 طريق با كامپيوتر ( قابل انتخاب )
8- سرعت بسيار بالاي انتقال فايل با bluetooth
اصلا دلم نمي خواهد با هيچ كدوم از گوشي هاي موجود عوضش كنم ( حتي با ppc )
نمي خواهم نظرم رو تحميل كنم اما بعد از دو هفته تمام براي انتخاب يك گوشي ازبين اين همه مارك و مدل
هم تو اينترنت و هم پاساژ علاعدين فقط ميگم n73 :rolleye: :tongue: :) :rolleye: :biggrin:
نمیخوام بگم بده ولی جوجه رو آخر پاییز میشمارن . من شنیدم ان 73 هنگ میکنه . حتی میگن خود نوکیا اعلام کرده که ان 73 اشکال نرم افزاری داره
مهیار جان نوکیا یی که هنگ نکنه نوکیا نیست !!!!!
ن73 شاهکار نوکیاست ولی فقط با صدای هنذر فریش حال نکردم
ولی بازم میگم تنها ن سریز عالی نوکیا هست
فقط N73...
من هم خيلي راضيم...!!!
يه عكس هايي باهاش مي گيرم...!!!!
دست دوربين Sony N1 رو از پشت بسته!!!!!!!!!!!
گوشی فوق العاده عالی هست ولی شما خاهشا زیاد دور ورندار!!!!!!!!!
چون جلو ک800 .......
ولی در کل شاهکار نوکیا هستش
سلام
به نظره من هم کیفیتش عالیه
ن73
بابا تواین مقایسه n73 خیلی بهتر بوده
به غیر از حالت night mode
دوستان من فکر می کنم که اگر این بحث ان73 و کا800 رو تموم کنیم خیلی بهتره.آقاجان هرکی دوست داره می ره ان 73 می خره هرکی هم دوست نداره می ره کا 800 می خره.وظیفه ما فقط اطلاع رسانی به دوستانی که می خوان برن بخرن(که فکر کنم تو 5-6 تا تاپیک این کار انجام شده).تصمیم نهایی با خود خریداره.والسلام نامه تمام(چه جلب!!!)
البته نميخوام ارزشهاي ان 73 رو كم كنم ولي چونكه خودم هم ان 73 دارم مي خواستم بگم كه رم 1گيگ براش خيلي سنگينه و اين مشكل گوشي من تنها نيست البته اين مشكل پشت دوربين 2/3 و صداي استريوش گم ميشه اين رو هم بگم كه باند سمت چپش كار نمي كنه!؟نقل قول:
خوب یاید بری گارانتی ؟؟ که باندشو درست کنن . ولی راستی رم یک گیگ براش زیاده ؟؟؟؟؟ خیلی عجیبه !!
اين تاپيك خاك خورده رو دوباره كشيديد بالاااااااااااااااااااااا اااااااااا
من رم 2 گيگ دارم خيلي هم براش سبكه اصلا هم هنگر نكرده و سرعتشم بالا ترم رفته مخوصا توي گالري!نقل قول:
البته نميخوام ارزشهاي ان 73 رو كم كنم ولي چونكه خودم هم ان 73 دارم مي خواستم بگم كه رم 1گيگ براش خيلي سنگينه و اين مشكل گوشي من تنها نيست البته اين مشكل پشت دوربين 2/3 و صداي استريوش گم ميشه اين رو هم بگم كه باند سمت چپش كار نمي كنه!؟
اون اسپيكر براي هيچ كسي كار نمي كنه معلوم نيستش براي چه چيزي نوكيا از اون استفاده كرده!
تایید میشه ... منم رم دو گیگ دارم با مارک ex-byte سرعت یه کمی بیشترم شده... در ضمن 70% هم پره ... اون اسپیکر هم واسه حفظ تقارن و زیبایی اینجوری طراحی شده وگرنه همون یه طرفه...نقل قول:
يعني نميشه مشكله باندشو حل كرد؟نقل قول:
نه عزيز اون مشكلي نيستش!!!نقل قول:
يعني نميشه مشكله باندشو حل كرد؟
يه جور مدل هستش كه مي گن براي حفط تعادل نوكيا اون وري رو هم ساخته كه گوشي زشت نشه!!!
و گرنه مشكل خاصي نيستش!
كسي از بچه ها D900 نداشت عكس بگيره باهاش بذاره؟
آقا شهاب داره دی 900 رو