آقا من چه غلطی بکنم. اعصابمو خرد کرده. خیلی بد قلقی می کنه :((
Printable View
آقا من چه غلطی بکنم. اعصابمو خرد کرده. خیلی بد قلقی می کنه :((
سلام .نقل قول:
نوشتند که باید حداقل به اولین سوال امنیتی پاسخ بدین وگرنه کاری نمیتونند انجام بدند . نوشته اگر نمیدونین جواب سوال اول چیه میتونین یه لیست از تمام کلماتی که فکر میکنین که ممکنه درست باشه رو براشون بفرستین تا اونها رو یکی یکی امتحان کنند به صورت دستی . اگر میتونین حدس بزنین جواب سوال اول چی هست بنویسید
Hi
I guess one of the following words is the answer of the first security question
.....
......
.......
.......
........
.........
..........
.........
............
اگر اصلاً یادتون نمیاد چی بوده بنویسین
Hi
thanks for your reply.
unfortunately I don't remember anything about my first security question.
I can't even guess what the answer was. kindly help me to reset my password . I need my e-mail urgently.
Is there another way to reset the password ?
thanks for your cooperation
regards
با سلام و خسته نباشید. تمروز این پیغام رو به من داد.
Recently you requested personal assistance from our on-line support center. Below is a summary of your request and our response.
Subject Account Assistance Discussion Thread Response Via Email (Alyssa) 04/29/2014 05:50 AM Hi ,
Your account security is serious business and we take precautions to protect your personal info.That's why we'll only issue a new password, delete an account, or make changes if we've verified you as the owner of this account. This means we'll need you to provide the security information listed on your account at the time of registration or last update.
We apologize for any inconvenience this causes, but we adhere to these guidelines in order to protect the privacy and security of your account and those of the entire Yahoo network. If you're having difficulty remembering a piece of personal information needed to confirm your account ownership, we recommend that you send us a list of all possible answers.
Please check your records and resubmit new answers by clicking the URL below:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
If you're unable to provide this information, then you do have the option of [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
Regards,
Alyssa
Yahoo Customer CareCustomer By Email 04/29/2014 03:33 AM Hi
thanks for your reply.
unfortunately I don't remember anything about my first security question.
I can't even guess what the answer was. kindly help me to reset my password. I need my e-mail urgently.
Is there another way to reset the password?
thanks for your cooperation
regards.
On Tuesday, April 29, 2014 10:14 AM, Heshmat Panahi < [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] > wrote:
No no no. I do not think I have been hacked. These accounts only for academic work and not something else., I have registered for the lottery account.'s My face book account with this., Please help me. Thank you
On Monday, April 28, 2014 8:42 PM, Yahoo Customer Care < [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] > wrote:
Customer By Email 04/28/2014 10:45 PM No no no. I do not think I have been hacked. These accounts only for academic work and not something else., I have registered for the lottery account.'s My face book account with this., Please help me. Thank you
On Monday, April 28, 2014 8:42 PM, Yahoo Customer Care < [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] > wrote:
Response Via Email (Monica) 04/28/2014 09:12 AM Hi ,
Thanks for getting back to us.
Unfortunately, we were unable to match the answers that you provided with the information currently on this account.
For your security, we have to completely verify your account to provide you with login help. We recommend that you take the time to send us a list of all possible answers.
Please click on the URL below to resubmit new answers and try to remember the information as it was entered when you originally established your account or when you last updated your information:
If you are unable to provide this information, then you do have the option of opening a new account.
We're looking forward to your reply, .
Regards,
Monica
Yahoo Customer Care
Are you an easy target for hackers?
Learn [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] from our award winning journalist David Pogue.
-
Customer By Email 04/27/2014 11:10 PM Hi
Nothing change since i wrote to u.
The error is : Invalid ID or password. Please try again using your full Yahoo ID .
There is just One problem . and it is my forgotten password :( please help me, i need it for my university project and also i registration for the lottery.
Kindly help me to reset my password.
Thanks is advance
Best regards.
Response Via Email (Alyssa) 04/26/2014 11:06 AM Hi ,
Happy to help! I'll just need you to provide the answers to the two security questions you chose for your account. For security reasons, I can only ask you one question at a time.
Click the URL below to answer the first security question:
One of the ways we protect your account is by denying access to anyone who can't verify account information. That's why we need a correct answer for the first question before we can move on to the next.
Good to know: Our Password Helper will only accept the answer exactly as you entered it when you first registered or last updated your account information. Some common causes of answers being rejected online are missing words, missing punctuation, abbreviations, and misspellings.
If you've tried answers that didn't work online or if you're having difficulty remembering your answer, you're welcome to send us a list of all possible answers. We'll then manually verify your answers with the answer listed on the account. Without it, we will be unable to confirm your account.
Regards,
Alyssa
Yahoo Customer CareCustomer By Email 04/25/2014 11:16 AM Hi
No ! nothing changed.
I just want to access my account. i need it for my university work, and also i registration for the Lottery :(
I think my last log in was in 25/march/2014 from chrome browser .
My birthday is Monday, January 13, 1992 .
I think My alternate Email is snoop_vincent but it is do not work .
kindly help me to reset my password
Thanks in advance
Best regards
On Friday, April 25, 2014 12:02 AM, Yahoo Customer Care < [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] > wrote:
Response Via Email (massbug) 04/24/2014 12:31 PM Hi ,
Thank you for contacting Yahoo.
Yahoo Customer Care is committed to answering your questions as quickly and accurately as possible and we recognize it’s been awhile since you contacted us. We’re sorry for the delay.
It’s possible you may have already regained access to your account. If so, great!
If not, we’re here to help.
Please reply to this email with the following information:
• Has anything changed with your issue since you wrote to us?
• The exact text of any error messages you received.
• The steps leading up to the issue.
We also suggest a visit to our Help Central, which provides answers to many questions you might have.
Warm regards,
Yahoo Customer Care
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]Auto-Response 04/24/2014 11:57 AM Thank you for contacting Yahoo Customer Care. Your incident has been reviewed and we have determined that it needs special handling. We have escalated your Incident to the expert support team and will reply within the next 24 hours. Auto-Response 04/17/2014 02:40 AM This is an automated message acknowledging your recent submission for help to Yahoo Customer Care.
Please do not reply to this automated message as replies will not been seen or answered by a Yahoo Customer Care representative.
• If you reported abuse, we will investigate and take action where appropriate, and may be contacted if additional information is required to complete our investigation. We appreciate your efforts to make our community better.
• If you are submitting a request for assistance, or asking a question, a representative will respond as soon as possible.
Your Incident ID is: 140417-004594
Sincerely,
The Yahoo Customer Care Team
We will assume your issue has been resolved if we do not hear from you within 72 hours.
Thank you for allowing us to be of service to you.
[---001:006093:26502---]
چی غلطی بکنم حالا ؟ :( :n30:
سلام .
خودشون نوشتند که بدونِ نشونی دادن به اندازه ی کافی , هرگز اطمینان نمیکنند برای ریست کردن پاسوورد و این کار رو برای حفظ اطلاعات شخصی شما انجام میدن .
نوشته اند که اگه نتونین به سوالاتشون جواب بدین راهی جز فراموش کردن این ایمیل و ساختن ایمیل جدید ندارین .
ازتون خواسته اند حالا که چیزی راجع به جواب سوال اول یادتون نیست پس هر چیزی که در مورد اطلاعاتِ ثبت نام به یاد دارین براشون بفرستین مثل اسم اول و اسم دوم , تاریخ تولد , محل زندگی , شغل و هر چیز دیگه ای که موقع ثبت نام نوشتین .
ظاهراً این آخرین قدم برای اطمینان دادن به اونها هست تا باور کنند شما صاحب ایمیل هستین .
پس حالا شما چند راه دارین
1- فرستادن همه ی چیزهائی که یادتون هست از اطلاعات ثبت نام
بنویسین
my registration informations are as follow : 1- ......
2- ......
3- .........
4- ...........
5- .............
2- وارد شدن با یاهو مسنجر اگر که auto login هست یعنی پاسوورد ذخیره شده .
3- وارد شدن از طریق حساب فیسـیـوک یا تویتـر که در صفحه ی ورود یاهو لینکش هست .
در ضمن به عنوان کسی که تجربه ی زیادی از وضع لاتاریهای اینترنتی دارم بهتون توصیه میکنم وقتتون رو باهاش تلف نکنین .
اینها فقط مشتی کلاهبردارند که با جمع کردن دلار دلار از مردم دنیا صدها میلیون دلار به جیب میزنند و بیشترشون هم ص هـ یو نیـست هستند و در این جور کلاهبرداریها هم استادند .
دهها سال پیش با نامه کلاهبرداری میکردند برای لاتاری . بعدش با تلکس .
بعدش با فاکس و حالا با ایمیل .
دیگه خود دانید .
اما پولهائی رو که در این راه خرج میکنین بر باد رفته حساب کنین حتی اگر هزار بار ثبت نام کنین .
پولها رو میخورند و آبی هم روش و خرج عیش و نوش میکنند و به ریش شرکت کنندگان هم میخندند .
چه بسا کلاهبردار کوچک اینترنتی هم باشه و با این روش کلی به جیب میزنه .
با سلام. من لاتاری رو از سایت رسمی ثبت نام کردم و رایگان بود. نتیجش رو هم چند روز پیش اعلام کرد روی خود سایت که شامل من نمی شد.
من تمام حدس های که می تونستم و تمام اطلاعات موقع ثبت نام رو براشون در یک ایمیل فرستادم و در آخر این جواب رو به من فرستادتد:
Hi ,
Unfortunately, we weren't able to verify you're the owner of the "siavashpanahi15" Yahoo account using the verification information you sent us.
We're sorry, but it appears that we'll be unable to help you with the Yahoo ID in question. By accepting our [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , you agreed to provide true and valid registration information and to keep that information current and updated should it change.
Yahoo account privacy and security is an important part of Yahoo that we take very seriously. We adhere to these guidelines in order to protect the privacy and security of not only this Yahoo ID, but also those of our entire Yahoo network.
You're welcome to establish a new Yahoo ID at any time. However, if you strongly feel that this is indeed your Yahoo account, please [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
Regards,
Steve
Yahoo Customer Care
Are you an easy target for hackers?
Learn [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] from our award winning journalist David Pogue.
با سلام. ثبت نام من در لاتاری در سایت اصلی بود و هیچ گونه هزینه ای نداشت. نتایج هم همین چند روز پیش اعلام شد که شامل من نشد.
در آخر یاهو بعد از ایمیل من که تمام حدس های سوال اوا امنیتی و اطلاعات اولیه موقع ثبت نام بود این چنین پاسخ داد:
Hi ,
Unfortunately, we weren't able to verify you're the owner of the "siavashpanahi15" Yahoo account using the verification information you sent us.
We're sorry, but it appears that we'll be unable to help you with the Yahoo ID in question. By accepting our [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , you agreed to provide true and valid registration information and to keep that information current and updated should it change.
Yahoo account privacy and security is an important part of Yahoo that we take very seriously. We adhere to these guidelines in order to protect the privacy and security of not only this Yahoo ID, but also those of our entire Yahoo network.
You're welcome to establish a new Yahoo ID at any time. However, if you strongly feel that this is indeed your Yahoo account, please [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
Regards,
Steve
Yahoo Customer Care
:n13::n13::n13::n13: :23:
سلام . شما رو شناسائی نکردند . اون لینک آخری برای پر کردن فُرم جدید برای کمکِ آنلاین هست .نقل قول:
سلام دوستان
روش تغییر سوال امنیتی یاهو
ابتدا وارد این صفحه بشین
روی لینک زیر کلیک کنبن
yahoo account information page
user و password رو وارد کنین
روی لینک زیر کلیک کنین
reset with: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] or secret questions
روی لینک زیر کلیک کنین
update password-reset info
در این صفحه میتومین شماره موبایل بنویسین یا ایمیل جایگزین ثبت کنین ( alternate email )
برای تغییر سوال امنیتی روی لینک زیر کلیک کنین
change security questions and answers
سوال دلخواه رو انتخاب کنین
جوابش رو تایپ کنین
برای سوال دوم هم همینطور
دکمه ی save رو بزنین
اگر میترسین بعداً فراموششون کنین بهتره یه جائی یادداشنشون کنین مثلاً با مداد و خیلی کم رنگ توی جلد یک کتاب بنویسینش
مثال
عمو
ناصر
یعنی سوال اسم عمو هست و جواب ناصر
یا به انگلیسی بنویسینش
uncle
naser
درود
دوستان لطف کنن متون طویل انگلیسی رو در اسپویلر قرار بدن برای حفظ بیشتر نظم تاپیک .
سلام من هم آیدیم رو بلدم هم پسوردمو وقتی آیدی و پسوردمو وارد میکنم سوال امنیتی رو میپرسه که اون رو یادم نیست هر راهی که شده امتحان کردم چندین بار پسوردمو عوض کردم ولی این مشکل درست نشده اگه شما راهی بلدین لطفا من رو راهنمایی کنید ممنون
اگر آی پی عوض بشه یاهو بهتون شک میکنه و ازتون سوال امنیتی رو میپرسه . اگر ایمیل جایگزین alternate دارین میتونین از مسیر پاسوورد فراموش شده جلو برین .نقل قول:
داداش من این کارا رو میکنم ولی علامت نامه نمیاد میشه عکس بگیری ؟؟؟؟؟ ترو خدا کمک کنین
داداش ترو خدا کمک کن منو من مراحل رو میرم ولی علامت نامه نمیاد
دوستان من یک ایدی یاهو دارم که رمز عبورش رو فراموش کردم از طریق سایت یاهو یک بخش داره که شماره تلفن بدی تا رمز ریست رو برای شما بفرسته آیا این روش جواب میده تا بتونم برگردونم ایمیل ام رو؟(موقع ساخت ایمیل شماره تلفنی ندادم.)
اگر اون موقع شماره تلفنی ثبت نکردین پس الان نمیتونین پاسخی بگیرین .
مگر این که از طریق سوال های امنیتی بتونین پسورد رو ریکاوری کنین . از همه مهمتر این که اگه برای مدت طولانی از اکانتتون استفاده نکرده باشین به احتمال زیاد اون اکانت منقضی Expire شده .
وارد بخش پاسخ به سوالات هم میشم اما باز یک شماره تلفن میخواد بهش بدم!
سلام کمیل جان . من همین مشکلو با آیدیم دارم اگه میشه بیای یاهو ممنون میشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چون اینجا نمیتونم خصوصی بدم
من خیلی راه ها رو امتحان کردم...
و تنها راهی که جواب داد مکاتبه با خود یاهو بوده،
منم این مشکل رو دارم میشه راهنماییم کنید
پست های ابتدایی این تاپیک رو کامل بخونید، باید با یاهو مکاتبه کنید...نقل قول:
رفقا الان با کدوم لینک میتونم با یاهو ارتباط یرقرار کنم؟
با پستای اول تاپیک مشگلم حل نشد
Contact Yahoo! Mail Supportنقل قول:
کد:https://io.help.yahoo.com/contact/index?locale=en_US&y=PROD_MAIL_ML&page=contact#
سلام. یکی از اقوام پسورد یاهو رو فراموش کرده سوال امنیتی و ادرس ایمیلی جایگزین رو هم فراموش کرده اما قبلا شماره موبایل داده که توی درخواست برای پسورد هیچ کدی به شماره موبایلش ارسال نمیشه که پسوردو ریست کنه! ادرس ایمیلی نیست که من بتونم با یاهو مکاتبه کنم و مشکل رو شرح بدم..؟؟ این لینکی که ناظر محترم نوشتن هم فقط وارد یه سری لینک های از پیش تعریف شده میشه ! :n27:
با تشکر از شما.
درودنقل قول:
این دو لینک رو امتحان کنین .
کد:https://answers.yahoo.com/
در کادر اول Password And Sign in رو انتخاب کنید . در کادر دوم Forgot My Password رو انتخاب کنید .کد:https://io.help.yahoo.com/contact/index?locale=en_US&y=PROD_ACCT&page=contact#
این تاپیک رو هم مطالعه کنید شاید بهتون کمک کنه .
برادر من اصلا صفخه ای برای بیان مشکلمون وجود نداره تو یاهو که اون لینکیم که دادی همچین جایی نمیره
دوست عزیز مشکلی از بابت لینک معرفی شده وجود نداره .
شما عنوان کنین که مشکلتون چیه تا مسیر پیشروی بابت راهنمایی و مکاتبه با یاهو برای شما توضیح داد بشه .
دقیقا کجا باید درخواستمونو بنویسیم؟سوالای امنیتی یادم نیسنقل قول:
سوال امنیتی رو نیاز نیست شما به یاد بیارین . خود سیستم یاهو سوال های امنیتی رو که تعیین کردین به یاد داره.نقل قول:
شما باید پاسخ سوال های امنیتی رو به یاد داشته باشین .
اگر سوال های امنیتی رو به یاد ندارین , تماس با پشتیبانی یاهو هم نمیتونه کمکی به شما بکنه .
از ایمیل زیر میتونین استفاده کنین و باید مشکلتون رو در متن پیام شرح بدین شاید بتونین راه حلی برای اون پیدا کنید .
account-security-help@cc.yahoo-inc.com
عزیزم منظورم همون جواب سوال هاست دیگه!!نقل قول:
بنظرتون چجور متنی براشون بنویسم؟
من نیازی به این اکانتم ندارم فقط یه لینکی برای ریست پسورد یه سایت دیگه به این ایمیل میاد که اونو میخوام و بعدش اکانتو حذف میکنم
متشکرم از اینکه پاسخ دادین.. از طریق تماس مشکلشو حل کرد.
سلام روم به دیوار زیر خاکی میارم بالا ولی
من به یاهو ایمیل دادم
این رو واسم فرستاد الان باید کاری کنم؟
Hello,
Thank you for reaching out to us at Yahoo Customer Care.
If you're having trouble with your account password, forgot your Yahoo ID, or if you think your account has been compromised, you can quickly resolve the issue on your own with our recovery process: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
If you're having another issue or are unable to use the recovery process, we can help!
Before we review your issue in detail, please reply with the following info:
- The Yahoo email address you're having trouble with.
- A 2nd email address we can reach you at.
Additionally, you can provide a mobile number that we can assign to your account, if you like. This will help provide convenient communication and greater account security.
We're looking forward to your reply.
Warm regards,
Yahoo Customer Care
سلامنقل قول:
این تاپیک فعاله . زیر خاکی نیست . روخاکیه
:20:
دو چیز رو یاید براشون بفرستید
ایمیلی که مشکل داره (.... @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
یک ایمیل دیگه برای اینکه از طریقش با شما در تماس باشند
اگر ایمیل جایگزین (alternate ) و یا پاسخ هیچکدوم از دو سوال امنیتی رو نمیدونین , بیخودی وقتتون رو تلف نکنین چون دستِ آخر بهتون میگن چون جواب هیچ کدوم از دو سوال امنیتی رو نمیدونین و حتی نمیتونین حدس بزنین , پس بهتره این آی دی رو فراموش کنین و یک ایمیل دیگه بسازین
در ابتدا هم ازتون میپرسند:
آخرین بار چه وقت وارد ایمیلتون شدین ؟ از چه مرورگری ؟ از چه کشوری ؟ از چه شهری ؟ و از این جور سوالها .
لینک ارتباط با یاهو در صورت مشکل داشتن با ایمیل یا مسنجر customer care
سلام
منم همین مشکل رو دارم . دارم با یاهو مکاتبه می کنم
ولی یه گزینه الزامی داره به اسم شماره تلفن که من هر جوری شماره مو وارد می کنم میگه لطفا شماره معتبر وارد کنید !
چی کار کنم الان ؟
مرسی
سلام
منم همین مشکل رو دارم . دارم با یاهو مکاتبه می کنم
ولی یه گزینه الزامی داره به اسم شماره تلفن که من هر جوری شماره مو وارد می کنم میگه لطفا شماره معتبر وارد کنید !
چی کار کنم الان ؟
مرسی
کمک لطفا :n28:
سلامنقل قول:
اینجوری شماره وارد میکنین ؟
0098917*******
0098938*******
سلامنقل قول:
دوست عزیز من بصورت
0098912....
+98912 ....
098912 ...