تصاویر جدید و دو تصویر از چهرهای بازیکنان بایرن مونیخ و سانتوس (واقعا طراحی چهره ها جای هیچ صحبتی رو باقی نذاشته)
Printable View
تصاویر جدید و دو تصویر از چهرهای بازیکنان بایرن مونیخ و سانتوس (واقعا طراحی چهره ها جای هیچ صحبتی رو باقی نذاشته)
دوستان یکی بی زحمت این متن رو ترجمه کنه .ممنون
محتوای مخفی: متن
.
.
.
.
.
.
.
با توجه به عکس زیر مشخص هستش که کنترل های جدیدی به بازی اضافه شده (جابجایی دیوار دفاعی و همچنین قابلیت جابجایی درورازه بان در هنگام ضربات آزاد که این رو در نسخه های قبل نداشتیم. همچنین در عکس زیر میبینیم که توضیحاتی در مورد کنترلها در روشی جدید بنام TEAM VS TEAM داده .
.
.
.
.
.
.
.
دوستانی که ترجمشون خوبه همت کنید و اخبار و اطلاعات جدید رو ترجمه کنید .ممنون :n11:
ولا گرافیک هم تو pes14 و هم fifa14 nextgen اونقدرا هم خوب نشده ها !!!!:n27:
دروازه بان رو که تو نسخه فعلی هم میشه جابه جا کرد با RS و LSنقل قول:
(جابجایی دیوار دفاعی و همچنین قابلیت جابجایی درورازه بان در هنگام ضربات آزاد که این رو در نسخه های قبل نداشتیم.
RS+L1نقل قول:
....
:n04: l؟!!! چی باید باشه مگه ؟! یعنی گرافیک PES2014 قابل قبول نیست ؟! یه مقاسه بکن PES2013 و PES2014 رو باهم ، بعد ببین واقعا کافی نیست ؟!نقل قول:
در ضمن بازی NEXT-GEN نیست و بر اساس تکولوژی همین نسل ساخته شده .
این RS کدوم دکمه ست ؟ :n02:نقل قول:
RS+L1
منظور همون گیم پده ؟
بچه ها من خیلی شنیدم فیفا عالیه و این حرفها . تا الان 2 نسخه از فیفا از سالهای 2011 و 2012 رو تهیه و بازی کردم با دوستان ولی به هیچ وجه این بازی نتونست حداقل در pc رضایت مارو داشته باشه و هرچقدر سعی کردیم ارتباط برقرار کنیم نشد و همچنان بر این معتقدم که pes یه چیز دیگست . حالا سوال دارم
آیا در بازی فوتبال نسخه کامپیوتری با کنسول تفاوت زیادی داره ؟ چون ما 4 یا 5 نفر هستیم هر وقت دور هم جمع میشیم فوتبال بازی میکنیم هممون با مقایسه این دو بازی به این نتیجه رسیدیم که اصلا فیفا بدرد بازی جمعی حداقل نمیخوره و شاید تو کنسول وضعیت فرق داره . یا شاید چون ما نسل قدیمی تر هستیم (هممون حداقل 26 سال سنمونه ) به یاد playstation 2 عادت کردیم به pes
آره .همینه ........من و سه چهار نفر از فامیل هامون هم وقتی خونه ی همدیگه جمع میشیم PESبازی میکنیم حالا چه با کنسول وچه با پی سی.......اصلا دسته جمعی فیفا حال نمیده....نقل قول:
نکته ای که من رو در PES2013 واقعا آزار میداد در مورد پاسهای در عمق بازی هستش که در اون نسخه پاس در عمق بسیار بسیار کم مورد داشت و انگار کونامی در مورد مورد خیلی و بیش از حد سختگیری کرده بود . انگار کلا پاس در عمق در بازی معنی نداره ! و مثل نسخه های قبلی نمیشه پاس در عمق داد و اگرم بشه احتمالش ده درصد هستش و خوب این میتونه بازی رو از یک فوتبال واقع گرایانه دور کنه .
نکته دیگه در مورد جایگیری مهاجمان هستش . اینکه مهاجمان بدرستی نمیدونن کجا فرار کنن و کجا جا بگیرن برای دریافت توپ و فکر میکنم در این مورد هم باید در هوش مصنوعی مهاچمان کار بشه .
در مورد ویدیوهای گیم پلی بازی هم بگم که در اون ویدیوها بازی در مرحله 70 درصد ساخت هستش و اگر میبینیم هوش مصنوعی مداقعان پایینه و...اینها با کامل شدن بازی خیلی هاش برطرف میشه . مطمینا نسخه های دموی بازی خیلی میتونه کمک کنه در بهبود مشکلات بازی و گزارشهایی که طرفدارن بازی در مورد مشکلات بازی به کونامی خواهند داد . به همین خاطر امسال زودتر میخوان دمو بازی رو بیرون بدن و منتظر گزارشات در مورد بازی بمونن . فکر میکنم نسخه دموی بازی بیش از یکی باشه و طبق گفته هایی که هنوز تایید نشده اولین دموی بازی در 24 جولای ماه بعد یعنی 34 روز دیگه منتشر میشه .
.
.
.
.
.
.
.
یکی از مواردی که در دو نسخه قبل بازی یعنی فکر کنم از 2012 به اینطرف در بازی عوض شد پاور بار بازی بود(lمنظورم اسم بازیکنا و استقامت و نشون دادن میزان فشار دکمه هستش که الان بالای سر بازیکن قرار داره ) و دیگه شاهد اون در پایین صفحه نیستیم و این منو خیلی ازار میده و فکر میکنم باید به حالت سابق برگرده و از روی سر بازیکنا برداشته بشه و مثل سابق بشه .
داشتم تو تاپیک بازی در سایتهای خارجی میگشتم که یکی از کاربران خارجی تصویری از گیم پلی بازی گرفته و ویرایش گرده و پاور بار رو به پایین صفحه آورده که فکر میکنم خیلی سادست و زیبا و تقریبا مثل فیفا شده (به نظرم من پاور بار فیفا واقعا ساده و زیباست)
همچنین امیدوارم بشه اون نمایش وضعیت قرار گیری بازی کنان در زمین رو برداشت نه این که فقط کمرنگ بشه بلکه کلا بودن یا نبودنش به صورت انتخابی باشهنقل قول:
یکی از مواردی که در دو نسخه قبل بازی یعنی فکر کنم از 2012 به اینطرف در بازی عوض شد پاور بار بازی بود(lمنظورم اسم بازیکنا و استقامت و نشون دادن میزان فشار دکمه هستش که الان بالای سر بازیکن قرار داره ) و دیگه شاهد اون در پایین صفحه نیستیم و این منو خیلی ازار میده و فکر میکنم باید به حالت سابق برگرده و از روی سر بازیکنا برداشته بشه و مثل سابق بشه .
داشتم تو تاپیک بازی در سایتهای خارجی میگشتم که یکی از کاربران خارجی تصویری از گیم پلی بازی گرفته و ویرایش گرده و پاور بار رو به پایین صفحه آورده که فکر میکنم خیلی سادست و زیبا و تقریبا مثل فیفا شده (به نظرم من پاور بار فیفا واقعا ساده و زیباست)
برای من که اصلا به این مورد نگاه نمیکنم خیلی ازار دهندست
دکمه های انالوگ همونایی که میچرخن :دینقل قول:
چجوری pes بدون اینا بازی میکنی :n02:
نقل قول:میدونم pes نکست نیست دوست عزیز، فیفارو گفتم. الان من تو این عکس و ویدیوهایی که از گیم پلی پخش شدن(نه تریلری که کونامی داده) نگا میکنم انگار شبیه نقاشیه گرافیک بازی.. فیفا هم خیلی پیشرفت نداشت البته ویدیوی زیادی از فیفا ندیدمو نمیشه دقیق درموردش بگم. البته این نظر منه....نقل قول:
نمیدونم چرا با آنالوگ میونه خوبی ندارم ، یه جورایی راحت ترم با دکمه ها :n02:نقل قول:
از دریبل و اینا استفاده نمیکنم ولی زیاد گل میزنم و راحت جلو میرم :n02:
وجدانا انگار دادماس اومده نقاشی کرده خدایش من تو مغازه پی اس 2013 رو نصب کرده بودم خیلی تمیز تر سرحال تر از این نمونه هستنقل قول:
ضمنا من تریلر رو دیدم واقعا بازی کنان انگار نقاشی شدن امیدوارم بهتر بشه از حالت خشک بیان بیرون
من در نگاه اول اینطور بود برام اما بعد نظرم عوض شد . به عکس زیر نگاه کن . واقعا در گرافیک این بازی استایل نقاشی میبینی ؟! عکس دیگه هم یه مقایسه کرده با دنیای واقعی . در قدرت موتور گرافیکی FOX هیچ شکی نیست خصوصا از لحاظ نورپردازی .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکس زیر هم از گیم پلی بازی ویدیوهای منتشر شده از بازی هستش که میبینیم اصلا شبیه نقاشی نیست (البته این عکس رو یکی از کاربران از ویدیو گیم پلی بازی گرفته و کیفیتش رو کم کرده و کیفیتش اصلا خوب نیست )
به نظرم .. بازی خیلی مصنوعی به نظر میرسید و گرافیکش در حد پایین و عروسکی قرار داشت ...
حالا شایدم بخاطر این بود که هنوز بازی تکمیل نشده و به نسخه ی نهایی نرسیده ...
باید صبوری کرد تا نسخه نهایی بازی .
دوستان این بازی کی قراره بیاد بازار برای فروش؟
تاریخ عرضه : بیستم سپتامبر 2013 میلادی - بیست و نهم شهریور 1392نقل قول:
نه دیگه گرافیک و جلوه های بصری بازی از همون ابتدای بازی که ثابته و یک چیز هست و تغییر نمیکنه در اون نسخه .نقل قول:
نه تنها من بلکه خیلیا تو تاپیکهای خارجی نسبت به اولین تصاویر منتشر شده از بازی واکنش نشون دادن و خیلی از این نکته ناراحت بودن و میگفتن گرافیک بازی کارتونی شده(تصویر اول که یکی از اولین تصاویر منشتر شده از بازی بود)، البته گفتم در مورد چندتا عکس اول این نظر رو داشتن . اما با اومدن ویدیوهای گیم پلی بازی به وضوح میبینیم که اینطور نیست و شبیه سازی خیلی نزدیک به واقعیت رو شاهد هستیم و اصلا به نظر من کارتونی نیست (تصویر دوم که از گیم پلی بازی گرفته شده و in game هستش)
شاید تصویر زیر کارتونی به نظر بیاد اما تصویر بعدی که از ویدیوی گیم پلی بازی گرفته شده به نظرم اصلا کارتونی نیست و واقعا رنگها زنده تر و واقع گرایانه تر شدن چیزی که من همیشه در این مورد فیفا رو بهتر میدونستم .
حتی من ویدیوهای گیم پلی رو دیدم بازم پیش خودم گفتم که بازی چقدر عروسکی و کارتونی شده ....
گفتم شاید نسخه ی آزمایشیه این مدلیه ...
ولی الان شما میگی تغییری نمیکنه ... امیدوارم من اشتباه کرده باشم .
خوب شما و همه ما حق داریم . خود من اولین تصاویر رو که دیدم شوکه شدم علتش هم میتونه این باشه که چند سال تم ظاهر بازی PES اینطور بوده و مابهش عادت کردیم . من دقیقا مثل شما بودم اما خوب با دیدن گیم پلی بازی نظرم برگشت . علتش هم میتونه سیستم رنگ بندی جدید بازی باشه که تو نگاه اول ظاهر کارتونی رو به آدم القا میکنه .نقل قول:
دوستان کسی نیست این متن رو ترجمه کنهنقل قول:
دوستان یکی بی زحمت این متن رو ترجمه کنه .ممنون
محتوای مخفی: متن
دوستان لطفا این لینکهای مستقیم از مدیافایر و بقیه سایتهای اشتراکی رو نذارید. الان هیچ کدوم رو نتونستم دانلود کنم چون لینکهای مستقیمشون موقتین! لطفا لینک صفحه ش رو بذارید که بتونیم دانلود کنیم.
منظورتون کدوم لینک هاست ؟!نقل قول:
لینک تریلر بازی یا ویدیوهای گیم پلی ؟!
تریلر بازی رو من خودم آپلود کردم و خیلیها دانلود کردن بدون هیچ مشکلی و همین الان تست کردم مشکلی نداره و براحتی دانلود میشه .
اون فایلهای ویدیوهای گیم پلی رو بدون هیچ مشکلیدانلود کردم و لینکاش سالمه . مشکل از شماست !:n01:
اینم لینک تریلر PES2014 :
http://www.mediafire.com/download/7e11dq61qp1ryx4/Pro_Evolution_Soccer_2014_Trailer_E3_2013.mp4
.
.
.
.
.
.
.
دوستان من در تاپیکهای خارجی خوندم که اونایی که بازی رو تست کردن گفتن که بازی در مرحله 60 بوده و اون گیم پلی که دیدیم از بازی مربوط هست به بازی در 60 درصد ساخته شده و همچنین گفتن که گرافیک بازی هنوز کامل روتوش نشده و هنوز گرافیک نهایی نیست .
امروز 22 جوئن در ژاپن کونامی قراره بازی رو نمایش بدن و هر کی بخواد میتونه بازی کنه . باید منتظر بود ببینیم اونایی که بازی میکنن چه نظری میدن .
تبلیغات برای PES2014 ...
نفر سمت چپی از بهترین UFC کارها در برزیل هستش و چندین باز قهرمان بریل شده ، حالا اومده تبلیغ PES2014 رو میکنه:n02:
سلام
اینطور که من از تریلر و عکس های بازی میبینم احساس میکنم کونامی داره سعی میکنه بازی رو شبیه فیفا کنه
اگه دقت کرده باشین استایل بازیکنا و دویدنشون کپی کامل از فیفاست:n03: وقتی بازی بیاد به حرف من میرسید
البته من خودم فن pes هستم .
توی پست 106 که دوست عزیزمون دو تا عکس از بازی گذاشته اگه تو عکس اول دقت کنید بازیکن بایرن که توپ دستشه
یه طرفش روبن وایساده و یه طرف دیگش اگه اشتباه نکنم دانته باید باشه که موهاشم زیاده استایل دستاش چرا اونجوریه تا حالا تو پی اس همچین استایلی ندیده بودم این استایل فقط تو فیفا پیدا میشه :n15:.
نظر شما محترمنقل قول:
من هم مثل شما واقعا تعجب کردم که اینقدر زیبا درست شده این ورزشگاهها
ولی وجدانا شما تریلر چند صحفه قبل رو نگاه کن بعدا این خط زمین و رنگ بندی ها خیلی نمیدونم بگم چطوری ولی مثل نقاشی هست
شاید هنوز تا موقع ریلز یه کارهای روش انجام بدن
من پی اس زیاد بازی نمیکنم ولی میخوام همیشه رقابت بین هر چیزی باشه و در ضمن این ژاپنی ها رو خیلی دوست دارم و میخوام همیشه پیشرفت کنن چون واقعا حقشون هست دنبال پیشرفتن
موفق باشید
اینطور فکر نمیکنم . شاید شبیه به هم شدن اما دلیل نیست کپی برداری باشه ! به سمت واقعیت میره حالا شاید شبیه فیفا شده . طراحی استایل همیشه تو PES بهتر بوده . به عکس زیر نگاه کن که مربوط به FIFA14 هستش . اگه دقت کنی میبینی فیفا همیشه تو طراحی استایل و اسکلت بندی بازیکنا مشکل داره (استایل ALEX رو دقت کن ، شبیه غولها میمونه از پشت(زیر بغل و شونه هاش اصلا هماهنگ نیست با بقیه بدنش) ، استایل بازیکن psg رو ببین ) . من شخصا خودم در طراحی استایل بازیکنا تو PES2014 ایراد زیادی نمیبینم و خیلی واقعیتره و طبیعیتره نسبت به FIFA14. به نظره من طراحی الان استایل بازیکنا بیشتر شبیه واقعیت شده و در نسخه های قبل بیشتر حالتی روباتی داشت و اون انعطاف واقعی و طبیعی رو در بدن بازیکنان نمیدیدیم .نقل قول:
.
.
.
.
.
اگه منظور تریلر E3 2013 هستش که من مشکلی نمیبینم .:n13:نقل قول:
ولی وجدانا شما تریلر چند صحفه قبل رو نگاه کن بعدا این خط زمین و رنگ بندی ها خیلی نمیدونم بگم چطوری ولی مثل نقاشی هست
به نظر من بازی سازا برای اینکه بازی هاشون خوب فروش بره سعی میکنن گرافیک بازی رو توی تریلرها و عکس هاش بالاتر از واقعیت نشون بدن. البته در کنار گرافیک بازی گیم پلی هم که خیلی مهمه که تا زمانی که بازی بیرون نیاد نمی تونیم درباره اون نظر بدیم
چند نفر که بازی رو در مرحله 60 درصد تست کردن این مطالب رو گفتن : ( من چندتا رو ترجمه کردم )
(این بنده خدا 5 بازی کرده تونسته 3 گل بزنه کلا:n02:)
حرکات و ازادی بازیکنان در زمین بسیار خوب و روان کار شده و انیمیشنهای زیادی به بازی اضافه شده .
شوت ها بسیار عالی و شگفت انگیز هستند که آزادی بیشتر رو به شما میده اما برای گل زدن با شوت باید تلاش بیشتری کنید
داور در بازی معقولانه کار میکنه و دیگه شما رو عصبانی نمیکنه ! .
سیستم ضربات ازاد تغییر کرده و حس خوبی رو به آدم منتقل میکنه .
سیستم پنالتی بازی هم تغییر کرده ، شما میتونین نقطه ای رو که میخوان توپ رو به اونجا بزنین مشخص کنین ( گقته چیزی شبیه به ISS64) شکل زیر :
انیمیشنهای بازی واقعا شگفت آور هستند ! درسته فیفا بازی با انیمیشنهای زیادی هستش اما PES به دنیای واقعی نزدیکتر و واقعی تره !
در توپهایی هوایی درگیری بازیکنان برای تصاحب توپ بسیار عالی کار شده و انیمشنهاش واقعا عالی هستش .
گرفتن توپ ، حمل توپ ، پاس دادن در بازی بسیار شبیه به دنیای واقعی هستش .
محتوای مخفی: متن کامل
گول تبلیغات رو نخورید...
هرساله pes با وعده وعیدهای تکراری و آب و تاب دادن بازی افول کردش ، سعی در جمع کردن فن های قدیمیش میکنه که هر ساله هم ناموفق میشه...
چیزی که بخواد خوب و دلنشین باشه در عمل خودش رو نشون میده ، نه اینکه سازندش با تعریف های نامربوط و بازار گرمی بخواد اون رو به دیگران تحمیل کنه ... چیزی که خوب باشه ، طرف خودش با چند بار بازی کردن متوجه میشه ....
هوش مصنوعی در pes 2013 در حد جلبک بوده و هست ، پاس های عمق مزخرف که از هر جای زمین میدی نمیرسه و دفاع بطور معجزه آسایی اونو میگیره ...
هزاران مشکل و معذل اعصاب خرد کن که آدم حوصله نوشتنشو نداره ...
این سری هم انگاری دارن با گزافه گویی های بی مورد ، سر مردم و ملت رو گرم میکنن ....
من اصلا امیدی به پیشرفت pes تو این سالها ندارم.
اگه به حرفای کارگردان بازی دقت کرده باشی میبینی که خودشم اعتراف کرده که در این چند سال ما فقط با ارتقا موتور بازی پلی دو بازی رو میساختیم چون بودجه و زمان کافی برای ساخت موتور جدید نداشتیم ولی الان به طور کلی موتور عوض شده اگه به تریلرها نگاه کنی میبینی که واقعا بازی به کلی امسال دگرگون شدهنقل قول:
وقتی شما بلد نیستی پاس تو عمق بندازی این چه ربطی به سازنده داره من خودم حداقل هشتاد درصد پاس عمق هایی که میندازم درسته تازه هوش مصنوعی بازی درسته که ایرادایی داره ولی اونقدرها هم که شما میگی (جلبک) ضعیف نیست و اگه نسخه های قبلی هم بازی کرده باشی تازه میبینی تو 2013 pes هوش بازیکنا چقدر بهبود پیدا کرده .نقل قول:
درستهنقل قول:
پاس تو عمق دادن قلق میخواد بعضی ها مثه اینکه میخوان عین فوتبال 98 پلی استیشن 1 که هر پاس تو عمقی رد بود از دفاع هنوزم اونطوری باشه :دی
اتفاقا اینطوری واقعی تر هست اگر قرار باشه هر پاس تو عمقی رد بشه که حال نمیده هر کی بازی میکنه دستش همش رو مثلثه:n09:
پ.ن : الان که این پستو مینوشتم قبلش داشتم pes بازی میکردم یه پاس تو عمق هوایی دادم اینیستا یه برگردون تر و تمیز زد رفت تو گل
بله درسته PES از نسخه 2008 به بعد نتونست موفق باشه و در این شکی نیست . من علتش رو سیاستهای اشتباه تیم سازنده بازی میدونم که در این بین نقش کارگردان چند نسخه قبل یعنی جناب SEABASS کامل مشهوده که هر سال میومد و وعده هایی میداد که در عمل می دیدیم اونطور نیست و بازی در طی چند سال سقوط کرد .نقل قول:
اما امسال بعد از 5 سال بازی به کلی از نوع ساخته شده و کارگردان بازی هم که پارسال عوض شد به نظرم خودش رو نشون داد . تا الان که این اطلاعات از بازی اومده و شما تریلر بازی رو ببینیند واقعا متوجه میشید که حتی تریلر بازی کلا یه چیز دیگست و اصلا با تریلر بازی در سالهای قبل قابل مقایسه نیست . میخوام شما تیلر بازی سالهای قبل رو حتما ببینید و با این مقایسه کنید تا متوجه منظورم بشید که این تریلر بعد از چند سال واقعا یک فوتبال واقعی رو نشون میده که از هر لحاظ رو به سمت واقعیت میره .
خوب الان شما تریلر بازی و گیم پلی بازی رو حتما دیدی . آیا به نظر شما خودش رو نشون نداده و واقعا تفاوتی احساس نمیکنید ؟! :n04:نقل قول:
چیزی که بخواد خوب و دلنشین باشه در عمل خودش رو نشون میده ، نه اینکه سازندش با تعریف های نامربوط و بازار گرمی بخواد اون رو به دیگران تحمیل کنه ... چیزی که خوب باشه ، طرف خودش با چند بار بازی کردن متوجه میشه ....
در مورد سازندش هم بگم هیچوقت کسی نمیاد بگه ماست من ترشه هر کس باشه میاد و از چیز یکه ساخته و داره تعریف و تمجید میکنه اما در چند سال قبل صحبتهای تیم سازنده برخلاف اونی بود که میدیدیم اما من خودم شخصا به این کارگردان جوون بازی یعنی Kei Matsuda اعتقاد دارم چون دیدم تا اینجا حرفاش رو در عمل در ویدیوهای گیم پلی بازی ثابت کرده و اغراق نکرده .
من اینجا نمیخوام دفاع کنم و چشمم رو به حقیقت ببندم اما اگر واقع بینانه بخوام نگاه کنیم تا اینجا میبینیم این بازی یه چیز دیگست و کاملا متفاوت از سالهای دیگست چیزی که من شخصا فقط با دیدن تریلر بازی بهش پی بردم که امسال شاهد یک بازی متفاوت هستیم . فراموش نکنیم بازی امسال از هیچ عنصری از چند سری قبل استفاده نمیکنه و کلا از نوع ساخته شده و در این ساخت موتور قدرتمند FOX بکار رفته و میبینیم تمام قسمتهای بازی تغییر کرده .
منم همینو میگم به عنوان مثال من وقتی ریال مادرید رو بردارم کاکا رو میذارم وسط باهاش برای بنزما یا رونالدو پاس تو عمق هوایی میندازم توپ هنوز زمین نخورده سر ضرب میزنمش طاق دروازه البته توی بارسلونا همنقل قول:
مناسب ترین بازیکن برای پاس تو عمق انداختن ژاوی مناسبه اگه دقت کنی میبینی تو هر تیمی یه بازیکن تو این کار تبحر داره مثل کاکا تو ریال مادریدطرف میگه باید بازی مثل فوتبال 99 باشه از وسط زمین پاس بدی بازیکن از
وسط زمین با دروازبان تک به تک بشه مثل اینکه بازی رو با بسکتبال اشتباه گرفته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:خیلی خوب وکامل همه چی رو توضیح دادی من که کف کردم دمت گرم کاملا همه چی رو شفاف سازی کردی برای بعضیا من به شخصه از پی اس های قبلی تا الان هم تریلرها را رو دیدم هم بازی ها رو ولی خدایی این تریلر داد میزد همه چی عوض شده هیچ اثاری از پی س قبلی توش نبود یا اگر هم بود خیلی کم بود این دفعه واقعا پیشرفت کرده .
در ضمن گبق گفته کونامی مثل اینکه اب و هوای برفی دوباره به بازی برگشته .