بعضی وقت ها وصلم نمیشد امروز بعد از یک ماه تونستم بازی کنم ولی پینگ بالاست لگ زیاد داره قبلا اینطور نبود MASS EFFECT 3 بازی میکنم قبلا پینگم 150 تا 200 بود الان شده 340 اینا شده حتما از پینگ هستشنقل قول:
Printable View
بعضی وقت ها وصلم نمیشد امروز بعد از یک ماه تونستم بازی کنم ولی پینگ بالاست لگ زیاد داره قبلا اینطور نبود MASS EFFECT 3 بازی میکنم قبلا پینگم 150 تا 200 بود الان شده 340 اینا شده حتما از پینگ هستشنقل قول:
شاید از پینگ باشهنقل قول:
پینگت پایین نمی یاد و همیشه اینجوریه؟
اره الان صبح و شب امتحان کردم همون 340 ایناست
به احتمال زیاد همیشه اینجوریهنقل قول:
از کجا سرویس می گیری؟
سپنتا اگه جای خوبی رو سراغ دارید واسه مخابرات آیت الله کاشانی ممنون میشم معرفی کنید
دوست عزیز تاپیک رو اشتباه اومدید :دینقل قول:
شما باید به تاپیک سپتنا یا تاپیک adsl استانتون برید بهتر جواب می گیرید
ممنون بابت جواب با یه مودم دیگه تست کردم چراغ pc یا همون internet قطع می شهنقل قول:
ارتباط مودم کلا قطع نمی شه یعنی 192.168.... رو بزنم می رم داخل مودم ولی ارتباط مودم بصورت ppoe قطع می شه
من درست متوجه نشدمنقل قول:
شما pppoe قطع می شه ولی هنوز ارتباط با مودم داری؟!
یعنی مودم از نرم افزار مشکل داره؟
آره من همیشه مودم به صورت ppoe به نت وصل می کنمنقل قول:
این مودم دومی می تونم وارد مودم بشم ولی کانکت خودش قطع می شه و باید کانکت کنم
یعنی مودم دوم ارتباط pppoe قطع میشه؟ولی هنوز مودم پینگ میدهنقل قول:
درسته؟
ببین منظورش اینکه مودم در حالت pppoe هست مودم وقتی که اتصالش قطع شد (باید خودش دوباره کانک بشه)ولی برای این دوستمون خودش باید بره کانک کنه مودم رو.البته فکر کنم منظورش اینطوریه
سلام وضعیت خط من خوبه ؟
یه سوالdefault getway چی هست برای من 1.1.1.1 وقتی پینگش میکنم 43 یا 44 میلی ثانی هست ؟
نویزت که پایینه.کیفیت خطت هم خوبه خطت رو 3 مگ بسته شده و توانا یی داره که سرعت 12مگابیت رو داره
default getwayنقل قول:
فکر کنم سروری هست که شما از اون اینترنت می گیرید
معمولا دفولت gateway همون مودم شماست که آی پیش احتمالا 1.1.1.1 هست البته با این اوصاف پینگ باید زیر یک میلی ثانیه باشهنقل قول:
من تا حالا همچین ip ندیدمنقل قول:
ولی 40-50 میلی باشه به احتمال خیلی زیاد همون سرور هست
میشه آی پی مودم رو تغییر داد. اگر اون دوستمون یک عکس از دستور ipconfig /all میزاشتن معلوم میشد سر چه کسی رو داریم می تراشیمنقل قول:
آقا با چه نرم افزاری میشه این نویز و اینا رو سنجید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با خود مودمنقل قول:
نرم افزار خاصی نداره
اینکه خط رو روی چند مگ میبندن رو از کجا باید ببینیم ؟؟؟؟؟؟؟ و کلا منظور چیه ؟؟؟؟؟؟
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
این قسمت پهنای باند خط رو نشون میده که برای من رو 5 مگ هست
برای من وقتیی 192.168.1.1 پینگ میکنم 1 میلی ثانیه هست ولی 1.1.1.1 40 میلی ثانیه
اکسس پوینت که نداری؟نقل قول:
این شاید ای پی داخلی سرور سرویس دهنده شماست
سلامنقل قول:
روایتها مختلفه!
شما یه آدرس 1.1.1.1 دارید مربوط به سرور مجازی DHCP
ویه IP address هم هست مربوط به گوگل استرالیا که پینگ 40 خیلی هم خوبه براش.
موردی نیست. فراموشش کن.
داش وضعیت ما چطوره.
ماله ما وقتی تلفونو بر میداری خش خش داره.
خط رو 1 مگ بسته شدهنقل قول:
وضعیت خط هم بد نیست
از اسپلیتر استفاده کن
صدای نویز می ره
با سلام خدمت دوستان. امروز کمی خطم رو تست کردم دیدم اسپلیتر رو که از مسیر خط خارج میکنم تاثیری روی نویز خطم بوجود نمیاد .. در حدود 1 الی 2 db تاثیر مثبت داره ... میخواستم ببینم اسپلیتر های موجود تو بازار از نظر کیفیت فرق میکنن؟؟ و میشه با یک اسپلیتر با کیفیت تر نویز رو کاهش بدم
سلام دوستان این مشخصات خط منه ببینید خوبه یا نه چون من متوجه نمیشم . نیازی به درست شدن داره یا خوبه ؟ کلا وضعیتش چطوره ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خط روی 2 مگ بسته شده کیفیتش خیلی خوب نیست ولی تا 6 مگ میتونه ساپورت کنهنقل قول:
DSL Operational Status ADSL2, SHOWTIME.L0(Interleave) Upstream Speed 508 kbps Downstream Speed 1024 kbps
Downstream Upstream Hlin Scale 1854 3465 Loop Attenuation(dB) 27.5 22.5 Signal Attenuation(dB) 27.5 21.4 SNR Margin(dB) 6.5 6.0 Attainable Rate(Kbps) 12040 1216 Output Power(dBm) 19.8 12.3
وضعیت خط من چطوره دوست گرامی؟ بیش از 100 کیلوبایت هم سرعت دانلود نمیده.
اس ان آر پایینهنقل قول:
ولی خط هم رو 1024 هست
سرویست چیه؟
خط رو 1 مگ بسته شده
توربو ماهانه 4 گیگ - مخابرات تبریزنقل قول:
من تبریز نیستم نمی دونم توربو یعنی چه قدرنقل قول:
ولی تو گوگل سرچ کردم
یک شرکت بود به نام همارا
فکر کنم شما 512 یا 1 مگ داری
ببینید اگر شما سرعتتون مثل بقیه نیست باید با پشتیبانی تماس بگیرید
اگر هم مشکل نویز خط هست (در صورتی که اطمینان دارید) باید مشکل رو برطرف کنید
نقل قول:
آفرین به این حوصله :biggrin:
بله 512 - 1024 محدود ماهانه 4 گیگ هستش واسه بنده سرعت دانلود روزانه 100-110 و شبانه به زور 35 میده واسه دوستم 128 کیلو محدود ماهانه 2 گیگ روزانه 120 و شبانه 70 میده زنگ هم زدم پشتیبانی میگه مشکلی نداره این سرعت خوبه ؟:n13:نقل قول:
آیا امکان داره ISP دهنده سرعت شبانه بنده رو محدود کرده باشه ؟؟ چون تا 3 هفته قبل شبانه رو 90 میداد الان 35 به زور . شبانه 2 - 8 صبح رایگانه تا صبح ساعت 8 به زور 35 میده بعد از اینکه یه دقیقه 8 رو رد کرد 100-110 میده !!!
بله 512 - 1024 محدود ماهانه 4 گیگ هستش. سرعت روزانه 100-110 میده شبانه هم به زور 35 میده ( تا 3 هفته پیش سرعت شبانه بنده ثابت 90 کیلوبات میزد) . دوست بنده از همون شرکت خریده منتها 128 محدود ماهانه 2 گیگ سرعت دانلود روزانه 120 و شبانه 70 میده . زنگ زدم پشتیبانی میگه عادی هست !:n13:نقل قول:
آیا امکان داره شرکت ISP دهنده بنده سرعت شبانه بنده رو محدود کرده باشه ؟ چون الان شبانه دانلود 2-8 صبح به زور 35 میده وقتی 8 صبح رو 1 دقیقه رد کرد سرعت 100-110 میده .
من اصلا نمیفهمم که چطور این کار ممکنه !
سلام خدمت شما!نقل قول:
خب سرعتتون خیلی پایین هست.
الان من از همین همارا سرویس کلاسیک دارم که 128~512 هستش.. سرعت دانلودم تا 220 میره بالا... سرعت شبانه هم همین حدود هست .. تقریبا 200. حالا بماند که تو تاپیک dsl/تبریز دوستان میگن سرویست 100% توربو هست.. ولی کلاسیکه!!
البته این کمی سرعت بستگی به سرور هایی که ازش دانلود میکنید داره .. ممکنه اونا سرعتشون رو محدود کردن.
از سایت هایی دانلود کنید که مطمئنید محدودیتی تو سرعت دانلود ندارن.
تو این تاپیک هم مشکل رو مطرح کنید دوستان تخصصی تر جواب میدن :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:ببین اینی که شما میگی من فکر نکنم به نویز ربطی داشته باشهنقل قول:
همونطور که تو پست بالا دیدید پیشنهاد میشه از بقیه هم همین سوال رو بپرسید
در کل باید تحقیق کنید ببینید مشکل کار کجاست
من الان این تصویر رو گرفتم توی این تصویر همین طور که میبینیدSNR upstreams بنده شده 29.4 و SNR downstream هم مثل قبل روی 6.6 هست دوستان به نظرتون معنی این چیه کهSNR upstream از SNR downstream بیشتره ؟؟:blink:نقل قول:
Downstream Upstream Hlin Scale 1833 0 Loop Attenuation(dB) 28.5 21.4 Signal Attenuation(dB) 28.5 21.2 SNR Margin(dB) 6.6 29.4 Attainable Rate(Kbps) 11996 1238 Output Power(dBm) 19.8 12.2
شما دوتا اسپید تست با سرور تهران و لندن بگذار.نقل قول: