پس اينو از كجا گرفتين؟نقل قول:
نوشته شده توسط soleares
Printable View
پس اينو از كجا گرفتين؟نقل قول:
نوشته شده توسط soleares
من متوجه نميشم چيو مي گيد كامل و وااضح بيان كنيد ..
نقل قول:
نوشته شده توسط akmfad1
جريان پول جمع كردن با هلي كوپتر چيه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امير جون اين چه ورژنيه ؟ پچ يوريه ؟ يا نه همون آريكا روسيه خودمونه ؟
راستي اگر ترينرت يا فايليه برا ما هم بذار حال كنيم !
ترينر و پچ يوري
jaafar و soleares جان اين تو تمام نسخه ها بدون پچ مي شه استفاده كرد از تاپ سيكريت هاي رد الرت هست
با استفاه از اين روش كه تو متحدها (امريكا) با استفاده از هلي كوپتر و تركيب با ماشين پول اون وسيله يساخته مي شه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فعلا تو كفش بمونيم بهتره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرگ من!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط akmfad1
مطمئني خودت اينكارو كردي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من كه هر كاري كردم
نتونستم
ماشين پول و جلوي همونجوري كه تو عكس بود گذاشتم ولي اين هلي كوپتر يكم گيره!!؟؟؟
بازی قشنگیه اگر یکم گرافیگش بیشتر بود من به جای ژنرال همش اینو بازی میکردم ;)
امير خان بذارمون تو خماري حداقل به منو جعفر بگو ديگه !
امیر خان نگفتیا اون هلی کوپتررو ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] می دونی چند وقته خمارم
از وقتی این هواپیماها رو دارم دیگه از اون قدیمیا استفاده نمی کنم چون هم اینا سرعترن هم دو تا موشک می اندازن !
و اما بهترین ماشین و ضد هوایی که می تونه 4 تا هواپیما رو در یک دوره حمله بندازه
البته محدودیت ساخت داره 5 تا بیشتر نمیشه ازش ساخت ولی اگر اونا رو سه مداله کردید دیگه بدونید که حریف ندارید ...
سلام بچه ها
باید بگم این بهترین بازی ازنوع خودش تو چند سال گذشته بوده!
""آخر استراتژی باز""
امین جان شما هم اگه ترفندی کاری بلدی به ما یاد بده یا از این بازی عکس بذار ...
دوستان این بازی با زندگی وداع گفته !
بابا شماها چرا انقدر از بازیهای قدیمی بازی میکنید ؟
شرکت سونی میاد Ps3 میزنه ، شماها میرید بازی 2000 بازی میکنید ؟!!!!
راستی من هنوز منظور شماها رو از این عکس ها نمیفهمم !
سلام اقایون.چجوری میتونم از بازی عكس بگیرم.برنامه ی خاصی میخوا?
اقا چطوری اینکارو کردی ؟ به ما هم بگونقل قول:
یه ترفند قدیمهنقل قول:
هر چند تا عشقته نیروگاه اتمی روسیه بساز و با بمب اتم بزن وسطشون حالشو ببر ...
داداش معما گفتی !؟ منم میدونم یه ترفنده گفتم چطوری بمب های اتمی رو زیاد کنم به ما هم یاد بده !
سلام دوستان دوباره این تاپیک رو بالا میارم با یک پست استثنایی! خیلی ها هستند که نمیتونن رد آلرت2 رو آنلاین بازی کنند چون پچ قدیمی دارند و چون اکثر کسانی که تا حالا باهاشون صحبت کردم بازی رد آلرت2 شون ورژن 1.000 یا 1.001 یا 1.003 بوده که آخرین ورژن یعنی 1.006 رو نداشتند که من الان رد الرتی که براتون میذارم هم کم حجمه و به صورت کرک اتوماتیک دارای آخرین پچ هم هست یعنی 1.006 که دیگه مشکل آنلاین بازی کردن با دیگران رو برطرف کرده، چون بیشتر کسانی که رد آلرت2 آنلاین بازی می کنن از آخرین ورژن یعنی 1.006 استفاده می کنن و برای آنلاین بازی کردن باید ورژن بازی ها یکی باشه ، مثلاً شما اگر ورژن 1.001 رو داشته باشی نمیتونی با کسی که ورژن 1.006 داره آنلاین بازی کنی بخاطر همین من امروز این رد آلرت استثنایی رو اینجا میذارم که هم کم حجمه و هم محتوی آخرین پچ یعنی 1.006 به صورت اتوماتیک هست و اصلاً بعد از نصب مشاهده خواهید کرد که ورژن بازی شما 1.006 هست! پس اگر دانلود نکنید از دستتون رفته
Download Automatic installation version 1.006 Red Alert 2
کد را در مرورگر خود پِیست کنید و اینتر بزنید!
کد:http://xwis.net/downloads/Red_Alert-2-0.0.0.exe
نیروگاه اتمی نه بمب اتمی:5::31::21::27:نقل قول:
دایره بزرگ رو ببین.
کد:http://v1.iimmgg.com/images/is8gr/1fbf3f26ec7d4cb2836a499a303abfa2.bmp
قبل پُست دادن یه نگاهی به تاریخ اون پُست من میکردی بد نبود ! ( الآن دیگه این چیزا رو فولم ! )نقل قول:
بعد ش باید بهت بگم این پُستی که جنابعالی دادی بخاطر عکسـ ــش خیلی خیلی سنگین کرده تاپیک رو ، بَرش دار ! یا حجم عکس رو کم کُن ( به jpeg تبدیل کُن دوباره آپ کُن )
اگر هم پایه رد آلرت 2 آنلاین هستی ، جرأت داری بیا جلو.
عکس از محیط بازی بیشتر بذار ، ولی حتماً به jpeg تبدیل کُن که مثل اولین پُستت تو فوروم پی سی ورلد !! اینقدر سنگین نباشه که تاپیک به زور بالا بیاد !
و در آخر ...
یه عکس بسیار زیبا از Yuri
کد:http://iranrapper.persiangig.com/Yuri.JPG
سلام
آقا من عاشق این بازیم...
کسی میدونه از کجا میتونم گیر بیارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟:(((((((
کسی میتونه بزاره واسه دانلود؟؟؟؟؟:41:
صفحه قبل رو نگاه کُن :46: ( البته برای آنلاینه ) فیلم ها و بخش داستانی بازی حذف شدن. فقط Skirmish داره !نقل قول:
ممنون...
اما یوریش هم میخواااااام!!!:41:
yuri هم میخوام.........
کسی جواب نمیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:41:
لینک خرابه دادا درست کن لطفانقل قول:
می تونید از اینجا دانلود کنید : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
هنوزم کسی رد آلرت بازی میکنه؟یا قدیمی شد مرد؟!
من اولین بار پسر خالم نشونم داد یوری رو کیف کردم تا حالا بازی استراتژیک ندیده بودم!
اصن با گیم پلیش حال کردم!کمی بعد رد آلرت 2 رو دیدیم اشتباه گفتیم یوری 2!!!!!
بعد کلا سی دی یوری گم و گور شد من چند وقت پیش با بدبختی لینک دانلودشو دیدم دادم پسرخالم اونم نزدیک بود سکته کنه!ولی الان اون لینکم کار نمیکنه.کسی لینک دانلود دیده؟
الان همه آنلاین بازی می کنن .نقل قول:
با مراحل و داستان کامل بازی
+ یک مرحله اشانتیون ( سرشار از یونیت های آمریکا و شوروی و چند یونیت اختصاصی )
اگر برای اجرای بازی در ویندوز 7 و یا 8 با پیام " FATAL " رو به رو شدید ، روی آیکون بازی کلیک راست و از منوی Properties آن را برای ویندوز 7 و یا 8 تنظیم کنید .
قابل اجرا در ویندوز xp بدون هیچ مشکلی ، و در سایر ویندوز ها طبق دستور بالا .
بابا دمت گرم
قابل نداشت