[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام
والا من عکاسی دوست دارم
با گوشیم گرفتم x6
با یه کوچولو فیلتر Blur :n02:نقل قول:
cann 600d
بدون ویرایش
بلور شده گی در اثر گرمای حاصل از موتور هواپیماس
یقینا هنر عکاسی همین هست که شما میگین٬ یعنی عکسی بگیریم که بدون هیچ ادیتی تمام ویژگیهای لازم رو داشته باشه٬ اما نکتهای هست... معمولا عکسهایی که خود من میگیرم٬ به دلیل پردازش نه چندان دلچسب دوربین٬ نیاز به ادیت مجدد رنگ و نور دارن٬ پس اگر شما هم از یه دوربین نیمه حرفهای یا کامپکت استفاده میکنید٬ بهتره که کمی با ادیت آشناتر بشین٬ حتی در مسابقات عکاسی هم بعضا ذکر میشه که ادیت رنگ و نور عکسها تا حدی که به اصالت عکسها آسیبی نرسه مجاز هست٬ بهترین نرم افزارهای ویرایش عکس که به جرئت میتونم بگم بیشتر عکاسان از کار با اونها لذت میبرند٬ adobe photoshop و adobe lightroom هست و کار با دومی (لایت روم) خیلی راحتتر هستش٬ برای دیدن آموزشهای مقدماتی لایت روم (کارتون رو تا حد زیادی راه میندازه! :n06:) و دانلود نرم افزار و... سری به لینک زیر بزنین :نقل قول:
امیدوارم مفید باشه...
:n11:
سلام به همگی.
یه چند وقتی بودش که اصلا دست به دوربین نشده بودم!!!
به هر حال این عادت قدیمی؛ یعنی علاقه به عکاسی، رو نمیشه همینجوری ترک کرد.
خدمت دوستان:
*با موضوعی که فکر نمیکنم تا حالا روش کار شده باشه و امیداورم آغازی برای یک حرکت جدید باشه*
اتفاقا کاملا این موضوع کار شده اما تو تاپیکهای قبلی بچه ها زحمت کشیده بودن .عکاسی صنعتی-تبلیغاتینقل قول:
ببینید بخشی از سوژه که بهش فوکوس شده باید کاملا تو کادر باشه
دوست عزیز، این عکس تبلیغاتی-تجاری نیست!!!نقل قول:
در مبحث مدینگ، کلاس خاصی هستش که فقط و فقط به عکاسی از سخت افزار مد شده میپردازه. نه صنعتی! یا تبلیغاتی.
منظور من عکاسی اختصاصی در زمینه سخت افزار بودش که یقین دارم روش کار نشده!!!
ممنونم از نظر و نقدتون.
حامد جان اولا که عکاسی تجاری تبلیغاتی نه و صنعتی تبلیغاتینقل قول:
راستش الان همه میتونن هر سبکی رو از خودشون دربیارن . مثلا عکاسی حیوانات .درسته که واقعا درگیر هستیم اما در اصل این عکاسی طبیعت و حیات وحش هستش نه عکاسی حیوانات . و درمورد سبکی که فرمودید هم همینطور . در تعریف عکاسی داریم علمی که با هنر خاصی ، فرهنگ یک اکوسیستم رو به تصویر میکشه و این تعریف در همه ی سبکهایی مثل پرتره و ماکرو و طبیعت و حیات وحش و صنعتی و ورزشی و تبلیغاتی و موضوعات مربوط به بعد دوم وجود داره و کاملا رعایت شده . عکس شما هم در زمره ی عکسهای صنعتی تبلیغاتی هست و اگه یه سبک جدید اختراع میکنیم با این تعریف سازگاری داشته باشه . عکاسی از سخت افزار هیچ توجیه و تعریفی نداره و اگه کسی اونو اختراع کرده هدفشم باید مشخص کنه .مثلا اینکه آیا قصدش از عکاسی ارتباط بین مادربورد و کولر سی پی یو هستش یا نه که البته باز میشه صنعتی .البته بیشتر همون به تصویر کشیدن یک موضوع منحصر به فرد هست که خب در همه ی موارد داریم مانند عکسهای بازیگران و ... یا برج های منحصر به فرد که دیگه نمیشه براش تاپیک اختصاصی باز کرد چون اون سخت افزار مهم پیش هر کسی پیدا نمیشه.مثلا معمولا شرکتها از این سبک استفده میکنن
امیدوارم از موضوع تاپیک منحرف نشیم
عاشق عکاسی ام. البته قبلا بیشتر.
در حال حاضر دوربین حرفه ایی ندارم و این دو تا عکس رو با گوشیم گرفتم.
و
خوشجال میشم نکات لازم عکس ها رو گوشرد کنید.
به زودی عکس های بهتری رو قرار میدم.
خار هم زیباست اگر بگذارند ...
EOS 7D
اگزیف در دست رس نیست :دی
سلام این رو تو یکی از شبهای مقدس(یادم نمیاد کدومش)گرفتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
Camera
DSC-HX100V
Focal Length
8.39mm
Aperture
f/3.5
Exposure
1/1250s
ISO
100
پست آغازین به روز شد...
Sony-H20
1/500
F 4.4
Iso-80
FL 63mm
تا آخر زوم بود را همین یکم کیفیتش پایینه!
تخت جمشید - دروازه ملل
اینم از لاهیجان زیبا
با همون دوربین :دی((sony DSC-H55))
sony HX100v
توریان-جلفا
ما برای آنکه ایران...
Camera
Canon EOS 1D Mark IV
Lens
EF 16-35mm f/2.8L II USM
اگزیف دارد!
Camera
Canon EOS-1D Mark IV
Focal Length
18mm
Aperture
f/5.6
Exposure
1/250s
ISO
800
با اجازه من یکم این دو عکس بالا رو ادیت کردم که به نظرم خیلی قشنگ تر شدن .
malek911 جان اگه هدفتون عکاسی از جزئیات طبیعت هست مانند درختها و یا حیواناتی مثله گوسفند بهتره بهشون نزدیک بشید و اقدام به عکاسی کنید اما اگه هدفتون منظره هست بهتره کوه کاملا تو کادرباشه البته با رعایت قائده ی یک سوم ها .یعنی هم کوه و هم دامنه و هم آسمون بیوفته.از هر کدوم یک سومش
حسین جان از شما چنین کادر بندی هایی رو انتظار ندارم! فضای اختصاص داده به زمین خیلی کمه
جناب مالک بزرگوار، بهتره مقاله ی زیر رو راجع به کادر بندی مطالعه کنید بهتون کمک میکنه عزیز.
از همه ی عزیزان می خوام این مقاله رو کامل بخونند چون واقعا کمک شایانی میکنه به کادر بندی.
قسمت اول:
قسمت دوم:کد:http://www.akkasee.com/articles/10251
کد:http://www.akkasee.com/articles/10287
از کمک دوستان ممنون فردا بخونم ببینم این کادر بندی چی میگه
مهدی جان ای سبک اسمش چیه؟نقل قول:
پرتره :n02:نقل قول:
دوستان بنظرتون در تغییرات نور و رنگی که اعمال میکنید زیاد اغراق ایجاد نمیشه؟
من فکر میکنم بعضی از عکسها با همون رنگ اصلی خودشون جلوه بهتری دارند:n06:
دقیقا!نقل قول:
البته در ویرایش حرفه ای این مشکلات بوجود نمیان
نمونه ی یک ویرایش ناشیانه ، ویرایش من هست که در پست قبلی میبینید
برای ویرایش تاکید میشه عکسهای گرفته شده با فرمت raw باشن تا ویرایش بطور حرفه ای بشه انجام داد.در این عکس با این ابعاد و فرمت نمیشه کاری جز رنگامیزی انجام داد
عکس از نظر کادر عالیه ولی حیف که بی روحه! من یکم تغییر رنگ دادم توش با اجازتون. البته شاید یکم اغراق هم شده باشه!نقل قول:
خیلی عالیه احسان جون :n12:نقل قول:
بسیار عالینقل قول:
کادر، سوژه و همینطور عمق میدان
خیلی عالیست.
دقیقا:n18::n12:نقل قول:
عکسهای منم نقد کنید لطفا!!!
نور؛ رنگ؛ کادر و . . . چجوریه؟
علی جان عکس اولت کادرش خیلی خوبه منتها اگر عمق میدان رو کمتر و یا بیشتر (نظر من بیشتر) میکردی بهتر بود . اینجوری آدم سوژه رو دقیق تشخیص نمیده که همه ی گل هان و یا فقط گل وسطی.نقل قول:
دومی هم اگر کادر رو نصف به نصف میبستی زیبا تر میشد و یا کل کادر رو اختصاص میدادی به درخت که یه آبسترکت خیلی زیبا میشد
تنها دوربین های معدوی رنگ بندی رو انقدر خوب تشخیص میدن که در ادیت نیازی به اغراق کردن نیست. رنگ های عکس خام دلیلی بر واقعی بودنشون نیست. دوربین هایی که من باهاشون کار کردم و در این ضمینه خیلی عالی بودن nikon D4 - Canon 1D X - Canon 5D M III و تا حدی 5D M IIنقل قول: