سلام...
ممنون میشم اگه بزارید.
ولی فکر نمی کنم به ترم خاصی کار داشته باشه چون یه برگست که کل درسایی که تو این رشته باید خونده بشه به تفکیک عملی و نظری و اصلی و کارگاهی بودن توشه.
Printable View
سلام...
ممنون میشم اگه بزارید.
ولی فکر نمی کنم به ترم خاصی کار داشته باشه چون یه برگست که کل درسایی که تو این رشته باید خونده بشه به تفکیک عملی و نظری و اصلی و کارگاهی بودن توشه.
من فكر كردم منظورتون اينه كه توي ترم هاي مختلف چه درسهايي بايد پاس شه چون معمولا دانشگاه ها طبق همين چارت ارايه مي دن چون بايد پيش نيازي رعايت شه چشم در اسرع وقت براتون مي فرستم فقط يه چيزي اخنصاصي و پايه و نظري و .... بودنش را هم مي خواين بگم؟
سلام...
اگه لطف کنید مشخص کنید ممنون میشم.نقل قول:
فقط يه چيزي اخنصاصي و پايه و نظري و .... بودنش را هم مي خواين بگم؟
منتظرم.
بازم ممنون...
عزیزم من خودم رشته برق-کنترل هستم.یک مقدار درسای اختصاصیش با هم فرق داره،ولی بیشترش یکی هست.درسای سراسری و آزادم هیچ فرقی نداره باهم.اگه میخوای برات بذارم.
شما از چه لحاظ میگی که کشکه؟من خودم گرایش کنترل میخونم،ولی واحدهای تخصصیمون سختتر از الکترونیکه.از اینا هم بگذریم مخابرات از همه سختتر و مهمتره.پس لطفا در گفتتون تجدید نظر بفرمایید.نقل قول:
از نظر شغل هم اگه بتونی خودتو تو دانشگاه نشون بدی همش خوبه.فقط باید خودی نشون بدی.البته بماند که الکترونیک به خاطر اینکه پایه برق هست از اهمیت بیشتری در شغل برخورداره،ولی از نظر درسی بالاتر از گرایشای دیگه نیست.
لطفا در قسمت نظر سنجی گرایش "کنترل" هم اضافه کنید.این گرایش مثلا از مهمترین گرایشای برقه،بعد شما با گرایش قدرت یکیش کردی؟
قدرت و کنترل 2 گرایش مجزا از هم هستند.
همینجا هم میگم،با هم فرقی نمیکنه.هر 4 گرایش برق چه از لحاظ علمی و چه درآمد در یک سطح هستند.این برمیگرده به خودت که خوب بخونی و تحقیق کنی و یه مهندس باسواد از دانشگاه در بیای بیرون یا اینکه فقط با 10 و 11 پاس کنی که مدرکتو قاب کنی بزنی به دیوار.
سلام...
اگه زحمتی نیست بزارید . ولی برا من بهتر بود همون الکترونیک باشه .نقل قول:
عزیزم من خودم رشته برق-کنترل هستم.یک مقدار درسای اختصاصیش با هم فرق داره،ولی بیشترش یکی هست.درسای سراسری و آزادم هیچ فرقی نداره باهم.اگه میخوای برات بذارم.
ممنون...
سلام ببخشد دیر شد این ترم خیلی درسام سنگینه وقت نمی کنم به همه کارام برسمsorry
دروس پایه:ریاضی 1و2(هر کدوم 3 واحد) فیزیک1و2(هر کدوم 3 واحد) کارگاه عمومی(1) معادلات دیفرانسیل(3) برنامه سازی کامپیتری(3) آمار و احتمالات(3) محاسبات عددی(2) آز فیزیک1و2(1)
دروس عمومی:زبان عمومی(3) فارسی(3) اخلاق اسلامی(2) معارف1و2(هر کدوم 2 واحد) تاریخ اسلام(2) انقلاب اسلامی(2) متون اسلامی(2) تنظیم خانواده(1) تربیت بدنی1و2(هر کدوم1 واحد)
دروس اصلی:نقشه کشی صنعتی(1) کارگاه برق(1) ریاضی مهندسی(3) مدارهای الکتریکی1و2(هر کدوم 3 واحد) الکترومغناطیس(3) الکترونیک1و2(هر کدوم3 واحد) مدارهای منطقی(3) اندازه گیری الکتریکی(3) تجزیه وتحلیل سیستمها(3) ماشین1و2(3) سیستمهای کنترل خطی(3) سیستمهای قدرت(3) مخابرات1(3) زبان تخصصی(2)آز مدار,آز الکترونیک1,آز مدار منطقی,آز ماشین,آز کنترل(هر کدوم 1 واحد) کارآموزی(2) پروژه(3)
دروس تخصصی الزامی:معماری کامپیوتر,فیزیک مدرن,الکترونیک3,میکروپروسس رها,مدار مخابراتی ,تکنیک پالس,فیزیک الکترونیک(هر کدوم 3 واحد) آز الکترونیک2و3,آز معماری کامپیوتر,آز میکروپروسسورها,آز مدار مخابراتی,آز تکنیک پالس(هر کدوم 1 واحد)
و11 واحد اختیاری که معمولا در دانشگاهها 12 واحد ارائه می شه و مجموعا 141 واحد می شه
امیدوارم موفق باشی
سلام...
خواهش میکنم . خیلی لطف کردید .نقل قول:
سلام ببخشد دیر شد این ترم خیلی درسام سنگینه وقت نمی کنم به همه کارام برسمsorry
خیلی ممنون . به همچنین شما.نقل قول:
امیدوارم موفق باشی
ممنون لطف داریدنقل قول:
برام خیلی دعا کنید این 2 _3 ترم هم به خیر بگذره
شما ترم چنده الکترونیک هستید؟
نقل قول:
ممنون لطف دارید
برام خیلی دعا کنید این 2 _3 ترم هم به خیر بگذره
شما ترم چنده الکترونیک هستید؟
ان شاالله که به خوبی و خوشی میگذره . شما که تقریبا آخرای راهید ما تازه اول دست و پا زدنمونه .
من تازه ترم یکم .
شما که اواخر کارید چه نظری راجع به این رشته دارید ؟
یعنی آدم باسوادی خارج میشیم یا نه ؟
الان کلی سوال اومد به ذهنم ولی چون شما فرصت ندارید زیاد وقتتونو نمیگیرم .
شما هم ما رو دعا کنید .
بازم ممنون برای چارت...
[quote=saeed666;1726965]شما که اواخر کارید چه نظری راجع به این رشته دارید ؟
یعنی آدم باسوادی خارج میشیم یا نه ؟
راستش رو بخواین اصلا احساسه خوبی نسبت به این رشته ندارم شما که تازه ترم 1 هستین خیلی تلاش کنین و از اول با پشتکار خیلی خیلی زیاد درسا رو بخونین اگه حسابی بخونینو علاقه خیلی زیادی داشته باشین با سواد خارج می شین
اگه بتونم به سوالایی که تو ذهنتون پیش اومده جواب بدم خوشحال می شم بعضی هفته ها سرم خیلی شلوغه می بینین که الان زود به زود جواب می دم :46:
حالا حالا ها جا دارین واسه آشنا شدن با این رشته ؟!...
کسی رتبه بندی دانشگاه های ایران در مهندسی برق را داره؟ اگه داره ممنون میشم بزاره!!.
الکترونیک از همه جالبتره
با سلام
كسي ميدونه تاريخ ثبت نام آزمون نظام مهندسي برق سال 87 كي شروع ميشه.
با تشكر
به نظر شما کدام سری از درس های زیر از چارت مهندسی برق فعلی ایران هماهنگی و کاربرد بیشتری در علم و صنعت برق نوین جهانی را را دارد؟ و چرا؟
با سلام
به نظر شما
کدام یک از رشته های مهندسی برق در بازار دارای کار بیشتر می باشند؟
کدام یک از رشته از همه در تحصیل سختر هستند؟
کدام یک از رشته های مهندسی برق دارای جذب کار بیشتر می باشند؟
با تشکر از کلیه دوستانی که شرکت نمایند
اينو يادم رفق بگم كه من خودم از كنترل و ابزار دقيق خوشم مياد دوستان عزيز اگه كسي در مورد كنترل اطلاعات كاملي داره برام بزاره ممنون ميشم
البته جاش اینجا نیست و بهتر بود تو متفرقه مطرح میشد !!نقل قول:
اما مهندسی برق یکی از تاپ ترین و دشوار ترین رشته های فنی مهندسی هست !!
از نظر جذب کار که خوب !! الکترونیک خیلی خوبه و قدرت هم بازار بدی نداره !!
کنترل گرایشی هست که بیتشر به درد خارج رفتن میخوره !! چرا که روی سیستم های الکترونیکی بسیار پیچیده کار میکنه و یه چیزی بین کامپیوتر و الکترونیک هست !! مثلا تو زمینه های مثل فناوری موشکی و فضایی یا طراحی هواپیمای بدون سرنشین میتونه کاربرد داشته باشه !!
تا یادم نرفته این مطلب رو هم بگم که اعتبار دانشگاه هم خیلی به اعتبار رشته اضافه میکنه !! از طرفی از مجموع هشت ترم کارشناسی حدود چهار ترم دروس کاملا بین گرایشهای مختلف یکسان هستند و بطور کلی تر تفاوت بین گرایشها تو فوق لیسانس خودشو نشون میده (( مثل فوق لیسانس مهندسی آنتن و امواج فرکانس بالااز لیسانس مخابرات یا فوق لیسانس قدرت با گرایش شبکه های فشار قوی و سیستم های انتقال قدرت از لیسانس قدرت ))
البته از هر گرایشی میشه به گرایش دیگه ای هم رفت منتها کار سخت تر میشه و تو ارشد هم چندین واحد پیشنیاز میخونید !!
موفق باشید :11:
نقل قول:
کدام یک از رشته های مهندسی برق در بازار دارای کار بیشتر می باشند؟
به نظر من گرایش قدرت
نقل قول:
کدام یک از رشته از همه در تحصیل سختر هستند؟
گرایش مخابرات به نظر من از همه سخت تره !
نقل قول:
کدام یک از رشته های مهندسی برق دارای جذب کار بیشتر می باشند؟
گرایش قدرت – چون بیشتر در کارخانه ها و مراکز اداری به این رشته نیاز پیدا میشود و آنچه از الکترونیک در ایران داریم مونتاژ است.
سلام
جذاب ترین و در عین حال سخت ترین گرایش مخابرات!
البته من برای ارشد گفتم ولی تو کارشناسی فرق گرایش ها 9 واحده!
رشته من برق قدرت هستش و تا اونجایی که من میدونم بازار کارش از بقیه گرایشها بیشتره.
پیشنهاد من اینه که بین کنترل و مخابرات یکی رو انتخاب چو تو رشته کنترل اگه پول های اون وری وسوست نکنه وزارت دفاع جذبت میکنه.
برق مخابرات هم که دیگه نگو دنیایی این واسه خودش. اگه امیر کبیری فکر کنم دوتا رو میتونی با هم بخونی.
یاحق
ببین بیشتر علایق طرف است
الکترونیک که ما درایم اینجا می خوانیم هیچ فایده به نظر من الکترونیک فوق العاده عالی است نه تو ایران بلکه تو خارج
با رشته الکترونیک می توانی تلویزیون ، تلفن ، در کل تمام چیزیهای که الکتورنیکی هستند درست یا تعمیر کین
از موبایل گرفته تا موشکهای هسته ای
ببین من الان دارم رشته الکترونیک را می خوانم این رشته تا مقطع فوق لیسناس هم بدرد نمی خورد با دکترا کمی بهتر می شود و لی برای این رشته نمی توانم مقطع عملی در نظر گرفت مثلا طرف فوق دکترا دارد ولی بلد نیست مقاومت ها را سری و موازی کنار هم بگذارد فقط درس خوانده
این رشته به نظر من لیسناس هم داشته باشی و هم سابقه کار حتی بیشتر از فوق ذکترا بلدی به شرطی که پشتکار و زحمت بکشی
اگر بیشتر خواتسی بدانی بیشتر برایت توضیح می دهم
اول ببین پشتکار داری در ضمن یادم نرفته باید ریاضی و فیزیک خوب باشه
ممنون از همه دوستان گل كه نظرتون رو برام نوشتين .درضمن من خودم از كنترل خوشم مياد البته مخابرات هم دوست دارم
دوستان من الان دارم در مقطع كارداني برق صنعتي ميخونم .راستي دوستان من يه سال ديگه بايد شركت كنم يه برنامه درسي ميخوام تصميم به درس خوندن دارم پسس 100% بهش عمل ميكنم تو رو خدا كمكم كنين
عزیزم هیچکی بهتر از خودت نمیتونه یه برنامه ریز خوبی باشه
شما برنامه ریزی کن بزار اینجا تا دوستان هم نظرشونو بگن
خوبه؟؟
سلام به همه مهندسان و همکاران و دانشجویان و کاربران
با عرض خسته نباشی خدمت همگی
یک شوالی برای پیش آمده
رشته الکترونیک چند گرایش دارد و هر رشته اش به چه دردی می خورد در جهان و سراسر دانشگاهها چه گرایش های از الکترونیک را تدریس می کنند
حالا اگر میشه به طور مختصر هم توضیح دهید
و در مورد هر گرایش کجا به کار می رود و بهترین گرایش چی هست
به طور مثال الکترونیک ، الکترونیک مخابرات حالا این مخابرات به چند گرایش دیگر دریایی و زمینی و زیر دریایی و خیلی گرایش های دیر
اگر میشه مقاله ای
سایتی و یا هر چیزی دیگر می دانید و برای ما توضیح دهید متشکر می شوم
سلام می خواستم بدونم بین گرایش های مختلف برق (الکترونیک،قدرت ،کنترل،مخابرات)کدوم یکی بهتره می خوام انتخواب رشته کنم ازتون ممنون می شم من رو با این رشته ها بیشتر آشنا کنید (وقت زیادی ندارم)
منظورت اينه كه امسال كنكور قبول شدي الان ميخواي انتخاب رشته كني ؟ اگه اينطوره كه الان گرايشت مشخص نميشه . بايد چند ترم بگذره بعد گرايشت مشخص ميشه . تازه اونم زياد دست خودت نيست به معدلت بستگي داره
اما برخی از استان ها جدا جدا مشخص کرده با کدهای مختلف .
خب حالا كه اينطوره باز هم بايد براساس هدفت بگي ، اگه ادامه تحصيله كه در رشتهي الكترونيك براي ارشد شانس قبولي بيشتري داري چون ظرفيت گرايش كنترل توي ارشد كمه . من نميدونم چي بهت بگم !!! بايد درسا رو بگذروني بعد ببيني از چي خوشت مياد ....
بایدیری دانشگاه واحداشو بگذرونی بعد
ولی تو ایران برای کار بترتیب
1.قدرت
2.کنترل
3.مخابرات
4.الک
از نظر اسونی درسا
1.قدرت
2.کنترل
3.الک
4.مخابرات
از نظر فهمیدن درسا
1.کنترل
2.الک
3.قدرت
4.مخابرات
کلا تو ایران قدرت بهتره ولی بعضیا قبل کنکور جو گیر می شن می خوان برن الک ولی 4-5 ترم بعد که درسارو خوندن نظرشون عوض می شه
برا فوقم غصه نخور هر گرایشی بری فوق می تونی غوضش کنی
درکل پیشنهاد می کنم در باره بقیه رشته ها مخصوصا صنایع و مکانیکم بیشتر فکر کنی
سلام.
بدون مقدمه میرم سر اصل مطلب.
انجمن برق اینقد پربار و تخصصی هستش که خجالت میکشم این تایپک رو بین این همه تایپک تخصصی ایجاد کنم.
مدیر محترم اگه تایپک نا مربوطی زدم ببخشین ولی واقعا به کمک شما ها احتیاج دارم.
من دانشجوی برق الکترونیک هستم.مقطع کاردانی.سه ترم رو پشت سر گذاشتم و در حال ورود به ترم چهار هستم.ولی شاید باور نکنین ، هیچی از برق نمیدونم چراش رو هم دقیقا نمی دونم ولی وقتی به درسا نگاه میکنم و پراکندگی موضوعات رو میبینم دلسرد میشم.از طرفی هم باید این درس رو به یه جایی برسونم تا به جایی برسم.دانشگاه آزاد هستش و خرجش رو هم که میدونین چه غوغایی میکنه.
حالا از شما دوستان میخوام کمک کنین که من از کجا شروع کنم که بتونم پشرفت خوبی داشته باشم یعنی به عبارتی از کدوم کتابا شروع به خوندن کنم و چه نکاتی رو مد نظر داشته باشم.
لطفا هر کی تو این رشته موفقه(که خوش به حالش) صادقانه به من کمک کنه تا من هم تو زندگی یه هدفی داشته باشم.
در آخر بازم معذرت میخوام اگه تایپک نامربوط بود.
منم دقیقا شرایط تو رو دارم فقط علمی کاربردی هستم و برق قدرت ..... مشکل من اطلاعات برقی نیست بلکه ریاضی وفیزیک
هستش . هیچی از ریاضی نمیدونم و در نتیجه نمراتم خراب میشه .... اما میدونم که باید اراده داشته باشم و ریاضیاتم رو قوی کنم
.... اولش سخته ولی دونستن ریاضی یه لذتی داره که به سختیاش می ارزه .... اینارو گفتم که همدردی کرده باشم ..... راه حل
مشکل شما راحت تر از منه چون با فول شدن این کتابایی که میگم تقریبا مشکلتون حله البته اگه ریاضیت خوبه ... 1 - مبانی برق
هنرستان 2- الکترونیک کاربردی هنرستان 3 - اصول اندازه گیری هنرستان ...... بعدش که اینا رو فول شدی برو
سراغ گل سر سبد درسها ، مدارهای الکتریکی و بعدش ماشینهای الکتریکی و ترانسها و دیجیتال و بقیش ... بازم
میگم ریاضیات خیلی مهمه .... اما مهم تر از همه اراده خودته .... امضای منم بخون
سلام دوستان......می خواستم یه کاردرست بهترین و مفید ترین کتاب معادلات واسه ارشد رو معرفی کنه...یه سوال دیگه اینکه بهترین موقع واسه گذروندنه 3 واحد زبان تخصصی برق کیه؟ واقعا ممنون
دوستان منم دانشجوی کارشناسی هستم نمیخوام کلاس بذارم ولی دولتی میخونم...دارم میرم ترم 3..این مشکل مشکل اکثر بچه هاست ...چارشم تلاش خودمون...به نظر من کار عملی بعد خوندن کتاب ارزشش بیشتره...اگه امکاناتش باشه!!!!!!!منم مشکل شمارو دارم ولی شاید چون تا ترم2 درسا تخصصی نبوده......واسه هممون ارزوی موفقیت میکنم...دوست من دلسرد شدن خوب نیست همین که تا اینجا اومدی یعنی بیشتر راهو اومدی....موفق باشین
خیلی ممنون از جواب دادن به درد دل من.
اکبر عزیز اون کتاب هایی رو که گفتی رو تهیه میکنم .
میخوام تمرین تقویت ارداه کنم مثل اینکه همه چیز بستگی به این داره.
در ضمن سطح ریاضی من متوسط هستش و فکر کنم بشه یه کاریش کرد
fati barghi از شما هم ممنونم
سلام خدمت دوستان
لطفا اگه اطلاعاتی در باره زمینه کاری برق الکترونیک دارید بگید ..
درامد ؟
برق کجا قبول رفتین؟
هنوز که نرفتم ولی ازاد تبریز
برو حالشو ببر جزو توپترين رشتهها تو ايرانه ضمناً اگه خودت فعال باشي خيلي بيشتر بهت حال ميده.البته به خاطر پول كار نكن