نه ، محدود نیست .نقل قول:
دادش این سرعتا فکر کنم برای سرویسهای نامحدود هست.
فقط مخ اوپراتور رو زدم و اونم گفت پروفایلتو ردیف میکنم :n02:
البته قبلش همینجوریش هم تا 200 الی 300 کیلوبایت دانلود میکردم .
Printable View
نه ، محدود نیست .نقل قول:
دادش این سرعتا فکر کنم برای سرویسهای نامحدود هست.
فقط مخ اوپراتور رو زدم و اونم گفت پروفایلتو ردیف میکنم :n02:
البته قبلش همینجوریش هم تا 200 الی 300 کیلوبایت دانلود میکردم .
من ۱مگ مخابرات دارم دیشب ۲۰ تا بیشتر نمی رفت :|
تا همین ۲ساعت پیش ۱۰۰کیلو بایت دانلود می شد کرد الان بیشتر ۱۵تا نمیره ...
128 نامحدود پارس انلاین رفتم تو مصرف منصفانه
خوش به حال این مردمان خارج ! کشوراشون چه بهشون میرسه و چه سرعتی در اختیارشون میزاره :n01:
اینترت 8 مگابایت همراه با حق اشتراک تلفن در آلمان ماهانه 20 یورو هست ! پهنای باندشون هم فوق العادست.
والا ما پیشگامان نامحدود 256 داشتیم سرعت دانلود هم 35 بود خوب بود اگه کم بود در عوض ثبات داشت اومدیم طرح بعثت مخابرات گند زده به همه چی حریف خرید ترافیک که نمیشم هیچ سرعت دانلود رایگان شبانه اش هم چند شبی هست بالاتر از 40 نمیره
اقا شما همینو کمترش نکن سره هر جریانی که تو کشور پیش میاد . زیاد کردنش پیش کش
(اولین روز بعد از افتتاح این پروژه ) به کوری چشم حسود بنده آسیاتک یک مگ 10 گیگ دارم . دیشب از ساعت 1 تا 8 صبح ، 5 گیگ دانلود کردم :n10:
نکته در مورد بد بینی بعضی از دوستان : فرض کنید از شرق آسیا به غرب آسیا یک اتوبان 10 بانده بزنن و این اتوبان از وسط ایران هم بگذره . بر فرض که این اتوبان رو برای سودآوری زده باشن ، آیا نمیشه از این اتوبان در داخل ایران استفاده کرد ؟! یعنی شهر های شرقی ایران نمیتونن به وسیله این اتوبان برن غرب ایران ؟! یعنی این اتوبان درش بسته است ؟ اگه بسته ست پس چه سودی برای ایران داره که کلی پول دادن 53000 کیلومتر فیبر نوری کشیده !
یعنی الان با این مثال من کاملا قانع شدم. :n24:نقل قول:
عضویت شما را به انجمن زودباوران مقیم P30World تبریک میگوییم :n11:
اینم مدرک :
اینترنت 2 مگابیت نامحدود و دانلود ماکزیمم 80 کیلوبایت
تازه با IDM و از سایت داخلی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا ما هر شب قبل این پروژه 4 گیگ دانلود میکردیم دیشب هم 4.5 گیگ دانلود کردیم سرعت هم 1مگ مبین نت از 2 تا 8نقل قول:
من منظور شما رو نفهمیدم یعنی شما اولین بارتونه 5 گیگ دانلود میکنید از اول این پروژه مگه قبلا نمیتونستید
والا الان مشکل پینگ و باز شدن بد سایت هاست این جور چیزا روی دانلود تاثیر بالایی نداره
اینقدر از این اوضاع خطوط عصبانیم که همین صندلی رو پرت کردم طرف در. یک تسبیح دست گرفتم از وزیر مخابرات و کمیته ی فیلترینگ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گرفته تا هر کی اینجا نظر داده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو دارم لعنت میکنم
میلیارد تا وبسایت وجود داره نصفش رو اونوریها بر ما تحریم کردند نصفش رو اینوریها فیلتر کردن. این چه وضعیه ای خدااااااااااااااااااااااا ا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعاً فکرش رو بکنید چقدر داریم توی این شرایط از همه جهت انرژی مثبت دریافت میکنیم و خودمون نمیدونیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من این مثالو برای کسایی زدم که بدبین و نا امید هستن :n11:
به هر حال من هنوز هم امید دارم . با نا امیدی و بد بینی به هیچ کجا نمیرسیم . نه کشور نه خودمون :n21:
بنده تا دیروز شبها بین 2 تا 3 گیگ دانلود میکردم دیشب 5 گیگ
دوست عزیزم
برای شما یه نفر خوب شده. اما الان من همین صفحه فروم رو 12 بار رفرش کردم تا باز شد.
دانلود که تعطیله. بازی هم نمیشه کرد. سرعت آپلود که افتضاح شده.
الان به چی خوش بین باشیم ؟
این تاپیک با یه اگر شروع شدو اخبارش پخش شدو پهنای باند به ایران رسیدو همه کاراش جور شدو همه خوشحال شدنو پهناشون زیاد شدو :n13:
ولی همش در حد حرف بود و حالا کو منبعو کو پهنای باندو :n13:
اصلا از کجا باید فهمید:n02:
کلا شعر شدو :n02:
به جان خودم این کابل فیبر نوری که از ایران رد فقط میخواست سرعت اینترنت کشور عمان رو زیاد کنه
و روئیس جمهور الکیشلوغش کرد اومد افتتاحش کرد
هی...:n28:کی بشه ما هم اینترنت 60 مگی داشته باشم
:n08:60مگابیتی...........؟
اینونمیخوایم توقع نداریم
اونا 6 مگابیت رو برای کاربرای خونگی راه بندازن بسته
سنگ بزرگ نشانه نزدنه :n02:.ببینید اگه کل کابل های اینترنت دنیا از ایران بگزره و ایران بشه مرکز اتینرنت جهانی سرعت اینترنت از این بیشتر نمیشه این رو من به شما قول میدم.:n08:تازه اقایون مانور اینرنتی هم برگزار میکنن که این قعط شدن های مکرر مال همین هاست یه بار هم که قعط میشه زنگ میزنی میگه موش صحرای کابل اینترنت رو خورده :n09: امروز امار رو در اوردم مخابرات 10 مگابیت پهنای باند داره اون وقت 1000 تا یوزر داره :n04: بعد میگیم چرا سرعت این جور میشه و چرا پینگ میره بالا:n13: بعد میگن چرا جون مملکت دچار سو رفتار میشه پرخاشگر میشه خوب شما دارین حقش رو میخورین طرف دیوانه که نیست انسانه عقل داره میبینه تحملش تموم میشه مزنه به سیم اخر.:n24::n25:نقل قول:
من الان اینترنت 8 مگابیتی دارم. پرسرعت اما بی کیفیت
تورنت دانلود میکنم فضایی اما چه فایده یه بازی آنلاین که هر 1 دقیقه 10 کیلوبایت هم جابجا نمیکنه رو نمیتونه ساپورت کنه. لگ میزنه
دانلود تک کانکشن رو هم که انگار مدوله کردن رو نمودار سینوسی. میره رو 700 کیلوبایت در ثانیه بعد میاد میشه 5 کیلوبایت در ثانیه. اصلا ثابت نیست.
من حاضرم یک پنجم این سرعت داشته باشم اما کیفیت داشته باشه.
همین الان هر سرعتی که به شما داده میشه 50% پایین تر از اون چیزی هست که باید باشه شک ندارم همین الان میتونن سرعت اینترنت رو بالا ببرن ولی نمیخوان
من 1 مگ مخابرات دارم در مجموع از روز اول تا همین الان 512 بوده و هست به این کار میگن دزدی تو روز روشن همینی که میگنو بهمون نمیدن اونوقت بیان یه چیزی بزارن روش؟
بالا رفتن پینگ و تایم اوت هم مال اینه که یه عده مریض که تو ایام خاص اینترنت رو قطع میکنن هم باید حقوق بگیرن دیگه نه؟ احتمالا اینا پروزه ای بودن حالا کامل استخدام شدن شغلشون ازار دادن کل کاربران اینترنته غیر از خودیا
اینا برای اینکه حقوقشون حلال بشه میان شب جمعه ها و روزهای تعطیل مثل اون یه هفته تعطیلی چند وقت پیش اینترنت رو شل میکنن یعنی یه جوری که شما تو اینترنت نتونی انلاین چیزی ببینی بازی نتونی بکنی سایتهای خارجی نتونی بری فیلتر میکنن خلاصه اموراتشون با این کارهای کثیف میگزره
یه نکته مهمی هست که من واقعا متوجه نمیشم اونم اینه که این تصمیم گیرندگان هدفشون چیه؟ اینه که ما رسانه های خارجی رو نبینیم؟ که الان برعکسه اگه هدفشون اینه که ملت از فیلترینگ رد نشن اونم که امار ثبت نام کننده های ایرانی فیسبوک میگه شکست خوردین یعنی همه جوره مورد تنفر کاربرای اینترنت هستین
الان این همه هزینه ای که میکنین داره برعکس جواب میده و هیچ نتیجه مثبتی نداشته بیاین مثل یه انسان متمدن دست از ازار و اذیت بردارین بلکه ما مردمی که انقدر با سانسور به شعورمون توهین کردین و حقمون رو خوردین ببخشیمتون
امیدوارم این دولت جدید با شعارهای امیدوار کننده ای که داده تو این زمینه کاری انجام بده البته بعید میدونم
هرگز نمی بخشیم . سانسورچی باید محاکمه بشه . اون روز میاد
وقتی نماینده های بسیار باشعور و باسواد و متمدن و... مجلستون برمیدارن قانون سقف 128Kbps برای خانگی تصویب میکنند :n04: .. اونوقت دولت هم میشه مجری!نقل قول:
الان اگر isp ها بعضاً دارن 128 رو در عمل پهنای بیشتر میدن از دید قانون گذارهای مجلس مجرمند!!!! :n08:
خوشم میاد همین مردم برمیدارن سلیمانی وزیر اسبق مخابرات رو میفرستن مجلس تا از این دست قوانین باحال بیشتر تصویب کنه! همین آدمی که گفته بود دایل آپ هم برای محقق ایرانی کافیه!! :n19:
همه چیه ما ایرانیها بهم میاد . خداوند درب و تخته رو خوب با هم جور کرده:n02: