5 نوامبر 2013 به شمسی کی میوفته؟:n02:
Printable View
5 نوامبر 2013 به شمسی کی میوفته؟:n02:
14 آبان 92
این جور که از نقد صفحه ی اول معلومه ، بالاخره Infinity Ward می خواد یه سری تغییرات اساسی توی زمینه ی گرافیک ایجاد کنه که البته برای رقابت با BattleField واقعاً لازم بودن
داستان بازی هم که مطمئناً مثل همیشه باید فوق العاده باشه ... مرسی خیلی خوب بود
آره ولی همش حرف بوده ...هیچ تغییر آنچنانی دیده نمیشه تو زمینه گرافیک ......واقعا آدم یه جوری میشه سریی که یه زمان همه عاشقش بودن الان شده بهونه ایی برای مسخره کردن ...!نقل قول:
سری تغییرات اساسی توی زمینه ی گرافیک ایجاد کنه
محتوای مخفی: لیست اچیومنت ها (spoiler)
+
عرضه و موفقیت G بهونه ای میشه واس مسغـ[خ]ـره کردن این پست:دینقل قول:
نقل قول:
عرضه و موفقیت G بهونه ای میشه واس مسغـ[خ]ـره کردن این پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Define "Successیه ماه دیگه میگم بت :n02: ، اما فعلا به این عکس نگاه کن و ببین Public Perception (بهتره بگم Gamer Perception!) اش چه وضعی داره (کلن همه جا همینه ...CoD اون عظمتی رو که داشت از دست داده ...واقعا از دست داده ..من خودم عاشق سری های قبل از 2010 اش بودم ولی الان )... :
!
محتوای مخفی: PP
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخه یکی نیست بگه آخ شما کجا و ریسک کجا!!!! واقعا اکتیشت با این حرفاش فقط خودشو خراب میکنه ...مسخرس واقعا مسخرس انگار به آدم فوش میدن !
من خیلی از Modern Warfare 2 خوشم اومد،ولی 3ـش به خوبی اون نبود،خدا کنه این یکی خوب از آب در بیاد...ولی کلا به بتلفیلد 4 بیشتر امید دارم !
حمید یک سوال , اگر به قول البرز G تونست شاهکار باشه باید چه کار کنیم باهات؟ : دینقل قول:
ولی جدا ریسک میکنه دیه! امار فروش که همیشه بالاتر از بقیه , بیشترین طرفدار هم داره هر جا میری میگن cod ... دیگه چی میخوای؟ : دی
فقط این بازی گرافیک نداره که اونم بخاطر فروش بالای بازی سازنده اصلا بهش فکر نمیکنه بخصوص اگر بازی رو 2d هم منتشر کنه بیرون میدونه کسانی هستن که میخرن.
نقل قول:
Define "Msterpiece
!
نه این گیم هرچی بتونه باشه شاهکار نمیتونه ! هیچکسی به یک "تکرار" نمیگه شاهکار ....این پادشاهی در فروش هم به زودی تموم میشه ، Pre-order ها نسبت به نسخه قبلی کاهش پیدا کرده .....GTA V هم که زد رکورد رو و ....!
من یکی از فن های سری COD بودم اما از MW3 به بعد دیگه قابل تحمل نیست واقعا BO 2 توهین به شعور گیمر ها بود حالا من که خودم طراح بازی ام از لحاظ هنری و تکنیکی بررسی کردم واقعا نا امید شدم...
GHOST هم که باید امیدوار بود بهش..
خب حمید... تکرار خودش یه شاهکار تلقی میشه : دینقل قول:
ولی جدا کدوم سازنده ای گیم پلی به این خوبی تو بازیش رو ول کنه بره یه چیز جدید بوجود بیاره که شاید خیلی زده بشن! (مثلا شوتر تاکتیکی کنه بیشتر بازی رو) منظورت از تکرار همینه دیگه؟
در رابطه با فروش هم باهات موافقم , کاری که GTA کرد غیر قابل تصور بود... بعید به نظر میرسه که G همچین فروشی کنه ولی نسبت به پیش فروش زیاد اکتفا نکن : دی
+
من, خودتم میدونی که فن هیچ کدوم این دو بازی منفور نیستم! : دی
در هر صورت این بار G اگر بتونه فروش خوب + مولتی پلیر بسیار بهتر نسبت به قبل ارائه بده با یک عنوان بسیار خوب طرفیم من خودم نمایش ها رو دیدم فقط مشکل گرافیک دیدم بخصوص درمقابل بتل که راحت کم میاره !
خـُـــب دیگه خدا شفاشون بده هر چه سریعتر .. :دینقل قول:
بخصوص اگر بازی رو 2d هم منتشر کنه بیرون میدونه کسانی هستن که میخرن.
این دلیل رو هم ازت بگیرن به یه نحوی دیگه ببینم اینجوری واسش خودتو تیکه پاره می کنی :دینقل قول:
مولتی پلیر
وای پسر! شدن دو تا : دینقل قول:
نه وحید من خودم مولتی پلیر بتل رو واقعا قبول دارم و اینکه بهترین تجربه مولتی پلیر رو میشه با BF تجربه کرد, ولی منظورم این بود که اگر بشه این شماره محیط های بازی رو تو مولتی پلیر بزرگ تر کنه به همراه ازادی بیشتر تو محیط و همینطور یه چیزی برای کنترل کردن رو هوا مثل بالن هم بزاره من ازش استقبال میکنم : دی
+
دیدم بازخورد ها نسبت به G همه جا منفی شده, که خب حق میدم به بازیکن ها و البته طرفدار های سر سخت BF4 که مشخصا چه از نظر فنی و تکنیکی و چه از نظر داشتن مولتی پلیر بسیار قدرتمند باعث میشه بهترین تجربه آنلاین برای هر گیمری باشه و این عوامل درکنار هم برای فن های بتلفیلد دیدی ناجور نسبت به COD G داشته باشن. ( در هر صورت هر دو هم طرفدار های خاص خودشو داره و نمیشه هیچ موقع برتری نسبی به اون یکی داد و همینطور متا که مثل شماره 3 بتل و mw که دیدیم هر دو میانیگن نسبتا مشابه داشتن )
فقط میگم دیگه... فروش که مالید , موند گیم پلی بازی که خب مشخصه خوب درمیاد مثل قبل... مولتی پلیر هم خوب باشه میتونه از زیر سایه منتقد ها و همینطور بازخورد منفی گیمر ها دربیاد.
تو همین فروم های ما این بازی رو برابر با پراید میدونن : دی
+
راستی... من cod fan نیستم برداشت بد نکنید : دی
میگن کسی که خودشو به خواب زده عمرا بتونی بیدار کنی :n26:
حالا اگه کسی پیشرفت های G رو نبینه مصداق خط بالاست!
تیتروار یه سری از قابلیت های جدید رو میگم:
گیمپلی:
1- استفاده از سگ ها بعنوان شخصیت قابل بازی-که بسیار هیجان انگیز کار شده!
2- اضافه شدن سیستم کاوری گیری-که ظرفیت های گیم پلی رو دو چندان میکنه!
3- استفاده از دوربین سوم شخص-که بازی های FPSـو از اون روند تک بُعدی خارج میکنه!
4- اضافه شدن سیستم Sliding-در جذاب بودن این قابلیت کسی شک نداره!
5- طراحی missionهای فوق العاده هیجان انگیز-که هرکدوم گان پلی خاص خودشون رو دارن،مثل نبرد در فضا یا اعماق اقیانوس!
مولتی پلیر:
1- مپ های داینامیک.
2- customization شخصیت ها.
3- حالت های جدید.
4- استفاده از شخصیت های زن و قابل کنترل بودنشون.
5- مود جذاب و جدید Squads با پنج زیر دسته ی متفاوت!
6- استفاده از مپ های متفاوت مثل قلعه ی قرون وسطی!
در پایان اینم بخونید بد نیست:
نه البرز من بیدارم:n02: اینم جوابت :نقل قول:
میگن کسی که خودشو به خواب زده عمرا بتونی بیدار کنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هنوز بازی نیومده ..پس نمیشه گفت "هیجان انگیز" ! از سگ فقط دو تا حمله دیدیم حالا معلوم نیست خوب ازاب درمیاد درکلیت یا نه ...نقل قول:
1- استفاده از سگ ها بعنوان شخصیت قابل بازی-که بسیار هیجان انگیز کار شده!
کاری که رقیبش چند سال هست انجام میده ، درضمن کاورگیری بدون Destruction معنا نداره !نقل قول:
2- اضافه شدن سیستم کاوری گیری-که ظرفیت های گیم پلی رو دو چندان میکنه!
رقیب هم اینو داره ولی به نظر من چیز شاخی نیست .نقل قول:
3- استفاده از دوربین سوم شخص-که بازی های FPSـو از اون روند تک بُعدی خارج میکنه!
باز هم تو بازیای دیگه دیده شده و نمیشه گفت جدید .نقل قول:
4- اضافه شدن سیستم Sliding-در جذاب بودن این قابلیت کسی شک نداره!
هنر این Franchise همینه ، یعنی همه به خاطر این بازی میکنن ، این ویژگی نباشه که ....!نقل قول:
5- طراحی missionهای فوق العاده هیجان انگیز-که هرکدوم گان پلی خاص خودشون رو دارن،مثل نبرد در فضا یا اعماق اقیانوس!
واقعا به اون مپ ها میشه گفت داینمیک ؟ ! بیشتر اسباب خندس تا پیشرفت .نقل قول:
1- مپ های داینامیک.
Franchise رقیب مپ داینمیک سال 2008 اش خیلی بهتر ازین مپ های 2013 این بازی هست !
برای جا افتادن مطلب :
افتادن تنه های درخت ، افتادن تیرچراغ برق روی ماشین رو نمیگن داینمیک!
چیز جدیدی نیستنقل قول:
2- customization شخصیت ها.
اگه منظور مد هست ، خب کمترین انتظار همینه .نقل قول:
3- حالت های جدید.
5زیر دسته ؟ کل تعداد نفرات 18 نفرن چجوری 5تا Squad میشن ؟نقل قول:
5- مود جذاب و جدید Squads با پنج زیر دسته ی متفاوت!
اینم بازم کمترین انتظار هست ، دیگه به این نمیشه گفت تغییر که ....نقل قول:
6- استفاده از مپ های متفاوت مثل قلعه ی قرون وسطی!
+
Franchise انقلابی این صنعت الان شده مایه پسرفت این صنعت !
درحرحال امیدوارم من اشتباه کرده باشم ا یه بازی فوق العاده جدید طرف باشیم 5 نوامبر . :n12:
اینو نگو گلم،تریلرهای بازی نشون داد که چقد استفاده از سگ ها جذاب طراحی شده،بعدا هم رقیب ازش اسکی میره!نقل قول:
هنوز بازی نیومده ..پس نمیشه گفت "هیجان انگیز" ! از سگ فقط دو تا حمله دیدیم حالا معلوم نیست خوب ازاب درمیاد درکلیت یا نه ...
فکت صادر نکن حمید،کی همچین تزی داده؟:دینقل قول:
کاری که رقیبش چند سال هست انجام میده ، درضمن کاورگیری بدون Destruction معنا نداره !
تخریب پذیری میتونه به جذاب شدن این سیستم کمک کنه ولی بهش معنا نمیده!!!
میشه بگی رقیب اینو کجای Single ارایه میده؟ این یه سیستم جدیده مثل وگاس،که اصلا توی بتلفیلد نبوده،فقط توی مولتیش هست که اونم کلیه،ولی مال G بصورت Interactive با محیط طراحی شده!نقل قول:
رقیب هم اینو داره ولی به نظر من چیز شاخی نیست .
درسته ولی روی بحث ما این بازیه و در قالب این بازی جدید محسوب میشه.نقل قول:
باز هم تو بازیای دیگه دیده شده و نمیشه گفت جدید .
نه جون تو بیا اینم ببر زیر سوال:دینقل قول:
هنر این Franchise همینه ، یعنی همه به خاطر این بازی میکنن ، این ویژگی نباشه که ....!
ببین حمید جان BF4 برای قدرتش نیازمنده High end Pcـه و همین از ضعفهاش به شمار میره،چند درصد گیمرها همچین سیستمایی دارن تا بتونن تمام و کمال قدرت بصری بازیو تماشا کنن؟؟ بطور قطع قشر محدودی هستن و این به بازار بازی ضربه میزنه!نقل قول:
واقعا به اون مپ ها میشه گفت داینمیک ؟ ! بیشتر اسباب خندس تا پیشرفت .
Franchise رقیب مپ داینمیک سال 2008 اش خیلی بهتر ازین مپ های 2013 این بازی هست !
برای جا افتادن مطلب :
افتادن تنه های درخت ، افتادن تیرچراغ برق روی ماشین رو نمیگن داینمیک!
پس از چیزی که هیچوقت نمیتونیم مشاهدش کنیم حرف نزنیم بهتره:دی
منظورم پنج حالت مختلف بود که زیر دسته این ماد میشن.نقل قول:
5زیر دسته ؟ کل تعداد نفرات 18 نفرن چجوری 5تا Squad میشن ؟
اینم نظر شخصیته و هیچ پسرفتی توی بازیهای IW ندیدم و از بهترین های این سبک بودن....نقل قول:
Franchise انقلابی این صنعت الان شده مایه پسرفت این صنعت !
بی صبرانه منتظر ارواح هستیم...
راستی حمید،همیشه مواظب پشت سرت باش،چون "ارواح واقعی هستند "! : )
سلام دوستان باید بگم این تاپیک عالی بود و همچنین از اینکه این تاپیک رو پیدا کردم تا این ویدیو ها رو به شما دوستان عزیز نشون بدم خوشحالم
ویدیو 1 : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ویدیو 2 : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ویدیو 3 : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اشتب نکن ، تخریب پذیری اولا ربطی به تنظیمات گرافیکی نداره و با توجه به سیستم حداقل ارائه شده ، خیلیا میتونن بازی کننن ، درضمن این بازی روی کنسول های نسل بعد که از قدرتشون آگاهی داری هم میاد .....پس این حرفت کاملا از بیخ اشتب هست! از تو بعیده این حرف....نقل قول:
ببین حمید جان BF4 برای قدرتش نیازمنده High end Pcـه و همین از ضعفهاش به شمار میره،چند درصد گیمرها همچین سیستمایی دارن تا بتونن تمام و کمال قدرت بصری بازیو تماشا کنن؟؟ بطور قطع قشر محدودی هستن و این به بازار بازی ضربه میزنه!
پس از چیزی که هیچوقت نمیتونیم مشاهدش کنیم حرف نزنیم بهتره
اولا سبک بازی FPS هست نه TPS !پس کلا به درد نخور هست .... ثانیا Interactive بودن رو از چند تا تریلر تشخیص دادی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
میشه بگی رقیب اینو کجای Single ارایه میده؟ این یه سیستم جدیده مثل وگاس،که اصلا توی بتلفیلد نبوده،فقط توی مولتیش هست که اونم کلیه،ولی مال G بصورت Interactive با محیط طراحی شده!
تریلر! نه دموی چند دقیقه ای! نمیشه از روی یک تریلر جذاب بودن این ویژگی رو تشخیص داد پس....!نقل قول:
اینو نگو گلم،تریلرهای بازی نشون داد که چقد استفاده از سگ ها جذاب طراحی شده،بعدا هم رقیب ازش اسکی میره!
آها یعنی MW3 از MW2 بهتر بود ؟!!!!!!!نقل قول:
اینم نظر شخصیته و هیچ پسرفتی توی بازیهای IW ندیدم و از بهترین های این سبک بودن....
بله وقتی چیزی میمیره تبدیل به روح میشه !نقل قول:
بی صبرانه منتظر ارواح هستیم...
راستی حمید،همیشه مواظب پشت سرت باش،چون "ارواح واقعی هستند "! : )
:دینقل قول:
اشتب نکن ، تخریب پذیری اولا ربطی به تنظیمات گرافیکی نداره و با توجه به سیستم حداقل ارائه شده ، خیلیا میتونن بازی کننن ، درضمن این بازی روی کنسول های نسل بعد که از قدرتشون آگاهی داری هم میاد .....پس این حرفت کاملا از بیخ اشتب هست! از تو بعیده این حرف....
تخریب پذیری ربطی ب قدرت گرافیکی نداره؟؟ :n04:
همین تخریب پذیری ای که عکسشو گذاشتی کنسول های نسل فعلی زیرش میزان،چه برسه به PCهایی که سخت افزاری در حد کنسولهای این نسل دارن!
ما بیس صحبتمون این نسله و تا نسل بعد بخواد عرضه بشه و کپی خور بشنو از این جور بازیا چندسالی جلو رفتیم که بازم PCها میتونن قدرت بیشتری رو نسبت به کنسولا نشون بدن و برای گرفتن قدرت بازی باز باید PC monster داشت!
حمید بعضی وقتا هنگ میکنم از جوابات:دینقل قول:
اولا سبک بازی FPS هست نه TPS !پس کلا به درد نخور هست .... ثانیا Interactive بودن رو از چند تا تریلر تشخیص دادی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نیازی به تریلر دیدن نداره،اینو از یه GIF چندثانیه ای میشه فهمید!
اون تریلری که مربوط میشد به کنترل سگو پیشنهاد میکنم دوباره نگاه کنی،اگه نشه از رو اون فهمید که قابلیته جذابیه من میرم لباس خروس میپوشم جلوی پیتزا فروشی کار میکنم:دینقل قول:
تریلر! نه دموی چند دقیقه ای! نمیشه از روی یک تریلر جذاب بودن این ویژگی رو تشخیص داد پس....!
ببین ادامه ی یک شاهکار به مراتب سخت تر از خلق یک شاهکاره،نسخه سوم پایانی بود واسه ی سری و به بهترین نحو ممکن انجام شد و از خاطره انگیز ترین بازیهایی بوده که انجام دادم،حالا نظر شخصیت در مورد MW3 مثبت نیست من نمیتونم در تغییرش عملی انجام بدم.نقل قول:
آها یعنی MW3 از MW2 بهتر بود ؟!!!!!!!
بذار اینجور بگم:
MW3 پیشرفتی بزرگی نسبت به دونسخه قبلی نداشت،در عین حال پسرفتی هم نداشت! یه نسخه ی میانه رو بود از نظر من!
میگن از مرده و زندش باید ترسید: شیر:دینقل قول:
بله وقتی چیزی میمیره تبدیل به روح میشه !
+
واسه ادامه ی بحث بهتره کلی جواب بدیم یعنی پستارو تیکه تیکه نکنیم،بنظرم ظاهر بهتری داشته باشه.
ممنون...
Twist نکن حرفمو :n02: ، قدرت گرافیکی PC و سخت افزار مورد نظر کنسول ! الان کسی که رو LOW میزنه تخریب پذیری رو میبینه! حرف تو یه جوریه که میگی هرکی رو LOW بزنه تخریب پذیری به چشم نمیاد که کاملا غلطه ! الان Levolution رقیب فرقی نمیکنه رو چه سیستمی باشی ، دیده میشه !نقل قول:
تخریب پذیری ربطی ب قدرت گرافیکی نداره؟؟ :n04:
Interactive بودن همه چی رو نمیشه با تریلر و GIF تشخیص داد ! اگه راجب P*rn حرف بزنیم آره با یه Gif هم میشه تشخیص داد :n02:نقل قول:
حمید بعضی وقتا هنگ میکنم از جوابات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نیازی به تریلر دیدن نداره،اینو از یه GIF چندثانیه ای میشه فهمید!
اون تریلری که مربوط میشد به کنترل سگو پیشنهاد میکنم دوباره نگاه کنی،اگه نشه از رو اون فهمید که قابلیته جذابیه من میرم لباس خروس میپوشم جلوی پیتزا فروشی کار میکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از سگ دو تا حمله دیدیم کلن ! واقعا زوده هنوز نظر خاصی دادن ...
مشکل تو اینه که چسبیدی به Campaign ! من همیشه گفتم آره Single این Franchise فوق العادس ولی الان دیگه زمانه Single چند ساعته نیست زمان MP چند صد ساعتس !نقل قول:
ببین ادامه ی یک شاهکار به مراتب سخت تر از خلق یک شاهکاره،نسخه سوم پایانی بود واسه ی سری و به بهترین نحو ممکن انجام شد و از خاطره انگیز ترین بازیهایی بوده که انجام دادم،حالا نظر شخصیت در مورد MW3 مثبت نیست من نمیتونم در تغییرش عملی انجام بدم.
تنوعی که تو MP رقیب وجود داره اصلا تو این فرنچایز 1/1000شم دیده نمیشه ! امتحان کن MP آخرین نسخه رقیب رو تا بگیری حرفمو....
در رابطه با اون حرفتم مال بزنم از Uncharted ، وقتی 3 رو بازی میکنی کپی نسخه دوم نیست ! الان MW3 باورکن HUD رو حذف کنی مو نمیزنه با MW2 , MW1 ! خب این مسخرس واقعا مسخرس ....
لاقل بشینن یه کم رو گرافیک کار کنن ، Uncharted 2 و Uncharted 3 رو مقایسه کن از نظر گرافیک بعد بیا اینو مقایسه کن ، BFBC2 با BF3 رو مقایسه کن و یه عالمه شاهکار دیگه !
+
رقیب فوق Optimize شده هست و هیچ مشکلی بابت سیستم و اینا وجود نداره !
باشه چشم کلی میگیرم .
به شخصه طرفدار این 2 بازی هستم و هردو که بیاد رو میخرم با بازی میکنم مثل MW3 و BF3 ! هر تعصبی هم اون یکیو میگیره نه اینکه دیگه واقعا .... باشه !!:n02: من هم با البرز جان موافقم هم با Mjroh جان ! شما اول وقتی بازی رو میگیرید سراغ سینگل پلیر بازی میرید که خوب در این قضیه G صد در صد بهتر عمل میکنه و در اینده هم خواهد کرد چون BF تا بخواد یه داستانی مثل COD بسازه باید منتظر bf 6 یا 7 باشیم که اینطور باشه !:n09: خوب داستان تو سینگل خیلی خیلی مهمه ولی خب چیزای دیگه هم وجود داره مثل گرافیک ! اینجا BF حرف اول رو میزنه ! پس نمیشه گفت سینگل کدوم بهتره هرد یه ضعف بزرگ دارن ! من خودم عاشق سینگل COD بودم هستم و خب خواهم بود !
خوب اقا سینگل تموم ! بعدش چی ؟؟ معلومه مولتــــــی :n10:! همه میگن BF اینجا حرفه اول رو میزنه ولی من میگم اصلا اینطور نیست !!! من خودم هم مولتی mw 2 و 3 زدم هم BF3 هر کدوم یه لذت کاملا متفاوت دارن و اصلا قابل مقایسه نیستن ! bf با یه مپ بزرگ تانک هواپیما و اینهمه چیزا خیلی حال میده ولی ادم احساس نمیکنه که داره انلاین میزنه و یجوری خیلی شیر تو شیر هست ! ولی MW کاملا برعکس ! شما توی یه موقیت کاملا متفاوت قرار میگیری که اصلا شیر تو شیر نیست مخصوصا که بیشتر سرور ها با مود SD اجرا میشه !!!!! پس در نتیجه هردو بسیار عالی هستند :n19:
نظر من به نظر حمید فقلاده نزدیک تره :دی
cod دیگه واقعا هیچ جذابیتی برام نداره،به جز اون چند ساعت سینگل پلیر........
+
به نظرم کلا برعکس گفتی :دینقل قول:
خوب اقا سینگل تموم ! بعدش چی ؟؟ معلومه مولتــــــی :n10:! همه میگن BF اینجا حرفه اول رو میزنه ولی من میگم اصلا اینطور نیست !!! من خودم هم مولتی mw 2 و 3 زدم هم BF3 هر کدوم یه لذت کاملا متفاوت دارن و اصلا قابل مقایسه نیستن ! bf با یه مپ بزرگ تانک هواپیما و اینهمه چیزا خیلی حال میده ولی ادم احساس نمیکنه که داره انلاین میزنه و یجوری خیلی شیر تو شیر هست ! ولی MW کاملا برعکس ! شما توی یه موقیت کاملا متفاوت قرار میگیری که اصلا شیر تو شیر نیست مخصوصا که بیشتر سرور ها با مود SD اجرا میشه !!!!! پس در نتیجه هردو بسیار عالی هستند :n19:
مولتی cod بعد از یه مدت خسته کننده میشه،من خودم نتونستم بیشتر از 3-4 هفته مولتی mw3-mw2 رو بازی کنم و بعدش دیگه بازی چیز جدیدی برام نداشت،dlc ها هم چیز خاصی اضافه نمیکنن که آدم دوباره بخواد بازی کنه.
در مقابل مولتی پلیر بتلفیلد انقدر جذاب هست که ادم هر چقدر هم بازی کنه خسته نمیشه،هر دفعه که وارد یه مپ بشید و شروع به بازی کنید،بازی با دفعه های قبل براتون فرق میکنه و که باعث میشه بازی خسته کننده نشه،یدمه توی اون مپی که پر ساختمون بود (اسم مپ یادم رفته :) :) ) میرفتیم با تانک از بین ساختمون ها یه راه کلا جدید درست میکردیم و میرسیدیم به Base اصلی دشمن :)
بتلفیلد و شیر تو شیر؟! :| come on...........
اگه بتلفیلد رو با 4 تا آدم درست حسابی بازی کنید و کم کم یه squad و یه تیم کامل ثابت داشته باشید لذت بازی 10 برابر میشه،اگه توی بازی مرتب با بقیه در حال مکالمه و ... باشید بازی واقعا مثل یه جنگ واقعی میشه،اگه تیم مقابل هم بازیکن های خبوی داشت هباشه برای رسید نبه بیس دشمن و برنده شدن کل تیم با هم هماهنگ باشن.....
از اونطور طرف cod فقط وقتی مولتیش خوب میشه که اکثرا همدیگه رو بشناسن و اول بازی کلی فحش و ... بزارن که کسی کمپ نکنه،مپ های بازی هم ماشاالله همه ساخته شدن برای کمپر ها :)
من اینو نگفتم ! من گفتم کاملا با هم فرق دارن ! شما تو بتلفید اصلا میفهمی کی بود چی بود زدت همینجوری اینو میزنی اونو میزنی که خیلی باحاله و خب شیر تو شیر هست ! شما باید تو مپ 40 ساعت بگردی تا یکیو پیدا کنی و بزنی ! نمیگم بده ولی میگم خیلی فرق دارن
بعد هم من الان 4 ساله MW2 میزنم اصلا هم خسته نشدم ! این بستگی به شما داره که کدوم ویژگی از انلاین رو بپسندی ! بازی که همه میشناسنت و کاملا بازیتو میبینن تا اینکه اصلا ندونی داری با کی بازی میکنی و کلا چه میکنی ولی bf مولتی پلیر بسیار فوق العاده داره ! من صد در صد اصلش رو میخرم و امتحان میکنم ! بعد هم مکلامه و کلا رفیق شدن تو BF احتمالش 1 درصد هست چون کسی نه بازی شما رو میبینه نه چیزی ! وقتی میمیری respawn میشی و دوباره کارت رو میکنی برعکس MW !
دیگه علی کامل و خوب توضیح داد ، تکراری میشه حرفام
نه باو ، درمیایی بیرون از بازی میری Battlelog اونجا تمامی امکانات هست از جمله دوست شدن و اینا ...کلن Battlelog خیلی پیشرفتس!نقل قول:
بعد هم مکلامه و کلا رفیق شدن تو BF احتمالش 1 درصد هست چون کسی نه بازی شما رو میبینه نه چیزی ! وقتی میمیری respawn میشی و دوباره کارت رو میکنی برعکس MW !
خلاصش بگم : 64 بازیکن ، مپ های بزرگ ، Customization وسیع ، Squad base و Team محور بودن ، Vehicles,jets,tanks,helicopters ،تخریب پذیری ، داینمیک بودن مپ ها و هزاران مشخصه ی دیگری که فقط و فقط تو مولتی BF دیده میشه تجربه ای هستش که هر FPSبازی باید بزنه!
بعد از مولتی پلیر بی عیب و نقصِ BF4...
شایعه شده بخش استوری BF4 هم قصد داره با تانک مِرکاوا از روی جَسَدِ COD:G رد بشه!:دی
+
البته به امید روزی که سخت افزار کامپیوتر به قیمت نرمالی برسه و همه ی عزیزان بتونن با نهایت گرافیک این دو گیم رو تجربه کنن البته همون BF4 رو منظورم هست :whistle:
من دیگه هیچ صوبتی ندارم----پرچم سفید بالا:biggrin: (صلح)
ظاهرا باید همون تیکه تیکه بریم جلو!
حمیدجان،حرفات یجوریه انگار BF بازی نکردیمو نمیدونیم چه تفاوت وحشتناکی بین کنسول و PCهای قوی وجود داره!نقل قول:
Twist نکن حرفمو :n02: ، قدرت گرافیکی PC و سخت افزار مورد نظر کنسول ! الان کسی که رو LOW میزنه تخریب پذیری رو میبینه! حرف تو یه جوریه که میگی هرکی رو LOW بزنه تخریب پذیری به چشم نمیاد که کاملا غلطه ! الان Levolution رقیب فرقی نمیکنه رو چه سیستمی باشی ، دیده میشه !
تخریب پذیری هم مثل کیفیت تکسچرها لِول بندی میشه و براساس قدرت گرافیکی سیستم مورد نظر ارایه میشه،نمونه بارز این مدعا هم بازی Red Faction بود که سردمدار تخریب پذیری بود ولی روی PCهای متوسط سیستم با افت فریم شدید مواجه میشد و بعضا وقتا دیگه بازی متوقف میشد!
نمایش تخریب پذیری ای که روی کنسول ها هست با توجه به سخت افزار بهینه شدشون هیچ وقت نمیتونی همون کیفیت رو روی سخت افزاری مشابه باهاش داشته باشی.این یعنی خارج شدن PCهای متوسط....از اون ور هم کنسول ها قدرت نمایش تکسچرها و lighting و shadingـی که روی PCقوی اجرا میشه ندارن،یعنی یه بازی دوسر باخته،چه کنسول داشته باشی چه PC متوسط باختی و باید سیستم قوی ای داشته باشی....
کدوم کنسول نسل فعلی ای میتونه transport و scattering رقیبو رندر در سطح بالا کنه؟؟ PCهای متوسطه رو به بالا هم دهنشون سرویش میشه واسه این قضایا!
خب تخصص تو p*rnـه :دینقل قول:
Interactive بودن همه چی رو نمیشه با تریلر و GIF تشخیص داد ! اگه راجب P*rn حرف بزنیم آره با یه Gif هم میشه تشخیص داد
من تشخیص دادم،کار خیلی راحتیه! بعدا متوجه میشی...
این فکتای فضایی رو چی میزنی که فازشو میگیری؟:دینقل قول:
الان دیگه زمانه Single چند ساعته نیست زمان MP چند صد ساعتس !
اینا حرفایی هست که فقط در صورت شناخت کم از صنعت گیم میشه زد،راه دورم نمیریم،همین چند هفته پیش یه شرکت فقط با یه سینگل پلیر دنیارو قبضه کرد!
باشه مولتی COD آشغال فرض میکنیم،این رکوردای فروش واسه چیه؟؟ Campaign!
کلا دیگه نگو اینو:دی
+
مشکل توئم اینه حمید که چسبیدی ب MP و نمیدونی که فروشای بالای COD بخاطر همین SPـه و رقیبم داره خودشو به هر دری میزنه تا بتونه فقط یدونه از اون چپترای نفس گیر بسازه ولی هرسال: Epic Fail میشه :n26:نقل قول:
مشکل تو اینه که چسبیدی به Campaign !
باقی صحبتای دوستان هم ربطی ب G نداره کلا:دی
نمیدونم بحث سر چیه ولی من طرفدار پروپا قرص سری COD هستم کسی چیزی بهش نگه:n02:
البرز دیگه داری چرت میگی :n02: ، باو من خودم MP بازی BF3 رو امتحان کردم هزاربار ، رو Ultra زدم رو HIGH , MEDIUM ، تو هیچ کدوم تخریب پذیری فرقی نداشته یعنی دوست عزیزه بنده شما وقتی تو کاور هستی چه رو Ulra باشی چه رو LOW باشی طرف که تیر میزنه نمیدونم موشک میزنه حالا هر کوفتی خراب میشه رو سرت ! برج رو که میاری پایین ربطی نداره تنظیمات گرافیکیت چی باشه ....نقل قول:
حمیدجان،حرفات یجوریه انگار BF بازی نکردیمو نمیدونیم چه تفاوت وحشتناکی بین کنسول و PCهای قوی وجود داره!
تخریب پذیری هم مثل کیفیت تکسچرها لِول بندی میشه و براساس قدرت گرافیکی سیستم مورد نظر ارایه میشه،نمونه بارز این مدعا هم بازی Red Faction بود که سردمدار تخریب پذیری بود ولی روی PCهای متوسط سیستم با افت فریم شدید مواجه میشد و بعضا وقتا دیگه بازی متوقف میشد!
نمایش تخریب پذیری ای که روی کنسول ها هست با توجه به سخت افزار بهینه شدشون هیچ وقت نمیتونی همون کیفیت رو روی سخت افزاری مشابه باهاش داشته باشی.این یعنی خارج شدن PCهای متوسط....از اون ور هم کنسول ها قدرت نمایش تکسچرها و lighting و shadingـی که روی PCقوی اجرا میشه ندارن،یعنی یه بازی دوسر باخته،چه کنسول داشته باشی چه PC متوسط باختی و باید سیستم قوی ای داشته باشی....
کدوم کنسول نسل فعلی ای میتونه transport و scattering رقیبو رندر در سطح بالا کنه؟؟ PCهای متوسطه رو به بالا هم دهنشون سرویش میشه واسه این قضایا!
اون حرفی که تو میزنی برا Texture , GL و اینا صدق میکنه ! بازی افت فریم داره ؟ تنظیمات رو بیار پایین و لذت ببر:n12:
بازم میگم رقیب Optimize شده و نگرانیی بابت سیستم وجود نداره ! اون سیستم هیولا هم برا 4K هست !
درضمن این بازی رو Next-Gen آبروریزی میشه !:n02:
ها داری بحثو میبازی میپیجی تو جاده خاکی :n02: ، جناب بحث ما دررابطه با سبک FPS هست ! مخصئصا از نوع Military Shooter ! حرف تو برای بازی های Indie و داستان محور درکل خارج از FPS صدق میکنه ، آره مثلا Gone Home اومد نه MP داشت نه چیزی خیلی هم عالی ترکوند خب البرز خان شما سبکشو مقایسه کن ! طرف 60دلار میده برا FPS برا 6ساعت Single نیست که ...نقل قول:
این فکتای فضایی رو چی میزنی که فازشو میگیری؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینا حرفایی هست که فقط در صورت شناخت کم از صنعت گیم میشه زد،راه دورم نمیریم،همین چند هفته پیش یه شرکت فقط با یه سینگل پلیر دنیارو قبضه کرد!
باشه مولتی COD آشغال فرض میکنیم،این رکوردای فروش واسه چیه؟؟ Campaign!
کلا دیگه نگو اینو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نع اینم نمیتونه درست باشه ، خب چپتر نفس گیر همش 6ساعته اونم از نوع هالیوودی و کلیشه ای که دیگه عادی شده ، حرف من راجب این سبک FPS مخصوصا این دو بازی که Miltary Shooter هستن اینه : MP مهمترین ویژگی هستش و هر کدوم تو این مورد قوی باشن بردن قافیه رو !نقل قول:
مشکل توئم اینه حمید که چسبیدی ب MP و نمیدونی که فروشای بالای COD بخاطر همین SPـه و رقیبم داره خودشو به هر دری میزنه تا بتونه فقط یدونه از اون چپترای نفس گیر بسازه ولی هرسال: Epic Fail میشه :n26:
رو مخ شما هم کار میکنم ایشالا میایی به تیم :n02:نقل قول:
نمیدونم بحث سر چیه ولی من طرفدار پروپا قرص سری COD هستم کسی چیزی بهش نگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+
البرز توصیه بنده به تو ، ادامه نده بحثو که دیگه حرفی برا گفتن نداری بزار بمونه برا انتشار بلکه یه جنمی نشون بده این گیم :n02:
بحث تخریب پذیری رو برات مثال زدم دیگه وقتی نمیخوای قبول کنی دیگه باهات کاری ندارم!
حمید واقعا خودتو زدی به اون راه!:n24:نقل قول:
ها داری بحثو میبازی میپیجی تو جاده خاکی :n02: ، جناب بحث ما دررابطه با سبک FPS هست ! مخصئصا از نوع Military Shooter ! حرف تو برای بازی های Indie و داستان محور درکل خارج از FPS صدق میکنه ، آره مثلا Gone Home اومد نه MP داشت نه چیزی خیلی هم عالی ترکوند خب البرز خان شما سبکشو مقایسه کن ! طرف 60دلار میده برا FPS برا 6ساعت Single نیست که ...
چرا حرف الکی میزنی؟؟
همون شیش ساعت سینگل فروش نجومی سری COD رو داره تضمین میکنه،آخه دیگه این بحث کردن میخواد یا نیاز به اثبات داره دیگه!
انگار اصلا توی فضای مجازی نیستی از آمار و ارقام کلا خبر نداری!
همین جوری هم خوب من میتونم هزارتا حرف در مورد بازیا بزنم،حرفت چند نمونه نقض داره و به راحتی میشه ردش کرد!
COD: BO2 هنوزم تو چارت انگلیسه و داره میفروشه و همین ب راحتی حرفتو نقض میکنه!
خب چرا هنوزم بعد از یکی دوسال هنوز بین ده یازده تای اول فروش هست؟(هرچند درسطح بازیهای IW نیستن نسخه های TA)
چرا همه دارن پول شیش ساعت بازی کردنو میدن؟
همینو بگو من همینجا جلوی همه اعلام میکنم حق باتوئه!
ببین نظرات شخصیتو بسط میدی به کلیت،مثلا میگی کسی 60 دلار پول نمیده واسه سینگل،خب این خنده داره:دی
نقل قول:
Black Ops II went on to gross $1 billion in the first 15 days of availability, beating Modern Warfare 3's record of the first 16 days
به نظرت شیش ساعت سینگل پلیر تو همون دوهفته اول دو نسخه آخرش میتونن اینجوری بازارو قُرُق کنن؟؟
عجب بحث باحالی شده ولی در کل میگم, هر کدوم شما دو نفر ( حمید و البرز ) بازیش epic fail بشه من خودم خدمتش میرسم : دی
ولی یه چیزی میگم حقیقته.... وقتی بازی بیاد مثل bf3 و mw3 متا نزدیک بهم میشه بعد میخوام ببینم برتری این دو تا رو چطوری به هم ثابت میکنید : دی
از بازیتون لذت ببرید, چون اون چیزی که بیشتر خوشمون میاد رو بازی میکنیم! و مهم نیست کدوم بهتر باشه یا بدتر... من که خودم هر دو رو تجربه میکنم ولی مولتی پلیر bf از نظر من لذت بخش تره, ولی دوست دارم بخش چند نفره خیلی خفن تری از COD G ببینم که امیدوارم اینطوری باشه.
+
نقشه های بخش چند نفره و جزیاتش رو نمیدونم کسی قرار داده یا نه, برای همین بهشون یه اشاره ای میکنم...
با توجه به اطلاعات منتشر شده از Ghost برای بخش چند نفره در نسخه نهایی 14 نقشه وجود دارد و همینطور یک سری نقشه به عنوان جایزه برای کسانی که بازی رو پیش خرید کنند همینطور 4 دی ال سی مپ دیگه هم در 2014 منتشر میشه, که اول برای Xbox 360 / One انحصاری 30 روزه منتشر میشه بعد برای بقیه پلتفرم ها , مثل بقیه Call of Duty DLCs هایی که به همین حالت منتشر شد.
معرفی نقشه ها :
Chasm
یک نقشه بزرگ با ایستگاه زیرزمینی
.................................................. .......................................
Octane
این نقشه در Las Vegas هست و میزارن بزرگی نقشه متوسط هست. در این نقشه یک ایستگاه گاز وجود دارد که میشود آن را نابود کرد.
.................................................. .......................................
Stonehaven
یک نقشه بزرگ با قلعه و بخش خارجی
Strikezone
نقشه ای با اندازه متوسط, محل آن داخل یک استادیوم است و ویژگی ترکیبی مبارزه در محیط داخلی و خارجی را دارد.
Whiteout
منطقه ای با هوای زمستانی
Free Fall (Pre-Order Bonus DLC)
این نقشه برای کسانی هست که بازی رو بصورت پیش خرید دریافت کنند و این مپ به عنوان جایزه برای آن ها در دسترس هست.
منطقه این نقشه در یک آسمانخراش صورت میگیرد.
داش البرز با این حرفت خیلی حال کردم واقعا راس میگی ! ! من که خودم با BF3 اصلا حال نکردم ولی به 4 امیدوارم ! در مورد G همه صد در صد عالی هست !نقل قول:
اینا حرفایی هست که فقط در صورت شناخت کم از صنعت گیم میشه زد،راه دورم نمیریم،همین چند هفته پیش یه شرکت فقط با یه سینگل پلیر دنیارو قبضه کرد
نقل قول:
چرا حرف الکی میزنی؟؟
همون شیش ساعت سینگل فروش نجومی سری COD رو داره تضمین میکنه،آخه دیگه این بحث کردن میخواد یا نیاز به اثبات داره دیگه!
انگار اصلا توی فضای مجازی نیستی از آمار و ارقام کلا خبر نداری!
همین جوری هم خوب من میتونم هزارتا حرف در مورد بازیا بزنم،حرفت چند نمونه نقض داره و به راحتی میشه ردش کرد!
COD: BO2 هنوزم تو چارت انگلیسه و داره میفروشه و همین ب راحتی حرفتو نقض میکنه!
خب چرا هنوزم بعد از یکی دوسال هنوز بین ده یازده تای اول فروش هست؟(هرچند درسطح بازیهای IW نیستن نسخه های TA)
چرا همه دارن پول شیش ساعت بازی کردنو میدن؟
همینو بگو من همینجا جلوی همه اعلام میکنم حق باتوئه!
ببین نظرات شخصیتو بسط میدی به کلیت،مثلا میگی کسی 60 دلار پول نمیده واسه سینگل،خب این خنده داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
You really don't get what i'm sayin so let's try this language !
You need 2 vast ur mind n radius of ur gaming knowledge , not all places are like our shitty country , those milions of ppl,actually kids, ,who are sorta fan of this franchise are crazy about its multiplayer rather than 6-hour Single player,u 'r absoultely missing the point here ,FPSs like this are all about multiplayer , jus check BO2s servers n u'll get my point
Btw , quality is not measured by sales n if u have sth 2 say about the game itself ,which i'm sure as hell u don't ,Bring It Up
I believe anybody who gives a shit to "sales" simply makes him ....a dumb-ass
بله یعنی من هیچی ازین صنعت حالی نمیشم ....مرسی واقعا ! اگه بحثی دارین بیایید بحث کنید اگه نه لطفا احترام خودتون نگه دارید .نقل قول:
داش البرز با این حرفت خیلی حال کردم واقعا راس میگی ! ! من که خودم با BF3 اصلا حال نکردم ولی به 4 امیدوارم ! در مورد G همه صد در صد عالی هست !
جوابتو بالا دادم ، فروش اصلا ربطی به کیفیت نداره ! الانم تو دیگه هیچ چیزی از بازی نداری بگی میری سراغ فروش و این حرفا ....این بازی نون نسخه های شاهکار قبلی رو میخوره .....از همین الانم میگم تا چند سال دیگه مطمئن باشید فروشش هم کم میشه ....همونطور که امسال نسبت به سال قبل کم شده ......مشکل تو اینه که دست کم میگیری پشتوانه ی یک Franchise رو ، با خودت میگی آره دیگه BO2 اول هست پس بله بهترین FPS ! مسخرس این حرف !نقل قول:
به نظرت شیش ساعت سینگل پلیر تو همون دوهفته اول دو نسخه آخرش میتونن اینجوری بازارو قُرُق کنن؟؟
انتقاد نمیکنین همین میشه :n02: ، هر گیمی از این سری میاد میشینی تعریف میکنی بعد اونام تغییری ایجاد نمیکنن ..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
یک نقشه بزرگ
مخ منو بزنی؟شماره که نمیخوای؟:n02:نقل قول:
battlefield دوست دارم و قشنگه ولی COD پرچم بااااااااالااااااااست.من از بچگی باهاش بزرگ شدم خیلی دوست دارمش.سلیقه ایه دیگه.یکی اونو دوست داره یکی اینو.زیاد بحث نکنید حالا میان تایپیک رو قفل میکننا یا بن میشید از ما گفتن بود:n02:
بفرما البرز خان ، اینم جوابت ! وقتی میگم نون قبلیارو میخوره قبول کن !:n02:نقل قول:
ولی COD پرچم بااااااااالااااااااست.من از بچگی باهاش بزرگ شدم خیلی دوست دارمش
حق ندارن بن کنن ، تاپیک جای بحث هست ما هم مثل دو تا Adult داریم بحث میکنیم :n02: ، البته البرز داره Side Effect نشون میده ...پست تاپیکمو لایک نمیکنه :n02:نقل قول:
بحث نکنید حالا میان تایپیک رو قفل میکننا یا بن میشید از ما گفتن بود
COD بازی نخواهم کرد اگر Ghost آنجا نباشد! :n02:
انشالا که حضور دوباره برادر شهیدمون در این قسمت خون تازه ای باشد در این سری که دیگه داره کم کم شورشو در میاره:n23:
حداقل یه موتور ارتقا نمیده دلمون خوش باشه:n29:
نون قبلی چیه بابا.COD هر روز بهتر از دیروز:n02:خدایی هرچی نسخه ی جدیدتر ازش اومد قشنگ تر از قبلیا بوده البته جز WORLD AT WAR.ببین میتونی منم بیاری تو بحث:n02:نقل قول:
side effect?فیلمش زیاد جالب نبود:n02:
:n02:نقل قول:
نون قبلی چیه بابا.COD هر روز بهتر از دیروز:n02:خدایی هرچی نسخه ی جدیدتر ازش اومد قشنگ تر از قبلیا بوده البته جز WORLD AT WAR.ببین میتونی منم بیاری تو بحث:n02:
side effect?فیلمش زیاد جالب نبود:n02:
اتفاقا World at War جزو بهترین بازیایی هست که تا بحال تجربه کردم :n12: ، واقعا خیلی خوب اون جو جنگ جهانی رو نشون میداد ، از هر نظر عالی و متفاوت بود .....نسخه هایی این چنینی رو باید گفت COD !:n12:
این کرکتر Ghost رو مثل این فیلم هندیا بیارن تو این بازی من خود کشی میکنم :n02: ، کرکتر فوق العاده ایی بود ! :n12:نقل قول:
COD بازی نخواهم کرد اگر Ghost آنجا نباشد! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجوریه؟روی 20 من 21 میکشی؟؟!!! از همین الان دیگه لینک های شما مستقیم نمیشه:n02:هرکی یه نظری داره دیگه که با بقیه متفاوته.بازی رو که بزور نمیکنیم تو حلق همدیگه:n02:هرکی هرچی دوست داره بازی کنه دوشواری نداره که:n02:نقل قول: