من می خام 810 بخرم اما تردید دارم اینو بگیرم یا 550 رو کمک کنید لطفاً
Printable View
من می خام 810 بخرم اما تردید دارم اینو بگیرم یا 550 رو کمک کنید لطفاً
به نظر من550 نگير چون نميشه حافظه اش رو افزايش داد
و810 بهتره
نقل قول:
نوشته شده توسط ilailaila
منم همين نظر رو دارم ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
نقل قول:
نوشته شده توسط shady_er
نقل قول:
نوشته شده توسط ali_j98
در مورده پيكچر مسيج بايد بگم متاسفانه نميشه ( حداقل با اين دو سه تا نرم افزاري كه الان براي ارتباط w810 هستش نميشه اين كارو انجام داد شايد يه نرم افزاره جديد بياد و اين كارو انجام بده
اما در مورده صدا :
ميشه بيشتر توضيح بدين ..... صدا اومده پائين ؟؟؟؟
معمولا" اينجوري نميشه مگر اينكه با اكولايزراش ور رفته باشيد و همه رو تا اخر زياد كرده باشيد كه احتمالا" بلندگو آسيب ديده باشه
كه احتمالش خيلي كمه آسيب ببينه
شما كيفيت آهنگتون بالاست ؟ كه ميگيد صداش كم شده ؟
يه كار ميگم انجام بديد
بريد تو فولدره sound بعدش رينگينتون حالا آهنگ Ellie"s scat رو پخش كنيد اين آهنگ جز آهنگهاي رو گوشي هست كه كيفيته بالائي داره اگه با كيفيت خوب پخش شد پس اون آهنگي كه قبلا" توش ريختيد كيفيتش پائينه كه ميگيد صداي گوشيم كم شده
در ضمن كيفيت اين آهنگ چون خيلي بالاست قشنگ بايد احساس كنيد كه بلندگو مشكل نداره
ممنون
ايمان
صداي مال من از كا 750 و و800 دوستم كمتره اون اهنگم گذاشتم بلندگو مشكلي نداره ولي كاملا مشخص كه بلند گو از تمام توانش استفاده نميكنه يه چيز ديگه صداي بازيام خيلي بلنده حتي از بعضي از اهنگهاي با كيفيتم بهتره.كاري ميشه كرد؟
نقل قول:
نوشته شده توسط boys_won
سلام . ممنونم
آهنگي كه گفته بوديد خوب پخش شد اما انگار بعضي مواقع اينجوري ميشه ! :sad: آيا گرد و خاك زياد ممكنه باعثش شده باشه ؟
راستي !وقتي از pc روي گوشي آهنگ ميريزيم bit rate رو تغير بديم يا نه ؟!!
سلام
من چه جوري ميتونم اس ام اس( هر نوشته اي) هامو از توي كامپيوتر بريزم تو گوشي ؟؟؟
كه راحت بشه به عنوان اس ام اس فرستاد ( با يه كپي و پيست كردن ساده )
ممنون
نياز فوري !!
اره بیت ریت رو به64 تغییر بدی هیچ مشکلی پیش نمادنقل قول:
نوشته شده توسط shady_er
این 64کیلو بایت اصلا مخصوص هدفون ساخته شده ولی کیفیت خوبی تو پخش توسط بلندگو نداره( البته اونهم نه گوشی مثل باند و....)
عزیز چرا این حرفو میزنی ک750 رو گوش بدی متوجه میشی صداش با و800 و و700 فرقی ندارهنقل قول:
نوشته شده توسط boys_won
انقد دنبال اسم و...نباش البته و810 قضیش فرق داره
نقل قول:
نوشته شده توسط seyed1370
:sad: یکی نیست جواب بده ؟؟؟؟؟
نقل قول:
نوشته شده توسط seyed1370
سلام
اگه صفحات اوله همين تاپيك رو ميخوندي زود به جوابت ميرسيدي
با اين نرم افزار :
My phone explorer 1.4
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
نوشته شده توسط shady_er
آره اگه مثل من قاب ننداخته باشي ميتونه از گرد و خاك باشه
وقتي ميخواي آهنگ رو بريزي bit rate رو نگاه كن ببين چنده ؟ اگه 128 كيلو بود با همون 128 بريز كمترش نكن چون 128 كيفيت اورجينال آهنگ است اگه كم كني كيفيت مياد پائين
البته 192 كيلو هم دارم كه بهش ميگن high qulity كه سي دي هاي اورجينال رو با اين بيت ريت رايت ميكنند كه كيفيتش خيلي عاليه
حداقل ميگفتي به 96 تغيير بده !!!!نقل قول:
نوشته شده توسط metal_militia
دوسته عزيز
كيفيت خالص همه آهنگ ها 128 كيلو بايته حالا اگه ما بخوايم اين 128 كيلو رو يا به 96 و يا به 64 تغيير بديم كيفيته آهنگ صد در صد مياد پائين اگه 64 كنيم كه اصلا" كيفيت نصف ميشه فقط تو فرمت WMA اگه 128 كيلو رو بكنيم 96 يا 64 كيفيت پايين نمياد كه متاسفانه اين گوشي اين فرمت رو ساپورت نميكنه ولي رو MP3 شك نكن كه كيفيت پايين مياد
نقل قول:
نوشته شده توسط boys_won
مرسي
من از اول دارم اين تاپيك رو دنبال ميكنم
ولي خوب الان كه به اين برنامه نياز دارم يادم رفته بود كه كجا اين برنامه رو ديدم ;)
سلام
من بازي تنيسي رو كه روي ك750 هست رو ميخام
هواپيماشم قشنگه اگه تو دست و بالتون هست بذاريد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها فريمور من : R4CE012
بعد وقتي كه سايلنت ميكنم (دوربين صدا نميده ديگه) بعد ايرفون رو وصل ميكنم و آهنگ گوش ميدم بعد در همين حال (گوشي سايلنت هست) ميخام عكس بگيرم دوربين صداي شاتر رو ميده
ميخام مدل فريمورتون رو بنويسيد و ببينيد همچين مشكلي داريد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان!
منم w810 دارم،حدودن 1 ماهه که خریدمش.2هفته پیش مجبور شدم فلشش کنم.البته خودم که نه یکی از مغازه های علائدین.بعد از فلش دیگه contact picture-ش کار نمیکنه یعنی وقتی یه عکسی رو به یه contact ضمیمه میکنم،وقتی شماره میگیرم صفحه خالی میشه نه شماره میاد نه عکس.به نظر شما میشه کاری کرد که درست بشه؟خوشحال میشم کمکم کنید.
ميشه بپرسم واسه چي فلش كرديش ؟ اونم در عرض 1 ماه ؟ ؟؟!!
يه چند تا بازي زيپ شده واست ميزارم ديگه از هر چي بازيه سير ميشه مخصوصا"نقل قول:
نوشته شده توسط R@R#M@N
I-play The Fast And Furious Tokyo 3D
ولي تو پرشين گيگ ها يه چند بار بايد امتحان كني
password: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
این دیکشنری جدید خیلی قدرتمنده و سرعت فوق العاده بالایی داره
توصیه میکنم حتماً دانلود کنید.
حجمش یکمی بالاست(2.2 مگ) ولی ارزش دانلود رو داره
بعد از اینکه کلمه رو وارد کردید، به قسمت Option بروید و Translate رو بزنید،. معنی کلمه نشان داده خواهد شد
تنظیمات(Settings) این قسمت برای تنظیمات برنامه است ...
این دیکشنری نه تنها کلمات انگلیسی رو به فارسی تبدیل میکنه بلکه لغات انگلیسی رو به انگلیسی نیز ترجمه میکنه!
به قسمت settings بروید و قسمت To Language را English قرار دهید
برای ترجمه لغات از انگلیسی به فارسی قسمت To Language را Farsi قرار دهید.
(حجم 2.2 مگا بایت... لینک دانلود مستقیم است، قابلیت Resume دارد، Download Manager هارو پشتیبانی میکند و سرعت بالایی دارد!)
خودم رو w810 تست كردم جواب ميده
جواب اينو نميدين [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بچه ها فريمور من : R4CE012
بعد وقتي كه سايلنت ميكنم (دوربين صدا نميده ديگه) بعد ايرفون رو وصل ميكنم و آهنگ گوش ميدم بعد در همين حال (گوشي سايلنت هست) ميخام عكس بگيرم دوربين صداي شاتر رو ميده
ميخام مدل فريمورتون رو بنويسيد و ببينيد همچين مشكلي داريد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته فك نكنم بشه اينو مشكل حساب كرد. r4ck003 فریمور گوشیمه از مال تو جدیدتره ولی یه فریمور جدیدتر از اینم اومده مال منم مثل مال تو ولی با ایرفون صدای شاتر از ایرفون میاد
از كجا ميشه فهميد فريمور چنده ؟
نقل قول:
نوشته شده توسط boys_won
مرسي آقا ايمان
واقعا" عالي بود
دو راه داره
1-بري تو ستينگ بعد اپديت سرويس بعد سافتور ورژن
2-با زدن اين كليدها . راست ستاره , چپ چپ ستاره , چپ ستاره. بعد ميري تو سرويس اينفو بعد سافتور اينفو
چرا اينقدر روز به روز قيمتش داره كم ميشه امروز از w800i هم ارزونتر شده مشكلش چيه؟
نقل قول:
نوشته شده توسط boys_won
سلام آقا ايمان
واقعا عالي بود ممنونم
مثلا ک750که الان 240 تومنه مشکلی داره!!!!!!نقل قول:
نوشته شده توسط golshan
عزیز دل برادر یا گوش های من ایراد داره یا....نقل قول:
نوشته شده توسط boys_won
توی هدفون فرقی نمیکنند
ولي 30 مرداد قيمت گرفتم 330زياد هم پائين نيومدهنقل قول:
نوشته شده توسط golshan
1.اين گوشي رو برام از دوبي آورده بودن و متاسفانه رجيستر نشده بود هر جا هم كه مي بردم رجيستر نميكردن.نه مخابرات نه مغازه هاي علائدين.نقل قول:
نوشته شده توسط boys_won
2.من مجبور شدم براي اينكه بتونم ازش استفاده كنم به هركسي اعتماد كنم و بدم دستش تا درستش كنه.
3.آخرش هم نفهميدم چي شد كه به فلش نياز پيدا كرد.نميدونم كي بلايي سرش آورد.چون همونجور كه گفتم دست خيلي ها گشت.
4.مرسي از جوابتون
ایمان جان 2 تا تشکر بدهکارم یکی واسه اون رپه که خوندی خداییش من دیگه خوشم اومد
یکی هم این دیکشنریه
نقل قول:
نوشته شده توسط Nasim_M
الان رجيستر شده پس ؟؟
وظيفه بودنقل قول:
نوشته شده توسط metal_militia
ممنون
نقل قول:
نوشته شده توسط Armita_amini
قابل شما رو نداشتنقل قول:
نوشته شده توسط shady_er
يه سوال چرا گوشي سوني اريكسونو كه از دوبي مياريم احتياج به رجيستر داره اما نوكيا نه ؟!!
من خودم گوشيمو رجيستر كردم اما نوكيا كار ميكرد رجيستر نمي خواست !
مي خوام اين تاپيكو بتركونم
اسم برنامه:
Salling Clicker
این برنامه تقریبا با همه گوشی ها كار میكنه
اول از همه بگم منظور از هر گوشی دیگه هر گوشی نیستش كه
برنامه با bluetooth و wifi كار میكنه
مثلا انتظار نداشته باشین 3310 بتونه كاری بكنه
آخه بد بخت blueooth نداره با چی وصل بشه به كامپیوتر؟؟
یه چیز دیگه كامپیوترتون هم باید Bluetooth یا wifi رو داشته باشه
تمام گوشی های سیمبیان ( چه uiq و چه s60) گوشی های imate و خیلی گوشی های دیگه (حدود 100 تا گوشی) با این برنامه كار میكنن
این لیست گوشی ها:
آهان یادم رفت بگم برنامه چه كار میكنه:
كنترل موس و media player و چند تا برنامه دیگه با گوشی
كم و زیاد و قطع كردن صدا (حتی میتونید تنظیم كنید به صورت خود كار وقتی گوشی زنگ زد مثلا winamp قطع بشه
حتی میتونید shutdown هم بكنید
خودم هم تستش كردم ردیفه ردیف هستش:
شاید یه كمی حجمش بالا باشه (4.3MB برای dialup ها زیاده دیگه) ولی می ارزه
این هم كركش:
فقط برای كرك برنامه باید به اینترنت وصل نباشید و وقتی ازتون سریال رو خواست سریال رو كه بهش دادین یه قسمت offline میاد اون رو انتخاب كنید و صفحه بعد گزینه آخر یعنی:
I already have a activation number یا همچین چیزی رو انتخاب كنید. (درست یادم نمیاد چون زیاد دقت نكردم فكر نمیكردم كه كار كنه)
بعدش یه صفحه میاد كه 8 قسمت برای وارد كردن كد فعال سازی داره اون هم توی ك ر ك همراه برنامه هستش
كپی كنید و وارد برنامه بشین
وقتی وارد برنامه شدید یه دكمه پائین برنامه هست به اسم Set Up Device اون رو كه بزنید تو صفحه بعد نوع و مدل گوشیتون رو باید انتخاب كنید
بعدش یه دكمه كه روش نوشته Reveal Client رو باید بزنید تا یه فولدر باز میشه كه یه فایل sis یا jar یا exe (بستگی داره كه گوشیتون چی باشه) باز میشه و اون رو رو گوشیتون نصب كنید
بعد داخل برنامه (توی كامپیوتر) میتونید منو هایی كه میخواید روی گوشی معلوم باشه از سمت راست میتونید drag & drop كنید روی سمت چپ. منو و زیر منو هم میتونید انتخاب كنید
غیر از منو های خود برنامه یه سری اسكریپت هم هستش كه میتونید جدا نصب كنید.
آدرس زیر:
كه خوبهاش ایناست كه من همه رو تو یه پك زیپ كردم:
برای powerdvd و winamp هستش
البته باید یه سری كار انجام بدین تا تنظیم بشه برای این 2 تا برنامه
برای winamp باید اول یه فایل exe كه تو پك هستش نصب كنید. یه plugin برای winamp هستش كه اجازه میده تا برنامه های activex روش اجرا بشه و از این حرفا. بعدش باید winamp شما رجیستر شده باشه یعنی كامل باشه.
برای powerdvd هم باید قسمت configuration برنامه از تب player هر چیزی غیر از Prompt before playback resumes رو انتخاب كنید. تو این برنامه میتونید منو های dvd رو با گوشیتون انتخاب كنید
با 5 winamp و 6 powerdvd كار كرد و مشكلی هم نداشت
ولي منم يه دونه نوكيا 7710 از دوبي اوردم اينجا هيچ جوره انتن نداد الانم افتاده تو خونهنقل قول:
نوشته شده توسط shady_er
هيچ كس نتونست رجيسترش كنه
با استفاده از این برنامه می توانید گوشی های سونی اریكسون خود را تبدیل به وب كم كنید .
لينك غير مستقيمه ها
صفحه كه باز شد پائينش رو
DOWNLOAD LINK
Click Here To Download!
كليك كنيد
ارسال چند اس ام اس در قالب 1 اس ام اس ( زیپ كننده اس ام اس)
SmS Zipper
با استفاده از این برنامه جالب می تونید اس ام اس های بیشتری رو در قالب ۱ اس ام اس به دیگران بفرستید!!
یعنی اگه در حالت عادی متن شما اونقدر طولانی باشه که حجمش مثلا به اندازه ۳ اس ام اس بشه٬ این برنامه می تونه طوری اون رو Compress کنه که در قالب ۱ اس ام اس ارسال شه!!
نکته ای که باید به اون توجه کنید اینه که گوشی گیرنده پیام هم باید این برنامه رو روی گوشیش نصب داشته باشه.(كه البته Java هست)
اينجا يكي هست ميگه ميتونم ولي گوشو باز ميكنه يعني از طريق سخت افزارنقل قول:
نوشته شده توسط boys_won
سلام
من یکی از دو ستانمو فرستادم از علایدین واسم یه W810i بگیره
اما اون میگه این گوشی با گارانتی سیتادل همراه نیست و اکثرا بدون گارانتی وجود داره
و گارانتی های موجود هم تعریفی ندارن( به قول خود فروشندگان )
تفاوت قیمت زیادی هم بین این دو وجود نداره
ایا این حقیقت داره ؟
با تشکر