منم isp کار میکنم بعضی موقع ها https ها کند میشن
بعضی ها هم میگن هر یک دقیقه بعضی از سرور های خارجی تایم اوت میزنن
بازی آنلاین فیفا هم یکی از همکارام هرشب داره بازی میکنه!!!!
Printable View
منم isp کار میکنم بعضی موقع ها https ها کند میشن
بعضی ها هم میگن هر یک دقیقه بعضی از سرور های خارجی تایم اوت میزنن
بازی آنلاین فیفا هم یکی از همکارام هرشب داره بازی میکنه!!!!
لینک تاپیک که میگه شما دسترسی به این صفحه ندارید ، ولی اگر فیل.. تر شده بوده پس قابل درک هست پاک شدن تاپیک . :n27:نقل قول:
بدون رد کننده فـیلتـر به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنید...نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کند میشن یا کندش میکنن؟!نقل قول:
اینا همش کشکه . راست میگم والا . از اون ور اونا هر ماه یا هفته یه مسخره بازی در میارن و یه بلایی سر این نت زغالی میارن ، از این ورم این شیلتر فروشا که ادامه ی نخشونو بگیری (بعد یه بازار پر پیچ و خم دلالی ) دستشون به همون جاها که دود ازش بلند میشه ، وصله ، ما رو گیر آوردن . الان میگن یه جدیدش اومده.پولو میدی (از قبلی گرانتر) سر دو روز که اینم به فنا رفت ، پولتو میخورن و یه آبش روش . از هر دو طرف ما کاربرای بیچاره باید دو برابر پول نت ماهانه پول اینا رو بدیم و آخرشم سرمون بی کلاه بمونه. عمرا دیگه من شیلتر شکن بخرم. خودشونو دیگه گیر آوردن.
یارو تبلیغات زده " ..... شکن جدید آمد. واقعا که :n21:
بچه ها من بزرگترین مشکلی که با این اختلالات دارم اینه که هر کاری کنم نمی تونم از یوتوب دانلود کنم.واقعا دیگه دیوانه شدم.قضیه چیه؟چرا با هیچ برنامه ای نمیشه دانلود کرد؟
سایفون و .... اینام که سرعت نفتیه؟
الان شما یه فایل 100 مگی رو از یوتوب چجوری می گیرید؟اگر کسی میتونه منو راهنمایی کنه دیگه واقعا نمی دونم چی کار کنم؟
شما لینکتو باید بدی به سایت ها لیچر بعضیاشون امکان لیچ یوتوب رو دارن!نقل قول:
مثلا فایل**گیر
دوستان کلا یه اعلام وضعیت بکنن. الان همه چی آروم شده/مال همه درست شده؟یا منطقه ای بازم؟ گیمرا نیستن انگار:n02:
باید خودکفا باشی دوست عزیز! قبل از این جریانات کلی برنامه بود که همشون کار میکردن نیازی هم نبود هیچ پولی پرداخت کنی امنیتشون هم از این سرورهایی که معلوم نیست دست کیه خیلی بیشتر بود.نقل قول:
در ضمن همه شیلتر فروشا در نهایت به اونجایی که شما میگی وصل نیستن اگه بودن که این بلا سر اینترنت نمیومد!
بگذریم نمیشه راجع به این چیزا اینجا بحث کرد. به هر حال بهترین راه خودکفایی هست :n02:
زدن اینترنت رو منفجر کردن بعد شما میگی نمیتونی از یوتیوب دانلود کنی؟! :n02: اون که از بیخ قیلتر بوده همیشه!نقل قول:
بهترین راهش همونیه که دوستمون گفت.
اعلام وضعیت تو پست اول آپدیت شده واسه همه هم همونه، واسه گیمرا هم احتمالا دارن سرورهای گیمشون رو white list میکنن بلکه سر و صداشون بخوابه :n02:نقل قول:
اینترنت نابود شده... پ روکسی و گیم روو هواس...
بجز راهی که دوستان گفتن (تازه اگه بتونید با https وارد یوتیوب بشید (مگر سرچ دقیق کنید)) شما میتونید از .dailymotion.com استفاده کنید.کلا چیزای بدرد بخور و ضروری توی دیلی موشن هم اپ میشن.نقل قول:
به جان ابر فرض من بغض کرده بودم چون واقعا احساس میکردم دیگه ارتباطم با خارج قطع شدهنقل قول:
وضعیت هنوز خیلی خراب هست برای گیمر ها که گریه آور هست این دوستانی که می گن اوکی هست از یه قسمت خاصی از اینترنت استفاده می کنند که به مشکل نمی خورند ترخدا کوتاه نیائید که بدبختمون می کنن بنده شخصا دیروز تنها چیزی که به ذهنم رسید خودسوزی و یا پرتاب از بالای برج میلاد بود .از بقیه دوستان خواهش می کنم اگه پیشنهادی دارن ارائه بدن.
خدایا خودت یه کمکی کن من از این کشور برم بیرون .هیچچی نمی خوام می خوام توالت خارجیا رو بشورم ولی بذارن باز کنارشون زندگی کنم.:n28:
وضعیت همچنان و هیچ تغییری برای من نکرده یعنی همون قبل از اپدیت تاپیکه
سرورهام پس از یک دقیقه خاموش میشند
دانلود و اپلود پس از یک دقیقه به صفر میشه
ولی سرعت و پینگ خوبند و اصلا تایم اوت ندارم
سوال فوری کسی اینجا هست ای پی استاتیک داشته باشه و مشکل رو هنوز داره؟ یا مشکل نداره؟
مشکل رو یافتم این Remote Port من واسه ای پیم هر یک دقیقه تغییر میکنه اینو باید با isp حل هر دو استاتیک....
اخرش هم نفهمیدیم ایران هست مشکل و فیلترینگ که خود isp من هم گفت یا این خبرها که بعضی از isp های دیگر میدهند:
نقل قول:
قطعی اینترنت در تاریخ 12 و 13 اردیبهشت 92شرکت ارتباطات زیرساخت اعلام کرد: در پی قطع یکی از کابل های اصلی بین المللی کانال سوئز ،اینترنت بسیاری از کشورهای منطقه و ایران با اختلال و کندی سرعت مواجه شده است. به گزارش آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) از روابط عمومی و امور بین الملل شرکت ارتباطات زیر ساخت ، قطعی و اختلال در سرعت اینترنت ناشی از قطعی کابل های بین المللی سوئز بوده است که به زودی با اتصال مجدد آن اختلال و کندی سرعت قطع خواهد شد. بر اساس این گزارش ، قطعی کابل های بین المللی مسیر کانال سوئز با توجه به ترافیک بالای آن ، این مسیر را به عنوان یکی از مسیرهای نا امن برای ارائه خدمات مطلوب ارتباطی به کاربران تبدیل کرده است. در این اطلاعیه آمده است: شرکت ارتباطات زیر ساخت به منظور رفع این مشکل اقدام نموده.
آخر سرم معلوم نیست چی به چیه از چی بوده و...
قطع بشه کلش قطع میشه دیگه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نه دسترسی به بعضی از سایت ها و قطع ارتباط 30 40 ثانیه ای با خارج . لطفا از خواب خرگوشی بیدار شوید .نقل قول:
اخه نوشته اختلال و ما هم اختلال داریمنقل قول:
تکراری.....نقل قول:
ادیت:
راست میگی منبع موثق مجددا بم گفت خود دفتر دیتا و شبکه isp خودم
این خبر هم از عصر ایران و توضیح isp (در اراک):
تنها اتفاق خوب کنار این همه قطعی و اختلال درست باز کردن گوگل و زیر مجموعه هاش در httpsکد:http://www.satiaisp.com/%D8%A7%D8%AE%D8%A8%D8%A7%D8%B1/tabid/125/articleType/ArticleView/articleId/180/Default.aspx
بابا ایول به مهندس بابت اطلاع رسانی و وقتش داستان را با صداقت گفت:نقل قول:
پس منتظر بشیم همچنان میدونستم بخاطر فیلترینگ اینترنت رو فلج نمیکنند چون باعث ضرر مالی واسه همه میشه از کاربر گرفته تا isp و خودشون
نقل قول:
اصلا حرف اینا درست. چرا من گشتم تو وب سایتهای خارجی چیزی مبنی بر مشکل پیدا کردن این کابل پیدا نکردم؟ یعنی کل اینترنت دنیا نابود بشه بازم من میگم مشکل ما از اون بالاهاست.... :n03:
مثل اینکه از من اوکی شده !!!!
شما هم اعلام وضعیت کنید
برای سرعت باز کردن صفحات خوب نیست ولی دانلود تا 140 با نوسان.
مخابرات
وضیعت من بهتر شده
وای پسر isp من دیگه خیلی جکه.میگه مگه شما خبر نداری این اختلال سرعت به خاطر ویروس ها ی اینترنتیه که از ماه قبل وارد شبکه شدن:n08:.
واقعا من نمی دونم این isp ها اومدن این دختر دبیرستانی رو استخدام کردن که چی؟ اصلا طرف نه می فهمه پینگ چیه نه کاری به سرعت و نویز و .... داره میگه مشکل ویروس ها در شبکه هست؟
انقدر ناز صحبت می کنه آدم دلش نمیاد چیزی بهش بگه گوگولی رو.:n12: ای جونم فدای اون ویروس های شبکه ش.
مگه شما adsl از isp می گیرید؟نقل قول:
وای پسر isp من دیگه خیلی جکه.میگه مگه شما خبر نداری این اختلال سرعت به خاطر ویروس ها ی اینترنتیه که از ماه قبل وارد شبکه شدن:n08:.
واقعا من نمی دونم این isp ها اومدن این دختر دبیرستانی رو استخدام کردن که چی؟ اصلا طرف نه می فهمه پینگ چیه نه کاری به سرعت و نویز و .... داره میگه مشکل ویروس ها در شبکه هست؟
انقدر ناز صحبت می کنه آدم دلش نمیاد چیزی بهش بگه گوگولی رو.:n12: ای جونم فدای اون ویروس های شبکه ش.
بدون پ رروکسی مشکلی نیست جز در گیم... اما بعد از 30 ثانیه کار با پ روکسی قطع میشه... :n28::n28::n28: از 1000 تا فحش بدتره.... یعنی اینکه فقط هر سایتی که ما دوست داریم باید باز کنی.... آخه فلاکت و بدبختی بیشتر از این...:n28:
آسیاتک که فعلا مشکل ندارهنقل قول:
با همیار قطع میشه یا نوین نت؟
مشکل لایو بازی کردن تا حد زیادی حل شده تقریبا میشه گفت کامل ...
من همین الان داشتم بتل 3 میزدم مشکلی نیست .
لول هنوز مشکل داره به طور کامل . اینطور که لگ داری در حد تیم ملی .
ای بابا
دوباره از من مشکل پیدا کرد:n21:
الان واسه منم مشکل پیدا کرد
خیلی نوسان زیاد شده
پینگ ها تو بازی ک بضی وقتا خیلی افتضاح میشه...یا بضی وقتا هم قطع میشه و تایم اوت میده ...
این وضعیت تا آخر خرداد ادامه داره شاید هم بیشتر هم زمان ببره.
من که تا اول تیر ماه نمیخوام شارژکنم از این سرویسم 9 روزم ونده اگه مخابرات خطم رو جمع کرد میرم یه شرکت دیگه.
این ماه دوستان سرویسهاتون رو رزو کنین هیچ سرویسی نگیرید اگر هم 64 بگیری د باز هم ضرر
جفت.. هم سرویس تونل و هم کریونقل قول:
زنگ زدم پشتیبانی گفت تا 2 ماه آینده ادامه داره...
من مشکلی با سرویس های جیمیل و اینا ندارم
پینگ عالیه و در حالت عادی کوچکترین مشکلی ندارم.
اما چون بلیرارد بازی میکنم و اونا ایران رو تحریم کردن مجبوریم با چیزشکن آی پی خودمون رو به یه کشور دیگه تغییر بدیم.
که اون هم به لطف زیرساخت فعلا دوشواری داریم.
شوما اون زیر ساخت رو به من نیشان بده :n24:
این پینگ من که عالی هستش ولی نمیدونم چشه که بازم تو بازی صحنه آهسته میبینم و مدام لاست میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قبلا 230-160 بودم خیلی هم روون بود اما الان افتضاح.البته اگه اون قضیه 30 ثانیه لاست هم پا برجا هستش پس واسه چی اصلا تایم اوت ندارم و پینگ هم اینقدر عالیه؟:n13:
دقیقا نکتش همینه:n08: .نقل قول:
این پینگ من هست.ولی نمیشه بدون قندافکن بازی کرد اونقدر که نوسانی هست و قطع وصل میشه.کد:C:\Users\******>ping google.com -t
Pinging google.com [173.194.39.201] with 32 bytes of data:
Reply from 173.194.39.201: bytes=32 time=60ms TTL=46
Reply from 173.194.39.201: bytes=32 time=55ms TTL=46
Reply from 173.194.39.201: bytes=32 time=57ms TTL=46
Reply from 173.194.39.201: bytes=32 time=56ms TTL=46
Reply from 173.194.39.201: bytes=32 time=59ms TTL=46
Reply from 173.194.39.201: bytes=32 time=63ms TTL=46
Reply from 173.194.39.201: bytes=32 time=82ms TTL=46
Reply from 173.194.39.201: bytes=32 time=57ms TTL=46
Reply from 173.194.39.201: bytes=32 time=60ms TTL=46