با سلام خدمت دوستان
من تلویزیون سامسونگ مدل ua48h6400ar دارم می خوام سیستم دیجیتال تلویزیون رو فعال کنم.
باید چکار کنم که فعال بشه؟اصلا سیستم دیجیتال داره؟؟؟
پست های قبلی رو خوندم درست متوجه نشدم....
خواهشا کمک کنین خیلی واجبه.....
Printable View
با سلام خدمت دوستان
من تلویزیون سامسونگ مدل ua48h6400ar دارم می خوام سیستم دیجیتال تلویزیون رو فعال کنم.
باید چکار کنم که فعال بشه؟اصلا سیستم دیجیتال داره؟؟؟
پست های قبلی رو خوندم درست متوجه نشدم....
خواهشا کمک کنین خیلی واجبه.....
دوست عزیزنقل قول:
بله دیجیتال داخلی دارد. از این تایپیک استفاده کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام .تلویزیون سامسونگ من مدلش ud5000pr -(40l6uf0e -است.منوی دیجیتالش فعال شده ولی در منوی مخفی هروقت تیونر را auto میکنم دوباره که برمیگردم از حالت auto خارج میشود و گزینه ch table هم ندارد.میخ.واستم ببینم راهی برای دریافت شبکه های داخلی دارد یا خیر.یا از نمایندگی بخوام بیاد درست کنن.در ضمن از بانه چند سال پیش اوردیم و ساخت مالزی هست.یا اصلا به جز auto روی چه گزینه ای میتوان گذاشت.لطفا راهنمایی بفرمایید ممنون
دوست عزیزنقل قول:
وقتی که شما روی auto می گذارید خودش براساس تیونر داخلی و سازگاری با سیستمتان تیونر مورد نظر را انتخاب می کند. پس اگر می بینید که نمی توانید از دیجیتال آن استفاده کنید این به این منظور است که سیستم شما قابلیت دیجیتال را ندارد. پس چه نمایندگی و یا شخص دیگری نمی تواند برای شما کاری کند مگر بورد آن را که در ایران اسمبل شده بخرید که باز تا آنجا که من می دانم این مدل قابلیت دیجیتال ندارد.
سلام
من هم مدل ua48h5100ar هم مدل ua486400ar دارم نه فارسی دان نه دیجیتال منو مخفی 5100 لوکال ست داره ولی ed-iran توش نیست مدل دومی که اصلا لوکال ست نداره . دوستان خواهشا اگه کسی میدونه راحلش و راهنمایی کنه ممنون میشم خیلی لازم دارم اعصابمو بهم ریخته .
دمتون گرم ایمیلمم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیزدر مدل شما در لوکالست می توانید از ED-DTV استفاده کنید. و در دومی هم باید وارد منوی OPTION شده و آیتم MRT OPTION را می زنید و از منوی آن آیتمهای مورد نظر را طبق دستورالعمل فارسی سازی و دیجیتال انجام می دهید.نقل قول:
ل سی دی سامسونگ40اینچ سری6 با سلام ال سی دی سامسونگ مدل LE40A656A1FRXUسری 6دارم که قسمت وسط آن کمی تاریک شده وسمت چپ از بالا به پایین تصویر شطرنجی میشه وارد منو مخفی شدم ورست فکتوری زدم دیگه منو نمیآید وفقط تصویر بصورت شبکه بدون آنتن میاد لطفا کسی میتونه راهنمائیم کنه.متشکرم
من ال ای دی سامسونگ سری 6 UA40D6600 دارم برای فعال سازی دیجیتال راهنمای کنید
دوست عزیزنقل قول:
از این تایپیک استفاده کنید.
سلام دوستان تلویزیون من ال ای دی سامسونگ سری 6 مدلشua46b6000vr هستش،تیونر داخلی دیجیتال داره یا نه؟
دوست عزیزنقل قول:
خیر این قابلیت را ندارد.
سلام دوستان
این مدل تیونر دیجیتالی داخلی داره
ua40C5000QR
دوست عزیزنقل قول:
خیر این قابلیت را ندارد.
موزش فعالسازی دیجیتال برای u40f6400ar بربزارید ممنون
سلام:
تلویزیون ال سی دی سری 6
مدل LA32B690T1R
امکان فعال سازیش هست یا خیر؟
سپاس
دوست عزیزنقل قول:
دست عزیزنقل قول:
بعضی از مدلهای قدیمی این قابلیت را دارد و فکر می کنم مدل شما هم این قابلیت را دارا باشد . از این تایپیک استفاده کنید.
اصلا گزینه لوکال ست غیرفعاله متاسفانهنقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
آیا ازکنترول دست ساز یا کنترول سرویس کار استفاده کردید؟
چون فعال سازی با این کنترولها میسر است. که در آن تایپیک توضیح داده شده.
طریقه فعال کردن دیجیتال در مدلua48h6400ar را توضیح دهید.با کنترل دست ساز نمیشه.البته من نتونستم.ممنون میشم TypeوFront color این مدل رو هم برام بنویسید...
بادوربین موبایل چک کردم ال ای دی ها روشن نمیشوند.مطمعنم که ال ای دی ها را طبق روش گفته شده ساخته ام.دلیلش چیست.آیا با هر فایل صوتی میشود کنترل رو تست کرد
دوست عزیزنقل قول:
در رابط با TYPE در تایپیک مربوطه توضیح دادم .و در رابطه با کنترول اگر بدرستی مرحله ساخت را انجام داده باشید مطمعناً عمل می کند و برای تست باید از همان فایل مخصوص استفاده کنید .
از این تایپیک هم می توانید استفاده کنید.
تست کنترول دست ساز
برای تست کافی است که کنترول دست ساز را به موبایل و یا هر منبع پخش کننده وصل کنید و آن فایل میکس شده را اجرا کنید و بوسیله دوربین یک موبایل به دیودها نگاه کنید اگر روشن و خاموش شد یعنی کنترول سالم است وگرنه خیرو اگر سالم بود باید اول با کنترول معمولی
دسترسی به منوی سرویس
این کد در حالت خاموش و در کمتر از 3 ثانیه باید وارد بشه.
در تلویزیون های جدید:
کد:
info > menu > mute > power
و وقتی که وارد منوی مخفی شدید آن وقت با همان کنترول دست ساز که به موبایل وصل است آن فایل میکس شده را اجرا می کنید و برای یک لحظه یک نوشته قرمز رنگ روی صفحه نمایان و سپس ناپدید می شود آنگاه دیگر منوی شما بطور کامل باز و فعال می شود
نکته: آیتمهای را که نمی شناسید دستکاری نکنید که موجب خسارت شدید خواهید شد.
استاد گرانقدر.من چندین بار تاپیک مربوط به کنترل دست ساز را مطالعه کردم.و کنترل رو طبق اون روش ساخته ام. یک پایه آند از یکی از Ledها روبا پایه کاتد ال ای دی دیگر به یکی از پایه های کوچک فیش استریو و دو پایه باقیمانده را به پایه کوچک دیگر فیش استریو متصل کردم.پایه Gnd فیش استرو را هم حذف کرده ام.اما وقتی فایل رو اجرا میکنم.ال ای دی ها چشمک نمیزنند.با دوربین موبایل تست کردم.ممکن است فایل مشکل داشته باشد.فایل رو پس از دانلود Unzip کردم.مشکل از کجاست.لطفا راهنمایی کنید.
دوست عزیزنقل قول:
از این فایل میکس شده استفاده کنید.
اگر عمل نکرد بدانید که شما در کنترولتان اتصال کوتاه ایجاد شده و یا لحیم سرد ایجاد شده که ظاهراً وصل است ولی در واقع اتصال برقرار نیست و یا پایه های که جفت کرده اید با جفت پایه دیگر اتصال دارد که برای رفع آن با یک نوارچسب برق جفت هرپایه را از پایه دیگر جدا و عایق کنید. و اگر به این امور وارد نیستید از یک فرد که به امور الکترونیک وارد است کمک بگیرید.
استاد هر کاری میکنم کنترل دست ساز جواب نمیده.دنبال کنترل مخصوص هم گشتم گیرم نیومد.به نظرتون مشکل چیه؟نقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
اگر گوشی تان اینفراد دارد می توانید از این تایپیک استفاده کنید.
چگونه میتوان فهمید کدام گوشی اینفرارد دارد یا نه؟Galaxy Ace3با اندرود4.4.2اینفرارد دارد؟نقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
معمولا این مدلها این قابلیت را دارد ببینید آیکون برنامه watchon را دارید. اگر بله یعنی این قابلیت موجود است وگرنه نرم افزار راکه در پست بالا است را دانلود و آن را امتحان کنید.
استاد آیا به وسیله پد IR EXTENDER که در داخل کارتون تلویزیون قرار دارد میشود کنترل دست ساز را ساخت.اگر میشود چگونه؟
دوست عزیزنقل قول:
استاد فایل رو با گوشی موبایل پخش کردم .صداش رو هم زیاد کردم.تلویزیون واکنش نشان نداد.مشکل از کجاست.IR EXTENDER رو هم دقیقا روبروی چشمی تلویزیون قرار دادم.ولی هر کاری میکنم انلاک نمیشهنقل قول:
دوستان من کنترل دست ساز رو ساختم ولی عمل نمیکنه با Ir Extenderهم امتحان کردم ولی باز هم تلویزیون واکنش نشون نداد.به نظرتون مشکل چیه
دوست عزیزنقل قول:
اگر از روشهای گفته شده استفاده کردید و نتیجه نگرفته اید باید از نزدیک بررسی شود چون عملکردها همان است که توضیح داده شده.
مشکل اینجاست که من در شیراز زندگی میکنم
سلام دوستان
طریقه دیجیتال کردن سامسونگسری5 چجوریه؟
دوست عزیزنقل قول:
مدل تلویزیونتان را بطور کامل بنویسید تا ببینیم اصلا این قابلیت را دارد یا نه؟
دوستان این مدل قابلیت دیجیتال داره ایا
ua48h6300
دوست عزیزنقل قول:
بله قابلیت دارد و شما می توانید از این سایت مشخصات مدل تان را ببینید که در آن تیونر دیجیتال شما در حالت آماده است و شما می توانید آن را فعال کنید.
من تونستم وارد منوی مخفی بشم اما tuner بخش auto نداره و گزینه های دیگه هم موجود نیست. مدل تلویزیون من UA55H6800 است. لطفا کمک کنید. اینم سایت این مدل
دوست عزیزنقل قول:
و این پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جناب متین پور چطور میشه PIP(تصویر در تصویر) تلویزیون 6400H رو فعال کرد