داداش گلم مهند جان این یکی رو یادتون رفت پاسخ بدین..........شرمندهنقل قول:
Printable View
داداش گلم مهند جان این یکی رو یادتون رفت پاسخ بدین..........شرمندهنقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
برای بکاب گیری بعد از فعال کردن hotel mode این کارها رو انجام بدید
control>hotel option>clon tv to usb
و هر وقت که خواستید بکاب را برگردانید از همان روش بالا و برعکس آن را انجام می دهید بعد از فعال کردن hotel mode این کارها رو انجام بدید
control>hotel option>usb to clon tv
لازم بذکر است که هر وقت که از منوی مخفی خواستید خارج شوید حتما hotel mode یا hotel option را غیر فعال کنید.
دوست عزیزنقل قول:
آبدیت کردن فریمور
سایت سامسونگ رفته واز قسمت پشتیبانی واز قسمت دانلود سفت ابزار یا همان فریمور Firm W are دستگاه خود را دانلود و سپس آن فایل را در کامپیوتر استخراج کنید ( چون اگر اول آن را استخراج نکونید آن فایل فعال نمی شود و حتما باید همنام همان فایل زیپ شده باشد) سپس به وسیله فلش به تلویزیون وصل کنید و از قسمت منو - پشتیبانی - ابدیت نرمافزار آن را نصب کنید
این هتل مود همون hospital option هست دیگه درسته؟نقل قول:
Sent from my Xperia Arc S using Tapatalk
دوست عزیزنقل قول:
بله هردو یک کار برد را دارند.
داداشم حل شد فقط وقتی گزینه Clone tv to usb رو میزنم اخطار میده که failed to receive.please check the usb and retryنقل قول:
ولی فلش وصله به تی وی بازم این اخطار رو میده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیزنقل قول:
از یک فلش دیگر استفاده کنید و یا فرمت آن را تغییر دهید چون ممکن است فلش سازگار با سیستمتان نباشد
داداشم از ی فلش دیگه هم استفاده کردم فایده ای نداره .... حتی از هارد اکسترنال هم استاده میکنم ولی بازم قبول نمیکنهنقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
راه حل دیگری به جز آنچه قبلا گفته شده نیست چون قاعده کار همان است .
سلام دوستان.تلویزیون من سامسونگ مدل UA45ES6600R هست و از بانه خریدم.تنظیمات منو مخفیش تغغیر کرده. اگه دوستان لطف کنن تایپ و Front Color این مدلم بذارن ممنون میشم. خیلی اضطراریه چون تصویر تلویزیون به اندازه ای تاریک شده که نمیسه ازش استفاده کرد.
سلام دوستان.تلویزیون من سامسونگ مدل UA46ES6600R هست و از بانه خریدم.تنظیمات منو مخفیش تغغیر کرده. اگه دوستان لطف کنن تایپ و Front Color این مدلم بذارن ممنون میشم. خیلی اضطراریه چون تصویر تلویزیون به اندازه ای تاریک شده که نمیسه ازش استفاده کرد.
دوست عزیزنقل قول:
از پست اول همین تایپیک استفاده کنید از جدول در ستون 30
نقل قول:
با سلام و تشکر
مدل تلویزیون من متاسفانه توی جدول پست اول نیست.لطفا راهنمایی کنید
دوست عزیزنقل قول:
بالا که توضیح دادم
type 40R1AF6E
فرنت کالر
U - T - CL - M66
نام ایرانیUA40ES6960
نام اصلیUA40ES6600
آقای متین پور عزیز!نقل قول:
مدل تلویزیون من UA46ES6600R هست نه UA40ES6600. سایز 40 یا 46 تلویزیون تاثیری روی تایپ و فرانت کالر نداره؟
دوست عزیزنقل قول:
آن دو مدل فقط در اندازه با هم متفاوت هستند نه در چیز دیگر و کافیست در type عدد 40 را 46 انتخاب کنید.
model name : ps43f4950AM
model code : ps43f4950AMSHD
type no : ps43f4950
سلام ، تلویزیون من سامسونگ ps43f4950 چطوری باید وارد منوی مخفی بشم .
دوست عزیزنقل قول:
با کنترول این کدها را وارد کنید و از منوی اول آن type و مدل اصلی تلویزیونتان راببینید ولی به هیچ آیتمی دست نزنید و اگر نیازی بود بدون مشورت اینکار را انجام ندهید
دسترسی به منوی سرویس
این کد در حالت خاموش و در کمتر از 3 ثانیه باید وارد بشه.
در تلویزیون های جدید:
کد:
info > menu > mute > power
Modei: PS43F4000
Type: 43FVHc
Front Color: n/a
دوستان این پنلش کجاییه ؟
دوست عزیزنقل قول:
بدین منظور به این تایپیک بروید
سلام آقای متین پور
بنده یک تلویزیون قدیمی سامسونگ 21مدل cs-53900tps دارم که وارد منو مخفی شدم و الان تمام تنظیمات تصویر رو بهم زدم و نمیتونم برگردونم.
اگه امکان داره عددهای مربوط به این تنظیمات رو برام ایمیل کنید.
در قسمتdeflectionتمام گزینه ها
در قسمت optionتمام گزینه ها
در قسمت video adjust 1,2,3
همه این موارد گزینه هایی رو داره که من ازشون سر در نمیارم.اگه ممکنه شما اگه دارید برام بفرستید ممنون میشم.
با تشکرrahimimajid62@gmail.com
دوست عزیزنقل قول:
اطلاعات تلویزیونهای قدیمی را متاسفانه ندارم از تعمییرکاران تلویزیون کمک بگیرید.
UE50F6400AR
Front color: U-T-CL-M64
Type: 50R1AF0S
سلام جناب آقای متین پور من متاسفانه لوکال ست رو در منوی مخفی رو دستکاری کردم و اشتباهاً روی گزینه اشتباه گزاشتم حالا تلوزیون رو روشن که میکنم تصویر ندارم و بعد است 8 ثانیه مجددا تلوزیونم ری استار می شه و دویاره همون اتفاق ، دیگه هم به منوی مخفی دسترسی ندارم که تنظیمش کنم همچنین یادم رفت که در منوی مخفی از font clor , type , .... عکس بگیرم لطفا کمکم کنید ، درضمن مدل تلوزیونم UE40EH5000WXMS هستش .
مشخصات تلویزیون :
Model Name : UA40c6960 VR
Model Code : UA40c6960 VRSHD
Tayp No : UA40c6960
اگه کسی از دوستان
بتونه فایل اپدیت این مدل رو برام پیدا کنه ممنون میشم
09123940247
دوست عزیزنقل قول:
اگر تلویزیونتان مشگلی ندارد نیاز به آبدیت نیست و اینکه اگر اینترنت پرسرعت دارید با کابل لن بطور آنلاین آبدیت کنید .واگر اصرار به آبدیت آفلاین دارید شما می توانید از اینجا دانلود کنید .
تمامی سری c ورژن 6 فریمورشان با هم سازگار است
باسلام و تشکر فراوان من فایل را دانلود کردم لطفا بفرمایید چطوری روی تلویزیون آپدیت کنم باز هم تشکرضمنا در مورد آنتن اطلاعاتی دارید یا خیر
09123940247
دوست عزیزنقل قول:
آبدیت کردن فریمور
سایت سامسونگ رفته واز قسمت پشتیبانی واز قسمت دانلود سفت ابزار یا همان فریمور Firm W are دستگاه خود را دانلود و سپس آن فایل را در کامپیوتر استخراج کنید (یعنی از حالت زیپ خارج کنید چون اگر اول آن را استخراج نکونید آن فایل فعال نمی شود و حتما باید همنام همان فایل زیپ شده باشد) سپس به وسیله فلش به تلویزیون وصل کنید و از قسمت منو - پشتیبانی - ابدیت نرمافزار آن را نصب کنید.
منظورت تان چه اطلاعاتی است؟
با سلام و تشکر فراوان من در شهر پردیس بومهن زندگی میکنم چون منطقه کوهستانی است میخواستم بدانم از چه آنتنی برای تلویزیون
استفاده کنم تا کلیه کانالها را دریافت نمایم
مشخصات تلویزیون :سامسونگ
Model Name : UA40c6960 VR
Model Code : UA40c6960 VRSHD
Tayp No : UA40c6960
دوست عزیزنقل قول:
روش تنظیم آنتن
تنظیم آنتن
برای داشتن یک تصویر خوب باید از آنتن های و سیم و فیش استاندارد استفاده کنید و باید اتصالات سیم به فیش و آنتن محکم و صحیح بسته شده باشد بطوری که حتی یک تار سیم هم مغزی سیم باسیم بدنه اتصال نداشته باشد که موجب اتصال کوتاه خواهد شد و حتما از کابل یک تیکه استفاده کنید و جهت آنتن باید با جهت مرکز پخش سیکنال صدا وسیمای محل زندگی تان باشد و مانع ای بین آنتن و ارسال کننده صدا و سیما نباشد مثل ساختمان و یا درخت و.... آن وقت خواهید دید که دیگر تلویزیونتان مشگلی ندارد.
و نسبت به بودجه تان می توانید از آنتن های موجود بازار استفاده کنید.
آنتن اختراعی wavevortex [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این آنتن تنها آنتن رومیزی موجود در بازار است که توانایی دریافت تمامی شبکه ها ، در طبقات همکف را هم دارد.
با این آنتن رومیزی اختراعی دیگر نیازی به آنتن پشت بام نخواهید داشت.
بدون نیاز به سیم آنتن
قرارگیری در مجاورت گیرنده و تلویزیون
برای دیدن مقایسه ی علمی و عملی آنتن wavevortex با سایر آنتنهای رومیزی (مارشال و satechi antenna ) به آدرس زیر مراجعه فرمایید.
http://wavevortex.blogfa.com
نتایج تست آنتن wavevortex در شهر های مختلف کشور عالی گزارش شده است.
تهران
مشهد
شیراز
زنجان
رشت
اهواز
آبادان
اسفراین
سبزوار
دماوند
کرج
طبس
دهدشت
و........
ویژگی های اصلی
_ دارای سه طبقه تقویت کننده کم نویز برای دریافت سیگنالهای بسیار ضعیف
_ قابلیت دریافت تمام کانالهای تلویزیونی در طبقات همکف
_ کاملا سازگار با ----T و تمامی استاندارد های دیجیتال
_ دارای پهنای باند وسیع برای پوشش کامل باندUHF
_ بهره ی 32 دسیبلی
_ دارای تکنولوژی بالون اکتیو برای کاهش نویز دریافتی
http://wavevortex.ir
با سلام و تشکر فراوان چون در پردیس هستم رومیزی جواب نمیده لطفا بهترین آنتن هوایی را معرفی فرمایید ممنونم
دوست عزیزنقل قول:
از آنتنهای موجود در بازار استفاده کنید ولی برقی نباشد و اگر مشگل ضعف سیکنال دارید از تقویت آنتن هم استفاده کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
من تلوزیونم سامسونگ اسمارت سری 6 - 55 اینچ هستش
پشتشم مدلش رو زده "un55h6400"
اومدم مثلا تیونر داخلیش رو فعال کنم حواسم تو منوی مخفی type رو عوض کردم؛ الان کنترلش کلا غیرفعال شده و فقط با کنترلی که رو گوشیم نصبه می تونم کار کنم باهاش.
بنظرتون دلیلش تعویض مدله؟ من تمام مدلاشو دونه دونه امتحان کردم ولی بازم نشد که نشد؛ چندین بارم ریست فکتوری کردم ولی نشد که نشد
بنظرتون چکار میشه کرد؛ دفترچه راهنمایی چیزی نداره که بشه منوی تنظیمات رو از روی اون تنظیم کرد؟ یا یجوری کنترل رو مجددا فعال کرد
دوست عزیزنقل قول:
یقین بدانید که نباید type تلویزیونتان را تغییر می دادید و باید همان type اولی را دوباره بگذارید چون معمولا با تغییر آن حتی بعضی از آیتمهای دیگرتان هم تغییر می کند و شما باید از یک تلویزیون مشابه خودتان آن را پیدا و تغییر دهید و من فکر می کنم با ید مدل type شما یا 55A1AH0s و یا 55A1AH6E و یا 55A1AH0E است و در آخر یک روش است که اگر شما اطلاعات منوی OPTION تان را داشتید می توانستید دوباره سیستمتان را به روز اول برگردانید.که البته تخصصی است
ممنون بابت جوابتون؛ راستش دستم خورد و اصلا نفهمیدم اولش چی بود!نقل قول:
خداروشکر مشکل کنترل حل شد! یهو دیدم پشت کنترل زده (بالای جای باتری ها) زده برای تطبیق دکمه Return + Menu رو سه ثانیه بگیرید؛ سه ثانیه گرفتم درس شد!
ولی الان تو حالت تری دی شدیدا معلوم میشه که رنگ ها بهم ریخته :(
هیچ کدوم از این مدل هایی که فرمودید جزو گزینه های نیست؛ کلا گزینه هاش اینا هستن: بنظرتون کدومش می تونه باشه؟
22L6TF0E
22L6TF1E
28B6AH0S
28S6AH1S
32A1AF0V
32A6AF1V
32A6AF2V
32A6AH1S
32R1AF0V
32R6AF0V
33A6AF0V
40A1AF0V
40A1AF1V
40A6AF0V
40H6AF0V
46A2UF7EH
46A2UFAEH
46L2UF7EH
48A1AF0V
48A1UF6R
48A6AF0V
48B6AF0V
50D1AD0V
50D6AF0V
50R1AF0V
50R6AF0V
55A1AF0V
55A1AF1V
55A1UF6R
55A2UF7EH
55A2UF8RH
55A2UFAEH
55L2UF7EH
55R1AF0V
60H1AF0S
60H1AF1S
60H2UF7EH
60H2UFAEH
65A2UF7EH
65A2UF8RH
65A2UFAEH
65D1AF0V
65L1AF0V
65L1AF1V
65L2UF7EH
75A1AF0V
75A2UF7EH
none
در مورد نمونه مشابه هم متاسفانه پیدا نکردم
این مشخصات پنل پشت تلوزیونه
دوست عزیزنقل قول:
شما فقط در قسمت 55 اینچ بگردید که منطقی تر این آیتم است55A1AF0V
سلام. مدل تلویزیون من Samsung 46F6400
است. از منو مخفی تنظیمات Front Color رو تغییر دادم. حالا رنگش خراب شده و به هم ریخته.لطفا کمکم کنید تا Front Color رو به حالت اولیه برگردونم. مدل: UA46F6400
دوست عزیزنقل قول:
این را تست کنید.U-T-CL-M64 و برای type هم 46a1af0s این را تست کنید.
UE65HU9000 panel type T650QVD01.1 (panel:AUO,120Hz) CPU - Golf.P (Samsung)
UE65HU8500 panel type CY-VH65FSLV1H Golf.P (Samsung)
UE55HU8500 panel type 55A1UU9RH (panel: Samsung,120Hz), CPU - Golf.P (Samsung)
UE55HU7500 panel type 55A1UU8EH (panel: Samsung,120Hz), CPU - Golf.P (Samsung)
UE50HU6900 panel type 50D6AU7VH (panel: Innolux,50Hz), CPU - NT14U ,(Novatek)
UE55H8000 panel type:55A2UF8RH,Golf.P(samsung)
UE55H7000 panel type:55A2UF7EH,M-Star X14
UE40H7000 panel type:40A1AF0V, M-Star X14
UE55H6800 panel type_55A1UF6R, M-Star X14.
UE48H6500 panel type:48A1AF0V , M-Star X14
UE55H6400 panel type:55A1AF0V , M-Star X14.
UE50H6400 panel type:50D1AF0V , M-Star X14 (panel :Innolux,100Hz)
UE48H6200 panel type:48A1AF0V , M-Star X14.
UE50H5500_type panel_50R6AF0V , Mstar X14 AUO
UE58H5203 panel type_58D6AF0S,Novatek 14M.
UE48H5000_type panel_48A6AF0V,NT14L (Novatek)