سلام دوست عزیز از مقالات و برنامه های مفیدت ممنون
حتما ادامه بده موفق باشید
Printable View
سلام دوست عزیز از مقالات و برنامه های مفیدت ممنون
حتما ادامه بده موفق باشید
سلام ام بی دنجر جان!نقل قول:
شاید ما با هم آشنایی نداریم اما من از اکثریت آموزش های شما استفاده نموده ام.
واقعاً که استعداد شما قابل قدر است.امیدوارم تا همیشه از این آموزش های با حال تان ما را مستفید سازید.
اما یک سوال از شما دارم و امیدوارم تا هر چه زودتر جوابش را برایم بنویسید.
آیا امکان دارد تا Boot screen و Welcome screen ویندوز را در خود سی دی ویندوز تغیر دهیم ؟ منظورم اینه که کاری کنیم که زمانی که ویندوز نصب میشود، بوت اسکرین آن و ویلکام اسکرین ویندوز پیش از پیش تغیر خورده باشد.اگر امکان دارد لطفاً آموزشش را بگزارید.
ممنونت:
فرهمند
شما لطف دارید .
در مورد Boot Screen قبلا توی همین تاپیک بحث شده .
در مورد Welcome Screen هم اگه وقت کردم آموزشش رو خواهم نوشت .
همیشه سبز ...
ممنون ام بی دنجر عزیز!
عید را برای شما ودیگر دوستان نیز تبریک گفته و برای همه شما عزیزان سال خوش و با صفا آرزو میکنم.
منتظر آموزش های زیبایتان هستم.
و اما یک سوال دیگر:
من میخواهم تا تصویر Boot Screen کامپیوترم را به یک تصویر زیبا از منظره هایی طبیعی تبدیل نمایم تا هربار که کامپیوترم را روشن کنم، با دیدن چنین Boot Screen کیف کنم.اما یه مشکل است و آن اینکه زمانی که این Boot Screen را به رنگ 8 بیت سیو میکنم، رنگ تصویر تغیر نموده و بسیار حالت بد را بخود میگیرد.
لطفاً به من رهنمایی کنید تا چگونه این تصویر را در Boot Screen کامپیوترم قرار بدم تا رنگش ثابت باقی مانده و تغیر ننماید.
با احترام
فرهمند
در قسمت Boot Screen ، سیستم عامل امکان استفاده از رنگ های محدودی رو به شما میده !
موفق و پیروز
سلام ام بی دنجر عزیز!
ممنون از اینکه به فکر مایی!
اما آیا ممکن است تا آن تصویر را در عوض Welcome Screen با همان رنگ اصلیش قرار داده و متن Welcome را به Welcome to Farahmand's Computer تغیر دهم؟ در ضمن اینرا هم میدانم که این سوال من تقریباً مربوط به سوال اولی ام یعنی تغیر دادن Welcome Screen میشود. پس خواهشمندم تا اگر فرصت داشتید، آن آموزش را زودتر قرار دهید.
بااحترام:
دوستت فرهمند
x:\i386 رفته و فایل _logouni.ex توسط نرم افزار powerArchiver2006 باز کنید در منوی تولبار این برنامه روی add کلیک کنید و اون فایلی را که در بالا گفتم را به این نرم افزار add کنید با این کار وقتی ویندوز نصب میشود با تغییرات جدید ظاهر میشود نیازی هم به iexprees نیست power archiver میتواند فایلهای بوت اسکرین را که mb جان گفتند را نیز باز کند کافیست فایلها را با این برنامه باز کنید و توسط resource hacker ادیت کنید
برای تغییر بکگراند اکس پی نیز فایل _bliss.jp را در مسیر i386 سی دی با power archver باز کنید سپس عکس دلخواه خود را با نام bliss.jpg or bmp فرقی نمیکنه در یک جا از هارد کپی . از منوی پاور ارچیور روی add کلیک و عکستان را اد کنید برای اطمینان دوباره فایل _bliss.jp را با صهدقشق ذشظ کنید و عکس را extract کنید و ببینید
برای اطمینان دوباره فایل _bliss.jp را با winrarباز کنید و عکس را extract کنید و ببینید
من موندم سر تم . که تم پیش فرض اکس پی را عوض کنم
برای تغییر icon میتونید ابتدا یک برنامه مثل vista pack 6را دانلود کنید و نصب کنید
سپس وارد c:\windows\system32 و فایل SHELL32.DLLرا در یک جای هارد کپی کنید
سپس از سی دی ویندوز یک ایمیج توسط نرو بگیرید 2 - با نرم افزار ultraiso ایمیج را باز کنید و به مسیر
x:\i386 رفته و فایل _SHEL32.DL توسط نرم افزار powerArchiver2006 باز کنید در منوی تولبار این برنامه روی add کلیک کنید و SHELL32.DLL را به این نرم افزار add کنید با این کار وقتی ویندوز نصب میشود با ایکونهای ویستا ظاهر میشود
ممنونrezasam1 جان!نقل قول:
ممنون از رهنمایی که نمودید.من حتماً از این روش استفاده میکنم و ضمناً خوشحالم از اینکه دوستان جدیدی مانند شما و MB_Danger جان دارم. اما میخوام ببینم تا آ قای MB_Danger چی روشی را پیشنهاد میکنند.
یه سوال:
آیا تنها با Power Archiver 2006 میشود این کار را انجام داد و یا با دیگر ورژن هایش هم میتوانیم این عمل را اجرا کنیم؟
ممنون شما:
فرهمند
حالا اگر ممکنه دوباره این مقاله رو در جایی مثل divshare و یا updap آپلود کنید .
ممنون
سلامنقل قول:
پیوستش کردم تا دیگه مشکلی پیش نیاد...:10:
خیلی ممنون محمد جان ... زحمت کشیدی .
همچنین با تشکر از MB_Danger
سلام به همه دوستان عزیز!!
MB_Danger جان کجایی؟؟
منتظر تاپیک هایت هستیم عزیز!!
دوستان لطفاً ادامه بدید.
بااحترام
فرهمند
با سلام.از آموزش كامل و دقيق شما سپاسگذارم.من هم مثل ديگر دوستان بهره بردم.آيا امكان داره از تصوير ديگري با پسوند Bmb استفاده كرد و ديگه با فتوشاپ روي تصوير (خود ويندوز) كار نكرد؟اگه ميشه چه جوري؟ با تشكر
سلام.
من مراحل را با آموزش طی کردم تصویر هم جایگزی می شود ولی باز هم همان Boot Screen پیش فرض نمایش داده میشه.
حتی فایل C:\WINDOWS\system32\ntoskrnl.exe را دوباره ویرایش کردم تصویری که خودم درست کرده بودم اونجا بود.
مشکل از چیست ؟
فکر میکنم استفاده از این برنامه برای هک بوت اسکرین خیلی به صرفه تره
تو بخش اسکین هاش هم میتونید به سلیقه خودتون پس زمینه و مورد نظر تون رو قرار بدید
سلام ...نقل قول:
آره میشه !
فقط باید به چند نکته توجه داشته باشید .
1 . اندازه ی تصویر 640 × 480 باشد .
( افقی 640 ، عمودی 480 )
2 . تصویر رو با Photoshop باز کنید و به منوی Image > Mode بروید و روی گزینه ی Indexed Color کلیک کنید تا کادری ظاهر شود .
در قسمت Palette روی گزینه ی Custom کلیک کنید تا کادری با عنوان Color Table ظاهر شود .
شستی Load را فشار دهید تا کادر محاوره ای Open باز شود .
همان فایل MB_Danger.ACT را انتخاب کنید و شستی Open را فشار دهید .
در تمام پنجره ها شستی OK را فشار دهید .
3 . آن را با فرمت BMP ذخیره کنید .
4 . در هنگام ذخیره سازی ، عمق رنگ را روی 4 بیت تنظیم کنید .
موفق باشید .
سلام ...نقل قول:
فایل ویرایش شده رو چگونه جایگزین فایل اصلی کردید ؟!
اگه فایل ویرایش شده رو یه جایــــی آپلود کنی تا ما هم ببینیم ، شاید بهتر بتونیم کمکت کنیم .
موفق باشید .
mahsoft جان ممنون از زحمتی که کشیدید .
من فایلی که در My Document درست کردم را با فایل داخل system32 است Replace کردم.نقل قول:
فایل ویرایش شده رو چگونه جایگزین فایل اصلی کردید ؟!
اگه فایل ویرایش شده رو یه جایــــی آپلود کنی تا ما هم ببینیم ، شاید بهتر بتونیم کمکت کنیم .
موفق باشید.
فایل را هم آپلود کردم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متشکر
من هم از تمام كساني كه با خلوص نيت ثابت مي كنند كه : " آري زكات علم آموختن آن است" بسيار تشكر كرده و ممنون هستم
من وقتي در سايت شما عضو شدم كه ويروس Brontok.A در سيستم من وارد شده بود و براي آن توانستم در سايت شما عضو شوم.
من در دانشگاه فردوسي مشهد در مركز كامپيوتر يكي از زير مجموعه هاي دانشگاه كار مي كنم و دوست دارم مقالاتي راجه به شبكه از سايتتان دانلود كنم - پيشاپيش از زحماتتان متشكرم .
ضمنا از آقاي MB_Danger بسيار تشكر مي كنم از مقاله هاي فوق العاده بي نظير يا كم نظيرشان !
خسته نباشي پهلووون
سلام ...نقل قول:
فایل NTOSKRNL .EXE به درستی ویرایش شده !
قطعا در جایگزین کردن آن دچار مشکل شده اید .
آیا از طریق Safe Mode این کار را انجام دادید ؟
موفق باشید .
سلام ...
بله از داخل Safe Mode فایل را replace کردم.
در پنجره ای که شما گفتید شماره 1 را انتخاب کنید و تصویر را replace کنید در شما 5 هم لوگو ویندوز دیده میشه آیا امکان داره با تغییر این لوگو لوگوی ویندوزم تغیییر کنه ؟
ویندوزم مدیا سنتر ، سرویس پک 2 هست.
ببخشید اگه من اینقدر سوال می کنم آخه میخوام رفع مشکل بشه
استادان گرامی
ببخشید توی ایمیلی که برامون میاد اگه لینکی توش باشه ، قبل از این که روی لینک کلیک کنیم چه جوری میشه سالم بودن یا ویروسی بودن اون لینک رو بفهمیم ؟
سلام ...نقل قول:
خیلی عجیبه !
من دقیقا همین فایل شما رو از طریق Safe Mode جایگزین فایل اصلی ویندوز کردم و بدون هیچ مشکلی Boot Screen شما نمایش داده شد !
هر چند بعدش ویندوز قفل کرد ، چون ویندوزم Media Center نبود .
اگه با دستورات داس آشنایی دارید ، می تونید با استفاده از CD یا دیسکت بوت ویندوز 98 یا ME این فایل رو جایگزین فایل اصلی ویندوز کنید .
حتی می تونید از برنامه NC کمک بگیرید .
ضمنا نیازی نیست کلید شماره ی 5 را تغییر دهید و تغییر آن هیچ نتیحه ی ثمر بخشی به دنبال نداره .
من که گفتم !
فایل به درستی ویرایش شده ...
مشکل شما در جایگزین کردنه !
موفق باشید .
این سوال چه ربطی به این تاپیک داره ؟نقل قول:
سلام
مرسی بابت آموزشهای جالبتون
آقای MB_Danger عزیز یه درخواست از شما دارم
اگه ممکنه طریقه ساخت این فایل آموزشیتون که بصورت Setup هست و پس از نصب uninstall هم داره توضیح بدین
متشکرم
نقل قول:
عزیزم
p30word بدون تو
مثل
دریای بدون آب میمونه
از مقالات شما دوست عزیز خیلی ممنون
سلام دوست من ...نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید .
سلام دوست خوب من :11:نقل قول:
نوشته شده توسط mehdi_ok1
داری ما رو شرمنده می کنی عزیزم :43:
من هم از داشتن دوستانی چون شما بسیار خوشحال و خرسندم :40:
موفق و پیروز ...
سلام جناب MB_Danger
اول از همه به خاطر این مقاله بی نظیر ات ممنونم
درسته این مقاله قدیمی شده ولی یه سوال بود که می خواستم جوابش را بدید
می خواستم بدونم فایل ntoskrnl را که ما ویرایش کردیم و اون را جایگزین ntoskrnl قبلی توی system32 کردیم امکان داره نسخه ویراش شده اون را که توی سیستم خودم انجام شده را به سیستم دیگری انتقال بدم ایا روی سیستم های دیگه هم کار خواهد کرد یا باید ntoskrnl خود هر سیستم را ویرایش کرد
موفق باشی
بله عزيز كار مي كنه اگه فايل ويرايش شدت رو انتقال بدي كار مي كنه :46:نقل قول:
براي اكستركت كردن فايل هاي پك شده مي تونيد از دستور زير استفاده كنيد :
وارد RUN بشيد و CMD روي تايپ و اجرا كنيد بعد مي تونيد فايل مورد نظرتون رو از روي CD به اين كد اكستركت كنيد :
كه d: در بالا به جاي درايو cd و مسير دوم هم محل اكستركت شدن هست.کد:expand -r d:\I386\ntoskrnl.ex_ c:\Expanded\
براي پك كردن هم بهترين روش استفاده از كامندهاي داس هست :
با اين كد فايل شما دقيقا به همون شكل اورجينال ويندوز ساخته ميشه و ميتونيد اونو توي سي دي ويندوز كپي كنيد.کد:makecab c:\Expanded\ntoskrnl.exe
اما يه مشكل هست چون برنامه نصب ويندوز همه فايل هاي خودش رو خوب ميشناسه پس در هنگام كپي كردن اگر فايل شما حجمش تغيير كرده باشه ايراد ميگيره پس اين فايل رو دانلود كنيد :
فايل مورد نظر ويروسي نيست اشتباه نگيريد!
توي system32 براي راحتي كار كپيش كنيد و دوباره وارد CMD بشيد حالا با اين كامند فايل رو چك كنيد :
به جاي Filename.xxx نام و آدرس فايل خودتون رو بديد. البته قبل از اينكه فشردش كرده باشيد.کد:modifype filename.XXX -c
اگر عمليات با موفقيت انجام بشه اين پيغام رو ميده :
No Error Occorred, Have a Nice day
حالا با خيال راحت فايلتون رو پك و داخل سي دي نصب ويندوز كپي كنيد و حالشو ببريد.
اميدوارم تكراري نباشه.