نقل قول:
سلام
ببخشید من 20 دقیقه منتظر موندم تا صفحه سیاه بره.دفعیه دوم و سوم هم همین طور بود میشه بگید مشکل چیه.لفطا"
Printable View
نقل قول:
سلام
ببخشید من 20 دقیقه منتظر موندم تا صفحه سیاه بره.دفعیه دوم و سوم هم همین طور بود میشه بگید مشکل چیه.لفطا"
سلام
برای من اینجوری میشه...چیکار کنم...؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همه
نسخه ی بازی که من دانلود کردم بلک باکس هست الان هم میخوام update 1 رو بزنم,میشه رو بلک باکس بزنم؟کرک برای اپدیت جدید هم لازم نیست دیگه؟درسته؟
داستان بازی هنگام بازی با کریس فرق داره با وقتی که داریم با leon بازی میکنیم؟یا فقط کارکتر ها عوض میشند؟
جای سیوهای بازی تو کامپیوتر کجاست؟
سلام به همه
آقایون یه راهنمایی میخواستم تو بازی وقتی شخصی که زخمی شده و مجروح شده --- من میرم تو بخش آیتم و اون گیاه سبز رنگو انتخاب میکنم که 2 گزینه و در بعضی مواقع 3 تا گزینه باز میکنه که یکیش سطل آشغال هست یکیش هم که ترکیب با یه گیاه دیگه اس یک گزینه دیگه هم داره که عکس فلش روشه
حالا مشکل من اینه که چه طوری اون گیاه رو مصرف کنم تا اون لیون که کاراکنر بازی هست درمان بشه؟
هر موقع میزنم اون گزینه رو هیچ فرقی نمیکنه و ضربان قلب اون شخص که یه گوشه زده بازم قرمز می مونه و اگه یه زامبی بهم حمله کنه میمیرم
چه طوری میشه اون گیاه دارویی رو مصرف کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یادش بخیر
یادمه قبلا ها نظارت دقیقی توسط مدیران برروی ( حداقل پست اول شروع تاپیک های بازی ها بود که کامل باشن )
دوستان پست اول تاپیک را میزنید زحمت بکشید مثل قدیم اگر لینک دانلودی هم از بازی هست قرار بدهید
و مهمتر از اون لینک دانلود کرک
من الان لینک دانلود کرک را که دوست عزیز علیرضا قرار دادن برای شما قرار میدهم ( لطفا پست اول اصلاح شود )
همچنین به بخش تاپیک مشکلات اجرا و نصب بازی اویل 6 هم اضافه شود لطفا تا دوستان سریعتر مشکل دانلود کرک خود را حل کنند و کلی صفحه را نگردند اینطوری بهتره
نقل قول:
آقا گذاشتم تو Dropbox ام تا آپلود شه. این هم لینکش:
همین الان آپلود شد
:wink:
موفق باشی
اگه مشکلی بود برمیگردم پستاتون رو میخونم
سلام دوستان. من این بازی رو امروز رفتم خریدم .4 تا دی وی دی بود ولی کپی بودن.بعد از extract کردن ونصب بازی این پیغام رو می ده Failed to intializ steam.آقا وجدانن هر کی بلده یه راه حل اساسی بده.درضمن راه حلتون رو یه جوری بگید که من بفهم چون متاسفانه زیاد وارد نیستم.واینکه موقع کپی کردن کرک آنتی ویروس رو خاموش کردم .منتظرم .ممنون
مشکلت از ویروسه.منم همین مشکل رو داشتم(ولی تو pes 2013)آنتی ویروست رو آپدیت کن.بعد کل کامپیوترت رو یه بار اسکن کن.انشاالله که مشکلت حل میشه.مال من که حل شد.:n16:نقل قول:
سلام.فایل رو که دانلود کردین.باید تو پوشه ای که بازی رو نصب کردن بریزین.حواستون باشه.فایل رو حتما اعتماد سازی کنین وگرنه آنتی ویروس اونو به عنوان ویروس میشناسه و پاک میکنه.:n16:نقل قول:
سلام.فایل رو که دانلود کردین.باید تو پوشه ای که بازی رو نصب کردن بریزین.حواستون باشه.فایل رو حتما اعتماد سازی کنین وگرنه آنتی ویروس اونو به عنوان ویروس میشناسه و پاک میکنه.:n16:نقل قول:
با سلام.من تو مرحله 3(با لیان و هلنا)یه جاش هست که یه کوسه میاد دنبالتون اول یکم بهش تیر زدم رفت.بعد دیگه نمیاد.همینجوری تو آب سر میخورن میرن(لیان و هلنا).در حالی که وقتی Q رو میزنم برای objective مینویسه:Defeat the B.O.W یا یه چیزی تو همین مایه ها.هر چی واستادم کوسه نیومد.چیکار باید بکنم؟:n14:
هر گیاه سبز با یک قرمز میشن 6 تا قرص.1سبز+1سبز=3قرص و هر 1 گیاه سبز 1 قرص و گیاه های قرمز به خودی خود قابل استفاده نیستن.نقل قول:
وقتی رو گیاه space رو میزنی علامت + یا ترکیب با یک گیاه دیگه رو انتخاب کن بعد گیاه دومت رو انتخاب من تا با هم ترکیب بشن و بهت یک بسته قرص 6 تایی یا 3 تایی بدن.بعد رو بسته قرص space رو بزن و نوشته store in case همونی که فلش داره به سمت یک کیف رو بزن.بعد از اون منو بیرون بیا.(با زدن کلید V یا E)بعد کنار مربع های جونت یک عدد میاد که تعداد قرص هایی رو که میتونی مصرف کنی رو بهت نشون میده.بعد اگه هر چند بار که کلید 1(اونی که بالا کیبورده نه اونی که سمت راسته)رو بزنی در هر بار یک دونه از قرص ها رو مصرف میکنه و در هر بار مصرف یک دونه از مربع های جونت پر میشه.سوال دیگه های داشتی در خدمتیم.:n16:
حل شد.انقدر واستادم تا با هلنا از یه آبشار افتادن پایین.مگه شما نگفتین بعد از اینکه لیان و کریس رو هم اسلحه میکشن بعد لیان میمیره(منظرم خراب بودن بازیه).مال من که نمرد؟نقل قول:
یه سوال دیگه اون مگسه که وقتی میخوای با هلنا سوار هلیکوپتر بشی میاد رو چیجوری باید بکشی؟اون سیمنس(simmones یا یه چیزی تو همین مایه ها)یه؟
salam dostan
bebakhshid farsi systemam kharab shode
lotfan komak konid
2 roze mokhamo khorde in error
unsupported function
in errore
ta capcom mire ye dafe in error o mide mipare biron
toorooo khoda komakam konidddddddddd:n28::n28:
سلام بچه ها...
بالاخره بعد دو شب دانلود بازی تموم شد! :n02: 7 گیگ نصبیش، نصب شدش هم 13 گیگ! مشتاقانه می خوام بازی کنم ولی اجرا نکرده ارور Stop Working رو می ده.
چیکار کنم؟
درضمن ویندوزم هم ویندوز 8 هست.
پیروز باشید
آخرین ورژن دایرکت اکس 9 رو نصب کردم حل شدنقل قول:
سلام شاید یه کم دیر باشه برای این پست ولی من تو نصب بازی مشکل دارم بازی روو 99% گیر میکنه و این پیغام روو میده[IMG][/IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ممنون میشم راهنماییم کنید
سلام.من موقع اجرای بازی در بعضی اوقات مثلا در هر 5بار 1 بار با مشکل fatal error مواجه میشم البته ارورش مثل ارور های دیگه نیست.آنتی ویروسم هم خاموشه.میهش بگین مشکل از کجاست.اینم از عکس:
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
خوب چرا sign in نمیکنی؟من کردم.سیو شدنقل قول:
باید آنتی ویروس رو غیر فعال کنی درهنگام نصب آنتی ویروس اون فایل رو به عنوان یه تروجان میشناسه و حذفش میکنه!!!نقل قول:
سلام
بازی resident evil 6 رو نصب و اجرا کردم ولی وقتی تو اول بازی اوجایی که از ماشین گیاه بر میداری و میخوای به هلن کمک کنی وقتی میخواد chek point کنه این ارور رو میده:
D3DERR_DRIVERINTERNALERROR:present_result
FATAL EROR
کسی هست بدونه؟؟؟؟:n14:
هیچ کی نمیدونه؟؟؟
سلام عزیزان
امیداوارم خوب باشید
هر Trainer میزنم عمل نمیکنه از کجا بهفم ورژن بازی چنده؟ :n29:
سلام .
من وقتی رو بازی کلیک می کنم این ارورو می ده:
:n28:
با سلام وخسته نباشید ببخشید من این بازی رو در ویندوز 8.1 نصب کردم بدون هیچ پیغامی وارد بازی میشه ولی وقتی لود اول رو میگذرونه و میپرسه که می خواهید ثبت نام کنید در سایت رزیدنت اویل برای امکانات بیشتر مثل تفنگ های خوب و ………ومن گزینه no رو میزنم یهو صفحه سیاه میشه با یک موس در وسط آن و هرچه قدر منتظر میشم هیچ اتفاقی نمیافته چون من این بازی را میپرستم.باتشکر از سایت خوبتون. در صورتی که این ویندوز با بازی های گرافیکی دیگه هیچ مشکلی نداشت و به راحتی اجرا میشود.
تو رو خدا کمک کنید
مشکل من فیلم ها و دمو هایی که بین بازی پخش میشه سیاه نشون میده یعنی وقتی دمو نشون میده هیچی معلوم نیست صدا داره و یه سری رنگ رو صفحه اینور اونور میرن! :n02:
راه حل چیست ؟ :n01:
با سه منم همینجوری بود کرک 1 رو دانلود کردم بدش تصویر فقط سیاه میشه اگه راه حل رو میدنی لطفا به ایمیلم بفرست
باسه منم اینجوری بود کرک 1 رو دانلود کردم دیگه اینجوری نیست تصویر فقط سیاههنقل قول:
فایلنقل قول:config رو از مسیر حذف کن (جای دیگه کپی کن)
C:\Users\user name\Documents\CAPCOM\RESIDENT EVIL 6
سلام.
میدونم خیلی دیره.
یه سوال داشتم.
تو نسخه 6 یعنی همین نسخه مگه پارتنر نمیمیره؟؟یا مثلا زخمی بشه بری خوبش کنی؟؟
تو بازی من ک هیچیش نمیمیره هیجذه چرخم از روش رد شه یه آخ میگه بعد پا میشه میدوئه دنبالم :|
بازیم مشکل داره یا کلا بازیش اینجوریه؟
دوستان خواهشا جواب بدید :n03:
:(((((((((
سلام
ازتون یک کمکی میخواستم
میشه فایل vini2.xml 2 در بازی رزیدنت اویل 6 رو برای من بفرستید
این فایل توی پوشه resource تو محل نصب بازی هستش.
من بازی رو نصب کردم ولی این فایل رو کم داره ...
میشه لطف کنید و برای من لینک دانلودشو بفرستید؟
خیلی ممنون میشم اگه این کارو انحام بدید:n40::n40:
- - - Updated - - -
سلامنقل قول:
ازتون یک کمکی میخواستم
خیلی ممنون میشم اگه این کارو انحام بدید:n40::n40:
سلام
ازتون یک کمکی میخواستم
خیلی ممنون میشم اگه این کارو انحام بدید:n40::n40:[/QUOTE]
دوست عزیز بازی قدیمی است - فکر نکنم نصب شده اش رو داشته باشن
نسخه کامل RELOADED نصب کن
دوست عزیز بازی قدیمی است - فکر نکنم نصب شده اش رو داشته باشننقل قول:
نسخه کامل RELOADED نصب کن[/QUOTE]
برام امکانش نیست که دانلودش کنم
تورو خدا اگر این فایل رو دارید بزاریدش
من هزار تا بدبختی کشیدم تا این بازی رو بگیرم اما الان فقط همین یه فایلو کم داره:n37::n37:
مال منم همینطوره بعد 10 دیقه صفحه سیاه میره بعد بازی اجرا میشه
گرافیکم اپدیته دیگه دیوونه شدم از چیه از کرکه؟
کمک کنین بعد 10 دیقه صبر میکنم صفحه سیاه میره و بعد بازی بالا میاد دیگه خسته شدم هروقت میرم تو باس 10 دیقه بصبرم دیگه کلافه شدم!
گرافیک هم اپدیته