واقعا بازی محشره...
منم اد کنین designer#2537
Printable View
واقعا بازی محشره...
منم اد کنین designer#2537
دیروز از تو پک آرنا یه کارت لجندری دراومد که دیسنچنت کردنش فقط 1600 داست میده! ولی مال کلاس پریسته که من دیگه بازی نمیکنم....قابلیتش هم دوبل کردن قدرت کارتای هیل و دمیج هستش...موندم دیسنچنتش کنم یا نه...:n27:
گلده؟ نه نکن !شاید بعدا خواستی با priest بازی کنی!نقل قول:
الان با چه کلاسی بازی میکنی؟
آره گلد هستش.نقل قول:
دیروز یکی دو دست دوباره با پریست بازی کردم...واقعا قدرت یه کارت لجندری رو آدم این موقع ها میفهمه...کاملا روند دوئل رو تغییر میده. دوباره دارم با پریست بازی میکنم خوب شد کارته رو باطل نکردم! :n19:
آقا بازی حدود چند مگ هست ؟
حدودا 2 تا 2.5 گیگ دانلود باید بکنیدنقل قول:
دوستان 2 تا App هستن حتما دانلود کنید(من رو اندروید تست کردم نمیدونم واسه iOS هم هستن یا نه) :
Hearthstone : Spellbook
Hearthstone : Deck Builder
به خصوص دومی خیلی خوبه . حوصلم سر میره میشینم Deck می سازم . میتونید Collection خودتون رو توش بسازید و توی ساخت Deck فقط از کارتایی که تو اکانتتون دارید استفاده کنید . حجمشونم خیلی کمه .
دیروز تو آرنا با پالا بالاخره رکوردمو زدم :n02:
12-2 :)
بازی live شد تو US
پچ جدید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------
تو EU ام live شد!
به به ، بالاخره به Ranked یه دستی کشیدن + Reconnect رو اضافه کردن .
جالبه بعد از 3برد تو رنک مود بهت یه اسب جایزه میدن که فقط تو WOW میتونی ازش استفاده کنی! :n02: حالا اگه یکی اونجا اکانت نداشته باشه و بازی نکنه تکلیفش چیه؟ نمیشد یه چیز بهمون بدن تو همین بازی ازش استفاده کنیم؟:n23:
یه نکته جالب دیگه 500تا برد باید تو رنک مود بگیرین تا گولدن هیرو رو باز کنین! 500تا چقدر کم...!:n06:
بالاخره battle.net ام درست شد و تونستم بازی رو دانلود کنم ولی خداییش بیلیزارد چی ساخته !!!!! :n02: بازیه باحالیه در کل
بچه ها battle tag هاتونو بدید اد کنم
بتل تگ من : 1363#
بتل تگ من Dragon#22427
یه سوال واسم پیش اومده..چطوریه بعضیا تمام کارتاشون طلائیه؟! هرکارتی که میندازه طلائی چه basicچه natural.:n13:
یه چیز جالب دیگه راجبه رنک مود...اصلا امکان نئاره بتونی بیشتر از 4یا5تا بازی رو ببری..انگار بازی از قصد بعد از چند برد چند دست پشت سر هم بهت کارتهای مزخرف میده تا ببازی...چند روزه تو رنک 13-14 بالا پائین میرم...:n27:
ادت کردم داداش اکسپت کن با هم چند دست بزنیم :n02:
الان که میخوام وارد بازی بشم یه ارور میاد که اولش نوشته oops playful sprites have disrupted !!!!!!!
مشکل از چیه ؟؟؟؟
چییییییییکار کنم؟؟
دوستان میگم من گویا یه نفر وارد اکانتم شده ولی نتونسته پسورد رو عوص کنه برای سوال امنیتی . پسوردمو عوض کردم , دیگه چه کارایی بکنم برا امنیت بیشتر ؟
Sent from my LG-G2 using Tapatalk
از امروز صبخ تا الان کل نوشته های منوهای بتل نت و... شده چینی!:n04: الانم نمیشه وارد بازی شد! حالا چون این بازی مثل wow یا بقیه بازیهای بلیز براش درآمد زائی نداره باید همیشه اینطوری داغون باشه؟! یا سرور قطعه یا بازی پر باگه...:n15:
سلام
بازی یک سره تقلب و پول هست.
یارو وضعش خوبه کارتاش طلائیه ، منه بدبخت ....
پدر خودمو در میارم ، هر جور هم که بازی می کنم طرف با یک کارت ارزون نتیجه بازی رو عوض می کنه ، آخه این شد بالانس؟
دائم هم که کارت هاشون پره ، و کارت هم کم نمی یارن ، حداقل می خواد من رو بندازه یا یکی هم سطح خودم بندازه
این طوری می خواد ما رو مجبور کنه بریم پول خرج کنیم ، حالا نه که خیلی زحمت کشیده سر ساخت این بازی که می خواد پول هم دریاره ازش.
می دونی وقتی بازی می کنی حس می کنی مسخره دیگرانی ، راحت بازیت می دن ، به تو آخر بازی کارت های یکی دو دونه مانا می ده ، به حریفت کارت ده تایی میده راحت باهات بازی کنه و بهت بخنده
واقعا بلد نیست بازی بالانس بیرون بده بلیزارد
همون WoW هم که بازی می کردیم ، یارو با rogue بدون هیچ آیتمی می تونست راحت Warrior فول آیتم رو بکشه!.
کارت طلائی تاثیری رو قدرت نداره و واسه زیباییه .نقل قول:
شما با TCG ها آشنا نیستی ، تو همشون شانس خیلی مهمه . بدون دادن پول و با حرفه ای بودن میشه تا رنک 10 حتی پیش رفت .نقل قول:
اگه کارت خاصی میخواید که ندارید میتونید بسازیدش . چیزی که بیشتر TCG های دیگه نیست و به بالانس شدن این بازی خیلی کمک کرده . بازی غیر بالانس میخواید یه سر برید Duel of Champions .
WoW هم این چیزی که میگید تنها در حالتی ممکنه که اون Warrior شدید نوب باشه .
قبل اینکه اینطوری یه بازیو بکوبونید پیشنهاد میشه یه 100 دستی بازی کنید بعد .
سلام
صد دست که نه ولی 20-30 دست بازی کردم.
ببین مثلا من به زور کارت های ساده در میارم ، یارو کارت هایی که داره اکثرا خیلی قدرت مند هستند و من مثلشون رو ندارم
rare , epic ,legenday هستند خیلی از کارتهاشون
دیشب نزدیک ده دور رفتم تا سه تا بتونم ببرم کوئست رو کامل کنم ، باورت نمیشه دو تا بردم با leave بود ، آخری هم دیگه واقعا پدرم در اومد تا بردمش 5-6 تا hp ش مونده بود اماهی کارت بی خود می داد ، من با hp بالا داشتم می باختم ، آخر کار هم یک کارت +1 دمیج داد بردم. ، به من هی کارت های یکی دوتایی می داد ، فقط با استراتژی بردمش.
شاید بگی بلد نبودی بازی کنی و ... ، اما این طور نبود ، خودم میفهمم کجا سوتی دادم ، کجا ناعدالتی بوده ، به نوان مثال یکی رو نمونه می گم ، حریف مقابل priest بود ، بعد چند تا کارت در آورد، اول hp هیروش رو برد بالا ، بعد دو برابر کرد hpشو ، بعد باز attack ش رو برد بالا ، فکر کنم یک taunt هم بهش داد ، اکثراهم با تعداد کمی مانا.
خوب اصلا بالفرض طرف لول بالاست ، نباید موقع بازی به قول خودش دو نفر هم سطح رو به هم بندازه؟
بعد می گم بالانس نیست برای این که کارت ها رو بی ربط پخش می کنه، مثلا ده تا مانا کریستالم پره ، به طرف مقابل کارت چندین مانایی می ده ، به من کارت +2 empty crystals!
در مورد rogue و warrior هم باید بگم قبل از the burning crusade این قضیه اتفاق افتاده بود و یک rogue حرفه ای بدون لباس و آیتم خاص (یک dagger معمولی) تونسته بود یک warrior فول آیتم رو بزنه و بعد چند بار rogue نرف شد (هر چند 6سال پیش که من بازی می کردم باز هم کلاس OP بود).
دوست عزیز بلیزارد همیشه به ساخت بازی های بالانس معروف بوده و هست.
در مورد این بازی، شانس و تاکتیک هر دو با هم مهم هستن.
من با آیتم های معمولی هم پیش اومده که یه نفر رو با آیتم های Legendary ببرم و برعکس.
شما یه سر به سایتهایی که ست های هر کاراکتر رو معرفی میکنن بزنین و Basic Set رو چک کنین. این ست ها اصلا Rare و Legendary ندارن اما خیلی قوی هستن.
من برای مثال با جاینا و آیتم های معمولی تا رنک 16 هم رفتم. شما Spell Mage رو سرچ کنین میتونین این ست رو چک کنید.
در مورد wow هم من از زمان Vanila بازی میکردم و از زمان Ahn`Qiraj opening تا IceCrown opening تو تیم GM بودم.
Rogue فقط تو یه پچ خیلی OP شده بود که اونم بیشتر به خاطر Latency بالای بعضی از پلیرها بود که تا میومدی بفهمی چی شده روگ BS میزد و General CD هم نداشت.
چون تو 5 روز نزدیک به 40 هزار تا ریپورت داشتیم تیم ادمین سریع بررسی کردن و مشکل حل شد.
شما اگر تو سرور تست بلیزارد باشی میبینی که هر ریپورت ساده در مورد بالانس رو اونقدر اونجا تست میکنن تا مشکل بالانس حل بشه.
بعد از گرفتن 100برد توی رنک مود (فقط تو رنک مود تو کل فک رکنم یه 600-700دستی این بازی رو انجام دادم!) ازش زده شدم و چند روزیه دیگه حتی لانچرش رو باز هم نمیکنم! بازیش به شدت پولیه! و وابسته به بقیه بازی های بلیزارد..مثل میتونی پک هات رو با امتیازی که تو بازی فلان میگیری باز کنی و شانس گرفتن کارتهای اپیک و لجند رو ببری بالا! در اصل هدف بلیزارد هم همین بوده وگرنه حاجی نشده بعد از 4تا بازی کاملا پولی بیاد یه بازی فری بده بیرون!
تو یک ماهه آخر حدود50تا پک باز کردم شما بگو دریغ از یک دونه کارت اپیک خوب! لجندری پیش کش! تو بعضی دستهام میدیم طرف شاید 7-8کارت لجند مینداخت! من با دوتا اسپل وزغ چنتاشو باطل کنم؟! تاکتیک کیلو چنده وقتی با تمام اسپل ها و کارتهای توی دستت هم نمیتونی کارت های لجند رو باطل کنی؟! کارت مینداخت 12تا hpداشت و بعد از هر دور یه کارت رویای میکشید برای صاحبش! یا مثلا یه کارتی بود که اسمش خاطرم نیست بعد از هر دور +1 +! اتک وhp میگرفت...یا یکی دیگه که وقتی انداختش Hp خودش رو طرف از 3کرد 15! به هیچ وجه بازی بالانسی نیست! وقتی میگم بالانس نیست منظورم به کلاس های بازی نیست! خیر مثل خیلی دیگه یا شایدم بشه گفت تمام بازیهای آنلاین برای اینکه حرفی برای گفتن داشته باشی باید پول خرج کنی! کاملا پولیه و گریند هم هیچ معنی نداره چون نمیتونی اونقدر برد درمقابل این همه بازیکن با کارتهای خوب به دست بیاری! بیشتر اینهائی که این بازی رو انجام میدند مشتریهای پولی بازیهای دیگه بلیزارد هستن و این بازی رو برای تفریح انجام میدند ! در کل بازی نیست که فکرش رو میکردم...آها یادم اومد...سرورهای بازی هم فوق العاده افتضاحه و یکی در میون تایم اوت میده! و هرروز یه پیغام تو لانچر بازی میبینی که میگه بله ما از مشکلات فلان و بهمان آگاهیم و درحال رفعش هستیم blah blah blah فکرش رو بکن حریفت 5تا hp داره و هیچ کارتی هم نداره ولی یهو بازی پرتت میکنه بیرون!:n18:
در کل به هیچ کس توصیه نمیکنمش.
سلام
خوب به نظر شما کجای این بازی بالانسه؟
یارو سه تا کارت در اورده با همون دو تا کارت به تنهایی تا آخر بازی هم من هر چقدر کارت بکشم باختم.
باید روی بالانس کار کنه بلیزارد.
دوستمون حرف خوبی زد ، بلیزارد و بخشش؟ بلیزارد چیز رایگان نمیده ، حتما بابتش یک چیزی میگیره.
شما راحت اجازه دادی اون Priest ـش(اسم کارت یادم رفته ، سمت راستی) باف بده . به هر حال راه برای مقابله با یه کارت گنده زیاده :نقل قول:
1 . خیلی از Class ها کارت نابود کردن Minion دارن .
2 . خیلیا مثل میج و هانتر و Shaman (که به نظر میاد Class شما تو بازیه) میتونن HP یه Minion رو به 1 برسونن .
3 . میشه Silence ـشون کرد .
اگه شما هیچ یک از این سه تا برات تا آخر بازی پیش نیومد یکی از دو حالت زیره :
1 . یکی از بدشانس ترین آدمای دنیایید .
2 . Deck خوبی نساختید .
بعدشم شما خودت تو دستت کارت خوب کم نداری ، درست استفاده کنی بدون این 3 راه هم میتونی بکشی این کارتو .(اصولا من خودم چندین کارت کوچیک و بزرگ Taunt دار میذارم با چند کارت قوی ، با اون Taunt ها اول به زور جون اکثر Minion هاش کم میشن بعد با قویا کارشونو تموم می کنم . یه دونه کارت پاندا هم سعی می کنم داشته باشم تو Deck تا قوی ترینم رو قبل مرگش سریع برگردونم تو دستم و از دست نره)
سلام
دو تا کارت hex توی deck ام داشتم ، یکیش رو نشد تا آخر بازیو
از وقتی دست راست و چپم رو شناختم دیدم یارو مانا قرض کرد taunt انداخت ، بعد هم دست بعد سریع یک minion که +hp می ده انداخت ، من هم هر چی کارد رو کردم زورش نمی رسید به taunt ش.
یک دونه کارت 12 تایی روکردم که 8/8 بود بعد کارت 2 تایی زد که هر چی dmg ش بالای 2باشه رو یک ضرب می کشت!
فرت و فرت هم روی taunt که hp شو زیاد می کرد و کارت جدید می گرفت.
امتیازی که تو آرنا میگیری اصلا ربطی به نوع کارتای توی پک نداره!نقل قول:
محتوای مخفی: مثال :))
البته 95% مواقع 4 تا Common میده با 1 rare که ss ندارم ازشون :n02:
کلاسها نهایتا 6تا اسپل دارن...تو کلاسی که من هستم شامان یه کارت لاوا هست که 5دمیج داره یکی که aoe هست 2-3 به همه هدفها یکی دیگه به دو هدف دونه ای دو دمیج و یکی دیگه هست که به یه هدف سه تا . بعلاوه دوتا hex که مینیون رو تبدیل میکنه به وزغ.شما حسابش رو بکن چندتا از این کارتها ممکنه پشت هم برات بیاد؟ تازشم اینها overlord دارن که تو نوبت بعد مانات رو قفل میکنه! هر کلاس یه کارت لجندری داره و یه مینیون تقریبا قوی تو کلاس شامان عنصر آتشه. این شد سه تا...وقتی حریف 3تا کارت لجند دیگه بندازه دیگه با چی میتونین جلوش رو بگیرین؟! این دک هائی که تو سایتهای مختلف هست بنا بر گفته خودشون نکاتی رو رو نمیکنه! مطمئنا چندتا به اصطلاح فن آخر استاد رو نگه میداره پس روی اونها زیاد تکیه نکنین! در کنار فاکتور شانس کافیه 4تا کارت لجندری داشته باشین ...به هیچ وجه هیچ کسی نمیتوه شمارو با 5تا کارت لندری شکست بده مگه اینکه اون بیشتر کارت لجندری داشته باشه! یه مدت پیش یه کارتی رو بلیزارد معرفی کرد که فقط میتونستی با پول واقعا بخریش...نه از تو پک! مینیونی بود که بعد از هر نوبت یه مینیون لجندری دیگه احضار میکرد! :n24:نقل قول:
شما پست من رو متوجه نشدی...من نگفتم ربطی داره! من کجا حرف آرنا زدم؟! گفتم اونهائی که بقیه بازیهای بلیزارد رو انجام میدن با امتیازاتی که از خریدهاشون تو اون بازیها بهشون تعلق میگیره شانس دریافت کارتهای بهتری دارن...درحالی که من بعد 50تا پک هیچی گیرم نیومد! :n06:نقل قول:
This Game is All About MONEY! خلاص.
این که Hex های شما بیرون نیومده از شانس بد شماست.نقل قول:
شما تو شروع بازی 3 تا کارت میکشی و فرض کنیم که یکی رو نگه داری و 2 تا رو عوض کنی در اصل 5 تا کارت میکشی که شانس بیرون اومدن Hex یک پنجمه و چون 2 تا هست میشه دو پنجم یعنی 40 درصد.
من لینک Basic Deck شامان رو برای شما میزارم. شما این رو ست کنید و بازی کنین. شامان Late Game نیست. یعنی از همون اول باید اتک بدین و حریف رو ببرین تو فاز دفاع.
شناخت کارتهای Spell کلاس ها خیلی مهمه. دقیقا باید بدونین که طرف مقابل چه اسپل هایی میتونه بزنه.
عینک نقد رو بردارید .نقل قول:
حرف من اینه که ، این ایرادی که دوست ما گرفت اصلا منطقی نیست و ربطی به پولی یا آنبالانس بودن اصلا نداره . من که هیچ پولی خرج نکردم هم بارها با Priest همینطوری بازی کردم و همینطوری یه کارت رو سریع قوی کردم ، چون یکی از اصلی ترین کارای این Class همینه . اینم گفتم که راه برای گرفتن جلوی این روش بازی زیاده و این که دوستمون موفق نشدن به یکی از سه دلیل زیره :
1 . تازه کار هستن
2 . Deck ـشون رو خوب نساختن .
3 . خیلی بدشانسن .
شکی در این که در رنک های بالا کارتای لجندری هست نیست ، ولی خوب در یه بازی TCG عالیه و همین که میتونیم تا رنکای خیلی خوبی به صورت کاملا فری بریم عالیه . تنها بازی که دیدم که توش کوچکترین فرقی بین فری و پولی نیست Dota 2 هستش به خاطر پتانسیل بالاش برای آیتمای ظاهری و زیبا . این بازی که کارتیه راهی برای پول دراوردن سازنده جز اینجور کارتا نیست(در راه رضای خدا کار نمی کنن که)
هر بازی رو با هم ژانر هاش مقایسه کنید . من تعداد بازی های TCG که تست کردم خیلی زیاده و با اطمینان میگم کمترین تاثیر پول رو توشون همین بازی داره .
سلام
همین الآن یک دست با rouge رفتم (از روی مجبوری و کوئست) ، بعد در عرض پنج یا شش تا turn یک mage رو تقریبا با full health کله کردم.
یک مینیون ساختم ، بهش 5 تا dmg اضافه کردم ، خودم هم weapon بستم ، بعد هم به مینیون ام stealth دادم، یک دونه هم charge بدبخت کارش تموم شد.
آیا توی این بازی هم counter شدید داریم؟
مثلا توی World of Warcraft خاطرم هست که یک rouge به راحتی یک دونه fire mage رو کله می کرد .
آیا این جا هم این قضیه برقراره؟
مثلا rouge جلوی Druid کم میاره؟
می تونید counter ها رو بنامید؟
در ضمن league of legends هم نیاز به پول واقعی نداره ، فقط برای ظاهر و skin ها نیازه و خرید champ یا xp boost که می شه این دو تای آخر رو با بازی بیشتر جبران کرد.
دولت این بازی رو هم داغون کرده که!
وسط بازی با پینگ مناسب DC میشی
تازه شناسایی کردن بازی رو.
دولت این بازی رو هم داغون کرده که!
وسط بازی با پینگ مناسب DC میشی
تازه شناسایی کردن بازی رو.
من موندم چرا بعضی ها اصرار دارند بقبولونند این بازی بالانسه!
دم خروس رو باور کنم یا قسم حضرت عباس رو؟
الآن کلاس Druid یک کلاس کاملا بیخود و به درد نخوره ،این کچاش بالانسنه؟
quest داده با Druid برنده شو ، خوب نمیشه از بس که بیخوده ، نه اسپل تهاجمی قوی داره ، نه اسپل تدافعی قوی ، نه چند تا کارت به درد بخور.
بعد هم هی الکی جو میدید با کارت های بیسیک میشه رفت Rank!
رفتم رنک گفتم شاید اونجا چون بر اساس رنک هست بشه برد ، می رم می بینم طرف روبروییم کارت های اجق و جق در میاره ، انگار هرچی کارت ساخته بلیزار برای ایشون ساخته.بابا یک آدم نفهم دست پا چلفتی هم بشینه پشت این کارت ها می تونه ببره!
روز اول رفتید با Druid بازی کردید انتظار برد هم داشتید ؟ قبل این که Deck شروع کنه به جواب دادن 50 باری آدم می بازه . Deck رو می سازید و بازی می کنید ، بعد از هر باخت تحلیل می کنید دلیل باخت رو و Deck رو اصلاح می کنید تا آخرش به Deck ـی که مد نظرتونه برسید .
شما اگه انقدر از بازی بدت میاد ، اصراری نیست بازیش کنی . خیلی راحت میتونی بری بازیای دیگه . اگه بقیه مردمم عقیده شما رو داشته باشن همین کارو می کنن و بازی پلیر از دست میده . میری یه دست بازی می کنی ، بعد میای اینجا بدون نقد بازیت و صرفا از روی انتقادی که خیلی روش فکر نشده ایراد بار بازی می کنی .
این که شما هنوز بازی رو خوب بلد نیستی و نمی تونی رنک ببری ایراد بازی نیست ، از خود شماست . همین انجمن کم نیستن دوستایی که خیلی خوب بدون پول دادن تو رنک پیش رفتن .
کلا TCG سبکی هست که صبر بیش از حد میخواد و با توجه به انتقادای شما و این که عقیده داری با 5 بار بازی باید بتونی همه رو بزنی(بدون توجه به این که حریفت ممکنه 200 بار باخته باشه تا به اون Deck برسه) فکر نکنم براتون سبک مناسبی باشه . میتونید یه سری به سبکای دیگه بزنید شاید نظرتونو جلب کردن .
Arrowtic out
سلام
من گفتم از سبک بازی بدم نمی آد ، اما خوب بحث بحث بالانس هست.
الآن من با rogue بازی کردم ، level 1 راحت میتونستم بازی ها رو ببرم ، اما با Druid لول 13 هم واقعا بردن بازی ها سخته.
صحبت بالانس هست.این که یک class مثل druid بهش ظلم شده ، اما مثلا priest کلاس قدرت مندی هست.
تحلیل همی این که Druid نه کارت هایی مثل Hex یا Polymorph داره ، نه قدرت buff فوق العاده مثل Priest یا shaman داره ، نه خیلی کارت های مخصوص قدرتمند داره.همین طور spell ش قدرتمند نیست اون قدر ها،چون hunter می تونه dmg به hero بده ، یا مثلا priest می تونه heal کنه ، اما دروید اگر روبروش یک taunt باشه فقط از spell اصلیش نهاتا میتونه یک آرومر بگیره (در مقایسه با warrior هم ضعف محسوب میشه) کلا ضعف داره.
همین طور عادلانه نیست بری تو بازی با حریف هم تراز خودت مبارزه کنی ، ببینی کارت های اون واقعا محشره و کارت های تو با اون مقدار مانا بهت قدرت کمتری می دن.
در یم بازی مثل LOL پول روی قدرت بازی تاثیر نداره ، اما تو این بازی تاثیر داره.
بعد هم باید feeback منفی هم باشه ، نمیشه هر کسی نقطه ضعفی گفت سریع بکوبونیدش ، خوب فردا یکی search می کنه می رسه به این صفحه نباید بتونه بازی رو برآورد کنه بفهمه چطوره بعد دانلودش کنه؟
Arrowtic IN
تو همه بازیا هرزگاهی بازی آنبالانس میشه . تو آپدیت بعدی هم درست میشه .نقل قول:
من گفتم از سبک بازی بدم نمی آد ، اما خوب بحث بحث بالانس هست.
شما Druid رو درک نکردی . برو چندتا ویدئو از بازی درست باهاش تو یوتــوب ببین .
کلا من دو بازی معروف و پلیر دار اینطوری میشناسم . LoL و دوتا2 . در اصل فقط یکی اونم دوتا2 . لول با پول میشه چمپ خرید اما خوب با تلاش زیاد(و گاها Grind) رایگانم میشه اما دوتا2 فقط و فقط و فقط آیتم های ظاهری و BP با پول واقعی هستن . BP هم تنها استفادش اینه که با هر لول آپ یه آیتم ظاهری میگیرید . تازه حتی آیتمای ظاهری هم رایگان به دست میان ، با هر لول آپ یه آیتم میگیرید همیشه ، آخر هر بازی هم چند نفر آیتم میگیرن و یه Present هست که وقتی به لول خاصی برسید بازش میکنید و بازم توش آیتم میگیرید(هر چی لولتون بالا تر باشه آیتمای خوشگل تر میگیرید) . اگه کسی از BP Bonus استفاده کنه به بقیه 9 نفر بازی هم 25 درصدش تعلق میگیره !نقل قول:
در یم بازی مثل LOL پول روی قدرت بازی تاثیر نداره ، اما تو این بازی تاثیر داره.
به غیر از دوتا2 یه بازی دیگه که اینطور باشه نمیتونید مثال بزنید .(یعنی پول واقعی فقط واسه ظاهر اونم تازه در حالی که بشه رایگان هم آیتم به دست اورد)
پس این سیستم پول مختص به این بازی نیست ، و بازم برای بار چندم میگم . در سبک TCG از نظر پولی نبودن از این بازی بهتر پیدا نمی کنید و از این نظر بالانس ترینه در این سبک . اگه یه بازی TCG کاملا غیرپولی میخواید تنها راهی که دارید اینه خودتون بسازیدش .(منطقی هم هست ، TCG مثل MOBA از نظر ظاهر درآمدزا نیست و اگه یه سری چیزاش پولی نباشه بازی سودآوری نخواهد داشت)
فیدبک مثبت و منفی هر دوشون در حالتی که بی طرفانه باشن معتبرن + کسی فیدبکش معتبره که تجربش بالا باشه در بازی وگرنه منم میتونم برم یه بازی معروفو بازی کنم سریع یه نکته منفی به خیال خودم پیدا کنم و بدون تحلیل و تحقیق بیشتر برم تو تاپیکش بگم و بعدم بگم فیدبک من منفی و منطقیه .نقل قول:
بعد هم باید feeback منفی هم باشه ، نمیشه هر کسی نقطه ضعفی گفت سریع بکوبونیدش ، خوب فردا یکی search می کنه می رسه به این صفحه نباید بتونه بازی رو برآورد کنه بفهمه چطوره بعد دانلودش کنه؟
بازی ایراداتی داره و شکی درش نیست ولی شما دیگه بدون توجه به خیلی مسائل دیگه داری فقط میکوبیش با عینک نقدی که رو چشاته .سبک TCG رو با MOBA مقایسه نکنید و دقت کنید که همه چیز اینی که ما میبینیم نیست .
دیگه هر چی بود گفتم ، پیشنهادم به شما و همه کسایی که اینجور ایرادا میگیرن اینه که برید و چند TCG معروف دیگه رو بازی کنید تا بعد متوجه حرفای من بشید . با هر Class ـی هم که بلد نبودید قبل این که ربطش بدید به آنبالانس بودن برید چندتا مسابقه معتبر و رسمی رو ببینید تا متوجه بشید ایرادتون کجاست ، یه Class ممکنه ضعیف باشه در یه پچ ولی هیچ وقت به اون شدت ضعیف نمیشه .
Arrowtic OUT
من که این بازی رو گذاشتم کنار انقدر هم برام مهم نیست که بشینم راجبه خوبیاش! و یا ضعف هاش بحث کنم...هر کسی 10-20دست بازی کنه خودش متوجه میشه این بازی یه بازی نخودیه!نقل قول:
جالبه اواخر مدتی که این بازی رو میکردم هیچ کدوم از فرند لیستهام حتی توی بازی هم نمیومدند! همشون بعد از بتا بازی رو گزاشتن کنار و بازیهای دیگه بلیزارد رو بازی میکردن و ماه به ماه لاگین هم نمیکردن!
کارت legendary داده به hunter من، بعد بگید چیه ! یک کوچولو سنبت به هم مانای خودش قوی تره ، اما به جاش اگر بمیره به تیم مقابلت یک minion 3/3 می ده.
یاد آقای همساده می اوفتم.
آقای همساده جلوی من کم میاره!
6-7 دست با hunter رفتم ، مگر میشه برد ، همیشه طرف مقابلت کارت های legendary یا کارت های عجیب غریب در میاره.
یعنی من این قدر بدشانسم؟
هر جورم میری جلو دو تا کارت میاره روی دستت.ضعیف در میاری با یک شات همشون رو می کشه ، قوی در میاری برش میداره برای خودش!