با سلام به دوستان عزیز
مقاله ای در مورد بیماری ام اس و نقش ورزش در درمان و یا کاهش علائم بیماری میخواستم
با سپاس از لطف دوستان صمیمی
ارادتمند شما
Printable View
با سلام به دوستان عزیز
مقاله ای در مورد بیماری ام اس و نقش ورزش در درمان و یا کاهش علائم بیماری میخواستم
با سپاس از لطف دوستان صمیمی
ارادتمند شما
سلامنقل قول:
دوست عزیز تو تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست....!
فعلا !!
سلام وتشکر از همه دوستان عزیز
مخصوصا جعقر جون به خاطر اینهمه زحمت
تاپیـــــــــک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
PDF مطالب
نقل قول:
نوشته شده توسط (¯`•Boye_Gan2m•´¯) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
دوست عزیز از راهنمایی و لطفتون خیلی متشکرم ولی بنده مطالب بیشتر و جامع تری نیاز دارم . اگه زحمتی نیست لطفا راهنمایی بفرمایید
متشکرم
سلام دوستان
یه تحقیق تقریبا متوسط رو به بالا می خوام در حد 15 تا 20 صفحه فارسی در مورد باکتری سالمونلا می خوام که از پایه باکتری سالمونلا بیشتر توضیح بده
با تشکر
بای
تاپیــــــک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
PDF مطالب
سلام . من یک مقاله در رابطه با درس اصول سرپرستی می خوام که در رابطه با بهداشت کار و وظایف سرپرست و .. از عزیزانی که مطلبی در این رابطه دارند ما را یاری بفرمایند
تاپیــــــک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
PDF مطالب
تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توسط [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز در خود تاپیک !! ممنون شاهین جان !!
دوستان کسی مقاله در مورد بیماریهای جنین و اطفال و یا داروها نداره.ترجیحا هم فارسی و هم انگلیسی.آخه ازمن تحقیق خواستن گفتن باید مقاله انگلیسی پیدا کنی و ترجمه کنی.
کمکککک ...دوستان من که کلافه شدم.اگه کسی مقاله ای داشت یا پیدا کرد لطف کنه اینجا بزاره . قربون دستتون
میشه بگی از این سایت چجوری میشه یک مقاله کامل دانلود کرد.آخه من هر چی میگردم فقط سرفصلها و کد مربوط به مقاله رو میبینم.اینم بگم که چند سال پیش تو همین سایت عضو شدم ولی هنوز نتونستم یک مقاله کاما دانلود کنم در صورتی که در کامپیوتر دوستم چندین مقاله علمی کامل مربوط به همین سایت دیدم.نقل قول:
دوست من سلامنقل قول:
اینها درواقع پایان نامه هستند و با کلیک کردن بر روی هرکدام از آنها میتوانید به ان دسترسی پیدا کنید.معالوصف میتوانید از لینک زیر هم استفاده کنید
موفق باشید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان سلام
من بدنبال يك تحقيق جامع و كلي در زمينه ي انواع قرصهاي مخدر يا فرامخدر هستم كه هر كدام با
نامها و واژه هاي متفاوت است . لذا بدين منظور اين متن گوياي اين مطلب است كه در اولين فرصت كه تحقيقاتم كامل
شود آنرا در سايت ، و در اختيار دوستان جوان و جوياي علم خود ( همچون شما عزيزان ) ميگذارم .
ما هر چه در اينگونه موارد بدانيم ، به عقيده ي من قطره اي از درياست ؛ پس بايد دست در دست يكديگر ، همديگر را
يار و ياور باشيم .
لذا از شما دوستانيكه در اين زمينه اطلاعاتي داريد خواهشمندم به آدرس ADENA_SABZ_2006@YAHOO.COM و يا
به شماره ي 69 21 948 - 0932 اطلاع دهيد .
شايان ذكر است ؛ ميدانم كه گذاشتن شماره ي تماس در يك متن عمومي شايد از لحاظ قانون سايت قابل قبول
نباشد ؛ ولي از آنجائيكه تا بحال مديران محترم بخش موضوعات علمي برمن منت داشتند و مرا در حد توان خود ياري
نموده اند اينرا نيز از انها تقاضا دارم .
سالم و سربلند باشيد
سلام
يه مقاله در مورد انگل شناسي ميخوام
دوست عزیز سلامنقل قول:
یه سرچ کوچولو توی گوگل هزار تا نتیجه داد اما نمیدونم کدوم بدردتون میخوره.خودتون یه امتحان کنید اگه نتیجه نگرفتید یه کم سوالتونو تخصصی تر بفرمایید .درخدمتیم.
کد:http://iranhealers.com/attlas/angal.htm
سلام در رابطه با اصول سرپرستی یا مدیریت یا سرپرستی کارگاه اگه مقاله دارین لطف کنین و به من بدین احتیاج دارم اونم فوری
سلامدوست عزیز !! اینارو ببین یه سرچی هم تو انجمن بکن بعد یکمی هم بیشتر توضیح بده !!نقل قول:
+
تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توسط [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز در خود تاپیک !! ممنون شاهین جان !!:20: