از اونجایی که پردازنده های ضعیفتر توانایی پخش 2K رو دارند، احتمال 99.9% این توانایی پخش 4K رو داره.نقل قول:
Printable View
از اونجایی که پردازنده های ضعیفتر توانایی پخش 2K رو دارند، احتمال 99.9% این توانایی پخش 4K رو داره.نقل قول:
نقل قول:
این بنچمارک واسه نسخه ی آمریکایی هست و چیپ 600 اسنپ دراگون
هنوز نسخه ی جهانی با چیپ octa 5 نیومده
اگه با چیپ octa 5 بنچمارک بگیرن نمودارش از اون ور گوشی میزنه بیرون:n02:
بین نظرات دوستان در مورد CPU متوجه شدم باید یه سری اطلاعات راجبش بدم..:n02:
اول از همه اینکه Exynos Octa اولین چیپی هست که بر اساس طراحی big.LITTLE کار میکنه
این طراحی توسط شرکت ARM انجام شده و نه سامسونگ
سامسونگ فقط از این طراحی داره استفاده میکنه و به عنوان اولین شرکتی شناخته میشه که داره بر اساس این طراحی پردازنده تولید میکنه
در واقع بهتره گفته بشه که دو تا 4 هسته ای داریم و این دو مجزا هستند ، شما در هر لحظه از پردازش فقط از یکی از 4 هسته ای ها استفاده میکنید
یکی از 4 هسته ای ها بر اساس معماری A15 هست که بسیار پر قدرته و نقش اصلی رو بازی میکنه ، اما این 4 هسته ای قدرتمند یک مشکل داره ! اون هم توان مصرفی بالای اون هست
در طراحی big.LITTLE برای رفع این مشکل اومدن و یک 4 هسته ای دیگه بر اساس معماری A7 قرار دادند که به نسبت ضعیف هست اما مشخصه ی خوبی داره و اون هم توان مصرفی پایین این معماریه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
A7 در فرکانس 200 تا 1200 مگاهرتز کار میکنه و A15 در محدوده فرکانسی 200 تا 1600
حالا بسته به میزان DMPIS بین دو پردازنده سوییچ میشه
در ضمن شرکت Qualcomm برای طراحی چیپ ها از معماری شبیه به A15 استفاده کرده ولی به این نوع طراحی رو نیورده
پس بر خلاف بعضی گفته ها نتیجه میگیریم 8 تا هسته هیچوقت همزمان فعال نیستند.
یا 4 هسته ی قوی. یا 4 هسته ی ضعیفتر.
اگه این گوشی دست من باشه عمراً اون 4 هسته ی قوی تار عنکبوت میبنده و از اون 4 هسته ی ضعیفش فقط 1 هسته شم برام کافیه!:n02:
کلا هسته بیشتر حق مسلم ایرانی هاست که برن سرکار
بله درستهنقل قول:
یعنی عملا سرعت این گوشی با یک 4 هسته ای A15 هیچ فرقی نداره ، فقط صرفه جویی در مصرف انرژی بهتری داره
البته لازم به ذکره که معماری A15 بسیار قوی هست و اصلا قابل مقایسه با نسل قبلی یعنی A9 که روی سری قبلی گلاکسی بود نیست
این A15 روی چه چیب هایی کار میکنه؟
Exynos جدید چیپ خوبیه ولی فکر نمیکنم بتونه از پس بنچ مارک های تگرا 4 یا اسنپدراگون 800 بر بیاد
این قضیه کاهش مصرف انرژی رو با هسته ضعیفتر انویدیا باب کرد از تگرا 3 پس چیز جدیدی نیست
چیپ exynos نمیتونه LTE رو پشتیبانی کنه پس به خاطر همین توی امریکا با SNAPDRAGON 600 داد
کسی میدونه چرا پورت اینفرارد داره ؟ این که منسوخ شده بود ... :n17:
infrared television remoteنقل قول:
این پورت اینفرارد برای شبیه سازی کنترل های دستگاه های دیجیتال مثل TV هست.نقل قول:
دوستان هنوز قیمتش مشخص نیست؟
کی وارد بازار ترکیه یا دبی میشه؟
فقط صفحه ی سوپر آملوید فول اچ دیش کل شرکت اپل با تمام دستگاهاشو می ارزه دیگه بقیش بمونه:n09:نقل قول:
دوستان یک بار دیگه پست با کلمات بی ادبی بزارند بن میشن!
اینجا برای بحث و تبادل نظر هست نه دعوا و حرف های نا مربوط
گفته میشه حدود ۸۵۰ دلارنقل قول:
تا یک-یکماه و نیم دیگه تدریجاً عرضه به بازار میشه
ااگه اینقرارد برای کنترل تی وی هستش پس چرا با کلکسی اس 3 هم میشد تی وی رو کنترل کرد ؟ این همه تنلبغات برای گوشی های سامسونگ که میشه باهاشون تی وی سامسونگ رو کنترل کرد با چه سیستمی بود پس ؟
چون اس3 درگاه فروسرخ نداره لابد با وایرلس اونم به tv های مجهز به این قابلیت دستور میفرستاده
ظاهرا راه دیگه ای نمیتونه داشته باشه
بار دیگر سامسونگ رقبای خود را تبدیل به سوسک کرد :
از لحاظ CPU و سخت افزار همینطوره ولی از نظر دوربین فکر نکنم تونسته باشه هنوز به پای Nokia 808 PureView برسه.
البته امیدوارم رویووهای تخصصی تر برای مقایسه ی دوربین s4 با 808 بیاد و تونسته باشه رقیب خوبی برای 808 بوده باشه.اونوقت دیگه از همه لحاظ باید گفت تک هست.:n06:
808 اصلاً اسمارت فون حساب نمیشه و نباید با این ابر اسمارت فون مقایسه بشه
این بنچ مارکا که گزاشتم مربوط به cpu اسنپدرگون هست
این بنچمارکها که احیانا نسخه جهانی نیست هنوز؟نقل قول:
باید نسخه امریکا باشه
نه؟
اونوقت به نظرتون معماری LITTLE.big چجقدر میتونه ازینا بالاتر بزنه؟
نقل قول:
بله نسخه اسنپ دراگون 600 هست
مسلما بیشتر اما نه اینکه خیلی فاحش باشه
والا دوست عزیز نظر شما محترمه ولی این حرفتون خیلی خیلی عجیبه که فقط گوشیهای مبتنی بر iOS و اندروید و ویندوز فون رو بخواید اسمارت فون بدونید! :n04:نقل قول:
لااقل مراجع معتبری مثل gsmarena و... این حرف شما رو از بیخ و بن قبول ندارند و گوشیهای مبتنی بر Belle رو کاملاً جزو گوشیهای هوشمند کارامد قرار میدن.
توی مقایسه ها و بنچمارکهای نمایشگر و loudness و دوربین و... براحتی اونها رو با گلکسی و آیفون و... مقایسه میکنند... فرمایشی میکنید ها!:n13:
بله، برای اندروید برنامه های بیشتری هست(اعم از بازی و...) ولی معنیش این نیست که دیگه meego و symbian و... مخصوصاً توی نسخه های پیشرفته تر سیستم عامل نیستند و گوشیهای مبتنی بر اونها هم اسمارتفون نیست!!!:n02:
حداقل من که با اندروید و belle کار کردم خیلی از محیط belle و عدم پیچیدگی بیخودش راضی ترم. یک دنیا هم برنامه ی جورواجور از گیم های سنگین تا utilityروی اون نصب کردم...
البته چون این بحث در اینجا مناسب نیست بهتره توی پروفایل یا یک انجمن مناسب دیگه دنبال شه
من حالا S3 دارم و TV رو هم باهاش کنترل میکنم!نقل قول:
ولی با استفاده از wifi این کار ور میکنم و اگه TV قابلیت اتصال به شبکه رو نداشته باشه نمیشه کنترلش کرد!
ولی S4 این محدودیت رو نداره...
این گوشی رادیو اف ام نداره .......:n28:
توی مقایسه دوربین S4 با xperia z سایت gsmarena عکسای Z واضح تر بود
یه کم پر رنگ تربود تو زد ولی توی ابر نویز داشت
عکس s4
ax z
به ساختمونا نگاه کنید. تاری رنگ و ... معلومه
یک دنیا تفاوت در کیفیت رنگ و شارپ بودن و میزان نویز و... هست. واقعاً آدم تعجب میکنه از شرکت سونی. اون بهم ریختگی رنگها معلوم نیست از عدسی بی کیفیته یا از حسگر بی کیفیت. شایدم هر دو!نقل قول:
من دوربین سونی HX9v دارم که توی همه ی رویوها بهترین دوربین کامپکت سال 2011 جهان هست ولی علیرغم حسگر پرمدعای 16MP BSI-CMOS و لنز سری G و فیلمبرداری FHD 50fps و
امکانات سه بعدی و پانورامای بسیار عالی و... کیفیت عکسش نسبت به دوربین قبلی(پاناسونیکFZ38) اصلاً قابل قبول نیست. توی حالت واید هم اشیاء طرفین رو میکشه و بد ثبت میکنه.
از همون زمان سونی رو توی کیفیت عکاسی چه توی دوربین و چه توی گوشی قبول ندارم.
گوشي بسيار خوبيه از هر نظر بهترينه بي شك. طراحيش هم تغيير داشته و بهتر شده. اما بهتره سامسونگ بجاي بزرگ تر كردن نمايشگر در هر ورژن جديدي كه معرفي ميكنه ذره ای گوشيهاشو خوش دست تر طراحي كنه.
عکس های Z که خیلی ناجور هست!:n21:نقل قول:
حسن جان این عکس های بنچمارک رو خودت به هم چسبوندی؟:eh:نقل قول:
2تای دیگه نیست توی عکس....
Will the Galaxy S4 offer 1080p@60fps video recording? Qualcomm says yes
About an hour ago by [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
The Snapdragon 600 version of the Samsung Galaxy S4 might have another ace up its sleeve that we didn’t know about so far. The Qualcomm-powered version is reportedly going to boast 1080p video recording at 60fps, which will be a first in the smartphone world.
This was mentioned as one of Samsung’s flagship key features in the chipmaker’s press release, issued after the Galaxy S4 announcement. However, the Galaxy S4 unit which we have in in our office, doesn’t offer such functionality, despite its Snapdragon chipset. So what is the truth?
Samsung is having no mention of this neither in the smartphone’s official specifications list, nor in its press release. Is it possible that Qualcomm made a typo? Possible, but unlikely. Here’s why.
As a system-on-a-chip maker, Qualcomm isn’t known for writing things willy-nilly. There’s a good chance the company’s PR team is well acquainted with the capabilities of the Snapdragon 600 chipset and, more specifically, the Adreno 320 GPU that’s put into use.
So if we scratch the possibility of Qualcomm being wrong, then Samsung has either forgot to mention the 1080p@60fps video recording capabilities of the Galaxy S4 (but then why is it not present on our review unit?) or didn’t have enough time to work the feature out and will include it in an update later on.
Assuming the S4 supports the high frame rate recording, it’ll be joining the exclusive 1080p@60fps club where we find the likes of the GoPro Hero 3 and FinePix HS50EXR. Currently, the majority of high-end Android smartphones support 60fps recording in 720p resolution, and just 30fps at 1080p.
We will know what the truth when the Galaxy S4 hits market at the end of April.
جالب شد:دی
از هر نظر گوشی فوق العاده ای هست. اگه اومد حتماً می خرمش.
بنظرتون سفیدش خوشگل تره یا مشکیش؟ من خودم مشکی بیشتر دوست دارم اما تو عکسها انگار مشکیش زیاد مشکی نیست.
به نظر من مشکی قشنگ تره
تو عکس ها چون زیاد مشکی نیست به خاطر جنس پلاستیک افتابه هست
دوستان اینکه میخوام بخرم و نخرم ربطی به تاپیک نداره:n24:. رنگ هم یک مسأله ی کاملاً سلیقه ای و بی اهمیته.
اینجا بحث فنی هست خدایی نکرده!:n13:
توی نسخه ی hands on که چنین چیزی گفته نشدهنقل قول:
ولی ممکنه با یک آپدیت دوربین، این مسأله هم اضافه بشه:n06:
وقتی کوالکام میگه میشه ٬ سامسونگ هم به هر دلیل (شاید به عنوان یک امکان اضافه توی نوت ۳..!) نخواد امکان استفادشو به یوزر بده ٬ دولوپر ها نهایتا سر ۲ هفته راش میندازن. :دی اتریکس خدابیامرز ما هم ۷۲۰ بود ته زورش با یه توییک کوچیک ۱۰۸۰ ۲۴اف پی اس میشد.نقل قول:
من از اون نوشته انگلیسیه زیاد حالیم نمیشه
اما تو نمایش S IV فیلمبرداری 60 fps اعلام شده .
تو نوشته های این عکسه هست :