سلام اقا چطوری پترنتبلت axtrom رو باز کنم فراموشش کردم حتی ایمیلم دادم برای باز شدن پترن ولی به اینترنت وصل نیست که لوگین کنه حالا باید چی کار کنم
Printable View
سلام اقا چطوری پترنتبلت axtrom رو باز کنم فراموشش کردم حتی ایمیلم دادم برای باز شدن پترن ولی به اینترنت وصل نیست که لوگین کنه حالا باید چی کار کنم
سلام
کیف تبلت 7 اینچی الان چه قیمته؟
برای وین تاچ میخوام
من امروز واسه تبلت لنوو خودم فابریک ارجینال خریدم 28تومان
مخصوص تبلت خودت بود؟
از کجا؟
سلام
نمیدونم چرا تبلتم زیرنویس فارسی رو خرچنگ غورباقه میخونه!!! ولی منوی فارسی هم داره
کسی میدونه چطوری میشه درستش کرد؟
دوستان تبلت viewsonic اومدن آپديت كنن زدن خراب كردن و ديگه سيستم بالا نمياد! تعميير گاه تبلت كجا سراغ داريد؟
سلام.
من میخوام یه تبلت اندرویدی بگیرم، مثلا Asus Transformer TF300TG.
از دوستانی که دارن یه سوال دارم. آیا میشه در این تبلت سیمکارت ایرانسل رو مستقیم شارژ کرد؟؟
مثلا این میشه ویجت رو نصب و استفاده کرد؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
من مدتی هست تبلت xpad2 خریدم. البته چون نمیخواستم زیاد هزینه کنم این تبلت را خریدم. حالا یه سوال دارم. اینکه این تبلت بلوتوس نداره اما آیا بلوتوس را ساپورت میکنه یا نه؟ و برای این کار آیا به نرم افزار خاصی نیاز است چون من بلوتوس را که وصل میکنم هیچ اتفاقی نمیافته. دوم اینکه این تبلت چی پی اس دارد یا نه؟ چون من نتونستم پیداش کنم.
ممنونم از همه عزیزان
سلام دوستان
من مدتیه تبلت xpad 2 خریدم. میخواستم بدونم آیا این تبلت بلوتوس را ساپورت میکنه؟؟ چون وقتی بلوتوس را به تبلت متصل میکنم هیچ اتفاقی نمافته.
سوال بعدی اینکه آیا این تبلت چی پی اس م دار یا خیر
ممنونم از همه عزیزان
فرق کارایی پورت microUSB اندروید با usb چیست مثلا تبلت Samsung Galaxy Tab 2 10.1 P5100 - 16GB که میکرو microUSB دارد و آیا میتونه هارد اکسترنال 1TB را ساپورت کنه و فایلهایش را اجرا کنه؟
سلام دوستان
من فروشنده هستم
یک تبلت پیر گاردین 7558 فروختم داشتم برنامه میریختم ،خاموش شد
وقتی شارزر وصل میکنم کار میکنه .لی قطعش میکنم خاموش میشه
لطفا کمکم کنید
نقل قول:
به احتمال زیاد باطریش یا ضعیفه (یا دچار مشکل شده)دستگاه رو خاموش کنین و بذارین کامل شارژ بشه (اضافه هم شارژ بشه اشکالی نداره) بعدش دوباره دستگاهتون رو چک کنین ببینین وضعیتش چطوره... موفق باشین:n16:
نقل قول:
خب بعضی از تبلت ها دارای سیمی هستند که از Micro USB پشتیبانی می کنند یعنی فیشی که به دستگاهتون وصل میشه از نوع کوچیک هست و حتما باید micro usb باشه تا به دستگاه وصل بشه ولی درگاه USB بزرگ واسه وصل شدن با کامپیوتر و... صورت می گیره...
نه دوست عزیز هارد اکسترنال فقط مال لپ تاپ و کامپیوتره (فکر کنم...)موفق باشین :n16:
سلام دوست عزیز پیدا کردن مشخصات این تبلت کار خیلی سختی بود... به هر حالنقل قول:
این تبلت دارای بلوتوث مدل Bluetooth: Bluetooth 2.0, V2.1+EDR هست
در مورد GPS ،فکر نکنم gps داشته باشه خیلی تبلت عجیب غریبی هست:n29: ... موفق باشین:n16:
خواستی اینجارو هم چک کن:
اینجا جوابتونو دادم موفق باشین:n16:
ممنون ولی بعید میدونم،کسی نیست بتونه راهنمایی بیشتری بکنه؟نقل قول:
اقا من تبلت چینی دارم.اندروید جلی بین داره.چجوری روتش کنم؟
کابل OTG نمیخوره؟نقل قول:
OTG میخوره چون Micro USB داره...:n16:نقل قول:
سلام دوست خوبم. ممنونم بابت زحمتی که کشبدی راستس خودم هم زیاد گشتم اما چیزی پیدا نکردم. متاسفانه این مشخصاتی که گذاشتین برای تبلت من نیست لینک را نگاه کردم اسمش شبیه هست اما تبلت من نیست. تبلت من شرکت xpod و مدلش هم xpad-2 هست. به هر حال بابت زحمتی که کشیدی ممنونتم عزیز
ارسال شده از XPAD-2
پیر کاردین ها همینطوری هستن ؛ شارجش نزار به صفر برسه
باطریش هم هیچ مشکلی نداره ؛ کلاً با شارژ مشکل دارن اینا :n06:
کلاً تو ایران چیزی به نام تعمیر نداریم تعویض هست
باید ببرید پیش تعمیرکارها یا همون پشتیبانی خودش که خریداری شده تا آنبریک کنن
معمولا گوشی ها و تبلت های آندرویدی با زدن رام اشتباه بریک میشن و باید آنبریک بشن
دو راه دارین
اول ببرین براتون آنبریک ( احتمالا سخت افزاری یا شایدم نرم افزاری ) کنن
دوم اینقدر تو سایت های داخلی و خارجی بگردین تا فایل نرم افزاری برای آنبریک رو پیدا کنین
برای گوشی های آندرویدی سونی از این فایل های آنبریک تا دلت بخواد برای اغلب مدل ها هست
اما تبلت ویو سونیک رو نمیدونم
Sent from my ST15i using Tapatalk 2
پیرکاردین ها دو نوع هستند؛ باتری اصلی و باتری تقلبی. ان شاء الله که مورد شما دومی نباشه!
تبلت وینتاچ Q75S هرکاری میکنم آندرویدش بالا نمیاد نمیدونم چطوری اینطوری شده دوستان کسی میتونه کمکم کنه چطوری ریستارت کنم فقط دکمه پاورد،کم و زیاد کردن صدا رو داره و بس؟
سلام
ببینید با ولوم بالا و پاور قسمت فکتور ریستش نمیاد؟
تبلت خاموش باشه ولوم بالا و پاورو همزمان بگیرید تا صفحه ای مبنی بر فکتور ریست بیاد .اگه کلا روشن نمیشه شارژ نداره 20 دقیقه بزارید تو شارژ:n01:
سلام.من یه تبلت کیو 79 گرفتم.با مودم جی اس ام چجوری میتونم به اینترنت وصلش کنم.اصلا این مودم ها ارزش خرید دارن.120 تومن میگن اینجا.اگه این مودمو بگیرم بازم به چیزه دیگه ای نیاز دارم برای اتصال به اینترنت؟اگه ممکنه یه کم در مورد این مودم توضیح بدی.ممنوووووووووووووووووو وووووووووووون
کسی چیزی نمیدونه.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟یا سختتونه؟
بگردین شاید ارزونترشم گیر اوردید .
فقط بعد سیم کارت میخواد که نصب کنی و از نت استفاده کنی .که بهتره ایرانسل بگیری یا اگه راتیل تحت پوششه شهرتون رایتلم استفاده کنید بد نیست .
ممنون سالار.سیم کارت ایرانسل دارم.فقط این نت که گفتی چی هست حالا؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
و اینکه رایتل با ایرانسل چه تفاوتی تو اینترنتشون هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نت همون اینترنته دیگه:n04:نقل قول:
خوب رایتل سرعتش بیشتره .بری تو سایتش توضیحات لازم داده .فقط یکم گرونه هزینش ایرانسل باز بهتره
مرسی.خوب بگو اینترنت دیگه.:n02:نقل قول:
مدلای دیگه جی اس ام مودم هست.بعضیاش میگن اصلیه بعضیاش معمولی.نمیدونم فرقش چیه.ولی خیلی تفاوت قیمت دارن.حدود 80%
دوستم یدونه واسه کامپیوترش گرفته 60 تومن.به pc وصل کرده میره اینترنت باهاش.یدونه از همونا بگیرم جواب میده دیگه نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خوب دوستت که هست برو بگیرازش تست کن ببین جواب میده یا نه الکی پول ندی بعد جوابم نده
بله مشکلی نداره
اقا تشکر.میرم بخرم.نقل قول:
قسمت فکتور ریستش نمیاد کلا روشن میکنم روی آندروید گیر میکنه دیگه بالا نمیاد در حالت خاموشی ولوم بالا و پاور و هم گرفتم اصلا فکتور ریست نمیاد شارژ مشکلی نداره هرکاری کردم اصلا فکتور ریست بالا نمیاد اگر شارژ نداشته باشه یه صدای میده که شارژ نداره
عزیز با دکمه هاش بازی کن مثلا سه ثانیه دکمه + رو بگیر بعد + رو ولش نکن و همزمان دکمه رو بگیر و اونو هم ول نکن برای سه ثانیهیا بیشتر هر دو دکمه رو نگه دار ببین لتفاقی میفته شاید ده ثانیه هم طول بکشه نشد با دکه _امتحان کن اونو 3 ٍانیه بگیر بعد همون مراحل بالا در بعضی تبلت ها هم همین مراحل بالا رو انجام بدی ولی مثلا بعد از 3 ثانیه فشردن همزمان + یا _ با دکمه پاور باید + یا _ رو ول نکنی و دکمه پاور رو هی پشت هم بزنی تا برسی یه منوی ریکاوری یا آدمک اندروید شکم پاره اوناج هم که رسیدی دکمه پاور رو نگه دار ول نکن و بعدش دکمه + یا منفی رو همزمان دو ثانیه فشار بده و بعد دکمه + یا _ ر بدون اینکه پاور رو ول کنی ول کن
بعدش شما میتونی بری تو سایت خودش و فریمویر دستگاه رو دانلود کنی با توجه به شماره و مدل دقیق دستگاه که هم رو جعبه زده هم پشت دستگاه اگه پاک نشده باشه
سلام
دو تا سوال درباره تبلتها داشتم:
1 - میشه وسایلی نظیر فلش مموری و یا وسایلی مثل مودمی که با پورت USB کانکت میشه و یا ام پی تری پلیر رو به تبلتها وصل کرد؟
2 -تبلتها هم مثل PC و Laptop برای پخش ویدیو از کداکهای نرم افزاری استفاده میکنند که بشه با نصب کداک تمام فرمتها و کداکهای تصویری رو نشون بدند ؟ (مثل فرمت mkv و مثل کداک x264):n16:
رو مورد 1 زیاد حساب باز نکنید. بعضی از تبلتها رو میشه به صورت غیر مستقیم (بوسیله کابل usb on the go) بهشون فلش وصل کرد.
ولی این روش همیشه کاربردی نیست چون به غیر از اتصال فیزیکی سیستم عامل اندروید هم باید اون رو شناسایی کنه. مثل 3G Modem ها که در مورد خرید باید به ساپورت آن از اندروید توجه کنید.
در مورد سوال دوم شما باید بگم شما هر فرمتی را دوست داشته باشید می تونید با نصب نرم ازفزار مربوطه اجرا کنید.
می توان گفت MX Player Pro بهترین برنامه پخش ویدئو و فیلم است. این نرم افزار تقریبا تمامی فرمت های رایج تصویری از قبیل MP4، Avi، WMV، MPEG و … را پخش می کند.
تا به حال همچین امکانی از سوی هیچ شرکتی داده نشده.نقل قول: