سلام دوستان
لطفا مرا در تحقیق درباره ی گوگرد همیاری کنید.
ممنون
Printable View
سلام دوستان
لطفا مرا در تحقیق درباره ی گوگرد همیاری کنید.
ممنون
;) من دانشجوي رشته مكانيك هستم و قصد تجزيه و تحليل نيرويي قطعات دوچرخه را دارم .
لطفا سايت يا كتاب مرجعي را معرفي كرده كه اطلاعات جامعي را در اين مورد بدهد .
با تشكر . :blush:
سلام كسي مطلبي درباره:
ترازوي پيچشي كلون
داره؟ ممنون ميشم بزاريد
سلام
من يه سوال داشتم بايد پسوندها +پيشوندها رو گير بياريم
مثلا سانتي = 10 به توان -1 و اگزا =10 به توان 18 حالا تا هر چي كمالتون بود بزاريد ممنون ميشم
سلام.من چندتايي رو كه ميدونم براتون ميزارم:نقل قول:
نوشته شده توسط Alone_In_Hell
دسي:10 به توان 1-
سانتي 10 به توان 2-
ميلي 10 به توان 3-
ميكرو 10 به توان 6-
نانو 10 به توان 9-
پيكو 10 به توان 12-
--------
دكا 10 به توان1
هكتو 10 به توان 2
كيلو 10 به توان 3
مگا 10 به توان 6
گيگا 10 به توان 9
ترا 10 به توان 12
ممنون
دستتون درد نكنه زحمت كشيدين
چرا مي گويند نور خورشيد جذبي خطي است با اينكه از خود نور مي دهد؟(چرا نشری نیست؟)
سلام دوست عزيز
با توجه به عنوان تاپيك:
"درخـواسـت ها و ســؤالـهــاي فـــيـــزيــكي خـــود را در ايـــنــجـا مـطرح كــنــيــد"
ادغام شد
موفق باشيد
سلام
من مي خواهم اطلاعاتي راجع به ساختار Lnb و نحوه کارکرد آن بدانم.لطفا در صورت امکان سایتهای فارسی مرتبط با آن را معرفی
بفرمائید. ( با تشکر)
وقتي به يك جسم رسانا بار الكتريكي مثبت يا منفي داده ميشود اين بارهاي الكتريكي چگونه در جسم جا به جا شده و به سطح خارجي ان مي روند؟
زمان چيست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
گذشت زمان چه معنا و مفهومي دارد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟
چه سايتي يا چه كتابي سراغ داريد كه جواب اين سوالها رو داده باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منتظرم...................................... .........................
[/quote]زمان چیستگذشت زمان چه معنا و مفهومی دارد[quote]نقل قول:
زمان یک بعد است.
هیچ علمی پاسخ قانع کننده ای برای زمان نداده.
البته بخوای تخصصی بحث کنی خیلی پیچیده است که آدم یهو هنگ میکنه.
زمان برای یک ناظر در حال گذر است .یک ناظر می تونه انسان پرنده چرنده و...باشه
برای هرکسی زمان به یک نوعی میگزره.
دوست عزیز اگه این تاپیک رو در تاپیک درخـواسـت ها و ســؤالـهــاي فـــيـــزيــكي خـــود را در ايـــنــجـا مـطرح كــنــيــد
می زدی بهتر بود.لطفا دفعه بعد دقت کن.
با عرض سلام و خسته نباشید میخواستم ازتون یه سوال کنم .
یه منحنی معروفی هست به نام منحنی فیزیک که یه مسئله روسی هست میتونید جواب را برای من ایمیل کنید ممنون .
یه کشاورزی هست که یه سگ داره و این سگ به فاصله b ازکشاورز در راستای محور x قرار دارد و کشاورز درمبدا مختصات هست و کشاورز در راستای مثبت محور y از مبدا مختصات با سرعت ثابت v حرکت میکند وشگ هم می خواهد با سرعت 2v به او برسد ما میدونیم که شتاب در اینجا صفر است ومسیر حرکت سگ به سمت کشاورز یک سهمی است .
من ازتون معادله y = f(x) سگ را می خواهم.
[IMG]C:\Documents and Settings\Setarehtalay 2006\My Documents\My Pictures\abed.bmp[/IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Email: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام وردتون رو تبریک میگم.
دوست عزیز دقت کنید در این انجمن یه تاپیک مخصوص برای درخواست سوالات فیزیکی است.لطف کنید دقت کنید.
درخـواسـت ها و ســؤالـهــاي فـــيـــزيــكي خـــود را در ايـــنــجـا مـطرح كــنــيــد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام خدمت شما دوست عزيز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عضويتتون رو تبريك مي گم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته اگه جسارت نباشه يه راه برا اپلود عكس ميزارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چون ديدم از هاردتون مسير دادين گفتم شايد ياد نداشته باشين چه جوري مي شه عكس رو اپلود كرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ميري تو سايت tinypic.com
اين مراحل رو طي ميكني
بعدش از سه گزينه اي كه ميده
قسمت دوم رو كپي ميكني و پستت
راستی رو هرکدوم از عکسا کلیک کنی بزرگشو می تونی ببینی
موفق باشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم از عکسش تو رو خدا کمکم کنید
با عرض سلام و خسته نباشید میخواستم ازتون یه سوال کنم .
یه منحنی معروفی هست به نام منحنی فیزیک که یه مسئله روسی هست میتونید جواب را برای من ایمیل کنید ممنون .
یه کشاورزی هست که یه سگ داره و این سگ به فاصله b ازکشاورز در راستای محور x قرار دارد و کشاورز درمبدا مختصات هست و کشاورز در راستای مثبت محور y از مبدا مختصات با سرعت ثابت v حرکت میکند وشگ هم می خواهد با سرعت 2v به او برسد ما میدونیم که شتاب در اینجا صفر است ومسیر حرکت سگ به سمت کشاورز یک سهمی است .
من ازتون معادله y = f(x) سگ را می خواهم.
Email: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام لطفا تا روز شنبه جواب سوالاتم رو بدين (در حد امکان از فرمولات 2دبيرستان استفاده شود).ممنون
1.دو متحرک Aو B به ترتيب در هر ساعت 80 و 60 کيلومتر را مي پيمايند.اگر متحرک A مسافتي را در مدت 7ساعت طی کند متحرک B اين مسافت را در چه مدت می پیماید؟
××××××××××××××××××××××××× ×××××××××××××××××××××××××
2.متحرکی که در مسیر مستقیم حرکت , نصف مسیر را با سرعت ثابت 60 km بر ساعت و نصف دیگر مسیر را با
h
سرعت ثابت 100km بر ساعت می پیماید.سرعت متوسط این متحرک در کل مسیر چند km بر ساعت است؟
1)72 2)75 3)80 4)85
درباره منحنی سگ؟
سلام
من دوتا سوال جواب میدم به این امید که شاید کسی به درخواست من جواب بده.
اول جواب سوال ها:
جواب 1: مسافتی که متحرک A طی کرده برابر است با 7x80=560 km. حالا باید ببینید متحرک B این فاصله رو در چه مدت طی می کنه که برابر خواهد بود با 560/60=9.33 ساعت.
جواب 2: چون نصف مسیر رو با سرعت 100 و نصف رو با سرعت 60 رفته شما با خیال راحت می تونید فقط میانگین دو سرعت رو حساب کنید یعنی 2/(100+60)=80. پس گزینه ی 3 درسته.
و اما درخواست خودم:
من یک موضوع فیزیکی می خوام که براش یک برنامه ی کامپیوتری بنویسم. یعنی برای پروژه ی درس فیزیک محاسباتی باید یک برنامه بنویسم که یک مساله ی فیزیکی رو حل کنه. این مساله نباید یک مساله ی بدیهی و ساده ی قابل حل باشه، چون مثلا قراره این برنامه پروژه ی من باشه.
لطفا فیزیکی ها و برنامه نویس هاش کمک کنند.
كسي نتونست به سوالم جواب بده
چرا با اين كه نقطه جوش الكل 78 درجه است چرا از ان براي اندازه گيري نقطه جوش اب استفاده مي شود؟
یک دماسنج جیوه ای را به این شکل مدرج می کنیم که نقطه ذوب یخ را صفر و نقطه جوش آب را 100 درجه قرار می دهیم. وبین آنها را به صد قسمت مساوی تقسیم می کنیم. حال دماسنج دیگری را که در آن مایع غیر مشخصی است به کمک این دماسنج درجه بندی می کنیم. به این ترتیب که در مجاورت اجسام مختلف هر دمایی که دماسنج جیوه ای نشان دهد، روی دماسنج جدید می نویسیم. کدامیک از احکام زیر صحیح است؟
1)در دماسنج جدید نیز بین نقطه ذوب و جوش آب به 100 قسمت مساوی تقسیم شده است.
2)ممکن است در دماسنج جدید فاصله درجات متوالی یکسان نباشد.
3)این امکان وجود دارد که دماسنج جدید دو دمای مختلف را در یک نقطه نشان دهد.
4)گزینه های 2و3 هر دو صحیح است.
ازتون خواهش میکنم اگر بلدید جواب بدید((((((((((((((با دلیل و توضیح))))))))))))
يه سايت انگليسي ميخوام كه مقاله هاي مختلف در مورد فيزيك داشته باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تو اين سايت برونقل قول:
نوشته شده توسط sajjad kharrazi
سلام به همه
بچه ها من مقاله ای درباره جیمز ژول فیزیکدان می خوام؟
کسی دمه دستش داره؟
ممنون میشم اگه بگه
من 1 تحقیق راجع به هر موضوعی از فیزیک و نجوم می خوام که حدود 40-50 صفحه باشه
من هر چی گشتم 1 تحقیق 40-50 صفحه ای پیدا نکردم.
مرسی
سلام دوست عزیز لطف کنیددرخواستون رو یک بار ودریک تاپیک مطرح کنید.در ضمن شما برای درخواست مقاله در انجمن مقالات پست بدید اونجا بهتر کمکتون می کنند.نقل قول:
سلام به همه
بچه ها من مقاله ای درباره جیمز ژول فیزیکدان می خوام؟
کسی دمه دستش داره؟
ممنون میشم اگه بگه
دوست عزیز فیزیک و نجوم خیلی گسترده است شما ابعاد طرحتون رو مشخص کنید بهتر میشه کمک کرد.نقل قول:
من 1 تحقیق راجع به هر موضوعی از فیزیک و نجوم می خوام که حدود 40-50 صفحه باشه
من هر چی گشتم 1 تحقیق 40-50 صفحه ای پیدا نکردم.
مرسی
سلام
اقا ما يه سوال كرديم كه مثل اينكه توي جاش نبود
بهر حال دوباره سوال رو تكرار مي كنم
چرا فضا نوردان اپلو تصاويري از طلوع زمين را از روي ماه در حالي كه به دليل چرخش يكسان ماه و زمين و ثابت ماندن
زمين از روي ماه قابل باور نيست ديدند
البته انجا دوست عزيزي قبل از بسته شدن تاپيك دليل اوردند كه بدليل گردش كمي متفاوت زمين و ماه و پديده اي به
نام رخ گرد امكان اين اتفاق هست.
من با تشكر از ايشان عرض مي كنم درسته كه رخ گرد باعث ديده شدن سمتي از ماه كه ما نمي بينيم مي شه
و اين خودش نشون مي ده كه كمي حركت وجود داره ولي اين طور كه من چرخيدم (توي اينترنت) محل فرود اپلو 11
تقريبا همين وسط ماه كه ما از زمين مي بينيم هست و اصلا زمين با افق خيلي فاصله داره و حركت كم هم نمي تونه باعث اين كار باشه
من باز هم منتظر پاسخ اين دوست عزيز يا هر كي كه اطلاعاتي داره هستم و باز هم مي گم كه من منظورم از اين سوال اصلا مسئله شك در سفر به ماه نيست.
متشكرم
نقل قول:
سلام
اقا ما يه سوال كرديم كه مثل اينكه توي جاش نبود
بهر حال دوباره سوال رو تكرار مي كنم
چرا فضا نوردان اپلو تصاويري از طلوع زمين را از روي ماه در حالي كه به دليل چرخش يكسان ماه و زمين و ثابت ماندن
زمين از روي ماه قابل باور نيست ديدند
البته انجا دوست عزيزي قبل از بسته شدن تاپيك دليل اوردند كه بدليل گردش كمي متفاوت زمين و ماه و پديده اي به
نام رخ گرد امكان اين اتفاق هست.
من با تشكر از ايشان عرض مي كنم درسته كه رخ گرد باعث ديده شدن سمتي از ماه كه ما نمي بينيم مي شه
و اين خودش نشون مي ده كه كمي حركت وجود داره ولي اين طور كه من چرخيدم (توي اينترنت) محل فرود اپلو 11
تقريبا همين وسط ماه كه ما از زمين مي بينيم هست و اصلا زمين با افق خيلي فاصله داره و حركت كم هم نمي تونه باعث اين كار باشه
من باز هم منتظر پاسخ اين دوست عزيز يا هر كي كه اطلاعاتي داره هستم و باز هم مي گم كه من منظورم از اين سوال اصلا مسئله شك در سفر به ماه نيست.
متشكرم
سلام
مرتضی جان منظورت رو در مورد طلوع زمین از ماه خیلی خوب متوجه نشدم.یکم بیشتر بگو.البته بابک جان که خیلی خوب گفتن.
ولی اگه من درست متوجه شده باشم منظورت رو از طلوع:
به خاطر این هست که ماه به دلیل اندازه خیلی کوچک تر خودش نسبت به زمین حول یک محور کاملا بیضوی و دواری می چرخد.همانطوری که بابک جان توضیح داد درباره حرکت های انتقالی ما از روی زمین می توانیم تا 9%از سطح دیگر ماه راببینیم.ولی در روی ماه این گونه نیست.اگر ما زمین و ماه را در یک صفحه مسطح در نظر بگیریم،زمین روی این صفحه میغلتد و بالا و پایین نمیشود(البته نسبت به حرکت ماه) ولی ماه روی این صفحه مقداری حرکت ارتفاعی هم دارد.یعنی نسبت به محور y ها تغییر موقعییت می دهد.به این دلیل میشه گفت اگر در مدت چندین سال ما از روی ماه از زمین عکس بگیریم می تونیم تقریبا یک نمای کلی از زمین داشته باشیم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کاش عکس مورد نظر رو اينجا قرار ميداديد راحت تر ميشد جواب داد
تمام عکس های بالا نه از روی ماه بلکه از درون ماه نشين آپولو قبل و بعد از فرود بر سطح ماه گرفته شده اند
به هر نوع مقاله یا مطلب در رابطه با سیارک سرس احتیاج دارم
ممنون می شم
هر موضوعی اگر درباره ی گرما یا انرژی باشه خیلی خوبهنقل قول:
نوشته شده توسط rb97
ضمنا به فارسی هم باشه
نبود؟بابا من 1 کم عجله دارم
سلام
من یه مقاله توپ در مورد جازبه زمین میخواستم.
قربونتون برم اگه کسی میتونه کمکم کنه.
خیلی خیلی ممنون میشم :biggrin:
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط Renjer Babi
منظورم از طلوع همان چيزي بود كه شنيدم و شنيدي كه مي گن فضا نوردان از روي ماه توانستند طلوع زمين را ببينند
و اينطور كه من توي يك تصوير ويدئو يي ديدم واقعا طلوع مي كرد (يعني از افق بالا مي امد)
همانطور كه گفتم مكان فرود اپلو بر روي ماه تقريبا در مدار 51 درجه شمالي و 8 درجه شرقي است و از اين نقطه
تقريبا بالاي افق و با فاصله زياد قرار دارد .
پس زمين بعد از گذشت زمان هايي همچننان در جاي خود باقي خواهد ماند و به افق نزديك نخواهد شد (بدليل كم
ميزان اختلاف گردش ماه و زمين كه به پديده رخ گرد منتهي مي شود و هم چنين به دليل كه بودن مقدار جدايي زاويه
اي مدار ماه و صفحه مداري زمين در حدود 5 درجه كه باعث حركت افقي يا در محور y ها می شود از اين مقادير كه باعث حركت جزيي زمين از نگاه نا ظر روي ماه مي
شود چشم پوشي مي شود .)البته اگر محل اپلو نزديك لبه ي ماه از ديد همين الان ماه كه ما از زمين ميبينيم بود
مي شود گفت كه اين حركت جزيي باعث طلوع و غروب مي شد.
بهر حال فکر می کنم منظورم را فهمانده باشم که این دلایل که شما اوردید به سوال جوابی نداد
ولی هنوز فکر می کنم یه جای کار اشتباه می شود
سلام
جناب عالی درست می فرمایید که این تصاویر از روی ماه گرد گرفته شده در حالی که در مداری به دور ماه در گردش بود
ولی من خودم دیدم که ان تصاویری که مد نظر من بود از طریق یک فضا نورد بر روی ماه گرفته می شد
البته منظورم فیلم ان است . حالا اگر این فرض که شما درست گفته اید و من اشتباه کرده ام و این تصاویر
از ماه گرد گرفته شده من خوشحال می شوم دوباره ان تصاویر را ببینم اگر ادرسی داری که ان را می توانم انجا ببینم راهنماییم کن.
ممنون
با سلام خدمت تمام دوستان
دوستان توجه کنید به دلیل شلوغی و به هم ریختگی این تاپیک این تاپیک قفل شد شما می توانید بحث در این مورد را در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دنبال کنید
ممنون