اولا تو خودتي :angry:نقل قول:
نوشته شده توسط pandemonium
ثانيا من اصفهاني نيستم ;)
ثالثا از داشتن همشهري مثل شما بسيار خوشحالم :blink:
Printable View
اولا تو خودتي :angry:نقل قول:
نوشته شده توسط pandemonium
ثانيا من اصفهاني نيستم ;)
ثالثا از داشتن همشهري مثل شما بسيار خوشحالم :blink:
بابا دعوا نکنید دنیا ارزش نداره
:biggrin:
هر چي حامد جان بگه
چشم
چه خبره اينجا؟
ممنون محسن جان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط moh3en62
سلام دوستان اصفهاني چند تا سوال داشتم ....
1- از تختي تا بهارستان-بلوار بهشت چند ساعت يا چند دقيقه راه هست؟(نرخ تاكسي هم هر كسي داره بگه ).
2-خيابان مشتاق تا تختي چطور:؟
3-بيمارستان شهيد مطهري تا تختي چطور؟
4-كيلومتر 5 جاده شيراز-بلوار قائم جنوبي تا تختي چطور؟
5-خيابان مير-تقاطع شيخ صدوق تا تختي چطور؟
6-دروازه تهران-خيابان امام تا تختي چطور؟
7-كيلومتر 7 بزرگراه شهيد كاوه -بلوار معلم تا تختي چطور؟
8-سپاهان شهر -بلوار شاهد-خيابان خوارزمي 5 تا تختي چطور؟
9-اگر كسي نقشه كامل اصفهان رو با قابليت زوم داره خيلي ممنونم ميشم اينجا قرار بده؟
در آخر از تمامي همشهريهاي عزيزم تشكر ميكنم.
دوستون دارم.
موفق باشيد
عزيزم فقط اين را ميگم تاكسي كورسي 50 تومن هست ...
ضمنا يه طرح ريختيم كه اكثر بچه هاي اصفهاني را در دهگده جهاني بياريم...
باتشكر شهريار
ضمنا دوست عزيز يه شوخي كرد ولي كلا اين كارا اشتباه هست ما بايد با هم متحد باشيم...
شاد و پيروز باشيد
شهريار
دهکده ی جهانی کجاست؟
Global Village
يوسف جان
سپاهان شهر تا دروازه شيراز 200 تومان
دروازه شيراز تا انقلاب 200 تومان
انقلاب تا تختي 150 تومان
راستشو بگو ميخواي مسافر كشي كني؟؟؟
من میگم دهکده ی جهانی کجاست انگلیسی شو مینویسه
نقل قول:
نوشته شده توسط moh3en62
سلام دوست عزيز ....
نه مسافركشي نميخوام بكنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ....
در ضمن اگر امكان داره فاصله زماني رو بگي ممنون ميشم .... خيلي مهمه .....
ممنون
بربچ اصفهاني يه خورده اطلاعات در مورد شهرضا ميخوام ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخه توي دوران مقدس دانشگاه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] يكي از رفيقام از بروبچ اونجا بود !!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:نقل قول:
نوشته شده توسط WooKMaN
رامبد جان اینو خوب اومدی :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:
بسیار مردمان با ایمان درست کار وای هر چی بگم کم گفتم خودم دو تا دوست شهر رضایی دارم خیلی باحالند
فقط باید به صورت کاملا آماده بهشون نزدیک بشی خطر داره :blink:
البته معرفتشون خیلی بالاست :biggrin:
حامد جان شهرضا كجايي اصفهانه ؟نقل قول:
نوشته شده توسط *hamedkhatar*
چقدر با اصفهان فاصله داره ؟
والا دقیق نمیدونمنقل قول:
نوشته شده توسط WooKMaN
ولی فکر کنم یه 45 دقیقه رو تو راه باشیم البته با ماشین نه اتوبوس
من یه بار با دوستام رفتیم اونجا خیلی خوش گذشت مخصوصا چای خانه حکیم صحوا (اگه اسمش رو درست نوشته باشم)
که اونجا هم خوش گذشت
حالا رامبود جان مگه چیزی از دوستت دیدی که اینقدر راجع به شهرش تحقیق میکنی؟ :biggrin:
;)
بچه ها من فهمیدم فکر کنم Y.o.u.s.e.f.p.3.0 جان میخواد یه بانکی چیزی بزنه :biggrin: :biggrin: :happy:
رامبد جان شهرضا يه شهريه نزديكيه اصفهان كه مرمان نسبتا خوبي داره و لحجخ جالب دارند مثلا به نميخوام ميگند:نقل قول:
نوشته شده توسط WooKMaN
نمخوام ... ضمنا حدودا فكر كنم 90 كيلومتر راه باشه از اصفهان ولي اين را جدي ميگم :
قزوين به چي معروفه توي ايران ؟
شهرضا هم به همون معروفه توي اصفهان ... ;)
هركي بهت گفته بياي نقشه داشته بيد جيگر :laughing:
يه نمومنش : بسر چي بيا !!!!
حالا فرض كن مدرسه ي ما معلم شيميش شهرضايي هست ... :biggrin:
شاد و پيروز باشي
شهريار ;)
يوسف جان سمند بگيري نرخش بالاتره ها :laughing: :laughing:نقل قول:
نوشته شده توسط Y.O.U.S.E.F.P.3.0
شوخي كردم !!!!
سپاهان شهر تا اصفهان 7 دقيقه فاصله داره و نمي دونم ديگه شما كجا را مي خواي ولي بهارستان هم تا اصفهان 20 دقيقه حدودا ... ;) راستي اونجا جاي خوبي نيست مسافر كمه بيا دم سه راه نظر من خودم مي خوام هر روز برم كلاس زبان به نفعته ....(شوخي مي كنم به دل نگير...)
;)
شاد و پيروز باشي شهريار
چای خانه حکیم صهبا!!
البته آب و هوای شهرضا زیاد خوب نیست .
یعنی به صورت کلی عرض کنم که به کویر نزدیک هستند و هوای کویری داره .
اما این جایی که من هستم ، 20 کیلومتر با شهرضا فاصله داره ، در عوض آب و هوای اینجا حرف نداره ...
عزيزم ببخشيد ... :sad:نقل قول:
نوشته شده توسط The End
منظوري نداشتم گفتم شايد اگه اينگليسيش را بنويسم متوجه بشي ...
عزيزم حالا كه به گوشت نخورده ميگم :
عزيزم دهكده جهاني يعني اينترنت و ماهواره و اين جور چيزا از اسمش هم معلومه ... يعني جهان يه دهكده هم كه همه با هم هستند مثل اينترنت مرز و اين جور چيزا نداره و منظورم هم اين بود كه مي خوام بچه هاي اصفهاني را بيارم توي اينترنت...
باتشكر شهريار ;)
20 كيلومتر!!!!نقل قول:
نوشته شده توسط mehdi_7070
بيشتر فاصله بگير مي ترسم عادات اونا را پيدا كني كه اون وقت مشكل ايجاد ميشه.... :laughing:
اميدوارم شاد باشي شهريار
معرفي جاهاي ديدنيه اصفهان قسمت اول:
عزيزان ما ديروز رفته بوديم دم پل زمان خان ...خوب تا اينجاش خودش خيلي قشنگ بود و اين پل يكي از آثار تاريخي هم هست و خلاصه با حال بود ولي حالا اينجا:
بهتون توصيه مي كنم خانوادتون را اين جمعه بردارين و برين اينجا :
!!!
بعدش از اون طرف به طرف بالا برين سامان و چم كاكا و ... بعدش ميرسين به جاهايي كه شكل جاده ي شمال و كرج هست خيلي قشنگ بود حتي قشنگ تر از اون جا ... جاده ي فوق العاده اي هست و در نهايت به سد هاي كنترل زاينده رود و سد ميرسيم و چادگان پس اگه خواستين برين چادگان هم از اينجا برين...
باتشكر شهريار
آره 20 کیلومتر !!
راستی این لهجه شهرضایی را خوب اومدید ...
نه عزیز ! ما با شهرضا از این لحاظ که شما تذکر دادید ، اشتراک نداریم ...
در ضمن ، زمان قرار بعدی هم اعلام کنید ... چون من خیلی دوست داشتم بیام ، اما نشد .
من تا سه شنبه احتمالا گيرم شايد هم گذاشتم چون بعدش بيشتر گيرم نمي دونم ...عصر مي خوام بگذارم ...خوبه ؟
گام به گام پيش ميريم...
قربانت شهريار
كساني كه مي خواند عصر باشه بگند ؟
شهريار جان ممنون اطلاعات كاملي بيد ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط Shahryar_NEO
آره اين رفيقم چون داره مزدوج ميشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] زنگ زده گفته بيا عروووووووسي ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا با اين تعاريف عمرااااان برم .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهش زنگ ميزنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تا اونجا كه جا داره بارش ميكنم .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حامد جان مرسي ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط *hamedkhatar*
Shahryar_NEO آهان ok خیلی مخلصیم :biggrin:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط The End
شاید یک چیزی تو همین مایه ها باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ....
متشکرم ..... کارگشا بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ....نقل قول:
فقط یک سوال .... از چهار راه تختی تا بهارستان چند دقیقه میشه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب سه راه نظر کجاست ؟ آدرس نفعته رو هم بده ( اگه مدركش معتبر هست منم بيام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ؟
متشكرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يعني واقعا نميدوني نظر كجاست؟
رامبد جان عزيزم خواهش مي كنم .... ;)نقل قول:
نوشته شده توسط WooKMaN
نه اين كارو نكن ضمنا خودت حالا گذشتي تا حدودي اگه برادري داري كوچيكتر از خودت روي سن 10 سال پسر چي حساب ميشه :laughing: :laughing:
قربانت شهريار
عزيزم مطمئني شما اصفهان زندگي مي كني ؟نقل قول:
نوشته شده توسط Y.O.U.S.E.F.P.3.0
من فكر نمي كنم كسي باشه كه ندونه !!؟!؟!؟!!؟ نظز عزيزم به عبارتي اصفهان مدرن هست ...
محلي كه هميشه مي دونه كميته اگه نياد ضرر كرده آخه از ارث اقاشون مي خواند بياند ...
از چهر راه تختي هم حدودا 30 اگه ترافيك خوب باشه...
قربانت شهريار
عزيزم شما كه مي دونيد كجاست بگين كدوم پاساژ يا مجتمعش بهتره ؟نقل قول:
نوشته شده توسط attractive_girl
قربانت شهريار
بچه بگين قرار صبح يا عصر باشه ؟
آها منظورت اينه كه منم نميشناسم اصفهان رو نه؟ :angry:نقل قول:
خوب از پاساژاي معروفش مريم و مجتمع هاي اونطرفي هم كه مجتمع پاركه :happy:
بله عزیزم مطمئنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ....نقل قول:
اما به خاطر شرایط شغلی و تحصیلی تمام اصفهان رو نگشتم و کامل بلد نیستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از راهنمایی شما متشکرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شهریار جان فامیل معلمت ایزدی نیست؟نقل قول:
كدوم معلمم ؟؟؟؟؟؟
بيلميرم ....
به احتمال زياد 3 شنبه عصر قرار بيد...