سلام تمام کار هایی که henry گفته بود انجام دادم .نیم ساعت درست شد تا اینکه منوی پرینتر رو اپدیت کردم دو باره الا 10 kB داره میگیره DU METER هم wuauser, bits و....تشون میده که داره استفاده میکنه . جدید ترین راه چیه؟:n27:
Printable View
سلام تمام کار هایی که henry گفته بود انجام دادم .نیم ساعت درست شد تا اینکه منوی پرینتر رو اپدیت کردم دو باره الا 10 kB داره میگیره DU METER هم wuauser, bits و....تشون میده که داره استفاده میکنه . جدید ترین راه چیه؟:n27:
دوست عزیز گفتم که نیازی به هیج کدوم از اون کارا نیست نرم افزار netpeeker نصب کن بعد هر چی که از نت استفاده می کنه وشما دوس نداری بلاک کن
Linke Du Meter Ro Bezarid Dg
:n13:
سلام
دوستان هرکس میتونه مشکلمو حل کنه لطفا کمک کنه
منم مثه سایر دوستان که ویندوز 8 دارن مشکل مصرف خودبه خود پهنای باند داشتم که به هرحال با آموزش هایی که وجود داشت جلوشو گرفتم ، اما الان مشکلم یه چیز دیگس (درنتیجه لطفا در مورد روش های پیشگیری از دانلود خودکار راهنمایی نفرمایید چون همشو انجام دادم )
من به صورت آنلاین بازی میکنم(فیفا) ،اما از وقتی ویندوز 8 نصبیدم مقدار آپلود در هنگام بازی شدیدا رفته بالا ، طوریکه مثلا به ازای 1ساعت بازی حدود 40مگ آپلود میندازه برام ، این درحالیه که دوستانه دیگم توی ویندوز 7 در همین تایمه مشابه چیزی حدود 10مگ آپلود براشون محاسبه میشه، این تستو چندینو چندبار انجام دادیم و هربارم مقدار آپلود من بسیار بیشتر بوده ،اگه کسی در مورده این مشکل نکته ای به ذهنش میرسه ممنون میشم راهنمایی کنه
این ژانگولر بازیا چیه دیگه. منم این مشکلو داشتم. کرکمو عوض کردم درست شد. مشکل از کرکه. کسای که ویندوزشون اورجیناله دوشواری ندارن.
کرک چیه آقا؟نقل قول:
شما بدون کرک هم استفاده کنی همینه.
سلام به داداشای گلم راستی ما اینsvchost.exe غیر فعال میکنیم مشکلی واسه ویندوز چه میدونم همه چی پیش نمیاد؟؟ ناقص نمیشه ویندوز؟؟
سلام برای من که مشکلی پیش نیومده البته با فایروال ویندوز مشکل پیدا میکنه برای من ، ولی با bw meter نه مشکلی پیش نمیادنقل قول:
ممنون که جواب دادی عزیز اما دقیق متوجه نشدم منطظورتون چیه؟؟؟
1.مشکلش با فایر وال چیه؟؟
2.bw meter مشکلی پیشنمیاد ینی چی؟؟
2.با این اموزشی که در پست 1و2 گفته شده کامل جلو مصرف ترافیک گرفته میشه یا کارهای دیگه هم لازمه؟؟؟
3.اگه الان ویندوز 8 نصب کنم ویندوز 8.1 رسمی اومد میتونم راحت از طریق همون ویندوز 8 خودم با اینترنت اپدیت کنم؟؟
منظورم این بود که اگه svchost.exe رو با فایروال آنتی ویروست بلاک کنی ، دیگه نمیتونی بری نت ( برای من کسپرسکی بود و نمیذاشت ) برای همین گفتم نرم افزار BW METER نصب کن ، با اون بلاک کن مشکلی پیش نمیادنقل قول:
جواب بقیه سئوالات رو هم توی پیام خصوصی بهت گفتم :n16:
این وین 8 عجب ترافیک میخوره
سلام دوستان من این راه حل هایی که شما فرمودید عموما برای برخی پورت ها عمل نمی کند و دوستانی امکان دارد مشکلشان بر طرف نشود .
پیشنهاد 100 % عملی استفاده از GP Policy می باشد
در RUN
gpedit.msc
مسیر ذیل را طی نمایید.
Computer Configuration
---
Administrative Templates
--
system
--
Internet Communication Management
حال پالیسی
Restrict Internet Communication را Enable نمایید.
این روش آخری واقعا جواب داد .ممنون
دوست عزیز سلام
من روشهای بالا رو امتحان کرد خیلی خوب بود،ولی هنوزم ترافیکم کم میشه!!!
لطفا اگه میشه بیشتر راهنمایی کنید
باتشکر
دادا كسي هست منو راهنمايي كنه
يا يك نرم افزار معرفي كنه كه نشون بده چه چيزي از اينترنت داره استفاده ميكنه
ايميل من
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا کمک کنید
بهترین راه استفاده از نرم افزار های فایرواله ولی من خودم از این نرم افزار
net limiter 3
استفاده می کنم و باید پورت هایی که هنگام اتصال به اینترنت بیخودی مصرف می کنند را deny کرد به همین سادگی!
سلام . من اینکارو کردم ولی بازم مصرف دارم . کسی میدونه مشکل از چیه . svchost یه سره داره مصرف میکنه .
حتی بعضی از سرویس ها که به این فایل مربوط میشد رو هم دیزیبل کردم . حالا چیکا کنم من:n14:
سلام
عکسها چطوری باز می شوند؟خطا می دهند
ممنون
سلام . کدوم عکسا ؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
دوستان من ویندوز 7 دارم. میخوام ویندوز 8.1 نصب کنم. ایا 8.1 هم مشکل مصرف اینترنتو داره یا نه؟
ممنون
نه مشکل نداره .نقل قول:
مصرفشم نمیشه گفت مشکلشه . یه سری برنامه داره که از اینترنت استفاده میکنن شما باید اونارو غیر فعال کنید تا درس شه.
حتما نصب کنید خیلی بهتره از 7
مچکرم
پس برم پست بعدیمو از ویندوز ایت و یک بزنم : دی
سلام من کارهای پست اول و کردم الان آپدیت ویندوز پریده نمیشه آپدیت کرد؟؟هرکاری میکنم درست نمیشه !!!
اینم عکسش
باید با ادمین وارد شید. اگه یوزتون ادمینه . یه یوز ادمین دیگه بسازید با اون اپدیت کنید.نقل قول:
من همه این کارایی ک شما گفتی و بقیه ی سایتا هم گفته بودن رو مو ب مو انجام دادم ولی باز مشکلم حل نشد.چند تا برنامه هم ک دانلود کردم باز فهمیدم ک هنوز svchost.exe داره کار خودشو میکنه.اگه راه دیگه ای هم هست خواهشا بگو ک دیگه دارم قاطی میکنم.همین چند دقیقه ک اینجا بودم 25 مگم کم شده...
ی بلایی سرم آورده ک فقط شبا ک مجانیه کانکت میشم دیگه خودت درک کن وضعم چقد وخیمه.اگه ممکنه راهشو بگو خیلی نوکرم
- :n28:
دوستان اگر باوجود همه این روش ها بازم مشکل مصرف اینترنت داشتید از برنامه internet off استفاده کنیدنقل قول:
بزرگ نوشتم که تو چشم باشه.من هم همه روش ها رو امتحان کردم ولی بازم اینترنتم داره مصرف میشه.
عالی بود :n19::n19::n19::n19::n19::n19::n18::n18::n18::n18: :n18::n18::n18::n18::n18::n18::n18::n18::n18::n18: :n18::n18::n18::n18:
حیفم اومد تشکر نکنم . مرسی henry جان :n12:
سلام
من همه این راهارو رفتم مشکل تا حدودی برطرف شد
ممنون
فقط یه مشکل بزرگ این وسط هست
چرا من وقتی اینترنت گوشی رو به صورت hotspot اشتراک گذاری میکنم رو لپ تاپ
سرعت انقدر میاد پایین تو لپ تاپ؟
در حد ۱۰ ۱۵
سلام . برای رفع کامل این مشکل طبق آموزش دوستان از طریق management>services and application
برید و background intelligent ... رو disabled کنید بعد پنجره رو ببندید و وارد cmd شوید و با تایپ دستور sc delete BITS سرویس بیت رو کاملا پاک کنید . توجه داشته باشید که در صورت انجام این کار ممکنه در آپدیت ویندوز مشکل پیش بیاد . ونتونید ویندوزتونو آپدیت کنید.
موفق باشید .
سلام وقتی این نرم افزار bw رو نصب کردم و به نت وصل میشه یه پیغامی میاد که اسم یه فایل میاد این به چه معنیه؟
خب میشه یه عکس بگیرید بذاریدنقل قول:
اینطوری نمیشه توضیح داد