دوست عزیز تجویز دارو برخلاف قوانین این فاروم هستنقل قول:
Printable View
دوست عزیز تجویز دارو برخلاف قوانین این فاروم هستنقل قول:
هر جور راحتي داداش . . . از ما گفتن بود . :n05:نقل قول:
من باهاش پروپرانولول هم ميخوردم كه الان مصرف نميكنم ولي ربطي نداشت . اون واسه هيجانات و استرس هاي آني بود . :n13:
كاملا . . . .نقل قول:
مصرف بدون تجويز دارو ، به طور كلي اشتباهه . . .
دوستان قوانین رو مطالعه کنند. تاپیک تا بررسی کامل و برخورد با پستهای ناقض، بسته میمونه.
دوستان به هیچ وجه سرخود داروها رو استفاده نکنید ، حتمن برین پیش متخصص.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4- به دلیل حساسیتی که تجویز دارو دارد هیچ کدام از دوستان دارویی را که برای خود یا نزدیکانشان تجویز شده به هیچ وجه برای سایر دوستان تجویز نفرمایند. این کار از نظر عملی و اخلاقی صحیح نیست. و در صورت مشاهده به کاربر خاطی اخطار داده خواهد شد و در صورت تکرار مطابق قوانین انجمن با وی برخورد خواهد شد
7- پست هایی که شامل تجویز دارو و یا دوزاژ آن باشد به هیچ وجه تایید نمی شوند. مشئولیت عواقت جانبی استفاده از دستورات سایر کاربران با خود فرد و همچنین کسی خواهد بود که تجویز دارو را انجام داده است.
دوستان میدونید که این همه سختگیری هایی که انجام میدم به خاطر سلامتی خودتونه.
خواهشن قوانین رو به دقت مرور کنید و از تجویز ، استفاده از کلیدواژه های مسائل ج ./ ن ./ س ./ ی شدیدن خودداری کنید.
تاپیک با انجام ملاحظات لازم ، باز شد.
باسپاس/.
بنده به نوبه خودم اگر مطلب اشتباهی رو اینجا مطرح کردم عذرخواهی میکنم و فقط قصد تبادل اطلاعات و یاد گرفتن چیزی از دوستان داشته شرکت از همچین بحثهایی وگرنه هیچ ادعای حداقل بنده در تخصص داشتن توی همچین مسائلی و داشتن اطلاعات کامل وبدون نقص رو نداشتم.
از دوست خوبمون هم برای نظم دادن و رعایت قوانین برای سالم نگه داشتن انجمن واقعا ممنون که فضای سالمی رو اینجا میسازن.
سلام
امروز رفتم پاروکستین بخرم
آزاد هم میفروشن
فقط این مال کدوم شرکت باید باشه تا خوب باشه ؟
کمترین دوز همون 20 هست ؟
ورقی چند میدن؟نقل قول:
دوستان سیلاتوپرام واسه چیه ؟
8000 توماننقل قول:
دوستان خواهشا رعايت كنين . دوست دارين دوباره تاپيكو ببندن ؟
ببینم نکنه سیتالوپرام رو میگید؟:n04:نقل قول:
خب داروی ضدافسردگی هستش اما بدون تجویز دکتر نباید مصرف بشه:n06:
تعجب میکنم چطور عنوان تاپیک اشتباه ثبت شده بعد اینهمه اساتید اینجا رفت و امد دارن...:n04::n04::n04:
دوست عزیز شما تا دیروز سیتالوپرام مد نظرتون بود حالا پاروکسین رو انتخاب کردین؟نقل قول:
واقعا ببخشید اینطور رک میگم اینو ولی دوست من فکر نمیکنم شما راه درست در حال رفتن باشین و یه جور احساس برتون غلبه کرده و سردرگم شدین.
بیشتر تحقیق و فکر کنین روی مصرف دارو دوست من.
فقط جهت اطلاع عمومی میگم بهتون پاروکسین توی داروهای هم دسته بدترین عارضه ترک رو داره.
نه سر در گم نشدمنقل قول:
مگه دیروز کاربر dada نگفت که پاورکستین بوده که کمتر سیتالوپرام عوارض داره و 2 هفته ای هم جواب میده ؟
برای مشکل ایشون میتونه درست باشه حرفشون ولی خب شما برای مورد دیگه میخواین مصرف کنین.نقل قول:
من قصد موعظه یا اینجور چیرا رو ندارم چون اصلا خودم اهل این نیستم و گفتم که من خودم حتی خودسر دارو مصرف کردم.
ولی خب بهتون پیشنهاد میکنم توی همچین مواردی خیلی خیلی بیشتر مطالعه کنین و محتاط باشید.
حالا هر چی بفرمایید انجام میدم
آیا سیتالوپرام حس رخوت و کسالت و خواب یا حس ایجاد مه و هاله (منگی) ایجاد میکنه؟نقل قول:
نقل قول:
رو هر بدنی تقربیا یه جور عوارض داره
اما برای اکثریت خواب آلودگی و در دوزهای بالا کمی منگی میاره
شما قبل از مصرف حتما کاتولگ دارو خوب مطالعه کنین و دارو رو حتما زیر نظر پزشک مصرف کنین
موفق باشین
من واسه اختلال ملال پیش از قاعدگی گرفتم،اگه خواب آوره مصرف نمی کنم
خواب آور نيست ولي ممكنه سرگيجه هاي آني ايجاد كنه . . . .
میتونه خواب الودگی هم بیاره البته نه به اندازه قرص های خواب اور ولی ممکنه یه مقدار کمی خواب الودگی اوایل مصرف داشته باشه.نقل قول:
نقل قول:خوب پس اگه رخوت و بی حالی میاره فولوکسیتین که خیلی بهتره، فرقی هم با سیتالوپرام نداره تازهنقل قول:
تنظیم خواب رو بهم میزنه....مثلا زمانی ک خودم مصرف میکردم دقیقا راس ساعت 3 شب بیدار میشدم و دیگه خوابم نمیبرد..البته بعد از 10 روز اختلالت خوابم درست شدنقل قول:
محض اطلاع میپرسم نه واسه مصرف:نقل قول:
بین داروهایی که مهارکننده باز جذب سروتونینه، مثل سرترالین و فولوکسیتین و سیتالوپرام چه تفاوتی هست؟
غیر از اینکه یکیش خواب آوری کم تری داره یکی بیشتر یا...
میخوام بدونم علت اصلی تمایزشون چیه؟ دوستان میتونن با ذکر منبع راهنمایی کنن؟
این داروها تغریبا همه مشابه هم هستن و همشون دقیقا یک کار رو انجام میدن و نوع اثرشون یکیه.نقل قول:
تفاوتشون بیشتر در نوع عوارض، مدت تاثیر و قدرت تاثیرگذاری و فرمول شیمیایی شون هست که تفاوتهایی ایجاد میکنه که برای هر بیمار با نوع و شدت مریضی ممکنه یکی از اینها تجویز بشه.
مثلا سیتالوپرام توی این دسته کمترین عوارض و سازگاری رو داره به همین خاطر بیشتر تجویز میشه ولی زمان اثر گذاری بیشتری احتیاج داره و مواردی دیگه.
توی این لینک درباره این دسته داروها و انواعشون اطلاعات خوبی میتونین کسب کنین.
مرسی،
فلوکسیتین در بسیاری از موارد بهتر جواب داده انگار
نقل قول:
بستگي به نظر پزشك داره . . . . فرق اصلي اين دارو ها بيشتر توي عوارض جانبي و ميزان سازگاري با بدن فرد هستش . دارويي كه من مصرف مي كنم ممكنه روي شما همونطور خوب جواب نده و بالعكس . معمولا پزشكان توي اينجور موارد ابتدا ميان يه داروي رايج رو يه مدت به بيمار ميدن و اگه جواب مناسب نداد دارو رو عوض مي كنن تا دارويي كه مناسب بيمار باشه رو پيدا كنن . فرقشون اينه .
من يه مدت سيتالوپرام مصرف كردم و الانم پاروكستين مصرف مي كنم .
ولي همانطور كه بارها گفتم و ديگران هم گفتند و خودتونم البته خوب ميدونيد:n02: بدون تجويز پزشك اين دارو ها رو نخورييييييييييييد !!!!!:sq_6:
بله بله، درست می فرمایید شما، زیر نظر پزشک ولی به انتخاب خودم! پاسخ شما خیلی کمک کرد جناب دادا
مگه میشه پزشک به درخواست شما دارو بنویسهنقل قول:
من فلوکسیتین ۲۰ میخورم خیلی خوبه
هر وقت میخورم سرحال هستم بدون کسلی
دکتر هم تجویز نکرده
خودم میخورم
درست متوجه نشدم ايشون داشتند بنده رو مسخره ميفرمودند يا جدي ميگفتند ، به هر حال عرض كنم كه دكتر در مواردي مثل بالا كه ملاك خود بيمار هستش ، صد البته به درخواست بيمار دارو مينويسه . مثلا دكتر كه نميتونه گوشي بذاره روي قلبم ببينه افسردگيم برطرف شده يا نه !!!نقل قول:
از خودم مي پرسه اثر دارو چطور بود و چه تاثيري روت داشت . . . .بعد با توضيحاتي كه من در مورد وضعيتم بهش ميدم در مورد نوع دارو تصميم گيري ميكنه . در مورد پاروكستين دكتر به من گفت ميتونم از بين سيتالوپرام و اين دارو يكي رو خودم انتخاب كنم و من پاروكستين رو انتخاب كردم . . . .
پاروکستین داروی کم عوارضیه از لحاظ تداخل دارویی با بقیه داروها تو خانواده اس اس آر آی ها ولی متاسفانه فقط نوع خارجیش وجود داره که خیلی گرونه تو ایراننقل قول:
پاروکستین جزو پر عوارض ترین داروهای ضد افسردگیه!!
پاروکستین Paroxetine
نام تجاری: Paxil, Paxil CR, Pexeva
عوارض
واکنش های آلرژیک، بثورات پوستی، مشکلات تنفسی، کهیر، تورم صورت، زبان، لبها و گلو
تغییرات خلقی یا رفتاری، اضطراب، حملات هراس، مشکلات خواب
احساس تکانشی، خشم، پریشانی، تندخویی، پرخاشگری، بیقراری، بیش فعالی (جسمی و روانی)
افسردگی شدید، افکار خودکشی، خودآسیبی
عوارض خطرناک شامل:
صرع (حملات تشنجی)
رعشه، لرزش، سفتی عضلات
اشکال در تعادل یا هماهنگی
پریشانی، گیجی، تعریق، ضربان قلب سریع
به آسانی کبود یا قرمز شدن
عوارض خفیف شامل:
احساس عصبانیت، بیقراری
خواب آلودگی، گیجی، ضعف
مشکلات خواب (بیخوابی)
تهوع، یبوست، کاهش اشتها
تغییرات وزنی
کاهش میل جنسی، ناتوانی جنسی، اشکال در ارگاسم
خشکی دهان، وزوز گوش، خمیازه کشیدن
مصرف در دوران بارداری:
پاروکستین جزء گروه D است. پاروکستین ممکن است باعث نقایص قلبی و یا مشکلات ریوی خطرناک در نوزادانی که مادران آنها در طول بارداری این دارو را مصرف می کرده اند، بشود. اگر شما داروهای ضدافسردگی را در طول بارداری قطع کنید، ممکن است عود افسردگی را داشته باشید. در صورت شک به بارداری و یا برنامه ریزی برای آن بدون مشورت با پزشک خود این دارو را مصرف نکنید.
مصرف در دوران شیردهی:
پاروکستین می تواند به شیر مادر راه یابد و به کودک شیرخوار آسیب برساند. اگر شما به کودک خود شیر می دهید، بدون مشورت با پزشک خود این دارو را مصرف نکنید.
پست ها رو حذف کردم و توضیح میدم واضح.
اینجا یک انجمن عمومی برای بحث عمومیه. نه سایت تخصصی پزشکی. حتی در سایت های تخصصی پزشکی هم بیمار مشخصا به معاینه بالینی فراخونده میشه. هیچ جای دنیا توی سایت دارو نمیدن که ما دومیش باشیم. اینجا اما مشاوره داده میشه . پیشنهاد داده میشه . دارو ها معرفی میشنو نظر داده میشه که بیماری شما ممکنه چی باشه. اما حتما برو پیش دکتر.
اینجا همه با هر دانشی نظر میدن و این حق رو دارن. بر شنونده و خواننده است که عاقل باشه و از این بحث ها صرفا برای مشاوره و پیش اگاهی استفاده کنه و حتما برای شناخت قطعی و درمان بیماریش به پزشک متخصص مراجعه کنه.
نظرات رو میخونیم. نظرمون رو میگیم. موافقت یا مخالفت میکنیم به روش گفتگو محور. نه بیشتر. قرار نیست هر وقت نظری دیدیم که مخالفش بودیم بپریم به هم. اگه این بود کل انجمن میشد رینگ بکس.
تشخیص موارد خروج از قانون با مدیریته و بس. موردی دیدید اخطار بدید و از مواجهه شخصی خود داری کنید حتما.
ادامه تاپیک:
کاربرد داروهای ضدافسردگی
اگرچه داروهای ضد افسردگی برای درمان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ساخته شدهاند. اما در درمان اختلالات بسیار دیگری مانند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، حملات پانیک، وسواس هم موثر هستند.
------------------------------------------------------------------------------------------------------
این اطلاعات فقط برای بالارفتن اطلاعات عمومی کاربران هست لطفا تحت هیچ شرایطی هیچ گونه داروی روانپزشکی رو بدون تجویز پزشک مصرف نکنین
منبع:[HTML]
http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%87%D8%A7%DB%8C_%D8%B6% D8%AF_%D8%A7%D9%81%D8%B3%D8%B1%D8%AF%DA%AF%DB%8C
[/HTML]
پاروکستین از گروه داروهای ضدافسردگی است که مهارکننده اختصاصی جذب مجدد سرتونین نامیده می شوند، . پاروکستین بر روی مواد شیمیایی مغز که باعث عدم تعادل شده است، تاثیر می گذارد. پاروکستین برای
درمان افسردگی، اختلال وسواس فکری- عملی، اختلالات اضطرابی، اختلال استرس پس از سانحه (PTSD )، اختلال افسردگی پیش از قاعدگی ( PMDD ) مورد استفاده قرار می گیرد.
راهنمایی کلی:
اگر شما از پیموزاید، تیوریدازین یا مهارکننده های مونوآمین اکسیداز (MAO) مانند: ایزوکربوکسازید، فنالازین، ترانیل سیپرومین، سلژیلین استفاده می کنید، قادر به استفاده از پاروکستین نخواهید بود. هنگامی که این داروها با پاروکستین مصرف شوند، عوارض بسیار خطرناک و مرگ باری ممکن است اتفاق بیفتد.
شما باید حداقل 14 روز بعد از قطع مهارکننده های MAO صبر کنید، قبل از این که پاروکستین را مصرف کنید.
شما بعد از قطع مصرف پاروکستین باید حداقل 14 روز صبر کنید تا این که بتوانید مهارکننده MAO را مصرف کنید.
اگر شما شرایط زیر را دارید یا به هر دارویی حساسیت دارید، قبل از مصرف پاروکستین به پزشک خود اطلاع دهید، زیرا ممکن است به آزمایش های خاص یا دوز دارویی که با شرایط شما سازگار است نیاز داشته باشید.
بیماری های کبدی و یا کلیوی
صرع یا حملات تشنجی
اختلال دوقطبی
سوء مصرف مواد یا افکار خودکشی
شما ممکن است به هنگام مصرف ضدافسردگی ها، افکار خودکشی داشته باشید، به ویژه اگر کمتر از 24 سال داشته باشید. اگر نشانه های افسردگی و یا افکار خودکشی را در چندین هفته اول درمان داشته باشید به پزشک خود اطلاع دهید و هرگز خودسرانه دوز داروی خود را تغییر ندهید. علاوه بر این خانواده و مراقبان بیمار باید از تغییرات خلقی فرد آگاه باشند.
پزشک شما 12 هفته اول درمان باید شما را به صورت منظم ویزیت کند. قرار ملاقات های خود با پزشکان را از دست ندهید.
من جسارت نکردم جناب دادا، خودتونم که تایید کردین حرفمو، خوشبین باشیننقل قول:
راستی درسته که پاروکستین فقط خارجیش هست؟
اره فقط خارجیش هست نمیدونم چرا داخل تولید نمیشهنقل قول:
خيلي هم گرانقيمته . . . .يك بسته 7 تايي رو ميدن 8000 تومن .
هفت ورق یا هفت دونه؟نقل قول:
سیتالورامین واسه من تجویز شد، حالت تهوع و اختلال خواب عوارضش روی بنده هستش، فعلا هیچ حسی هم ندارم، قراره دو هفته دیگه دوباره ویزیت شم