سلام دوست عزیزنقل قول:
با فعالیت در انجمن ها محدودیت هاتون از جمله استفاده از دکمه ی تشکر به صورت خودکار برداشته خواهد شد.
:»
Printable View
سلام دوست عزیزنقل قول:
با فعالیت در انجمن ها محدودیت هاتون از جمله استفاده از دکمه ی تشکر به صورت خودکار برداشته خواهد شد.
نقل قول:
سلام
دقیقا 4 خط بدون هیچ فاصله ای پشت سر هم مینوسم ولی بازم همین خطا رو میده
نقل قول:
تعداد خطوط امضا شما بیش از اندازه زیاد است ! شما فقط اجازه نوشتن 8 خط را دارید !
گزینه A/A رو بزنید ببینید چی میشه.نقل قول:
شاید مشکل از مرورگر هست.
منم الان تست کنم ببینم چی میشه.
ولی فک کنم مشکلی نباید باشه قبلا که بنود.
ویرایش:
ما که تست زدیم مشکلی نبود . مرورگر FF
نقل قول:
امتحان کردم ولی بازم همون خطا رو میده با ie هم امتحان کردم بازم همون خطا میاد
عجیبه شاید تو تنظیمات امضای شما رو کمتر زدن ! :n02:نقل قول:
الان من چی کار کنم :n27:
به ادمین بگو.نقل قول:
یا تو قسمت پیگیری مشکلات تاپیک بزن.
در ضمن کل هیستوری و کوکی ها رو پاک کن ببین بازم نمیشه یا نه؟
دوستان P30world قابلیت اضافه کردن موسیقی موردعلاقه به پروفایل شخصی را نداره ؟! یا بعدا نمیزاره ؟!
با سلام
قرار دادن لینک عکس - فایل - فیلم - برنامه و ... از سایت قیل تر نشده در پروفایل دوستان مشکلی داره یا نه ؟
مثلا میخوام یه آهنگ به دوستم بدم باید حتما خودم جدا آپ کنم لینکش رو بدم بهش یا میتونم لینک مستقیمش رو بهش بدم ؟
اگر آدرس صفحه ای که توش لینک دانلود هستش توی یه سایت دیگه بدیم چطور ؟
و اینکه موقعه ای که کسی رو به عنوان دوست جدید اد میکنیم این سوال که میگه آیا تقاضای اضافه شدن برای لیست دوستان نیز ارسال شود بعدش زده بله یا حیر یعنی چی ؟
ممنون
سلام دوست عزیز در مورد سوال آخر معنیش اینه که دوستای دیگه که توی لیست دوستات هستند از این درخواست شما مطلع بشن یا نه مثلا" وقتی من واسه یه نفر درخواست دوستی میدم از این درخواست من شما هم که جزو دوستای منی از این درخواست مطلع بشی یا نه موفق باشی گاهی یه سری هم به ما بزن عزیز:n16:نقل قول:
سلام
تو امضا میشه از عکس با فرمت gif استفاده کرد ؟ برای من میزنه مجاز به استفاده نیستین ولی دیدم بعضی کاربرا از gif استفاده میکنن
دوستان بهترین سایز برای آواتار چیه ؟! آخه آواتار بعضی از دوستان را میبینم که خیلی باکیفیته و واسه بعضی ها خیلی کوچیکه
بهترین سایز را بدید
ممنون
سلامنقل قول:
امکان استفاده از تصویر متحرک در امضا وجود داره / مجاز به آپلود تصویر متحرک در بخش امضا نیستید ..
تصویر رو داخل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آپلود کنید و در امضاتون قرار بدید.
سلامنقل قول:
شما عضو گروه "کاربران انجمن" هستید ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
در این گروه کاربری برای داشتن بهترین کیفیت در آواتار، تصویری با سایز حداکثر 150x150 پیکسل و حجم حداکثر 35 کیلو بایت نیاز دارید.
در صورتی که عکس مورد نظر شما دارای ابعادی بیشتر از محدودیت های فوق بود سیستم به صورت اتوماتیک سایز و حجم عکس شما را تغییر میدهد که در این صورت کیفیتی به مراتب پایین خواهد داشت.
به زودی داخل آموزش مربوط به تنظیمات آواتار و امضا لیست کاملی از محدودیت ها بر اساس گروه های کاربری قرار میگیرد.
این کار و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چطور میشه انجام داد ؟
سلامنقل قول:
سوالتون رو واضح تر توضیح بدید لطفا .
کدوم کار رو میفرمایید ؟
فکر کنم منظورشون هایپرلینک هست!!نقل قول:
sent from my open source device
علت اینکه تو این تاپیک نمیتونم پست بدم چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
انجمن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به دلیل ایجاد تغییرات اساسی و برای رسیدگی، تا اطلاع ثانوی بستــــه می باشد.
{ امکان ارسال پست / تاپیک جدید مقدور نمی باشد}
کی باز میشه؟نقل قول:
سلامنقل قول:
تا اطلاع ثانوی بستــــه می باشد.
سلام،
من تو خبرنامه عضو شدم ولی دیگه نمیخوام عضو باشم(نمی خوام ایمیلش واسم بیاد)
چه کنم؟؟؟
نقل قول:
سلام
جهت غیر فعال کردن عضویت در خبرنامه بر روی لینک موجود در اتنهای یکی از ایمیل های ارسال شده کلیک کلید.
=>
To stop receiving these emails, you may unsubscribe now.
سلام
آیا امکانش هست که نام کاربریمو تغییر بدم ؟
با تشکر
سلامنقل قول:
در حال حاضر این امکان وجود ندارد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه . امکانش نیست . مگر اینکه دلیل خیلی مهمی برای تغییرش داشته باشین که مورد قبول مدیران واقع بشه ( که در این مواقع به دلایلی خیلی موافقت نمیکنن). وگرنه در حالت عادی ممکن نیست . اگه میخوای تغییر بدی و به نطر خودت ضروریه تا تعداد پست ها و دوستاتون توی انجمن کم هست این نام کاربری رو بی خیال بشو و یکی که میخوای انتخاب کننقل قول:
ویرایش : پست بالا زودتر رسیده بود ولی ندیدمش !!
ببخشید این الان دقیقا یعنی چی
فعالیت فعلی Viewing Attachment
سلامنقل قول:
در حال مشاهده ی فایل پیوست ..
سلام دوستان کسی میدونه در کدوم بخش میتونم تاپیکی در مورد فال بزنم؟ مثلا فال روز یا فال هفتگی و ... ؟ تو انجمن متفرقه یک بار تاپیک باز کردم ولی جناب سیروس تاپیک رو به دلیل مربوط نبودن به بخش متفرقه بستن ممنون میشم ، سپاس.:n16:
منظورم ترجمه نبود میخوام بدونم این باگه؟نقل قول:
ممنون
سلامنقل قول:
البته سروش هستند ایشون.
فقط داخل گروه های اجتماعی
خیر :»نقل قول:
سلام
میشه تنیظیمات آلبوم عکس به صورت custom باشه ؟ یعنی خودمون تعیین کنیم که کدوم یک از دوستان آلبوم رو ببینن یا برای تعدادی مخفی باشه
سلام
در مورد آپلود عکس : هر سری که خارج میشم برای سری بعدی باز باید لوگین کنم . نمیشه خودش اتوماتیک Log out نشه ؟
وقتی میگه تایپ های قدیمی رو بالا نیارید یعنی ی؟از کجا بفهمیم.
بالای هر پست تو تاپیک تاریخ پست هست اینجوری میشه فهمید قدیمیه یا نه.نقل قول:
سلامنقل قول:
من فقط زمانی که Ip عوض میکنم یا coockies و هیستوری بروز رو پاک میکنم اینجور میشه بقیه موارد حتی اگه سیستم رو خاموش کنم فردا صبح روشن کنم بازم Log in شده هست نیازی به
log inمجدد نیست شاید شما هیستوری رو پاک میکنید یا ip عوض میکنید
درود
آیا امکان این هست که در یک انجمن اشتراک ایجاد کنم که هر پست جدیدی که توی هر تاپیکی که توی اون انجمن ایجاد میشه باخبر بشم ؟ مثلا من توی انجمن هنر هفتم گزینه "آبونمان این انجمن شوید" رو زدم و ثبتش کردم ولی الان نمیدونم از کجا باید ببینم این پستای جدید توی این انجمن رو .
البته از tapatalk توی موبایلم توی قسمت فروم "هنر هفتم " رو میاره ولی با لپ تاپ نمیدونم از کجا بیارمش . یه سوال دیگه هم برام پیش اومد : بچه های بالا و مدیران هر تاپیک چجور از پست های جدید مطلع میشن ؟ قابلیت خاصی برای کاربری اونا هست یا نه ؟
سپاس
بدرود
خیر . من نه هیستوری رو پاک میکنم و نه آی پی عوض میکنم و نه از قند شکن استفاده میکنم .نقل قول:
سلام فک میکنم ازین قسمت چیزی که میخواین رو بتونید انجام بدیننقل قول:
قسمت تنظیمات کاربری >> مشاهده تمام اعلان های اشتراک شده در تاپیک
برای اینکه کلا از پست های جدید با خبر شید این قسمت رو ببینید
دوستان چرا ساعت انجمن یه ساعت جلو هست؟؟