منم نیوآ شماره 4 استفاده میکنم خیلی خوبهنقل قول:
یکم باعث ریزش میشه
همراه با اون شامپو ضدشوره کلیر استفاده میکنم که دایره سبز داره و ضد ریزش هست و مشکل ریزشم هم حل میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
منم نیوآ شماره 4 استفاده میکنم خیلی خوبهنقل قول:
یکم باعث ریزش میشه
همراه با اون شامپو ضدشوره کلیر استفاده میکنم که دایره سبز داره و ضد ریزش هست و مشکل ریزشم هم حل میشه
من مواظبم به ریشه مو نخورهنقل قول:
به ساقه مو بخوره مشکلی پیش نمیاد :n02:
سلام دوستان یک سوال داشتم.من زل موتافت دارم وازش راضیم وسوال من درموردحالت مواست.شمادوستان سایت یافایلی که روش های درست کردن حالت های گوناگون موراداشته باشدسراغ دارید؟باتشکر
تو سايت هاي فارسي كه نميتوني پيدا كني.يعني من نديدم تا حالا .ولي منبع اينجور ويديو ها youtube هست،به انگليسي موضوعي كه ميخواي رو توش سرچ كن پيدا ميكني.خودم تو youtube كلي از اين ويديو هاي اموزشي ديدم .مثلا how to style mens hair رو سرچ كن يا هر چيز ديگه...نقل قول:
سلام
یه چیزی معرفی کنید که موهارو براق نکنه یعنی کسی متوجه نشه از ژل یا .... هرچیزی که جزو حالت دهنده هاس استفاده کردی بوی زننده ای نداشته باشه ( چه بهتر اگه خوشبو باشه )
حالا ژل واسه اینکار بهتره یا موس یا....؟؟؟ چیزیکه ضرر نداشته باشه همین 4 لاخ مویی که داریمو تضعیف نکنه !!!
قیمتش هم معمولی باشه
موهام وقتی بلند میشه سرش پیچ میخوره .. مخصوصا پشت گردنم و بالای گوشام ( مثه تیریپه زمان شاه :n02: ) خوشم نمیاد میخوام کلا ساف بشه.
دوستان لطفا راهنمایی کنید
من موهام با سشوار راحت حالت میگیره ولی دنبال یه چیزیم که بعد از سشوار بزنم به مو تا حالتی که میدم رو نگهداره و البته موها رو براق ، چسبناک و چرب نکنه و تقریبا مات بمونه حالا اگر خودش حالت دهنده هم باشه که چه بهتر
بهترین محصول چیه؟ چسب مو و تافت دارم ولی براق و چسبناک میکنه که خوشم نمیاد .
مارک محصولاتشم اگر میدونید بگید
ممنون
سلام دوستان
دوستان ،می تونید یک برند خوب کرم مو (فرقش با واکس چیه ؟) معرفی کنید ؟حالت دهندگیش خوب باشه و زیاد هم براق نباشه.
ممنون
برای صاف کردن مو که باید یا از اتوی مو استفاده کنید که توصیه نمیشه! یا با سشوار و باد سرد و شونه گرد صاف کنید موها رو!نقل قول:
هیچ حالت دهنده ای نمیتونه موهای شما رو صاف کنه!
اگر موهاتون چرب نیست از شامپوی پاپیروس کلوران استفاده کنید کمی موها رو صاف تر میکنه.
یا ار کرم های صاف کننده مو استفاده کنید اکثرا صاف کننده و باز کننده گره موها هستند.
برای حالت دهنده....تنها حالت دهنده ای که مو رو براق نمیکنه حالت دهنده هایی هستند که حالت مات دارند و به paste یا خمیر مو معروف هستند.
خیلی کم پیدا میشن در ایران اگه تهران هستید به خ منوچهری برید! و بگردید...در برند های wella و lable.m میتونید پیدا کنید! قیمت هاش هم بالاست..در کل این چیزها برای استایل های حرفه ای هستند و نباید انتظار داشته باشید با 10 -20 تومن با این وضعیت دلار بتونید چیزی بخرید.
lakme اسپانیا 22 تومنه خمیرش. قوطی نارنجی که البته خیلی مات نیست!
اگر هم تهران نیستید در غیر این صورت بعیده پیدا کنید!و میتونید از موس های قوی استفاده کنید
.
پاسخ شما با پاسخ قبلی که دادم یکی هست.نقل قول:
خمیر مو یا paste در برند های
تونی اند گای
لیبل ام
ولا آلمان
یا Lakme اسپانیا
کرم مو کلا کمی براق میکنه عزیزنقل قول:
محصولات هم زیاد هستند...
کرم حجم دهنده و حالت دهنده مو رولون خیلی خوبه...27 تومن..اگر در داروخانه ها این کرمش یافت نشد ( بقیه محصولاتش رو در داروخانه های بزرگ دیدم! ) به خ منوچهری برید
کرم مو های برند های معروف تر هم اکثرا گرون هستند!
کرم مو کمی مو رو نرم هم میکنه....
سلام
برند Indola چطوره ؟
یکی از آشنا ها Polishing Pomade ــش رو گرفته میگه خیلی بدبو هست :دی
یک بار سایتش رو دیدم ولی اطلاع چندانی ندارمنقل قول:
به نظر برند حرفه ای میاد...نمیدونستم در ایران هم موجوده!
اگه از ایران و تهران خریدن لطفا ازشون بپرسید از کجا گرفتن.
تهران نهنقل قول:
ولی اصفهان از پاساژ عالی قاپو خریدن ... قیمتشم فکر کنم 10 تومن
ده تومن؟:n13:نقل قول:
بعید میدونم اصل باشه!
ممنون شما عکسی از این محصولا دارید که رفتیم بخریم بدونیم چه شکلیه ؟ اگر در مورد کیفیت و حدود قیمتش هم اطلاع دارید ممنون میشم بگیدنقل قول:
سلام خدمت همه دوستان ژلی یا چیزی سراع دارین وقتی به موی سرم میزنم ثابت بمونه
از نیترو استفاده میکردم ریزش مو داشتم هر ژلی هم استفاده میکنم بعد حالت دادن موم بعد نیم ساعت حالتش از دست میده میاد پایین:n29:
موهای سرم هم صافه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بالا از منو به قسمت استایلینگ برید و روی هر برندی که کلیک کنید محصولاتش میاد
برای آخری هم اینو گوگل کنید
lakme fiber paste
در مورد کیفیت محصولات که بهترین کیفیت رو در بین محصولاتی که در ایران هستند دارند...ضمن اینکه توی اند گای و ولا ی آلمان برند های تخصصی فشن و استایلینگ هستن که فقط در سالن های مد و فشن استفاده میشن! و قیمت بالاتری هم دارند.
اکثرا بالای 40 تومن!
لاکمه اسپانیا 22 تومن!
اینو هم شاید در منوچهری بتونید گیر بیارید موها رو برق نمیندازه
یه پاساژ جدید باز شده در سمت راست خیابون منوچهری که داخلش مغازه های لوازم آرایشی هست....بیرون پاساژ سمت چپ یه مغازه هست که تابلوش برند ایندولاس! برید داخل ببینید این paste رو داره یا نه....من سوال نکردم
نیترو کچلی میاره :n02:نقل قول:
شما از ژل فوقا لعاده قوی ultra strong مثلا نیوآ استفاده کن...و حتما حتما هم باید تافت فوق العاده قوی بزنی بعدش! مثل تافت فوق قوی نیوآ
ممنون یکی دو روز پیش داشتم از اطراف منوچهری رد میشدم یسریم رفتم اونجا تونی اند گای که اصلا نبود ، ولا هم ندیدم جایی. فقط همون lakme بود که خریدمش .کلا مثل اینکه این paste مو یا همون خمیر به این راحتیا گیر نمیاد منوچهریم از خیلیا پرسیدم نداشتننقل قول:
این lakme هم بدک نیست از لحاظ مات کردن و حالت دهی خوبه نسبتاً ولی نگهدارنده زیاد قوی نیست کلاً . یه خوبی هم که داره که اثراتی مثل چرب و یا خشک شدن محصولای دیگه مثل واکس یا ژل رو نداره که مثلا مجبور بشی چند ساعت دیگه سرت رو بشوری راحت جذب مو میشه و خودشو نشون نمیده. البته من موهام کوتاهه و زیاد ازش نمیزنم به موهام
بله برای تثبیت حتما باید تافت استفاده بشه.نقل قول:
سلام کسی نمایندگی شورازکوف SchwarzKopf رو میدونه کجاس تو تهران حالا طرف آیت الله کاشانی صادقیه باشه چه بهتر
من محصولات Osis و Gliss رو می خوام
من osis رو منوچهری دیدم در مغازه هانقل قول:
نظرتون در مورد ژل خیس مای چییه؟
ژل چی خوبه؟؟
فعلا فولیکا دارم :2: بعد یکی دوساعت شکل شوره از سرم میریزه ، دستمو روی موهام میکشم برف میباره :27:
کسی نیست؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
دوستان عزیز من موهام معمولا خیلی بلند نیست. تا بادی چیزی بیاد یا خم بشم ولی حالتشون بهم میریزه! اسپری کاسپین زدم موهام خیلی سفت میشد و دوست نداشتم. آیا ژلی هست که روی سر براق نباشه و بشه تا آخر روز روش حساب کرد؟ فرق مووس با اسپری مو چیه؟!
این صفحه محصولات ژل نیوآ هست، اون ژل اسپید پاور چی چیه جریانش؟
من میخوام همچین مدلی بتونم درست کنم موهامو، به چی احتیاج دارم؟ موهام متوسطه، نه خشک نه چرب.کد:http://www.nivea-ir.com/products/hair-care-and-styling/product-type/gel
ضمنا شستشوی این محصولات در آخر روز ضروریه دیگه نه؟
یک متن جالب در مورد معرفی انواع این محصولات دیدم که شاید به دوستان دیگه هم کمک کنه:
بررسی حالت دهنده های موی موجود در بازار
یک زمانی مردم دو جور مو بیشتر نداشتند: یا موهایشان صاف و لخت بود یا فر و وزوزی. اما الان دیگر همه چیز فرق کرده. این که جوان ترها موی صاف شان را به زور پیچ و تاب میدهند و آنهایی هم که طرههای تابدارشان اذیت شان میکند بلافاصله با دم و دستگاهی خاص موهایی صاف و اتوکشیده پیدا میکنند.
یک زمانی مردم دو جور مو بیشتر نداشتند: یا موهایشان صاف و لخت بود یا فر و وزوزی. اما الان دیگر همه چیز فرق کرده. این که جوان ترها موی صاف شان را به زور پیچ و تاب میدهند و آنهایی هم که طرههای تابدارشان اذیت شان میکند بلافاصله با دم و دستگاهی خاص موهایی صاف و اتوکشیده پیدا میکنند. البته این وسط غیر از دستگاههای حالت دهنده مواد فرم دهنده هم لازم است تا عمر تغییر قیافهها کمی طولانی تر از معمول شود. ژل، موس، روغن و ... این روزها یکی از پرمصرف ترین مواد آرایشی دنیا هستند که کمتر کسی از فرق بین آنها و کار هر کدام شان خبر دارد!
ژل مو
ژل با هر رنگ و بو
این روزها بین جوان ترها به خصوص آقایان زیادی خواهان دارد. موادی ژلاتینی که به راحتی روی سر مینشینند و موها را به هر شکلی در میآورند. امروز انواع و اقسام ژلها را در بازار لوازم آرایشی ایران میشود پیدا کرد. از ژل سافت و هارد بگیر تا ژل با انواع بوها و عطرها! فقط کافی است بعد از شستن سر مقداری از آن را روی موها بکشید.
ژلها قوام زیادی دارند و ماندگاری شان در شرایط بد هوا خیلی خوب است. فقط یک بدی دارند. این که اگر زیاد از حد استفاده شوند هم موها را کدر میکنند و هم دانههای شوره مانندی روی مو به جا میگذارند. خوبی شان این است که میشود هم برای موهای فر استفاده کرد و هم موهای صاف. فقط نکته این است که برای این که موها درخشش خودشان را داشته باشند باید در زمان استفاده از ژل کمی نم دار باشند. بعد هم قد یک نخود ژل و یک روز بی خیال از به هم ریخته شدن موها!
اسپری مو
یک وقت آتش نگیری!
بوی عجیبی میدهند. از آن بوها که هر کسی را میبرد نوستالژی دوران کودکی. زمانی که موهای همه مادرها انگار یک بوی خاص میداد. تافت. نامی است که هنوز بین مردم رایج است و هنوز نتوانسته جایاش را با اسپری مو عوض کند. تافت – نام یک برند قدیمی اسپری مو- هنوز هم بهترین ترکیب تثبیت کننده موی سر در ایران است، محلولهایی که با سرعت پوشش نازکی روی مو تشکیل میدهند و استحکام زیادی هم دارند. البته امروز برندهای دیگری هم به بازار آمده اند که به مراتب قوی تر و بهتر از تافتهای قدیمی عمل میکنند. اسپریهای مو هم مانند دیگر حالت دهنده هایکسان نیستند. بسته به ضخامت مو مقدار پخش قطرههای آنها با هم فرق دارد. هر چه قطرات اسپری با اندازه درشتتری پراکنده شوند، موها با قدرت بیشتری به هم متصل میشوند ولی در عوض دیرتر خشک میشوند و مو حالت چسبناک به خود میگیرد. بر عکس هرچه اندازه قطرههای اسپری کوچکتر باشد قدرت اتصال موها کمتر شده، زودتر خشک میشود و با برطرف شدن حالت چسبناک احساس بهتری در اثر استعمال فرآورده در هنگام لمس موها، برای مصرف کننده بر جای میماند. پس در انتخاب اسپری باید دقت کنیم تعادل مناسبی بین لطافت و استحکام فرآورده بر قرار باشد به آن معنا که نه خیلی خشک و مستحکم باشد، که لطافت را فدای خود کند و نه آنقدر نرم و بی اثر که کارایی نداشته باشد. استفاده از اسپریها بسیار آسان است.
از قبل تکانی میخورند و بعد روی سطح مو اسپری میشوند فقط حواستان باشد که در زمان استفاده دور و بر آتش نباشید. ممکن است الکل درون اسپری کاری کند که همان چند تار مو هم که برایشان هر کاری میکنید ، دیگر نداشته باشید!
روغن
انگار چربی زده اند کلهاش
اگر زیادی چرب بودنش را بشود یک جوری تحمل کرد ازهمه فرم دهندههای دیگر برای صاف کردن موها بهتر است. واکس مو که به آن موم هم گفته میشود تارهای مو را به صورت رشتهای به هم میچسباند و ظاهری طبیعی به آنها میدهد. البته بهتر است برای موهایی استفاده شود که زیاد بلند نیستند. کار واکسهای مو بالا نگه داشتن مو است. پس اگر به فکر سیخ کردن موها هستید و رنگ و لعاب موهایتان هم برایتان مهم است میتوانید از این فرم دهنده موی روغنی استفاده کنید. حواستان باشد میزان استفاده از واکسها هم خیلی اهمیت دارد. یک کم زیاده روی سرتان را عین حمام نرفتهها میکند!
موس همان فوم است
اگر موهای فر یا وزکردهای دارید و میخواهید آنها را در یک شب نشینی دوستانه صاف و یکدست به روی شانه بریزید بهتر است که به جای هر فرم دهنده دیگری از «موس» استفاده کنید.آن ور آبیها به جای موس از لغت فوم استفاده میکنند. موس یا فوم هم یکی از انواع شکل دهندههای مو است با این تفاوت که وقتی از بطری خارج میشود به شکل کف کرم مانند است. هیچ تفاوتی هم با ژل مو ندارد.
همان قدر که ژلها موها را به تدریج از بین میبرند موسها هم اثرات مخرب خودشان را روی مو دارند. فقط از این لحاظ بهتر هستند که با حالت کف مانندی که دارند راحت تر به وسیله شانه روی موها پخش میشوند و لایه نازکی از آنها روی تمامی سطوح موها را میگیرد. مانند ژل هم مو را خشک و بیانعطاف نمیکند.
خوبی موسها هم در همین است. موسها در مقایسه با انواع ژلهای مو قدرت کمتری در نگهداری مو دارند و بعد از گذشت مدتی کوتاه حالت خشکی مایع حالت دهنده از روی مو از بین میرود. برای همین است که خیلیها طرفدار موس هستند.
موسها ظاهر غیرطبیعیای که ژلها درست میکنند را ندارند و موها را همیشه در حالتی طبیعی قرار میدهند. البته همین دوام کم موسها عیب بزرگ آنها هم محسوب میشود. برای همین توصیه میشود که هیچ وقت موسها را به تنهایی و بدون استفاده از سشوار و باقی دستگاههای حالت دهنده مو به کار نبرید. چون در وسط میهمانی خیلی زود از موهای به هم ریخته تان پشیمان میشوید.
یادتان هم باشد که هر موس و فوم حالت دهندهای برای شما ساخته نشده، موسها بسته به ضخامت موهای افراد و میزان چربی آنها در انواع مختلفی عرضه میشوند. گاهی استفاده از یک موس چرب دو سه ساعت قبل از میهمانی یک شب خوب را برایتان خراب میکند!
این نکات را رعایت کنید
اصلا فرقی ندارد که از کدامشان استفاده میکنید. ژل ، موس یا تافت. نکته این است که همه این محصولات ترکیبات شیمیایی بسیاری دارند که ممکن است تاثیرات منفی زیادی روی سر شما بگذارند.
پس قبل از هر چیز محصولی را انتخاب کنید که دارای مهر استاندارد یا پروانه وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی بوده و از مارکهای شناخته شدهای باشند که اثرات، مضرات، هشدارها و عوارض ناشی از استفاده آن روی بطری ذکر شده باشد.
اگر محصولتان خارجی است برچسب شرکت واردکننده همراه با مشخصات محصول را هم ببینید و بعد مایع جادوییتان را به خانه ببرید.
ساقه مو، ترکیبی از یک کراتین است که اگر چه در ظاهر این کراتین به نظر مرده میرسد اما مو در واقع قسمت فعالی است که در زیبایی انسان تاثیر زیادی دارد . پس موهایتان را هیچ وقت مرده فرض نکنید. یادتان باشداگر چسبها و تافتهایی که برای زیبایی مو استفاده میکنید از مواد شیمیایی نامرغوب و ناشناخته تهیه شده باشد، میتواند به ساقه مو هایتان آسیب جدی بزند.
نکته آخر : نکته آخر هم این که اگر از آن دست آدمهایی هستید که از فرم دهندهها زیاد مصرف میکنید هیچ ایرادی ندارد. فقط به خاطر سلامت خودتان هم که شده شامپو زدنهای مکرر و تمیز نگه داشتن سر را فراموش نکنید. این که دیگر کار سختی نیست!
سلام
برای حالت دادن مو های مجعد و موج دار قبل و بعد از سشوار زدن چه محصولاتی پیشنهاد می دین؟؟
مارک loino چیز خوبیه
بهترین ژل مو سر ایرانی که علامتمهر استاندارد یا پروانه وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی داشته باشه نام ببرید؟
نظرتون در مورد ژل موی قوی سینره چیه ؟
سلامنقل قول:
استفاده نکردم
دو مورد رو پیشنهاد میکنم
1- کلا از ژل استفاده نکنید..سعی کنید به سمت استفاده از کرم مو یا واکس مو برید.ژل یه جورایی خز شده!
2-برند مای کلا برند خوبی نیست
سلامنقل قول:
بعید میدونم مشکل از ژل باشه....احتمالا مشکل شوره دارید حتی بدون ژل....48 ساعت ژل نزنید اگه مشکل شوره همچنان بود باید شوره رو درمان کنید
نقل قول:
سلام عزیز مدلی که عکسش رو گذاشتید به هیچ عنوان با ژل درست نمیشه
باید از واکس های غیر براق و مات و یا خمیر مو استفاده کنید
من رنگ مشکی گتسبی رو پیشنهاد میدم : دقت کنید فقط رنگ مشکیش! بقیه شون براق هستند.
قیمتش ارزون هست ..حدود 10 الی 12 تومن
اگر استفاده کردید و همچنان به نظرتون براق بود که بعیده! ( چون خودم استفاده میکنم )
میتونید از خمیر مو Lakme استفاده کنی ....قیمت 22 تومن و در خ منوچهری تهران یافت میشه
همچنین برای فیکس کردن حتما از یه تافت شماره 3 یا 4 نیوآ یا تافت استفاده کن....یا هر برندی که تافتی داشته باشه که قوی نباشه...کافیه به فروشنده بگی تافتی میخوای که مو رو سفت نکنه
موس بیشتر برای قبل از اتو و سشوار استفاده میشه...به درد شما نمیخوره...
در ضمن برای درست کردن همچین مدلی حتما باید سرتون رو بشورید و بعد با سشوار رو به پایین با شونه گرد صاف کنید! یا با اتو! بعد که صاف کردید با حالت دهنده آغشته کنید دستتون رو و سعی کنید این فرم رو در بیارید...بعد از چندین بار موفق خواهید شد!
موقع خواب بشورید بهتره!
رفقا من میخوام سرم مو یا موس بخرم واس قبل سشوار و اتو کردن
بنظرتون کدومو بخرم؟
بدون در نظر گرفتن قیمت بهترین مارکشم بگین،ممنون
سلامنقل قول:
ممنون از جوابتون
به هیچ وجه مشکل شوره ندارم
الانم از روغن بادام تلخ استفاده میکنم ، با یه قطره حالت میگیره موها ، چربیشم فقط نیم ساعت روی مو می مونه ، بشدت هم نرم میکنه ...
با سلامنقل قول:
امکانش هست مدلهایی که در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قرار دارند رو آموزش بدید یا اینکه اگه اسم خاصی دارند رو در کنارش بنویسید تا روش درست کردنش رو در یوتیوب پیدا کنیم.
صرفا گذاشتن عکس،کمک خاصی نمیکنه
موهای من معمولی هستند و البته کمی نرم
بعد از شستشو و سشوآر و حالت دادن با دست،از تافت پادینا استفاده میکنم که خیلی بهتر از برخی تافتهاست.
حالا چه تافتی بهتر هست و اینکه میخوام کمی هم حالت درخشندگی پیدا کنه.از چی استفاده کنم و چه موقع؟
سلام. بچه ها موهای من نازک و شکنندس.... بعضی روزا ساده میزنمش بالا ولی چون بلنده فرق میشه و حالتشو از دست میده.... چیزی هست که بهش بزنم که یکم زمخت بشه که تغییر نکنه؟؟؟ براق نباشه و خشکشم نکنه اصلا مشخص نشه چیزی بهش زدی....
یجورایی شاید schwarzkopf taft که قوطی ای هم هست به درد شما بخورهنقل قول:
سلام .........
میخواستم یه همچین مدل موی درست کنم .... موهام لخته و مشکی ونه خشک و نه چرب ....
میخواستم بدونم از چه موادی باید استفاده کنم(ژل ، تافت ، .....) و همچنین باید از اتو هم استفاده کنم؟؟؟؟
موس نیوآ خوبهنقل قول:
سرم مو سریتا در ایرانی ها
در خارجی ها هم Revlon و فیتو
خارجیا اولی از 20 تا 40 و دومی 100 تومن!
سریتا رو قیمت ندارم ...زیر 20 تومنه
خب ژلتون رو عوض کنید ببینید تغییری ایجاد میشه؟ از ژل های نیوآ استفاده کنیدنقل قول:
متاسفانه مدل های مو رو باید از متخصصش که معمولا آرایشگر ها هستند سوال کنید...برای این کار تاپیکی در همین بخش ایجاد شده!نقل قول:
تافت های خارجی رو ترجیح میدم
برای درخشندگی از تافت دایموند گلس نیوآ استفاده کنید بعد از حالت دادن به موها
برای زخامت مو شما باید چند ماه از لوسیون های تقویتی به همراه کپسول های تقویت مو و ناخن استفاده کنید.....هیچ حالت دهنده ای مو رو ضخیم نمیکنه! فقط ژل های قوی که مو رو خشک میکنند میتونن یه همچین حالت موقتی ایجاد کنندنقل قول:
شما موهای نازک و شکننده خودتون رو درمان کنید
پیشنهاد میکنم موهاتون رو کوتاه کنید!
با ژل نمیشه!نقل قول:
اگه موهاتون لخت و صاف هست با سشوار رو به پایین بزنید....البته باید مو تمیز باشه...و اصلا گره در مو نباشه....وقتی رو به پایین صاف کردید مو رو...با خمیر مو یا واکس موی مشکی گتسبی حالت بدید و بعد از برای تثبیت از تافت شماره 3 یک برند معتبر استفاده کنید!
این ویدئو رو در یوتیوب حتما نگاه کنید البته این از واکس قرمز استفاده کرده
کد:https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&list=PL85B225DDD289A35C&v=enmO29I7tQo
نقل قول:
Ali_softcenter;7982997
برای زخامت مو شما باید چند ماه از لوسیون های تقویتی به همراه کپسول های تقویت مو و ناخن استفاده کنید.....هیچ حالت دهنده ای مو رو ضخیم نمیکنه! فقط ژل های قوی که مو رو خشک میکنند میتونن یه همچین حالت موقتی ایجاد کنند
شما موهای نازک و شکننده خودتون رو درمان کنید
پیشنهاد میکنم موهاتون رو کوتاه کنید!
دوست عزیز ممنون میشم یه لوسیون و کپسول خوب بهم معرفی کنین.....
حالا سرم مو یا موس؟ البته برای قبل از اتو کردن فقط میخوامنقل قول:
بعد گفتین از 20 تا 40 هس مگه مدل مختلف داره؟
نیاز به یک واکس و یه ژل هم دارم
شوما کدوم برندو پیشنهاد میدین؟(صرف نظر از قیمتش)
خمیر مو ک Lakme پیشنهاد کردین درسته؟
ممنون