من نصب کردم کاملا راحت انجام میشهنقل قول:
Printable View
من نصب کردم کاملا راحت انجام میشهنقل قول:
کیفیت میکرفن این تبلت در حد فوق العاده هست. من برنامه زبان نصب دارم برا گویش. دیگه ازین چی بالاتر!نقل قول:
Sent from my WM8850-mid using Tapatalk 2
چه برنامه ای برای زبان دارید .خصوص برا آموزش بچه ها؟نقل قول:
سلامنقل قول:
برای تست میکرفن میخاید تافل تست یا ازمون تست مهارتهای زبان رو از بازار دانلود کنید.
برای بچها هم نسخه های big city small. رو نصب کنید عالیه.
از حروف گرفته تا مکالمه داره
Sent from my WM8850-mid using Tapatalk 2
سلام دوستان
من دیروز ورژن۲ این تبلت رو خریدم
چندتا سوال داشتم
اول اینکه چجوری میره تو ریکاوری؟
دوم اینکه cwm رو چجوری میشه واسه این اضافه کرد؟
سلامنقل قول:
فعلا cmw نیومده براش. برای حالتچرکاوری ولوم بالا و پاور رو نگه دارید تا روشن بشه
Tapatalk HD Axpad V1
سلام من یه تبلت axtrom v1 دارم ، برای اتصال به اینترنت ار مودم 3g استفاده میکنم اما توی قسمت setting تبلت 3g networkنیست کسی علت رو میدونه؟
سلام
برای نصب بازی های گرافیک بالا باید چه نوع دیتایی رو بریزم؟
مثلا باید mali باشه یا tegra و ... ؟
سلام
من اكسپد 1 دارم روش رم 16 انداختم طبق اموزش تو اين سايت پارتيشن بندي كردم با MiniTool Partition Wizard Home Edition 7.1 .به اين صورت 13 تا فت 32 و1 گيگ حافظ ext3 و يك گيگ بابت swap تو تبلت حافظه 13 فت 32 رو شناخت ولي چند تا مشكل دارم
1-بعضي از يازي ها رو رم نصب نميشه مث فيفا13 مث سونيك مث چند تا برنامه خبري فارس نيوز ولي وقتي حالت نصب رو حافظه خود تبلت ميذارم نصب ميشه ! اين مشكل چطوري قابل حل
2-برنامه لينك2 اس دي بز ميكنم نوع اس دي رو نميشناسه و ميگه انتخاب كن fat32 ext 2 ext3 ext 4 هر كدوم انتخاب ميكنم نميشناس
.وقتي تو قسمت ستينگ بعد استوري ميرم ي گزينه هست حالت نصب رو مموري كارت ميشه گذاشت و وقتي ميزارم 90درصد برنامه ها نصب نميشه ! ولي تو قسمت اپليكشين ميرم برنامه هاي كه تو حافظه تب اومد رو ميشه موو كرد تو اس دي كارت ولي وقتي موو ميشه ديگ كار نميكنه و شكل ايكون تغيير ميكنه .
3- بازي اسفالت 7 هم رو تبلت نصب نميشه
ممنون ميشم راهناميم كنيد
در ضمن نميخوام روت كنم چون گارانتيش ميپره .
mail400نقل قول:
بعدش آنروت میکنید خب!!نقل قول:
به لینک مراجعه کنید اونجا توضیح دادم
بسته به فریمور توی قسمت وایفای و یا قسم دیتا میباشد.برسی کنید در صورت نبود فکتور ریست با کلید وولوم بالا و پاور رو در حالت خاموش نگه دارید سپس بعد دیدن پیام یه دفه کلید پاور رو بزنید:n01:
نقل قول:
ممنون از جواب كاملتون .فقط يه سوال اگ روت كنم بعد ها واس تب مشكلي پيش بياد ميه ان روت كرد ؟
لينك يا شماره پست كه روت و ان روت ميكنه ميديد ؟
اگه روت نكنم ميشه بازي هاي كه رو مموري تب نصب ديتاشو لينك كردن به مموري كارت ؟
به چه صورتي ميشه بازي نصب شده رو مموري تب رو لينك كرد ديتاش رو مموري كارت
ممنون از همه دوستان
اگه روشن بشه بله میشه انروت کرد اگه نشه هم که مهم نیست شرکت هم متوجهش نمیشه.نقل قول:
بدون روت لینک کردن امکان نداره فعلا.
با لینک sd راحت اما روت پیش نیازو لازمه
لینک پیست قبل که دادم صفحه اول تاپیکش.
موفق باشید
Tapatalk HD Axpad V1
سلام منم همين مشكل رو دارم اصلا تو تنظيماتم از 3G حرف نزده يه راهنمايي ......نقل قول:
دوستان من وقتی می خام برنامه ها رو ببرم توی SD Card
اصلا گزینه Move to SDCard نداره...
چی کار باید کنم که انتقالشون بدم ؟
===========================
راستی بخام کارتون بریزم روش
بهترین فرمت که بخام تبدیل کنم چیه و
با چه برنامه ای اون رو پلی کنم ؟
سلامنقل قول:
بعضی برنامه ها قابلیت انتقال به مموری ندارند و شاید از همان ابتدا تو مموری نصب شده باشه!! از اپلکیشن مننجر خود تب استفاده کنید.
هرفورمت دوست دارید تبدیل کنید کیفیت دست خودتون و با mxplayer pro. تماشا کنید.
Tapatalk HD
سیم کارت میخوره ؟
فلش و مودم 3g رو قبول میکنه ؟
استفاده اینترنتی میخوام. و فقط از سیم کارت و مودم 3جی میتونم استفاده کنم
سلام اساتید عزیز
من یه مدل اکستروم 7E02 خریدم سیمکارت خور اما نمیدونم چه جوری از اینترنت سیمکارتش استفاده کنم لطفا جهت راه اندازی اینترنت توسط سیمکارت این مدل اگر دوستان اطلاعاتی دارند بفرمایند
ممنون
کسی از دوستان تا الان با اینترنت سیمکارت تبلت وصل نشده؟
آقا من رام عوض کردم الان تبلتم شارژ نمیشه!چه کنم؟رام اصلی هم نمیتئنم دانلود کنم سرعتش افتضاحه
قیمت مدل 2 هسته ای این تبلت چنده؟
مدل گرافیکش چیه؟
دوستان من وقتی فیلمو با زیرنویس فارسی با پلیر vplayer پخش میکنم زیرنویس اجق وجق میشه
راح حل چیست ؟
480 mail400نقل قول:
Tapatalk HD
برنامشو ندارم اما داخل تنظیمات جایی داره با نام sub encode. که رو دیفالت هست تغییرش بدید به عربیarabic - من از mx استفاده میکنم خوبهنقل قول:
Tapatalk HD
دوستانی که این تبلت رو دارن واقعا ارزشش رو داره ؟ اخه من گوشی اندروید دارم و خسته شدم ، می خوام تبلت اندروید داشته باشم. با توجه به قیمتش ، مشکلاتش تا چه حد قابل تحمله ؟ صفحه نمایشش جوری هست که ادم از دیدنش پشیمون بشه یا نه ؟ ( پیکسل هاش درشت نیست که ؟ مثل گوشی HTC Wild fire )
هنگ زیاد میکنه ؟ مشکل سیستمی خاصی نداره ؟ مثل نصب یه سری برنامه های خاص و ... ؟ تو این رنج قیمت از تبلت های دیگه مثل اوندا و ایناول و ... بهتره یا تو همون حد هاست ؟
ممنون از پاسخ های احتمالیتون. :n16:
اگه AXPAD گارانتی آواژنگ باشه که در بازار حدود 450000 تومن هست دارای رزولوشن 800*480 هست و کیفیتش پایینه و پیشنهاد میشه یه مدل بالاتر که دارای صفحه نمایش IPS باشه خریداری کنید.(البته در صورتی که با بودجه بالاتر مشکلی نداشته باشید)نقل قول:
برای برنامه ها ،بازیهای 3 بعدی سنگین رو اجرا نمیکنه و مجبورید بازیهای 2 بعدی مثل انگری برد و ... رو نصب کنید.
در مقایسه با اوندا و اینوول بستگی داره به اینکه با کدوم مدلشون مقایسه کنید
اصلا تبلت به گرد گوشی نمیرسه!! مگر گرون و خوب.نقل قول:
منکه حاضرم با گوشیم وقت بگزرونم تا با تب.مگر بخوای لینوکس نصب کنی و..
Tapatalk HD
دوستان عزیز
بعضی بازی ها که من نصب میکنم و دیتا هم کپی میکنم موقع اجرای بازی خطا میده که دیتا رو به sd کارت بریزید
ولی تبلت من خودش حافظه داخلیش زیاده و SD کارت ندارم و نمیخوامم بگیرم
راه حل کسی داره ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همین جور که توی این 3 تا عکس که گذاشتم می بینید ....
من اصلا گزینه move to sd رو ندارم
می خاستم ببینم چی کار کنم خب ؟
سلام سلام . خسته نباشید خدمت همه دوست های گلم....
من هم جز axpad دارا شدم...
البته از یکی از دوستم خریدم..
یه سوالی از اساتید داشتم..
راستش می خواستم بدونم از کجا میشه فهمید یه تبلت ذوت شده یا نه؟
و این که چرا رابط کاربری axpade مئ با axpad های دوستام فرق داره اونا آپدیتن؟ اگه آره من چی جوری آپدیت کنمش؟
پیشاپیش ممنون از جواباتون
سلام سلام
من Studios.Fruit.Ninja را روی آکسپدم نصب کردم که از این لینک دانلود کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بازی اجرا میشه . کار مبکنه ولی هر از گاهی کراش میکنه و این ارور میده که عکسشو گذاشتم....
ممنون
سلامنقل قول:
ورژن بازی رو تعویض کنید/نیاز به اینترنت داره کرش میکنه چه بهش اینترنت بدید چه ندید.
موفق باشید
عذرخواهم از مدیران عزیز خلاف قوانین ادرس دادمنقل قول:
اینجا راجب این تبلت داغ تر هست! چه تو ---------.ir و چه این سایت اکثر دوستان از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطالبو برمیدارن.
سلام.
دوستان بي زحمت يكي لطف كنه از قسمت About tablet يه اسكرين شات بگيره بذاره.
و يك سوال اونم اينكه واي فاي اين تبلت ضعيفه يا تو فروم هاي خارجي چرت و پرت نوشتن؟
ممنون
سلام دوستای گلم به سوال داشتم....
من میخواستم برنامه whats up رو نصب کنم ولی شماره تل و اینکه اساماس بده می خواهد ولی اینا سیمکارت نمیخورن آیا میشه کاری کرد درست بشه ؟ ترفندی چیزی؟
بعدش یه سوال هم دارم ایا نیاز که من حتما روت کنمش .......؟می خواهم آپدیتشم کنم آخه.. می ترسم همه جا مگن پای خودتون آدم چشش می ترسه خوب
آقا یکی ب من کمک کنه لطفا
سلام آقا من این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو ریختم (رام جلی بین)تاچش از کار افتاده قبلا هم اینطوری شده بود دوباره رام اصلی ریختم درست شد ولی ایندفعه مموری رو ک میزارم دوباره ب ورژن1.5.2 دانگرید کنم گیر میکنه چیکار کنم اصلا نصب نمیشه
لطفا کمک کنید تو همون اول تو صفحه آپگرید میمونه
سلام اساتید .... من دیروز تبلت خودم رو با ورژنی که خودش شرکت تو سایتش گذاشته آپدیت کردم ولی حس میکنم یکی کندتر شده عادی این موضوع؟
و اینکه حس میکنم یکم تو اجرا فیلم ها صدا خشخش میکنه از ورژن یا مشکل کدک اگه کدک چی جوری حلش کنم ... ممنون
سلامنقل قول:
صدا لک میزنه درسته واسه خیلی از دوستان این مشکل پیش امده.
ولوم صدا رو تا اخر باز کنید درست میشه .لک فقط رو ولوم پایین اتفاق میفته.
کندتر نشده اورکلاک شده به 1500 شاید و حجم برنامه ها افزایش پیدا کرده. مثل morobo. و ...
Sent from my iPad using Tapatalk HD
بله به راحتی نصب میشه سیم تو گوشی باشه و واتس تو تبلت نصب کنید.بعد نصب گزینه Call me. بعد ۴ دقیقه انتظار میاد. رو کال کلیک کنید گوشیتون زنگ میخوره و سریال اکتیو سازق رو بهتون میده به همین راحتی. فقط اخیرا که فیل ت ر شده باید vپیn فعال کنید برای اکتیو شدننقل قول:
وایفای این تبلت خیلی هم قوی هست
روت کنید باز میتونید انروت کنید.
با فکتور ریست و فرمت مموری کارت باید مشکل حل بشهنقل قول: