وقتی امپر کاملا بالا میاد باید اونقد داغ بشه که دستت تحملشو نداشته باشه!!!!!!!!!!نقل قول:
Printable View
وقتی امپر کاملا بالا میاد باید اونقد داغ بشه که دستت تحملشو نداشته باشه!!!!!!!!!!نقل قول:
خب
حالا مشکل از کجاست؟
باید چیگار کنم
یکی می گفت ریل سوختت مشکل داره باید عوض شه
یکی می گفت ریگلاتور باید عوض شه
حالا علت چیه ؟؟؟؟؟؟؟
شما هنوز جواب منو ندادین :n13: به اون حدی که گفتم داغ میشه یا نه؟ :n27:نقل قول:
فک کنم شما همونی هستی که زنگ زدی منم گفتم ای سی یو تست کن روش؟ از کرمان اینا بودی؟
نقل قول:
آره خودمم-وقتی رو گاز خاموش میشه خیلی هم داغ نیس
چه میدونم والا خودمم دیگه قاطی کردم
سلام دوستان
وقت بخیر
حدود 2 هفته پیش یه روا سال 88 پایه گاز گرفتم
در کل به نسبت روا بودن خوبه
ولی امروز هر کاری کردم روی گاز نمیرفت
هنگام باز کردن سویچ چراغ سبز cng روشن میشه ولی بعد دکمه رو که میزنی نمیره رو گاز
مشکل از چی میتونه باشه؟ خیلی از فنی سر در نمیارم
ممکنه نشانگر مخزن گاز به اشتباه بگه که گاز داره؟ از اون دیجیتالی هاست
لطفا راهنمایی کنید
ممنون
لوله های بخاری که میاد به رگلانور چک کن گرفتگی نداشته باشه و گاهی رگلاتورم میگیره آب توش بد دور میزنه.یه فوت توش کن ضرر نمیکنی :n02:نقل قول:
هوا گیری بعدش فراموش نشه :n01:
مشکل برقیه فک کنم :n13:نقل قول:
فیوزا چک شود
ممکنه کلید گاز خراب شده باشه
باید ببری تعمیرکار چک کنه:n26:
نقل قول:
ممنون از پاسخگویی و راهنماییتون
امروز رفتم گاز زدم کپسولش خالی نبود 5 کیلو گاز خورد و بعدش درست شد:n01:
از یه تعمیر کار CNG هم سوال کردم در موردش
گفت اگه خیلی با سرعت بالا بزنی رو دست انداز شیر گاز(دقیقا نمیدونم کدوم منظورشه) اتوماتیک بسته میشه تا دفعه بعد که گاز بزنی برمیگرده به حالت اولش
حالا نمیدونم این گفته چقدر صحت داره
من روز قبلش مسیر خاکی و پر دست انداز رفته بودم
شاید خاسته چیزی بگه که یه وقت من فکر نکنم سر در نمیاره:n06:
چنین چیزی ممکنه؟ امیدوارم دیگه اینطوری نشه
در این زمینه اطلاعاتی دارید بفرمایید ممنون میشم
امکانش هستنقل قول:
ولی اصلا به دست انداز ربط نداره
شیر مخزن یه سوپاپ داره که اگه گاز به شدت ازش خارج شه میبنده
شما گازت خالی بوده وقتی پر کردی کلید را زدی روی گاز و یهو گاز امده داخل لوله و شیر قفل کرده
خیلییییییییییییییی این حالت کم پیش میاد.اگه اینجوریشد دوباره گاز بزن :n02:
اگه میخوای خیالت راحت باشه وقتی چراغ آخری چشمک زن شد بزن رو بنزین و نذار گاز تا ته خالی شه
سلام
من ساکن کرج هستم و محل کارم تهرانه
یه پراید 131 مدل 91/8 دارم چند روزه فکر دوگانه کردنش افتاده توی سرم یه قیمت تقریبی گرفتم تقریبا بهم 800 تا 950 قیمت دادن
950 ماله نماینگی شهاب گاز سوزه
من اصلا کسی رو نمی شناسم به نظر شما دوستان کجا گاز سوز کنم بهتره ؟
مخزن با چه حجمی نصب کم؟
دوستام می گفتن باید کمک فنر های عقب رو تعویض کنم،نظر شما چیه؟خرجش چقرده؟
کسی نیست جواب بده؟
سلامنقل قول:
شرمنده دیر جواب دادم
بسته به نوع لوازم قیمت متفاوته
بهترین لوازم بازار رو برای یکی از دوستان نصب کردم 850 لوازمش شد تقریبا
کافیه یک توک پا بری شوش قیمتها را بهت میدن
لوازم فناوران و مخرن 60 لیتری کاوش بهترینه (سبز رنگ) فک کنم مخزنش حدود 550 تومنه
خواستی خودم در خدمتم با نصب سفارشی.پیام خصوصی بده
آره عقب ماشین نسبت به جلو پایین میافته که باید فنر cng بندازی (قیمت از جلوبندی ساز قیمت بگیر )
یا علی
سلام دوستان کسی میدونه چجوری میشه صدای غرغر رگلاتور سمند ef7 رو رفع کرد
این صدا مخصوصا وقتی گاز کم باشه خیلی زیاد میش
سلامنقل قول:
وقتی داره صدا میده با دست رگلاتور رو سر جاش فشار بده ببین صدا کم میشه.
چون اگه پایه رگلاتور سر جاش لق باشه لرزش رگلاتور باعث ایجاد صدا میشه. که برای رفع مشکل باید زیر پایه رگلاتور واشر لاستیکی نصب کنید.
البته رگلاتور سالم لرزش نداره.
شاید با باز کردن و سرویس رگلاتور لرزش برطرف بشه.( من چیزی در مورد سرویس کردن رگلاتور گاز نمی دونم )
رگلاتور یه پیچ داره واسه هواگیری (از آب رادیاتوری که ازش رد میشه) .... رگلاتور را هواگیری کنید ...نقل قول:
نقل قول:
سلام
من همچین پیچی ندیدم.میشه آدرس بدین!
لرزش رگلاتور در حقیقت لرزش دیافگرام رگلاتور هستش که یک ایراد شایع تو رگلاتور ها هستش.
وقتی موتور سرد است اقدام کنیدنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه بیشتر توضیح بدین چجوری باید اینکارو بکنیم؟نقل قول:
یعتی این کارو بکنیم صدا رفع میشه؟
من شنیدم باید زیر براکت رگلاتور لاستیک بذاریم تا ارتعاشاتش به بدنه منتقل نشه که صدا بده
اول اینکارو انجام بده اگه حل نشد لاستیک بذار !
سادس ... وقتی ماشین کاملا سرده روشن کن و اون پیچو شل کن تا حدود نصف استکان آب بیاد بیرون بعد پیچو ببند و ماشینو خاموش کن ... آب رادیات اگه کمه میزون کن ... دوباره روشن کن بذار اینبار گرم شه .... ببین بازم صدا میده؟
.................................................. ...........................
دیگه اگه بیشتر از این توضیح و عکس میخوای باید خودم خدمت برسم :n02:
ممنون از جوابت داداش:10:نقل قول:
لاستیک گذاشتم در حد تیم ملی:n19: از اون واشر لاستیکی های کلفت.ولی اونقد که باید نتیجه نگرفتم.
شما این هواگیری رو انجام دادی؟نتیجه میده؟:n13:
امروز یه ef7 مدل 91 تو صف گاز دیدم اصلا رگلاتورش صدا نمیداد راستش حسودیم شد
رو گاز بود ولی صداش مث حالت بنزین بود
مث اینکه این یه مشکل شایع نیست چون جایی ندیدم راه حل درست درمون (که کلا قال قضیه رو بکنه و اساسی درست شه) گفته باشن
کسی میتون یه عکس از داخل رگلاتو و متعلقات و نحوه کارش بذاره؟
سلامنقل قول:
من دو تا فایل در این مورد اپلود کردم:
پست دومی مونده به آخر.
نقل قول:
بیژن جان فایل هایی که اونجا گذاشتی دان کردم ولی باز نمیشه میگه demaged!!!:n13:
میشه سالمشو همینجا آپ کنی دادا؟:n01:
نقل قول:
سلام
مشکل از خود سایت پرشین گیگ هستش.
اینم دو تا فایل:
البته ساختمان این دو تا رگلاتوری که تو این دو تا فایل هستش خیلی شبیه ساختمان رگلاتور ef7 هستش .
این صدای غرغر رگلاتور دیوونم کرده:n28:
یکی به دادا برسه خواهشا:42:
من قبل این ماشینم یه پارس داشتم اصلا رگلاتورش صدا نداشت اون به این نمیخوره؟
یا مال پراید؟
خودتو کشتی تو با این رگلاتور :n02:نقل قول:
اگه تهران تشریف داری یه سر بیا پیش خودم یه نگا بش بندازم :n06:
اگه ورودی و خروجی رگلاتور ها مثل هم باشن میشه !
نه داداش تهران نیستمنقل قول:
وقتی میزارمش رو بنزین از صداش لذت میبرم ولی وقتی میذارم رو گاز رو اعصابمه:9:
نمیدونم چکار کنم:23:
یه جا خوندم نوشته بود فشار گاز تو ریل سوخت برا رگلاتور موتور xu7 کمتر از فشار گاز تو ریل سوخت ef7
اگه درست باشه که فک نمیکنم به هم بخورن؟درسته؟
xu7 رو نمی دونم.
ولی قراب بود پراید های پایه گاز سوز مثل Ef7 ، انژکتور های گازشون رو خود منیفولد نصب بشه و مثل Ef7 ریل گاز داشته باشن.
رگلاتور های اونا مطمئنا به ef7 میخوره.
شما که اینقدر پیگیر هستین.رگلاتور رو کامل از رو ماشین باز کنید.سر پیچ ورودی و خروچی گاز به رگلاتور رو باز کنید.و با اسپری انژکتور شور از طریق این دو تا سوراخ داخل رگلاتور رو شستشو بدین. تا کثیفی ها بیرون بیاد. شاید مشکل برطرف بشه.چون به مرور زمان داخل رگلاتور روغن سیاه رنگی جمع میشه که داخل گاز هستش.
[QUOTE=bijandarbari;8111259]xu7 رو نمی دونم.نقل قول:
شما که اینقدر پیگیر هستین.رگلاتور رو کامل از رو ماشین باز کنید.سر پیچ ورودی و خروچی گاز به رگلاتور رو باز کنید.و با اسپری انژکتور شور از طریق این دو تا سوراخ داخل رگلاتور رو شستشو بدین. تا کثیفی ها بیرون بیاد. شاید مشکل برطرف بشه.چون به مرور زمان داخل رگلاتور روغن سیاه رنگی جمع میشه که داخل گاز هستش.[/QUO
نه رگلاتوراشون بهم نمیخوره
اولا اون روغنا رو باید با شستن قطعات داخل رگلاتور با بنرین تمبز کرد نه اسپری
ثانیا روغن ربطی نداره به اون صدا
درسته رگلاتورا بهم نمیخورن و فشاراشون با هم فرق داره مگر اینکه بشه تنظیمش کرد در حد رگلاتور خودتان (که میشه)
دوست عزیز رگلاتور را باید باز کرد و ریز ریزشو با بنزین شست.اسپری بی فایدس
ضمنا اون صدا ربطی به اون روغنا نداره
من رگلاتور رو یه بار از رو ماشین باز کردم ولی نتونستم اون قسمت جلوش رو باز کنم خیلی سفت بود و یکمی هم ترسیدم که نتونم جمعش کنم
اگه اون قسمت جلوش باز بشه فنرش نمیزنه بیرون؟
میشه راحت جمعش کرد؟
سلام
من دو روز پیش یک پراید دوگانه سوز با موتور hp+ تحویل گرفتم. البته تو ثبت نام نوشته بود پایه گاز سوز.
تو دفترچه نوشته که باید بعد از هر 1000 کیلومتر که از گاز استفاده کردید یک باک از بنزین استفاده کنید. اگر پایه گاز سوزه چرا این جمله رو تو دفترچه راهنما نوشته؟
ضمنا ماشین موقع روشن شدن رو بنزین روشن میشه و چراغ CNG شروع می کنه به چشمک زدن و بعد از مدتی چراغ رو CNG روشن می مونه. اگر ماشین با بنزین کار بکنه و بعد رو بنزین هم که خاموش بشه موقع روشن شدن مجددا اتوماتیک می ره رو CNG
سلام دوست عزیر
پراید دوگانه سوز با موتور hp+ یک موتور بنزینی هستش.موتور پایه گاز سوز از اول باید طراحی بشه ، نه موتور پراید که از اول بنزینی بوده!!! نوشته پایه گاز سوز اینجا منظورش فابریک گاز سوز کارخانه ای هستش.تنها موتور پایه گاز فعلا روی سمند ای اف 7 میباشد.
ماشین رو بنزین هم که خاموش بشه موقع روشن شدن مجددا اتوماتیک می ره رو CNG بخاطر اینکه اینجور برای ای سی یو تعریف شده!چیز خیلی عجیبی نیست.ضمنا باید بدونید تا موتور به دمای نرمال نرسه روی گاز نمیره فقط چشمک زنه
سلام
پراید 86گاز سوز کارخونه دارم
زمانی که حدود80درصد گاز رو مصرف میکنم نشانگر از سه چراغ سبز در عرض کلا یک دقیقه به دو چراغ بعدش یک چراغ وبعدش نارجی میشه
وتاآخر نارجی می مونه بعضی وقتا تا60کیلومتر هم با چراغ نارجی رفتم علتش چیه وچطوری بایدرفعش کنم
نقل قول:
این مورد بخاطر اون درجه (گیج) عقربه ای هستش
اگه نظر من واست ملاک باشه عرض کنم که اون درجه رو عوض نکن چون اولا همین درجه کلی قیمتشه دوما بازم مثل همین کار میکنه!!!
ضمنا شما باید ملاک رو 4 چراغ در نظر بگیری
چراغ چهارم اصولا دیر خاموش میشه
سومی رود تر
دومی هم مثل سومی
چهارمی کمی دیرتر از بقیه جون ذخیره محسوب میشه
سلام
هنوز یک هفته نشده که پراید پایه گاز سوز گرفتم حسابی حالم رو گرفته.
چند روز روی گاز خوب کار می کرد تا اینکه امروز روی گاز شروع کرد به ریپ زدن و بعد خاموش شد.
وقتی استارت زدم و ماشین روشن شد، تا وقتی چراغ سی ان جی چشمک می زد خوب کار می کرد همین که چراغ سی ان جی ثابت موند ماشین شروع کرد به ریپ زدن و هرکاری کردم رو بنزین نرفت و ماشین خاموش شد.
مجددا استارت زدم و روشن کردم در حالی که چراغ سی ان جی چشمک می زد به راحتی روی بنزین رفت و دیگه ریپ نزد. همین که مجددا روی سی ان جی گذاشتم ماشین خاموش شد.
بنزین و گاز هم پر هست.
چون هنوز کارت گارانتی ام نیومده نمی تونم ماشین رو به نمایندگی ببرم و حسابی منو تو فکر برده و حالم گرفته شده. علت از چی می تونه باشه؟
داداش غصه نخور.... حقیقت پسر خاله من از سال 87 داره با این سیستم گاز ماشینش دست و پنجه نرم میکنه... فکر میکنم مشکل شما از سنسوری چیزی باشه... یا شیر دریچه گازشه... ایشالا درست میشه ... ببرش تنظیم موتور یه نگاه کنه میفهمه از کجاشه... شاید کارتت حالا حکحالاها نیادنقل قول:
کوروش جون بچه شهر خودمونی.... یه ادرس بهت میدم کارش درسته.... پسر با معرفتیه.... ببرش اخر باغ حوض تنظیم موتور فاخر....
سلام دوست عزیزنقل قول:
چراغ cng چشمک زن به این معنیه که موتور در حال مصرف بنزین است و در تلاش برای رفتن به گازه.ثابت که شد بنزین قطع میشه
ماشین شما نیاز به دیاگ داره
اگر با دیاگ رفع شد که هیچ.اگه نشد بهیچ وجه اجازه تعمیرات ندهید که گارانتی نمیپذیرد
دیاگ بزنید عیب مشخص میشه
نقل قول:ممنون از راهنمایی شمانقل قول:
خوشبختانه دیروز روی گاز خاموش نشد و خوب کار می کرد. به یک تعمیرگاه نشان دادم و اصلا به اون دست نزد فقط گفت مقداری رانندگی بکن شاید برطرف بشه از تو کارخونه رطوبت داخل مسیر گاز باقی مونه برطرف می شه!
سلام به همه
بالاخره موفق شدم صدای غرغر رگلاتور سمند ef7 رو بطور کامل رفع کنم
اگه کسی طالب هست بگه تا آموزشش رو بذارم
ممنون میشم بگین!!!نقل قول: