gtx 660m چی در مقایسه با 9800 ضعیف تره که حتی فریم ریت 4.5 و 5 میده در حالت دایرکت 11 و ultra
Printable View
gtx 660m چی در مقایسه با 9800 ضعیف تره که حتی فریم ریت 4.5 و 5 میده در حالت دایرکت 11 و ultra
لینک های کرک پست اول اصلاح شد.
من بازی رو نصب کردم.....
کرک هم ریختم....
اجرا که میکنم هیچ اتفاقی نمی افته :(
مشکل چیـــه؟
استیم رو نصب کن ...نقل قول:
خب از اول اینارو بگو :31:نقل قول:
داداش 9800 رو دست کم گرفتی ... ؟؟؟!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به خاطر اینکه DX11 ساپورت نمیکنه گزینه های Tessellation و DOF غیر فعاله
در رزولیشین 1280×1024
اکثر مواقع FPS بین 25-30 ـه ، جاهایی هم که شلوغ میشه و درگیریه میاد رو 20
کسی میدونه من چطوری میتونم ویندوز سون 64 بیتی رو آپدیت کنم ؟ (البته ویندوز من نخسه اورجینال نیست !)
فکر کنم تنها راه حلی باشه که بتونم بازی رو اجرا کنم ....
مگه با نسخه ی 32 بیتی فرقی هم داره تو آپدیت ؟نقل قول:
ویندوز منم ارجینال نیست اما آپدیت کردم ....
control panel/windwos update
همون کار رو میکنم ولی آپدیت نمیشه...می نویسه checking for update بعدش همین جوری میمونه...نقل قول:
ویندوز منم ارجینال نیست اما آپدیت کردم ....
control panel/windwos update
لطفا یکی سیو بازی رو بده و بگه باید کجا کپی کنم...تو my document که سیوش نیست...
سلام دوستان ... من بازی رو نصب کردم یه سه چهار تا مرحله ام رفتم اما بدش دیگه مرحله ی بعدو نمیاره .. کلا یعنی کانتینیو نمیشه دیگه و این ارور میاد :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام من بازی و ندیدم از نظر گرافیکی و سخت افزاری از Assassin's Creed III کمتره یا بیشتر
چون میخواستم بدونم رو لپ تابم چه جوری اجرا میشه ؟
در ضمن این بازی
با
cpu : core(tm)i5
ram:6 gig ddr3
graphic : radeon hd 6470m
خوب اجرا میشه یا نه ؟ Assassin's Creed III و call of duty اجرا شده بدون مشکل
برای منم گاهی گیر میکنه
همون موقعی که میزنه checking for update
زیرش نوشته get update for other microsoft...
روی find out بزنی ie رو میاره بالا و وصل میشه
اگر وصل نشد
بزن برای آپدیت چک کنه ، بعد همون موقع view update history رو بزن و اوکی کن
آپدیت 971033 رو نگیر تا ریجستری ویندوزت از بین نره
به راحتی اجرا میشه البته فکر میکنم باید تنظیمات رو روی Normal یا High بذاری.نقل قول:
من با این سیستم رو حالت اولترا بدون کوچکترین مشکلی بازی می کنم (سمت چپ اون اعداد امتیاز سخت افزاری توی ویندوز 7 هست)نقل قول:
Processor AMD Athlon(tm) II X4 631 Quad-Core Processor 7.2 Memory (RAM) 8.00 GB 7.4 Graphics NVIDIA GeForce 9800 GT 6.8 Gaming graphics 4095 MB Total available graphics memory 6.8
رو متوسط اجرا میشه ( ایناروoff کنید :نقل قول:
با سلام من بازی و ندیدم از نظر گرافیکی و سخت افزاری از Assassin's Creed III کمتره یا بیشتر
چون میخواستم بدونم رو لپ تابم چه جوری اجرا میشه ؟
در ضمن این بازی
با
cpu : core(tm)i5
ram:6 gig ddr3
graphic : radeon hd 6470m
خوب اجرا میشه یا نه ؟ Assassin's Creed III و call of duty اجرا شده بدون مشکل
MSAA,Global Illumination,Tesselaion,FXAA,TExture filtering) ، توضیحاتی راجب گرافیک تو صفحه ی قبل داده شده میتونید ببینید که بازی خیلی سنگین هسش و سنگینتر از ACIII
بدون DX11!نقل قول:
من با این سیستم رو حالت اولترا بدون کوچکترین مشکلی بازی می کنم
اینام امتیازاتی که ویندوز من میده
Processor intel core i7 3610 7.8 Memory (RAM) 8.00 GB 7.8 Graphics NVIDIA GeForce gtx660m 7.2 Gaming graphics hd graphic 4000 7.2
سلام خدمت همه دوستان
آقا من بازی رو نصب کردم ... کرک اسکیدرو رو هم ریختم ... سیستم رو هم ریستارت کردم ... ولی وقتی بازی رو اجرا میکنم هیچ اتفاقی هم نمیفته ... دقیقا همین مشکل رو واسه کال آف دیوتی هم داشتم نتونستم کاریش کنم.
خواهشا راهنمایی کنید اگه هم باز هم باید از نرم افزاری استفاده کنم لطفا با لینک دانلود بدید ممنونم.
دوستان مشکل کرش کردن حین بازی حـــل شد !:20:
باید کارت گرافیک رو آپدیت می کردم ! یعنی قبلا آپدیت کرده بودم ولی ایندفعه چک کردم دیدم آپدیت پاک شده!!! و ورژن قدیمی قبلی هست..دوباره آخرین آپدیت رو نصب کردم مشکلم حل شد
هر کسی میره تو بازی بعد از چند دقیقه کرش میکنه میاد بیرون.... آخرین آپدیت کارت گرافیکش رو دانلود و نصب کنه درست میشه...
سلام.
این ارور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه جوری حل میشه ؟
گرافیکم ati هستش. درایور جدید هم ریختم.
سلامنقل قول:
دوستان من هم بعد از نصب بازی وقتی میخوام بازی رو اجرا کنم با همین پیغام مواجه میشم
کسی از دوستان راه حل رو میدونه ؟
البته فقط پیغام hitman5 has stopped working
راه حل کلی اجرای بدون دردسر بازی رو براتون میگم : ( خودم همین روشها رو انجام دادم و موقع اجرای بازی ها هیچ مشکلی برام پیش نیومد )
1 ) آپدیت آخرین درایورهای سخت افزاری ..... نرم افزار های زیادی برای این کار وجود داره که خودم به شخصه از نرم افزار Slimdriver استفاده میکنم .
2 ) آپدیت ویندوز ===> از طریق مسیر زیر امکان پذیره ==> Start/Control panel/Update windows/check for update
3 ) نصب استیم و آپدیت کردن استیم ..... میتونید از همین لینک استفاده کنید ..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4 ) دانلود آخرین نسخه دایرکس و Microsoft NET Framework
در آخر مطمئن باشید بعد از انجام این مراحل مشکلی براتون پیش نمیاد ..... من با همین روش بازی ها زیر رو بدون هیچگونه مشکلی اجرا کردم :
PES2013
Black ops2
Need for Speed Most Wanted
Hitman Absolution
و ....
این کرک پسوردش چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یه جونمرد لطف کنه محل SAVE های بازی رو بهمون نشون بده لطفاً ...
دوستان بازی نسخه BLACKBOX رو نصب کردم ولی روی بازی که کلیک میکنم هیچ عکس العملی نشون نمیده اصلا انگار بازی رو ران نکردم
این مشکل از کجا میتونه باشه؟
روی 2 تا سیستم دیگه اجرا شده بازی
درایور گرافیک هم آخرین ورژن هست
ویندوزم آپدیت کردم
کرک اسکیدرو بریز و استیم رو هم نصب کم احتمالا درست میشهنقل قول:
واسه نسخه blackbox جواب داد
C:\Users\<user>\AppData\Local\SKIDROW\203140\Stora geنقل قول:
دوستان من این فیکس رو ریختم تو پوشه بازی به راحتی تو ویندوز 8 اجرا شد در حالیکه قبلا stopped working میداد ولی الان به راحتی اجرا میشه
آپدیت v1.0.438.0 توسط SKIDROW منتشر شد!
Release name: Hitman Absolution v1.0.438.0 Update-SKIDROW
لیست تغییرات
This patches provides the following improvements:
- Players using the Russian language will no longer crash as soon as they use the sniper rifle.
- Various issues that have been seen on specific configurations that caused the game to not be able to start up at all have been addressed.
- Problems with the Sniper Challenge Unlocks not carrying over into Hitman: Absolution have been addressed. On first starting the patched game you will receive your unlocks.
o Note that North American users that have been provided the Sniper Challenge by Gamestop will need a separate unlock key in addition to this. Gamestop can provide these.
- Problems with negative level-scores have been fixed. Newly accomplished positive scores will be needed to erase your incorrectly remembered negative scores.
- A problem with keyboard and mouse controls where users would accidentally melee attack a person next to them when they intended to throw an item has been addressed.
- Legal and Intro movies can now be skipped immediately on startup after the game, on all launches but the very first on a machine.
- DirectX 10 hardware can now enable the simplest version of the Depth Of Field effect.
- Problems with audio occasionally being muted after ALT-TAB have been fixed.
- Various localization fixes.
- Miscellaneous other stability and general improvements based on crashes we have seen coming in.
دانلود: حجم: 7.7 GB !!!
حجم آپدیت در استیم حدود 400 MB هست!
فعلا دانلود نکنید تا مشخص بشه فایل های مهم و اساسی که مشکل صدا و کرش کردن رو حل میکنه چیا هستن بعد اونها رو دانلود کنید....
منبع : بازی سنتر
سلام.
کسانی که مشکل Failed to initialize DirectX رو دارن فقط مشکلشون با آپدیت کردن ویندوز درست میشه همین. من همه راه هارو امتحان کردم آخرش آپدیت کردم ویندوز رو و درست شد. آپدیت هم به این صورت : Control Panel > Windows Update و بعدش میزنید Check for Updates و بعد از چند دقیقه که چک کردن تموم میشه میزنید install updates.
مشکل بعدی اینه که الان تو بازی نمیتونم depth of field و Tessellation داشته باشم که گویا برای DirectX11 هستش. هیچ راهی برای فعال سازیش وجود نداره؟ اینجوری گرافیکش خیلی لذت بخش نیست.
کاور اوریجینال بازی :
به پست اول هم اضافه شد.
دوست عزیز بنظرت چیارو رو آپدیت کنم بهتره ؟ چون آپدیت ویندوز خیلی طول می کشه. منظورم اینه که از لیست آپدیت، کدوم ها رو تیک بزنم؟نقل قول:
ویندوز من 7 64bit هستش.
اتفاقا منم میخواستم همینکارو بکنم ، کلی هم سرچ کردم چیزی پیدا نکردم. دیگه آخرش مجبور شدم بزنم همش آپدیت بشه.نقل قول:
دوست عزیز بنظرت چیارو رو آپدیت کنم بهتره ؟ چون آپدیت ویندوز خیلی طول می کشه. منظورم اینه که از لیست آپدیت، کدوم ها رو تیک بزنم؟
ویندوز من 7 64bit هستش.
الان چند مگابایت شده ماله شما ؟
نکته : من قبلش چک زدم نوشت 900 مگ و بعدش رفتم داخل دی وی دی هیتمن هرچی آپدیت و درایور و ... xnfs - framenet - vga driver - redist - diretx و ... خلاصه هرچی توش بود رو نصب کردم ، بعدش دوباره زدم چک آپدیت شد 550 مگ ، حجمش کمتر شد.
قبل از اینکه آپدیت کنی ، میخوای این دو تا فایل رو بگیر و بریز تو فولدر های مربوطه :
d3d11.dll
هر کدوم فرق داره ، یکیش رو بریز تو فولدر system32
اون یکیش هم تو فولدر sysWOW64
هر دو فولدر داخل فولدر windows در درایو C هستش.
بریزشون و ببین میره تو بازی ، خبرشو بهم بده ممنون.
کلا اروره مزخرفیه ، به خاطر عدم توانایی ویندوز در لود فایل d3d11.dll هستش.
دانلود از این سایت پولکی هستش. میشه تو یه mediafire یا مشابهش آپ کنید.نقل قول:
دوستان یه سوال. من چک پوینت ها را که ت وبازی فعال می کنم وقتی از بازی میام بیرون و بعدا که بازی و اجرا می کنم و continue و میزنم از اول بازی میاره. چیکار باید کرد؟
دوست عزیز لینک ها منقضی شدن. من که نتونستم دانلود کنم. اگه امکانش هست ایمیل کن:نقل قول:
ویرایش:
میبخشید قضیه دانلود حل شد الان دانلود کردم.
آقا ابن کرکی که صفحه اول گذاشته شده پسوردش چیه ؟؟
ایمیل کردم برات. ولی لینک ها درسته. الان خودم دانلودشون کردم. باید روی ایجاد بینک مستقیم کلیک کنی ( بعد از 60 ثانیه البته)
دوستان لازمه که اکانت استیم بسازم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ در ضمن این پسورد کرک که تو صفحه اول گذاشتین چیه؟؟؟؟؟
نه لازم نیست ، حداقل برای من که لازم نبود.نقل قول:
دوستان لازمه که اکانت استیم بسازم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آقایون دستم به دامنتوتن هر کاری می کنم .درایور ها رو آپدایت کردم . ویندوزم . بازم استاپد ورکینگ میزنه ارور مینویسه APPCRASH مشکل چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منم همین مشکل رو داشتم...نقل قول:
کارت گرافیک رو آپدیت کردی ؟ آگه کردی باید دوباره نصب و آپدیتش کنی...
الان همین کار رو کردم فعلا که کرش نکرده...
درضمن
شما استیم نصب کردین ؟ اگه آره باید آپدیتش کنید .......
فایل steamclient.dll موجود در محل نصب نرم افزار یا محل نصب بازی را حذف کنید و برنامه را اجرا کنید و بذارید آپدیت بشه..