گرافیک من ATI یعنی بازم ورژن قدیمی تر نصب کنم ؟؟؟نقل قول:
Printable View
گرافیک من ATI یعنی بازم ورژن قدیمی تر نصب کنم ؟؟؟نقل قول:
راستش نمیدونم حالا میخوای نصب کن ضرر نداره اکه نشد همین جدیدو نصب کن .
با سلام دوستان عزیز..
من یه کاری کردم که نباید میکردم...
تو بخش تنظیمات کنترل بازی کلید jump رو از روی space ورداشتم و دیگه هر چی رو کیبورد زدم اصلا نمیگیره جاش خالیه الان... چرا اینجوری هست.. واسه بقیه کنترل هاشم وقتی میزنم که یه کلید جدید نسبت بدم از رو کیبورد نمیگیره !!
مرسی
سلام.
لینک کرک ریلودد صفحه اول از کار افتاده...
ممنون میشم درستش کنید...
لینک کرک ریلودد پست اول مشکلی نداره.نقل قول:
بعضی از انتی ویروس ها اون رو ویروس تشخیص می دند. اول آنتی ویروستون رو غیر فعال کنید و بعد دانلود کنید.
کسی به این مشکل من بر نخورده ؟؟؟؟؟ یه بازی دانلود کردیم اونم داغون :sq_3:
این ارور رو میده :
AC3SP.exe has stopped working :41:
ویرایش : ما که بیخیال black box شدیم و داریم نسخه Reload دانلود میکنیم کلا به ما نیومده بازی با حجم کم بازی کنیم .:sq_3:
سلام میخواستم ببینم حداقل سیستم مورد نیاز و سیستم پیشنهادی برای این بازی چیه؟ لطفا جواب بدین ممنون
سلام . مثل اینکه بازی وقتی رو حالت DirectX 11 اجرا میشه مشکل افت فریم ( FPS ) داره .... برای مثال من با AMD RADEON HD 7970 GHZ Edition همون اول بازی با ورود به شهر بوستون تا 20 فریم هم افت دارم ... در حالی که در حالت عادی رو 60 فریم لاک می کنه ...
این مشکل رو خود Ubisoft پذیرفته و در حال رفع مشکل هست ... مثل اینکه به زودی یک پچ برای رفع مشکل ارائه خواهد شد .
این مشکل رو تقریبا همه کاربرانی که کارت گرافیک با قابلیت پشتیبانی از DirectX 11 دارند کموبیش تجربه کردند ... پس منتظر باشید.
یعنی این نسخه از بازی که تو بازار هست مشکل داره؟ نگیرم؟نقل قول:
درود دوستان گلم
من بازی رو نصب کردم خوب هم اجرا میشه به یه جایی رسیدم به نام بوستون اونجا یه جاهایی یه کم گیر میکنه و حرکات کند میشه جریان این چیه؟
من تمامی سری بازی های اساسین رو دارم اینجوری ندیدم گیر کنه
خواهشمندم اگر راه حلی برایش هست مرا راهنمایی کنید سپاسگذارم
منم این مشکلو داشتم البته رفتم مغازه گفتم 5 تومن میگیری یه بازی درست بده معذرت خواهی کرد گفت کرکش خراب بوده و از این حرفا بعدشم یه دی وی دی آپدیت بهم داد نصب کردم درست شد خیلی عجیبه معلوم نیست چی به چیه !:sq_12:نقل قول:
کسی هست لینک DLC های بازی رو بذاره ! لینک خوب باشه مثل رپید یا نت لود
دقیقا افت فریم منم 20 تا تو بوستون هست و حالت عادی 60نقل قول:
فقط اعلام نکرده کی این پچایی که میگه واسه ی بازی میزنیم رو میدن بیرون؟
من همچنان منتظرم
اینجوری که این رفیقمون گفت مشکل برا همسنقل قول:
من فک کردم ققط برا خودمه
ولی انشالله درست میکنه یوبییییییییییی
داداش اون دی وی دی آپدیت چند گیگ بود یا چند مگ بود ؟؟؟؟ چه جوری بود ؟؟ آخه منم آپدیت دانلود کردم میگه با این نسخه یعنی بلک باکس سازگار نیست :sq_3:نقل قول:
داداش من یه نسخه ای که بلک باکس نبود و 2 dvd 9 بود رو اولین روزی که اومد گرفتمنقل قول:
ولی بازم اپدیتش باهاش سازگار نبود
رفتم بلک باکس گرفتم ردیف شد
ببخشید شما فایلی به نام AC3MP.exe دارین ؟؟ میتونین این رو برای من آپلود کنین ؟؟؟؟ ممنون میشم :sq_3:نقل قول:
دوستان کمک کنیدنقل قول:
من هم مشکل شما رو دارم قبلش خوب بود راحت میومد ولی وقتی درایور کارت گرافیک رو ابدیت کردم توی صفحه میمونه من چون لبتابم 2 تا گرافیک داره روی اینتل به راحتی میاد ولی افت فریم داره شما اگه میخوای به ورزن بایین تر دانگرید کنید یا مثل من منتظر بمونید . مشکل از این فایلی که می خواهید نیست .نقل قول:
دوستان مشکل حل شد (شگفتااااااااااااا):sq_15:
دوستان باید آپدیت گرافیکتون رو قدیمی بریزین مثلا برای من که ATI هست 12-4 ریختم رفت تو بازی دم همتون بابت راهنمایی گرم ما رفتیم بازی :sq_8:
درود
گویا بچه ها میگن با ورژن های پیشین درایور کارت گرافیک کار راه می افته
1- ورژن درایور کارت گرافیک رو از کجا بفهمییم؟کات گرافیک من نویدیا هست
2- ورژن های پیشین رو از کجا دانلود کنیم؟
100% کارت راه میوفته من خودم دارم بازی میکنمنقل قول:
سلام.آقا من مشکلم حل شد دیگه دارم بازیو تموم میکنم.دلم نیومد بهتون نگم.البته دوتا کارو با هم انجام دادم.خودتون امتحان کنید ببینید کدوم جواب میده.اولش تو قسمت local area connection یک IP تعریف کردم که اینترنتم قطع بشه.دوم کامپیوترم مشکلی داشت که تاریخش به سال 2008 یرگشت.یکی از این دو عامل درستش کرد.پس:
1.قطع اینترنت
2.برگردوندن تاریخ به قبل
درضمن دوستای گلم بیخود به کرکاتون دست نزنید.کرک من تتا هستش.امیدوارم کارتون راه بیوفته.
سلانم دوستان حداقل سیستم این بازیو میخواستم؟ (حداقل) و اینکه شنیدم این بازی مشکل داره و وسطاش گیر داره و . . . . . اینایی که شنیدم تا چه حدودی درسته؟
بچه ها طبق راهنمای فایل کرک وقتی uplay اجرا میشه و رو بازی میزنم و در مورد cd key سوال میپرسه فقط ok رو بزنیم. من یه بار بازی کردم دستگاه رو خاموش کردم دفعه بعد که اومدم هر چی ok میزنم قبول نمیکنه
داداش وسطاش گیر داره نهنقل قول:
تو بوستون یه ذره افت فریم داریم که اونجوری که یکی از دوستان گفتن یوبی خودش اینو قبول کرده و براش پچ میده
باشه داداش مرسینقل قول:
من اینجوری شنیده بودم.
حالا حداقل سیستم مورد نیاز این بازی چیه؟
پچی چیزی برا مشکل افت فریم نیومد حیفه با گرافیک 7990 فقط 30 فریم گرفت :41:
سلام خسته نباشید من دیروز این گیم و خریدم (از بیرون) اما نصب میکنم و کرک و اینا رو همه زدم گرافیکم همه چیزش اپدیته و پر قدرت و همه ی برنامه های ملزوم رو هم نصب کردم ولی وقتی بازی رو با ایکن عکس اساسین گرید اجرا میکنم یه صفحه سیاه میاد و close game میده ولی وقتی با ایکن علامت اتیش سفید اجرا میکنم میره تو یه بازی که زبانش روسیه و اصلا خود اساسین نیستش 16 تا کاراکتر دیگه میاد که بازی حالت رکورد زنی داره حجم بازیم 16.5 gig از این سایتم اپدیتش رو دانلود کردم وقتی خواستم نصب کنم ارور داد ممنون میشم اگه کمکم کنید
Minimum System Requirementsنقل قول:
- Supported OS: Windows Vista (SP2) / Windows 7 (SP1) / Windows 8
- Processor: 2.66 GHz Intel Core2 Duo E6700 or 3.00 GHz AMD Athlon 64 X2 6000+ or better recommended
- RAM: 2 GB (4 GB recommended)
- Video Card: 512 MB DirectX 9.0c-compliant with Shader Model 4.0 or higher (see supported list)*
- Sound Card: DirectX 9.0c-compliant (5.1 surround sound recommended)
- DVD-ROM: Dual-layer drive
- Hard Drive Space: 17 GB
- Peripherals Supported: Windows-compatible keyboard, mouse, optional controller (Xbox 360 Controller for Windows recommended)
- Multiplayer: 256 kbps or faster broadband connection
Supported Video Cards at Time of Release:
- AMD Radeon HD 3870 / 4000 / 5000 / 6000 / 7000 series or better
- NVIDIA GeForce 8600 GT / 9 / 100 / 200 / 300 / 400 / 500 / 600 series or better
فک نکنمنقل قول:
اومده باشه به دقیقه نمیکشه بروبچ میزارن:دی
سلام Assassin's CreedIII Repack RG Mechanicsدانلود کردم از سیب دانلود بعد از اجرا uplay بازمیشه ولی نمیتونم اکانت بسازم خطای سرویس اینترنت میده. کرک اسکیدرو شما رو دانلود کردم (بقیه کرکها لینکش مشکل داشت) نحوه کرک کردن انجام دادم Ubisoft Game Launcherباز میشه ارور بصورت تصویر زیر.
(یه سوال فولدر orbit بصورت یکجا تومحل نصب بازی کپی کنم یا محتویاتorbit تو محل نصب برای این میگم چون فولدر orbit تو محل نصب قبل از کرک کردن نیست من بصورت یکجا تومحل نصب بازی کپی کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سیو هاس این بازی کجای سیستم ریخته میشه؟
با تشکر.
C:\Users\esme pc\Documents\Assassin's Creed IIIنقل قول:
سلام دوستان
من نسخه بلک باکس رو نصب کردم همه چیز اوکیه
فقط صدای کارکترهای بازی رو ندارم!!
یعنی صدای محیط هست بازی اوکیه فقط کارکترها وقتی حرف میزنن صداشونو ندارم!!!
راهنمایی لطفا
سلام من بازی نصب کردم ولی موقع اجرا این اررورو میده باید چی کار کنم
this application has failed to start because d3d11.dll was not found re installing the application may fix this problem
سلام وقتی میخواهم بازی رو اجرا کنم ارور d3d11.dll میده چیکار کنم
سلام.
دوستان من از کرک استیم استفاده میکنم.برای اولین بار که دستگاه رو خاموش کردم و بعد روشن کردم موقع داخل بازی شدن بدون سی دی کی قبول نمیکرد.دوباره کرک رو ریختن و درست شد.ولی امروز حدود یه هفته است که از این قضیه میگذره و من هر روز کرک رو میریختم و میرفتم تو.امروز که میریزم دیگه توی یو پلی نمیره.چیکار کنم آیا؟!
سلام .... دایرکس بازی رو نصب کن .....نقل قول:
اینجا چیزی به جز یک فایل نبود که اونم سیو ها نیست.نقل قول:
من هر چی میگردم پیدا نمیکنم لطفاً کمک کنید.
ضمناً ویندوز من سون هستش.
مسیر درسته اما این مسیر رو برو اینم به همونجا میرسی .....نقل قول:
My computer رو وا کن از لیست سمت چپ فلش کنار librarise رو بزن لیستی که باز میشه گزینه Documents رو بزن ..... پوشه ی سیو بازی مذکور اونجاس