من خودم دی وی دی گرفتم.ولی خود اون ها هم رایتی و دانلودی هستند.شما توی یکی از سایتای ایرانیا دیدم که 6 پارته رو گذاشته بود اونو دان کن.نقل قول:
Printable View
من خودم دی وی دی گرفتم.ولی خود اون ها هم رایتی و دانلودی هستند.شما توی یکی از سایتای ایرانیا دیدم که 6 پارته رو گذاشته بود اونو دان کن.نقل قول:
ببین، برو سایت Snowdownload اونجا این بازی با حجم 4 گیگ موجوده . خودم دانلود کردم، کامله و مشکلی نداره ...نقل قول:
اقا من سی دی کی رو خریدم از یه سایتی (ar...n game)) ولی هنوز بعد از سه روز نداده به ما سی دی کی رو...
تونستی بگیری؟نقل قول:
راستی اینا چرا آپدیتی پچی نمیدن بازی چندتایی باگ داره!
دوستان
در مورد نحوه ی دفاع میشه در قسمت تنظیمات تاکتیکی یه توضیح بدید؟
قسمت Closing Down رو میشه یه توضیح بدید و تفاوت Defending Third و All Over و کاربردشون در جاهای مختلف که به شکله ...
و چند سوال در مورد بخش individual Order داشتم
میشه بگید این تیک HOLD UP چه فایده ای داره و بیشتر باید برای بازیکنای کدوم پست این تیک رو فعال کرد؟
در قسمت Postion Bias باید برای فوروارد ها رو گزینه ی Creative تاکید داشت؟؟؟ کلا برای مدافعین روی Strict میذارم کاملا (البته برای مدافعین کناری در حد وسط نگه میدارمش) و برای هافبک های هجومی هم Creative اما برای فوروارد ها دقیقا نمیدونم باید چه کار کنم...
و لطفا در مورد Crossing Freq و Forwards Run هم یه توضیح کامل بدید...
ممنونم ازتون...
بچه ها ویندوز 7 نسخه ی 32 بیتی کسی داره ؟:n03: ( در حالی که فیفا منجر رو بدون مشکل رزولوشن بازی کنه )
خودم فکر کنم چون 32 بیته ویندوز روی لپتاپم مشکل ریز بودن نوشته ها رو دارم.جواب بدین خواهشا.نمیدونم چه مرگشه !!:n28:
closing down فکر کنم پرس باشه.اگه All over بزنی میشه تمام زمین پرس کنن ولی اگه defending third بزنی میچپن دفاع.:n02:نقل قول:
بقشون کامل نمیدونم.Crossing freq فکر کنم میزان دفعات سانتر کردن باشه.
Hold up فکر کنم وقت تلف کردنه.
بیشتر به کدوم بازیکنان زیاد باید این دستور رو داد و در چه مواقعی باید ازش استفاده شه؟؟؟نقل قول:
Hold up فکر کنم وقت تلف کردنه.
حالا مطئنی که این وقت تلف کردن میشه؟؟پس Time Wast چیه؟؟HoldUp به معنای توپ گیری نیست؟
closing down همونجوری که دوستمون گفت منطقه پرسه. اگه بذارید رو all over یعنی از همون جلو پرس میکنن. این برای وقتیه که بخواید توپ رو زودتر بگیرید و هجومی بازی کنید. هرچی کمترش کنید منطقه پرس میاد عقب ترنقل قول:
hold up رو نمیدونم ولی بعید میدونم درباره وقت تلف کردن باشه
position bias هم که منطقه حرکتیه بازیکنه. من که اکثر بازیکنا رو زیاد میذاشتم. حتی خیلی وقتا مدافعین وسط رو هم کم نمیکردم. به نظر من برای فوروارد creative بهتره
forward run رو قبلا گفته بودن. مقداری هست که بازیکن در حمله شرکت میکنه. هرچی بیشتر باشه بازیکن بیشتر میره تو خط حمله و جلوتر بازی میکنه. بهتره مدافعین وسط و بعضی وقتا حتی مدافعین کنار رو jh آخرین درجه کم کنید
یه سوال در مورد فیفا منیجر 13 داشتمنقل قول:
میخواستم بدونم میشه تیم فوتبالی که ساختینو بفروشید و با هاش تیمهای معرفو بخرین و مالک تیم بشین؟؟؟
چون وقتی مدیر تیمتون هستین وقتی قرار دادتون تموم میشه دیگه همون تیم بهتون پیشنهاد نمیده و باید برید با تیمهای دیگه و در پیت قرار داد ببندید.
یه سوال در مورد فیفا منیجر 13 داشتم
میخواستم بدونم میشه تیم فوتبالی که ساختینو بفروشید و با هاش تیمهای معرفو بخرین و مالک تیم بشین؟؟؟
چون وقتی مدیر تیمتون هستین وقتی قرار دادتون تموم میشه دیگه همون تیم بهتون پیشنهاد نمیده و باید برید با تیمهای دیگه و در پیت قرار داد ببندید.
یه سوال دیگه اینکه چرا اکادمیه جوانانم همش علامت قرمز رنگ میده روش عکس ادم هست باید چیکار کنم ک سبز بشه؟؟؟
مثلا من خود یک تیم ساختم تو سری ا ایتالیا بعد باهاش قهرمان شدم بعد رفتم تو کریر تیمهای بهم پیشنهاد دادن مثلا رم خواستم انتخابش کنم یک علامت یس و نو اومد با مقداری پول بعد ک یسو زدم وارد تیم رم شدم یعنی چی؟؟ میشه توضیح بدین؟؟ من تاز کارم چیزی بلد نیستم
انقد راحته قهرمان شدن كه تو تازه كار شدي؟
دوستان
من میخوام در کل دنیا Youth Academy تاسیس کنم...
در چند تا کشور تاسیس کردم...
ولی نمیذاره از یک تعدادی بیشتر بشه تعداد آکادمی هام...
میگه که باید Extend Your Youth Center کنم اول...
خب...چجوری باید اینکارو که میگه بکنم؟
:n13:
شما برو توی club facilities حله.میتونی هر چیزی که بخوای رو بهترش کنی.مثلا بنر تبلیغاتی و ...نقل قول:
شما کمکش کن اگه میتونی.نقل قول:
انقد راحته قهرمان شدن كه تو تازه كار شدي؟
شما اگه مالک تیم باشید فکر کنم میتونید تیم رو بفروشید ولی اگه فقط مدیرش باشید نه. در ضمن شما باشید پول به اندازه خرید یه باشگاه دیگه داشته باشید. خودم تا حالا این کارو نکردم برای همین زیاد اطلاعات دربارش ندارمنقل قول:
تیم رم به شما پیشنهاد داده بوده که مدیر تیمشون بشید و شما قبول کردید و رفتید تو تیم رم و اونجا باید فعالیت کنیدنقل قول:
مثلا من خود یک تیم ساختم تو سری ا ایتالیا بعد باهاش قهرمان شدم بعد رفتم تو کریر تیمهای بهم پیشنهاد دادن مثلا رم خواستم انتخابش کنم یک علامت یس و نو اومد با مقداری پول بعد ک یسو زدم وارد تیم رم شدم یعنی چی؟؟ میشه توضیح بدین؟؟ من تاز کارم چیزی بلد نیستم
اقا لطف کردی ممنون فهیدم باید چیکار کنمنقل قول:
چندتا سوال داشتم میشه راهنمایم کنید؟
1.قسمت بازیکنای جوانان همش علامت قرمز میده تو هر تیمی ک میرم اخرش نفهمیدم باید چیکار کنم ک سبز بشه؟
2.بازیکنای جوانانمو چطوری بیارم به تیم بزرگسالم؟
3.قسمت استادیومم همش علامت میده نمیدونم باید چیکار کنم تا سبز بشه؟
4. یک استادیوم دارم میسازم اگر تموم شد باید چیکار کنم ک توش بازیام برگذار بشه؟
5.قسمت بلیت فروشی اون فری بیلیت چی هست و باید رو چند برارم بهتره؟؟
6.اون روزای که نوشته پارتی رستوران... اونا چی هست به چه دردی میخوره؟
7.تو قسمت مربی نفر دوم تمرین دهنده کلا کارایی نداره درسته؟فقط پول بیخودی میگیره؟
8. دت گرم
1-یعنی چی قسمت بازیکنای جوان قرمز میده؟ میشه بیشتر توضیح بدی؟نقل قول:
2-میری توی youth team رو اسم بازیکن راست کلیک میکنی بعد offer contract رو میزنی، فقط حداقل باید 16 سالش باشه تا بتونی بیاریش توی تیم!
3- یعنی چی قسمت استادیوم علامت میده؟ من قضیه ی این قرمز و سبزو نفهمیدم!
4- وقتی استادیوم تموم شد خودش میگه که میخوای این استادیوم اصلیت باشه یا نه؟
5- free tickets for everymatch تو قسمت fans هست که هر تعدادی که بزنی بلیت مجانی به هوادارا میده، مثلا اگه میانگین بازدید از هر مسابقه ی خونگیت 20000 تا هست این قسمت رو هر چقدر بزنی همونقدر بازدید بیشتر میشه!
6- اونا برای روحیه دادن به تیم هستن حال و هواشون رو عوض کنن، شهربازی هم میتونی بفرستیشون، راستی تند تند پارتی برگزار کنی خسته میشن و حتی روحیشون کم میشه، پارتی ای هم که خیلی بهشون خوش بگذره انرژیشون رو خیلی تخلیه میکنه و روز بازی میبینی همشون خسته ان!
7 منظورت Assistant manager 2 هست؟ چرا کارایی نداره تو وظایف رو بین هردوشون تقسیم کن خیلی هم به در میخوره!
8- موفق باشی!
در مو.رد خرید و فروش باشگاه هم شما وقتی باشگاهی رو میخری یا میسازی تا 5 سال نمیتونی بفروشیش، تو نسخه های قبلی اینطوری نبود!
توی Club Facilities باشگاهت، Youth Centre رو ارتقا بده، برا هر لول یه آکادمی میتونی بزنی بعد از یه لول خاص بیشتر میشه!نقل قول:
هیچی یعنی شما تیمت رو فرختی و رفتی مربی رم شدی! به همین سادگی!نقل قول:
راستی بچه ها من تحقیق کردم تا فوریه خبری از پچ و آپدیت نیست!
اقا ا راهنمایت ممنونمنقل قول:
همونجا ک عکس خونه هستو میگم ک بعضی وقتها قرمز میشه مثلا برای من برای جوانانم قرمزه نمیدونم باید چیکار کنم تو هر تیمیم که میرم قرمزه
آهان فهمیدم چیو میگینقل قول:
برای بازیکنای جوونت Mentor بزاری سبز میشه!
برای این کار رو بازکن کلیک کن تو صفحه ی مشخصاتش برو روی details اونجا یه لیست از بازیکنا هست که میتونی به عنوان mentor بازیکن انتخاب کنی، فقط ح.واست باشه تو اون لیست فقط بازکنایی رو انتخاب کنی که اسمشون به رنگ سبزه که در واقع بازیکنای هم پست بازیکن جوون باید باشن! منظور از mentor در واقع راهنما یا استاد میتونه باشه!
برای استادیومم اینجوری میشه میرم روش کیلیک میکنم میر تو یه صفحه ای باید یه چیزای رو تنظیم کنم بهترین نوعش کدومه و همینطور stafنقل قول:
مرسی
ممنونم این چنتام بگو خیلی مردی
1.استادیوم ک قرمز یشه میره تو قسمت overview باید تنظیم کنی نمیدونم بهترینش کدومه
2.تو قسمت فروش پوشاک قسمت media campign سه تا علات یاد کدومش بهتره بزنم و برای چی هست؟
3.دوبار قسمت فروش پوشاک همون که لوازما ب ترتیب لیست شده اولیش زده sales
3میلیون دومیش ک وسطیه turnover ده 54میلیون اخریشم زده25میلیون یهنی درسته ضرر دهی نمیکنم که؟؟
4.یه فصل بازیکنم رفته بود تو تیم ملی national tam کل نیم فصل نمیتونستم بازیش بدم منم دیدم اینجوریه فروختمش مشکل از کجا بود؟مثلا بازیکنم بورینی بود برای ایتالیا لولش 77بود اما بالوتلی ک86بود تو تیم ملی نبود فقط همون بازیکن من بود تو تیم.
اون قسمت پول تیم کارایشو میشه توضیح بدین؟نقل قول:
chart loans
کمک کنید ثواب داره:33::33::33::33::33::33::33:
[QUOTE=rz21;7376402]شما برو توی club facilities حله.میتونی هر چیزی که بخوای رو بهترش کنی.مثلا بنر تبلیغاتی و ...
/QUOTE]
مشکل همین جاس که من نمتونم اینکارو بکنم با این که مالک باشگاه هستم و بودجه ای 6 میلیاردی تو حسابم هست :n02:نقل قول:
میرم تو Extend Club Facility و اون گزینه ی YOUTH CENTER رو هم میبنم ولی نمیدنم از اونجا به بعدش باید چکار کرد...
هر چی کلیک میکنم روش انگار نه انگار...!!!
میشه یه راهنمایی بفرمایید؟
میشه بگید در مورد چی دارید صحبت میکنید...؟؟؟واسم جالب شد...نقل قول:
چی هست این Mentor اینا جریانش دوست عزیزم؟؟
اقا این بوجه تیمتو چیکار کردی ک 6 میلیارد داری؟ ب منم توضیح یدی چیکار کردی؟؟:n19:
مشکل همین جاس که من نمتونم اینکارو بکنم با این که مالک باشگاه هستم و بودجه ای 6 میلیاردی تو حسابم هست :n02:
میرم تو Extend Club Facility و اون گزینه ی YOUTH CENTER رو هم میبنم ولی نمیدنم از اونجا به بعدش باید چکار کرد...
هر چی کلیک میکنم روش انگار نه انگار...!!!
میشه یه راهنمایی بفرمایید؟
میشه بگید در مورد چی دارید صحبت میکنید...؟؟؟واسم جالب شد...
چی هست این Mentor اینا جریانش دوست عزیزم؟؟[/QUOTE]
آقا کاری نداره که شما برو رو youth centre راست کلیک کن و بعد extend رو بزن، به همین سادگی!
ببین یه مثال ساده میزنم در اون مورد، مثلا پرسپولیس الان یه بازیکن 17 ساله داره هافبک نفوذی بازی میکنه استعداد خوبی هم داره، مربی میاد به علی کریمی میگه که Mentor این بازیکن جوونه باشه، حالا کریمی میاد تو تمرینا بهش کمک میکنه تجربه های خودشو در اختیار اون قرار میده و بازیکن جوون سرعت پیشرفتش بیشتر میشه!
شما سوالاتتونو با توضیح واضح تری بپرسین جواب میدم، وقتی میگین اون قسمت پول تیم من اصلا نمیفهمم راجع به چی حرف میزنین، اگه مشکلی داری کامل توضیح بده و احیانا اسم انگلیسی اون قسمت و متنی که مینویسه رو بگو!نقل قول:
بچها من این ایرادارو دارم تورو خدا هر کی میدونه کمک کنهنقل قول:
1.تو قسمت استادیوم همون خانه. هوم . قسمت استادیومم رنگش زرده. وقتی روش کلیک میکنم میره تو یه سری تنظیمات نمیدونم چیکار کنم که سبز بشه بیشترم بیلیت فروشی منفی هست در امدم.facilitis
2.قسمت finanal stataus چندتا نوشته هست کارایش چی هست؟ chart. loans..........
استادیوم ک قرمز یشه میره تو قسمت overview
تو قسمت خونه ساختن یا همون ارتقا دادن شما هام بیشتر از 2تا نمیتونید بدید یعنی هر بار همزمان 2تا وقتی تمو شد دوبار 2 تایعنی بیشتر نیشه؟؟؟؟نقل قول:
اینجوری خیلی طول میکشه
دقت کنید من تو قسمت استادیوم مشکل دارم تو قست امکانات استادیوم و همش علامت اخطار میاد و میگه امکاناتشو زیاد کن و هر وقتم زیاد میکنم دوباره بر میگرده ب حالت اول نمیدونم چیکار کنم که ثابت بمونه میشه راهنمایم کنید؟؟؟؟
تو قسمت stadium infrastruc
جواب بدین دیگه عصابم داغونه
تو اون قسمتی که توالتو غذا و حمل و نقله مشکل دارم
میخوای مشکلت حل بشه؟ تو بخش Staff برو تو بخش Assign Tasks اونجا هم قسمت Management رو باز کن و manage stadium insfrastructure رو به کارکنای باشگاه بده،
یا اینکه اون بخشی که قرمز هست عددهاش رو بالا ببر!
عدداشو بالا میبرم دوباره بر میگرده یاد پایین نمیدونم چرا؟نقل قول: