آره ولی خوب متاسفانه هنوز کرک سالم که مشکل نداشته باشه نیومدهنقل قول:
Printable View
آره ولی خوب متاسفانه هنوز کرک سالم که مشکل نداشته باشه نیومدهنقل قول:
بابا برین سی دی کی بازی رو از steam بخرین و راحت بازی کنید...من دارم هفته ی دوم لیگ ایتالیا رو با لاتسیو شروع می کنم...سخت تر شده بازی...2012 یه تاکتیکی داشتم که عالی نتیجه میگرفتم...تو هر دو فصل نایب قهرمان سری آ شدم اونم تازه با لاتسیو....2-1-2-1-4...اما تو این ورژن با اینکه بازیکنام همون زیاد روون نیست تیمم...واقعا حال میده..ولی احساس میکنم با core 2due نمیشه خوب بازی کرد...کنده...سرعت تخمین زده شده ی بازی به نسبت سیستمم نیم ستاره است از 5 ستاره...
خب دوست گرامي شما كه سي دي كي خريدي نميتوني فايلي پچي چيزي بگذاري مشكل كرك هارو هم حل كنه ؟!!!
البته براي اونا كه وي تاريخ خاص خارج ميشه يه راهكارنوشته شده بود .اون هم اينكه بريد تاروز قبل بازي سيو كنيد بعد نسخه دموروبريزيد و يه qبه پسوند سيوتون از بازي اصلي اضافه كنيد (اون رو تبديل به سيو دموكنيد)بعد تودمو اون سيو رو باز كنيد واون روز رو كاملا رد كنيد وسيو ش كنيد .بريد سيو رو تبديل كنيد مجددابه سيو بازي اصلي و توي بازي اصلي ادامش بديد ولذت ببريد (از يه است خارجي بود امتحان نكردم چون من مربيهام رو هم نميتونم ببينم وخارج ميشه )
می تونید بگید دقیقاً کی و در چه تاریخی از بازی میاد بیرون؟
من بهتون گفتم اين مشكل خودم نيست ولي مشكل اساسي خيليها همينه گويا 27ماه اول بازي كه جولاي باشه شايد دقيق يادم نيست .نقل قول:
من دارم تمام تلاشمو میکنم که پچ رو فعال کنم و واستون بذارم ولی steam زیرک تر از این حرفاست و نمیذاره اینکارو بکنم....
حالا میشه همه ی گیمر های این بازی بیان نظراتشونو بگن؟
خبري نشد از كرك سالم بازي؟؟؟:n28:
من دارم تو سری آ میرم با لاتسیو...واقعا سخته جمع کردن این تیم...اونم وقتی شما یه مربی گمنامی و کسی ازت حساب نمیبره...تو این سری خیلی به گمنام بودن یه مربی که تازه شروع می کنه اونم تو تیم های دسته اولی حساسیت نشون داده میشه...
ولی نمیدونم چرا تو این سری واسه هر بازیکن نمیشه تمرینات جدا گونه درست کرد...
آقا هی اینطوری میگی دل مارو خون میکنیا! :n02:نقل قول:
ميگن نسخه مكينتاش مشكل نداره و ميشه بانصب مك در مجازيساز ها ونصب بازي روي اون بازي كرد من سيستمم پايينه كسي امكان امتحانش رو داره ؟
نمیدونم چرا با 2012 خیلی بیشتر حال می کردم...شاید بخاطر اینکه تو دو فصل نتایج رویایی گرفتم و استارت بازیم با برد های متوالی بود...تو این بازی همش میبازم...واسه شما تاحالا تو ورژن های قبل پیش اومده؟
سهیل فقط از یک نوع تاکتیک استفاده می کنی؟
تاكتيك مناسب رو براي تيمتون دان كني وبذاري بازيكنات مچ بشن شايد راي اوائل بازي بدنباشه با fmrteيه ذره مچ بودن بازيكنا وشهرتتون رو بالاببري
نقل قول:
من كلا تو هيچ سري از بازيها مربيگري تقلب نمكنم اما فقط مخام شهرتمو بالا ببرم اين fmrte رو ندارم كه
از همون تاكتيكي كه تو fm12 موفق بودم گلمنقل قول:
هوش مصنوعی بازی خیلی پیشرفت کرده، از یه تاکتیک اگه به مدت طولانی ( بیشتر از یک فصل ) به طور مداوم استفاده کنی دیگه نتایج جالبی نمی گیری، مثل این میمونه که دستت واسه بقیه مربی ها رو شده و ضدتاکتیکت رو پیدا کردن، سیستمت رو تغییر بده، من خودم دارم با یووه پیش میرم و در طول فصل از سه تا تاکتیک استفاده کردم، هر سه تا هم موفق بوده، بستگی به سیستم تیم مقابل سیستمت رو تغییر بده، من 2 - 3 - 1 - 4 و 4 - 2 - 4 و 2 - 5 - 3 ئه کونته رو استفاده می کنم، اگه خواستی میتونم سیستم هام رو بهت بدم امتحان کنی.نقل قول:
شمام سي دي كي خريدي ؟نقل قول:
نه دوست عزیز من نسخه مک رو بازی می کنمنقل قول:
یعنی همین نسخه ویندوزی رو مک همم نصب میشه و اون مشکل رو نداره؟نقل قول:
juve327 عزیز من یه سوال دارم...شما الان فصل اولی درسته؟تیمتم یووه انتخاب کردی و حتما reputation شما خیلی بایین هستش...من الان تیمم لاتسیو هستش و دوماه هست که مربی این تیم شدم و کسی ازم حساب نمیبره با این reputation*..شما که یووه ایی جای خود داری...:n04:
دیگه اینکه سیستم 4-2-4 خیلی تخیلی دیگه این دوره ها...امکان نداره جواب بده..چطوری نتیجه گرفتی...:n27:
راستی خفن ترین و زیباترین skin کدومه؟من با core 2 due خیلی کند هستم...
نه دوست عزیز، ورژن مک با ویندوز کاملا فرق داره، حتی آپدیت هاشون هم جداستنقل قول:
یعنی همین نسخه ویندوزی رو مک همم نصب میشه و اون مشکل رو نداره؟
همه چیز بستگی به نتایجی داره که با تیم میگیری، در کنار اون به بازیکن هات بونس بده، از تیم تاک مثبت استفاده کن و در مورد ترانسفر ( چه بازیکن و چه مربی ) ازشون نظر بخواه و ... اما خب اگه نتایجی خوبی بگیری خیلی روی درجه ی محبوبیتت تاثیر داره...نقل قول:
juve327 عزیز من یه سوال دارم...شما الان فصل اولی درسته؟تیمتم یووه انتخاب کردی و حتما reputation شما خیلی بایین هستش...من الان تیمم لاتسیو هستش و دوماه هست که مربی این تیم شدم و کسی ازم حساب نمیبره با این reputation*..شما که یووه ایی جای خود داری...:n04:
دیگه اینکه سیستم 4-2-4 خیلی تخیلی دیگه این دوره ها...امکان نداره جواب بده..چطوری نتیجه گرفتی...:n27:
4 - 2 - 4 با دو هافبک دفاعی بازیساز و دو inside forward یه مهاجم بازیساز و یه مهاجم هدف اتفاقا خیلی هم خوب به واسه من جواب داده، البته تنها مشکلش اینه که آمار گل خورده ام تو این بازی ها چندان جالب نیست، مثلا فیورنتینا رو 7 بر 4 شکست دادم و ... یه جورایی شبیه تیم های زدنیک زمن میشه :دی من با این سه سیستمی که استفاده می کنم تا اینجا خیلی موفق بودم، تو لیگ اولم و با فیورنتینا که تیم دوم هست 8 امتیاز اختلاف دارم، تو لیگ قهرمانان هم به مرحله یک چهارم رسیدم و منچستر و بایرن رو حذف کردم، کوپا ایتالیا رو هم با تیم دومم میرم... کلا تنوع سیستم تو این نسخه خیلی تاثیر داره و استراحت دادن به بازیکن ها....
مقابل تیم های قوی تر سیستم دفاعی تر بچین و استراتژی رو رو حالت کنترل بذار، ضد حمله هم میتونه خیلی واست موثر باشه...
خواستی سیستم 4 - 2 - 4 رو بهت میدم ببینی چطور جواب میده :دی
من خودم به اسکین steklo عادت کردم، تو این مورد واقعا سلیقه ای هست و نمیشه نظر خاصی داد :دینقل قول:
راستی خفن ترین و زیباترین skin کدومه؟من با core 2 due خیلی کند هستم...
الان مشکل همینه که team talk که میکنم اصلا هیچ تغییری در بازیکنا ایجاد نمشه...جالبیش اینه که تیم تاک رو حتی میسپرم به دستیارم که نسبتا مربی معروفتریه ولی بازیکنا نسبت به اونم خنثی هستن....
راستی یه سوال دارم ازت...گفتی 7-4 نتیجه یه بازیت شده بود..یهو چشم گرفت..قبول داری کلا نتایج بازی های این سری الکی پرگله؟
منظورت از steklo همون اسکینی هست که نوشته sketlo x3?
بعضی مواقع به کلم می زنه برم از همونایی که شما خریدی بخرم و بازی اوکی بشه اما بعد میگم شاید کرکش بیاد
اخه عزيز من تا كركش بياد نسخه ١٤ اش مياد..رووني جون الا هفته چندمي؟با نظر من راجع به پر گلي ابازيا موافقي؟نقل قول:
هفته چندم؟؟؟!!!!داداش نمیشه بدون کرک درست درمون یا خرید کد بازی کرد که!!!چه توقعی داری از من که رسیده باشم به هفته چندم! :n02:نقل قول:
[QUOTEمنظورت از steklo همون اسکینی هست که نوشته sketlo x3?][/QUOTE]
آره، اون عددی که کنار x نشون دهنده ی ورژن بازی هست، فوتبال منیجر 2012 رو باsteklo x2 بازی می کردم و 2013 رو با x3
نقل قول:
لان مشکل همینه که team talk که میکنم اصلا هیچ تغییری در بازیکنا ایجاد نمشه...جالبیش اینه که تیم تاک رو حتی میسپرم به دستیارم که نسبتا مربی معروفتریه ولی بازیکنا نسبت به اونم خنثی هستن....
راستی یه سوال دارم ازت...گفتی 7-4 نتیجه یه بازیت شده بود..یهو چشم گرفت..قبول داری کلا نتایج بازی های این سری الکی پرگله؟
اتفاقا من هر وقت از سیستم 2 - 5 - 3 استفاده کردم که در واقع بیشتر شبیه 2 - 3 - 5 هست نهایتا با نتایج 1 - 0 یا 2 - 0 بازی رو برنده شدم
من این sketlo رو تو سایت fifabase میرم اصن واسه دانلودش یه صفحه دیگه ی بی ربط وا میشه...میشه لینکشو بد عزیزم؟
عزیزم این که یه صفحه باز میشه راجع به دارو و بیماری هستش....
اگه صبر می کردی صفحه کامل لود میشد و روی اون نوار زرد رنگ گوشه کلیلک می کردی لینک دانلود رو بهت میداد:n02:
با این حال من این زحمت رو واست کشیدم:n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منو داري با اين كارات عاشقخودت ميكنيا..:)))
بچه ها يه چيز جالب..من با اينكه از استيم cdkey خريدم اما تو يه بازي خاص ارور runtime ميده..كسي ميدونه اين ارور چيه؟
٢- اينكه تو بازي بعدي وقتي خاستم برم تو مسابقه تيمم و وقتي team warning مياد همونجا در حال لوينگ ميمونه..چرا؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] يه كرك جديد زده وبرخي گفتن كارميكنه من تاپس فردا دان ميكنم (باشبانه)ببينم كارميكنه يانه
سلام...الان هفته ی نهم هستم با لاتسیو...بعد از بنج برد متوالی با این تیم تو لیگ از اودینزه باختم و الان فعلا ششم هستم و تو لیگ اروپا هم بعد از سه هفته اول هستم...خیلی سخت شده بازی...منم با 4-1-2-1-2 بازی می کنم....
Salam, fekr nakonam kar kone, az comment haye mardom ke in hamoon torrent avaliye vali yeki alaki dobara uploadesh karde. fekr nakonam dige SKIDROW crackesh koneنقل قول:
با سلام خدمت همه
من این بازی رو دانلود کردم و نصبشم کردم الان مشکلم اینجاست اصلا" بلد نیستم بازیو
جایی مقاله ای چیزی نیست یکم حداقل بهمون بگه چی به چیه ؟
یاد گرفتنش چیزی نیست یاد میگیری مشکل اینه که کرکش کار نمیکنه 10 روز بری جلو کرش میکنه!نقل قول:
بجه ها شما این همه خرج های مختلف شاید بکنید ولی اگر واقعا عاشق این بازی هستید بیایین مثه من این بازی رو بخرین اورجینال...واقعا سخت شده...حالا کسی داره نسخه ی 2012 رو بازی می کنه؟رکوردش تا چه سالیه...بیاد افتخاراتتونو بترتیب بگین...
داشتم الان تو هفته 21 ایتالیا با لاتسیو میرفتم...همینجوری اونقد سرچ کردم باشگاه ها رو که رسیدم به اندو تیموریان...یهو رفتم تو history شو و باشگاه ها شو مرور کردم...دیدم تو برانتز کنار عقاب تهران نوشته ((shirin faraz)) واقعا دیتا بیس این بازی چیزی در حد برستش هستش...