کسی جواب منو نداد :n03::n03:
نقل قول:
Printable View
کسی جواب منو نداد :n03::n03:
نقل قول:
یه هفته ای هست که این مدلو از نزدیک توی بازار دیدم . باید بگم شارپ با این مدلش واقعا" ترکوند چون این مدل همه ویژگی های خوبی که یه تلویزیون باید داشته باشه رو داره . اکثر تلویزیونها پنلشون 8 بیتی هست ولی پنل این مدل 10 بیتی هست و کیفیت رنگها و تصاویرش واقعا" خوبه .نقل قول:
le9400 فرمت Divx رو به صورت HD پخش میکنه . یکی از ویژگی های خوب دیگه این مدل صرفه جویی در مصرف برقش هست .
wireless lan داره .
موتور پردازش صدا یاماها داره و توی کیفیت صداش خیلی موثره .
خروجی صداش 35 وات هست .
فرکانسش 240 هرتز هست .
به نظر من که یه انتخاب کامله .
هردوشون تلویزیونهای خوبین . زاویه دید خوبی دارن . full hd هستن . کیفیت تصویر خوب و یه سری امکانات روتین دیگه دارن .نقل قول:
تفاوتشون توی پنل 4 رنگ le8300x sharp و پخش انواع فرمتها مثل فیلم و ... از طریق usb مدل le8300x هست .
من با سینمای خانگی شارپ میبینم منظورم از نرم افزار این بود که توی کامپوتر تبدیل انجام بشه . من ممولا فیلمها رو با فلش از طریق led میبینمنقل قول:
سلام دوستان
دفترچه این تلوزیون رو از کجا دانلود کنم؟
تا جاییکه من میدونم دفترچه یه سری دستگاهها که حجمشون کمه رو توی سایت شرکتها میذارن . تا حالا دفترچه راهنمای تلویزیون ها رو توی سایتها ندیدم چون حجم دفترچه هاش بالاس . اگه دفترچش رو لازم داری زنگ بزن خدمات تلویزیونت و ازشون درخواست کن . احتمالا" از طریق ایمیلی چیزی می رسونن بهت .نقل قول:
ممنون از پاسخ شما دوست عزیز
من قصد خرید این تلوزیون رو داشتم خواستم از طریق دفترچه کمی از امکاناتش سر در بیارم
99.5 درصد محصولات manual دارن تو سایتشون یه بررسی یه چیزی الا این محصول که مثل اینکه فقط ایرانیه هیچ جا تو اینترنت هیچی ازش نیست :n29:
نکنه گارانتی مادیران هم مثل خدمات سایتش باشه؟
این مگا کنتراست یعنی دقیقا چقدر کنتراست؟:n02:
سلام دوستان
امروز مدل 40اینچ 8300 رو خریدم،فردا برامون میارنش :)
امیدوارم دستگاه خوبی باشه چون با کلی تحقیق خریدمش
قیمت هم با کلی چک و چونه 2940
سلام
یک تلویزیون مدل sharp 830 که 52 اینچ هست از بانه خریدم می خواستم ببینم با مدل 8300 فرق داره ؟
من می خواهم فریمور این تلویزیون آپدیت کنم جدیدترین فریمور آن را از کجا می تونم گیر بیارم هر چی تو نت کشتم تو سایت ملزی برای شارپ نبود از کجا می تونم گیر بیارم؟
شرکت مادیران که مونتاژکننده این محصول هست وباید پشتیبانی هم انجام بده متاسفانه درسایتش کوتاهی کرده و نه دفترچه و هیچ آپدیتی نگذاشته.:n23:نقل قول:
می تونید از آدرس زیر دفترچه LC40-46LE830E رو دانلود کنید که تقریبا مشابه 8300X هست با این تفاوت که 8300X وب براوزر (+AQUOS NET ) و ر.س.ی.و.ر نداره .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مبارکه.خوبیش اینه با کلی تحقیق خریدیشنقل قول:
سلام.مبارکه دوست عزیز.همونطور که گفتم بیشترین تفاوتی که هست نداشتن وب براوزر (+AQUOS NET ) و ر.س.ی.و.ر که بعضی نسخه ها ر.س.ی.و.ر ندارن.برای آپدیت فریمور هم می تونید از آدرس زیر دانلود کنید ولی مسئولیت اتفاقات بعدیش با خودت چون دقیقا معلوم نیست مدل تلویزیونتون چی هست!نقل قول:
نقل قول:
سلام
با سپاس فراوان
اسم کامل tv ما این هست LE830M و 52 اینچ می باشد اگر عکس هم نیاز هست بگید بزارم
آیا این فریمور زبان فارسی هم دارد؟
من به خاطر این می خواهم فریمور آن را آپدیت کنم که شبکه های دیجیتال را ساپورت کنه چون الان سرچ برای شبکه دیجیتال نداره و اینکه موقع پخش فیلم از طریق USB بعضی مواقع صدا ندارد را به راحتی ساپورت کند.
ببین گیرنده دیجیتال تلویزیونهایی که از ایران نمیگیری فعال نیست . معمولا" یه سری افراد که تلویزیونشونو از بانه و ... میگیرن خودشون وارد منوی مخفی تلویزیون میشن و دستی گیرنده دیجیتال داخلیشونو فعال میکنن .نقل قول:
که البته من اصلا" این راهو بهت پیشنهاد نمیکنم چون وارد شدن به منوی مخفی tv مشکلات خاص خودشو داره و البته خارج شدن از منوی مخفی مشکلات خیلی بیشتری داره و اگه اینکار رو درست انجام ندی ممکنه مشکلات جبران ناپذیری برات داشته باشه .
به نظرم حتی خرید دستگاه گیرنده دیجیتال توی این شرایط منطقی تره تا اینکه بخوای کاری کنی که مشکلساز بشه ..
دوستان امروز اومدن از مادیران و دستگاه رو راه اندازی کردن،خیلی دقیق و مرتب،مثل همیشه،کار مادیران همیشه خوب بوده :)
از نصاب پرسیدم که آپدیت و اینا ... ؟
گفت از سایت مادیران،گفتم الان هیچ چی روش نیست،گفتش دارن آدرس سایت رو عوض میکنن و بزودی هم دفترچه گذاشته میشه رو سایت ،هم فایل آپدیت
پس نگران نباشید،من به ساپورت مایران به شدت اعتماد داشتم و دارم :)
کیفیت تصویر دستگاه بالاخص رو HD،فوق العاده بالاس ،3ِD هم که جای خودش رو داره
راستی یه برگه دادن که اگر تو سایت ثبت بکنیم،1 ماه هم گارانیت دستگاه افزوده میشه
اميدوارم سايت و پشتيباني ماديران سريعتر تغييراتي داشته باشه.منم تعجب كرده بودم كه چرا ماديران تو اين زمينه ضعيف عمل ميكنه؟!نقل قول:
درضمن به ساب ووفر و قدرت صدا اين تي وي هم دقت كن.
وضوح صدا فوق العادس.اصلا با ال جی قابل مقایسه نیست.نقل قول:
اما هنوز اثری از ساب ووفر ندیدم :D
Sent from my WT19i using Tapatalk 2
توقع نداشته باش مثل يه سينما خانگي خونت رو بلرزونه:n19: ولي نسبت به باريك بودن وكمبود جا، بيس خوبي داره.ساب ووفر حدودا در مركز پشتش قرار داره.نقل قول:
دوستان این اسم کانال ها یا Input ها که میاد گوشه تصویر رو چطور میشه برداشت ؟
2- کیفیت تصویر رو HDMI واقعا فراتر از حد تصوره،اما رو ماه**وره جالب نیست،برای یه تصویر پرنور و خوشرنگ چه تنظیماتی رو باید اعمال کرد ؟ ( با کابل کامپوننت وصله )
لطفا یه نفر منو راهنمایی کنه....SHARP LED LC-46LE8300X بگیرم یا sony ex650 ....قیمت هر دوتاشون یکیه...میگن تلویزیون های شارپ مونتاژ ایرانه...لطفا راهنمایی کنید...ممنون
ex650 خیلی ضعیفه از نظر تصویر و امکانات
سوال قبلیمم جواب ندادید :-(
ضبط شبکه هایداخلی چقد سخته؟
بعد از ضبط اگر شبکه رو عوض کنیم مثلا, چجوری میشه فایل ضبط شده رو دید؟
Sent from my GT-P7510 Using tapatalk 2
تاپیک نافرم خوابیده ها
منم تازه این تلویزیون رو گرفتم .تا جاییکه من میدونم وبا مسئولین مادیران صحبت کردم .این تلویزیون این قابلیت رو نداره به دفترچه رجوع کن کلیدها فقط برای تایم شیفت استفاده می شود.
لطفا یکی بگه این مدل 8300 بهتره یا سونی ex650 ؟
از نظر کیفیت تصویر sd ?
ببین ex650 sony هم الان یکی از تلوفزیونهای خوب بازاره ولی مدل شارپ چند تا مزیت نسبت به این مدل سونی داره :نقل قول:
1- پنلش ژاپنیه
2- یه تکنولوژی منحصر به فرد شارپ بنام کواترون داره که رنگ تصاویر رو واقعی تر نشون میده
3- سه بعدی هست
4- اکثر فرمتهای رایج رو با usb پخش میکنه .
5- فرکانس بالاتری داره که توی کیفیت تصویر بخصوص تصاویر اکشن و متحرک کاملا" تاثیرگذاره
الان همه تلویزیونهای بازار مونتاژ ایرانه . ولی شارپ این مزیت رو داره که پنل تلویزیون و قطعاتش ژاپنیه .نقل قول:
سلام دوستان ،من نرم افزار mkvmerge GUI ورژن 6 رو برای str تست کردم جواب نداد.این نرم افزار mkv رو با str بدون رندر یکی میکنه و حاصل یک mkv میشه اسم دیگه این نرم افزار mkvtoolnix-unicode-6.1.0 هست. وقتی فایل از usb پخش میشه در بخش info می نویسه زیرنویس : خاموش کسی راه حلی برای این نداره ؟
در ضمن کسی دانگل بی سیم این تلویزیون رو خریده و ازش غیراز اطلاعات دفترچه خبری داره؟
دیگه اینکه نرم افزار این سیستم آپدیت جدیدی داره(مدل من 40 اینچ 8300x تولید بهمن ماهه)؟
آقا دانگل و آپدیت سوال منم هستنقل قول:
اصلا چه مدل دانگلی میشه برا این تلویزیون خرید؟ یعنی هر دانگل وایرلسی بخریم و وصل کنیم کار میکنه؟؟ چه کارایی میشه باهاش انجام داد؟
دوستانی که 8300x دارند لطفا فایل زیر رو تست کنند ببینند کدام زیرنویس نمایش داده میشه !؟ (درون فایل mkv چندتا زیرنویس گنجانده شده)
لینکی که دیروز گذاشتم مثل اینکه مشکل داره، دوستان این لینک رو دانلود کنند
لطفا نتیجه تست رو همینجا بذارید
نقل قول:
با سلام وتشکر فعلا قبلی رو تست کردم حیف فیلم خیلی کوتاهه و تغییر زیر نویس کند،ولی متنها همه بریده ونیمه کاره هست ولی 6 زیر نویس شناخته وپخش میشه غیر از 5 )، 6 هم فارسی ولی غیر از یک انگلیسی مابقی نصفه و موربند. دومین لینکتون رو دانلود کردم می خواستم تست کنم ولی مثل اینکه فرقی نکرده ؟ خودم هم دارم فرمتهای دیگه ای رو تست میکنم.
نقل قول:
من یک دانگل Linksys داشتم تست کردم نشناخت، یک لیست از نوع دانگل ها در دفترچه هست ولی نمی دونم حتی اونا روهم ساپورت میکنه یا نه،فروشنده ها هم با چند تاشون صحبت کردم اصلا نمی دونن دانگل چی هست.شما تست دیگه ای کردید؟
من این تلویزیون رو هفته پیش خریدم 3950000 تومان از نمایندگی شارپ...بسیار عالی...هم از لحاظ رنگ....هم از لحاظ کیفیت....هم از لحاظ صدا..واقعا عالیه...اکثر فرمت ها رو هم می خونه....تنها مشکلم اینه که خود تلویزیون تویه تنظیماتش نوشته که زیر نویس فارسی رو ساپورت می کنه...ولی من هر چی می زارم زبونش قاطی می شه...با زیرنویس انگلیسی مشکلی نداره..فقط با فارسی اینطوری میشه..علتش رو نفهمیدم هنوز
در ضمن باید بگم که کیفیت شبکه های دیجیتال هم عالیه...:n12::n02:
دوستان
من از 5ماه پيش هر روشي كه فكر كنيد انجام دادم تا زيرنويس فارسي از يو اس بي بخوونه ولي نشد!! با زيرنويس انگليسي مشكلي نداره.تنها راه اينكه فيلم رو با زيرنويس فارسي و بدون افت كيفيت ببينيد استفاده از خصوصيت DLNA هست كه مي تونين با نرم افزار PS3 Media Server هست.البته اوونم بايد كمي باهاش كلنجار بريد تا راه بيوفته كه اگر خواستين من راهنماييتون مي كنم زودتر به نتيجه برسيد.راجب دانگل هم بايد بگم متاسفانه نمايندگي خدمات مشهد نميدونست چي هست:n07: چه برسه به فروشنده!با هيچ دانگل ديگه اي بجز خودش كار نميكنه.دوستاني كه تهران هستند از نمايندگي ماديران تهران سوال كنن و نتيجه رو اعلام كنن.
سلامنقل قول:
لطفا لینک زیر رو هم تست کنید
خطوط بیشتری داره ، فایل زمانش بیشتره و فرمت های بیشتری رو هم توی فایل ماکس کردم
علیک سلام،نقل قول:
با تشکر فایل رو تست کردم . تعداد زیرنویس رو 8 تا اعلام میکنه وشماره 8 رو که زرد رنگه و به صورت مورب ،فارسی و قابل خوندنه ولی انگار متنها از کادرشون خارج شدن و اول و آخرشون از کادر دور زیرنویس خارجه عجیب تر اینکه انگار توسط فتوشاپ Distort شده.این چه نوع زیر نویسیه؟(منظورم اینه که نوع زیر نویس، نوع font بکار رفته در آن رو بفرمایید.)
با تشکر از اعلام تجربتون با کمال میل آماده دانستن نظرات و تجربیات شما هستم ،در مورد تهران نمایشگاه مرکزی وقتی تلفنی پرسیدم ،عزیزی که ازش سوال کردم طوری جواب داد که احساس کردم من از فضا اومدم و فقط یک جواب میداد اینا ممکنه مال مدلهای دیگه باشه که دفترچه اش با این یکی هست!؟ و اصلا این مدل دارای دانگلی نیست!؟نقل قول:
اما مسئول نصب تلویزیون میگفت چند وقت پیش یکی از مشتریها از خارج گیر آورده و سفارش داده آوردن و با iPad هم به تلویزیون وصل شده و کارهایی هم که انجام شده برای مسئول نصب جالب بوده و خود مسئول عزیز هم تا حالا بلد نبوده...خلاصه هنوز پیگیرم ولی احتمالا حداقل تبدیل Lan به Wifii با یک Bridge router نباید نا ممکن باشه.
ساناز جان زیرنویس فارسی رو ساپورت نمیکنه ولی یه نرم افزارهایی هست که میتونه زیرنویس رو به ادامه فیلم بچسبونه و اینجوری مشکل پخش زیرنویست حل میشه . توی وبلاگ مادیران قبلا" راجع به این نرم افزاها مطلب خونده بودم . برو توی وبلاگ و کلمه "زیرنویس" رو سرچ کن . ایشالا مشکت برطرف میشه .نقل قول:
در مورد این دانگل وایرلسی که گفتی :نقل قول:
اینو باید از خدمات پس از فروش مادیران تهیه کنی . چند تا از دوستام میخواستن توی بازار نبود ولی رفتم خدمات براشون خریدم راحت . برندش هم همون شارپ بود .
در مورد کاراییش:
اگه شما یه مودم وایرلس توی خونه داشته باشی و یه pc بهش وصل باشه ، شما میتونی از طریق شبکه DLNA بین اون pc و تلویزیون ارتباط برقرار کنی و فیلم یا تصویر یا موزیکی که روی pc داری رو توی تلویزیونت نمایش بدی .
سلام سمیرا در وبلاگ مادیران جستجو کردم تنها چیزی که پیدا کردم: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بود که برای گیرنده دیجیتال 131 هست.
ولی من فکر میکنم با توجه به چیزی که تو دفترچش هم گفته شده, هر مارک دانگلی که استاندارد های روتین رو دلشته باشه, قابل استفادسنقل قول:
حیف که دم دست ندارم وگرنه حتما تست میکردم