با عرض سلام
من لپ تاپ لنوو زد 5070 رو به تازکی خریدیم ولی نرم افزار Hd tune در مورد سلامتی هارد calibration retry count را با data 2 warning نشون میده مدل هاردم ST1000LM024 ممنون میشم کمکم کنید خیلی اذیت میشم بابت این موضوع.
Printable View
با عرض سلام
من لپ تاپ لنوو زد 5070 رو به تازکی خریدیم ولی نرم افزار Hd tune در مورد سلامتی هارد calibration retry count را با data 2 warning نشون میده مدل هاردم ST1000LM024 ممنون میشم کمکم کنید خیلی اذیت میشم بابت این موضوع.
این ارور برای این هارد کاملا طبیعی هست، البته تا وقتی که مقدارش خیلی زیاد نشه. دوستان زیادی از همین هارد روی لپتاپشون دارن که این ارور رو داره و مشکلی ندارن. منم خودم همین هارد رو توی باکس بصورت اکسترنال استفاده میکنم که ارور هم داره و اوکی هست.نقل قول:
پس نگران نباشید.
ممنونم ار لطفتون
پس لازم نیست ببرم گارانتی؟ سرعت هاردم با این نرم افزار 66 مگابایت بر ثانیه است.
در ضمن با نرم افزاره seatools در مورد short genertic fail میاره اکثرا و یه بار pass آورد.
میخواین گارانتی ببرین ولی اونا با این نرم افزار هارد رو تست نمیکنن.نقل قول:
ولی سرعت ۶۶ بنظرم کمه. لطفا یه تست از تب اول همین نرم افزار بذارین.
ممنون میشم دوست عزیز منو راهنمایی کنید که چیکار کنم
:n03:
سرعتش بنظر کمی پایین میاد. برای من میانگین ۸۴ هست.نقل قول:
اگر تهران هستید، بنظرم به گارانتی نشون بدید بد نیست.
سلام دوست عزیز
امروز بردم گارانتی گفتن این مشکلی نداره اکه میخوایین تست بشه باید بمونه تا تست کنیم ولی من نخواستم چون کار داشتم باهاش. ممنونم از راهنماییتون
سلام دوست عزیز
data calibration retry count از ۲ به ۳ تغییر پیدا کرده توی یک سایتی خوندنم که این افزایش خطرناکه و امکان از بین رفتن هارد وجود داره:(
گارانتی اصلا پاسخ گو نیست
کاریش نمیشه کرد، چون گارانتی تا وقتی هارد از کار نیافته کاری نمیکنه.نقل قول:
هارد من رو عدد ۳ مونده، شمام ببینین از ۳ بالاتر میره یا نه.
درکل باید حتما از دیتای مهم تون یه بکاپ داشته باشین
سلام دوست عزیز و وقتتون بخیر
data calibration retry count از ۲ به ۵ تغییر پیدا کرده و زیادترم میشه اطلاعی دارید که بقیه که این لنوو زد ۵۰۷۰ دارندواسه اینام که هارد سیگیت دارند اینجوریه؟؟؟؟؟ من خیلی نگرانم
لپ تاپ من لنوو زد ۵۰۷۰ هست. از وقتی خریدم data calibration retry count با HD TUNE رو ۲ نشون میداد ولی الان ۲۳ شده و warning نشون میده مدل هارد ST1000LM024 می باشد.
توی یک سایتی خوندنم که این افزایش خطرناکه و امکان از بین رفتن هارد وجود داره:(
گارانتی اصلا پاسخ گو نیست
ممنون میشم منو راهنمایی کنید که الان چیکار کنم؟؟؟
حتما از اطلاعاتتون بکاپ داشته باشین تا یوقت هارد از کار افتاد اطلاعاتتون از دست نره.نقل قول:
بعد از اینکه هارد خراب شد گارانتی براتون تعویض میکنه
با سلام خدمت دوستان عزیز...هارد اینترنال سیستمم دچار مشکل شده.هنگامی که میرم توی my Computer لیبل آن نمایش داده نمی شود(این هارد فقط یک پارتیشن دارد و اسم آن My Data بوده) اما الان فقط نوشته D...هارد وسترن blue 500 Gb می باشد. با نرم افزار HD Tune Pro در قسمتی که میشه اسکن کرد ، گزینه Quik Scan رو زدم.همه بلاک ها سبز شدند بغیر از 9 تای اونها...و در قسمت Health فکر می کنم 2 تا Warning داشت... الان با نرم افزار HDD Regenarator گذاشتم بره تو حالت بوت و سپس هارد رو انتخاب کردم و گزینه Scan And Repair رو زدم. تا الان 2 ساعت گذشته و فقط 6 درصد رو اسکن کرده و نوشته تا 30 ساعت دیگه هم طول میکشه!چکار کنم بذارم کارشو بکنه یا کنسلش کنم؟! 446 Delays Detected پیدا کرده و بد سکتور هنوز چیزی پیدا نشده. هارد برام مهم نیست فقط میخوام اطلاعاتشو کپی کنم تو هارد اکسترنالم...آیا راهی هست؟از صفحه Health هم اسکرین شات گرفتم که وقتی سیستم بیاد بالا میذارم. کاربر عزیز ata.royalfalcon اگر میشه کمکم کنید و بفرمایید چطوری اطلاعاتمو کپی کنم؟! :n27:
سلام .نقل قول:
دوست گرامی ؛ اطلاعات اگر مهم هست توصیه میکنم بفرستید مراکز تخصصی . در انجام اینکارها (استفاده از HDD regenerator و یا هر برنامه دیگر) تضمینی نیست که مشکل برطرف شود و حتی ممکن هست وضعیت آن بدتر و اطلاعات آن غیر قابل بازیابی شود .
عطا جان ممنون از پاسخ شما. بعد از گذشت حدود 3 ساعت ، عملیات اسکن با خطا متوقف شد! تمام چیزهایی رو که اتفاق افتاد رو اینجا عکسشو میذارم تا شما راهنماییم کنید. راستی یک سوال؟ من همین الان ثبت نام کردم و نمیدونم چطور از شما تشکر کنم تا اسمم بیاد زیر کامنت شما مثل این حالت(این کاربر از mehdi.kdm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است) البته ببخشید جاش اینجا نبود بپرسم:n01: ولی واقعا دمت گرم.منتظر پاسخ شما هستم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عطا جان با توجه به عکس ها ، میشه بفرمایید مشکل از کجاست؟ ممنون.منتظر پاسخ شما هستم عزیز:n01:
صفحه سوم همین تاپیک را مطالعه کنید که در مورد Ultra DMA CRC Error Count و همچنین در مورد Current Pending Sector Count و چندین موارد دیگه توضیحاتی دادم . ولی این توضیحات صرفاً برای آشنایی کلی در مورد بعضی از علتهای ایجاد چنین مسائلی هست وگرنه این هارد دیسک ممکن مشکلات دیگری هم داشته باشد که باید چک و بررسی شود .نقل قول:
سردرد ممکن هست چندین علت داشته باشد از خستگی مفرط گرفته الی سرطان مغر و تا توسط متخصصان بررسی نشود و انواع آزمایش ها انجام نشود نمیتوان علت دقیق را مشخص و راهکار درمانی مناسبی ارائه کرد ، در مورد هارد دیسک هم همینطور . اگر اطلاعات برای شما مهم هست توصیه میکنم کاری به کار آن نداشته باشید و به مراکز تخصصی ارسال کنید .
سلام . امروز این دو اخطار به وجود اومده . کابل رو هم چک و جا به جا کردم .
تا چه حد مشکل ساز این اخطارها؟ :n28:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام .نقل قول:
در مورد Ultra DMA CRC Error Count ، این مشکل فقط مربوط به کابل نمیشود و میتواند دلایل دیگری هم داشته باشد که حتی ممکن هست مربوط به هارد دیسک هم نباشد (مثلاً وجود یک مسئله در کنترلر SATA مادربرد) . اگر عدد نوشته شده در ستون Data مربوط به Ultra DMA CRC Error Count بیشتر نمیشود لازم نیست نگران باشید در غیر اینصورت موارد گفته شده در پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همین تاپیک را انجام بدید .
در مورد Current Pending Sector Count میتونید با برنامه HDD regenarator هارد دیسک را تست و اسکن کنید ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) البته بنظر من ضرورتی نداره چون تعدادش که بالا نیست و تاثیر منفی در عملکرد هارد دیسک هم نخواهد داشت .
سلام
میخواستم خواهش کنم راجع به مابقی تب ها هم راجع به این نرم افزار توضیحی بدین ممنون میشم
سلام .نقل قول:
این برنامه قسمتهای مختلفی دارد که هر کدام مستلزم توضیحات مفصل و طولاني هست. مثلاً در مورد SMART هارد دیسک میتونید به سایت زیر مراجعه کنید که البته صرفاً برای آشنایی کلی هست وگرنه هر كدام از Error SMARTـها ممكن هست ناشي از چندين دليل باشد (همانطور كه سر درد علتهاي مختلفي دارد) . بعنوان مثال توضيحات اين سايت در مورد Ultra DMA CRC Error Count را با توضيحاتي كه در پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همین تاپیک دادم مقايسه كنيد.
در مورد Benchmark و درک بهتر ارقام ارائه شده میتونید پستهای مربوط به صفحه 16 تاپیک زیر را مطالعه کنید .
بد نیست PDF مربوط این نرم افزار هم یک مطالعه ای بکنید .
نخری بهتره:n02:
سلام دوستان لپ تاپ من امروز reboot khast ویندوز جدیدی نصب کردم بعد دوباره همون اتفاق افتاد ولی چون سریع بوت شد نتونستم ببینم مشکل از چیه فک کردم مشکل از هارده و از همین نرم افزاری که موردبحث بوداستفاده کردم واینم عکساش ، لطفا راهنمایییم کنید چون زیاد سر در نمیارم ،خیلی ممنون
سلام .نقل قول:
1. اگر مشکلتان reset های ناخواسته لپتاپ هست ، فقط مربوط به هارد دیسک نمیتونه باشه . به خاطر دلایل متعدد و گستردگی این موضوع اگر گارانتی دارد پیشنهاد میکنم بفرستید گارانتی یا بفرستید یک تعمیرگاه مناسب تا تمام موارد چک و بررسی شود .
2. این موردی که هارد دیسک دارد موجب reset لپتاپ هم نمیشود . بطور خلاصه هارد دیسک تعدادی بدسکتوری داشته که با سکتورهای سالم و ذخیره Remap شده و به همین علت هست که در قسمت Error Scan تمام بلاکها سبزرنگ و OK هست . در کل بعید میدونم این هارد دیسک و مسئله ای که دارد عامل reset شدن لپتاپ باشد .
نقل قول:
ممنون بابت پاسخگویی سریع :n12::n12: بببخشید یه سوال دیگه ،الان هارد من مشکلش جدیه؟
اگر بیشتر نمیشه لازم نیست خیلی نگران این هارد دیسک باشید . البته شما فقط از قسمت بالایی عکس گرفتید . Scroll bar را بکشید پایین ، بقیه موارد OK هستند ؟نقل قول:
بله بقیه موارد همه ok هستند .نقل قول:
پس فکر نمیکنم مشکلی که لپتاپ داره (reboot یا reset شدن ناخواسته) به هارد دیسک مربوط باشد و همانطوریکه گفتم این میتونه دلایل متعددی مثلاً خرابی رم و ... داشته باشه . پیشنهاد میکنم بفرستید گارانتی یا یک تعمیرگاه مناسب تا تمام موارد بررسی شود .نقل قول:
نقل قول:
خیلی ممنون اقا عطا :n40:
سلام به همه دوستان
من روي سيستمم 1 هارد WD 250G دارم که هارد اصلیمه و تقریبآ مال 7-8 سال پیشه و یه بارم اگه اشتباه نکنم صدا میداد که دادم گارانتی واسه تعمیر
یه پارتیشن 35 گیگی دارم واسه درایو C که ویندوز روشه و بقیشم درایو D
يه چند وقتي هست که سيستمم خيلي کنده طوري که کندیش شک بر انگیزه چون ویندوز 8.1 64 بیت نصب کرده بودم و 2 گیگ رم داشتم گفتم شاید مربوط به رم باشه ولی دیدم نه رم تقریبآ 1 گیگ خالی داره
حتي وقتي ويندوز رو هم عوض کردم و 7 64 ریختم ولی همچنان مشکل کندي شديدآ ادامه داره
هارد رو چند بار تست کردم ولی تو هربا تست نمودار تغییر وضعیت داد و عوض شد عکسارو گذاشم دوستان لطف کنن نظراتشونو بگن
البته اینم بگم که بعضی وقتا سرعتش درست میشه و انگار که همه چی خوبه ولی خب این حالت موندگار نیست
فقط يه چيز یه چیزی که هست اينه که توي نرم افزار HD Tune Pro قسمت Health چيزي رو نشون نميده و تو قسمت Status Helth ميزنه n/a یه هارد 1 ترا هم دارم که اونم اطلاعات قسمت Health نداره
ورژن برنامه هم 5.50 هست
ممنون از همه دوستان
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
اگه ممکنه یه توضیحی هم راجب این بدید ممنونم
سلام , کندی سرعت هارد در هاردهای وسترن طبیعی است از طرفی بدسکتور هم میتونه باعث این خرابی بشه
آخه این قضیه تازه اتفاق افتاده
قبلآ اینجوری نبود
میخوام بدونم هارد مشکل پیدا کرده یا نه؟
حتی وقتی میخوام همین تاپیک رو هم اسکرول کنم با Delay انجام میشه
حتی همین الانم که دارم تایپ میکنم نوشته ها با تآخیر تایپ میشن!!
یا مثلآ چنتا تب که باز میکنم که دیگه هیچی میره واسه خودش
واسه Align هم اسکرین گذاشتم ولی اصلآ معلوم نیست مشکل چیه؟
ببینم نظر آقا عطا چیه
کسی نیست کمک کنه خیلی عجله اییه ؟:n30:
نقل قول:سلام .نقل قول:
در مورد Interface CRC Error Count در پست 8536# ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) توضیحات كاملي دادم ،
سلام آقا این مشکل رو چطوری برطرف کنم؟
سلام. میشه بگین مشکل هارد من چیه. ممنون