مچکرم عزیزانم :rolleye:
منم خیلی چیزها از شما یاد گرفتم :rolleye:
Printable View
مچکرم عزیزانم :rolleye:
منم خیلی چیزها از شما یاد گرفتم :rolleye:
به به yuri one عزيز كجا بودي ؟
پس چي شد اموزش ها و ذهن يوري اي كلك [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها کسی میدونه چطوری می شه
سرباز امریکا رو که پرواز می کنه نشوند
نقل قول:
نوشته شده توسط mbk
خيلي نامردي من از تو بالا مي پرسن تو هم ...
ميدونم كه ميذوني چرا ازيت ميكني اگه ميل گفتن داري در يغ نكن :happy:نقل قول:
نوشته شده توسط mbk
نقل قول:
نوشته شده توسط lovergod14amorousand
مومن خدا مگه صفحه های قبل و ندیدی :happy:
اهان فکر کنم دیدیولی اماسر درنیاوردی
بابا همچی جلوی چشمت فقط باید یه دو سه صفحه ای برگردی عقب
ولی بازم فکر نکنم چیزی بفهمی :happy:
راستش ما ایرونیها خیلی باحالیم نه ؟ ... حالا دو سه نفر این نکات جالب رو از اینور و اونور بدست آوردن و فکر میکنن که شرکت سازنده این بازی اومده و فقط واسه اینا رمزشو رو کرده و الانه اینها کلید خیلی مهمی رو در اختیار دارن ... وقتی ازشون میخواهی که شما رو تو این بازی راهنمایی کنن انگاری که بخواهین گوشت تنشونو ببرین و تیکه تیکه کنین از دستتون فرار میکنن و از دادن راهنماییهای لازم خودداری میکنن ... اگه اینجوریه شرکت یوبی سافت هم بازی Prince of persia: the two thrones رو واسه من سپشیال و مخصوص درست کرده ... میگین نه ؟ برین به این آدرسی که میدم و تیکه هایی رو که هیچکجای بازی نمیبینین رو ببینین ... حالا حتما" منهم باید مثل یه سریها خودمو بگیرم نه ؟! ....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستي مي گي كامل باهتت موفقم :angry:نقل قول:
نوشته شده توسط Inkareeeeeeeeee
ولي دوست عزيز اينجا تاپيك يوري ادرس پرشين رو مي دين :blink:
اگه از يوري چيزي مي دونين بسم اله ;)
akmfad1 گرامی من هم مثل شما دنبالشم و هنوز هیچکس در مورد بدست آوردن پول نا محدود یا چگونگی فرستادن سگ به داخل پادگان یا ... کمکی نکرده ... فقط چند نفری اومدن و پز دادن که اونا بلدن ولی انگار که مایل نیستن راهنمایی کنن ... راستش من تا الان نتونستم هیچکدوم از سکرت ها رو اجرا کنم ... آخرش اینه که یه یکی دو ساعتی تو گوگل میگردم تا رمزشو بدست بیارم
من يه 2 سالي هست مي گردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما هم بگرد شايد پيدا كردي
راستي سكرت جاسوس بازي رو زدي يا نه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
نوشته شده توسط akmfad1
سکرت جاسوس ؟؟؟ ؟؟؟ ؟؟؟ نه دوست من .... چجوریه جریانش ؟! ... راستی اینا فقط تو یوری جواب میده یا تو رد آلرت 2 هم هست ؟! چه ورزنیش ؟ روی آپدیت شدش جواب میده یا نشدش؟
روي تما ورژن هاي رد الرت و يوري جواب مي دن
اينو جعفر جون گفت تو تاپيك وضعيت قرمز هستش
اگه جاسوست رو بفرستي تو سفارت دشمن براي هر كشوري يه سرباز ويژه آزاد مي كنه كه خيلي قوي من تونست 8 تا هارد رو با دو تا از اين سربازها تموم كنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
میشه یکی لینک دانلود این یوری رو واسه من بزاره ؟؟؟
نقل قول:
نوشته شده توسط 00110
سلام دوست عزيز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اولا خوشحالم يه رد الرتي ديگه اضافه شد بهمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد هم كه حجم يوري زاده و فعلا لينكي كسي پيدا نكرده و خريد س ي دي بهتره ;)
من خودم اخر RA2 هستم اگه بخای یه بار تو نت با هم صفا می کنیم ...نقل قول:
نوشته شده توسط akmfad1
در ضمن من سی دی اونو دارم ولی نسخه اینترنتی و کوچیکش رو می خواهم ...
ممنون ...
خب پس اينجا هم يه سري بزن
راستي اگه چيز جالبي از رد الرت مي دوني ياد مي دي؟
يه چند تا سوال هست تو تاپيك [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنوننقل قول:
نوشته شده توسط akmfad1
راستش تاپیک رو نخوندم اینو دیدم گفتم به حریفها یه عرض ارادت کنیم ...نقل قول:
نوشته شده توسط akmfad1
نقل قول:
نوشته شده توسط akmfad1
آخرش نگفتی که این سمایلی و شکلکهاییو که میزنی از کجا آوردی؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینا فقط عکس هستن شما هم می تونی بندازی با تگ IMG ...نقل قول:
نوشته شده توسط Inkareeeeeeeeee
البته اونجوي هم مي شه ولي با استفاده از نسخه پلاس كوئك اسميل راحتر ه تاپيك زير [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پيداش مي كني
akmfad1 جان دستت درد نکنه ... سمایلی پلاس رو گرفتم ولی این شکلک آفریقاییهاشو نداشتش ... بگذریم .... آقا این رد آلرت من نیمه های بازی کرش میکنه و یوری هم که اصلا" بالا نمیادش دیگه .... بنظرت برم دیویدی Command and Conquer - The First Decade رو بخرم ؟! البته ارژینالش رو میگم که در بر گیرنده بازیهای زیره :
Command & Conquer™ (Aug. 1995) - Command & Conquer The Covert Operations™ (April 1996) - Command & Conquer™ Red Alert™ (Oct. 1996) - Command & Conquer Red Alert Counterstrike™ (Mar. 1997) - Command & Conquer™ Red Alert™ The Aftermath™ (Sept. 1997) - Command & Conquer™ Tiberian Sun™ (Aug. 1999) - Command & Conquer™ Tiberian Sun™ Firestorm (Feb. 2000) - Command & Conquer™ Red Alert™ 2 (Oct. 2000) - Command & Conquer™ Yuri’s Revenge™ (Oct. 2001) - Command & Conquer Renegade™ (Feb. 2002) - Command & Conquer™ Generals (Feb. 2003) - Command & Conquer™ Generals Zero Hour (Sept. 2003)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظرت چیه ؟!
اره عاليه اين منم يه دي وي دي مثل اين رو گرفتم
براي استفاده از اون شكلكها هم تو برنامه برو تب P بعد شماره 10 رو بگرد موفق باشي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه مشكلي بود پيام خصوص ي بيا ياهو مسنجر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
نوشته شده توسط akmfad1
ای که دستت درد نکنه ... شما یکی از سه تا آی دی هستی که من خیلی خوشم میاد ازشون چون خیلی آقایین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حالا سریالی چیزی از ارژینالش احتیاج نداری من برات بفرستم ؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام من پچ ورژن 1.001 یوری رو دارم ولی هنگام نصب ارور میده که میتونید تصویر ارور رو تو عکس زیر ببینید کسی میتونه کمک کنه ؟
ببخشيد اين سوال رو ميپرسم. يوري كدوم بازي بود؟ نكنه همون رد آلرته؟
یوری expantion رد الرت هست و رد ارت 2 رو ارتقا داده بعد از نصب رد ارت 2 باید یوری رو تو همون فولدری که رد الرت 2 نصب شده نصب کرد بازی فوق العاده ای هستش که پیشنهاد میکنم اگه از دوست داران بازی های استراتژیک هستید از دستش ندید البته c&c3 هم که جدید ترین Game از ساخته های westwood هست چند ماهی میشه ارایه شده از جنرالز zero hour خیلی باحال تره ! :5:
سلام
من امروز اين تاپيك رو خوندم.
من از سال 77 تا حالا رد آلرت و بعد از اون هم يوري بازي مي كنم. واقعا بازي كه تمومي نداره و واقعا محشره. تازگي هم C&c رو شروع كردم كه به نظر من بازم يوري يه چيز ديگه است.
من در حدود 100 تا مپ و نقشه براي يوري و رد آلرت 2 دارم كه هركدومشون زيبايي و هيجان خاص خودشون رو دارن. و فكر هم نمي كنم در يوري چيزي و كاري باشه كه بلد نباشم. (از ديد ادعا نخونيد ها)
اگر بتونم خوشحال مي شم به سوال هاي شما جواب بدم.
اگر هم كسي اينجا پا باشه خيلي دوست دارم شبكه هم بازي كنم. من اي دي اس ال دارم و ميتونم از طريق اينترنت شبكه بازي كنم.
نمي دونم تاحالا با نقشه هايي بجز نقشه هاي خود يوري بازي كرديد يا نه. ولي اين رو بدونيد كه بازي به نقشه هاي جديد يعني بازي جديد ، يعني زنديگي جديد.
خيلي حال مي ده.
اگر كسي خواست بگه تا براتون بذارم.
نقل قول:سلام عزیزم خوب شد که به جمع ما پیوستی این فوروم فراموش شده بود که من احیاش کردم !نقل قول:
برای صحبت های بعدی حتما ایدی منو اد کن این یاهو ایدی منه redalert2andyuri منتظرم
چشم. اين كار رو كردم.
به نظر من اين بازي بهترين بازي استراتژيك و اصلا بهترين بازي دنياست.
اتگه كسي به اينترنت دسترسي داره بگه تا با هم بازي كنيم
راستي اون بحثي كه گفته بوديد از تانكها برق بگيريم و با تانكها پول جمع كنيم به كجا رسيد ... بگيد تا من هم يه موضوعي رو بگم
من که نتونستم با تانک پول جمع کنم یا برق بگیرم ... ... ... هرکی میدونه بگه تا من یه بار دیگه مجبور بشم بازی رو اینستال کنم ... حال میده .
آقا کی گفته می شه با تانک پول جمع کرد یا از تانک برق گرفت.
تنها روشی که می شه از تانک پول در آورد اینه که توی یکی از خونه هایی که ارتش یوری داره (الان اسمش یادم نیست) بفرستیش و در ازای این کار به شما پول می ده
در مورد برق هم که فکر می کنم محال باشه فقط در پستهای بالاتر دیدم که دوستی نوشته بود که 2 تا تانک در کنار هم برق تولید می کنند
که اون هم به این صورت نیست بلکه شما باید یک مهندس رو در تانک های ضد هوایی ارتش امریکا (اون هم اسمش یادم نیست) بفرستید و اون موقع قسمت موشک انداز اون تانک تبدیل به یهک آچار بزرگ می شه که اگر شما اون تانک رو کنار هر کدوم از تانکهای خرابتون که تیر خورده اند ببرید شروع به تعمیر اون تانک میکنه و جرقه می زنه که فکر می کنم اون دوستمون این کار رو با تولید برق اشتباه گرفه بود.
راستی کسی پیدا نشد که یوری رو با اینترنت بازی کنیم؟
farzad_p30 عزیز شما اخر ایدی منو اد نکردی خواهشا اد کن اگه هم اد کردی یه نشونی پی امی چیزی بده دیگه ایدی من redalert2andyuri
هه هه هه
انجمنه یوری سوارانه جوان!
خوبه خوبه
واقعا پچه خوبی بوده و هست
البته با چیزایه دیگه هم ادغام بشه که دیگه حرف نداره
شما یه سر به صفحه های 6 و 8 بزن و بعدش بگو سکرت داره یا نه
داداش از اینکه شما هم یوری بازی می کنید خوشحالم. اگر به اینترنت دسترسی داری یه وقتی مشخص کن تا با هم بازی کنیم.نقل قول:
هیچ کس نیست اینجا پایه شبکه باشه ؟
من adsl دارم بیا شبکه ایدیمم که دادم اگه خواستی اد کن اگه هم نخواستی که ...
ديگه كسي پايه نيست بازي كنيم ؟
نقل قول:نقل قول::20:متاسفانه از زمانه ما دیگه گزشته!:46:نقل قول:
شما ها بازی کنید که خیلی خوش میگزره
دیگه کار و درس و ... وقته اینو به ما نمیده که ...:41:
ولی واقعا بازیه خیلی خوبی بود ت وزمانه خودش هنوز هم فک میکنم از بازی هایه سریه بعده c & C جالبتره
من از وقتی که Red alert اومد تا به حال وقت کنم هر 1 سال یه بار میریزم چند دست skirimish هاش رو میرم:46:
آقا ما هم که خواستیم نتونستیم از طریق اینترنت بازی کنیم اگر کسی میتونه کمک کنه