بفرمایید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Printable View
بفرمایید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دوست عزیز بالاخره تونستم با هزار مکافات اون دو تا آر پی جی زن رو بزنم و بعدش هلیکوپتر دور شد اما هنوز همونجام آیا باید بازم به چیزی شلیک کنم ؟؟ چون چیزی نیست گیج شدم
نقل قول:
سلام
بهترین کرک که تا الان اومده یه کرک هست که سایت سیب دانلود میگه skidrow هست حالا نمیدونم دقیقا چیه ولی کرک بدون مشکلی هست..
الان تو هر مرحله اگه به این مشکل برخوردید که بازی بازم کرش میکنه و چندین بار هم امتحان کردید و چندین کرک هم امتحان کردید.
تنها راهش اینه که سیو کامل بازی رو دانلود کنید و از مرحله بعدش بازی کنید...
کرک skidrow
لینک : (فاصله بین sib و download رو بردارید....)
/sib download.com/medal-of-honor-warfighter-full
سیو بازی :: باید خود پوشه setting رو کپی کنید و در my douments و داخل دو پوشه MOHW_DayOnePatch_PC و MOHW کپی کنید و حایگزین پوشه setting قبلی کنید..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز لطفا صفحه اول رو ویرایش کن چون هیچ کدوم لینک های کرک ها کار نمیکنه اگه از سرورهای داخلی و لینک مستقیم بذاری بهتر هست
اگه میشه این مطلب بالا بنده رو هم در صفحه اول بذار تا هر کسی میاد تو تاپیک ببینه...
سلام،من visual C رو نصب کردم ولی باز همون ارور dll میاد.میشه راهنمایی کنید؟؟دمتون گرم
شما ویندوزتون چیه و چند بیتیه؟!نقل قول:
ارور رو هم بگو!
seven - 64 bitنقل قول:
متنشم اینه:
The program can't start because MSVCP100.dll is missing from your computer.Try reinstalling the program to fix this problem.
دوست عزیزنقل قول:
دیگه سایت آپلود بهتر از رپید شیر می خوای؟ خب میدیافایر و ... هم خوب هستند اما من لینک رپیدشیر داشتم.
در مورد کرکی که شما گذاشتی هم باید بگم که تا جایی که من می دونم اسکیدرو اصلا کرکی نداده اما اگه واقعا این کرک که شما می گی مشکلات کمی داره، لطف کن تو یه سایت آپلودش کن تا من تو پست اول بذارم چون لینک سایهای دیگه رو گذاشتن اینجا ممنوعه.
با این بازی اونقدر مکافات داشتم که اگه این موردش زود حل نشه DVDهاش رو هم خورد میکنم
اون مرحله که با ماشین تعقیب میکنیم وقتی نمیتونم بهش برسم و میخوام از جای که مونده شروع کنم بازی رو نمیاره وقتی هم تسک منیج رو میزنم بازی رو از بیخ میبنده
کسی این مشکل رو داشته؟
یه چیز دیگه اینکه این بازی دهن همه اونهای رو که منتظر اومدنش بودن رو صاف کرد کلا ر....ده
سلام
من هر جا که میخوام درو بشکنم و صحنه آهسته میشه بازیم گیر میکنه و میاد بیرون کسی میدونه مشکلم ار کجاست؟
با تشکر
من تازه میخوام بازی کنم
کرکم FLT هستش همراه آپدیت
به نظرتون کرک رو عوض کنم؟نریم جلوگیر کنه بعدش اگر بخواییم آپدیت کنیم سیو هامون شتک بشه!!!الان کدوم کرک خوبه؟ لطفا اگر تست کردید بگید
یه کرک هست که بالا از سایت سیب دانلود گذاشتم نوشته skidrow هست(حالا نمیدونم هست یا نیست ولی کرک خوبیه) حدود 25 مگ هست..اونو دانلود کن..اگه هر مرحله ای کرش کرد اومد بیرون..تنها راه حل همون روشی که بالا گفتم یعنی سیو بازی ..نقل قول:
من تازه میخوام بازی کنم
کرکم FLT هستش همراه آپدیت
به نظرتون کرک رو عوض کنم؟نریم جلوگیر کنه بعدش اگر بخواییم آپدیت کنیم سیو هامون شتک بشه!!!الان کدوم کرک خوبه؟ لطفا اگر تست کردید بگید
دوستان بازی و کرک هیچ کدوم مشکل خیلی خاصی ندارند...خیلی ها با همین کرکها به راحتی تا اخر بازی رفتند،ذات کرک هم یه چیز هست که یا کار میکنه یا نه و قرار نیست روی هر سیستم عمل متفاوتی رو انجام بده!!!
فقط کرک ورژن نسخه اول 3DM یه مشکل داست که اونم با یه اپدیت حل شد....دوستان اگه توی بازی مشکل دارند قرار نیست حتما ایراد از کرک باشه و بهتره عوامل دیگه رو هم مانند درایور گرافیک،بد افزار سیستمی و....رو هم در نظر بگیرند!!!
من یه مشکل دارم ! اونم اینه که اصلا تو بازی نمیره ! یعنی چه با کرک و بی کرک وقتی روش کلیک میکنم کلا اتفاقی نمی افته !
اقا منم همین مشکلو دارمنقل قول:
من بازیو خریدم
بعد از نصب ارور ارجین میداد( میگفت ارجین نصب نیست)
بعد انواع کرکها و اپدیتهارو نصب کردم
اصلا تو بازی نمیره
الان ارور MSVCP100.dll is missing میده
با Launcher هم اگه anti virus بسته باشه و بازیو block کرده باشم میگه : cant acces........
اگرم antivirus فعال باشه و بلک نباشه میگه: authentication failde,please log inممنون میشم
نقل قول:
من یه مشکل دارم ! اونم اینه که اصلا تو بازی نمیره ! یعنی چه با کرک و بی کرک وقتی روش کلیک میکنم کلا اتفاقی نمی افته !
اگه تو بازی نمیره آپدیت رو نصب کردین ؟ اگه نصب کردین حذفش کنیدنقل قول:
اقا منم همین مشکلو دارم
من بازیو خریدم
بعد از نصب ارور ارجین میداد( میگفت ارجین نصب نیست)
بعد انواع کرکها و اپدیتهارو نصب کردم
اصلا تو بازی نمیره
الان ارور MSVCP100.dll is missing میده
با Launcher هم اگه anti virus بسته باشه و بازیو block کرده باشم میگه : cant acces........
اگرم antivirus فعال باشه و بلک نباشه میگه: authentication failde,please log in
از کرک های دیگه استفاده کنید..
روی آیکون بازی کلیک راست کنید تو properties بعدش تب دوم ، تو گزینه آخر run this adminstrator رو تیک بزنید و aplly و ok کنید..روی آیکون کلیک راست کنید و گزینه دوم run adminstrator رو بزنید.
این تاپیک هم بخونید شاید خیلی مشکل شما رو داشته باشه ببینید چیکار کرده...
forum.bazi center.com/thread69737/
سلام دوستان
من مشکل کرش کردن زیاد دارم ! کرک اسکیدرو و فیکس ورژن 3 را هم تست کردم درست نشده ! کارت گرافیکم هم آپدیته !
گرافیک: 560 gtx
رم: 4 گیگ
سی پی یو: AMD Athlon II X4 640 Processor 3.00 GHz
آقا یکی به داد برسه :sq_11:
من مرحله بعد آموزشی که از قایق میان پایین شخصیت بازیم تفنگشو میگیره پایین نمیشه تیر زد!!! نه میخوابه نه میشینه!! وقتی میری توی شکم دشمنا هم میمیرم :sq_5:
مشکل کرکه؟
اون مرحله رو با زدن restart mission دوباره لود کنید درست میشهنقل قول:
سیستمت از نظر سخت افزاری مشکل خاصی نداره...بهت پیشنهاد میکنم نرم افزارهای مورد نیاز بازی رو هم مثل NVIDIA PHSYX و ++VC و از همه مهمتر DX رو هم به روز کنی....نقل قول:
این نوعی باگه که گاهی اوقات پیش میاد...بهترین راه رفعش هم اینه که چند باری مرحله رو RESTART کنی تا گیرش رفع شه!!!نقل قول:
همش آپدیته ! ولی 5 دقیقه که بازی میکنم روونه بدون افت فریم بعدش کرش میکنه زیاد !نقل قول:
عجیبه!!نقل قول:
اگه تموم نرم افزارهات آپدیته و کرک هم آپدیت کردی ولی جواب نداد به شرط سالم بودن بازی ممکنه مشکل از ناسازگاری داریور گرافیک با بازی باشه!!
بهترین پیشنهادی که بهت میتونم بکنم اینه که درایور گرافیکت رو عوض کنی(بهترین داریور به نظر من همون درایوری هست که باهاش BT3 رو بدون مشکل اجرا کردی)احتمال داره بهتر شه....
امتحان کردم بازم نشد !نقل قول:
سلام بچه ها.
من تو بازی وقتی بخش اولش یعنی اونجایی که هلیکوپتر رو می زنی بعدش لود میشه و یه زن حرف می زنه یهو صدا قطع میشه بعد صفحه همون جور می مونه!!!
مشکل چیه!؟
هر نوع کرکی رو هم زدم نشد!!!
دقیــــقا" مشکل من هم همیـــنجاست!نقل قول:
منم همین مشکل رو داشتم ولی تو یه مرحله دیگه...نقل قول:
سلام بچه ها.
من تو بازی وقتی بخش اولش یعنی اونجایی که هلیکوپتر رو می زنی بعدش لود میشه و یه زن حرف می زنه یهو صدا قطع میشه بعد صفحه همون جور می مونه!!!
مشکل چیه!؟
هر نوع کرکی رو هم زدم نشد!!!
هیچ راهی ندارید جز اینکه از سیو بازی استفاده کنید و از مرحله بعدش برید..(سیو رو صفحات قبل گذاشتم..)
تنها را ه حل مشکل مرحله بعد از snipe که سیستم هنگ میکنه فقط با استفاده از save هست راه حل دیگه ای نیست !؟
یعنی باید قید مرحله 4 رو بزنیم ؟!
دوستان من بازی رو بدون مشکل اجرا میکنم ولی یه مشکل عجیب دارم اینکه توی بازی صدا ها بعضی وقتا 2 بار پخش میشه! یه چیز خیلی رو مخه! نمیدونم چیکار کنم! کسی این مشکل رو داشته؟
----------------------
مشکلم حل شد توی این صفحه راه حلش هست : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک سوال از کجا بفهمم که نسخه بازیم flt یا غیر از اون ؟!
بازی که من خریدم 3 تا دیویدی ناین بود و 163 پارت
سلام.نقل قول:
دوست عزیز شما اگر میخواید این مرحله رو برید روی Resume Game بزنید و قسمت آخر مرحله 3 که اسنایپ هست رو برید دوباره و زمانی که مرحله 4 شروع شد تا آخر برید ان شالله که درست میشه. من و دوستم این کارو کردیم درست شد. :sq_18:
من این مشکل رو دارم ازچیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصن بازیش ارزش این همه دردسر رو داره؟
دوستان روش نصب چجوریه ؟
ماله من که setup رو میزنم . فقط یه نرم افزار نصب میکنه
باید dircetX رو نصب کنید اگه تو بازیتون هست از فولدر installer نصب کنید و اگه هم نداره دانلودش کنید
من که 164 پارت رو اکسترکت کردم فقط همیننقل قول:
دوستان روش نصب چجوریه ؟
ماله من که setup رو میزنم . فقط یه نرم افزار نصب میکنه
من دانلود کردم 2تا DVD 9 بود .نقل قول:
فقط یه نرم افزار نصب کرد به نام اورجین
برا من 3تا dvd9 بود 15.8 GB
احتمالا نسخه من با نسخه شما فرق داره
آقا من تو مرحله 12 گیر کردم
اونجایی که دو نفر رو خفه میکنی بعشد میری جلوتر دو نفر دیگه هستن یکیشون اسلحه داره و یکیشون هم داره با کامپیوتر کار میکنه
هر کاری کردم نتونستم اونجا رو رد کنم ؟. اونجا باید چی کار کرد ؟
از دوستانی که اطلاع دارند چطوری میتونم موزیک آخر بازی رو دانلود کنم ممنون میشم راهنمایی کنن
یعنی کسی تاحالا بازیو نصب نکرده ؟
کسی نیست بگه مرحله 12 رو چیکار کنم