بهت پیشنهاد میکنم از سایت freeGames.ir یه بار دیگه دانلودش کن.چون منم از این سایت دانلود کردم والانم راحت اجرا میشه.چون از اون عکسی که گذاشته بودی،شک کردم نسخه ی اصلیش باشه
Printable View
بهت پیشنهاد میکنم از سایت freeGames.ir یه بار دیگه دانلودش کن.چون منم از این سایت دانلود کردم والانم راحت اجرا میشه.چون از اون عکسی که گذاشته بودی،شک کردم نسخه ی اصلیش باشه
سلام..من euro truck simulator 2 رو نصب کردم رو کامپیوتر.ویندوزم 7 هست.ولی ارور stop working میده وقتی بازیو باز میکنم.چیکارکنم؟؟؟:n28:
سلام من اين بازي رو نصب كردم ولي بعد اين كه نصب شد روي آيكون بازي كليك كردم بازي اجرا نشد لطفا راهنمايي ام كنيد چگونه بازي رو اجرا كنم
SALAM. aghayon man bazi roo nasb kardam vaghti baz mikonam ye chizayii ghermez mannad miyad bad dg baz nemishe . hang mikone,
سلام منم همون مشکل و دارم خطا del داره باز بون فک کنم روسی باشه .......... اگه فایل درست نیست چرا رو سایت میزارن که 2 گیگ هدر بره .......:n34::n34::n34::n34::n34::n34::n34::n34::n34::n34: :n34:
سلام من بازیو دان کردم و نصب بازی اجرا شد و پرو فایلو ساختم <نوع ماشین . ادمک مورد نیاز . و...> و مرحله بعدی باید کشور رو انتخواب کنی نقشه میاد وکشورو انتخواب میکنم همونجا هنگ میکنه موس تکون نمیخوره ولی اهنگ بازی خیلی روان وعادی میزنه :n13:
:n13:
:n13:
لطفا راهنمایی کنید مرسی
سلام من بازی رو دان کردم برای ایجاد پروفایل چرا هیچ مپی ندارم یعنی باید فایل مپ رو خودم بریزم برا بازی لطفا راهنمایی کنید منو
سلام و عرض خسته نباشید اقا من وقتی بازیو نصب میکنم ازم کد میخواد کد رو که میزنم اوکی میشه ولی باز یه پنجره دیگه باز میشه ازم کد Dlc Going Fast رو میخواد درحالی ک من اصلا این Dlc رو اضافه نکردم به بازی
چکار کنم؟؟؟ لطفا لطفا یکی جواب بده خیلی گیرم خیلی ممنون:n03:
سلام
من مد های بازی رو نمیتونم اجرا کنم:n35::n27::n28:
کسی مستونه راهنمایی کنه؟
1.26.2.4 این ورژن بازیمه
لطفا راهنمایی کنید ممنون میشم
سلام.من بازی رو نصب و اجرا کردم بعد از اون گرافیک بازی خیلی کم بود قبلا من این بازی رو نصب کردهبودم این جوری نبود الان توی وینوز 8.1 گرافیک بازی خیلی ا.مده پایین قبلا سایه درختا بود اما الان نیست اون از چی میتونه باشه
لطفا راهنمایی کنید
احتمالا از تنظیمات گرافیکی بازی کم شدهنقل قول:
به قسمت تنظیمات و بخش گرافیک برید و اون تب هایی که مثلا LOW شدن رو تغییر بدید بکنید High
سلام دوستان
روزتون خوش
بنده چند وقتی میشه به یه مشکلی تو این بازی برخورد کردم
و اونم اینه که وقتی میرم تو قسمت Quick Job سریع از بازی خارج میشه و یه ارور میده
نمیدونم واقعا باید چیکار کنم
لطفا راهنمایی کنید خیلی اعصابمو خورد کرده
ارورشم اینه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان . من آخرین ورژن بازی EuroTruckSimulator رو از سایت یاس دانلود دانلود کردم . همه چی اوکی .نصب هم کردم. ولی کلیک میکنم روی ایکن که بازی اجرا بشه ولی هیچی نیمشه. با همین سیستم تا همین دیروز ورژن های قبلی رو راحت بازی میکردم. چکار باید بکنم ؟
چرا ااااااااا کسی جواب نمیده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :n27::n27:
سلام من یه مشکل دارم خیلی اعصابم خورد میکنه
بازی نصب میکنم بار اول که اجرا میکنم مشکلی نیست بار دوم صدای داخل کابین قطع میشه باید چکار کنم؟
لطفا راهنمایی کنید
سلام
بنده ورژن اخر این بازی رو که ورژن 1.27.2.3 این بازی باشه رو دارم
متاسفانه مشکلی که دارم اینه صدای ماشین ولوو اف اچ جدید رو کلا نداره بازی ینی داخل بازی صدای این ماشین رو از داخل و بیرون کابین ماشین شما نمیشنوی نمیدونم مشکلش چیه اما صدای محیط و ماشینای اطراف همه هست حتی صدای پمپ بنزین هنگام بنزین زدن هم هست اما صدای خود ماشین نیست لطفا کمکم کنید چطور درست میشه یا چی لازمه برای درست شدنش؟؟؟؟؟؟
کارایی که کردم برای درست شدنش اینه که بازی و پچ رو بطور کامل پاک و دوباره نصب کردم بدون مشکل و بدون نصب مد خام خام بازم درست نشد....!!!!
لازم به ذکره بگم این مشکل رو از زمانی که پچ 1.25 رو اپدیت کردم برای بازی به وجود اومد....!!!!
اینم بگم هیچ جا نمونه این مشکل رو پیدا نکردم که جوابی هم داشته باشه تصمیم گرفتم اینجا توی این تایپیک مطرحش کنم!!!
ممنون میشم اگر جواب بدین:n03:
منم همین مشکلو دارم حل کردی؟
چرا ورژن ۱:۳۰ وقتی میخوای شهر انتخاب کنی از بازی میاد بیرون؟
کرک ها رو امتحان رو skip add کلیک کننقل قول:
سلام دوستان خوبین لطفا راهناییم کنین
من بازی یوروتراک 2 را ورژن 1.30. را دانلود کردم ایتالیا هست
موقه انتخاب شهر ارور میده ومیپره بیرو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان راهنمایی کنید سریع
چند تا کرک هم دانلود کردم نشد
سیستمم بالاست
کسی نیست جواب بده:n03:
سلام به همگی
من بازی Euro Truck Simulator 2 - Scandinavia x86 رو دارم مشکل اینجاست که وسط بازی یک دفعه میپره بیرون و میاد صفحه اول که میتونیم مشخصات رو ببینیم و محموله انتخاب کنیم!
کرک هم اسکیدرو هست چند بار کپی کردم واما مشکل پابرجاست.
اگر نیاز به دانلود کرک دیگه ای هست لطفا لینک بگذارید.
ممنون
کسی نیست جواب بده؟
سلام
استادا من این ورژنه ۱.۷ نصبش کردم بعداز بارگیری ی مدت ک رانندگی میکنم بار خود ب خود ناپدید میشع مشکلش چیع چجوری حلش کنم¿
سلام من بازی رو نصب کردم ولی وقتی مخوام از ادمینی استارتر باز کنم باز نمیشه و هیچ اتفاقی نمیفته ممنون میشم کمکم کنید
دوست عزیز باید در منوی F4 گزینه اخر رو غیرفعال کنید بعد با روشن کردن چراغ ها روشن میشن:n02:نقل قول:
سلام کسی هست جواب بده؟؟
سلام وقتی بازی رو اجرا میکنم این ارور رو میده
system error
the code execution cannot proceed because steam _api64.dll was not found ...
چی کار کنم
سلام من بازی رو نصب کردم و رحت بالا امد ولی الن که میخوام بار رو با کامیونم تحویل بدم بار از کامیون میره و دیگه اون بار رو ندارم . مشکل چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:n13:
منم دقیقا همین مشکلو دارم