بله ویندوز 7 هستش ولی من پوشه ای به نام AppData پیدا نکردم.نقل قول:
سیو بازی در چه ویندوزی؟؟؟ اگه ویندوز 7 باشه این ادرس دنبال کن C:\Users\ali\AppData\Roaming\2K Sports\NBA 2K13\Saves
:n16:
Printable View
بله ویندوز 7 هستش ولی من پوشه ای به نام AppData پیدا نکردم.نقل قول:
سیو بازی در چه ویندوزی؟؟؟ اگه ویندوز 7 باشه این ادرس دنبال کن C:\Users\ali\AppData\Roaming\2K Sports\NBA 2K13\Saves
:n16:
شما باید این مسیر رو در قسمت کنترل پنل دنبال کنی control panel >folder options>view>show hidden files .folers.and drivesنقل قول:
تیک این گزینه رو فعال کن بعد به مسیری که گفتم برو یه پوشه ای به نام appData به وجود میاد:n26:
دوستان کسی میدونه چجوری میشه تو این بازی توی اسلم دانک کانتست رفت؟ برای کامپیوتر
لطفا اگه پچ داری بذار:n16:نقل قول:
از سایت هستی دانلود بگیر.نقل قول:
مرسی رفتم اپدیت بازی روگرفتم نه تنها این بازی بلکه چند تا بازی دیگه:n16:نقل قول:
جواب سوال من رو نمیدید؟نقل قول:
دوستان کسی میدونه چجوری میشه تو این بازی توی اسلم دانک کانتست رفت؟ برای کامپیوتر
دوستان این سری نمیشه بازی کنی رو که میسازی باهاش بازی کنی؟مثل مود BAL پیس ؟
هر بار وارد بازی میشم اولش ایمیل و خوندن قوانین و سی دی کی هست...نمیشه کاری کرد بیخیال شه؟!!
تاریخ تولدتو 2012 بده فک میکنه بچه ای بهت گیر نمیده برا ثبت نام:n02:
فک کنم چیزی که دنبالشی اسمش my player اسمش یادم نیست ولی من خودم بازی میکنم الان گارد راس la lakers هستم فصل دوم با اقتدار اول شدیم حالا رفتیم پلی اف
یکی از دوستان لطف می کنه یه ذره در رابطه با لیگ و یا نحوه گرفتن کاپ و ... توضیح بده .
از بچگی چه تو واقعیت چه تو دنیای بازی های کامپیوتری ( ورزشی ) فقط تو خط فوتبال بودم ( خسته شدم اینقدر فیفا بازی کردم :n02: ) . الان از این خیلی خوشم اومده فقط جریان کاپ و لیگش چطوریه ؟ مثل فوتبال ببری 3 امتیاز می گیری و تقاضل گل و ... داره ؟ من تو season بازی هرچی گشتم هیچ قسمتی پیدا نکردم که نشون بده تیمم چندومه و کدوم تیم اول و ...
ممنون میشم دوستانی که اطلاعات کافی دارن یه توضیحی بدن چون من تو خونه تنها بازی می کنم و بازی ورزشی تک نفره هم فقط لیگش حال میده :n16:.
من لیگ رو رفتم بعد از 2 ماه تموم شد:n05:. کاپ رو گرفتم با تیم ثاندر :n02:دیگه حوصله ی بقیه ی قسمت ها رفتن ندارم:n02:
دوستان من مشكلكو اينجا مطرح كردم. خواهش ميكنم كمك كنيد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خیلی بسکتبال دوست دارم ... نسخه ی 11 رو بازی کردم ولی چند روز پیش رفتم بخرم مغازه داره گفت بازی مشکل داره نمیدونم چی ! الان یادم نمیاد ... دیگه نمی آورم ...
سلام
یک کلیپ در وبسایت یوتیوب دیدم 8-7 دقیقه ای
توی این کلیپ یک نفر داره ان بی ای بازی میکنه. قشنگ میره توی یک قسمت بنام all-star game اونجا چند نوع بازی داره:
1. شرق و غرب - مسابقه اسلم دانک - مسابقه 3 امتیازی - ریسینگ گیم. اتفاقا با ایکس باکس هم هست
الان توی nba 2k13 که من دارم فکر کنم 100 بار همه ی قسمت هاشو زیر و رو کردم نیست که نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من عاشق all-star game هستم. کلا بازیش رو بخاطر همین قسمت خریدم فکر کردم مثل شماره های قیبلیش درست کرده...
ترو خدا کسی که اطلاعات داره بهم کمک کنه. صد در این دنیا هزار در اخرت اجر داره
من خودم ایکس باکس دارم. بشدت دنبال all-star game هستم. چه کار باید بکنم؟؟
من خودم این بازی در کامپیوتر بازی کردم برای انتخاب کردن بازیکن های آل استار باید تا یک مرحله ی از حالت گیم مود بگذری وقتی که زمانش برسه اون تیم ها باز میشه خودم دو بار جام گرفتم و قهرمان شدم :n20:نقل قول:
ممنون شما برادری رو به حد اعلا رسوندید. واقعا تشکر ولی دوتا نکته هم بگید من دست بوس شما میشمنقل قول:
1. گیم مود دقیقا کجاست
2. یک مقدار دقیق تر توضیح بدین. یعنی چی انتخاب بازیکنان ال استار؟ من منظورم تیم شرق و غرب هست
جسارتا این دو نکته رو هم جواب بدین
ببخشید دیر متوجه پست جدید شما شدم :n11:نقل قول:
اول این که ال استار همون دو تیم معروف شرق و غرب هستن که ترکیبی از همه ی بازیکن های معروف میشود
و درباره ی حالت گیم مود هم زیاد نمیتونم راهنماییتون کنم چون بازی خیلی وقته حذف کردم ولی چیزی که یادم هست وقتی بازی اجرا میشه همون اول بازی راست کلیک میکردم و چند تا گزینه میومد یکی از ایتم ها (game mode)بود.:n16:
در ادامه ی صحبت ها در پست بالا به ادرس همین سایت مراجعه کنیدکه دو تیم ال استار معرفی میکنه:n26:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من ان بی ای 2 کی رو رو ایکس باکس بازی می کنم تو مای کاریر بازی دوم بعد بازی موقعی که اوت رو می زنم گیر می کنه و نمی تونم هیچ کاری انجام بدم 2 تا دی وی دی بازی دارم هر دو این مشکل دارن ممنون می شم کمک کنید.
سلام
ببخشید یه سوال داشتم:
چجوری میشه 2k13 رو Online بازی کرد؟؟؟
:n27:
با سلام من به شخصه خودم زیاد دنبال انلاین بازی کردن هستم و متاسفانه این بازی در ایران نمیشه انلاین بازی کرد یکی از دلایلش کرک شدن بازی هست :n23:نقل قول:
سلام دوستان: خالکوبی روی دست تمام بازیکنان برای من به شکل نقطه های سیاه هست!!!!!! چرا اینطوریه ؟ مشکل از کارت و درایور و اینا هم نیست.... همه چی بروزه.تمام بازیهای امسال رو ultra بازی کردم با 7770 .کسی میدونه چرا؟برای این بازی آپدیت جدید نیومده؟
خالکوبیه خوب رنگ نکردن دستشونو باید دون دون باشه ولی حالا یکم جوگیر شدن سازندگان بازی دیگه! :n02:
سلام دوستان.لطفا توضیح بدید این بازی چطور آپدیت میشه
امروز یه اتفاق جالب تو بازی افتاد
ثانیه های آخر بازی 76 به 76 مساوی بودم که با کوبی یه دو امتیازی زدم و بازی شد 78 یه 76 به نفع من و موند 1 ثانیه به آخر بازی دیگه گفتم بازی رو بردم.مربی حریف یه تایم اوت گرفت و بازیکنشون لعنتی یه سه امتیازی زد.اعصابم خورد شد بازیکنای حریف داشتن خوشحالی می کردن اما امتیاز حساب نشده بود :n04: که داور رفت طرف مانیتور کنار زمین و صحنه آهسته رو دید.مشخص شد که موقعی که بازیکن حریف داشت پرتاب می کرد وقتی ثانیه صفر شد توپ هنوز تو دستش بوده و به همین خاطر سه امتیاز حساب نشد و بازی رو بردیم
این بازی با گیمپد بهتره یا کیبرد؟ یعنی کدوم بیشتر حال میده؟
و اینکه چطوری میشه تنظیمات کنترلر کیبرد رو دوباره پیشفرض و دفالت گذاشت؟
جای کلیدهارو عوض کردم الان دیگه حوصلم نمیشه یکی یکی امتحان کنم چی به چیه
هرکاری میکنم نمیتونم پنالتی گل بزنم تنظیمات خاصی داره ؟ - ضمنا اسلم دانک چطوری میزنن ؟؟
موقع زدن ضربه پنالتی دست بازیکن که اومد دقیقاً بالاسرش(پیشونیش)سریع دکمه(آنالوگ راست)را ول کننقل قول:
برای زدن اسلم دانک باید RT رو چسبیده باشی و در جای مناسب زیر سبد دکمه شوت را بزنی البته طرف باید دانک زن هم باشه ها مثل لبرون جیمز و فضای آزادی هم روبروش باشه.مثلاً با بودن دو سه تا بازیکن زیر سبد خوب سخته دانک زدن
اگه یه دور بری تمرینات رو انجام بدی همه چیز میاد دستت
شرمنده یادم رفت بگم من با کیبرد بازی میکنمنقل قول:
خوب همونو که باش میدویی رو نگه دار شوت بزن دانک میره عین شیر البته باید شرایطش باشه
ترینری ازبازی 2kNBA 2014 نیومده!!!!!!!:n01:سایت 2k sport چند تا عکس ازبازی nba2014 گذاشته بود. ولی ترینرش ندیدم :n29:
سلام دوستان
من مشکلم اینه که وسط بازی ، کلا بازی میاد بیرون و سیستمم خاموش میشه کلا!!!!!
راه حلش چیه ؟
کسی جوابی نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کسی ترینر می خواد؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تریلر نه ترینرنقل قول:
خوب تا بازی نیاد 2014 نیومده چه طور میتونه کدهای تقلبش بیاد؟معلوم میشه اشتباه شده دیگه نباید غلط بگیرید:n18:نقل قول:
سلام..
کسی میدونه با کدوم گزینه وقتی توپ رو از زمین خودمون پاس میدیم ، توپ رو قل میده جلوش رو زمین تا مالکیت توپ حساب نشه برامون(تو زمین خودمون)
ممنون.
منم قصد همچین عملی رو دارم ولی نمیدونم چیجوری؟چند بار خودم شانسی این کار کردم ولی نمیدونم چیجوری؟:n02::n02:نقل قول:
یکی از دوستان بهم گفت..نقل قول:
موقع پاس از اوت LF1 (رو دسته من L1 ) رو بگیر پاس بده میندازه رو زمین..
اهنگ هایی که تو بازی بسکتبال 2kNBA2012 دوسال پیش هست رو از کجا میتونم پیدا کنم؟:n26: