من هم این دوره رو گذروندم . ولی توصیه می کنم به نورتون یا مک افی روی بیارید . سختیه اشنایی به منوها ارزشش رو داره . جاهایی به دادتون میرسه که بعدها لذت می بریدنقل قول:
سپاس
من هم این دوره رو گذروندم . ولی توصیه می کنم به نورتون یا مک افی روی بیارید . سختیه اشنایی به منوها ارزشش رو داره . جاهایی به دادتون میرسه که بعدها لذت می بریدنقل قول:
سپاس
من نورتون رو از مدت ها پیش دنبال می کنمنقل قول:
تقریبا همه آنتی ویروس ها رو تست کردم . حتی کسپر رو حدود چهار سال روی 2 تا سیستم همزمان . سیستم شرکت و لپ تاپ شرکت . روی سیستم خونه هرگز جز نورتون نصب نکردم چون دیتای موجود در اون برام خیلی اهمیت داره
نورتون از نسخه 2009 که با تغییراتی باعث روانی سرعت سیستم میشه دیگه واقعا عالی هست . نسخه 2010 کاملتر شد . 2011 و 2012 و 2013 هم به کاملش کمک کردن
من 2012 رو توصیه میکنم . خودم در حال حاضر 2013 دارم. چون تکنولوژیه سونار دراون ارتقا پیدا کرده و خیلی ویژگی های بارز دیگه . ولی چون هنوز نسخه OEM یا کرک معتبر نداره توصیه میکنم همون 2012 رو نصب کنید . نسخه 19.8.0.14 Final رو میتونید راحت پیدا کنید .
سپاس
نه من از کرک استفاده نمی کنم اورژینالش می خرم مونده بودم بین آویرا و نورتوننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای فعال کردن محصولات نورتون بهترین کار اینه که از آموزشهای صفحه اول تاپیک استفاده کنید و خودتون برای نورتون سریال بسازید و ازش استفاده کنید.
موفق باشید.
نقل قول:ما که از کارهای شما سر در نیاوردیم؟!نقل قول:
با سلام
دوستان عزیز اگر کسی جدیدترین نسخه Norton_Removal_Tool
رو داره یک جا قرار بده ما هم استفاده کنیم نسخه های قبلیش
دیگه کار نمیکنه
ممنونم.
نقل قول:
کد:ftp://ftp.symantec.com/public/english_us_canada/removal_tools/Norton_Removal_Tool.exe
سلام دوستان.
-چرا وقی اپدیت اتلاین میکنم حجم فولدر definition تغییری نمیکنه؟؟:20:مگه محل ذخیره اپدیت ها نیست؟
-اگه پوشه definition را بخام روی سیستم دیگه ای بریزم باید replace بشه یا اضافه بشه؟
سلام.نقل قول:
تغییر که میکنه اما به تدریج.شما از پوشه Properties بگیرید.
برای آنتقال آپدیتها ابتدا در Safe Mode از پوشه Definitions یه بکاپ بگیرید تا در صورت بروز مشکل دوباره برگرده سر جای اولش.
بعد Definitions قدیمی رو کاملا پاک کنید و پوشه جدید رو جایگزین کنید.
چطور میشه نحوه برخورد نورتون با فایل رو عوض کرد ؟؟؟ مثلا اگر خیلی الوده باشه حذف میکنه ولی من میخوام کلا هر فایلی رو که مشکوکه قرنطینه کنه ........
فولدر lue محل اپدیت های جدیده و حجمش تغییر میکنه ،نه definition.نقل قول:
C:\ProgramData\Norton\{0C55C096-0F1D-4F28-AAA2-85EF591126E7}\NIS_19.8.0.14\Lue
definition هفته ای 1 مگا بایت کم و زیاد میشه.!
دوستان من قبلا آویرا داشتم خودش تمام فایل های اتوران را بلاک میکرد و اجازه اجرا شدن نمیداد میخواستم بدونم نورتون هم این قابلیت رو داره؟
بله قبل از اجرا به محض مشاهده فایل مخرب ، اون رو حذف میکنه ( البته میتونید برگردونید ) ، در صورتی که فایلی رو شناسایی نکنه هم بعد از اجرا یک لایه امنیتی دیگه فعال میشه و رفتار برنامه رو مورد برسی قرار میده و در صورت مشاهده رفتار غیر معمول برنامه رو بلاک میکنه .نقل قول:
یعنی این طور نیست که تمام اتوران ها رو ببنده؟چون آویرا حتی اگر سالم هم بود بلاک میکرد و اجازه اجرا شدن نمیداد :)
به نورتون شک نکن:21: حداقل تو مسائل اوتوران:31:نقل قول:
بدون دلیل بلاک نمیکنه ولی تا مطمئن نباشه فایل مورد نداره اجازه اجرا شدن نمیده ...
تو نسخه 2012 نمیدونم چه تنظیمی رو انجام داده بودم
که نورتون خودش یه اسکن سریع انجا میداد و هر بار cookies های پیدا میکرد و حذفش میکرد
این عکسم دیشب گرفتم هر کاری میکنم این دو فایل رو قرنطینه نمیکنه
explore رو با یه برنامه که تم وینندوز رو عوض میکنه عوض کردم
تو تنظیمات قسمت Computer Scan گزینه Tracking cookies scan رو بزارید روی Remove ...نقل قول:
explorer ای که جایگزین کردید ویرایش شده و افراد زیادی هم ازش استفاده نمیکنند و مورد اعتماد norton نیست ، بهتره ازش استفاده نکنید ولی اگر بهش اعتماد دارید رو نام فایل کلیک کنید و در پنجره باز شده Trust Now رو بزنید .
Norton Internet Security
19.8.0.14
Error: 8506, 422
Microsoft Windows XP
2600.xpsp_sp3_gdr.120411-1615
Norton Autofix Results: 0 item(s)
بعضا این ارور رو میده و تا ریستارت هم فیکس نمیشه
چرا؟
تو NIS 2013 هم فایل های کرک و پچ رو خودکار میاد پاک کنه هنوز؟
اين آنتي ويروس اگه حواست نباشه زده هر چي كرك و پچ داري پاك كرده!
خيلي نامرده!
نامرد نیست مسئولیت پذیره.نقل قول:
تازه میتونی فایلهایی که پاک کرده را restore کنی و تو لیست ویژه قرار بدی.
سلام خسته نباشید...
انتی ویروسم کاملا از کار افتاده و غیر فعال شده و subscrible now نوشته هر چقدر هم کد و لایسنس وارد می کنم اثر نداره به نظرتون چی کار باید بکنم؟؟؟
ممنونم
این قضیه که میفرمائید درست اما تو کشوری که قانون کپی رایت نداره و همه نرم افزارهای کرک شده و پچ شده استفاده میکنن معنی و توجیهی نداره.نقل قول:
ممنون بابت اطلاعات بابت Restore کردن :)
درود دوست عزیزنقل قول:
راستش این مشکل رو خیلی ها دارند
به موقع تاریخ تریال رو چک نمی کنند و اغین مشکل پیش میاد
توی اینترنت جاهای زیادی رو گشتم . اکثریت توضیح دادن که راه نداره و باید یا Remover نورتون رو پاک کنید و از نو نصب و آپدیت کنید
ولی چند روز پیش روی لپ تاپ این مشکل رو داشتم با Norton 360 5.0 Premium
واسه خودمم جالب بود که درست شد !!
ویندوز رو از حالت Safe Mode بالا بیارید و تریال ریست ورژن 3.3.1 رو اجرا کنید . جالب اینه که چون نورتون RUN نیست دیگه به خاموش بودن یا نبودن Tamper هم گیر نمیده
البته برای من در نهایت اروری مبنی بر اجرا نشدن نورتون داد ولی وقتی دوباره از نرمال ویندوز بالا اومدم دیدم که 180 روز رو ریست کرده !
جالب اینه که توی همین چند روزی که نورتون غیر فعال بود سیستم تروجان گرفته بود و به محض فعال شدن نورتون ، تروجان عزیز هم زمین گیر شد :)
تست کنید
سپاس
ممنونم از راهنمایی های شما ....جالب اینجاست:داشتم می زدم به سیم اخر که کلا نورتون رو حذف کنم و بیت دیفندر بریزم اما قبلش پیش خودم گفتم بزار ضربت اخر رو هم بزنم بعدش حذفش کنم....اومدم و یه کلید لایسنس رو از تاپیک مربوطه برداشتم و با کمال نا امیدی امتحانش کردم اما جالب اینجاست که عمل کرد و 180 روز بهم داد...نقل قول:
اما نورتون ویروس کش مالی نیست بار ها شده اسیر ویروس های خفن حرام بشم و نورتون حتی نتونسته پیداشون کنه چه برسه به اینکه پاکشون کنه!!!!فکر کنم مجبورا اول و اخر نورتون رو حذف کنم و بیت دیفندر بریزم گر چه خیلی گرونه...اما می ارزه...
ممنونم
طبق اکثر تست های معتبر آنتی ویروس نورتون یکی از بهترین شناسایی ها و گندزدایی ها رو دارهنقل قول:
موافقان و مخالفان هم به این امر اذعان دارن
شما یه دونه از اون ویروس ها خفن رو واسه ما بذار تا ما هم با نورتون خفن ویروسی بشیم !!
سلام
ببینید دوسته عزیز ...معلومه که شما اصلا انسان متعصبی نیستید:31:...
اما هارد اکسترنالم ویروس new folder و hidden و اتوران رو نوش جان کرده بود و به هیچ وجه هم با نورتون حذف نمی شد ...!!!که متاسفانه هارد رو دادم به دوستم که کسپر داره و حذف کرد... من قبلا کسپر داشتم و این ویروس ها رو تونسته بودن حذف کنم...
من منتظر بودم که این حرف رو بزنیدنقل قول:
بله من تعصب دارم چرا که نه, خب 100 تا دلیل میتونه داشته باشه ویروسی شدن شما مثل غیرفعال کردن آنتی ویروس یا نصب آنتی ویروس بعد از آلودگی و ...
چون جزئیات مشخص نیست ادامه نمیدم ولی مطمئن باشید نورتون یکی از قوی ترین آنتی ویروس های جهان است طبق تست های مختلف و حتی این تست هایی که خودمون در این تاپیک انجام میدیم
خواهش میکنم.نقل قول:
این که قانون کپی رایت رعایت نمیشه درست ، ولی توجیح پذیره دوست من:46:
و توجیهش اینه که از نرم افزار های اصل استفاده کنیم.تا نورتون به قول شما نا مرد نباشه. ایراد از خود ماست.:6:
سلام
دوستان من فقط از نورتون استفاده می کنم.آیا همه آنتی ویروس های مثل نورتون اینقدر آدم باید درگیر کرکش بشه؟؟
سه پست اول تایپیک رو مطالعه بفرمایید تا درگیر کرک کردن نباشید ، برای سایر برنامه ها هم در تایپیک خودش مطرح کنید ، آنتی ویروس کرک شده استفاده نکنید بهتره ...نقل قول:
سلام . من اپدیت افلاین دانلود کردم 174 مگا بایت . و اپدیت کردم . 4 روز بعد نورتون نارنجی شده و دوباره اپدیت 100 مگابایتی میخاد!!!!:18: این جور که پیداس ماهی 1 گیگ دانلود فقط برای اپدیت های نورتون باید بزاریم کنار!:44:
شما اگر آفلاین هم آپدیت کرده باشید باید یک بار لایو آپدیت کنید ، بعد از آپدیت لایو روزانه 1 تا نهایتا 5 مگابایت آپدیت دارید .
لایو اپدیت دو با زدم 100 مگ دانلود کرد بعد تو گزینه process update faild شد. چیکارش کنم؟
دوباره LiveUpdate کنید.این بار باید کمتر دانلود کنه.نقل قول:
در مورد اون مشکل که با من مطرح کردید باید بگم نمیتونید آپدیتهای 64 بیتی رو برای 32 بیتی و بر عکس استفاده کنید.
پس 32 یا 64 بیتی بودن ویندوز فرق میکنه؟نقل قول:
Live upadte دانلود میشه ولی process update را faild مکنه!میدونی کدوم قسمت را میگم؟
بله 32 و 64 فرق میکنه.نقل قول:
قبل از پیدایش این خطا به صورت دستی آپدیت ها رو جایگزین نکردید؟
بعد از آپدیت یه Update Summary بهتون میده. میتونید بگید روی کدوم مورد خطا میده؟
سلام.
به خاطر آپدیتهای 32 بیتی هست که روی 64 استفاده شده.
محتویات پوشه Definitions رو پاک کنید تا از اول اپدیت کنه.(قبلش بکاپ بگیرید)
سلام دوستان
من يک راهنمايي ميخواستم دوستان:
به نظرتون نورتون اينترنت سکوريتي نصب بشه بهتره يا ترکيب آنتيويروس نورتون با فايروال کومودو؟
از نظر امنيتي و رواني سيستم، کدوم بهتره؟
با تشکر