نه .....................نقل قول:
Printable View
نه .....................نقل قول:
سلام به همه لپ تاپ من هم مثل عکس بالاست اگه فینگر نداره پس چرا درایورش رو نصب میکنه ؟ حتی یه ایکن تو کنترل پنل هم میاد که به فینگر اختصاص داره ؟نقل قول:
یه سوال دیگه چطوری وای فای رو روشن کنم برای اتصال به گوشی ؟
این که فینگر نداره نصب که میشه مشکلی نداره ولی خوب نداره مگر نه تو نرم افزار protect tools میومدنقل قول:
برای اتصال به گوشی که بلوتوث باید روشن کنی نه وای فا که باید درایور بلوتوث نصب کنی
بروبکس کسی تونسته بازی مکس پین 3 رو ، رو 4540 بازی کنه ؟
من جات خالی 3 تا مکس پین 3 خریدم هیچکدوم نصب نشدن
البته بگما دی وی دی ها مشکل داشتن
دیگه نرفتم سراغش!!اوریجینالش رو میخوام!!!:sq_19:
یعنی چی 3 تا مکس پین 3 خریدی ؟ یعنی مکس پین 3 خریدی که 3 تا dvd بود یا اینکه 3 بار مختلف مکس پین 3 رو خریدی ؟ :دینقل قول:
اخه اگه اصلش بخری که 5 تا dvd هست
من که نسخه black box دانلود کردم که 10 گیگ بود فشرده شده بود فقط مشکلش واسه من همینه که گرافیک amd رو نمیشناسه و به جاش گرافیک اینتل میاره که سرعت بازی زیاد بالا نیست اینطوری
حالا جالب اینجاس که سایت hp سریع با اومدن نسخه نهایی ویندوز 8 درایورها رو اپدیت کرد منتظرم ویندوز 8 نسخه نهایی بیاد رو نت دانلود کنم با درایورهای جدید ببینم مشکل حل میشه یا نه
سلام به همه !
من به یه مشکلی (مشکل که نمیشه بگی) برخورد کردم به هر کسی که میگم میگه تا حالا همچین چیزی ندیدم و نمیدونم چه جوری درست میشه .
مشکلم اینه که وقتی روی دسکتاپ راست کلیک میزنم نور صفحه کم میشه و دوباره با رفرش زدن به حالت عادی برمیگرده البته اگه کسی دقت نکنه متوجه این موضوع نمیشه خیلی ریز اتفاق می افته !
حتی یه بار ویندوز هم عوض کردم ولی فایده ای نداشت میترسم در دراز مدت باعث خرابی بشه اینم بگم لپ تاپم الان هیچ مشکلی از لحاظ سرعت و نمایش نداره ممنون میشم راهنماییم کنید .
سلام میخواستم بدونم این لپ تاپ کانفینگی داره که گرافیکش 630 باشه؟دیروز دیدم خواستم ببینم چنین چیزی هست؟
سلام مشکل عجیبیه شما تو تنظیمات بایوس چک کن تنظیمات به حالت اولیه برگردون ببین درست میشه البته تو تنظیمات بایوس هم فکر نکنم در مورد این مشکل چیزی داشته باشهنقل قول:
چند روز دیگه هم ویندوز8 میاد نصب کن ببین تو ویندوز 8 هم این مشکل هست یا نه
سلامنقل قول:
نه گرافیکای hp مخصوصا probook همشون ati هست گرافیک
من قصدم اینه که بخرمش با این حساب یعنی مشکل داره؟ قیمتش هم 2120000 بود. حالا چیکار کنم؟
نه گرافیک 4540 ، ati 7650 2gbهست که گرافیک خیلی خوبی و قوی ای هست و برای بازی های سطح بالا هم جواب میده ولی حالا شما اگه خیلی بازی میکنی یه مشاوره دیگه بگیر از بقیه در کل لپتاپ خوبیه من دو سه هفته ای هست دارمنقل قول:
یکی از بچه ها نوشته مکس پین 3 باز نمیکنه مال شما هم همینجوریه؟ راستی دماش تو بازیا چطوره؟
خود من نوشتم :دینقل قول:
مکس پین 3 رو در حالتی که رو گرافیک اینتل هست اجرا میکنه ولی زیاد روون نیست میدونی که لپتاپ های جدید دو گرافیک دارن 4540 هم یه اینتل داره برای کارهای معمولی و یکی ati برای کارهای گرافیکی بالا
حالا من هر کاری میکنم سوییچ نمیشه رو گرافیک ati تو بازی مکس پین حالا مشکل از نسخه ای هست که من دارم یا چیزی دیگه نمیدونم ولی سوییچ شه رو ati میترکونه و خیلی راحت میتونی بازی کنی
دماشم در حالت عادی مثه وبگردی و فیلم دیدن 39 تا 44 موقع بازی و اینا 65-70
إ ببخشید متوجه نشدم خودتون بودین. اگه اینطور باشه که دماش عالیه. راستی فیفا 13 هم بازی کردی؟ روزی چند ساعت کار میکنی باهاش؟ فینگرش چطوره؟
فیفا 13 رو دانلود کردم ولی هنوز نصب نکردم ولی pes 2013 رو نصب کردم با همون گرافیک اینتل هم خیلی خوب بازی رو اجرا میکنی من شاید 24 ساعتم روشن باشه لپتاپ از ساعت یک تا 9 هم دانلود رایگانه روشنهنقل قول:
فینگرش هم اگر سه چهار صفحه قبل بخونی من اول که گرفتم لپتاپو مشکل خاموش روشن شدن داشت که مشکل cpu داشت و بردیم گارانتی عوض کرد اولش فینگر پرینت داشت ولی بعد که عوض کردن نداشت! دیگه برادرم هم که خریده بود واسم زیاد پیگیرش نشد و منم بیخیال شدم
یعنی کلا با اینتل بازی میکنی؟ سوییچ نمیشه یعنی؟
نمیدونم راستیش تو تنظیمات ستینگ pes 2013 هم که میبینم زده اینتل حالا نمیدونم دیگهنقل قول:
حالا hp واسه ویندوز 8 درایورهای گرافیک و ... رو اپدیت کرده گذاشته منتظرم نسخه نهایی ویندوز 8 بیاد رو نت دانلود کنم با درایورهای جدید ببینم چطوره
چقد بد . یعنی همه این مشکل رو دارن؟
ببخشید این لپتاپ کانفیگ i3 هم داره؟
قیمتش چنده ؟
فکر نکنم 4530 یه مدل پایین تر 4540 که اونم راحت سوییچ میشد برای بقیه اگه مشکل همگانی بود که تو سایت های خارجی و خود hp همه میگفتننقل قول:
نه ... 4530 یه مدل پایین تر از اینه ولی فکر کنم به جز گرافیکش که 6490 یک گیگ هست و 4540 7650 دو گیگ فرق داره هیچ فرقی ندارن حتی ظاهرشون هم شبیه هم هست کانفیگ cor i3 ش فکر کنم در حال حاضر یک میلیون و سیصد ، چهارصد باشهنقل قول:
نقل قول:
سلام
من فیفا بازی کردم خیلی حال میده!برای من ماکزیمم دما 55 -60 بوده
فینگرش خیلی عالیه،صفحه کلیدش خیلی خوبه
من با دو سه مدل های دیگه کار کردم اما صفحه کلید های اچ پی جور دیگس
نه داداش من مشکلی ندارم باهاشنقل قول:
نقل قول:
سه بار مختلف !!
گیرم نمیاد اصلش
من که اینقدر از دست ویندوز 7 عصبیم که میخوام بزنم ایکس پی نصب کنم والا
ویندوزم ویندوزهای قدیم
همین نسخه بلک باکس اگه اینترنت پرسرعت داری دانلود کن 10 گیگ بازی کامل هست اگه میبینی حجمش کمتره چون حجم فیلم های نسخه اصلی بالاس و فول hd هست ولی نسخه بلک باکس فیلما رو کردن 720p که اونم کیفیتش خیلی خوبه و کافیهنقل قول:
ویندوز 8 میاد چند روز دیگه وایسا نصب کن ببین اون چطوره درایورهاش هم hp گذاشته جدید
منم blackbox رو بازی کردم.مشکلی نداشت اصلا.البته من استئناءا این بازی رو خریدم.چون حال نداشتم دانلود کنم.حجم black box ش هم به نسبت زیاد بود خیلی طول می کشید.از بیرون خریدم 3 dvd بود.اگه دانلود نمی کنی می تونی بری از یه جا بگیری به شرط اینکه بلک باکس باشه و نسخه های reloaded , ...نباشه(البته اونها هم معتبرند و نباید مشکلی داشته باشن.ولی چون من و اون دوستمون راحت بازی کردیم بلک باکس رو شما هم همینو بگیری مطمئن تره)حیف نیست این بازی رو بازی نکنی!من دوبار تمومش کردم!نقل قول:
greedy@
من می گم شما اگه می تونی گرافیک ایتنل رو کلا disable کن یا درایورش رو پاک کن ببین مشکلت حل می شه یا نه.من نکردم.ولی شاید بشه این کار رو کرد
نمیشه اینتل disable کنم کلا میگه گرافیک نداری منتظرم نسخه نهایی ویندوز 8 بیاد درایور جدید هم hp گذاشته ببینم مشکل حل میشه یا نهنقل قول:
نه بابا سرعت کجا بود!!!باید بخرم !!
نصب کردی خبر کن ببینم چجوریاس
اگه فایده داره ماهم نصب کنیم
بالاخره این لپ تاپ با گرافیک 630 کانفینگش طبیعیه بخرمش یا نه؟
دوست مننقل قول:AMD Radeon HD 7650M این مدل کارت گرافیکشه
بقیه هر چی میگن یا زدن چرت میگن
دوستان میشه بفرمائید شما چطور بین کارت گرافیک تون سوئیچ میکنید من که هرچی داخل catalyst میگردم چیزی پیدا نمیکنم
خواهشا جوابکی بدین
این سوییچ کردن گرافیک دردسر شده منم نمیتونم هر چند راهشو میرم ولی جواب نمیدهنقل قول:
پچی ، درایوری ، ترفندی .... هیچ!؟نقل قول:
نهایت فکر کنم برنامه هایی رو که بخوای high performance باشه تعریف کنی و اتوماتیک موقع اجراشون سیستم سوئیچ میکنه
ولی تو انویدیا دستی میتونی سوئیچ کنی ، شاید تو آگدیت بعدی درست بشه
از طریق بایوس هم هرچی سعی کردم نشد:sq_3:
هیچنقل قول:
صفحات قبل هم ببینی میبینی این مشکل منم دارم یه درایور جدید گذاشته hp که ماله ویندوز هشته شاید مشکل رفع شده باشه تو اون منتظر نسخه نهایی ویندوز 8 هستم دانلود کنم ببینم چطور میشه
سلام !نقل قول:
اتفاقا منم همچین سوالی دارم سوییچ کردن کارت گرافیک رو میگم دوستان کسی به جواب رسید به ما هم اطلاع بدید .
حالا یه سوال دیگه بصورت پیش فرض با کدوم کارت گرافیک کار میکنه ؟ و اینکه زمان بوت شدن لپ تاپ شما چقدره برای من فقط یه 20 ثانیه ای توی صفحه wellcome طول میده تازه بعد اینکه دستکتاپم پدیدار شد دوباره یه 20 ثانیه طول میکشه تا سیستم راه بیفته ویندوزم سون 64 بیت هست و تازه عوض کردم انتی ویروس eScan هم نصب کردم بنظر شما مشکل کجاست که انقدر دیر بالا میاد یا همینجوری هم نرماله ؟
فکر می کنم dynamic switch اینجوریه.یعنی اونطور که از اسمش هم معلومه خودش تشخیص می ده و یا خودتون باید نرم افزارهایی که می خواید با هر گرافیک اجرا بشه رو توش وارد کنید.تو نسخه های قبلی دستی سویچ می شد مثل nvidia و وقتی رو high performance بود دیگه کلا همه چی رو با ATI باز می کرد.ولی اینجوری همزمان می تونه بعضیها رو با intel و بعضیها رو با ATI باز کنه.البته گویا بعضی وقتها تو بعضی بازیها هم مشکل داره.درایور هم اگه جدید بده فقط واسه win 8 نمی ده.باید همون رو نسخه 7 , vista ش رو هم بده.فکر نکنم به ویندوز ربط داشته باشه.گرافیک باید تشخیص بده.AMD هم مرض داره ها.این dynamic چه صیغه ایه.همون نسخه قبلی راحت کار می کرد دیگه بدون مشکل!
خب از نسخه قبلی استفاده کنیم چی میشه؟بد نیست کهنقل قول:
ورزنش چند بود دانلود کنیم
این ورژن و ولش ناچارا
نه.فکر نمی کنم.گرافیک شما سری 7000 ه.درایورهاش با سری 6000 اکثرا فرق داره
بچه ها اخرین قیمت این 4540 چنده شماها با کدوم گارانتی گرفتین ? ایران اچ پی 2180 زده چطوره ?
من از دیجی کالا خریدم،1480 با گارانتی خود شرکت!!! الان که قیمتا بالاست نمیدونم
همین حدودا باید باشه الاننقل قول: