فرهنگ غلط ازدواج تو كشور ما.
رسم و رسومات احمقانه و مسخره و خرافات.
سوء استفاده كردن دخترها از قضيه مهريه اونم الي ماشاء اله.
تكراري شدن زندگي حتي با بهترينش.
خرج و مخارج زياد.
درك و فهم كم طرف مقابل و خانواده ها از شرايط و توقعات بي خودي و ...
Printable View
فرهنگ غلط ازدواج تو كشور ما.
رسم و رسومات احمقانه و مسخره و خرافات.
سوء استفاده كردن دخترها از قضيه مهريه اونم الي ماشاء اله.
تكراري شدن زندگي حتي با بهترينش.
خرج و مخارج زياد.
درك و فهم كم طرف مقابل و خانواده ها از شرايط و توقعات بي خودي و ...
ماشاءالله پدر دختر نمیزاره مهریه کم باشه حتی اگه دختر هم مهریه کم بخواد . همه چی دست به دست هم میده تا سن ازدواج بره بالا ، یه سری خرافات وارد زندگی آدما بشه . فرهنگهای نادرست و رسم هایی که با چشم و گوش بسته فقط قبول شده و عمل میشه بهش بدون اینکه هیچ تحقیقی روش شده باشه .نقل قول:
من شخصا ازدواج سنتیو قبول ندارم . بدون هیچ شناختی ، عشقی چه جوری ازدواج میکنن آخه ؟
همه انسانها دست در دست هم بدن و یه قرار بزرگ بذارن که هیچ کس ازدواج نکنه و دیگه نسلی از انسانها به وجود نیاد بنابراین دنیا در عرض 100-150 سال تموم میشه و تکلیف انسانها بالاخره مشخص میشه شاید تنها راه فرار از این کره زمین این باشه که تمام انسانها از بین برن البته این اتفاق هرگز نمی افته چون خدا یه حسی واسه انسانها گذاشته که مجبورن ازدواج کنن :31:
راسش من که یه دخترمو و شاید کمتر لازم باشه حرص داشتن پول و خونه و...بخورم تمایلی به ازدواج ندارم.با دیدن پسرایی که همه دوستامو سر کار گذاشتن...یعنی باید یه روز با یکی از اینا عروسی کنم؟!!!می دونین یه جورایی نفرت انگیزه...نه اینکه غیر منطقی باشم.درسته هر کس نیاز جنسی داره و یه جوری باید حلش کنه ولی این نفرت انگیزه که می بینم یکی از ....ترین پسرای دانشگاه یه دفه مثبت میشه و پااااااااااااااااااااک میاد ازم خواسگاری می کنه و ادعا می کنه تا حالا با هیچ کی رابطه نداشته...البته این روش واسه خیلی از دخترا جواب میده اما واسه خیلی از دخترا از جمله من دلسردی از اون پسر و امثال اون به وجود میاره...ترجیح میدم یه پسری صادقانه از روابط گذشته اش بم بگه تا اینکه ادعای یوسف بودن کنه و ...هیییییییییییییییییییییی یی
کیه که قدر صداقت بدونه؟فک کنم خیلی وقته مرده...
خانم مهتاب حالا اگـه واقعا يه پسري هيچ رابطه اي تاحالا نداشته باشه چي؟؟
من كه كلا با ازدواج سنتي مخالفم . نديده و نشناخته يكي ، يكي رو معرفي ميكنه و ... . اينجوري فايـده نداره .
دوس دارم قبلش طرف رو بشناسم يا حداقل يه كوچولو علاقه بهش داشته باشم بعد با خانواده برم جلو .
خودم اگـه يه كار مناسب داشتم حتما اقدام ميكردم چون چند سال كه پابند يه نفرم ...
شمادلیلی نداره حرص بخورید.پدر محترم برای تهیه ی جهیزیه دارند به اندازه ی کافی حرص میخورند:31:! شما آسوده باشید!نقل قول:
ناراحت نشید.شوخی بود.
دیروز یکی از دوستانم که دخترش رو عقد کرده میگفت : پارسال یه مدل لباسشویی مناسب سامسونگ برای جهیزیه ی دخترم تهیه کردم بقیمت 400 ت حالا قیمتش 3 برابر شده و شده 1.200 !!!! :31:
پدرهای بیچاره...
چند روز قبل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ی شنیدنی خانم پریوش سطوت که مقیم آمریکاست و همسر مرحوم دکتر فاطمی(وزیر خارجه ی دولت دکتر مصدق) بود رو گوش میدادم. با اینکه پدرش در اون دوران ژنرال بود،
ولی زمان تعیین مهریه ی برای ایشون گفته بود دخترم فروشی نیست. و حاضر نشده بود هیچ مبلغ یا چیز مادی رو بعنوان مهریه تعیین کنه.
ای بنازم به این فرهنگ والا. مقایسه کنید با رسوخ چشم و هم چشمی های عوامانه به فرهنگ اجتماعی حالامون البته اگه بشه دیگه اسمش رو فرهنگ گذاشت....
شما اگه واقعاً در همه حال زندگیتون انسانی صادق باشید بعید میدونم در زندگیتون سر و کارتون به افراد ناراست بیفته.نقل قول:
کیه که قدر صداقت بدونه؟فک کنم خیلی وقته مرده...
هر بار که ما رفتاری غیر صادقانه با کسی داشته باشیم یکنفر هم پیدا خواهد شد همین معامله رو با خود ما بکنه. به این حرفم ایمان داشته باشید چون این شعار نیست.
نمیخوام قضیه رو شخصی کنم ولی بذارید از خودم مثال بزنم.
تا جایی که یادم میاد از بچگی آدم متقلبی نبودم و با دیگران هم صداقت بخرج دادم حتی خیلی موارد بیش از حد. در مقابل هنوز به تور افراد متقلب و شیاد نیفتادم.اگه مورد نادری هم پیش اومده بازم آخرش به سودم تموم شده.
یکجورایی حس میکنم طبیعت طوری رفتار میکنه که افراد صادق جذب هم میشند. من حتی برای خریدهای کاری و یا خریدهای روزانه ی خانه،خیلی زود با فروشنده های منصف و خوشنام آشنا میشم.برای خودم هم جالبه.
البته ممکنه شما دست روی استثنائاتی که دیدید بذارید و بگید پس این چرا....؟ ولی این دیگه اسمش رووشه دیگه: استثناء.
بقول [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :
دنیامانند پژواک اعمال و خواستهای ماست. اگر به جهان بگویی: ”سهم من را بده...“ دنیا مانند پژواکی که از کوه برمی گردد، به تو خواهد گفت: ”سهم من را بده....“ و تو در کشمکش با دنیا دچار جنگ اعصاب می شوی. اما اگر به دنیا بگویی: ”چه خدمتی برایتان انجام دهم؟...“ دنیا هم بتو خواهد گفت: ”چه خدمتی برایتان انجام دهم؟...“
من خودم با مهریه مخالفم و قبول دارم رسم بیخودیه! ولی تو ایران این مهریه برای دختر ها یه پشتوانه حساب میشه! فرض کنید دختره ازدواج کرد و گیر یه مرد زبون نفم خلافکار افتاد که هر روز اذیتش میکنه حالا زن چیکار میتونه بکنه؟ طلاق هم که نمیتونه بده:دی در این مواقع دخترا تکیه میکنن به مهریه :دینقل قول:
اصلا این جمله رو قبول ندارم!!!نقل قول:
شما اگه واقعاً در همه حال زندگیتون انسانی صادق باشید بعید میدونم در زندگیتون سر و کارتون به افراد ناراست بیفته.
هر بار که ما رفتاری غیر صادقانه با کسی داشته باشیم یکنفر هم پیدا خواهد شد همین معامله رو با خود ما بکنه. به این حرفم ایمان داشته باشید چون این شعار نیست.
نمیخوام قضیه رو شخصی کنم ولی بذارید از خودم مثال بزنم.
البته ممکنه شما دست روی استثنائاتی که دیدید بذارید و بگید پس این چرا....؟ ولی این دیگه اسمش رووشه دیگه: استثناء.
بیشتر این چیزی که شما گفتین استثناء ـه !! خودم به چشم دیدم که میگم.
اگر مرد به قول شما خلافکار و ... باشه مطمئن باش زن خودش روهم بکشه بهش یه قرون مهریه نمیده :31:نقل قول:
مهتاب خانم ما یه طرفه به قاضی میرن،همین نکته ای که در مورد پسرها گفتین در مورد دخترا هم صادقه،درسته پسرا ارتباط جنسی دارن تو دوران مجردیشون ولی خوب این مشکل یا هر چی رو خود دخترام دارن،الان دخترام عینه پسران هیچ فرقی نمیکنه،اونام قبل ازدواج مطمنن رابطه داشتن،مخصوصا تو این دوره و زمونه،شما که می فرمایید پسری که تو دانشگاه فلان فلان بوده خب دخترام همینن،تجربه شخصی من میگه تجربه س ک س دخترا در حال حاضر مثل پسراس و هیچ فرقی نمیکنه،نیاز جنسی یه امر طبیعیه،می تونم مثالم بزنم که ملموستر بشه
من توانایی اداره ی خودم رو تو این جامعه ندارم چه برسه به یک یا چند نفر بیشتر . . .
نه خودم رو بدبخت می کنم نه یکی دیگه رو آواره ی خودم
همین نصفه رو بچسبیم بسه واسه ما،نصف دیگه رو نمی خوایم
دین رو می گم!
یه دختری که رابطه ج*سی داشته قبلا چطور میتونه ازدواج کنه ؟ تا جایی من میدونم هیچ نشونه ای برای پسرها نیست که قبلا رابطه داشتن یا نه اما دخترها ......نقل قول:
هی من میخوام حرف زشت نزنم نمیشه که :d
نه کی گفته ؟ فرق دخترها با پسرها فقط تو شرم و حیاء و اخلاقه و هر گردی هم گردو نیستنقل قول:
تجربه شخصی من میگه تجربه س ک س دخترا در حال حاضر مثل پسراس و هیچ فرقی نمیکنه،نیاز جنسی یه امر طبیعیه،می تونم مثالم بزنم که ملموستر بشه
پس اگه اون دخترهای یک متر و 40 سانتی تو دانشگاه هارو می گی که اونا اصلا نمیشه اسم دختر رو روشون گذاشت و فرقی هم با پسرا ندارن
اما من تا جایی دیدم دخترهایی که واقعا میشه اسم دختر رو روشون گذاشت خیلی باشخصیت و سنگین هستن
برای چی نتونه؟نقل قول:
یه دختری که رابطه ج*سی داشته قبلا چطور میتونه ازدواج کنه ؟
چه ربطی به نشونه داره آخه ! مگه سمبولیک این داستان ؟ هیچ نشونه ای برای پسرها نیست ؟ شما مطمئن باشید 99 و نیم درصد مردا رابطه ج رو تجریه کردن و داشتن،اینو شک نکنید هر کی هم موقع خواسگاری یا دوستی منجر به ازدواج غیر این حرفو بزنه دروغ گفته! اصن حرف زشتی نیس داریم آسیب شناسی میکنیم :31:نقل قول:
یه دختری که رابطه ج*سی داشته قبلا چطور میتونه ازدواج کنه ؟ تا جایی من میدونم هیچ نشونه ای برای پسرها نیست که قبلا رابطه داشتن یا نه اما دخترها ......
هی من میخوام حرف زشت نزنم نمیشه که :d
و یه نکته خیلی راحت میشه تشخیص داد دختری رو که قبلا س داشته رو،تو عصر سنگ که زندگی نمیکنیم
درسته هر گردی گردو نیست،ولی هر دختری هم دس نخورده و آفتاب مهتاب ندیدهم نیس،منظورمو بد متوجه شدین،بنده عرضم اینه که الانه تو جامعۀ ما این مسائل دیگه مثله 30 سال پیش نیس که دخترا بشینن خونه واسشون خواسگار بیاد و این حرفا،دختر یه متر و 40 هم دختره دیگه مگه نه ؟ اینجارو شما دارین زیرآبی میرین و حرفتون منتطقی نیست،اگه اونجوری که شما میگین باشه بله دختر خوبم هس به همون تعدادی که پسر خوب هسنقل قول:
نه کی گفته ؟ فرق دخترها با پسرها فقط تو شرم و حیاء و اخلاقه و هر گردی هم گردو نیست
پس اگه اون دخترهای یک متر و 40 سانتی تو دانشگاه هارو می گی که اونا اصلا نمیشه اسم دختر رو روشون گذاشت و فرقی هم با پسرا ندارن
اما من تا جایی دیدم دخترهایی که واقعا میشه اسم دختر رو روشون گذاشت خیلی باشخصیت و سنگین هستن
خب این الان شد بحث فمینیستینقل قول:
برای چی نتونه؟
من کی گفتم دختری که قبلا رابطه ج داشته نمینونه ازدواج کنه ؟ خو اگه پسر این رابطه هارو داره دخترم داره دیگه،والا به آمارها،اطرافیان خودتونم یه نگاه بندازین بد نیستاااا
عزیزان چرا اینقدر بحث ج+ن+س+ی می کنید؟:31:
ازدواج فقط اولش ج هست بعدش یواش یواش این مسائل میره تو حاشیه و ج با اون طرف خسته کننده و تکراری میشه.
مثلاً فکرشو کنید زن و شوهری که 10 سال با هم زندگی می کنن دیگه چه لذتی از ج با هم می برن؟
اینجاست که محبت دو طرف و وجود بچه میتونه روابطشون رو نگه داره.
دوستانی که به ج خیلی توجه دارند بهتره بجای ازدواج دائم صیغه کنند که ضرر نکنن.:27:
نقل قول:
یه سوال ساده
اگه اینجوریه که شما میگی پس چرا بعد ازدواج مرد و زن رو میارن به خیانت ؟ مگه عادی نمیشه ؟ مگه فرزند به تداوم زندگی کمک نمیکنه ؟ پس چرا اینجوریه ! این یه باور سنتی غلطه که میگن هی بابا عادی میشه،اگه عادیه چرا زنه شوهر داره ماشین شاسی بلند اخرین مدل داره بچه داره دسته گل،چرا اینکارو میکنه ! تو کشورهای پیشرفته س ک س و لوژیست دارن هر وقت دیدن کم اوردن تو اینجور....میرن مشکلشونو رو حل میکنن،مثله ماها که نیستن اینجا این یه امر عجیبه اونجاها نه،مطلب فوق در مورد اقایونم صدق میکنه
من کلی گفتم.نقل قول:
آدم های خائن و فاسد و چشم چرون و هوسباز رو فاکتور گرفتم.
Waltz عزيز چرا فكر ميكنيد همه مردها حتما بايد قبلا رابطه داشته باشن يا كسي پيدا نميشه كه نداشته باشه ؟؟ يا هركي بگه نداشته دروغ گفته ؟؟ اصلا درست نيست اين حرف . . .
نميشه گفت ازدواج همش مسائل ج هست اما نميشه ناديده گرفت اين مسئلرو .
هميشه زن و مرد به هم نياز دارن سر اين مسئله اما بعد از مدتي عادي ميشه واسه دو طرف اون موقع بايد چيكار كرد ؟؟ مهر و محبت هست كه يه رابطرو ادامه ميده . اون آرامشي كه زن و مرد بهم ميدن باعث ادامه رابطه ميشه . البـته مسائل ديگه اي هم هس اما همش مسائل ج نيست .
من نظر شخصی خودم رو مطرح نکردم،این چیزیه که بنده تو جامعه می بینم،نمیشه رو این موضوعات سرپوش گذاشت و چشمامونو ببندیم و خودمونو بزنیم به کوری،من حرفم چیز دیگه ای بود،شما مردا رو محکوم میکنید به داشتن رابطه و خانم های محترم رو نه! خب این رابطه دو طرفه اس دیگه درسته یا نه ؟ خب دخترم حتما به این رابطه راضیه دیگه،شما فقط اقایون رو متهم میکنید در حالیکه این سکه یروی دیگه هم داره،تو جامعه ای که اگه پاک باشی کثیفت میکنن،اگه دوس داشته باشی خرت میکنن،اگه عاشق بشی مسخرت میکنن،چه انتظاری میشه داشتنقل قول:
اتفاقا مسایل جنسی خیلی مهمه،اینا همه شعاره،تاکید میکنم تجربه شخصی و دیداری !من با اینجای حرفتون موافقم که میگین بعد مدتی عادی میشه خب این مدت چقدره ؟ شش ماه،یه سال دو سال ؟ من کسیو میشناسم که بعد ازدواج به ۲۰ روز نکشیده تو بغل یکی دیگه.......
ماها خوب شعار میدیم،کشوره شعار زده،ادمهای شعار زده ولی وقتی پای عمل میاد وسط همه اینارو فراموش میکنیم.
به نظر من هم توی این ازدواج های از نظر من احمقانه سنتی که نه شناخت درست و درمونی وجود داره و نه عشقی مهریه باید باشه. فکر کنید اگه نبود دیگه چه گندکاری هایی بالا میومد. :دینقل قول:
ولی ازدواجی که بر پایه شناخت و عشق باشه مهریه برای طرفین یه توهین بزرگه.
یه قانون ساده میگه به همون اندازه که پسرها تو دوران مجردیشون رابطه ج.ن.س.ی داشتن دخترها هم همونطور بودن!نقل قول:
درسته پسرا ارتباط جنسی دارن تو دوران مجردیشون ولی خوب این مشکل یا هر چی رو خود دخترام دارن،الان دخترام عینه پسران هیچ فرقی نمیکن
دوستان به موارد خوبی اشاره کردن
راستش جامعه ما وارد یه مسابقه برای رفاه و ثروت بیشتر شده.این از نظر اقتصادی......
از نظر فرهنگی و اجتماعی هم جامعه ما وارد یه بازی برای زیبایی بیشتر شده!!!!آمار فروش لوازم آرایشی و عمل زیبایی حرفامو تصدیق میکنه
دوست خوبمون به این نکته اشاره کرد که بعد از مدتی دلزدگی تو روابط ج و همچنی عاطفی پیش میاد.این حرف درسته و برای همه زوجها این اتفاق می افته.اما مسئله تازه اینجا شروع میشه
تازه اینجاست که مهارت ازدواج معنی پیدا میکنه.اینجاست که اعتقادات خودشو نشون میده.اینجاست که هوا و هوس و خلقیات طرف مقابل بروز داده میشه
اگه همسر حس مسئولیت و تعهد در روحش نهادینه شده باشه برای زیباتر شدن و از تکرا خارج شدن رابطه اقدام میکنه.
زن میتونه خودشو تو خونه زیباتر جلوه بده.مرد میتونه تو اجتماع چشمو به روی نامحرم ببنده و...........
با این کراها میشه رابطه رو تا ابد گرم و صمیمی نگه داشت.حتی عاشقانه تر از روز اول...........
مشکل ما اینجاست که همسارنمون رو با دیگران مقایسه میکنیم.یه خانم میتونه از نظر مادی و شغلی همسرشو با دیگران مقایسه کنه و با زخم زبون غرور و عذت یه مرد رو برای همیشه پایمال کنه
یک مرد هم میتونه با چشم چرانی زیبایی زنشو با دختران مجرد و مانکن خیابونی مقایسه کنه و همین کار باعث از هم گسیختگی یه رابطه میشه
دوستان عزیز
در صفحات اخیر بیش از اندازه به مسائل جنسی پرداخته شده و زیادی وارد جزئیات شدیم و از بحث اصلی و موضوع اصلی تاپیک داریم فاصله میگیریم /
همونطور که میدونید در جامعه ی ما این موارد رو به صورت خط قرمز بهش نگاه میکنند ؛ به همین خاطر ظرفیت و بستر لازم برای بررسی و بحث و گفتگو در باره ی این مسائل وجود نداره .
برای اینکه تاپیک کماکان پابرجا باقی بمونه و به فعالیتش ادامه بده لطفا از بحثهای صفحه ی قبل نقل قول نگیرید .
پیشاپیش ممنون از توجه و همکاری شما
با سروش موافقم
در مورد مهریه بحثهای زیادی هست
نمیشه در این مورد قضاوت کرد و نظر شخصی رو اعمال کرد.اما به نظر میرسه مهریه های سنگین ریشه در فرهنگ غلط امروز جامعه ما داره.مهریه وسیله ای شده برای توسری زدن به یک مرد و ترسوندن اون از جدایی
اما فکر میکنم نه تنها این فکر تاثیر چندانی نداره بلکه عامل تحریک کننده ای برای شروع زندگی با دغدغه های فراوان میتونه باشه
متاسفانه خانوادهها به خاطر چشم و هم چشمی وارد بازی خطرناکی شدن.حتی به این فکر نمیکنند که پسرشون هم روز یمسخواد ازدواج کنه و مطمئنا همین مقدار مهریه گریبانگیر خودشون هم میشه
بهنظرم مقدار مهریه بر اساس توان مالی پسر باید مد نظر قرار بگیره.
من که همیشه نظرم در مورد مهریه این بوده که قرار نیستش که کالا یا جنسی بخرم پس اصلا معنی نداره حتی 1 سکه مهر کردن زندگی خانومی که قرار باشه با پشوانه پول و سکه حفظ بشه همون بهتر که به طلاق برسه پس به نظر من آدم ازدواج میکنه تا وقتی که مهر و محبت و درک و ... بین دو نفر وجود داشت ادامه میدیم هر جا هم که واقعا دیگه نمیشد ادامه داد تموم میکنیمنقل قول:
و خانوم های محترم هم فکر نکنند اگر امروز درخواست مهر رو بدند فردا آقا دو دستی تقدیمش میکنه (این یه واقعیته)
زندگی بوده که زن و شوهر کاملا به بن بست رسیده بودند و مرده به زنش میگفت مهرتو ببخش تا طلاقت بدم اما زنم میگفت من مهرم رو میخوام حالا فکر کردید مرده چی کار میکنه رفته زن صیغه کرده و زنهاش رومیاره تو خونه و از لحاظ روحی زن خودش رو داغون کرده (جدا از اینکه آبروی زنش رو برده همه جا) در نهایت زنش چاره ای نداره جز اینکه از مهرش بگذره
من از همون اولم تو این تاپیک گفتم تو هر ازدواجی زن و مرد بعد یه مدت (برای هر زوجی مدتش متفاوته و بستگی به روابط قبل از ازدواجشون هم داره) از هم خسته میشن (تکراری) بعد باید پای یه بچه بیاد تا زندگی از یکنواختی در بیاد جدا از اینکه کسی که هنوز مسئولیت خودش و زنش رو نتونسته بپذیره برای اینکه زندگیشون از یکنواختی در بیاد پای یه بچه بی گناه رو به این دنیا باز میکنن
و آینده این بچه چی میشه دیگه .... (اونم تو این دوران با این وضعه گرونی و تورم نه 20 سال پیش )
اینکه بعضی از دختر خانوم های محترم میگن برای ما مهر اصلا مهم نیستش فقط پدر و مادر قبول نمیکنند همش حرفه یکی از دوستای من میخواست با یه خانومی که مثلا همدیگرو دوست داشتند ازدواج کنه طرف دختره گفته بود مهر اصلا براش مهم نیستش و فقط عاشق خود دوست من بود ولی پدرش بدون مهر قبول نمیکنه
دوست من هم دو به شک مونده بود چی کار کنه بعد به دختره گفت قبول ما واقعا همدیگرو دوست داریم و مهر و اینا مهم نیستش هر چند تا پدرت گفت قبول میکنم اما تو هم معادل مبلغ مهریت به من سفته بده :31: بهش گفت ما که صد در صد هم رو میخوایم و طلاقی در کار نیستش فکر کردین جواب دختره چی بود (نه) پس شانس آورد که با همچین کسی وارد زندگی نشد
[QUOTE=Mr_100_dolari;7243024]من که همیشه نظرم در مورد مهریه این بوده که قرار نیستش که کالا یا جنسی بخرم پس اصلا معنی نداره حتی 1 سکه مهر کردن زندگی خانومی که قرار باشه با پشوانه پول و سکه حفظ بشه همون بهتر که به طلاق برسه پس به نظر من آدم ازدواج میکنه تا وقتی که مهر و محبت و درک و ... بین دو نفر وجود داشت ادامه میدیم هر جا هم که واقعا دیگه نمیشد ادامه داد تموم میکنیم
دوست عزیز فکر ما آدماست که مشکل داره اگه توی دینمون چیزی رو به عنوان مهر در نظر گرفتن به خاطر این نیست که یه وسیله بشه برای فشار اوردن به مرد بلکه این رو گداشتن برای زمانی که اگه زن بی سرو سامون شد یه پشتوانه داشته باشه وگرنه اگه زندگی از پایه خراب باشه و فکر ما دنبال این جور مسایل باشه هیچ وقت آرامش پیدا نمیکنیم. ما با ازدواج میخوای از لحاظ روحی وعاطفی بیشتر تامین بشیم نه مالی. و اگه همه ادما مثل شما فکر کنن که حالا از این زن خسته شدن برن سراغ یکی دیگه که واویلا همه چی بهم میریزه.بازم میگم ماییم که با افکار رو رفتارمون همه چی رو میسازیم
واقعا شکل بزرگی شده مسئله مهریه
اما از کنار اینها بگذریم ازدواج تو این دوره و زمونه شاید مشکلترین کاری هست که یک انسان میتونه ازنجام بده
از همون مراحل ساده انتخاب همسر بگیر بیا تا روز خواستگاری و گرفتاریهای بعدش.همین مشکلات هست که سن ازدواج رو بالا برده و حتی باعث تجرد قطعی مردان و زنان شده
همین مشکلات هست که باعث شده ازدواج مقدس بودن خودش رو از دیدگاه خیلی ها از دست بده و تبدیل بشه به یک معادله کالا به کالا...........
به نظرم نسل ما باید از 15 سالگی خودشو بریا ازدواج آماده کنه!!!!!
از انتخاب بگیر بیا تا شناخت طرف مقابل و سنجیدن اعتقادات و اخلاق و رفتار و آرزوهای طرف مقابل تا پیش بینیهای مالی و فاصله طبقاتی و شغل و تحصیلات و غیره.....
من مگه حرفی از دین زدم که راجبه ازدواج چی گفته واقعیت جامعه خودمون رو گفتم و چیزی که بر اساس اون خیلی ها دارند عمل میکنند (یعنی همون مبادله کالا به کالا) بله دین گفته 14 شاخه گل به نیت 14 تن یا حالا همون 14 سکه اما امروزه چندتا خانواده اجازه میدن که دخترشون بر این اساس که گفته دین هم هستش ازدواج کنند ؟نقل قول:
دوست عزیز فکر ما آدماست که مشکل داره اگه توی دینمون چیزی رو به عنوان مهر در نظر گرفتن به خاطر این نیست که یه وسیله بشه برای فشار اوردن به مرد بلکه این رو گداشتن برای زمانی که اگه زن بی سرو سامون شد یه پشتوانه داشته باشه وگرنه اگه زندگی از پایه خراب باشه و فکر ما دنبال این جور مسایل باشه هیچ وقت آرامش پیدا نمیکنیم. ما با ازدواج میخوای از لحاظ روحی وعاطفی بیشتر تامین بشیم نه مالی. و اگه همه ادما مثل شما فکر کنن که حالا از این زن خسته شدن برن سراغ یکی دیگه که واویلا همه چی بهم میریزه.بازم میگم ماییم که با افکار رو رفتارمون همه چی رو میسازیم
و غیر از مهر کردن برای خانوم ها ( که امروزه متاسفانه مبدل به امر تجارت از این طریق برای عده ای شده و همین امر باعث بالا رفتن سطح توقعات و یه مشکل اساسی پیش پای پسر ها برای ازدواج شده) کسی که واقعا به فکر زن و بچش بعد از خودش باشه خیلی کارهای دیگه به جز قرار دادن مهر میتونه انجام بده مطمئن باش کسی که نداشته باشه اگر 1000 تا هم مهر کرده باشه بعد از خودش چیزی نداره که به خانومش و بچه هاش برسه کسی هم که داشته باشه انقدر برای زن و بچش و 7 نسل بعد از خودش میزاره که زنش نیازی به مهرش نداشته باشه
شما اشتباه برداشت کردی من نگفتم اگر از زنی خسته بشم میرم سراغ یه زن دیگه اگر قرار باشه این کار و کنم که دیگه نیازی به ازدواج نیستش منظورم این بود که زمانی که یه زوج حالا به هر دلیلی به نقطه ای رسیدند که دیگه قادر به ادامه ندگی نباشند چرا باید مثلا آقا برای اینکه خانوم مهرش رو بخواد و اونم نداشته باشه بده یا داشته باشه اما نخواد بده باید همدیگرو تحمل کنند و تبدیل بشه به یه جنگ بین زن و شوهر که یکی بگه من مهرم رومیگرم و یکی هم بگه نمیدم
در ضمن من نگفتم که کسی از کسی جدا شد (چه خانوم یا آقا ) فرداش بخوان برن سراغ کسی دیگه خیلی ها برای همیشه دیگه بعد از طلاق به خاطر ترس از شکست دوباره ادواج نمیکنند خیلی هم دوباره ازدواج میکنند که اینا همه به شرایط و عقاید طرف بستگی داره
الانم اون طور که شما فکر میکنی شرایط ایده آل نیستش یه چیزی تو مایه های همون واویلا هستش
مطمئنا نسل های بعدی (حتی همین الان ) از سن حتی کمتر از 15 سالگی روابط بین دختر و پسر خیلی آزاد تر میشه چون هر کاری هم کنن جلوی ارتباطات رو نمیتونند بگیرند (مثل هیمن نت و موبایل و ... ) و اون موقعست که حداقل توی شهرهای بزرگتر کم کم ادواج سنتی به طور کامل از بین میره و به دلیل خیلی مسائل از قبیل گرونی و تورم و مشکل مسکن و افزایش جمعیت و ... دیگه یا ازدواج کاهش چشمگیری پیدا میکنه (نه روابط بین خانوم و آقا) یا اگردو تا جوان بخوان ازدواج کنند کسایی هستند که واقعا همدیگرو دوست دارند و ازمدت ها قبل با هم بودند و دیگه به مسائلی که امروزه ذهن خیلی ها رو درگیر کرده برای ازدواج (مثل مهر و خانه شخصی و ... ) فکر نمیکنند چون دیگه چاره ای جز این ندارند (خوبیشم اینه که وقتی روابط آزاد زیاد بشه و شرایط ازدواج سخت تر بشه تو اون شرایط اگر کسی ادواج کنه میدونه طرف رو واقعا به خاطر خودش خواسته و چند وقت بعد از ازدواج هم برای هم تکراری نمیشند و دل هم رو نمیزنندنقل قول:
به نظرم نسل ما باید از 15 سالگی خودشو بریا ازدواج آماده کنه!!!!!
از انتخاب بگیر بیا تا شناخت طرف مقابل و سنجیدن اعتقادات و اخلاق و رفتار و آرزوهای طرف مقابل تا پیش بینیهای مالی و فاصله طبقاتی و شغل و تحصیلات و غیره.....
فقط به خاطر کار .....شغل مناسب اصلی ترین جنبه هست .
مهریه دومین چیز
[QUOTE=Mr_100_dolari;7245267]من مگه حرفی از دین زدم که راجبه ازدواج چی گفته واقعیت جامعه خودمون رو گفتم و چیزی که بر اساس اون خیلی ها دارند عمل میکنند (یعنی همون مبادله کالا به کالا) بله دین گفته 14 شاخه گل به نیت 14 تن یا حالا همون 14 سکه اما امروزه چندتا خانواده اجازه میدن که دخترشون بر این اساس که گفته دین هم هستش ازدواج کنند ؟
و غیر از مهر کردن برای خانوم ها ( که امروزه متاسفانه مبدل به امر تجارت از این طریق برای عده ای شده و همین امر باعث بالا رفتن سطح توقعات و یه مشکل اساسی پیش پای پسر ها برای ازدواج شده) کسی که واقعا به فکر زن و بچش بعد از خودش باشه خیلی کارهای دیگه به جز قرار دادن مهر میتونه انجام بده مطمئن باش کسی که نداشته باشه اگر 1000 تا هم مهر کرده باشه بعد از خودش چیزی نداره که به خانومش و بچه هاش برسه کسی هم که داشته باشه انقدر برای زن و بچش و 7 نسل بعد از خودش میزاره که زنش نیازی به مهرش نداشته باشه
شما اشتباه برداشت کردی من نگفتم اگر از زنی خسته بشم میرم سراغ یه زن دیگه اگر قرار باشه این کار و کنم که دیگه نیازی به ازدواج نیستش منظورم این بود که زمانی که یه زوج حالا به هر دلیلی به نقطه ای رسیدند که دیگه قادر به ادامه ندگی نباشند چرا باید مثلا آقا برای اینکه خانوم مهرش رو بخواد و اونم نداشته باشه بده یا داشته باشه اما نخواد بده باید همدیگرو تحمل کنند و تبدیل بشه به یه جنگ بین زن و شوهر که یکی بگه من مهرم رومیگرم و یکی هم بگه نمیدم
در ضمن من نگفتم که کسی از کسی جدا شد (چه خانوم یا آقا ) فرداش بخوان برن سراغ کسی دیگه خیلی ها برای همیشه دیگه بعد از طلاق به خاطر ترس از شکست دوباره ادواج نمیکنند خیلی هم دوباره ازدواج میکنند که اینا همه به شرایط و عقاید طرف بستگی داره
الانم اون طور که شما فکر میکنی شرایط ایده آل نیستش یه چیزی تو مایه های همون واویلا هستش
دین تعیین نکرده مقدار مهریه رو گفته به قدرت مالی پسر ربط داره اما گفته کم بودن بهتر از زیاد بودن اونم به خاطر مشکلاتی که شاید به وجود بیاد
بازم میگم ماییم که با کارامون و رفتارمون اتفتقات زندگیمونو میسازیم هر کس اگه خودشو اصلاح کنه تمام مشکلاتمون حل میشه منی که توقعم زیاده و وقتی پسری میاد که همه گیش خوبه ولی چون ماشینو خونه نداره ردش میکنم بایدم بمونم و محروم بشم از ازدواج اینم بدونید خیلی از دخترا و پسرا هستن که فقط میخوان زندگی کنن باید دعا کنیم خدا همچین آدمایی رو سر راهمون بزاره.
و در مورد برداشتم نحوه بیانتون باعث شد من همچین برداشتی کنم وخدا میدونه چند نفر همچین برداشتی کردن بازم ممنون که اصلاح کردین.
اکه زیبا نگاه کنیم دنیا زیبا میشه
راستش من از یکی شنیدم دولت گفته هر چقدر هم که مهریه بین دو طرف توافق بشه (مثلا 1000 سکه توافق بشه) در صورت جدایی طرفین برای کم کردن فشار , فقط 200 سکه باید پرداخت بشه !
حالا راست و دروغش پای کسی که مطرحش کرده . :20:
افسوس که مشکلات ازدواج در این کشور و بین بسیاری از این مردم هرگز با این مناسبات موجود حل نخواهد شد چرا چون همه ی نگاهها چه در جوانشون چه در پیرشون شده نگاههای
مادیاتی:درامد-مهریه-سکه-خانه-ماشین.... صفحات همین جستار که درش یک ذره نگاه به تربیت خود، ادب همسرداری، تربیت فرزند نیست خودش مهر تأیید بر این مطلبه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطلبی با این مضمون توی همه ی آثارش هست: بسیاری از افراد تا آخر عمر کودک میمانند و بلوغ و رشد فکری پیدا نمیکنند: کودک 60 ساله. کودک 70 ساله.
تا بچه هستند اسباب بازیهای کوچک براشون مهمه. تدریجاً که بدنشون بزرگ میشه فقط اسباب بازیهاشون بزرگتر میشه و آرزوهاشون طولانی تر.
حکابت ادامه دار خیلی از ماست.
اونقدر زوجهای شاغل وجود دارند که طلاق گرفته و میگیرند.نقل قول:
فقط به خاطر کار .....شغل مناسب اصلی ترین جنبه هست .
مهریه دومین چیز
اونقدر زوجهای فقیر و بی پول هستند که به پای هم پیر میشند.
خیر اینطوری نیستنقل قول:
تا قبل از این قیمت نجومی سکه, داماد اگه داشت 150 سکه رو بده زندان نمیره
یعد از اون هم به صورت قسطی تا دونه آخر سکه ها رو میگیرن
مگه اینکه خانم توافق کنه که فلان مقدار میخواد
یکی از رفیقام الان داره ماهی دو تا سکه میده ...
اینهمه هزینه کنی و ..... آخرش اینطوری میشه
راستش من نگفتم صد در صد . در اصل از یکی شنیدم و گفت که جدیدا هر کسی که جدا بشه و طلاق بگیره از مهریه اون خانم فقط 200 سکه پرداخت میشه.
شاید اون دوست شما شامل این طرح نمیشده :31:
سلام دوستان خب داستان من هم به پایان رسید با خانواده گفتم هزار تا بهانه از سربازی بگیر تا گیر به خانواده طرف که البته سربازی و کارو پول رو حق داشتن
منم دیدم راضی نمیشن تموم کردم دختره هر جا باشه بدون من خوشبخت تره :45: من هم خدایی دارم توکل به خدا
متاسفانه جامعه ما وارد بازی ای شده برای کسب رفاه و ثروت بیشتر.....نقل قول:
چون همه ی نگاهها چه در جوانشون چه در پیرشون شده نگاههای
مادیاتی:درامد-مهریه-سکه-خانه-ماشین....
جامعه ای که تعریفش از رفاه نسبی عوض شده.الان تو شهری مثل تهران باید روز به روز بری به سمت بالای شهر که فکر کنی در رفاهی!!!!
دختری که تو همچین جامعه ای بزرگ میشه انتظار زیادی ازش نباید داشته باشی که قانع باشه.دختری ک تو خونه پدرش از همه امکانات بهره مند بوده و کمبود چیزی رو احساس نکرده خوب معلومه برای ازدواج اولویت اولش خونه و ماشین میشه
دمت گرم داداش.خیلی پخته و منطقی فکر کردی .همین که با شرایطی که داری و قبول میکنی شاید دختره بدون شما خوشبختر باشه خودش کلیه.البته ناراحت نشیا.شرایط من و امثال منم درست مثل شماستنقل قول:
سلام دوستان خب داستان من هم به پایان رسید با خانواده گفتم هزار تا بهانه از سربازی بگیر تا گیر به خانواده طرف که البته سربازی و کارو پول رو حق داشتن
منم دیدم راضی نمیشن تموم کردم دختره هر جا باشه بدون من خوشبخت تره من هم خدایی دارم توکل به خدا
ما باید قبول کنیم تا وقتی که شرایط حداقلی برای ازدواج رو فراهم نکردیم وارد این بازی نشیم.ک اگه بشیم حتما بازنده ایم
مطمئن باش خدا تو زمان و مکان مناسب شما رو به کسی که قراره قسمتتون بشه میرسونه.اونوقت برات شیرین تر میشه
عزیزم طبق قانون جدید مهریه فقط تا 110 سکه نقد میشهنقل قول:
راستش من از یکی شنیدم دولت گفته هر چقدر هم که مهریه بین دو طرف توافق بشه (مثلا 1000 سکه توافق بشه) در صورت جدایی طرفین برای کم کردن فشار , فقط 200 سکه باید پرداخت بشه !
حالا راست و دروغش پای کسی که مطرحش کرده
منبع:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد اگر هم ثابت بشه که مرد هیچ مالی نداره و معسر بودنش ثابت بشه دیگه زندان نداره
مرسی عزیز از پاسخت فعلا که 10 هیچ به نفع روزگار تا ببینم چی پیش میادنقل قول:
توکل به خدا
من که تو منبعتون متنی رو پیدا نکردم که بگه فقط 110 سکه داماد میدهنقل قول:
همینطور که بالا گفتم با این مقدار دادن سکه داماد زندان نمیره اما بقیه سکه ها رو هم باید بده
حالا به میزان درآدمش یکی ماهی یه ربع یکی هم ...
دیدم تو این پست های اخر صحبته مهریه شد گفتم این بحث رو یکم بازش کنم
دوستان عزیز دیگه دورانی که زن و مرد بدون اینکه همدیگه رو ببینن با هم ازدواج میکردن گزشته
الان برای داشتن یه ازدواج موفق شما باید قبل از ازدواج با تمام مشخصات همسر ایندتون اشنا بشین بعد تصمیم بگیرین
همینطور برای اینکه ازدواج براتون سعادت و خوشبختی بیاره باید با چشم باز این کار رو انجام بدید
الان مهریه تو کشور ما واقعا به یه مسئله بزرگ تبدیل شده
همین الان با قانون قدیم کلی ادم بی گناه تو زندانن
من تا قبل از اینکه کلمه مهریه رو سرچ کنم فکر میکردم مهریه هدیه ای هست که مرد به زن میده
اگه هدیه هست خانواده دختر چه حقی داره که بخواد چونه بزنه و بگه حتما باید انقدر باشه ؟
هدیه دهنده باید اون چیزی که در توانش هست بده نه اینکه یه چک سفید امضا (عندالمطالبه) بده دست شریک زندگیش
خوب این کار از همون روز اول باعث خراب شدن ذهن مرد میشه دیگه
حالا بعد از اینکه مهریه رو سرچ کردم طبق گفته سایت ویکیپدیا :
البته خیلی دنگ و فنگ داره پیشنهاد میکنم کل صفحه مهریرو بخونین
مهریه، به مالی گفته میشود که مرد در هنگام وقوع [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به زوجه خود میپردازد یا مکلف به پرداخت میشود. بر اساس منابع فقه اسلامی، مهری که شوهر به زن میپردازد، در حقیقت عوض حق بهره بردن از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (آلت تناسلی) زن است.
منبع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- دارای ارزش مالی و اقتصادی باشد
- قابل تملک و نقل و انتقال باشد
- مشخص و معلوم باشد
- معین و تصریح شده باشد
- دارای منفعت عقلایی و مشروع باشد
- شوهر قدرت تسلیم مهریه را داشته باشد
اصلا طبق این منبع که میگه شوهر قدرت تسلیم مهریه رو داشته باشه 99% این ازدواجایی که اتفاق افتاده اشتباهه کدوم اقایی الان قدرت تسلیم 100 تا سکه رو داره ؟ غیر از عده محدودی
من به شخصه ترجیح میدم فرض رو بر این بزارم که مهریه هدیه ای هست که من قراره به همسرم بدم و به عنوان هدیه به هیچ وجه حاضر نیستم سکه یا چیزی که ارزش مالی خیلی زیادی داشته باشه بهش بدم چون در توانم نیست
حد اقل مهریه در حال حاضر هم بخوایم در نظر بگیریم 110 تا سکه به پول امروز چیزی در حدود 150 میلیون تومان میشه کدوم انسان عاقلی حاضره یه چک به مبلغ 150 میلیون تومانبه شریک زندگیش بده؟
اخه یکم فکر کردن هم خوب چیزیه این کار عین معامله کردن میمونه و شما در اصل دارین طرف مقابلتون رو از خانوادش خریداری میکنین خانوما حاضرن خودشون رو بفروشن به همسرشون؟
از طرفی گفته میشه که مهریه پشتوانه زن هست که اگه یه روز مرد خواست ازش جدا بشه بتونه برای خودش زندگی مستقل تشکیل بده
اول اینکه اون زمانی که خانوما داخل خونه مشغول به کار بودن و صبح تا شب کار میکردن گزشته
الان همه کارها اتوماتیک شده و زن و مرد به راحتی میتونن کارهای خونرو بین خودشون تقسیم کنن و خانوما هم میتونن بیرون از خونه کار کنن
در این صورت خانوم و اقا میتونن خرج خونه و زندگی رو با هم تقسیم کنن و باقیمونده پولشون رو هم برای خودشون پس انداز کنن
این میشه عین عدالت تو زندگی این دوره و زمونه نه اینکه خانوم هم مهر بگیره هم تو خونه بخوره و بخوابه
اقایون و خانوما لطفا تو هر کاری که میخواین انجام بدین تحقیق کنین و زیره باره سنت های من دراوردی نرین یکیش همین مهر کردن سکه هست
زندگی هر کدوم از ما روی زندگی بقیمون هم تاثیر گزاره پس حتی اگه توان مالی هم دارین به اندازه میانگین جامعه هزینه کنین که چشم و هم چشمی بوجود نیاد
من حدود 28 سالمه، یه مدت تقریبا زیادیه که فکرم با همین مسئله ازدواج مشغوله فکر میکنم سن ازدواجم گذشته، اکثر دوستا و همسن و سالای فامیل ازدواج کردن و بچه هاشون کم کمش دو سه سالشونه، به این فکر میکنم با اینکه همسنیم یا حتی من از طرف بزرگترم ولی فردا بچه ی اون 6-7 سال از بچه من بزرگتره، البته مسائل خیلی زیادتری هم هست که نمیخوام حوصله دوستان رو با دراز کردن مطلب سر ببرم، ولی اینکه ازدواج نمیکنم چند دلیل داره یکیش عدم اطمینان از وجود درآمد ثابت هست و یکی دیگه از مهمترین دلایل اینه که شخص مورد نظرم رو پیدا نمیکنم، راستش خیلی سخت دختری رو می بینم که به دلم بشینه و وقتی هم که پیدا میکنم می بینم طرف دوست پسر داره :19: اینطوری هم نمیتونم عمل کنم که بگم مامانم یه دختر خوب برام پیدا کنه چون عمرا نمیتونم با یکی دو جلسه دیدن و حرف زدن با یه نفر، وارد زندگیم کنمش و یه عمر باهاش زندگی کنم، میدونید که شناختن آدما خیلی سخته این موردم که شوخی بردار نیست! به علاوه بعضی ملاکها هم برام مهمه که کار انتخاب رو برام سخت میکنه، یه مورد که بهش خیلی اهمیت میدم اینه که طرف مقابلم چشمش پاک باشه، که به نظرم تو این دوره زمونه همچین دخترایی به مراتب کمیاب شدن. (امیدوارم منظورم رو بد برداشت نکنید)
ولی با اینکه بعضیا میگن ازدواج بده و دردسره کاملا مخالفم، آدم تو یه دوره این حرفا رو میگه ولی بعد به یه مرحله میرسه که میبینه شدیدا به یه همدم و همراه زندگی نیاز داره و هیچ دوستی نمیتونه جای خالی که از نظر عاطفی و ... حس میکنه رو پر کنه.
من بعد از مدت ها امدم متفرقه و چشمم به این تاپیک افتاد.واقعا تاپیک جالبی هست .من تقریبا همه نظرات را خواندم
ولی متوجه موضوعی شدم.
بعضی ها بودند که با وجود داشتن امکانات کامل نمیخواستند ازدواج کنند
ولی بعضی ها امکاناتش رو به قول خودشان نداشتند و مدام میگفتند با این وضع گرانی و مراسم متعدد نمیتوانند ازدواج کنند
من واقعا تعجب کردم.انگار همه پسرهای مجرد دقیقا 1 تصویر از دختران دارند.: انها انسان هایی بسیار متوقع هستند.
مثلا دیدم دوستی نوشته من دلم نمیخواد مثلا از پشت ویترین خانمم یک مانتو دید شرمنده اش بشوم
حرف من اینه
شاید خیلی از دخترها باشند که خیلی متوقع هستند ولی واقعا دخترهایی هم هستند که در مجموع چیزی نمیخواهند.خودشان به شما کمک میکنند و با هم پیشرفت میکنید.به قول دوستی میگفت قدیم پسرها میگفتند از صفر شروع میکنیم و زندگی میکنیم.ولی الان 90 درصد زندگی را هم به پسرها بدهند میگویند پس 10 تای دیگرش چه میشود.
اکثر پسرها میگویند ما نمیخواهیم مثل پدر و مادرمان باشیم و کل زندگی سختی بکشیم پس ازدواج نمیکنیم.ولی به عقیده من اینجوری بیشتر سختی میکشند
به اکثر پسرها میگویند دوست داری همسرت چه مشخصاتی داشته باشد سریع میگویند خوشگل باشه پولدار باشه.کارمند باشه.تحصیلات داشته باشه به ساز هم باشه
بعد میگی خب خودت چی داری.میگه سربازی نرفتم.درس نخواندم.پول ندارم.بیکارم
مشکل ازدواج نکردن جوانان اول پول و...نیست.مشکل اینه که اول خودشان را نشناخته اند.واقعا اکثر مجرد ها اول از توانایی های خودشان بیخبرند و واقعا خودشان را نمیشناسندکمی هم تنبل هستند..به قول پدرم میگفت که یه دوست داشت که هیچ وقت ازدواج نکرد.وضع مالی خوبی هم نداشت.بعد همیشه میگفت یه دختر پیدا نمیشه بیاد عاشق این هیکل ما بشه!!!
متاسفانه پسرها یا نمیخواهند سخت کار کنند یا نمیخواهند زیر بار مسئولیت بروند.همه میگن کار نیست.کار نیست.من میتوانم چندین مغازه فقط توی شوش به شما نشان بدهم که به دنبال شاگرد میگردند ولی هیچ کسی پیدا نمیشود.چرا؟چون هیچ کسی کار سخت را دوست ندارد.همه دنبال میز میگردند!