خوب وقتی همچین چیزی رو برا Xperia S میگه. یعنی یک چیزی تو مایه اونه. xperia S در روبرو خیلی صفحه نمایش خوبیه. اما با کج شدن یا زیر نور بودن ....
Printable View
خوب وقتی همچین چیزی رو برا Xperia S میگه. یعنی یک چیزی تو مایه اونه. xperia S در روبرو خیلی صفحه نمایش خوبیه. اما با کج شدن یا زیر نور بودن ....
کلا سونی اهمیتی به ضخامت گوشی نمیده ، هیچ گوشی باریکی هم ندارهنقل قول:
باتریش از xperia s بهتره و اگر با بقیه دیواس ها هم مقایسه کنی تقریبا تو یک رده هست... مگر بعضی گوشی ها مثل rzer
آپدیت هم همیشه سونی با تاخیر ارائه میده ، کلا سرعت ارائه آپدیتش نسبت به سامسونگ کند تره
کیفیت ویدئو رو توی آپدیت به راحتی بهتر می کنه ، ولی من توقع دارم دوربینش در حد optimus G باشه ...
زاویه دید کم که به نظر من واسه یه اسمارت فون ایراده خاصی محسوب نمیشه اگه در عوضش بهترین و زنده ترین کیفیتو ارائه بدهنقل قول:
نقل قول:
کجا قیمت تمام شدشو زده؟
اگه پیش بینی شما با توجه به ارز الان باشه دور از انتظار نیست ،اس3 الان یکو سیصد چهارصده پس 100 تا 200 بیشتر غیر طبیعی نیست با توجه به وضعیت کنونی
ولی تقریبا میشه گفت اسمارت فون های سونی همیشه قیمت های مناسبی داشته و نباید اکسپریا t هم قیمت نامعقولی داشته باشه با توجه به بقیه اسمارت فون ها
اگه اکسپریا V قیمت بالایی داشته عجیب نیست به خاطر تکنولوژی های (ضدآب-براویا انجین 2-بلوتوس ور4-تراکم پیکسلی بالا) که استفاده شده همین ضد آب بودن حداقل 150 تومان رو قیمتش میبره
به نظر من اکسپریا T با توجه به سیاست های سونی که از سخت افزار خیلی قوی استفاده نمیکنه و مشخصه توجه داره به قیمت تمام شده ، قیمت غیر رقابتی نخواهد داشت
در غیر این صورت هم رم 2 مینداخت هم از آدرنو 320 وهم از کوالکوم پرو استفاده میکرد
عجب جیزیه من عاشق سونی اریکسونم.:8:
من هم توقع دارم کیفیت دوربینش در حدی باشه که ازش انتظار میره به این خاطر که خوده سونیه که لنزای سایر شرکتا رو میزنه حتی همین ایفون 5نقل قول:
قیمتش باید در حد xperia s باشه ، نه به محض ورود ، اما با گذشت یکی دو ماه
دوربین optimus g رو شرکت سونی زده و شرکت LG ادعا کرده که بهترین دوربین روی محصولش هست...
پس کیفیت این هم باید در حد اون باشه
از قول یکی از مدیران فروم همسایه ، این گوشی فقط در امریکا ریلیس میشه و مدل TX برای فروش جهانی هست که ضخامتش هم 8.6 هست دقیقا مثل SIII
اشتباه کردن چون قیمت گوشی به یورو اعلام شده و این نشون میده که در اروپا هم عرضه میشهنقل قول:
نسخه tx دارای کمبودهایی مثل پردازنده قدیمی تر و گرافیک ضعیف تره adreno 220 هست و موارد دیگه که باعث شده قطرش هم کمتر بشه
قیمتش کمی کمتر از 2 برابر xperia s هست !نقل قول:
توی قسمت مقایسه اختصاصی دوربین گوشی های اون سایت این گوشی قرار گرفته و با مقایسه می بینید که باز هم از S3 ضعیفتره ولی کمی از xperia s بهتره
هنوز دوربین optimos g و iphone 5 توی اون قسمت برای مقایسه قرار نگرفته
قیمت xperia s حدود 300-350 یورو هستنقل قول:
توی صفحه آخر بررسی که این گوشی رو با one x و s3 مقایسه کرده قیمت گوشی نوشته 550 یورو ! و بعد گفته که 100 یورو از one x گرونتره یعنی one x قیمتش 450 یورو هست
قیمت s3 هم 480 یورو اعلام کرده
قیمت یورو الان بالا 3000 تومن هست
پس این گوشی حداقل 300 هزار تومن گرونتز از one x و s3 خواهد
البته الان قیمت ارز داره صعودی بالا میره تا جایی که یورو به 3300 هم زسیده!
نقل قول:
تو جی اس ام آرنا که برای هر دو زده Adreno 225 و پردازنده هم یکی هست . اصلا فلسفه این گوشی چی هست؟؟؟ همه چیزش که شبیه تی هست.
xperia T که معرفی شده lte نیستنقل قول:
ولی احتمالا با توجه به سایت phonearena یه نسخه از اکسپریا T مجهز به LTE فقط در امریکا عرضه میشه
کلا وضعیت xperia tx درست معلوم نیست و مشخصاتش هم ظاهرا قطعی نیست
ولی چیزی که مشخصه TX مدل محدود تر و البته مخصوص یک بازار خاص هست وT نسخه جهانی هست
درسته طبق آخرین تغیرات سایت سونی هم پردازنده اکسپریا تی ایکس krait هنقل قول:
با توجه به سایت سونی قیمتی که برای اکسپریا T در بازار اروپا اعلام شده چیزی بین 500 تا 550 یورو می باشد
در اسپانیا 549 یورو و در فرانسه 499 یورو
با توجه به سایت phonearena هم قیمت گلگسی 3 هم در بازار اروپا 540 یورو پس به نظر من قیمت سونی T مناسبه
اگه خوشبین باشیم که دلار بیاد پایین نزدیک 1500 ، امکانش هست این گوشی رو با یه تومن خرید(آرزو بر جوانان عیب نیست:31:)
قیمت گذاری در انگلستان هم قیمت S3 معرفی شده
618-620
همینطور در بازار هند هم هم قیمت اعلام شدن
اصولا یا باید آسیا غربی رو مقایسه کنید یا انگلیس
قیمت گذاری ها بر اساس این هاست
620 به دلاره دیگه، به واحد پول انگلستان یعنی پوند که نیست!؟ اس 3 حدودا در اروپا 700 دلاره
یعنی شما میگی در مقایسه با آسیا و انگلیس قیمتا پایینتره ،
نه دوست عزیز
طبق واحد پول هر کشور گفتم،توی ایران پایه قیمت گذاری یا مثل هنده یا انگلیس
و انگلیس هم گرونه! اول و ابتدای عرضه از s3 گرونتر میاد و در قیمت s3 ثابت میشه
این سونی دست از صفحه نمایش های گندش ورنمداره ....ماشالله گوشی خیلی باریک هستش 9.4 میلیمتر. ...
بهترین گوشی سونی همون x10 بود که هنوز هم ازش استفاده میشه باور کنید صفحه نمایش ایکس 10 از تمام گوشی های سونی بالاتره
s3 یسته به حافظش بین 480 تا 550 یورو هست ولی نسخه 16 گیگابایتی اون 480 یورو هست
xperia t که 16 گیگابایت حافظه داره 550 یورو هست الان یورو به 4 تومن رسیده پس قیمتش 280 هزار تومن از s3 بیشتر خواهد بود
روی قیمت ماه اول حساب نکنید.معمولا بالا هست.چون از لحاظ امکانات پایینتر از اس ۳ هست پس خواه ناخواه افت قیمت بیشتری پیدا میکنه
Sent from my X10i using Tapatalk 2
من خودم ایکس ۱۰ دارم،چند روز پیش هم یه سونی پی واسه خواهرم گرفتم.انصافا صفحه نمایشش عالی بود.نمیدونم چجوری میگید افتضاح .نقل قول:
کسی خبر داره اسمارت واچهای سونی ایران هست یا نه؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی کارامده
اینا قابلیتاشه
Bluetooth™
- Bluetooth™ core version: 3.0
- UI/Wearing
- Watchband and clip
- Music player control - track information on display
- Messaging
- Can read sms and email and calendar reminders on display
- Social networking services: Facebook, Twitter
- Power
Calls
- Low usage, 1 week.
- Typical usage, 3-4 days
- Heavy usage,1 full day
- Charging connector: USB cable
- Reject and mute calls, pre-defined sms, take call and use headset
نکته جالبش اینه که قابل استفاده در یه سری گوشی های دیگه از سایر برندها هم هست
مثل اس 3 اس2 ،وان اس-وان ایکس-وان وی و....
من ندیدم جایی ولی ممکنه گیر بیاد،قیمتش ۱۵۰ دلاره،پیدا کنید قیمت ایران را:دی
سایت آل دیجیتال فکر کنم داشت.
به نظر من تا 170 -180 تومان میارزه بخریش
الان اگه بخوای یه ساعت خوب بخری همین اندازه باید پول بدی
به جاش اگه قیده یه ساعت لوکسو بزنی اینو میخری کلی کاره دیگه هم برات میکنه ،خیلی هایکلاسه
چک کردم آل دیجیتال داره
چیزی نیست 355 تومان :31:
ولی یه مدل دیگه داره 65 تومانه بنده خالیشه
اگه دلار بیاد پایین و قیمته مناسبی پیدا کنه شاید بگیرم
ناظر انجمن PersiAndroid چند ماه پیش خرید یدونه و فکر میکنم الان هم داره. ازشون بپرسین خوبه...نقل قول:
ممنون ولی از کجا گیرش بیارم PersiAndroid :23:
اگه دیدیش سلام برسون بگو یه تکه پا بیاد یه نقدی برامون از این اسمارت واچا بذاره
به نظرم مال موتو خیلی بهتره!
MotoActv
علاوه بر این امکانات،گوریلا گلس داره و ضد آب هم هست!
دیگه لازم شد بیام تبلیغ کنم!نقل قول:
http://itresan.com/7110/عشق-و-تنفر-بررسی-ساعت-هوشمند-سونی.html
ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطلب بدرد بخوری بود
یه چیزی که خیلی بده اینه که تنها با اتصال به گوشی را میفته
نکات مثبت خیلی خوبی داره
ولی فعلا نسبت به قیمتی که اینجا داره نمیارزه
قبل از دلار قیمتش 220 تومن بود الان شده 355 تومن :دی
این نسخه بازار امریکاست مجهز به LTE............................................... .
کسی از اکسپریا T خبری نداره اومده ایران یا نه ؟؟؟خیلی وقته وارد بازار جهانی شده
البته با این اوضاع فکر نکنم اومدن یا نیمدنش فرقی داشته باشه
:41:
الان رفتم چند تا مغازه پرسیدم هنوز نیومده.البته شیراز
یه سوال تکراری؟ فرق T با TX چی بود؟:31:
Xperia T[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
**********************************XPERIA TX*****************************
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از نظر سخت افزار گرافیکی هم با توجه به سایت های مختلف یکی هستند
و فقط در طراحی شکل و اندازه و وزن با هم متفاوت هستند که به نظر من Tx ظریفتره و تقریبا به نمونه قبلی یعنی GX نزدیکتره
خداییش حداقل از نظر زیبایی و طراحی فعلا رو دست ندارن اینطور نیست؟:46:
زیباست...نقل قول:
به امید نکسوس سونی... :sq_3:
تو کل 2012 سونی،فقط Acro S قشنگ بوده! تقریبا هم یون،هم S و هم آکرو دستم گرفتم.آکرو یک چیز دیگس
منم گوشی بعدی فقط نکسوس سونی،امیدوارم بزنه.
کسی ندید سونی تی رو تو ایران ؟