کسی v20 دیده از نزدیک وقتی روشن باشه!؟؟؟؟؟
چون من دیدم! :31:
Printable View
کسی v20 دیده از نزدیک وقتی روشن باشه!؟؟؟؟؟
چون من دیدم! :31:
کجا؟نمایندگی توی تهران آورده؟
خسته نباشی دوست گلمنقل قول:
خوب تعریف کن چطور بود؟!:18:
نه ترکیه بودم تو فروشگاه پاناسونیک استانبول دیدمنقل قول:
تعریف که دیگه تقریبا هر کی یه چرخی تو اینترنت زده باشه تعریفاشو شنیده از v10 براقتره و سیاهش عمیقتره رنگاش به نظر من خارق العاده بودو خیلی خیلی براق و شفاف بود کلا تصویر تمیزی داشت همشون بلو ری فیلم آواتارو نشون میدادن چیزی که من دیدم عالی بود به قول یکی بوی تکنولوژی میداد :46: تصویرش با vt20 تقریبا یکی بود چون روی اوناهم همین فیلم آواتار پخش میشد یک فیلم از ماهیای دریا هم روی یه vt20 پخش میشد که تی ویه بزرگیم بود فکر کنم بالای 60 اینچ بود جلوش دوتا عینک سه بعدی بود آدم دوست داشت با دست بپره ماهیاشو بگیره :40:این برام خیلی جالب بود که این عینکای سه بعدی پاناسونیک جوری طراحی شدن که آدمای عینکی میتونن ازش استفاده کنن یعنی روی عینکم میشه قرارش داد چون من خودم عینکیم ولی عینک ال جیو که تو ایرن دیده بودم باید حتما عینکتو بر میداشتی تا بتونی از عینک مخصوص سه بعدی استفاده کنی که این خیلی خوب بود , ال ای دی D25 ـم بود که اونم عالی بود خیلی براق بود قاب روی تلویزیون رنگای خیلی جالبی داشت یکیشون صورتی رنگ بود که من از ظاهرش خیلی خیلی خوشم اومد پایه های مخصوصیم داشت که مثل مدلای سونی بود در کل جالب توجه بودن ولی یه فیلم دیگه روشون پخش میشد که صحنه هایی از جام جهانی بود و بعضیاشون برنامه های تی وی ترکیه پخش میکردن که نمیدونم سیستم پخشش چی بود از نظر آنالوگ و دیجیتال میگم ولی خیلی شفاف بود و اصلا با برنامه های شبکه های ما قابل مقایسه نبودن.نقل قول:
سلام به دوستان عزيز.من خودم علاقه خاصي به پلاسماي پانا دارم به دليل كيفيت برتر در رنگ وعمق مشكي وبراقيت زياد ال اي دي ها وال سي دي ها برام زياد اهميت نداره ولي تجربه اي كه از مقايسه z1 پانا با سوني داشتم يه كم نا اميد شدم اونهم به خاطر وضوح كمتر پلاسما در اين مقايسه من يك فيلم"مرد عنكبوتي"در شرايط مساوي ونور مساوي وبا يك پخش كننده انجام شد ولي غير از شفافيت وبراقيت كمتر كه زياد اهميت نداره خيلي وضوح كم بود وخيلي از جزييات مشخص نبود البته حتما بايد كنار هم ببينيد البته من حدود 1 ماه پيش توي كامپيوتر پايتخت 3dپانا رو ديدم واقعا عالي بود قيمت 4500000 وحتي مدلهاي پايينتر پانا هم تصوير بهتري نسبت به z1 داشتن اگه دوستان لطف كنن راهنمايي بفرمايند ممنون ميشم چون من بعد از ماه رمضان ميخوام tv بگيرم با تشكر
سلام عزیز جالبه که منم دقیقا یه مقایسه مثل شرایط شما داشتم ولی نتیجه بر عکس بود شما کجا این مقایسه رو انجام دادین؟ تنظیمات پانا چی بود؟ تنظیمات سونی چی بود؟ مدل سونی چی بود؟ یه چندتا عکسم از مقایست مینداختی بد نبود!نقل قول:
دوستان من دیگه صبرم تموم شد:31:
من می خوام فعلاَ یه v20 بخرم تا 1-2 سال دیگه که 3D کامل جا افتاد اون موقع یه فکری به حالش می کنم--احتمالا تا اون موقع Xt25 اومده:27:
تو جمهوری پیدا میشه؟وقت نکردم برم--اگه نه شماره یه فروشگاه مطمئن تو بانه برام لطف کنید پ خ کنید که خودتون ازش خرید کردید
ممنون:11:
اینم یکسری عکس از این شاهکار تکنولوژی panasonic v20
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوتا سوال:
اول اینکه فرمت های ویدئویی که گفته پخش میکنه (مثل Divx) فقط از طریق SD Slot ـه یا از طریق USB هم پخش می کنه؟
دوم هم اینکه مدل هایی آسیایی هم USB HDD Recorder دارن؟
-بله گويا هر دو مدل v20A و vt20A هر دو اين قابليت ها رو دارند :نقل قول:
V20A:
[HTML]http://panasonic.com.au/products/details.cfm?objectID=5616[/HTML]کد:G13 Full-HD Neo Plasma Panel
Dynamic Contrast 5,000,000:1
Anti-reflective Louver Filter
VIErA Cast Online Entertainment including Skype, Twitter, YouTube, Picasa, Bloomberg and Local Content Coming Soon. Supports DLNA & WIFI via optional dongle.
USB Playback & Record x 2 Inputs (Skype Camera, Wireless LAN, USB Keyboard, USB HDD, USB Playback) USB Playback AVCHD, DivXHD, SD-VIDEO Movies, JPEG Photos, MP3 & AAC Music
VT20A:
[HTML]http://panasonic.com.au/products/details.cfm?productID=7898[/HTML]کد:G13 Full-HD 3D Neo Plasma Pro Panel THX Certified Display
Dynamic Contrast 5,000,000:1
600Hz Sub-field Drive & 1080 Line Moving Picture Resolution
VIErA Cast Online Entertainment including Skype, Twitter, YouTube, Picasa, Bloomberg and Local Content Coming Soon. Supports DLNA & WIFI via optional dongle.
USB Playback & Record x 2 Inputs (Skype Camera, Wireless LAN, USB Keyboard, USB HDD, USB Playback) USB Playback AVCHD, DivXHD, SD-VIDEO Movies, JPEG Photos, MP3 & AAC Music
دوستان من تو این پست یک درخواست داشتم مثل اینکه عکسها اینقدر جذاب بودن که کسی متوجه حرفهای من نشد:20:نقل قول:
سلام دوست عزیز...نقل قول:
طبق گفته دوستان تا دو هفته دیگه در نمایندگی ها میتونید این TV رو ببینید !
ولی من فکر نمیکنم تا اون موقع بیاد ! با توجه به کیفیت ساخت این برند میتونید به راحتی بدون گارانتی رو تهیه کنید !
موفق باشید...:11:
از شما بابت اطلاع رسانی متشکرم ولی شما که همکار انجمن هستی دیگه چرا:41:
عنوان تا پیک "تاپیک مخصوص پلاسمای پاناسونیک VT20/25 "
شما درست میگین دوست عزیز به زودی پستها از این تاپیک به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منتقل میشه.
بالاخره امروز V20 سفارش دادم بیارن-قول دادن که تا امشب دستم برسه-بلافاصله بعد از اینکه دستم رسید ازش عکس می گیرم و می زارم اینجا تا نظر بدین:46::31:
سلام دوست عزیز...نقل قول:
آقا مبارکتون باشه ، انشاالله لحظات شادی رو باش بگذرونین...
اگه براتون مقدور بود، سر فرصت موارد زیر رو هم تست کنید تا اطلاعات بیشتری از کارایی این TV داشته باشیم...
1- تست فرمت های رایچ تصویری نظیر avi و mkv با رزولوشن و بیت ریت بالا ! (احتمال ساپورت mkv خیلی کمه ولی فایل های DivxHD رو باید اجرا کنه). لطفا" رزولوشن 1080p رو تست کنید...
2- انعکاس نور لامپ های خونه روی پنل !
3- داشتن ----T
ببخشید که درخواست بیجا داشتم...
موفق و شاد و سلامت باشین...:11:
عزیز قربون دستت فقط عکس که میندازی سعی کن از 360 یا ps3 و فیلم hd باشه :31: راستی فلاش دوربینم خاموش کن :31:نقل قول:
با سلام ، مبارک باشه ، لطفاً در صورت امکان بفرمایید کجا سفارش دادید ؟ چند اینچه؟ قیمت چند ؟نقل قول:
خوب بالاخره امروز ساعت 6 عصر برام v20 آوردن.تو نگاه اول اون چیزی نیست که اینقدر ازش تعریف شنیدم.هرچه زودتر کلی عکس تهیه می کنم و براتون می زارم:46:
چند گرفتی دوست عزیز و از کجا تهیه کردی
اگه hdtv اولته حق داری چون hdtv کلا زیاد روی sd خوب نیست باید آنتن و اتصالای خونتونو عوض کنی از ورودی vga کامپیوترم روی پلاسماهای پانا نمیتونی فول اچ دی بگیری.نقل قول:
نه دوست عزیز اینطوریام که فکر می کنی نیست لااقل xbox360 , ps3 و حدود 2 ترابایت فیلم 1080p که دارم اینو نمیگه:31:نقل قول:
ولی کیفیت تصاویر sd هم روی این tv خوب بود-هم شبکه های داخلی و خارجی با خروجی از م.ا.ه.و.ا.ر.ه
تنها چیزی که هنوز تو ذوقم زده و نتونستم باهاش کنار بیام اینه که وقتی از فاصله خیلی نزدیک به led نگاه می کنی یکسری پیکسل های رنگی دیده میشه و هرچی این فاصله بیشتر میشه (حدود 10cm از صفحه) تصویر مثل آینه میمونه ولی تو v20 از فاصله خیلی نزدیک و حتی تا 40cm از صفحه (نمی دونم چطور توصیف کنم) مثل led یا lcd نیست یجوری انگار صفحه نویز داشته باشه یا انگاری زیرش داره گاز میجوشه مثل تصاویری که از سطح خورشید نشون میدن:18:
به هر حال من از این tv خیلی خوشم اومده و نسبت به پولی که بابتش دادم واقعاَ میارزه
راستی پشت دستگاه زده بود ساخت سنگاپور:19:
پشت tv هم ورودی --- نداشت و فقط آنتن معمولی بود:41:
فایلهای mkv هم به هیچ وجه قابل پخش نبود:41:
قیمت 42" v20 شد 1.350+50 باربری کلا شد 1.400 از ب.ا.ن.ه:31:
اینم از عکسها که با نوت بوک asus n61jq با خروجی hdmi روی مد 1080p با دوربین sony t900 گرفته شده:
محتوای مخفی: PANASONIC V20
بازم اگه سوال یا عکسی از بازیهای XBOX360 . PS3 خواستین بگید می زارم
دمت گرم کارت درستهنقل قول:
سرعت شاتر دوربین تو بعضی عکسا روی 1/8 ثانیه بودولی بازم مشکیش مثل سیاه چاله میمونه ! بدون تعارف تو یه کلمه تنها چیزی که میتونم بگم اینه که به نظر من خارق العادس.
اون 40 سانت فاصله ای که میگی درسته مربوط به تکنولوژِی پلاسماس ولی هیچ وقت کسی از این فاصله به تی وی نگا نمیکنه.
الان این عکسایی که انداختی روی چه مدیه؟ داینامیک استاندارد ؟ مد thx داره؟
این عکس v10 روی حالت کالیبره شدس:
سلام مبارکنقل قول:
آقا اول پول دادی یا بعد از تحویل؟
میتونی شماره مغازه رو پ خ کنی؟ممنون:11:
عکسهایی که گذاشتم برام مد داینامیک بودنقل قول:
بازی-داینامیک-سینما-عادی-.... thx توش نبود شاید من منو فارسی کردم به خاطر این باشه؟!:20:
تصویر g10 دیدی؟
تصویر این به نظرت از g10 براقتره؟
یه چندتام عکس از بازیای ps3 و 360 بزار
نقل قول:
مصرف برقش تو پیک 350 واته یعنی وقتی همه صفه سفید باشه همیشه که 350 وات مصرف نمیکنه متوسط مصرفش میره روی 180 تا 200 وات.
حرارتش زیاده ؟ من یه lcd سامسونگ a650 دارم 40 اینچه یه پلاسمای g10 دارم اندازه هم داغ میکنن یعنی حرارت v20 از g10 بیشتره؟
بله درجه سیاهی که فوقالعاده بالاست.یعنی سیاه lcd سری 4 سامسونگ در مقابل این طوسیه:18:نقل قول:
آهان پس کلاَ به خاطر پلاسما بودنشه:46:
روی مد داینامیک.من thx ندیدم
ایول باورت میشه من قبلاَ این عکس ندیده بودم!منم دقیقاَ از همین صحنه عکس گرفتم:27:
v20 دقیقاَ همین تصویر داره + 30% غنای رنگ بیشتر و 40% مشکی تیره تر:8:
فقط یه عیب کوچیک داره اونم اینه که مصرف برقش 350 واته و میشه به عنوان بخاری ازش تو زمستون استفاده کرد:27:
آقا سلام مبارکنقل قول:
عزیز میشه این شماره مغازه بانه رو پ.خ کنی؟ممنون:5:
راستی برای من این برچسبها رو دورش نبود!!!؟؟
فقط یه پلاستیک خش گیر بود دورتادور قاب طوسی.همین:13:
راستی پشت پنل زده ساخت سنگاپور ولی وقتی از بین قاب پشت به خود پنل نگاه کردم زده بود ساخت ژاپن:8:
@ intel_gigabit
مبارکتون باشه دوست عزیز عکسای قشنگیم انداختین فقط این نکته رو رعایت کنید که تا 100 ساعت اول سعی کنید بیشتر روی حالت استاندارد پنل رو قرار بدین چون به دلیل تازه بودن فسفرها امکان Image retention بیشتر هست بعد از 100 ساعت اول تصویر پلاسما بهتر میشه.
دوستان هنوز خبری از v20 پنجاه اینچ نیست؟
دوست گرامی intel_gigabit مبارکتون باشه.
اگه ممکنه در مورد USB اون یه مقدار اطلاعات به ما بدید.
چه فرمت هایی رو پخش می کنه؟
تا چه رزولوشنی support می کنه؟ آیا امکان دیدن یک فیلم Full HD با اون هست؟
آیا از طریق USB میشه برنامه ای رو ضبط کرد؟
بسیار متشکرم
مبارک باشه دوست خوبم .نقل قول:
در مورد خروجی ها میشه بگید خروجی صدای optical داره یا نه ؟
در مورد اینکه انگار زیر صفحه مثل گاز می جوشه ایا تو فیلم hd هم همینطوره یا نه ؟
مطمئن هستید مد thx نداره ؟!!!!
در ضمن ورودی ----t با انتن معمولی یکی است تو تنظیمات سرچ کن ببین دیجیتال میگیره یا نه ؟
ممنون میشم جواب بدید .
ممنوننقل قول:
بله خروجی صدا اپتیکال داره
آره کلاَ مثل اینکه تکنولژی پلاسما اینطوریه ولی وقتی از جلو تماشا می کنی دیده میشه و اصلاَ از فاصله 50cm به بعد قابل تشخیص نیست (همینم مونده از فاصله 50cm پلاسما 42" تماشا کنم:18:)
من که ندیدم ولی یه بار دیگه بررسی می کنم
ورودی نری آنتن داره ها:18: مگه میشه فیش --- وصل کرد بهش!!؟؟
راستی چون دستگاه گارانتی نداره شاید پشت پنل باز کردم یه دید بزنم:21: اگه شد عکس می زارم:27:
سلام به همگی دوستان...
جناب intel_gigabit عزیز مبارکتون باشه... انشاالله همیشه به شادی ازش استفاده کنید...:11:
به قیمت خیلی مناسبی تهیه کردید ، فکر میکردم هزینه حملش خیلی بیشتر از اینها بشه !
در مورد اون برچسب هایی که روی پنل هست باید خدمتتون عرض کنم، من سال پیش که اونجا بودم ، تمام پلاسماها و LCD های پاناسونیک اونجا بدون برچسب بودن ! توی تهران هم که من برچسب روی پنل ندیدم ! شاید برای اروپا برچسب میزنن !
G10 یکی از دوستانم که از اونجا تهیه کرد فاقد برچسب بود !
اگه از من میشنوین به هیچ عنوان پشت پنل رو باز نکنید ! فن های پشت پنل خیلی حساس هستند . اگه کوچکترین فشار و یا ضربه ای بهشون وارد بشه ، به صدا میوفتند و دیگه نمیتونید براشون کاری کنید !
فکر میکنم اگه فرمت DivxHD رو هم تست کنید دیگه همه چیز مشخص میشه ! با رزولوشن 1080p !
توی تنظیمات بگردین ، شاید بخش دیجیتال یا همون ----T رو پیدا کردین ! چون ورودی دیجیتال همون ورودی آنتن معمولی هستش و فقط چیپست سخت افزاری موجود در پنل هستش که میتونه سیگنال دیجیتال رو پردازش کنه...
راستی ! پنل بسیار زیبایی هستش ! خدا نصیب همه دوست داران پلاسما پنل ها کنه :31:
منتظر عکسهای بیشترتون هستیم :31:
همگی موفق باشید...:11:
دوست عزیز اگه میشه با کمک دوستان حرفه ای تر تی وی رو کالیبره کنید و بعد چنتا عکس بزارید اگه میشه از صحنه های که رنگ توش زیاده بزارید (همه رنگها باشند) چون بیشتر از صحنه های تیره عکس گزاشتید ولی واقعا مشکیش فوقالعاده هستش
ممنون میشم.
تو دفترچه فارسیش راجع به اجرای فرمت های تصویری به 2 فرمت mpeg-2 و avchd اشاره کرده.و گفته فلش با فرمتهایه fat.fat16.fat32 می تونه فرمت شه--من تست کردم گفت فایلها قابل شناسایی نیست:13:نقل قول:
راجع به --- t هم هیچ اشاره ای در دفترچه و منوها پیدا نکردم.به احتمال 99% فقط آنتن معمولی هست
سلامنقل قول:
در مورد پخش کدک های تصویری از طریق پورت USB مانند DivxHD یا همان MKV حتما باید چنین امکانی در کلیه مدلهای V20 چه آسیایی ، اروپایی و ... وجود داشته باشه چون کاتالوگ همه این مدلهای را به دقت مطالعه کردم و در همه به این نکته اشاره شده منتها باید تنظیماتی از طریق منوی مربوطه DivX® VOD اعمال کنید در ضمن حتما دقت کنید که فرمت فیلم مورد با چه پرتکل تصویری کدک شده یعنی X.264 یا H.264 چون اینها خیلی مهم هست و هیج وقت تلویزیونی یا پلیر خود را با کامپیوتر مقایسه نکنید که هر فرمت صوتی و تصویری را با هر پرتکل اجرایی پخش می کند و در این قبیل دستگاها باید حتما فایل هایی که از کدک های استانداری که پیشتیبانی می کند استفاده کنید.
اما در مورد تیونر دیجیتال هم باز وقتی کاتالوگ آسیایی خاورمیانه ای این مدل را مطالعه کردم به امکان استفاده از ----T اشاره کرده البته به طور کلی خیر اما در منوی Tuning Menu به استفاده اتوماتیک یا دستی از تیونر تلویزیون اشاره شده که پیشنهاد می کنم دریافت سیگنال های تیونر را از حالت Auto خارج کرده و در حالت تنظیم دستی به جای Analogue گزینه Digital را فعال کرده و تست کنید ( در صفحات 28 تا 33 کاتالوگ اینترنتی به این موضوع کاملا اشاره شده ) که آیا امکان دریافت شبکه های داخلی زمینی به صورت دریافت سیگنال های دیجیتال امکان پذیر هست یا خیر...:46::5:
در کل اگر این امکانات اولیه در این مدل وارد شده به ایران وجود نداشته باشد کارایی و تفاوت عمده با مدلهای قبلی یعنی 2009 زیر سوال خواهد رفت...:18:
توی دفترچه مدلهای آسیای دستگاه مصرف برق پنل رو در حالت نرمال برای 42 اینچ 139 وات و برای 50 اینچ 154 وات اعلام کرده.
تیونر دیجیتال هم داره + قابلیت ضبط روی هارد دیسک ولی فقط از روی تیونر دیجیتال میشه روی هارد ضبط کرد.
راجع به فعال کردن مد آنالوگ یا دیجیتال هیچ گزینه ای وجود نداره--فقط تو قسمت موج یابی 1-شبکه یابی اتوماتیک 2-دستی مثل بقیه تلوزیونها مشاهده میشه--در ضمن مگه میشه کانالهایه دیجیتالی بدون دادن فرکانس و .... مشخصات با روش سرچ اتوماتیک پیدا کرد:18:نقل قول:
پشت پنل 42" من گرفتم زده 350 w:13:نقل قول:
برای دیدن شبکه های دیجیتال احتیاج به آنتن مخصوص هست....نقل قول:
ممکنه شما اول که پنل رو روشن کردین به خاطر انتخاب ریجن دستگاه یکسری گزینه ها حذف شده باشه (البته حدس هست)
توی فایل pdf راهنمای پنل که من از اینترنت دانلود کردم نوشته چطور میشه کانالهای دیجیتال و آنالوگ رو تو قسمت Setup پنل تنظیم کرد این فایل pdf رو میتونید از این آدرس دانلود کنید:
از صفحه 30 به بعد راجع به این تنظیمات شبکه های آنالوگ و دیجیتال هست.
اون قدرت نهایی پاور دستگاه هست پلاسماها مصرف برقشون متغیره زمانیکه که یک صفحه کاملا سفید رو روی کنتراست 100 و برایتنس 100 نشون بدن و همه مدارهای پنل هم روشن باشن نزدیک قدرت نهایی پاور برق مصرف میکنن مثل PC شخصی که شما ممکنه پاورتون 500 وات باشه ولی فقط زمانیکه CPU Usage و GPU Usage سیستم روی 100 درصد باشه و همزمان همه درایوهای سیستم هم روی حداکثر سرعت کار کنن ممکنه از تمام توان پاور استفاده بشه.