بعضی از دوستان مثل اینکه بازی ایران و امریکا رو یادشون رفتهنقل قول:
Printable View
بعضی از دوستان مثل اینکه بازی ایران و امریکا رو یادشون رفتهنقل قول:
اما آلمانیه خیلی از عالمیان بالاتر بود(لامصب خیلی وحشی بازی میکرد...).... اما عالمیان خیلی کارش درست بود....به نظرم یکم باید بیشتر رو اعصابش کنترل داشته باشه...احتمالا با کسب تجربه درست میشه.....در هر صورت کارش ارزشمند بود...
محمد بیداریان با ثبت رکورد 52 ثانيه و 93 صدم ثانيه از دور رقابتها حذف شد 16 نفر اول به دور نیمه نهایی راه پیدا کردند جالبه که تا نیمه راه ایران سوم بود اما در هنگام برگشت ششم شد
زهرا دهقان هم علیرغم بازی نزدیکی که با حریفش داشت بازی رو با نتیجه ی 6-2 واگذار کرد و از رقابتها حذف شد . نکته جالب حضور میلاد وزیری دیگر کمان دار ایران به عنوان مربی یا کوچ بود ! متاسفانه مربی نداشتند
کلا امروز از هیچکدام از نمایندگان ایران انتظاری نمیره شاید تنها پیروزی ایران برای مهدی طلوتی در بوکس باشه که البته اونم رقیبش بسیار قدرتمند هست
خب ! خانم دهقان تو رشته تیر اندازی با کمان در مقابل خانم ماریا مکزیکی: دی (!) بازیش رو واگذار کرد... ! بازی رو از شبکه اسکای المپیا 12 زنده پخش کرد ! واقعا خوب پیش اومد و خیلی رقابت نزدیکی داشت ! فقط تو دو تا تیر کم آورد ! (دو تا 5 زد ) و همین باعث شد که 6-2 بازیش رو واگذار کنه !
در ضمن مربی هم نداشت کنارش بنده خدا و میلاد وزیری(اون یکی کماندارمون) کنارش ایستاده بود ! واقعا ورزشکارامون در مضیغهن !! :|
محمد بیداریان هم چند دقیقه پیش تو رشته شنای آزاد 100 متر تو هیت 3 ششم شد و تو رقابت های مقدماتی حذف شد و نتونست بیاد تو جمع 32 شناگر !
رقابت بعدی هم روئینگ ساعت 15:00 و 15:10 محسن شادی و سولماز عباسی باید با حریفاشون جدال کنن!
آف تاپیک:
یه نکته که خیلی جالب بود برام ! ... مدال های طلای مایکل فلپس تو المپیک ها از مجموع مدال های طلای ایران تو تمام ادوار المپیک بیشتره !! :)
خب محسن شادی و سولماز عباسی تو رشته روئینگ هر دو رتبه ی ششم(اخر) ! رو کسب کردند و !! (بازیکن های ایرانی اصلا از کادر دوربین هم خارج بودن کلا !! :| ... )
بازی بعدی هم بوکس مهدی طلوتی در وزن کیلو گرم هست که ساعت 19:15 برگزار میشه ! امیدوارم اون لااقل موفق باشه !
بسیار ضعیف و مشکوک بازی کردند امیدوارم از عمد اینجوری بازی نکرده باشند
شادی که فکر کنم مثل دور اول از قصد ضعیف کار کرد که بتونه تو دور بازنده ها بیاد بالاگروهش خیلی قوی بود تمام سعیش رو میکرد هم فوقش 5 ام میشد!احتمالا عباسی هم برای همین زیاد مایه نذاشته
از بوکس نصف شبی :دی شروع کنیم ...
بازی بوکس چقدر هیجان داره ... این که امتیاز ها رو نمی نویسند هم خوبه و هم بد . خوب برای هیجانش و بد هم برای اینکه نمی دونیم عقبیم ، جلوییم ؛ امیدی داریم نداریم ؟! :دی
از شبکه 3 دیدم ،گفتم من که چیزی از بوکس نمی دونم شاید این دوستان کمی اطلاعات بدهند ... بنده خدا حسینی که از قهرمانان بوکس بود خوب توضیح می داد ولی جناب خراسانی میپرید وسط صحبت هاش!
اون بنده خدا دبیر فدراسیون هم چقدر احساساتی بود ! چیزی نمونده بود به داور فحشم بده :دی . علی زندی فر هم که هیچی دیگه ...:دی مهمترین دلیلی که دیدن این برنامه شبکه 3 رو غیرقابل تحمل می کنه!
امروز هم مثل اینکه قراره رکورد بشکونیم :دی .
مسابقه تیروکمان خانم زهرا دهقان رو دیدم . تیروکمان به صورت ستی برگزار می شد مثل تنیس . هر ست 3 تا تیر می زدند . اگه مساوی می شدند هر دو در اون ست برنده بودند . ست اول رو خوب کار کرد . ولی در ادامه کمی باد روی کارش تاثیر گذاشت .4-2 باخت . بنده خدا چه حرصی می خورد میلاد وزیری !
در رویینگ هم همین جوری که دوستان گفتند نکته جالب توی کادر نبودن ایرانی ها بود:دی . ولی خب خوبیش اینه که حذف نشدیم هنوز هر دو ورزشکار بازی دارند . باید برای عناوین 12 تا 24 تلاش کند .
به هر حال با توجه به مشکلات اخیر فدراسیون قایقرانی و تیروکمان انتظار زیادی هم از این عزیزان نمی رفت .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دبیرکل کمیته ملی المپیک ایران گفت: متاسفانه به رغم همه تلاش هایی که انجام دادیم، موفق به اخذ روادید برای امیررضا خادم نشدیم و به همین دلیل سرپرست فدراسیون کشتی به جای وی در نشست فیلا در حاشیه بازیهای المپیک لندن شرکت می کند.
به نقل از روابط عمومی کمیته ملی المپیک، بهرام افشارزاده در ادامه افزود: متاسفانه اسم خادم در فهرست اولیه نبود تا برای وی کارت ویژه (آی دی کارت) که حکم ویزا را نیز دارد، صادر شود ولی ما بلافاصله برای دریافت ویزای جداگانه اقدام کردیم و رییس فدراسیون بین المللی کشتی(فیلا) نیز در این زمینه وارد عمل شد اما تاکنون ویزا صادر نشده است.
وی اظهار کرد: خادم را برای دریافت ویزا به آنکار اعزام کردیم ولی سفارت انگلیس در آنجا نیز ویزای وی را صادر نکرد و به همین دلیل خطیب در اجلاس فیلا که روز پنجشنبه آینده در لندن برگزار می شود، شرکت می کند.
افشارزاده گفت: ما هر تلاشی را که لازم بود انجام دادیم و همه مسیرها را طی کردیم ولی موفق نشدیم ویزای خادم را دریافت کنیم. با توجه به اینکه همه تشکیلات انگلیسی ها در زمینه صدور کارت ویژه بسته شده است، تلاش های ما از طریق اینجا نیز به بن بست خورد و نتوانستیم کاری بکنیم. این موضوع واقعا از کنترل ما خارج بود.
پیش از این هم روادید سید مهدی هاشمی، رییس فدراسیون تیراندازی صادر نشده بود.
دقیقا!نقل قول:
به هر حال با توجه به مشکلات اخیر فدراسیون قایقرانی و تیروکمان انتظار زیادی هم از این عزیزان نمی رفت .
در مورد شادی بعد دور اول سرپرست تیم قایق رانی تو لندن گفت همون چند روز وقفه ای که تو تمرینات شادی به وجود اومد دلیل این ضعف بوده چون ورزشی قدرتی و استقامتی هست و لازمه هر روز ورزشکار تمریناتش رو داشته باشه
می گفت رکورد شادی تو گوانجو 30 ثانیه از لندن بهتر بود اونم در حالی که تو لندن باد موافق وجود داشته!
تو تیرو کمان هم که نجمه آبتین رو حتما میشناسید برای این مسابقات به عنوان مربی رفته لندن و تو مصاحبه تلفنی با شبکه 2 در مورد بی مربی بودن ایرانی و مشکل مربی های کره ای پرسیدن یه جوری جواب داد که معلوم بود هنوز با دهقان و وزیری قهره و مشکل داره میگفت کم لطفی دوستان ورزشکار بوده و نمی خواستن با ما کار کنن و...
مشکلاتی بچه گانه و خاله زنکی که فقط تو کاروان ایران وجود داره :2:
مثل همیشه ......
خیلی جالبه ! یعنی هیچ رشته ای وجود نداشت که ایران توش بدون نقص باشه ؟ !:2:
فوتبال که با کثافت کاری مسئولان محترم حتی کارش به المپیک نکشید - تعویض مربی کره ای تیرکمان - تعویض مربی پینگ پنگ بانوان و خیلی چیزای پشت پرده رشته های دیگه که بعد المپیک قراره گندش در بیاد !
ورزش ما به 4 تا فردوسی پور نیاز داره که همه چی رو درک کنه . نه 4 تا چلاغ که یه عکس با شورت ورزشی هم ندارن !
پ.ن : تیکه ای دیشب فردوسی پور درباره گل مردود گهر زاگرس که به نوشاد عالمیان گفت خیلی باحال بود !:31:
تبریک:11::11::11:
آفرین مهدی جان گل کاشتی:11:
یک پیروزی دیگر در بوکس
بوکسورمون 16 بر 12 اسپانیاییو شکست داد ! عجب اسمی زیرنویس کرد مهدی نمی دونم چی !
تبریک برد با ارزش بوکسور 64 کیلو ایران مهدی طلوتی
بازی اول براشون خیلی با استرس هست ،بردش واقعا با ارزش بود
تبریک به همه ایرانیان عزیز
نه والله اگه منظورت منم، چیزی یادم نیست. چی شده بود مگه؟نقل قول:
نقل قول:گرامی ، چرا چیزی که اطلاع درست ندارید منتشر می کنید ؟!نقل قول:
این قضیه مثل خیلی از قضیه ها فقط ساخته پرداخته فیس بوک و انسان های یک کلاغ چل کلاغ کن بود !
امروز هم کاملا تکذیب شد . لطفا به دوستتون در المان هم بگویید:دی
صرفتا کپی کردن متن های کاربران در انجمن های دیگه کار درستی نیست به خصوص اینکه از درستی این موضوع مطلع نیستید .
مورد دوم اینکه ، خواهشن اگر از این به بعد دوست داشتید مطالبی رو کپی کنید ، حداقل رعایت کنید نظر کسی رو کپی نکنید ! فقط دو مورد از پست های من که در اون فقط نظر من نوشته شده بود رو عینا کپی کردید !!
والا دوست عزیز کپی کردن خبر دیده بودیم ولی نظر ...:دی
برادرنقل قول:
اولین بار که این خبر گفته شد توسط گروه مرجع ----- های لینوکسی بود توسط یک اقای که من کاملا ایشون رو میشناسم
باو گزارشگر ایران و امریکا رو یادت نمیاد چه اوضاعی راه انداخته بودنقل قول:
به هر حال امیدوارم این خبر صحت نداشته باشه اما من این خبر رو از یکی از دوستان که تو آلمان سرور سیسیکم داره شنیدم
اگه دروغ بوده باشه من همینجا از همه دوستان عذر خواهی میکنم ببخشید
ارسال شده از ST25i با استفاده از تپاتالک 2
- دوستان عزیز خواهشن بحث هایی که تایپیک رو از موضوع اصلی خودش خارج میکنه ادامه ندید
نظرتون در مورد حریف مظاهری چیه ؟ ایا می تونیم سومین برد خودمونو در بوکس کسب کنیم ؟
مظاهری کی به وقت ایران بازی داره؟
درود ساعت یک و نیم شبنقل قول:
به نظر من با اینکه حریفش کوبایی هست اما مظاهری شانس زیادی داره و البته ازش انتظار زیادی میره
پس چی شد؟خبری نیستنقل قول:
فردا همين موقعسنقل قول:
به نظر من مظاهری اگه این بازی رو ببره بازی بعدیش شاید راحت تر از این باشه
در صورت برنده شدن با برنده آنگولا و ایتالیا بازی میکنه
آهااان بابا گزارشگرای ایران که آدم نیستن. هرچی دلشون میخواد میگن اما انتظار دارن کسی چیزی نگه. من درباره آدم صحبت میکنم. :31:نقل قول:
خب دیگه از فاز پینگ پونگ بیاییم بیرون :31: ببینیم امشب این چیکار میکنه. ساعت 1 و نیییییییییییمه بازیش؟ :24: این انگلیسیای گدا که همیشه بازیای لیگای ورزشیشونو میندازن سر ظهر که یه وقت پروژکتور روشن نکنن، واسه المپیک واسه اینکه بگن ما هم خرج میکنم میندازن نصف شب. یعنی ساعت 9-10 شب....... انگار رفتن توی آمریکای جنوبی دارن بازی میکنن.. :31: یکی این المپیکه، یکی چمپیونز لیگه که کمر انگلیسیا رو شکونده. :31:
بازی های امروز ایران
(ساعت ها به وقت لندن هست)
شادی با 8:20 بازم تو 12 نفر آخر شد
8:20 .... فکر کن ایشون دو سال پیش زیر 7 دقیقه پارو میزده
یعنی این قدر عرضه نداشتیم که روی یه قهرمان اون قدر سرمایه گذاری کنیم که بتونه طی دو سال رکورد 6:56 خودش رو فقط 2 ثانیه بهتر کنه و و بره جزو 12 نفر برتر المپیک!
جمعه برای 19-24 امی رقابت میکنه
دیشب برنامه شبکه 3 ارتباط برقرار کرده بود با لندن و فردوسی پور و جاودانی ... نزدیک ساعت 1:30 بود که فردوسی پور و جاودانی گفتن که فلپس تو 200 متر پروانه دوم شد و طلا نگرفت و هنوز در حصرت طلا مونده و از این حرفا
اول اینکه فلپس بیشتر از یک ساعت قبل از این برنامه طلا 4*200 متر گرفته بود و سایت بازی ها هم لحظه به لحظه اپدیت میشه و حتی لخظه ای که فردوسی پور از سایت گفت من همون موقع سایت باز کردم و دیدم زده فلپس طلا گرفته
داشتم به این فکر میکردم که این ارتباط مستقیم نیست که رفت تو استدیو شبکه 3 و مجری برنامه گفت که متاسفانه ارتباط رادیویی قطع بود و ما نمیتونستیم با عادل و جاودانی تو استدیو در ارتباط باشیم
حالا قضاوت با خودتون ...
علی مظاهری اگه مسابقه شو ببره با حریف ایتالیاییش باید دور بعد مسابقه بده که قهرمان المپیک پکنه .
ای بابا دیشب نتایج لیگ برتر تو livescore حدود نیم ساعت از زیرنویس شبکه 3 دقیق تر بود ! مثلا بازی 2 یر 1 رو یک بر صفر زیرنویس می کردن !!نقل قول:
داشتم به این فکر میکردم که این ارتباط مستقیم نیست که رفت تو استدیو شبکه 3 و مجری برنامه گفت که متاسفانه ارتباط رادیویی قطع بود و ما نمیتونستیم با عادل و جاودانی تو استدیو در ارتباط باشیم
امیدی به مظاهری نیست برای طلا حتی اگه برنز هم بگیره شاهکار کرده !
این دوچرخه سوار ایرانی چی کار کردش
کدوم شبکه نشون میده؟
تموم شد که ! علیرضا حقی با ثبت رکورد57 دقیقه و 41 ثانیه رتبه 36 (یکی مونده به آخر) رو کسب کرد ! (بازی رو دبی اسپورت 6 و المپیا 8 نشون دادن ) تو این رشته ورزشکار انگلیسی تونست با ثبت رکورد 50 دیقیقه و 39 ثانیه رتبه اول رو کسب کنه و مدال طلا رو ببره !نقل قول:
بازی بعدی هم بوکس مظاهری با حریف کوبایی هست ساعت 1:30 !
با آرزوی پیروزی برای علی مظاهری در این مسابقه:40:
برنامه رقابتهای نمایندگان ایران در روز پنجشنبه
روز پنجشنبه نمایندگان ایران تنها یک رقابت دارند
مرحله نیمه نهایی روئینگ تک نفره زنان برای کسب رتبه های 12 تا بیست و چهارم سولماز عباسی ساعت 13
با تشک از ایس من در ست ست
مظاهری فشار زیادی از نظرروحی روشه
چون همه ازش انتظار دارن و بهترین بوکسور می دونند
من که خیلی دوست سومین دارم بوکسور ما هم بازی اولشو پیروز بشه
بله توقع خیلی ازش زیاد هست بخصوص که پرچمدار هم بوده
ما از بوکسر های دیگمون توقع نداشتیم اما خوب کار کردند حالا که از این توقع داریم ببینیم چیکار میکنه
خانوم آرزو حكيمي چيكار كرد؟ و خانم جامه بزرگ؟
سلام
دوست داشتم داوره رو خفه کنم ، چه حالی میداد علی همون جا قاطی میکرد داوره رو میزد :18:
واقعا درکش کردم ، این همه زحمت کشید ، مثل آب خوردن حذفش کردن .
لعنت به ....
به امید روز های بهتر برای کاروانمون .
هر اتفاق و نتیجه رو پیش بینی می کردیم جز این حالت
خودشم خیلی ناراحت بود
خیلی حالم گرفته شد . . . . .