هارد رو به سیستم زدید یک عکس از disk managment بزنید
Sent from my GT-S7562 using Tapatalk
Printable View
هارد رو به سیستم زدید یک عکس از disk managment بزنید
متاسفانه داخل disk mng هم شناخته نمیشه. تا دیروز روی ویندوز 7 بالا می اومد که امروز حتی روی این ویندوز هم بالا نمیاد.
اگر هاردتون روی سیستم های دیگه بالا میاد ولی روی سیستم شما نمیاد باید سیستم عاملتون رو اول از همه بررسی کنید تعویض یا ریپیر کنید درست نشد اگر به پی سی میزنید بایک پاور دیگه سیستم رو چک کتیدنقل قول:
متاسفانه الان ديگه روي هيچ سيستمي ديگه و هيچ سيستم عاملي بالا نمياد. واقعا توي دردسر افتادم كل اطلاعات تزم روي اين هارد هست. نرم افزاري چيزي اگر هست كه امكان شناسايي اينجور هاردها رو فراهم ميكنه ممنون ميشم بفرماييد.
موتور هارد کار میکنه؟ وقتی به سیستم متصل میشه ؟ کابل هارد رو هم بررسی کنید اگر موتور هارد درست کار میکنه و کابل هم درسته باید هارد رو به مرکز گارانتی کننده ببرید چون میتونه مشکل سخت افزاری داشته باشهنقل قول:
ببینید با ویندوز لایو میتونید به هارد دسترسی داشته باشید یا نه
ويندوز لايو چگونه هست
نرم افزار هایرن بوت سی دی رو بگیرید توش ویندوز لایو داره با اون سیستم رو بوت کنید
دوستان من هارد توشیبا دارم ، توی سیستم مک به خوبی کار میکنه ولی تو ویندوز فقط درایورشو نصب میکنه سپس توی My Computer هیچی نمیاره Low Level Format هم کردم فایده نداشت، اینم عکس ازش :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ;
اگر اطلاعات مهم ندارید با نرم افزار easeus partition master هارد رو مجددا پارتیشن بندی کنید هاردتون درایوش نه فایل سیستم داره نه لیبل برای همین دیده نمیشه
Sent from my SM-J500H using Tapatalk
مرسی داداش خیلی ممنونم ،درست شد خدا خیرت بده
آقا من ی هارد 1ترا سیگیت دارم بعضی وقتا خودش میاد بعضی وقتا اصلا هاردو نمیاره. ممنون میشم کمک کنید
- - - Updated - - -
آقا من ی هارد 1ترا سیگیت دارم بعضی وقتا خودش میاد بعضی وقتا اصلا هاردو نمیاره. ممنون میشم کمک کنید
یعنی بعضی وقت ها هارد دیتکت میشه بعضی وقتا نمیشه ؟ هارد روی یک سیستم دیگه تست شده ؟
یک عکس از تب health نرم افزار hd tune بزارید و اتصالات هارد رو بررسی کنید
هارد اینترنال هست یا اکسترنال؟
با سلام خدمت اساتید گرامی
یه هارد اکسترنال ADATA HD650 خریداری کردم که به تلویزیون که متصل میکنم شناسایی میشه اما به سیستم که متصل میکنم تو مای کامپیوتر نمایش داده نمیشه .. قسمت Divice manager هم نمایش داده میشه اما تو قسمته disk management هم نمایش داده نمیشه
در ضمن هارد نو هست و به پورت پشت کیس هم متصل کردم ویندوز هم تازه عوض شده
تاپیک و مطالعه کردم اما به نتیجه ای نرسیدم
این هم عکس هاش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوشحال میشم گره از کارم باز کنید:n16:
:n28:;کسی نبود؟
با لینوکس لایو هم ببینید میتونید هارد رو ببینید یا نه
سلام
دوستان یه هارد اکسترنال وسترن دیجیتال المنت هست که مشکلش به شرح زیر هست:
وقتی به سیستم میزنم، چراغ روشن میشه و موتور کار میکنه!
تو دیوایس منجر هم نشون میده.
تو دیسک منیجمنت هم نشون میده.
Hdtune هم نشون میده.
ولی درایو رو نشون نمیده.
تو hdtune نمیشه تست انجام داد و پیام Read error میده.
تو دیسک منجمنت بصورت Unknown و Not Initialized هست.
اولین باری که به سیستم وصل میشه، پیام میده you must initialize a disk before logical disk manager can access it و 2 گزینه MBR و GPT برای انتخاب وجود داره که در هر 2 مورد پیام Access is denied میده.
بعدا دیگه کلا گزینه initialize disk غیر فعال میشه.
راهی سراغ دارید برای درست کردن این مشکل؟
سطح دسترسی یوزرتون رو چک کنید ادمین باشه همچنین با لینوکس لایو و mini xp داخل hiren boot cd هم تست کنید درست نشد بهتره روی یک سیستم دیگه هارد رو بررسی کنید
هم یوزرم ادمین هست، و هم با اکانت پیشفرض ادمین هم تست کردم! نتیجه همونه.نقل قول:
mini xp تو دیوایس منجر نشون میده، ولی توی دیسک منیجمنت کلا هارد رو نشون نمیده.
با parted magic هم تست کردم ( بر اساس لینوکس هست و داخل همین hiren هم هست) میگه جدول بوت نداره و باید تعریف بشه که وقتی میخوام ایجاد کنم ارور میده و نمیشه.
با diskpart هم چک کردم،هارد رو میشناسه، انتخابش میکنم، ولی وقتی می خوام پارتیشن رو ایجاد کنم یا تبدیل به MBR/GPT کنم ارور میده که:
DiskPart has encountered an error: Access is denied
یادم نیست کدوم نرمافزار بود، ولی یکی از نرمافزار ها هم درست اولین سکتور رو بعنوان بدسکتور تشخیص میداد (HDTUNE که کلا قرمز نشون میده همه هارد رو).
حلا این هارد درستبشو هست!؟
*درضمن هارد قاب نداره ها، همینطوری بیرون هست!
مثل عکس زیر:
یه پین 2 تایی هست با یه پین 12 تایی! اینا چی هستند؟ ممکنه به اینا ربطی داشته باشه!؟
*درضمن با 2 تا کابل و 3 سیستم تست کردم.
نرم افزار hd tune تب health همه قرمزه ؟
نه، منظورم تب Error scan هست.نقل قول:
سلام
من اکسترنال هاردم رو لپتاپم detect نمیکرد ،چراغش روشن میشد ولی چشمک نمیزد که داره میخونه
بردم تعمیرگاه گفت که اول سیلندرش مشکل ممکنه داشته باشه بعدش که رفتم بگیرم گفت که ی چیزی مثل cpu توی هارد سوخته که دگه قابل تعمیر نیست ،درست میگه یا میخواسته از سر و اکنه ؟
آی سی اصلی هارد هم میتونه خراب بشه اگر پیدا نشه و با هیتر هم درست نشه میگن قایب تعمیر نیست
آپدیت فریم ویر رو هم تست کردید ؟ اگر درست نشد به نظر من به گارانتی نشون بدید بد نیستنقل قول:
چطوری آپدیت کنم؟نقل قول:
WDFirmwareUpdater.exe چک کردم، ولی کلا میگه هیچ هارد wd رو پیدا نمیکنه و میگه دوباره اسکن کن!
تو سایت wd هم برای wd element هیچ فریموری برای دانلود وجود نداره.
اگر فریم ویری پیدا نکردید در سایت پس نیست به گارانتی نشون بدید هارد رو ببینید چی میگن
سلام
هارد 1 ترا ADATA HD710 دارم. به تلویزیون وصل کردم ازش استفاده کردم بدون کندنش رفتم تو حالت خود تی وی بعد که دوباره خواستم وارد هارد بشم اسمشو نشون میداد اما خالی بود.
به پی سی هم وصل کردم از پشت چراغش روشنه اما تو ما کامپیوتر درایوش نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم عکس disk managmenش
فایل سیستم و برچسب پارتیشن دچار مشکل شده ببینید با لینوکس لایو میتونید به اطلاعات دسترسی داشته باشید اگر نشد بعترین کار ریکاوری کل اطلاعات پارتیشن با نرم افزار easeus data recovery هست برای اینکار نیاز به حجم اضافه دارید
لینوکس لایو هم نتونست شناسایی کنه[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجا باید اسم هاردمو میاورد دیگه نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
الان دارم اطلاعات رو ریکاوری میکنم بعدش دقیقا باید چیکار کنم که خوب بشه؟؟؟؟؟؟؟
مرسی از راهنمایی بالایی:n16:
برنامه باید کرک میشد اول؟؟؟؟
باید دوباره پارتیشن بندی و سپس فرمت بشه .نقل قول:
یعنی باید اون فضای 47 مگابایتی و 931.46 گیگابایتی رو حذف کنید تا با فضای 9 مگابایتی unallocated یکی بشه و سپس یک پارتیشن بسازید و فرمت کنید .
بله ، باید کرک بشه در غیر اینصورت محدودیت در بازیابی اطلاعات خواهید داشت .نقل قول:
نرم افزار کرک نمیشه مشکل پیدا نکردن فایل gc.dll میده
یه نرم افزار دیگه معرفی کنین لطفا
میتونید از نرم افزار MiniTool Power Data Recovery استفاده کنید .نقل قول:
سلام من یه هارد WD My Passport Ultra یک ترا دارم چندماهی هست خریدم ولی امروز وسط کار یهو قطع شد، به 4 تا سیستم مختلف زدم موتورش کار میکنه چشمک هم میزنه چراغش ولی تو درایوا نمیاد، بعضی از سیتم ها هم میگن فرمتش کن ، تو disk management هم رفتم اسمشو عوض کردم ولی فرقی نکرد این هم عکس disk mamangement
هارد فایل سیستمش raw شده قبل از هر چیز یک چک دیسک روی هارد انجام بدید درست نشد اگر اطلاعات مهم ندارید با یک نرم افزار مدیریت پارتیشن یا از داخل همین محیط پارتیشن هارد رو پاک کنید و دوباره ایجاد کرده و فرمت کنید اگر اطلاعات مهم دارید قبل از اینکار کل اطلاعات پارتیشن رو باید ریکاوری کنید با نرم افزار easeus data recovery
ممنون از راهنماییت، برم امتحان کنم ایشالله که درس شه.
برای چک کردن میگه حتما باید فرمت شه، این که شما گفتی ریکاوری انجما بدم رو قبل از فرمت کردن انجام بدم یا بعدش؟نقل قول:
قبل از فرمت باید بکنی اینکارو حجم اضافه باید داشته باشید
آقا دم شما گرم، خدا صد در دنیا و هزار در آخرت بهت بده. تقریبا تمام اطلاعات و ریکاوری کردم و هاردم با موفقیت فرمت شد. خیلی سریع و بی دردسر. بازم ممنون.نقل قول:
یک هارد یک ترا وسترن اکسترنال اداپتوری دارم
نه جایی خورده نه چیزی
الان میزنم به سیستم نمیشناسه ولی روشن میشه و تو دیسک منیجمنت میزنه not initialize
و وقتی هم روش میزنم میزنه دیویاس نات ردی
چکار کنم؟