امروز کل بازار تهران گشتم هیشکی موجود نداشت میگفتن تموم شده دوباره شنبه برامون بار میاد میاریم!
احتمال داره شنبه که بیاد قیمتش تغییر کنه خدا کنه فقط گرون نشه:41:
Printable View
امروز کل بازار تهران گشتم هیشکی موجود نداشت میگفتن تموم شده دوباره شنبه برامون بار میاد میاریم!
احتمال داره شنبه که بیاد قیمتش تغییر کنه خدا کنه فقط گرون نشه:41:
آقا چطوری پارتیشن بندی کردی؟نقل قول:
آقا من از نمایندگی های مشهد پرسیدم گفتن نداریم. دلارم گرون تر شده.
به نظرتون سازگار n56 یا y580 با fhd میاد تا ماه دیگه!
هیچ کاری نداره.شما سیدی ویندوز رو که بزاری داخلش به راحتی میتونی این کارو از طریق سیدی نصب ویندوز انجام بدی.این آموزش رو ببینی کاملا آموزش را دادهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
یعنی راهی برای تهیه Full HD این لپ تاپ نیست حتی با 400 500 هزینه بیشتر نیست؟ ممکنه بسازگار بیاره؟
من قبلا Dell XPS 15 L502 رو HD گرفتم انقدر افتضاح بود کیفیت صفحه اش بردم با 200 ضرر فروختم
آبی رو کاملا بنفش نشون میداد خلاصه آشغال البته برای بعضی ها مهم نیست اصلا رنگ واقعی و شاید متوجه نشن اما من کارم با رنگ هست
کسی میدونه sRGB (طبیعی بودن رنگها) این صفحه نمایش 1366x768 چطور هست و ساخت چه شرکتیه؟ چون sRGB مدل فول اچ دی فوق العاده هست همه رنگها طبیعی
لپ تاپ N56 هم هست ولی کیفیت Full HD اون به Full HD این Y580 نمیرسه فقط اینکه دوستان میگن بازی اینا زیاد نمیشه کرد داغ میکنه نگرانم
اگر بدونم سازگار میاره حتما صبر میکنم برای Y580
يه چيز جالب كشف كردم
اگر داخل سايت لنوو بشين و كشورشو بزارين امارات ميبينين كه مدل 580 رو نوشته به زودي
شايد به همين دليل باشه كه سازگار اين مدل و وارد نكرده!
من به سازگار ارقام زنگ زدم و راجع به لنوو فول اچ دی پرسیدم که گفت :نقل قول:
************************************************** ****************************************
احتمال کمی است که بزودی وارد کنند چون اختلاف قیمت بالائی داره و به صرف مشتری نیست ؛ ولی نگفت که کی میارن .
************************************************** *****************************************
برای بنده کیفیت تصویر از اولویتهاست و به همین خاطر منتظرم تا ببینم تکلیف لنوو Y580 فول اچ دی چیه ؟
اما راجع بع به اختلاف قیمت لنوو Y580 فول اچ دی با لنوو Y580 اچ دی من اکثر سایتها فروش را بررسی کردم و متوجه شدم که اختلاف قیمت در حدود 100 دلار است که بنظرم منطقی است و نمیدونم ایران بیاد هم این قدر اختلاف قیمت خواهد داشت یا بیشتر و یا کمتر ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون از شما آقای وحیدی
البته فکر نمیکنم بحث صرف مشتری باشه وگرنه N56 هم 2400 هست این هم فوقش 300 بره روش که من کاملا راضیم 300 برای این نمایشگر فوق العاده بدم
فکر کنم به قول دوستمون هنور امارات هم وارد نشده و نیست که اینا وارد کنن خدا کنه زودتر بیاد منم منتظر میمونم شاید این اومد
از دوستانی که این لپ تاپ مدل HD رو دارند کسی Photoshop داره؟
اگر کسی داره میشه لطفا این عکس که قرار دادم رو با فتوشاپ باز کنید
بعداز
View > Proof Setup > Custom
تیک Preserve Number و Black Point رو بردارید و اوکی کنید
بعد مجددا از View روی Gammut Warning کلیک کنید و نتیجه رو اسکرین شات بگذارید اینجا چون سیو نمیشه؟
آدرس عکس:
عکس:
با تشکرنقل قول:
دوستی تو دبی دارم که هنوز لنوو y580 را تو دبی پیدا نکرده
هر وقت خبری شد اطلاع میدیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر
نقل قول:
استاد من از اچ دی همون روش شما را رفتم و نتجه :
لطفا بیشتر توضیح دهید ؟؟
نقل قول:
استاد من از اچ دی همون روش شما را رفتم و نتجه :
لطفا بیشتر توضیح دهید ؟؟
با تشکر از شما دوست خوبم
فکر کنم اشتباه شده چون خیلی کم هست و مونیتورهای معمولی 60 تا 80 درصد باید هماهنگ باشند وقتی Custom رو زدید باید در قسمت Device to Simulate مدل مونیتور شما باشه احتمالا پیشفرض CMYK بوده که اینطور شده
این قضیه برای نمایش طیف رنگهای خارج از محدوده هست وقتی CMYK انتخاب شده طیف رنگ چاپ صنعتی منظور هست یعنی با این انتخاب وقتی Gamut Warning میزنید نشون میده از تصویری که دارید چقدرش خارج از محدوده رنگ چاپ صنعتی هست ، این رنگهای خارج از محدوده با شبیه ترین رنگ موجود در طیف رنگ (اینجا CMYK) جایگزین میشه
حالا من عکسی که به شما دادم بر اساس RGB هست
شما وقتی میای در قسمت Device to Simulate مانیتور رو انتخاب میکنی ، اینبار میگه چقدر از تصویر خارج از محدوده طیف رنگ مانیتور شما هست (در نتیجه مانیتور شما چقدر با sRGB هماهنگه)
البته گفتم این رنگها با شبیه ترین رنگ جایگزین میشن و کاربر عادی متوجه چیزی نمیشه
شما اگر مدل مانیتورتون تو لیست نبود فکر میکنم بتونید با گزینه sRGB display profile with display hardware امتحان کنید
اگر فرصت کردید لطف کنید از این مسیر مدل و سازنده مانیتور رو برای ما هم بگذارید ممنون میشم در ویندوز 7 کلیک راست در دسکتاپ:
Screen Resolution > Advanced Settings > Monitor > Properties > Details > Hardware Ids
زیرش مینویسه مثلا برای بنده
MONITOR\AUO2177
که خوب ساخت شرکت AUO هست
من از دوستان تو کلوپ دیگر لپ تاپ ها هم بپرسم بعد ببینم کدام مناسب تره
باز هم تشکر میکنم از شما
بیشتر از 3 ساعت Tom Clancy's Ghost Recon Future Soldier بازی کردم روی HD البته با کولپد . اخ نمیگه . افت فرم هم نداشتم .
حدود 1.50 دقیقه هم خالی میکنه میرسه به 15 درصد ؟جتی در صورت استفاده نکردن!؟
کسی امروز این لپ تاپ رو نخریده ؟ قیمتش چنده؟
سلام.ببخشید این چیزهایی که تو این تایپیک نوشته شده در مورد برق بدنه درسته یا نه؟این برای زمانی که با آدابتور به برق وصله یا نه همینطوری موقع بدون وصل برق هم هست؟
من که همچین مشکلی ندارم :)نقل قول:
یعنی وقتی روشن هست و انگشتت رو پشت صفحه نمایش میکشی احساس مور مور نمی کنی؟؟؟؟؟؟نقل قول:
خب تمام لپتاپهایی که جنس بدنه شون الیا÷ الومینیومی هست همینطورین دیگه.مال منم اینجوریه.فقط زمانی که از برق مستقیم استفاده می شه.چیز مهمی نیست
این حالت به سیستم برق منزلتون برمیگرده اگه ارث داشته باشه این مشکل پیش نمیاد (همون اتصال بدنه خودمون!)نقل قول:
فکر کنم بشه با اتصال سیم یه ارث برا بدنش درست کرد اگه خیلی اذیت میکنه البته!
من به سازگار ميل زدم
4روز پيش برام نوشته كه:
با سلام
نوت بوك n56 تا 1 ماه ديگر وارد بازار ميشود و y580 فعلا به بازار وارد نمي شود.
به نظر خودم y580 با fhd خيلي بهتر از ايسوسه! ولي نميدونم كه چرا نمارنش تو بازار!
در ضمن توي يك ريويوو نوشته بود بيشتر بازي ها در بازار با كيفيت hd هستند و اگر با y580 داراي fhd اجراش كنين تصوير كمي مات ميشه!
اگر كسي اطلاعاتي داره بگه كه اين راست گفته يا دروغه؟
این برقش نسبت به روز اول که گرفتید بیشتر نشده ؟
یعنی منظورم اینه که بعد از 6 ماه یهو بدنش زیاد برقی نشده.برق بگیرمون واسه یه نوت بوک هم کشته شیم
کارت گرافیک این لپتاپ بازیهای روز را با رزولوشن fhd جواب گو نیست و حداکثر میتونی بزاری روی hd . یعنی اگر یک بازی جدید رو با fhd بخوای اجرا کنی بازی خیلی کند میشه.نقل قول:
برای همینه که میگن صفحه hd باشه یا فول برای بازی کردن خیلی فرق نمیکنه.
دوستانی که بازی ریختن بیان یکم توضیح بدن مثلا بازیهای سنگینی مثل بتل یا مکس پین یا Ghost Recon یا بتمن رو ریختن ؟با چه تنظیماتی تونستن بازی کنن و چقدر فریم داده بهشون؟!
کی گفته که بازیهای روز اکثرا hd هستند؟!!الان اکثر بازیهای 360,ps3 رو fhd هستند.(بعضیها هم نیستند.چون سیستم شاید نکشه).دیگه وای به حال pc !اتافاقا تقریبا همه بازیهای شاخ از یکی دو سال پیش به این ور fhd هستندنقل قول:
دوستان جواب سوالاته من رو بدید خیلی ممنون میشم
مکس پین رو رو بالا ترین تنظیمات رو hd عالی اجرا کردنقل قول:
امروز قیمت گرفتم از هدیش نمایندگی سازگارا لپتاپی که من دو هفته پیش خریدم 2050 امروز گفت اووردیم همونو 2350 گفت تو بار هست میرسه
من به نماينده فروش سازگار ايميل زدم و ازش پرسيدم كه با fhd رو ميارين؟
گفت برنامه اي براي وارد كردنش نداريم ولي اگه تعداد متقاضي ها زياد بشن من صحبت مي كنم
اينم ميلشه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان هركي ميخواد اون مدلش رو بگيره به اين آدرس ميل بزنه و درخواست كنه
ممنون
اگه fhd وارد بشه قیمتش زیر 3 تومن نیست. الان قیمتها خیلی رفته بالانقل قول:
اگه fhd میخوای بهتره دنبال یک مدل دیگه باشی در ضمن سازگار از امارات وارد میکنه و اونجا fhd موجود نیست اینم لینکش:
با تشکر از شمانقل قول:
بنده درخواست دادم
با چه گارانتی بگیرم؟
این برقش نسبت به روز اول که گرفتید بیشتر نشده ؟یعنی منظورم اینه که بعد از 6 ماه یهو بدنش زیاد برقی نشده.برق بگیرمون واسه یه نوت بوک هم کشته شیم
کانفینگهای سازگار ویندوز و بلوری نداره ؟
داغ کردن این نوت بوک چطوره ؟چطوری میشه تشخیص داد که این نوت بوک ریفرب نباشه ؟
یا حیسین!!! چه خبره!نقل قول:
خیر سرم میخواستم بعد ماه رمضون بگیرم
دیگه پایین نمیاد؟
لطفا به این سوالها پاسخ بدید :با چه گارانتی بگیرم؟داغ کردن این نوت بوک چطوره ؟چطوری میشه تشخیص داد که این نوت بوک ریفرب نباشه ؟کانفینگهای سازگار ویندوز و بلوری نداره ؟این برقش نسبت به روز اول که گرفتید بیشتر نشده ؟یعنی منظورم اینه که بعد از 6 ماه یهو بدنش زیاد برقی نشده.برق بگیرمون واسه یه نوت بوک هم کشته شیم
1-فقط با گارانتی سازگار گیر میاد و سازگار از معتبرترین هاست و گارانتی 2 ساله دارهنقل قول:
2-دمای لپتاپ بسیار عالیه یعنی دمای CPU , GPU خیلی خوبه در کل کولینگ خوبی داره ولی یکم دمای هاردش بالاست که اصلا مهم نیست . کولینگ این مدل از رقیبهاش بهتره
3-این لپتاپ حدود 1/5 ماه است که در بازار جهانی عرضه شده چی جوری میتونه ریفر باشه؟
4-کانفیگهای سازگار رو در سایتش نگاه کن. دو مدل داره که هر دو ویندوز ندارن و یکیش بلوری داره
5-برقش بیشتر نشده(اصلا برق نداره فقط اگه انگشتت روش بگشی مور مور میشه یکم). البته فکر میکنم طبیعیه چون پشت LED خونمون هم همینجوری است.
کاملا تایید میشهنقل قول:
اون مور مور شدن هم خیلی خیلی کم و طبیعیه و اکثر لپ تاپای با بدنی فلزی و خیلی دیکه از وسایل الکترونیکی همینطوری میشن
خیلیا اصلا متوجهش نمیشن حتی!