مهدوی کیا هم بازیکن خوب و با اخلاقیه ولی معیار شما برای سرتر بودن چیه ؟!نقل قول:
همین مهدی هم توی بازی ایران بحرین از کوره بد جور در رفت و اگه بازی تموم نمی شد ، 10 نفره می شدیم .
Printable View
مهدوی کیا هم بازیکن خوب و با اخلاقیه ولی معیار شما برای سرتر بودن چیه ؟!نقل قول:
همین مهدی هم توی بازی ایران بحرین از کوره بد جور در رفت و اگه بازی تموم نمی شد ، 10 نفره می شدیم .
رسیدیم به هفته دوم....هفته دومی که هر دوره که قهرمان شدیم در این هفته پیروز نشدیم
سایپا تیم خوبی بسته و مخصوصا در دروازه و خط دفاعی مهره های خوبی گرفته.مارسیو خوزه و کاظم برجلو،برجلو همیشه جلوی استقلال انگیزه زیادی داشته
سایپای تقوی روی زمین کار میکنه و هدفشون اینه با پاسکاری توپو به دروازه استقلال برسونند.اما خیلی راحت میشه دستشونو خوند و راهشونو بست
تقوی بیشتر حواسش به توپهای هوایی هستش و روی این مورد 100% برنامه خواهند داشت و به طور حتم دو دفاع کناریمونو میبندن و دفاع راست و چپمون امشب کارشون خیلی سخت میشه
انگیزه منوچهری و صالح هم میتونه خیلی به نفعمون باشه
باید روی شوتهای از راه دور هم برنامه داشته باشیم.شوتهای زندی و جانواریو و میداودی همیشه بوی گل میده.....من به شدت منتظر شوتهای زندی هستم
امیدوارم ای تی سی جواد برسه و بتونه بازی کنه......خط خوردن منتظری یعنی تقریبا مطمئن هستن که ای تی سی جواد میرسه.....
ترکیب پیشنهادی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پ.ن
انتظار برای دیدن نکونام با لباس استقلال تموم شد
ITC نکونام رسید
به گزارش سایترسمی باشگاه استقلال، با تلاشهای مسئولان باشگاه استقلال ظهر امروز ITC جواد نکونام به باشگاه استقلال رسید و این بازیکن میتواند در صورت صلاحدید کادرفنی در ترکیب استقلال مقابل سایپا به میدان برود.
ترکیب خوبی چیدی ولی به نظرم به جای بائو میشه از اکبرپور یا برهانی استفاده کرد
جانواریو رو به راست آورد و اکبرپور یا برهانی رو چپ گذاشت
فک نکنم منوچهریو بازی بده !! همون آرش و میلاد خوبه !! فقط امیوارم بائو هر چه زودتر بره رو نیمکت !!
امشب یه بازی هجومی - با برنامه و با دقت باید انجام بدیم. بدور از احساس و با صبر.
نسبت به بازی اول به نظر من نباید آرش برهانی و بائو و ساموئل رو بذاره . زیاد آماده نبودن.مثل سابق اشتباهاتشون زیاد بود و بخیال خوشون بازم فیکس هستن چون رقیب ندارن رو نیمکت.
میتونیم منوچهری و نکونام و جانواریو رو فیکس بذاریم تا یه نکته خیلی مهم واسه همه بازیکن ها جا بیفته:
وقتی تو ترکیب ثابت هستن تمام دقت و تلاش خودشونو بکنن ، اگه بازیکنی اومد رو نیمکت ، فرصت درخشش و فیکس شدن رو به بازیکن هم پستی خودش میده.
امشب میتونیم با یه برد خوب ، تاج سر لیگ بشیم
سلامنقل قول:
امروز استقلالیهای بانک حال کردیم....
دیشب هم که تیم رقیب باخته بود (کلا بازار کری خونی داغه) و امروز هم که خبر اسپانسری بانک بین همکاران پیچید..... امروز روز استقلالیهای بانک بود.:7:
پیشنهادی بود که داده شده بود:46: و مدیران بانک OK دادند، اینجا باید از آقای ایمانی (مدیرعامل) و آقای حبیب پور (رئیس اداره روابط عمومی) تشکر کنم. مرســـی:11:
به امید قهرمانی استقلال.
رحمتی : چندان خوب نبود ! هر چند میشه گفت رو گلا مقصر نبود
صادقی : خوب بود انصافا !
عمران زاده : یه زمانی حنیفی بود برا خودش !!
بیک زاده : .... !!!! ..... !!!!
خسرو : تو کار دفاعی خوب بود ولی سانتراش غیر از یک یا دو مورد خوب نبود
نکونام : سرگردان و ناهماهنگ !!
جانواریو : اصلا در حد خودش نبود !
زندی : نظری ندارم !
اکبرپور : خوب بود ، خداییش غیرتی بازی می کنه
منوچهری : بی تجربس یواش یواش راه میفته
میلاد : چرا تعویض شد ؟
آرش : پرتلاش مث همیشه
توزی : امیدوارم بازی بعدی فیکس باشه !
در کل همیشه هفته دوم مشکل داشتیم ، باید ببینیم چی پیش میاد !!
سلام ...
خب بنا به شرايطي كه بودش چند ماهي اينجا من هيچ حرفي نزدم. اما الان حق خودم ميدونم كه چند نكته رو بگم تا كساني كه احيانا در مورد تيم محبوب من و خودشون استقلال شايد چيز هايي رو نميدونن ... متوجه باشن.
1_ دليل خريد آقاي نكونام رو من اصلا و ابدا متوجه نميشم !! چه لزومي به خريد يه بازيكني هستش كه مشخصه شديدا افت كرده و فكر ميكنم ديگه حتي پاس معمولي هم نميتونه بده ! 4 و نيم ميليارد تومان؟!! با يك دهم و 10 % اين مبلغ ميشد چه بازيكن هاي خوبي رو خريد ... مثل شماره ي 9 تيم مقاومت سپاسي يعني رضا حقيقي ... يا آقاي بدرلو بازيكن شماره ي 6 صباي قم. تكت تين مبلغ براي يه بازيكن كاملا ناآماده ! حيف و ميل كردن بيت المال هستش و بايد مسئول فني تيم !!! جوابگوي بندگان خدا باشه.
مورد ديگه در مورد همين آقاي نكونام اينه كه مجتبي جباري رو ميگن با تيم تمرين نكرده ... ايشون تو ليست 18 نفره هم نيست ... بعد آقاي نكونام چطور يهو بعد از 2 روز ثبت مياد بازي ميكنه و ثابت هم هستش؟!!
2_ فرهاد مجيدي & ناصر خان حجازي :40:
بله ... فرهاد مجيدي ... فرزند استقلال بنا به دسيسه و بازي هاي مشخص مسئول فني تيم !! از تيمش بايد جدا بمونه ... حرفاي خيلي بي سر و تهي مي زنه اين آقاي مسئول فني ! كه يكي مثل نكونام بايد كاپيتان باشه ! همه شاهد برنامه هاي ايشون براي خراب كردن نام بزرگ فرهاد محيدي بودن ... كه از اونجايي كه " عزت نزد خداست " ديديد كه چطور 50 هزار نفر يك صدا نام زيباي فرهاد مجيدي رو بر لب آوردن. بعد يه سري ها خواستن بگن نه مسئول فني !! محبوبيت داره و فكر كنم 5 درصد ورزشگاه اسم اين آقا رو بردن !
بعد جالبه اين آقا !! برگشته ميگه استقلال ارث پدري من نيستش !!! اگه ارث پدري شما نيست چرا رضا حسن زاده / جواد زرينچه / محمود فكري تو اين تيم نقشي ندارن؟ يعد گير دادن به يه سري آدم شبيه خودش !! " ستار همداني "!!!! كسي كه 7-8 سال قبل بازي استقلال و پاس ... بازيكن پاس بودش. تا پرسپوليسي هاي استاديوم صداش كردن آقاي خود فروخته و خود شيرين رفت سمت پرسپوليسي ها انگار نه انكار استقلالي ها هم آدمن !!! كلا استقلال شده جاي پول پرستا !
خلاصه ايشون فكر نكنه خيلي زرنگه و مردم خيلي ببخشيد نفهم تشريف دارن و برنامه هاي اين آقا رو متوجه نيستن. نه آقاي مجيدي رو همه دوست دارن. حتي با اينكه فصل قبل رفت از استقلال اما من خيلي دوسش دارم ... ايشون شاگرد اسطوره و تنها سرمربي عزيز استقلال در كنار آقاي پورحيدري يعني ناصر خان حجازي هستن.
3_ در مورد نحوه ي بازي تيم هم فكر ميكنم كلا نحوه اي ! و شيوه اي !! نبود كه بشه ازش حرف زد ... همش بزن زيرش بود ! آقاي بيك زاده من نميدونم به چه دليل داره بازي مي كنه. بعد ميثم بائو رو خريدن كه بشينه رو نيمكت؟!
موفق باشن دوستان ... بازم ميگم اين حق منه كه تو تاپيك تيم محبوبم نظرم رو بگم ... كسايي هم كه ناراحتن ناراحت بمونن !
ناصر خان حجازي :40:
تو خورشيدي ولي غروب نداري ... آهاي فرهاد مجيدي
متاسفانه این بازی را شکست خوردیم :41:
دلیلش به نظر من نا هماهنگی بازیکنان بود
تجربه ای شد برای بازی های آینده :11:
خب به سلامتی انقدر این مردک مزدک رو مخ!!! ( میرزایی ) با اون لحن کش دار و اعصاب خورد کن گفت امشب استقلال میبازه که باخت
نکونام جز یه اسم هیچی نیست . هیچی.
...
استقلال هر وقت مهره اسمی زیاد داشت نتیجه نگرفت . امسال هم از اون سالهاست ...
حیف جانواریو و سیاوش که به اندازه بقیه دویدن تو این بازی
برای فوروارد هم باید فکری کرد . بازی کردن های با استرس برای برهانی و منوچهری و توزی و میداوودی که الان این میاد اون میره و تعویض و ... بیشتر از فایده ضرر داره
مجیدی مجیدی کردن هم برای تیم فوروارد نمیسازه ! ! !
فعلا همینه که هست ( وجدانا بد هم نیس )
متاسفم برای اون به اصطلاح هوادارایی که حاشیرو انداختن به جون تیم......راهیو در پیش گرفتن که نتیجشو پارسال برای سرخ پوشان پایتخت دیدن!
امان از این افراد شخص پرست.....انگار نه انگار مهمترین چیز این وسط استقلاله.....یکی استقلالو با مجیدی میخواد یکی با امیر یکی با ناصر خان و.....پس این وسط استقلال چی میشه؟چرا نمیتونیم درک کنیم همه این نامها در خدمت استقلال بودن و هستند و خواهند بود......
اخه هفته دوم باید جو تیمو به هم بزنند؟
برای تیمهای قلعه نویی بد شروع کردن لیگ یه جورایی طبیعیه ولی به مرور زمان عالی کار میکنه.......
اون فصل که تا 17 سقوط کردیم و حتی زمزمه هایی مبنی بر برکناری قلعه نویی مطرح شد فراموش شده؟به مرور زمان چه بازیهایی از اون تیم دیدیم؟بردهای پر گل اون دوره فراموش شده؟
یعنی اون هوادارایی که به جرات میشه گفت امشب به میلیونها استقلالی خیانت کردن متوجه نیستن چه کسی روی نیمکت این تیم نشسته؟مربی که سهمش از 11 لیگ گذشته 4 قهرمانی و 2 نایب قهرمانی بوده.....این اقا خیلی خوب کارشو بلده،مطمئن باشید قلعه نویی به سرعت مشکلات تیمو رفع میکنه
اما در مورد بازی
انقدر بد بودیم که نمیدونم از کجا شروع کنم.......
هیچوقت فکرشو نمیکردم دلم برای امیرابادی تنگ بشه:31:ولی به لطف هاشم این اتفاق هم افتاد.هاشم جان به خودش زحمت نمیداد حتی بخواد برگرده.چند بار جاش خالی موند.....ساموئل باید از اول به جاش بازی میکرد نه دقیقه 90
سایپا فراتر از چیزی که ازش انتظار داشتم ظاهر شد.با کم کردن فاصله بین دفاع و هافبکشون به خوبی فضاهارو از ما گرفته بودن و با دوندگیه بی امانشون و همینطور پرسی که انجام میدادن اجازه ی کار به هافبکهای ما ندادن
هیچ کدوم از هافبکامون به جز توزی خوب نبودن.....اون دوندگی که باید داشته باشنو نداشتن
نکونام تنها 2-3 جلسه با تیم تمرین کرده و نباید ازش انتظار داشته باشیم در اولین بازیش عالی کار کنه
قبل از شروع بازی محصص گفت جواد نکونام به زمان احتیاج داره تا به امادگی کامل برسه و بدون شک در این بازی نکونام نمیتونه توانایی هاشو نشون بده که دیدیم که واقعا همینطور شد
اما همین بازی هم شاهد هوش بسیار بالای این بازیکن بودیم.فضاهای خالیو عالی می دید و چند تا توپگیری خوب هم داشت.
من نمیدونم امشب به جز اکبرپور و صادقی دیگه کی خوب بود که همه نکونامیو که 2-3 جلسه بیشتر با تیم تمرین نکردرو میکوبن....مطمئن باشید اگه قلعه نویی مجبور نبود 90 دقیقه بهش بازی نمیداد.منتظری که مصدومه ساموئل هم به عنوان هافبک دفاعی در بازیهای دوستانه و دقایقی از بازی مقابل الومینیوم عملکرد قابل قبولی نداشت......
در کل حقمون امشب حتی مساوی هم نبود....با این حال موقعیتای گلمون 5-5 مساوی بود و مالکیت توپ هم 51% به نفع ما بود
بدون شک از چند هفته دیگه هیچ تیمی جلودار این استقلال نخواهد بود
پ.ن
در مورد جباری هم این نکته فراموش نشه که مجتبی در کنار اینکه بدنسازی نکرده یه مصدومیت هم داره که اون هم کاملا رفع نشده
در تایید حرفای امیر جان مخصوصا حرفای ابتداییش منم عرض کنم که:
واقعا ناراحت کننده بود وقتی که گل خوردیم شعارا شروع شد البته من از تلوزیون برایند صدایی که میشنیدم (قلعه نویی) بود!(امیدوارم تشویق بوده باشه یعنی شخص پرستا به قولی کمتر باشن)چون فقط یه کلمه بیشتر از صدای تماشا گرا متوجه نشدم.
به هر حال مهم نیست......... قلعه نویی با قدرت مدیریتی خوبش از فشارای بیشتر از اینم در اومده!
------------
سایپا عالی بود,مدام مهاجمین و هافبکاش در حال پرس روی خط هافبک و دفاع ما بودن جوری که بازی سازی ما بسیار ناموفق بود و مجبور شدیم از یک سوم خودمون و نزدیک محوطه جریمه این کارو انجام بدیم که بازم با توفیقی حاصل نشد.
ناهماهنگی بین زندی و جانواریو پشت محوطه حریف و همینطور منوچهری با سایر بازیکنا زجراور بود.میداوودی برخلاف هفته قبل اصلا در حد خودش نبود......توپ لو دادنای زیاد و پاسای اشتباه-- > اومدن برهانی به جاش کار درستی بود : چون همونطور که دیدم دوندگی زیاد ارش باعث ایجاد فاصله بین خط هافبک سایپا با دفاعش شد.....
حنیف امروز ضربات سر زیاد زد اما هرچی میزد میرسید به حریف-->که اینم یکی از دلایلش خط هافبک فعال سایپا بود.دریبل بدی خورد,بد جاییم بود.....ضربه دقیقیم خیلی دقیق بود.رو گل اول به نظرم بی تقصیر نبود.
بیرون کشیدن منوچهری و رفتن اکبرپور به پست مهاجم عملا باعث شد خط هافبکمون دوندگیش کم بشه....اکبرپور تا زمانی که هافبک چپ بود یه تنه جور خودشو بیگ زاده رو میکشید.از اونطرف با این تعویض یه فورواد مناسب هم برای توپای هوایی از دست دادیم.
توزی هم کار خاصی ندیدم ازش.
تو دفایق پایانی هم که با اومدن ساموئل و رفتن حنیف به پست فوروارد عملا سه دفاعه شدیم.ایکاش از اول بد........بیگزاده بازی قبل ضعیف و این بازی بدتر از قبل بود.
صادقی کم نقص بود یکی دو حرکت قشنگ هم داشت,به هر حال اگه حنیف در ادامه فصل هم بخواد این طور ادامه بده شاهد زوج منتظری / صادقی خواهیم بود.
نکونام بد نبود چند تا تکل خوب زد پوشش هم خوب داد(دیدیم که تیم مقابل دو تا شوت پشت محوطه بیشتر تداشت که یکیشم تو منطقه نکو نبود)اما خوب مثل بقیه توپ زیاد لو داد.
در کل امروز غیر صادقی و اکبر پور هیچ کس در حد خودش نبود.
نمیدونم درسته یا نه اما ایکاش اون صحنه ضربه دقیقی گل اعلام میشد , لااقل بازیکنا بیشتر وقت داشتن به خودشون بیان از طرفیم فشار روانی رو حریف میافتاد....دیدید بعد به تساوی رسیدن انگار یه لحظه تیم خالی شد و گلو خوردیم چرا که به نظرم تو اون لحظه تساوی واسه بازیکنا راضی کننده به نظر میرسید.
وقت واسه انتقاد زیاد هست!
به امید موفقیت تیممون تو بازی های آتی
ببينيد كسي اينجا به قول شما شخص پرست !! نيستش. اتفاقا توجه كنيد به حرفاي من ... تماما مخالف شخص پرستي هستش.نقل قول:
امان از این افراد شخص پرست.....انگار نه انگار مهمترین چیز این وسط استقلاله.....یکی استقلالو با مجیدی میخواد یکی با امیر یکی با ناصر خان و.....پس این وسط استقلال چی میشه؟چرا نمیتونیم درک کنیم همه این نامها در خدمت استقلال بودن و هستند و خواهند بود......
چندين ساله تيم دست اين آقاس ... كسي هم حق نداره حرف بزن. فكر ميكنم اين قضيه شخص پرستيه !
هي ايشون 1 سال درميون بايد بياد استقلال كه چي؟! استقلال مگه براي بقيه نيستش؟! شخص پرستي ميدونيد يعني چي؟! يعني اينكه امثال رضا حسن زاده / جواد زرينچه / محمود فكري / بهزاد غلامپور و ... ده ها نفر ديگه بشينن بيرون تا ايشون هر سال بياد استقلال.
اگه به قول شما "استقلال " مهمه ... چطور آقايون تا پارسال تا اسم استقلال ميومد بد و بيراه ميگفتن به تيم؟! يعني اونوقت استقلال مهم نبودش؟ حالا مهم شده؟! نه استقلال هميشه مهمه ... نه تا پاي منفعت و پول مياد وسط يهو مهم بشه !!!!
همين آقاي همداني ... بقيه آدم نيستن كه ايشون بايد بياد بشه مربي تو تيم؟ اگه به قول شما استقلال مهمه چرا پس ايشون وقت بازي استقلال _ پاس چند سال قبل كه تو پاس بازي ميكرد تا طرفداراي پرسپوليس تو اون جايگاه خودشون صدا كردن همداني رو اين آقا رفت سمتشون؟!! تازه استقلال هم 1 گل عقب بودش. همه ي استاديوم هم داشتن حرص ميخوردنواسه نام "استقلال " و ناراحت بودن. اين آقا اگه كمي فهم داشت و دلش با مردم و استقلال بود ميگفت الان طرفداراي استقلال كه چند سال از من حمايت كردن ناراحتن ... من نرم سمت پرسپوليسي ها !! اما ... رفت و كلي هم دست زد واسشون ! به فاصله ي 15متري من بودش !
اگه استقلال مهمه ... پس هميشه واسشون مهم باشه نه اينكه حزب باد باشن آقايون و هر سال يه جوري رفتار كنن و به يه سمت باشن.
اصلا من به عنوان يه استقلالي دوست دارم تيم رو بدن دست جواد زرينچه ... اصلا استقلال بره دسته ي 2 ! اما هي هر سال آقايون و دار و دسته سر كج نكنن سمت استقلال ! شده مسافرخونه ي بين راهي !
گفتيد " خواهند بود " من فكر نميكنم آقايون و عزيزاني كه نام بردم ديگه در خدمت باشن.
پ.ن : تا هم كسي حرف مي زنه نگيد " حاشيه " درست مي كنه. سال قبل زمان سر مربيگري آقاي مظلومي در حساس ترين شرايط آقايون هرچي خواستن گفتن و من و بقيه هيچي جواب نداديم. الانم استقلال تيم من و همه ي شماهاست ... تيمي كه من واسه گل خوردنش زار زدم و واسه قهرمانيش اشك شوق ريختم. حق دارم حرفم رو بزنم.
موفق باشيد
خب باز هم تاریخ تکرار شد.البته برای قلعه نوعی.اما یه نکته ای که بچه ها هم بهش اشاره کردن تشویق فرهاد مجیدی بود.به جان خودم اگه فرهاد توی زمین بود و جباری مثلا توی یه تیم دیگه اونوقت شاهد تشویق جباری می بودیم!الان چطوری وچرا این حواشی شروع میشن برمیگرده به احساسات ما ایرانی ها که اول کار رو انجام میدیم بعد درموردش فکر میکنیم.مثل قراردادن نکونام توی ترکیب اصلی!!خدا به داد ما برسه توی دربی!
درهر صورت سایپا رویایی بازی کردو 3امتیاز هم نوش جانش.اما چیزی که مشخصه اینه که استقلال کار سختی رو برای قهرمانی درپیش رو داره.
منم روزی که امیر قرار شد بیاد استقلال خیلی ناراحت شدم و توی تاپیک قبلی نوشتم فاتحه !!نقل قول:
ولی قبول کنید امیذ 1000000 بدی داره و یه خوبی اونم تیمی که میبنده و بازی میکنه همیشه سربلندمون کرده ...
من شدیدا خواستار موندگاری مظلومی بودم ...
چون ادم محترمی هست و سرش تو کار خودش بود ...
ولی اینکه امیر گفته فرهاد نیاد حالا تماشاگرها فرهاد رو تشویق میکنه کار درستی نیست ...
به قول یوسف اگه جباری نبود اونو میگفتن ...اگر کسی نبود گیر میدادن به امیر ابادی !!
خلاصه اینکه امیر چند فصل قبل همین بازی دوم رفت 17 جدول که هیچ وقت یادم نمیره گزارشگر اون بازی فکر کنم عادل بود که گفت هوادار ها هر وقت بخوان یاد فتح الله زاده و قلعه نویی کنن یاد 17 جدول می افتن !!
اما همون فصل قهرمان شدیم ...
محبوبیت فرهاد درست ... همه میخواستیمش ولی نشد به هر دلیل !!
ایندرست نیست که اسمش رو فریاد بزنیم ...
همین سال پیش مگه هی نگفتن قلعه نویی ؟؟
من خیلی خوشحالم فرهاد نیومد چون ادم بزرگ باید بزرگ بمونه !! وقتی تو میگی با من کار نمیکنی به هر دلیلی اگر برگردی خودت رو کوچیک کردی!!
داداش من منظورم اصلا حرفهای شما نبود،حرفهای من خطاب به اونایی بود که دیشب در ازادی فرهاد مجیدی فرهاد مجیدی میگفتننقل قول:
ببينيد كسي اينجا به قول شما شخص پرست !! نيستش. اتفاقا توجه كنيد به حرفاي من ... تماما مخالف شخص پرستي هستش.
مگه برای ما بد بوده؟2قهرمانی لیگ و 2تا قهرمانی جام حذفی واسمون اورده.......وقتی واسه استقلال داره افتخار کسب میکنه چه حرفی باید بهش زد؟نقل قول:
چندين ساله تيم دست اين آقاس ... كسي هم حق نداره حرف بزن. فكر ميكنم اين قضيه شخص پرستيه !
هر کسی با کادر مد نظر خودش کار میکنه و این حقو داره خودش دستیاراشو انتخاب کنه.....مثلا مظلومی با ترابپور و فریبا و..... کار میکرد که اینارو با خودش میخواست تراکتور هم ببرهنقل قول:
يعني اينكه امثال رضا حسن زاده / جواد زرينچه / محمود فكري / بهزاد غلامپور و ... ده ها نفر ديگه بشينن بيرون تا ايشون هر سال بياد استقلال.
الان هم واقعا کادرفنی قدرتمندی داریم.مجید صالح و بابازاده واقعا نعمتی هستند واسه تیم......
وقتی سرمربی تیم دیگه هستش که نمیتونه بیاد از استقلال تعریف کنه:31:و حق داره از تیم خودش دفاع کنه.......نقل قول:
اگه به قول شما "استقلال " مهمه ... چطور آقايون تا پارسال تا اسم استقلال ميومد بد و بيراه ميگفتن به تيم؟! يعني اونوقت استقلال مهم نبودش؟ حالا مهم شده؟! نه استقلال هميشه مهمه ... نه تا پاي منفعت و پول مياد وسط يهو مهم بشه !!!!
همینطور که خودتونم اشاره کردین فقط موفقیت استقلال مهمه،حالا قلعه نویی قبلا هرکاری کرده باشه الان سرمربیه و باید ازش حمایت کرد.حالا فرض میکنیم اصلا تعصبی روی تیم نداره.....با تعصب سرمربی به ما جام میدن؟همین قلعه نویی 2بار سپاهانو قهرمان کرد روش تعصب داشت؟تراکتورو نایب قهرمان کرد روش تعصب داشت؟یا الان کرانچار به سپاهان تعصب داره؟
گرچه امیر سفید امضا کرده و پولی هم در باشگاه نیست که تا الان گرفته باشه....اگه دنبال پول بود پیشنهاد 2 میلیاردی مسو قبول میکرد
استقلال که موش ازمایشگاهی نیست بدنش دست زرینچه و پاشازاده و......اینا اول باید در استقلال به عنوان دستیار فعالیت کنند تا با شرایط اشنا بشن......ما باید از تاریخ درس بگیریم،حمید استیلی با اینکه دستیار چند مربی بزرگ در پرسپولیس بود چه بلایی سرش اومد؟نقل قول:
اصلا من به عنوان يه استقلالي دوست دارم تيم رو بدن دست جواد زرينچه ... اصلا استقلال بره دسته ي 2 ! اما هي هر سال آقايون و دار و دسته سر كج نكنن سمت استقلال ! شده مسافرخونه ي بين راهي !
سرمربی شدن زرینچه و پاشازاده و.... هم استقلالو نابود میکنه و هم این افرادو به یه مهره سوخته تبدیل میکنه
موفقیت استقلال این نیست که بره دسته2.....
قلعه نویی اشتباهاتی هم داشته ولی الان سرمربی تیم هستشو باید ازش حمایت بشه....تخریب قلعه نویی یعنی تخریب استقلال......تعصب سرمربی واسه ما جام نمیشه
قلعه نویی خیلی تغییر کرده....اصلا قصد تسویه حساب نداشته.....کی فکرشو میکرد به خاطر استقلال حاضر به همکاری با فتح الله زاده جباری رحمتی و حتی مجیدی بشه؟
خوب دوستان من یه بحثی رو اول از تاپیک همسایه شروع کنم بعد بپردازم به تیم خودمون و اون حاشیه ها
اولا که شما اگه نمیخواید اون 10 دقیقه رو به ما یاد آوری کنید ما اون 4 تا گل رو میخوایم به شما یاد آوری کنیم ایراد نداره . بازی برد و باخت داره 100 تا از این سانت ها رو خسرو حیدریه ما کرده و خواهد کرد . میگم که همین کاپیتان 37 ساله ی ما 91 دقیقه فیکس بازی کرد و فقط داشت میدوید .توی دقیقه 92 توی کورس با یه بازیکن 25 ساله که مدافع بود و نصف تلاش فرهاد هم نکرده بود و تازه نفس و 12 سال جوون تر نصف زمین رو جارو کرد از 100 متر عقب تر اومد و 100 متر زد جلو و با پای غیر تخصصیش دربازه رو باز کرد . نمیخوام یادتون بیارم منم خودتون که یادتونه؟که حتی توی بازی پرسپولیس و الغرافه مزدک میرزایی کل شعار رو گفت . سال 89 توی دربی 69 ... دیگه مونده بود این آخرش رو بگه !این از اون خاطره ای که گفتید شما اگه یه این خاطره رو دارید و یه اون خاطره ی جد بنده رو من 4 تا خاطره تو همین 2 سال دارم که مایل باشید میگیم دور همیم !
این از این . اینی که شما داری یه بازی رو مقایسه میکنی که فلانی چیکار کرد منم میتونم 100 تا بازی رو بگم که فرهاد چیکار کرد ! توی بازی 2 3 سال پیش با سپاهان دقیقه 5 نفر رو توی محوطه جریمه توی 2 متر فضا دریبل زد . اما گفتن این صحنه ها که مقایسه نیست . بحث ما اصلا اینجا نیمکت نشینی بود شماها که هنوز متوجه نیستید که یه مهاجم رو نمیشه با یه هافبک مقایسه کرد حداقل یکم اطلاعاتتون رو ببرید بالا . یکی گفت مهدویکیا نیمکت نشینه و افتخار میکنه منم گفتم از خداشم باید باشه چونکه مهدویکیا الان بیشتر از 40 دقیقه اصلا نمیتونه بازی کنه از روزهای اوجش فاصله گرفته اما فرهاد 120 دقیقه فیکس میتونه بازی کنه و اتفاقا توی اوج خودشه . پس مهدویکیا باید از خداش باشه روی نیمکت بشینه فرهاد هم باید شاکی باشه از نیمکت نشینی . وسلام
======================================
اما درباره ی بازی اصلا خوب نبودیم اینو دیگه همه گفتن . بیک زاده مفت نمی ارزه .
زندی افتضاح بود 2 تا 100% رو گل نکرد .
عمران زاده مثل همیشه عالی بود حالا یه دریبل خورد که دلیل نمیشه افت کرده باشه !
جان واریو مثل بازی قبل نبود
توزی یه موقعیت 100% نزد و بازیه قبلی هم یه موقعیت تک به تک داشت که نزد و به نظرم 3 هفته ای احتیاج به تمرین داره !
نکونامم چرا اینجوری قضاوت میکنید؟چند ماه از تمرین و فوتبال به دوره اما با اون وضع بازم 2 3 تا سانت لالیگایی کرد ! 2 تا توپم لو داد فقط ایرادش این بود هماهنگ نبود . اینی که یه بازیکن هماهنگ نباشه دلیل افت کردنش نمیشه تا دربی آماده میشه.
آرش هم من همیشه نظرم روش مثبت بوده . شاید بعضی وقتا یه کارای عجیب غریب بکنه اما واقعا غیرتی بازی میکنه واقعا دوندگیش زیاده خیلی تلاش میکنه
سیاوش هم همینطور خیلی دوندگی داره اینم بازیکن غیرتییه اما امیدوارم این دوندگی ها همش غیرتی و از روی احساس نباشه یه هدفی داشته باشه تا هم تیم به نتیجه برسه هم خودشون خسته نشن
خسرو خوبه اما دیگه دریبل هاش یکنواخت شده همه فهمیدن توی دو هم به نظرم کم میاره اما سانتر هاش همچنان خطرناکه ولی اون 2 مورد رو باید رعایت کنه
صادقی واقعا عالی بود خیلی قشنگ بازی کرد دمش گرم
از منوچهری خوشم نیومد اما اینم مشکل جا افتادن داره
میلاد متوسط بود نظری ندارم
درباره تعویض ها هم 100% اشتباه بود . به جا توزی باید بائو میومد . آرش و میلاد و سیاوش باید هر 3 میرفتن توی نوک خط حمله 3 مهاجمه بازی میکردیم ساموئل هم زودتر باید جای بیک زاده میومد
اما درباره ی حاشیه ی مقدس بازی برا این میگم مقدس چون اسم مقدس کاپیتان مارو آوردن:42:
من از این شعار خوشم اومد و این حاشیه رو دوست دارم . چون ژنرال به خودش میاد یکم که تماشاگرا شاکین نتیجه نگیره مثل سالای قبل نیست تشویق شه ------------------------------------- !
چون همه فهمیدن قلعه نوعی از قصد یه کاری کرد که فرهاد نیاد و همه هم میدونن اگه میومد چه بلاها سر فرهاد میاورد که قبلا گفتم خداروشکر که نیومد
من از همون اول این تاپیک گفتم از لحاظ اخلاقی و هیچی ژنرال رو قبول ندارم اما از لحاظ فنی خوبه الانم میگم و مطمئنم تیم باهاش نتیجه میگیره . اما باید بفهمه که حتی 1% محبوبیت فرهاد رو توی ایران هیچ بازیکن و مدیر و مدبر و اهل ورزشی نداره چه برسه به ایشون اینو باید واضح با این شعار ها بفهمه !
یکی از دوستان هم گفت اسم قلعه نوعی رو میشنید که مطمئنا تلویزیونتون صداش مشکل داره داداش:31:چون بعد از خوردن گل کللللللل ورزشگاه با هم تا 5 دقیقه فرهاد مجیدی رو صدا کردن . بعدش دم و دستگاه ژنرال احتمال ریختن اینور ورزشگاه و 10% از ورزشگاه گفت قلعه نوعی اما 90% باز هم میگفتن فرهاد . بعد از خوردن گل سکوت کردن اما وقتی داور سوت رو زد باز هم کل ورزشگاه با هم فرهاد مجیدی رو صدا زدن .
به هر حال فرهاد محبوب ترین بازیکن ایرانه و به قول روشن حرمتش رو حفظ نکردن حالا ماها حق نداریم اسم کاپیتانمون رو بگیم؟ اما به نظر من این اسم آخر بازی گفته شه بهتره بابا یه مهلت بدید بعد از خوردن گل نگید بازی تموم شد بگید !
ابعضی دوستان فکر نکنن من دوست دارم حاشیه برای تیم درست بشه من فقط دوست دارم فرهاد رو تشویق کنن تا متوجه شه ما پشتشیم
البته از رسانه ها و سایتها هم میتونه بفهمه همین سایت گل پربازدیدترین خبرهاش همه از 1 تا 4 واسه فرهاده
دوست داریم کاپیتان محبوب ما
قلعه نوعی هم مربیه خوبیه واقعا تنها کسیه که میتونه استقلالو قهرمان کنه منم از لحاظ فنی دوسش دارم . مربی با دل و جرئت و فوتبال شناسیه به نظر من سرمربی حتما نباید استقلالی باشه که یا غیرت داشته باشه باید کاربلد باشه . از همین الان قول قهرمانی رو بهتون من به جا ژنرال میدم
این تشویق فرهاد هم که میگم واسه حاشیه نمیگم کلا دوست دارم تشویق شه:40:
سلام... دیشب افتضاح بودیم... سایپا که هیچکسو نداره نباید ما رو میبرد...
امین منوچهری هم بدترین بازیکنمون بود خیلی ازش بیشتر توق داشتم...
خسرو هم چند تا سانتر خوب داشت ولی ازش بیشتر توقع میره...
نکو هم که هیچی نکرد....
زندی هم کار خاصی ازش ندیدم اون موقعیتو که دروازبان اومد بیرون رو فوری میزد و لفتش نمیداد گل شده بود....
جانواریو هم بدک نبود...
امیر حسین دیشب خیلی خوب بود البته این آخرا زیاد اشتباه کرد...
رحمتی هم که....
سیاوش خیلی خوب بود تو این دو هفته انصافا خوب بوده خیلی هم میدوه..
در کل در حد نام استقلال نبودیم البته تیمهای زنرال همیشه اینجورن...
جای خالی فرهاد هم حس میشه...
خوب به دور از هر بحث و کل و کل و ...(که البته مطمئناً از طرف خودم بوده تا حالا)گفتم این عکس رو برای دوستان عزیز استقلالی بذارم یک کمی جو عوض بشه:
می دونید این عکس چیه؟
تو بازی فوتبال منیجر دیدم استقلال همین یکی دو روزه پیش با نکونام قرار داد بسته!!!!جالبه که من هم بهش پیشنهاد داده بودم اما رفت استقلال
البته اگه دقت کنید می بینید که استقلال نکونام رو از لورکوزن خریده و مربی اس اس هم کیه؟افشین قطبی!!!
نمی دونم این بحث ها برای چیه
به طور خلاصه فقط میشه گفت که برای اتهاماتی که به قلعه نویی زده میشه هیچ مدرک مشخص وجود نداره و همه فقط در حد یه سری حرفه و متاسفانه توی فوتبال ایران ظاهرا این حرفا خیلی مهمن!
در مورد بازی دیشب هر چند اصلا خوب بازی نکردیم ولی من به شخصا اصلا نگران نیستم
چون وقتی مربی قلعه نویی باشه نتیجه نگرفتن توی بازی هال اول طبیعیه. به طور کلی مربی های دیگه مثل مظلومی و مرفاوی و ... توی بازی های ابتدایی فصل برای استقلال فوق العاده نتیجه می گرفتن ولی یکمی که می گذشت و به خصوص نیم فصل دوم بد نتیجه می گرفتن و در نهایت استقلال قهرمان نمیشد ولی برعکس قلعه نویی اول فصل یکمی طول می کشه که تیمش شکل بگیره و بعد که شکل بگیره به سوی قهرمانی پیش میره..
این که فلان بازیکن هم اصلا خوب نیست و نباید جذب میشد و اینا هم زود قضاوت کردنه و بهتره اون بازیکنا چند تا بازی کنن بعد قضاوت کنیم
در کل به نظر من باید چند هفته صبر کنیم تا استقلال واقعی رو ببینیم
پ.ن: وضعیت ما از تیم همشهری به مراتب بهتره و اونا به نظر می رسه که با یه باخت دارن با هم دیگه دعوا می کنن! :دی
تا دربی که 3 شهریور هستش دیگه فکر کنم تیم به مرز آمادگی برسه و اون موقع خیلی چیزا مشخص میشه...
بابا من نمیدونم بعضیا فکر میکنن که استقلال باید هر فصل دست یکی باشه تا همه سهمی ازش داشته باشن؟؟؟ خوب مگه آش نذریه که باید دست همه باشه؟پس اگه اینطوره که منچستر که 30 ساله دست فرگوسنه داره اشتباه میکنه.من خودم زیاد از اخلاق و رفتارای قلعه نوعی خوشم نمیاد ولی باید قبول کنیم که با اون هم تیممون خوب بازی میکنه وهم خوب نتیجه میگیره پس اصلا بیست سال مربیمون باشه
اعتماد كامل به مردى كه امتحانش را پس داده است
اختصاصى استقلالى-سرمربى اين فصل استقلال مشهور است به مربى اى كه معمولاً در ابتداى فصل به دلايل متفاوت و معقولى نتايج خوبى كسب نمى نمايد اما پس از گذشت چند هفته مقابله با تيم هايش بسيار دشوار خواهد شد و نتايجى بسيار قابل قبول و مورد دلخواه هوادار كسب خواهد نمود،علاوه بر اين كيفيت فنى تيمش همواره مورد تحسين كارشناسان قرار خواهد گرفت .
در ليگ هفتم امير قلعه نويى استقلالى بحران زده و در رده سيزدهم جدول ايستاده را تحويل گرفت اما در نهايت در عرض يك سال براى آن تيم دو جام كسب نمود .
در ليگ هشتم نيز استقلال با امير قلعه نويى تا رده هفدهم جدول هم سقوط نمود اما در همان سال با ارائه بازي هايى چشم نواز و با يك تفاضل گل بي سابقه اين تيم قهرمان ليگ شد و لحظات شادى را براى هوادارانش رقم زد .
امير قلعه نويى با سپاهان تا رده نهم و با تراكتورسازى هم تا رده ششم(يا هفتم) جدول سقوط نمود اما در همان سال ها با سپاهان قهرمان و با تراكتورسازى نايب قهرمان شد (اين نتيجه بهترين نتيجه تاريخ اين تيم در ليگ برتر مى باشد).
استقلال در هفته دوم ليگ جارى مقابل سايپاى البرز شكست خورد ، شكستى كه البته با توجه به سوابق ذكر شده نبايد هوداران استقلال را آزرده خاطر نمايد .
هواداران استقلال بايد به امير قلعه نويى كه بارها امتحانش را پس داده است اعتماد كامل نمايند و به وى و ساير اعضاى تيم اجازه دهند تا با آرامش كامل تنها به اجراى برنامه هايشان براى موفقيت تيم محبوبشان بپردازند .
با توجه به شرايط نا مطلوب مالى استقلال در اين هفته ها ، بايد به تمامى بازيكنان و اعضاى كادر فنى اين تيم تبريك گفت و از اينكه اثبات نمودند براى آن ها همه چيز پول و ماديات نيست مسرور بود اما يك بازيكن هرچقدر هم كه متعصب باشد بازهم مشكلات مالى تأثيرى منفى بر روى ذهن وى خواهد گذاشت .6 هفته مطالبات خويش را دريافت ننمودن و بى حاشيه تمرين نمودن قابل ستايش است اما اميدواريم اين مشكلات با سرعت بيشترى برطرف شوند ،چه بسا اگر ذهن بازيكان درگير مشكلات مالى خويش نبود ،با آرامش و تمركز بيشترى پا به ميدان مى گذاشتند و نتيجه بازى با آنچه كه چهارشنبه شب كسب شد متفاوت بود.
با توجه به اعتقاد خاص مربى استقلال به دوران بدنسازى ابتداى فصل و انجام تمارينى دشوار و فشرده ،جهت حفظ آمادگى بازيكنانش در طول فصل ، بازيكنان تيم هاى تحت هدايت وى همواره در هفته هاى نخست از سرعت عمل بالايى برخوردار نبوده و به اصطلاح "سنگين "بازى مى نمايند.
نكات بسيار ديگرى ميتواند هواداران استقلال را به هفته هاى آتي بسيار اميدوار نمايد ، از جمله : هماهنگى بيشتر بازيكنانى كه در روزهاى پايانى نقل و انتقالات به اين تيم اضافه شده اند يعني نكونام،توزى،جانواريو،بر طرف شدن مصدوميت بازيكنان با ارزشى چون منتظرى و جبارى و از همه مهم تر پايان يافتن محروميت امير قلعه نويى از حضور روى نيمكت استقلال كه بي شك بسيار مؤثر واقع خواهد شد .
آرى استقلال و امير قلعه نويى براى كسب جام بايد راهى طولانى را تا انتهاى فصل طي نمايند كه حركت در اين مسير موفقيت با حمايت هواداران بسيار سهل تر خواهد شد.
اميد است هواداران فهيم و دلسوز استقلال با اعتماد به كادرفنى خبره و كار بلد تيمش و حمايت هاى بى دريغشان ،به معناى واقعى يار دوازدهم اين تيم باشند
مصدومیت اکبرپور و میداودی جدی نیست/انگشت اکبرپور شکستگی ندارد
دکتر کاوه ستوده در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در خصوص مصدومیت میداودی و اکبرپور اظهار داشت: این دو بازیکن در جریان بازی با سایپا ضربه سختی متحمل شدند اما در بررسی هایی که انجام دادیم مشخص شد مصدومیت آنها جدی نیست و با چند جلسه فیزیوتراپی حل می شود.
وی در پاسخ به این سوال که آیا انگشت اکبرپور دچار شکستگی شده گفت: ضربه به شکلی بود که استنباط می شد انگشت اکبرپور شکسته شده باشد اما پس از عکسبرداری و معاینات لازم به این نتیجه رسیدیم که این اتفاق نیفتاده است.
ستوده در پاسخ به این سوال که آیا اکبرپور و میداودی به بازی سه شنبه شب با ذوب آهن می رسند یا خیر تصریح کرد: این دو بازیکن فعلا باید به فیزیوتراپی بپردازند اما پس از چند جلسه و پیش از بازی باز هم معاینات لازم را روی پای میداودی و اکبرپور انجام می دهیم و سپس در این خصوص اظهار نظر خواهیم کرد. با وجود ضربه شدید به میداودی و اکبرپور مصدومیت این دو بازیکن خوشبختانه به پارگی و شکستگی منجر نشده است.
پزشک استقلال در خصوص منتظری و میثم حسینی نیز گفت: گچ پای حسینی را باز کردیم و او می تواند از هفته آینده به صورت آرام کار خود را آغاز کند. پژمان منتظری نیز دردی را در زانو احساس می کرد که پس از بررسی و معاینات مشخص شد مصدومیت وی جدی نیست و این بازیکن هم می تواند در خدمت تیم باشد.
محتوای مخفی: منبع
باید قبول کنیم که هنوز حرفه ای نشدیم ، چه ما تماشاگرها و چه بازیکن ها.
اول از خودمون شروع کنیم. همه دیدن که در فصل نقل وانتقالات دست باشگاه کاملا خالی بود و تا الان هم یک ریال به هیچ بازیکنی داده نشده ، هر بازیکنی که به تیم اضافه شده و هر بازیکنی که تمدید کرده، به خاطر مردم و نام استقلال تو تیم موندن . به امید آینده و بهتر شدن اوضاع باشگاه . پس چرا ما تماشاگرها خیلی راحت تیم رو به حاشیه میبریم ؟؟ باختیم و تموم شد. چقدر مهم بود که اینقدر واسه تیم حاشیه درست شد؟؟ بهتره یه کم صبرمون رو بیشتر کنیم . با 4تا برد سرود قهرمانی نخونیم و با 2تا باخت به دشمنان اجازه تفرقه افکنی ندیم.
من خودم فرهاد رو خیلی دوست دارم و کلا با بازیش خیلی حال میکنم . بازیکن بزرگ و محبوبیه که همیشه با تمام توان بازی میکنه و خیلی هم بهمون کمک کرده. چه اتفاقی می افتاد اگه فرهاد میومد و نکونام یا هر کس دیگه ای میشد کاپیتان تیم ؟؟؟ یا از اون طرف - فرهاد میومد و کاپیتان میشد ، چه اشکالی داشت؟؟ در نهایت فرهاد نیومد و این وسط فقط باشگاه ضرر کرد .همون جور که میبینیم خوشبختانه بازوبند رو همه به هم تعارف میکنن و اصلا هیچ اتفاق خاصی هم نیافتاد و رحمتی شد کاپیتان .
یه بازیکن دلسوز ، محبوب و گلزن رو از دست دادیم بخاطر لج و لجبازی بین خودمون !!! بین مجیدی و قلعه نوعی. در نهایت این داستان فقط دشمن شاد کن شد.
دوستان عزیز و هوادار استقلال خواهشا بحث های حاشیه ای رو تموم کنید.حالا "پروژه تشویق مجیدی "وقتی که تیم عقب می افته رو باید در بازی های بعدی هم ببینیم. بجای اینکه از تمام پتانسیلمون واسه قهرمانی استفاده کنیم ، حالا تشویق فرهاد شده بازیچه دست مخالفان سر مربی و یه اهرم واسه اعتراض که قطعا روحیه تیم رو وسط بازی خراب میکنه.
بذارید تیم تمرکز داشته باشه ، حمایت کنید که از همین ابتدای فصل مدعی باشیم و بتونیم امتیازات اول فصل رو جمع کنیم
دیشب یه بار دیگه بازیو با دقت نگاه کردم.......وقتی استقلال میبازه خلاصه بازیشو حتی در 90 هم نمیبینم اما هم پارسال بازی برگشت با سایپا و هم بازی رفت امسالو ضبط کردم و دوباره دیدم
سایپا فصل گذشته هم تیم خوبی بود و نشون داد اگه منوچهری و انصاریفرد در این تیم خوب گل میزدن به خاطر پازل تاکتیکی این تیم بوده و این فصل هم دقیقی فصل خوبیو در پیش خواهد داشت
استقلال بازیو با این ترکیب شروع کرد.....4-4-2 دیاموند
اکبرپور هافبک نفوذی بود که اصلا مهارت لازم برای بازی در فضای فشرده یک سوم میانی زمینو نداره و اصلا معلوم بود در این پست نمیتونه موفق عمل کنه.....اکبرپور از اول باید راست یا چپ بازی میکرد و زندی هافبک نفوذی میشد
حضور اکبرپور در راست یا چپ خیلی بهمون کمک میکرد با دوندگی که داشت میتونست تیمو از فاز حمله به دفاع بیاره و جلوی ضد حملات سایپارو بگیره،
اکبرپور به عنوان هافبک نفوذی هیچ کارایی نداشت و به همین دلیل از اواسط نیمه اول سیاوش رفت چپ و زندی به عنوان هافبک نفوذی بازیو ادامه داد....البته همونطور که اکبرپور به عنوان هافبک نفوذی موفق نبود زندی هم در چپ عملکرد خوبی نداشت.غلام نژاد به راحتی ازش عبور میکرد.ولی اکبرپور به خوبی تونست غلام نژادو کنترل کنه تا حتی با عملکرد فوق العاده ضعیف بیکزاده در دفاع چپ سایپا از اون جناح نتونست کار خاصی انجام بده
سایپا چپ ضعیفی داشت و ما میتونستیم با حرکات ترکیبی خسرو-جانواریو و یا خسرو-حمودی در اون جناح بهشون ضربه بزنیم
سایپا بازیو با 4-2-3-1 شروع کرد
............................ احمدی ..............................
شکوری ......... ایوبی ........... شیری .......... غلامنژاد
.................. سیحانی ....... صادقی .....................
یوسفی ................. شهباززاده .................... غریبی
.............................. دقیقی ..............................
و موقع حملاتشون به 4-1-4-1 تغییر سیستم میدادن،سیستمی که عبدالله ویسی هم فصل گذشته در صبا به کار می برد و موفق هم بود
............................ احمدی ..............................
شکوری ......... ایوبی ........... شیری .......... غلامنژاد
........................... سیحانی ..............................
یوسفی ...... شهباززاده ........ صادقی ........... غریبی
.............................. دقیقی ..............................
صادقی یه خط جلوتر میومد تا در اون منطقه برتری عددی هم داشته باشند و با حرکات بدون توپی که انجام میداد فضارو برای دیگر بازیکنای سایپا ایجاد میکرد.امثال صادقی سیحانی اسم و رسم دار نیستند اما کاملا در پازل تاکتیکی سایپا حل شدند.این هافبکها نشون دادند اسمها فوتبال بازی نمیکنند
شهباززاده هم به عنوان هافبک نفوذی عالی کار کرد با دوندگی و نفوذهایی که انجام میداد خط دفاعی استقلالو ازار میداد.شهباززاده مامور مهار نکونام نا اماده هم بود که با تحت فشار گذاشتن نکونام باعث شده بود استقلال نتونه به سرعت از حالت دفاع به حمله در بیاد و با پرسی که یوسفیو غریبی در میانه میدان با سرعتی که داشتند انجام میدادن باعث شده بود چندین بار توپگیری کنند و هافبکای استقلال در اون منطقه نمیتونستند حفظ توپ کنند.شاید حضور بائو میتونست بهمون کمک کنه
سیحانی هم هر وقت هافبکهای نفوذی استقلال صاحب توپ میشدند به شدت تحت فشار میذاشتشونو اجازه خود نمایی بهشون نمیداد.عملکرد خوب سیحانی اجازه کار به جانواریو و زندیو نداد
هافبکهای سایپا بعد از توپگیری توپو به دقیقی میرسوندند سعید دقیقی کسی بود که در شهرداری بائو کاملا ازش سرتر و موثرتر بود اما در این بازی بائو نیمکت نشین بود و دقیقی یه مهره تاثیرگذار...... وقتی توپ به دقیقی می رسید هیچکدوم از مدافعان استقلال با دقیقی یارگیری نفر به نفر انجام نمیدادن و دقیقی ازادانه هرکار که میخواست میکرد و به راحتی برای خودش یه مقدار رو به عقب حرکت میکرد تا فضای شوتزنی و دریبل زنیو واسه خودش ایجاد کنه و برام جالب بود که هیچ کدوم از بازیکنای ما حتی بهش نزدیک هم نمیشدن.....در طول بازی هم انواع دریبلهارو به حنیف زد
دقیقی اطراف نکونام و عمرانزادرو برای نفوذ انتخاب میکرد و موفق هم بود و بدون هیچ مشکلی هرکار که میخواست میکرد و تونست با همین روش 2 گل به ثمر برسونه که البته یکیشو داور ندید.....شاید این بازی حنیفو به یک نیمکت نشین تبدیل کنه
سایپا پس از اینکه گل اولو به ثمر رسوند عقب کشید و همین عقب نشینی سایپا باعث شد فشار کمتری روی هافبکهای استقلال وارد بشه و هافبکای استقلال تونستند عملکرد بهتری داشته باشند.....در این شر ایط امیرخان سیستم استقلالو به 4-1-3-2 تغییر داد(،مجید صالح هم به این سیستم اعتقاد خاصی داره)
که در حملات به 2-6-2 تبدیل میشد که تونستیم از عمق دفاع سایپا با پاس زیبایی که توزی پشت دفاع انداخت به گل برسیم.ولی هاشم و خسرو وقتی به هافبک هم اضافه میشدن فقط بیننده بودن انچنان فشاری نمی اوردند ......برتری عددی هم در میانه میدان انچنان دردی ازمون دوا نکرد
عامل اصلی این شکست نکونام بود.جواد اصلا در یک در مقابل یکها موفق نبود و اصلا درگیر نمیشد.....به همین دلیل دقیقی و شهباززاده هرکار خواستند بدون اینکه جواد براشون مزاحمت ایجاد کنه میکردند
در کل فقط موفق شد 2-3 تا توپگیری کنه
نکونام زمان میبره تا به امادگی برسه باید تمرینات اختصاصی انجام بده و هر بازی چند دقیقه به بازی بیاد تا کم کم به امادگی کامل برسه
اگه از ابتدا ساموئل هافبک دفاعی و توزی هافبک نفوذیمون بودند به مراتب عملکرد بهتری در این بازی داشتیم
ویرایش
این هم یه تحلیل کامل تر از سایت گل.حتما بخونیدش
آناليز فني استقلال- سايپا؛ ترديدهاي امير در ابتداي فصل
سیستم اولیه
سیستم استقلال در شروع دیدار ، ۲-۴-۴ لوزی بود. نکونام هافبک دفاعی ، جانواریو هافبک راست، زندی هافبک چپ و اکبرپور هافبک راس لوزی میانی تیم استقلال بود. ۳ هافبک میانی و یک مهاجم تشکیل دهنده لوزی میانی تیم استقلال بودند. دوندگی اکبرپور بعنوان هافبک راس می توانست به استقلال کمک کند که در فاز انتقال از حمله به دفاع با ضد حملات سایپا مقابله کند ولی در فاز تهاجمی اکبرپور مهارت لازم برای بازی در فضای فشرده یک سوم میانی زمین و بین هافبک های دفاعی سایپا را نداشت. به همین دلیل از دقیقه ۲۰ نیمه اول، زندی به راس لوزی منتقل شد و اکبرپور در کانال چپ بعنوان هافبک چپ قرار گرفت. البته حضور موفق غلام نژاد بعنوان مدافع راست سایپا در حملات این تیم هم دلیل دیگری برای سویئچ زندی و اکبرپور بود.
سایپا با سیستم اولیه ۱-۳-۲-۴ چیدمان شده بود ولی سیستم این تیم در جریان دیدار به ۱-۴-۱-۴ تغییر حالت می داد. صادقی هافبک کاتالیزور سایپا بود. هافبک میانی سایپا در فاز تهاجمی با حرکات (با توپ و بدوت توپ) طولی ، یک خط به جلو حرکت می کرد تا برتری عددی در کانال عرضی سوم سایپا ایجاد کند. سجاد شهباز زاده بازیکن کلیدی سایپا بود. هافبکی خلاق ، دونده و مسئولیت پذیر که در کنار نمایش فوق العاده دقیقی، از دلایل اصلی پیروزی سایپا بودند.استراتژی سایپا از زمانی شروع می شد که توپ در اختیار بازیکنان استقلال بود. شهباز زاده وظیفه یارگیری نکونام را بر عهده داشت. صادقی یک خط به جلو حرکت می کرد و همراه با یوسفی و غریبی با یارگیری منطقه ای به “پرس فضا” در کانال عرضی سوم سایپا می پرداختند. سبحانی بعنوان هافبک دفاعی ، وظیفه پوشش کانال عرضی دوم را داشت و مهمتر از آن در صورت ایجاد حرکت ترکیبی در کانال عرضی سوم و آزاد شدن هافبک میانی استقلال ، با سرعت این هافبک صاحب توپ را تحت فشار قرار می داد. یارگیری نکونام و “پرس فضا ” در یک سوم میانی موجب شده بود که تدارک حملات استقلال با اشکال روبرو شود و آمار توپگیری سایپا در یک سوم میانی زمین افزایش یابد. دقیقی تک مهاجم سایپا بود و هدف اصلی حملات این تیم. پس از تغییر مالکیت توپ در یک سوم میانی زمین، هافبک های سایپا در کوتاه ترین زمان سعید دقیقی را صاحب توپ می کردند. مشکل اساسی ساختار تدافعی استقلال با دقیقی و حرکات رو به عقب این بازیکن برای تصاحب توپ بود. دقیقی برای دریافت توپ، فضای برابر خط دفاع استقلال و اطراف نکونام را انتخاب می کرد.لوزی میانی استقلال پس از دست دادن توپ نمی توانست با “تاخیر” ایجاد کردن در حملات سریع و ضد حملات سایپا ، فرصتی برای جمع شدن به کانال مرکزی و بستن درهای این لوزی ایجاد کند و به همین دلیل هافبک های سایپا در کوتاه ترین زمان به فضای برابر باکس جریمه استقلال می رسیدند.
استراتژی سایپا
ساده ترین راه حل در برابر حرکت رو به عقب مهاجم سایپا ، استفاه از تاکتیک یارگیری نفر به نفر بود. با توجه به فاصله هافبک های خط سوم سایپا با دقیقی، بیرون کشیده شدن مدافع میانی استقلال، خطری برای این تیم نبود ولی دقیقی هیچ گاه با یارگیری مدافعین میانی استقلال مواجهه نشد تا بتواند در موقعیت های پر تعداد در برابر خط دفاع استقلال صاحب توپ شود. مانند شوت نیمه اول که به تیر دروازه برخورد کرد و یا گل دوم سایپا.
تغییر پس از گل سایپاپس از گل اول سایپا، فشار هواداران استقلال در کنار افت توان جسمانی و کاهش سطح انگیزشی بازیکنان سایپا موجب شد که این ساختار دفاعی این تیم در نیمه زمین خودی مستقر شود. حتی تغییرات تقوی در خطوط تهاجمی سایپا هم نتوانست موجب حفظ فشار از نیمه زمین استقلال شود. آمار پایین تر توپگیری سایپا در یک سوم میانی زمین بیانگر عقب نشینی ساختار دفاعی سایپا و کاهش فشار روی هافبک های استقلال است. تغییر قلعه نوعی برای فرار از شکست، تغییر سیستم به ۲-۳-۱-۴ است. سیستمی که در حمله تبدیل به ۲-۵-۱-۲ می شد. حملات استقلال در نیمه زمین سایپا “عرض” پیدا کرده بود و موجب باز شدن فضا در عمق شده بود. تک گل استقلال روی فضای ایجاد شده در عمق سایپا به دست آمد. پاس در عمق توزی به برهانی رسید و گل تساوی توسط اکبرپور به ثمر رسید. اشتباه خط دفاع استقلال یک دقیقه پس از گل تساوی موجب شد که سایپا زودتر از حد تصور به گل برسد و این پیروزی تا دقیقه ۹۰ حفظ شود.
آمار جواد نکونام را نمی توان تنها به حساب ورود زودهنگام به ترکیب تیم جدید گذاشت. نکونام ۴ مرتبه در تقابل یک مقابل یک ، توپ را از دست داد. در طول ۹۰ دقیقه تنها ۲ مرتبه از بازیکنان سایپا توپگیری کرد و آمار ضعیف ۱۵ پاس را از خود بر جای گذاشت. ۱۵ پاس و البته ۴ پاس اشتباه و یعنی تنها ۱۱ پاس.
جواد نکونام
نکته مهم اینکه ۴ پاس از ۵ پاس کلیدی این بازیکن که بیش از ۲ منطقه را طی کرده بود، به اشتباه ارسال شده بود و در اختیار بازیکنان سایپا قرار گرفت. مقایسه آمار نکونام و سبحانی (هافبک دفاعی سایپا) بیانگر این موضوع است که نکونام بعنوان هافبک دفاعی در تیم استقلال دچار مشکل خواهد بود. یارگیری نفر به نفر سایپا با نکونام موجب شد که “هافبک رابط” استقلال در فاز تهاجمی از جریان بازی حذف شود و البته در فاز تدافعی نمی توان از نکونام توقع آماری همچون هافبک دفاعی کم نام و نشان لیگ داشت. (این موضوع بحث روان شناسی ورزشی است)
راهکار استقلال
شماتیک پاس های نهایی استقلال بیانگر تمرکز این تیم بر ارسال از کانال های کناری است . البته فشار هافبک های سایپا در کانال مرکزی هم موجب تمرکز استقلال بر کانال های کناری شده بود ولی مشکل بزرگ استقلال شکل نا مناسب خط میانی این تیم است .
اکبرپور بعنوان هافبک در لوزی میانی نمی تواند موثر عمل کند و با آنارشی حرکتی خود موجب بر هم خوردن شکل حرکتی لوزی میانی استقلال می شود. تمرکز بیشتر بر ۲-۳-۱-۴ و استفاده از توزی، جان واریو و زندی در خط سوم می تواند به استقلال کمک کند که شکل بهتری در فاز تهاجمی پیدا کند ولی در عوض در فاز انتقال از حمله به دفاع، استقلال تیمی آسیب پذیر خواهد شد زیرا حفظ تمرکز بر اجرای “پرس توپ ” پس از دست دادن توپ بسیار سخت است و البته نیازمند شکل منظم خط سوم و چهارم در حملات و مهمتر از آن نکونام بعنوان هافبک دفاعی نمی تواند با ایجاد تاخیر در ضد حملات حریف، فرصت کافی برای ایجاد ساختار تدافعی ایجاد نماید.
محتوای مخفی: منبع
عادت ندام مطلب رو هی بشکافم اما وحیدجان درمورد پست من اشتباه برداشت کردی.نقل قول:
پ.ن: وضعیت ما از تیم همشهری به مراتب بهتره و اونا به نظر می رسه که با یه باخت دارن با هم دیگه دعوا می کنن! :دی
تا دربی که 3 شهریور هستش دیگه فکر کنم تیم به مرز آمادگی برسه و اون موقع خیلی چیزا مشخص میشه...
منظورم از بازی ندادن به نکونام بدی اون نیست بلکه الان وقتش نبود وبرای قرارگرفتن توی ترکیب باید یواش یواش بهش میدون میدادن.
در مورد پرسپولیس هم اوضاعمون به نظرم بدتره البته روی سکوها نه فنی و یا تیم مدیریتی!
اینی که توی بازی دوم بیان اینجوری جو سازی کنن اصلا به نفع تیم و آینده اون نیست.هرچند بعید نیست بودار باشه این موضوع.ولی از شواهد امر پیداست الان باید استقلال توی 3جبهه موفق کنه:
توی زمین به سرپرستی قلعه نوعی
توی باشگاه به سرپرستی حاج فتح الله
روی سکو ها به سرپرستی علی!!!
موفق باشن انشاالله:31:
در این مصاحبه با مهدی پاشازاده حرف های جالبی زده میشه:
مهدي پاشازاده : زمان من، كاپيتان تيم ملي هم مي آمد بازوبند را نمي دادم/ طرفداران ساده براي تفريح دايي و مجيدي را تشويق مي كنند
سایت گل - مهدي پاشازاده، كاپيتان سابق استقلال درباره شرايط استقلال، بحثهاي كاپيتاني و امضا نكردن قرارداد فرهاد مجيدي صحبت هاي جالبي انجام مي دهد.
- شما سالها كاپيتان استقلال بوديد. در اين سالها بازيكنان بسياري آمدند و رفتند اما روي هيچ كدام به اندازه فرهاد مجيدي فشار نبود. اصلا مثالي قديمي تر مي زنيم، شاهرخ بياني از استقلال به پرسپوليس رفت و آن سال قهرماني به پرسپوليس رسيد. حالا شاهرخ بياني كنار قلعه نويي است. چرا روي بياني اينقدر فشار و هجمه نبود؟زمان بياني يكي دو روزنامه بيشتر نبود و اخبار فوتبال اينطور پخش نمي شد. الان روزنامه ها مطلب مي نويسند و برنامه نود هم به تمام حاشيه ها مي پردازد. به همين دليل مردم مي توانند خيلي راحت در اين باره قضاوت كنند.
- الان مي گويند چون مجيدي رفت استقلال قهرمان نشد. مگر در فوتبال حرفهاي يك تيم بايد به يك بازيكن متكي باشد؟قطعا نبايد اينطور باشد. البته درباره اين موضوع حرف زدن خيلي سخت است. اينكه فرهاد استقلال را رها كرد، رفت و تيم قهرمان نشد يكجورهايي درست است و يكجورهايي نه! زمان جدايي فرهاد استقلال 9 امتياز با تيم دوم اختلاف داشت و صدرنشين بود. يك تيم حتما يك جاي كارش ايراد دارد كه نمي تواند 9 امتياز اختلاف را حفظ كند و قهرمان نشود. وقتي مجيدي رفت استقلال نتوانست جايگزين خوبي براي او انتخاب كند. احساس مي كنم اين هجمه به اين خاطر روي فرهاد است كه هوادان نمي دانند او چرا از استقلال رفت.
- يعني تمام اين فشارها به خاطرنداشتن دليل قانع كننده براي جدايي از سوي مجيدي است؟به نظر من اينطور است. اگر طرفداران آگاه شوند كه چرا مجيدي از استقلال رفت راحت تر با اين موضوع كنار مي آيند و آن را هضم مي كنند. نگفتن اينكه چرا مجيدي از استقلال رفته اين فشار را به وجود آورده است. هوادار دوست دارد بداند چه دليل محكمي باعث شد مجيدي از استقلال برود.
- حالا هم كه عدم جذب مجيدي اتفاقات سال گذشته پرسپوليس را در استقلال پياده ميكند. در پرسپوليس علي دايي تشويق مي شد و حالا در استقلال تا تيم نتيجه نميگيرد فرهاد مجيدي را تشويق مي كنند...
اينها يكسري طرفدار ساده هستند كه تحت تاثير افرادي خاص قرار مي گيرند. همه اين طرفداران آدم هاي خوبي هستند و با شخصيت؛ اما متاسفانه تا يك نفر چيزي مي گويد آنها هم تكرارش مي كنند.انگار براي تفريح دايي و مجيدي را تشويق مي كنند و همه اين مسايل را به شوخي مي گيرند تا وقتشان بگذرد. البته معتقدم آنها خيلي ساده هستند و تحت تاثير قرار مي گيرند.
- اين تشويق ها به استقلال ضربه نمي زند؟اين تماشاگران از عواقب اين كار آگاه نيستند. به نظر من در استقلال فرد خاصي مهم نيست، مهم نام بزرگ استقلال است كه هميشه بايد موفق و سربلند باشد. خيلي ها براي بسته شدن تيم امسال زحمت كسيدند ، پس نبايد جو تيم به خاطر يكي دو نفر به هم بخورد. اين تشويق ها قطعا به استقلال ضربه مي زند، طرفدار واقعي استقلال بايد شرايط را بسنجد و تحت تاثير قرار نگيرد.
-جاي قلعه نويي بودي مجيدي را به استقلال برمي گرداندي؟هر كسي فلسفهاي در مربيگري دارد و بايد طبق فلسفه اش كار كند. من بودم فرهاد را با خلوص نيت و دل پاك برمي گرداندم. يعني اينكه او بدون شرط بيايد و براي استقلال بازي كند. نه اينكه بيايد و روبروي كادر فني قرار بگيرد. وقتي اطمينان پيدا مي كردم كه فرهاد همينطور است قطعا او را برمي گرداندم چرا كه مي توانست به استقلال كمك كند.
- ولي بحث مجيدي درباره كاپيتاني درست بود، اينكه اينجا استقلال است و نبايد هركسي از راه رسيد بازوبند را از فرهاد بگيرند و به او بدهند. موافقي؟درباره كاپيتاني تا حدودي به فرهاد حق مي دهم. جواد نكونام و مهدي رحمتي بازيكنان بزرگي هستند اما نبايد زحمت امثال مجيدي در لباس استقلال ناديده گرفته شود. زماني كه فرهاد در استقلال بود اينها جاي ديگري بودند. به نظر من خود اين سه بازيكن بايد مساله را خيلي راحت حل مي كردند.
- فكر مي كنم اولين بار سال 75 و بازي مقابل برق تهران با 23 سال سن بازوبند كاپيتاني استقلال را بستي. اگر زمان شما كاپيتان تيم ملي به استقلال مي آمد بازوبند را به او مي دادي؟هرگز اين كار را نمي كردم.
_ چرا؟
به اين خاطر كه براي استقلال زحمت كشيدم و جواني ام را براي اين تيم گذاشتم. مساله من با ساير بازيكنان فرق مي كند.
_ چه فرقي؟در روزهايي كه تيمهاي متمول ليگ به من پول هاي نجومي مي دادند با استقلال سفيد امضا مي كردم و حرفي از پول نمي زدم.بعد از نسل ما پول به فوتبال آمد و بازيكنان قراردادهاي نجومي بستند. خدا را شكر در حين جواني بازيكنان بزرگي پشت من وارد زمين مي شدند. محمود فكري و علي منصوريان از اين جمله بازيكنان بودند. كاپيتاني استقلال قداست دارد و يك كاپيتان بايد از همه نظر الگوي ديگران باشد. استقلال بزرگ است و كاپيتانش هم بايد بزرگ باشد
توی سایت ورزش 3 زد زندی می خواد بره این فتح ا... قرارداد ترکمنچای امضا می کنه :2:
نه عزیز دلم نمی تونه بدون اجازه باشگاه برهنقل قول:
مثل اینکه الغرافه پیشنهاد خیلی خوبی واسه نکونام داده، 2 میلیون واسه باشگاه و 3 میلیون برا نکونام، باشگاه چیزی اعلام نکرده؟
Sent from my GT-I9003 using Tapatalk 2
هوادارها باید بدون توجه به حاشیه ها ، فقط تیم رو شارژ کنن که با یه برد خوب ، بریم بالا تو جدول.
به امید یه بازی هجومی و دلچسب که ستاره ها بدرخشند و مدعی اول قهرمانی ، هوادارن رو راضی کنه .
خب با تعویض هایی طلایی که قلعه نویی داشت تونستیم برد شیرینی داشته باشیم
با اینکه هنوز هم به شرایط ایده آل نرسیدیم ولی نسبت به بازی سایپا یکمی بهتر بازی کردیم
جانواریو خیلی خوب داشت کار می کرد و بهترین بازیکن زمین بود که متاسفانه مصدوم شد
بعد از مصدومیت اونم با حضور منوچهری خط حمله تقویت شد و می تونستیم با استفاده از سانترها از قدرت سرزنی اون استفاده کنیم که از همین راه هم به گل رسیدیم
منوچهری اگه یکمی خوش شانس تر بود و اون ضربه ای که به تیرک زد گل می شد و همین طور توپ تقدیمی دروازه بان ذوب آهن رو با دقت بهش ضربه می زد الان حتی می تونست هتریک کنه!
اومدن بائو به جای برهانی هم درست بود و چند دقیقه قبلش پیش بینی می کردم که این تغییر اتفاق بیافته که با حضورش هم سانتر خیلی خوبی رو برای منوچهری کشید
یه نکته جالب هم اینه که با تعویض هایی که انجام میشه اکبرپور دائما پستش عوض میشه و پستش از مهاجم به هافبک چپ و برعکس تغییر می کنه!
یه نکته منفی قلعه نویی هم اصرار به یه سری بازیکنا مثل بیک زاده هستش که به نظرم اشتباهه که همیشه اونو ثابت می ذاره و بازیکنی باتجربه ای مثل ساموئل به مراتب از اون بهتره...
خب این بردو تبریک میگم !
خط دفاعیمون خیلی پرکار نبود ولی تو همین چنتا موقعیت رحمتی خوب کار کرد !
خط هافبک هم که با حضور توزی بهتر شد زندی هم یه جورایی انگار دلش با تیم نیست !
جانواریو و خسرو هم خوب بودن !
نکونام هم هماهنگ تر بود !!
سیاوش اکبرپور هنوزم با تعصب بازی می کنه دمش گرم !
با این گلی که منوچهری زد احتمالا استرسش کمتر بشه !
نیمه اول اگه قرار بود اون همه سانتر کنیم بهتر بود توزی و منوچهری فیکس باشن !
در مورد بیک زاده
یه سهمیه لیگ برترمونو سوزوند !
احتمالا هر بازی یه تعویضمونو بسوزونه !
سمت چپ دفاعمونو کامل از کار انداخته !
در مورد بازی دیروز می شه گفت علارغم اینکه بازی خوبی انجام ندادیم ولی خوب حمله می کردیم! تیم رو به جلو هست و هجومی تر از پارسال .
شاید از معدود بازی هایی بود که تاکتیک تیم فقط سانتر از جناح راست بود ! حضور همزمان خسرو و حمودی و کمک جانواریو به این دو واقعا اون قسمت رو عالی فعال کرده بود ولی چپ تیم خیلی جای کار داره . لحظه شماری می کنیم برای حضور هاشم خان و میخ کردن ایشون به نیمکت :دی . زندی هم معلوم نیست چرا خودش نیست . سرحال نبوده توی این یکی دو بازی .
توی این بازی باز هم نکونام رو انگاری نداشتیم ! هنوز کار داره تا اماده و هماهنگ با تیم بشه .
سید مهدی هم باز نشون دادکه حضور یک دروازه بان خوب چقدر موثره .
تعویض های قلعه نویی خیلی خوب بودند . فقط من متوجه نشدم وقتی تاکتیک تیم سانتر از جناح راسته چرا منوچهری از همون ابتدا بازی نمی کرد؟!
در اخر این برد رو تبریک میگم و به امید بازی های بهتر .
نکونام هماهنگ نشده ؟ هماهنگ شه میخواد چیکار کنه ؟ بازی نکونام در همین سطح
در مورد ادون صحنه که به دست رحمتی و تیرک خورد مقصر اصلی رحمتی بود که همش مثل میخ رو خط دروازه میاسته .... باید میومدم و توپ رو رو 6 قدم جمع میکرد
استقلال افتضاح بازی کرد دیشب .... تنها چیزی که به نظر میومد استقلال بازیش خوب جلوه کنه بازی خیلی ضعیف تیم ذوب آهن بود ....
با این وضع بازی و تیم به هیچ جا نمیرسیم تو آسیا
غوغا می کنه !:دینقل قول:
دوست عزیز توقع ندارید که بازیکن با یک هفته تمرین تاپ اف مچ هم بشه !؟
نکونام و اندو ، بهترین هافبک دفاعی های حال حاضر ایران اند . با اختلاف زیاد !
ولی اگه من مربی بوم زودتر از هفته 5 به نکو بازی نمی دادم . نه از لحاظ بدنی اماده است و نه هماهنگ با تیمه.
فقط می تونم بگم اگه رحمتی رو نداشتیم الان باخته بودیم . خط دفاعی ضعیف بود و فقط مهدی بود که ناجی تیم می شد .نقل قول:
رحمتی هم بی عیب و نقص نیست . یکش همین عدم خروج هاش . ولی بهترین دروازه بان ایرانه
لحظه ای تصور کنید وحید طالبلو فعلی توی این دو فصل دروازه بان اس اس بود ! ...و عمق فاجعه:دی