سلام دوستان
من یک سیستم Pioneer B4150ub دارم
مشکل من اینکه وقتی ماشین رو خاموش میکنم ضبط به طور کلی خاموش میشه و اگه مثلا قبلش یک آهنگ رو نصفه پخش کرده بر میگرده اول سی دی یا فلش
راه حلی هست که اینجوری نشه ... ؟؟؟
سلام دوستان
من یک سیستم Pioneer B4150ub دارم
مشکل من اینکه وقتی ماشین رو خاموش میکنم ضبط به طور کلی خاموش میشه و اگه مثلا قبلش یک آهنگ رو نصفه پخش کرده بر میگرده اول سی دی یا فلش
راه حلی هست که اینجوری نشه ... ؟؟؟
سلام.نقل قول:
یعنی دقیقا زمانی که سوئیچ رو میبندید بلا فاصله پخش خاموش میشه؟!
نقل قول:
آره
کاملا خاموش میشه
وقتی هم که ماشین خاموش میشه و سوئیچ میره روی باطری حدود 30 ثانیه خاموش میشه ولی ادامه آهنگ رو پخش میکنه
آقا من امروز یه ماشین گرفتم سیستمش سی دی توش گیر کرده
فقط صفحه آبیش نشون میده ، هیچ نوشته ای رو صفحه اش نیست، چیکارش باید کرد؟
سلام بچه ها
یه سوال:
من یه دونه ساب ووفر Pioneer TS-W306DVC دارم دو سالی میشه خاموش بوده حالامیخوام بفروشم چطوری تست کنم ببینم سالمه یا نه؟
روشی هست بدون امپیلی فایر بشه ساب تست کرد؟
سلام.نقل قول:
هیچ مشکلی براش پیش نمیاد البته اگر تو جای خشک و دور از نور مستقیم خورشید بوده باشه. اگه توکارتونش باشه که هیچی.
رابر دورش رو لمس کن و فشار بده ببین پوسیدگی نداشته باشه
با یه باطری قلمی و کمی سیم دو سر موازی شده کوئلها رو یعنی مثبت رو به مثبت و منفی رو به منفی میبندی بعد یه یه سر منفی رو به منفی باطری و مثبت رو هم به مثبت باطری متصل کنید صفحه ساب بالا و پائین میشه.
با یه اهم متر هم چک کن در حالت موازی باید عدد 2 رو نشون بده.
موفق باشی.
بهتره. واسه منم نذاشتن رفتم ضبط پایونر 1550 گرفتم.
من چی روزی که رفتم ماشین رو تحویل بگیرم از بین حدود بیست ماشین ماشین من بدبخت ضبط داشت :n04: یه ضبط بدرد نخور که سی دی رو بزور میخونه :n21:ولی الان عوضش کردم و راحت شدم از دستش
سلام دوستان . یه مشکل عجیب برای ضبط پایونیر 735AV من پیش اومده . بعضی وقتها دکمه خاموش کردن ضبط عمل نمی کنه . در حالت کلی برای خاموش کردن ضبط باید دکمه پاور را چند ثانیه نگه داشت تا دستگاه خاموش شود و اگر یک با دکمه پاور را فشار دهیم صدا روی حالت mute می رود . یعنی دکمه پاور با یک بار فشار دادن عمل قطع صدا را انجام داده و با فشردن و نگه داشتن آن ضبط باید خاموش شود که در ضبط من با یک فشردن دکمه پاور صدا قطع می شود ولی با فشردن دائم دکمه پاور هیچ اتفاقی نمی افتد. و تا خاموش کردن ماشین همینطور ضبط روشن می مونه . حتی به مود رادیو یا ... هم که می روم باز فرقی نمی کنه و خاموش نمی شه . در صورت بروز این مشکل ، همزمان دکمه های تراک جلو و تراک عقب هم از کار می افتند ولی بقیه دکمه ها (مانند ولوم صدا و دکمه src و ok و .. ) کار می کنند . این مشکل از چی می تونه باشه ؟؟؟؟:n13:
سلام دوستان ! من یه پخش KD-G220 JVC - یه امپلی فایر KS-AX4750 JVC - یه جفت باند TS-A6972E pionner - یه ساب TS-W306C pionner دارم ! من باند ها رو مستقیم به ضبط و ساب رو به امپلی وصل کردم ! میدونم پخش و امپلی فایرم واقعا قدیمی هستن ولی در کل صدای خوبی میداد ! مشکل من اینه دیروز امپلی یهو فیوز سوزوند ! مشکل از چیه ؟؟ الانم باز تا فیوزو میزنم میسوزونه ! مشخصات امپلی هم اینجا میزارم ! خواهش میکنم منو راهنمایی کنید !!!
AUDIO AMPLIFIER
Normal mode
Maximum Power Output KS-AX4750: 200 W per channel (2-ch.)
Continuous Power Output (RMS) KS-AX4750: 100 W + 100 W, 4 Ω,
20 Hz to 20 000 Hz, 0.08 % T.H.D
Load Impedance 4 Ω (2 Ω to 8 Ω allowance)
Frequency Response 10 Hz to 50 000 Hz (±3 dB)
Crossover Frequency 80 Hz
Input Sensitivity/Impedance 1.0 V/20 kΩ (0.3 V to 5.0 V, variable)
Distortion 0.04 % (at 1 kHz)
Signal-to-Noise Ratio 100 dB (IHF, A-network)
Bridge mode
Maximum Power Output KS-AX4750: 560 W per channel (1-ch.)
Continuous Power Output (RMS) KS-AX4750: 200 W × 1, 4 Ω, 20 Hz to
20 000 Hz, 0.08 % T.H.D.
سلامنقل قول:
به احتمال قوي يه اتصالي تو مدار بوجود آمده. احتمالا كابلي، سيمي، چيزي رو باز نكردي؟. كلا تو قسمت برقي عملياتي انجام نداديد؟
سر راه برق آمپ بعد از باطري فيوز داريد يا خير؟فيوز آمپتون چند آمپره؟احتمالا كلا 40آمپر يا 60 آمپر هست.
ممكن هم هست مشكل از داخل خود آمپليفاير باشه.
دوستان من Sonata 2012 دارم Full Option
این USBش رو نمیخونه! کسی میدونه از چیه؟ (USBم از این نیمه ها هست، یعنی ممکنه از اون باشه؟)
سلام دوستان[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه مشکلی جدیدا پیدا کردم با پخشم که وقتی میزنم برا خوندن یه آهنگو یه مقداری میخونه و بعد error -19 میده یا اینکه مینویسه format reed
مشکل از چیه به نظرتون؟
فلش قبلیم kingston بود و این مشکلو نداشت ولی الان با دوتا فلش ADATA امتحان کردم و جفتشون هم همین مشکلو داشتن با فلش sony وهم این مشکل بوده
با انواع و اقسام برنامه ها هم فلشو فرمت کردم ولی باز مشکل برطرف نشده
پخش مدل :DEH-P5000UB
راستی فلشو روی یه پخش pioneer دیگه امتحان کردم مشکلی نبوده و به خوبی پخش انجام شده
اینم بگم که با یه آهنگ خاص این مشکلو ندارم و اکثر آهنگا همینجوری میشن
دوستان اون کلید که برای ولوم امپلی هست میچرخونی صدا کم و زیاد میشه شکسته
کجا درستش میکنند؟درست میشه؟
دوستان من پخش پایونرم ارور 11 میداد.
بردمش گفتن از لنزشه, تعمیر 20 تومن تعویض 60 تومن.
من گفتم تعویض کن, حالا چیزی که ذهنم مشغول کرده اینه که نکنه تعمیر کنه بعد بگه تعویض کردم!!
چطور متوجه بشم! راستش یکم شکاکم من :n02:
سلام دوستان پخش من پايونير 3350 هست اين پخش usb از جلو هست مي خواستم بدونم ميشه اينو خودم usb از پشت كنم (البته ميدونم بيرون اينكارو انجام ميدن)ولي ميخوام خودم اينكارو كنم ممنون لطفا راهنماييم كنيد.
با سلام به همه دوستان
من دیروز یه پخش پایونیر mvh-155 گرفتم و خودم با یه رابط که از فروشنده گرفتم به پرایدم وصل کردم .فقط دو تا سیم آبی و نارنجی به صورت آزاد از دستگاه بیرون اومده بود که من سر اونا رو چسب زدم و به جایی وصلشون نکردم.پخش خوب کار میکنه فقط یه مشکلی که داره اینه که وسط پخش آهنگهای فلش یه دفعه دستگاه میره رو رادیو و رو مانیتورش مینویسه alarm.اگه دوستان راهنماییم کنند ممنون میشم.
سلام
یک سوال که همیشه تو ذهنم بوده...
فرض کنید ما یک پخش داریم که ولومش 50 تا درجه داره ..ما اونو تا 20 میبریم بعدش باندا خرخر می کنن..حالا میخواستم بپرسم مشکل از ضعیف بودن پخشه یا باندا؟
سلام
دوستان من سیستم به خصوصی ندارم پخشم پایونیر هست با اینترفیس و باندام جی بی ال لیمیتد 595 هست و آمپم اینفینیتی 7541 بود که مشکلی با این سیستم نداشتم تا اینکه آمپم سوخت و مجبور شدم یه آمپ ساند معمولی نصب کردم تا بعدا یه آمپ خوب برا باندام بگیرم.اما از وقتی این آمپ نصب شده وقتی پخش روشن میکنم صدای نویز تو باندام هست و جالب تر وقتی پدال گاز فشار میدم صدای نویز بیشتر میشه اصلا از باندام صدای سوت بلند میشه جوری که وقتی آهنگ با صدای پایین گوش میدم صدای این نویز اذیت میکنه؟نصاب یه سیم به بدنه ی پخشم وصل کرده بود اما فایده نداره.ایراد از کجاست کلافم کرده ممکنه از آمپ باشه چون این آمپ ساند خیلی بی کیفیت هست و از سری lw ساند هست:n03::n03::n03::n03:
سلام دوست عزيز.ورودتون رو به سايت p30world تبريك عرض ميكنم.نقل قول:
نويز يا از خروجي pre Amp پخش هست يا از آمپ.
اگر سيم بدنه زده بوديد و نويز حذف يا كم شده همون pre هست. بايد بديد تعميرگاه.با 40-50 تومن.حدودا بر طرف ميشه.
دليل نويز افتاد هم كشيدن كابلهاي RCA از پخش يا آمپليفاير زماني كه روشن هستند هست.بايد حتما خاموش باشن و بعد از 10-15 ثاينه كابلها رو جدا نمائيد.
پخش چه مدلي هست؟
سلام
خیلی ممنون آقا حمید
پخشم پایونیر 7000ub هست تا الان مشکلی نداشتم ولی این آمپ ساند که وصل کردم این جوری شد.پخش که روشن میشه نویز تو اسپیکر ماشینم هست گازم که میدم صداش بیشتر میشه.
فقط یادمه موقع نصب نصابه گفت بزار یه سیم به پخشت وصل کنم. حالا دیگه نمی دونم مشکل از ضبطه یا آمپ؟ یه نصاب تلفنی گفتم گفت smd سوخته یه سیم به بدنه ی پخشت وصل کن درست میشه!!پخش سالم بود کوچکترین نویزی توش نبود.امروزم رفتم یه آمپ برای لیمیتد بگیرم قیمتا خیلی نجومی بود فروشنده میگفت کدنس و جی بی ال و اینفینیتی و ممفیس و ....همه بی کیفیت هستند یه آمپ پیشنهاد داد راکفورد فازگیت سری p یک میلیون و صد و پنجاه.فعلا بی خیال شدم.الان مشکلم این صدای تو باندام هست گاز میدم زیاد میشه
سلامنقل قول:
عرض کردم. به احتمال زیاد از پخش هست.به تعمیر کار نشون بده مشکل خاصی نیست درست میشه.
دوستان من یک 2550 چند وقت پیش گرفتم
که بعد دو روز یکدفعه خود به خود خاموش شدو روشن نشد !
بعدش بردمش یکی از سیستم صوتی های دمه خونمون ، اونم ریستش کرد و گفت مشکل برق ماشین بوده و درست هم شد !
ولی الان چند وقته میبینم وسط بعضی آهنگ ها یکدفعه یه صدای تخ میاد و میپره آهنگ بعدی !
یکسری موزیک با فرمت Wma هم ریخته بودم که از 10 تا کلا فقط یکدونش رو میخوند !!!
به نظرتون مشکل چیه ؟؟؟ خیلی دیگه مشکلاش میره رو اعصاب و اصلا نمیذاره یه آهنگو درست حسابی گوش کنم
کسی راهی نداره ؟؟
سلامنقل قول:
متاسفانه تاکنون با چنین مشکلی برخورد نکرده بودم.بهتره به نمایندگی مراجعه کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام به دوستان من ضبط پراید مدل aad-1900 دارم رمزش دارم ولی میزنم ایراد می گیره ضبط مال شرگت آریا افراز هست آی سی ایپرامش خواندم کدهای داخلش با شرکت سازه گستره فرق می کنه من چه طوری رمزش پیدا کنم بعضی ها می گن با نرم افزار برای این مدل ضبط ها (آریا افزار) پیدا می کنند اگر کسی نرم افزارش داره برام بزاره با تشکر
سلامنقل قول:
میدونم ک میدونید
ولی برید نمایندگی
اینطوری به جایی نمیرسید
...
سلام
من یه JVC مدل معمولی دارم
مارکش دقیق یادم نیست باید ببینم ولی از این 300 تومنی هاست
یعنی تقریبا مناسب ترین از نظر قیمت که یو اس بی میخوره
مشکل چیه؟
تو بعضی از پوشه ها که میخونه وقتی میره ترک 2 اول شروع میشه به خوندنش بعد برای چند لحظه مکث داره ((مثل گیر کردن و صدایی هم نمیاد) بعد دوباره شروع خوندن بقیه اش میکنه
هرکار کردم نفهمیدم مشکل سر چیه... بردم پیش طرفی که ازش خریدم میگفت اولین باره دیدم میگفت مشکل سر پخش نیست چون تو بعضی پوشه ها این طوری میشه
خودشم کول دیسک گذاشت یه گوشه رو تست کرد این طوری نشد
مشکل از کجاست به نظر شما؟
سلام دوستان:)
یک باند خربزه ایه پایونر مدل TS-6975 دارم.:n03:
این باند تمام دیافراگمش از بین رفته و نابود شده
ولی بدنه و سیمپیچش کاملا سالمه:n02:
خواستم بدونم میشه دوباره نعمیرش کرد؟؟!!!
آخه حیفه برم کلی پول بدم یک جفتشو بخرم(اصن پول ندارم)
اگه درست میشه چقدر خرج داره؟؟!![ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
يه شماره برات pm ميكنم تماس بگير تعميركار حرفه اي اسپيكر سراغ دارند.اگر قابل درست شدن باشه ايشون ميتوانند وگرنه كه.....
سلامنقل قول:
فرمت فلشتون رو عوض کنید شاید درست شه!
مثلا اگه fat32اون رو به ntfsتبدیل کنید و برعکس...
بعضی از دستگاه ها این مشکلو دارن
حالا چه پخش باشه چه گوشی همراه چه پلی استیشن........
__________________________________________________ ________
سعی کنید فایل هاتون هم زیاد فولدر تو فولدر نکنید
بهتره یه فلش 4 گیگ فقط برای این کار انتخاب بشه.....
اونم از یه مارک خوب مثل:sony/sp/ts و....
دوستان خسته نباشید.
به پیشنهاد حمید عزیز:
موضوع درباره یه ضبط سی دی خوره پراید هست که وقتی خاموش میشه بعضی چیزا به حالته دیفالت بر میگردن همونطور که ذکر شده:n16:نقل قول:
ممنون حمید جان
والا نه اطلاعات ترک و ... همه چی درسته مثلا دقیقه 2:44 باشه دقیقا میاره از همون موقع پخش میکنه، حتی loud و random رو هم فعال کردم اونا رو هم میشناسه بعده روشن شدن مشکلی نداره
فقط صدا میاد رو 20 و bass و treble هم صفر میشن، همین
بردم ستارخان یارو به زور 30 تومن گرفت کلی هم هی برید وصل کرد تا کار کنه
بعده 4-5 بار باز کردن بستن اسپیکر جلو ها رو هم نتونست راه بندازه گفت سوخته:n02:
اونجا والا آدم درست و حسابی کسی رو پیدا نکردم:n13:
خواهش ميكنم.نقل قول:
من هرچقدر فكر ميكنم چيزي غير از بك آپ نميتونه اين مشكل رو بوجود بياره. نصابها رو ولشون كن.اغلبشون ......به يه تعميركار مراجعه كن.
سيم هاي نارنجي و قرمز همه وصلن؟فكر كنم يكدومشون ماله بك آپ هست وقتي سوئيچ و بر ميداري حافظه ها رو نگه ميداره.
آخر هم نگفتي ساعت پخش هم ريست ميشه وقتي تنظيم ميكني؟موج راديو هم همينطور اگر به اين دوسوال پاسخ مثبت دادي ديگه شكم به يقين 100% تبديل ميشه كه بك آپ مشكل داره.
عزیزینقل قول:
والا ساعته پخش رو منظورتون رو نفهمیدم
ساعته ماشین مشکلی نداره
ضبط هم مثلا دقیقه 2:44 باشه دقیقا میاره از همون موقع پخش میکنه
موج رادیو رو چی کار کنم؟ وقتی خاموش روشن میشه میره رو یه موج مشکلی نداره اونم
شاید یکی از سیم ها رو وصل کرده
آخه تعمیرکارها هم که وقت نمیزارن میخوان از سر باز کنن همش
اساتید فکرشون به جای نرسید؟
ممکنه از اشتباه در اتصال یک سیم باشه فقط؟
سلام، لطفا راهنمایی کنید
من تازه وارد سایت شدم
حدود دو-سه ساعتی میشه که میگردم، ولی جواب کاملی برای سوالم پیدا نکردم
یک جفت پایونیر ts-6975 قدیمی دارم که یکیش قسمت وسطش (توییتر ها) در اثر لرزش زیاد جدا شده و هر کار میکنم دوباره بسته نمیشه! فکر کنم هرز رفته!
یکی دیگه هم از گوشه پرده تا قسمتی که سیم های توییتر ها از داخل پرده رد میشه پارگی داره!
سوالم اینه که این باندها قابل تعمیر هستند؟
چون نمی تونم باند جدید بگیرم یکم میترسم دستشون بزنم
گفتم اول با اهالی فن مشورت کنم بعد دستکاریشون کنم تا پشیمون نشم
اولی رو با هویه سیمشو باز کنم؟ ببینم پیچش کجاست یا حتی پیچ جدید بچسبونم؟
پارگی دومی رو با چه چسبی بهم بچسبونم که بهتر باشه؟ عمر بیشتر و تحمل بالاتر داشته باشه؟
پیشاپیش عید غدیر رو به همتون تبریک میگم
سلام دوستان
ببخشین من یه سوال داشتم.
ضبط ماشینم فلش هایی که اندازشون خیلی کوچیکه را اجرا نمیکنه، اما اگه همون اهنگ ها را با فلش هایی که اندازشون بزرگتره و درزاز تر هستند را پخش میکنه.حالا موندم مشکل از کجاست؟
با چندتافلش دیگه هم امتحان کردم.
مدل ضبطم "Booster" است.
ممنون میشم یه کمکی بهم بکنین.
دوستان میدونم سوالم خنده داره ولی چطوری این پخش رو از جاش در آورد ؟؟:n13: با فشار بکشم ! پیچی چیزی داره ؟
سلامنقل قول:
کدوم پخش رو؟!من که چیزی نمیبینم.:n02:
مزاح کردم.اگر پایونیر هست دو تا قطعه فلزی L مانند تو کارتونشون هست. اگر از روبرو به پخش بدون فیس نگاه کنی در دو سمت اون یک شکاف کوچک هست باید این آچار رو داخل اون شکاف کنی و پسس الز گیر کردن سر آچار به زبانه متصل به بدنه پخش با کشیدن بیرون آچارها پخش نیر خارج خواهد شد.
سلام یک سوال داشتم میخواستم بدون ریموت فابریک 405 که مادون قرمز هست باید چه جور کد دهی کنم ؟ لطفا راهنمایی کنید.ممونم