دوستان فکر نمی کنم وقتی بیاد ایران قیمتش ارزون باشه ! شما بین 700 یا 800 حساب کنید. بهترین روش اینه که اگر آشنایی توی خارج از کشور دارید بگید براتون بیاره، اینجوری نه گمرک هست و نه سود فروشنده !
Printable View
دوستان فکر نمی کنم وقتی بیاد ایران قیمتش ارزون باشه ! شما بین 700 یا 800 حساب کنید. بهترین روش اینه که اگر آشنایی توی خارج از کشور دارید بگید براتون بیاره، اینجوری نه گمرک هست و نه سود فروشنده !
مگه asus تو ایران نمایندگی نداره که با یک قیمت مثلا 460 برای مدل 8GB بشه خرید؟
داره. ولی وارد نکرده و بکنه هم گرون میده
آور کلاکش ببین چیکار میکنه
As many of you know, the ASUS Nexus 7 is powered by the Tegra 3 chipset and its four main cores are clocked at 1.3GHz. Naturally, the guys over at XDA wanted to squeeze every last drop of performance out of the processor and have managed to make it run at the blazing 1.64GHz.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
When put through its paces in the Quadrant benchmark test, the overclocked Nexus 7 scored over 7100 points. The secret ingredient is the Trinity kernel developed by XDA’s “Morfic”.
Thanks to it, the Nexus 7 is able to achieve the tremendous clock speed, and according to user reports still maintains great battery life. You can check out the kernel’s XDA thread in the source link below
دوستان قیمت تو استرالیا 50 دلار بیشتر هست !
Google Nexus 7 8GB ~> 249$
Google Nexus 7 16GB ~> 299$
امروز يكي از فروشگاه هاي معروف كشور آوردش ١٦ --٨٠٠
٨--٧٠٠
Sent from my iPad using Tapatalk HD
دوستان این ویدیو Unboxing هست :
خیلی نامردن :(... 700 800 خیلی زیاده که..
گوگل گفته سودش از فروش این تبلت 0 هست.. اونوقت بقیه از این آب زلال کوسه شکار میکنن
خیلی دیگه قیمتش رو بردن بالا اگه قیمتش 600 بود باز ارزش داشت 700 دیگه واقعا زور داره
ای خدا به مردم کشورم رحم کن که معلوم نیست چی میخواد به سرشون بیاد
دوستان پیشنهاد می کنم اگر می تونید از خارج کشور بیارین، فقط اینو می تونم بهتون بگم که فوق العاده هست این تبلت. از نظر من بهترین گزینه میان تبلت های اندروید هست.
و یه چیز دیگه دوستاننقل قول:
اگه میارید 3.4 تا بیارید
تا بقیشو بفروشید سود کنید.:21:
دوستان اگه حساب كنيد اگر جايي كه دلار هست بگيريد ( مثلا امريكا ) 16 گيگ ميشه 500 !
ولي توي انگليس كه پوند ميشه ( 199 پوند ) كه ميشه 600 . الان تكليف چيه ؟!؟
20 روز ديگه آشنام مياد از انگليس.
تا چن تا راحت ميتونه بياره؟ كه توي گمرك گير ندن؟!؟
ممنون.
خواستي بگي بياره بگو روشنش كنه بگيره دستش ديگه اون فكر مي كنن ماله خودشه گير نميدن
اگر خوانوادگي مياد بگو نفري يكي بگيرن دستشون:دي
Sent from my iPad using Tapatalk HD
:27::27::27:نقل قول:
Eeeeeنقل قول:
ايول.چه روش جالبي.!
دیجی کالا زده 740 تومن بدون گارانتی و 780 با گارانتی
من که هرجور حساب می کنم نمی فهمم چجوری قیمتش 740 میشه.
مثل اینکه باید بریم تبلت تولید داخل ( که به گفته خودشون علت تاخیر عرشه شدنش، گیر کردن تو گمرک بوده چون از چین وارد میشه) بخریم
( نمی دونم باید شکلک خنده بزارم یا گریه )
بچه ها به یه چیز توجه کردین؟
در تمام محیط ها از تمام صفحه ی تبلت استفاده نمیشه و همیشه تو حالت عمودی 2.8 درصد و تو حالت افقی 2.24 درصد فضای نمایشگرو اشغال میکنه(البته امکان داره بیشتر یا کمتر باشه ای ن مقدارا چون خودم حساب کردم)
به نظر من یه ضعفه بزرگه
چون رزولوشن تصویرش 1280*800 استاندارده ولی اگه مقداری از صفحه استفاده بشه احتمالا برای بازی ها و فیلمها با این اندازه مشکل ایجاد میشه یعنی تصویر کشیده تر میشه یا پهن تر
نظر شما چیه؟
سایت tabletshop.ir قیمت رو زده 760 البته 16g
میگم اگه یکی دو ماه صبر کنیم قیمت پایین تر میاد؟
معمولا که بیشتر اجناس الکترونیک مثل گوشی و تبلت بعد از یکی دو ماه بین 15 تا 30 درصد افت قیمت داشته.نقل قول:
این تبلت هم مسلما همینطور خواهد بود ولی چقدر افت کنه باید منتظر بود و دید.
tabletshop.ir قیمت 16 گیگ رو زده 760
ولی digikala 8 گیگ رو 734 میده
خیلی قیمت ها پرته
هر چی هست که باید صبر کرد
سلام.
دوستان میخواستم بدونم شرکت مادر ایسوز مال کدوم کشوره؟
یعنی کسی جواب سوال منو نمیدونه؟نقل قول:
فکر میکنم تایوان باشه، مثه htc یا لنوو اگه اشتباه نکنم، ولی مرزهای تکنولوژی تقریبا کنار رفته و نام کشور کیفیت محصول رو تعیین نمیکنه
یه چیز دیگه هم اضافه کنم اینطور شرکتها اسما تایوانی یا کره ای هستن ، وگرنه اصل راه اندازی برای آمریکاست مثه اتومبیل های هیوندای کره ای ، البته روی ایسوس زیاد مطمئن نیستم، ولی شرکتی با این کیفیت محصولات مطمئنا یه پایی مهندسای آمریکایی توش بازه
دوستان اگه اطلاعات بیشتری دارند برای این دوستمون توضیح بدن
شرکت ایسوس برای کشور کره هستنقل قول:
ولی الان محصولاتش توسط چین تولید میشه
من الان یه دی وی دی رام کومبو ایسوس قدیمی دارم که ساخت کره هست
الان 6 ساله عین اسب برام داره کار میکنه
منظورمو واضح تر بگمنقل قول:
مثلا سونی مال ژآپن میباشد ولی خیلی از کشور ها از جمله چین محصولات سونی را تولید میکنند.
حالا ایسوز مال کجاست؟
کرهنقل قول:
:12:
قیمتش زیادی پرته . کسی از بیرون نمیاره ازش بخریم ؟؟
اعلام سیانوژن برای رام کاستوم nexus 7:
CM10 Nightlies
Today we kick off the nightly builds of the CM10 JellyBean code branch, builds will show up later this evening.
CM9 nightly builds for devices that don't receive a CM10 nightly will continue (for the meantime) but we are changing the timing on them to be once a week instead (aka weeklies). This will allow a means for us to test bug fixes and the like as they get merged into the ICS branch - as stated before, the CM9 branch is in an otherwise perpetual code-freeze.
The devices receiving CM10 nightlies this evening include (but aren't limited to):
# The US SGS3 variants
# The Galaxy Nexus variants
# The Nexus S varaints
# The Nexus 7
# The Transformer and Transformer Prime
# The SGS1 variants (Vibrant, Captivate, International, and i9000b)
# The SGS2 i9100g
# P3 and P5 tablets
Other devices will join the roster as they become ready and gain their maintainers blessing for nightlies.
تا اونجایی که من می دونم asus مال تایوانه
خودمم لپ تاپم asus
htc asus msi این ها برای تایوانه
lenovo هم برای کشور دوست و همسایه چین می باشد.
تایوان دیگه ؟:دینقل قول:
سایت های واردات محصولات چن میدن؟نقل قول:
سلام به همه دوستان می خواستم بدونم روی این تبلت نکسوس راهی هست با دستکاری کردن بشه ویندوز نصب کرد یا هم نسخه ویندوزو داشته باشی و هم اندروید بعد بینشون سویچ کنی؟:27: یه سوال دیگه هم که دارم اینکه می شه روی این تبلت از مودم های usb که سیم کارت می خورن برای دسترسی به اینترنت استفاده کرد یا نه ممنون از همتون:27:
دوستان دیگه میخوام بگیرم.
نقاط ضعفش چیه ؟! میشه توضیح بدید.
باتریش چه طوره ؟! توی فشار زیاد ( مثلا بازی یا پخش فیلم فول اچ دی ) چقدر دووم میاره ؟
نقل قول:
این تبلت میشه گفت یکی از بهترین تبلت های اندرویدی تولید شده تا به حال هست، به گفته بعضی سایت ها حتی بهترین تبلت اندرویدی محسوب میشه. SoC قدرتمند Tegra 3، صفحه نمایش با کیفیت بسیار خوب، ساپورت قوی Google، خوش دست بودن و ... اما برخی تصمیمات در طراحی اون گرفته شده(بیشتر به دلیل حفظ قیمت در حدود مناسب) که ممکنه برای بعضی از افراد نقطه ضعف محسوب بشه و برای بعضی افراد اصلا اهمیتی نداشته باشه.
مثلا نداشتن دوربین در پشت دستگاه، نداشتن جای مموری کارت خارجی، نداشتن خروجی HDMI و برخی موارد این چنینی. بهتره ابتدا مشخصات محصول رو در سایت Google یا GSMarena با دقت چک کنید تا این موارد رو بررسی کنید.
نقطه ضعف بعدی (که در مورد تمام تبلت های اندرویدی هست) کمبود نرم افزار های مخصوص Tablet ها هست، البته کم کم این مورد داره بهبود پیدا میکنه ولی کماکان در مقابل iPad، از نظر کمی و کیفی نرم افزار ها ضعف وجود داره.
در مورد باتری، بیشتر سایت ها از باتریش تعریف کردن و مثل اینکه در نگه داشتن شارژ بسیار عالی عمل میکنه...
حالا Nexus 7 ما هم دو شنبه دستمون میرسه[که دوست خوبم JoWkErsSs زحمتش رو کشید] اون موقع هر سوالی داشتید در خدمتتون هستم :دی
ممنون.نقل قول:
دو تا مشكل دارم باهاش : مموري نميخوره - آندرويده (!!!)
ولي به نظرت براي اين مصارف خوبه ؟
- باتري
- باتري
-فيلم ديدن ( پلير خوب داره ؟؟ زيرنويس پخش كنه ؟ )
-كتاب
و **** بازي : بازي بيشتر چيزاي خاص مد نظرم هست.مثلا فوتبال و بازي هاي خفن.
راضي كنندست؟؟
نقل قول:
فیلم که بله، صفحه نمایش که مناسبه، پلیر به میزان فراوان موجود هست، زیر نویس هم پخش میکنن. البته اگه استفاده اصلی فیلم دیدنه شاید تبلت با سایز صفحه بزرگتر مناسبتون باشه.
بازی هم چون SoC برای Nvidia هست(Tegra 3) بازی های با گرافیک خیلی عالی براش اومدن، Dead Trigger و Riptide GP ورژن Tegra 3 شون رو توی یو/تیوب ببینید متوجه میشید. البته این گیم ها برای دیوایس های دیگه هم هستند، اما فکر میکنم افکت های خاصشون فقط برای تگرا قابل استفاده هست(برای دستگاه های دیگه یه سری دردسر ها داره فعال کردن اون افکت ها)
دوستان قیمتش به دلار الان ما چند در میاد کسی رو سراغ ندارین داشته باشه برای فروش؟
یکی از دوستان میخاد بره اتریش
حالا موندم بهش بگم بیاره یا نه چون یه سوالی که برام پیش اومده اینه که واحد پول اتریش یورو هست
حالا چطور باید حساب کنم ببینم به پول ایران چقدر برام در میاد?
اگه دلار بود خیالم راحت بود اما الان با یورو نمیدونم چقدر در میاد.اگه کسی اطلاعاتی در این زمینه داره ممنون میشم راهنمایی کنه.
سایت آمازون هم 289 دلار قیمت زده
..........................
اینجا گفته 199 یورو ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما میتونید قیمت دلار رو به یورو تبدیل کنید که یکی از دوستان در همین تاپیک لینکی داده بودند که نوشته بود : نوع 16 گیگاباتی 199.99 یورو(309.48$).نقل قول:
دوستان فردا این تبلت به دستم می رسه که اگر عمری باقی باشه پاسخگوی سوال های شما خواهیم بود. ( هرچند که اندروید به مزاج من زیاد خوش نمیاد :31:)