تمام محتویات پوشه ساپورتو از آخر شروع به نصب کن.نقل قول:
Printable View
تمام محتویات پوشه ساپورتو از آخر شروع به نصب کن.نقل قول:
[QUOTE=hamidkhan_2010;7093270]XP ساپورت نمیکنه این بازی عزیز
دست عزيز حد اقل توي 100 تا سايت مختلف در توضيحات شون نوشته اند كه روي ايكس پي سرويس پك 3 قابل اجراست ولي عملا كسي توضيح نداده به چه صورت.
با تشكر
منم مشکل همین دوست رو دارم ولی این کار رو انجام دادم ولی نشدنقل قول:
کرکش هم خیلی مسخره بود دو تا پوشه که اطلاعاتشون یکی بود
از اخر هم نصب کردم ولی درست نشد
سلام من تازه این بازی خریدم اما نمیتونم چجوری نصبش کنم یعنی سی دی اول اکسترک میکنه فایلو اما بقیه فایلهارو خارج نمیکنه یعنی دیوی دی 2 و 3 رو نمیدونم باید چه کنم
دوستان من بازیرو نصب کردم و الان دارم جلو میرم ولی وقتی رسید اونجایی که با کلت تو شهر اون چاغالورو داریم میبریم اونجایی که وانته با تیربار وارد میشه اینجا که میرسه صفحه سیاه میشه و فقط صدای پارس سگ میاد هیچ دستوری هم قبول نمیکنه و باید Ctrl+Alt+Delete باید بزنم بیام بیرون لطفا راهنماییم کنید
دوستان راهنمایی کنن برای اجرای بازی باید چیکار کرد!!!!!!!!!!!!
همون که یه گروگان رو از توی کانتینر در میارن و با یه کلت صدا خفه کن مسخره باید اونهمه دشمن که میریزه سرشون رو بکشهنقل قول:
تو اونجا گیر کردم
هیچ ترینری هم تو اون مرحله جون رو حفظ نمیکنه و هی سربازه میمیره
اگه سیو بعد از این مرحله رو بهم بدین ممنون میشم
احتمالا مشکل از کرک بازیهنقل قول:
تو یه بازی دیگه من هم شبیه همین مشکل رو داشتم که بردم پس دادم و بعد از مدتی بازی با کرک سالمش رو گرفتم
دوستان من اين بازي رو تو XP SP3 نصب كردم كركشم زدم
اما موقع شروع بازي ميگه بايد به اينترنت وصل بشه تا پچ ها رو (1.1 و 1.2 ) دانلود كنه
وگرنه اين ارور ميده
dxgi.dll was not found
خودم پچ هارو DL كردم و نصب هم كردم ولي بازم توي گيم هم نرفت!
كسي ميدونه چي كار كنم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اینو دان کنید بریزید تو پوشه system32 ...به احتمال زیاد حل میشه
+
این مشکل بیشتر تو xpsp3 هسش...اگه ویندوز عوض کنید حل میشه
سیو رو تو نت سرچ بزن راحت پیدا میشه ....نقل قول:
خیلی راحت میشه ردش کرد ...یه خورده بیشتر سعی کن ..حله!
دوستان هنوز درمون واسه اجرای بازی پیدا نشده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سلام دوستان
من تا یه جاهایی پیش رفتم!
اون قسمت که از تو زیر زمین میایم بیرون و یه محوطه هست که توش کلی سرباز نگهبانی دارن میدن
یه هوا÷یما هم هست که باعد از باز شدن درهای روبروش شروع به بیرون رفتن میکنه
اونجا کسی میدونه باید چکار کنیم؟!
سربازا رو هم میکشیم ولی هواپیما میره بیرون و در ها بسته میشه
لطفا کمک کنید
دوست عزیز اون پرنده 4 پره رو باید قبل از این که با سرباز ها ودرگیر بشی هدایت کنی به سمت بال هواپیما اصلاً لازم نیست که دشمن ها رو بکشی فقط کافی هست که اون رو به بال هواپیما برسونی که کار سختی هم نیست
موفق باشی
سلام دوستان ...من اين بازيو گرفتم...3 تا دي وي دي هستش و حجم پوشه نصبش هم 11.7 گيگ شده...حالا وقاي ميخوام بازي كنم يوزر و پسورد ميخواد كه تو خود بازي يه كارت هست كه توش يوزر و پسورد رو زده "SKIDROW" ولي وقتي اينو وارد ميكنم بازم بازي اجرا نميشه و پيغام "stoped working "ميده...چكار بايد بكنم؟؟اگه ممككنه يه كرك سالم معرفي كنيد...مرسي
برنامه های جانبی از جمله uplay و غیره که توی دی و.ی دی هست رو باید کامل نصب کنید و اینکه فکر کنم یکی از دوستان 3-4 صفحه قبل راه حل رو پیدا کردن و نوشتن چیکار باید کرد برای این موضوع(پست شماره 79 هست)
موفق باشید
توي دي وي دي هيچ پوشه اي نبود...دايركت ايكس و vcredist هم نصبه....حالا بايد چكار كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
سلام دوستان
کسی نتونسته این بازی رو روی Windows XP SP 3 اجرا کنه؟ اگه کسی هست بگه
روی XP نصب میشه این بازی ؟
نقل قول:
ممنون ، منم مشکل موس داشتم که حل شد
دوستان بازیرو رو XP نصب کردم این ارر رو میده :
رو 7 هم USL میاد بالا ولی بازی بالا نمیا د .
روی SETTING حالت افلاین مد نوشته اما تیکش رو میزنم چیزی نمیشه .دوباره هم اجرا کردم نشد + ریست سیستم
مشکل چیه ؟
یوزرنیم رو SKIDROW بزن. پسورد هم 12345678 . تیک remember رو هم بزن.نقل قول:
نقل قول:
ممنون.
این ارر که تو xp میاد راهی داره درست بشه ؟
تا جایی که میدونم، این بازی رو XP اجرا نمیشه.نقل قول:
دوستان کسی نمیدونه چطوری باید Full Screen کنم؟رزولیشن رو آخریش گذاشتم یعنی Full HD اما نمیدونم چرا کنارای صفحه سیاه هست.
رزولوشن رو بذار روی مقداری که با رزولوشن مونیتورت همخونی داره.نقل قول:
با سلام من بازی رو نصب کردم اتو DVD4 دوتا پوشه کرک بود که اون دوتا رو هم کپی کردم اما زمانی که می خوام بازی رو اجرا کنم روی UbisoftGameLauncher روی این گزینه که میرم برای اجرای باری این پیغامو میده please start the game you to play instead باید چیکار کنم تا درست بشه پوشه ساپورت روهم نصب کردم همرو
سلام من مرحله 3 بازی گیر میکنم
اونجا که میره تو خرابه هه.
وقتی باید سینه خیر بری اون یارو popper همین طوری میره تو دیوار
هیچ کارش هم نمیشه کرد
نسخه بلک باکس رو دارم
سلام
من مشکل موس داشتم موسم تکون نمیخورد
اپدیت ۱٫۱ رو دانلود کردم
موقع نصب نسخه قبلی رو پیدا نمیکنه (یعنی میگه شما بازی رو نصب نکردید )
ولی بازی نصب شده (خودش همراه کرک نصب شد)
حالا چون کرک شده هست اپدیت نصب نمیشه!
من به نسخه کرک شده بازی دسترسی ندارم
لطفا کمک کنید
شنیدم اگر تنظیمات رجیستری رو تغییر بدم اپدیت نصب میشه
میشه بگید چطوری؟؟
منم به همین مشکل برخوردم. مرحله رو از اول بازی کن، منتهی بذار اول اونا سینه خیز برن خودت آخرین نفر برو. کلا حواست باشه یه طوری هدایتش کن که نره تو دیوار :)نقل قول:
آپدیت رو نصب کن.نقل قول:
من تو مرحله 13 گیر کردم اونجای که 7 تا تارگت هست باید تو هر قسمت چندتا از این جنرال ها رو بکشی
تو یه قسمتش هست که 2 تا جنرال هستند و فرار میکنند سوار ماشین میشن و فاصله شون هم از 140-150 متر بیشتر شه تارگت اسکپ میزنه
حالا هرچی هم دنبالشون میری یه عالمه سرباز جلوت سبز میشن خلاصه اینجا رو هر کاری میکنم نمیتونم تموم کنم
چکار کنم ؟
با سلام من بازی رو نصب کردم اتو DVD4 دوتا پوشه کرک بود که اون دوتا رو هم کپی کردم اما زمانی که می خوام بازی رو اجرا کنم روی UbisoftGameLauncher روی این گزینه که میرم برای اجرای باری این پیغامو میده please start the game you to play instead باید چیکار کنم تا درست بشه پوشه ساپورت روهم نصب کردم همرو
با سلام .
من امروز مرحله روسیه رو رد کردم و و ارد یک مرحله دیگه شدم که در ابتداش یه مردی صحبت میکنه و یه دوربین هم رو صورتشه
ولی بعد از 10 یا 20 ثانیه تصویر قطع میشه و بازی خارج میشه و ارور میده و دیپگه نمیشه بازی رو ادامه داد
چیکار باید بکنم
نقل قول:
با سلام دوستان عزیز سلام مگه این سایت مدیر نداره چرا همه فقط مشکل دارند یکه مشکلی که داری وقتی اعلام می کنی خدا می دونه که کی جوابتو می گیری لطفا کمک کنید
سلام
ببخشید برای آپدیت همه ی آپدیت ها رو باید بریزیم؟
اگه میشه لینکشون رو بدید.
چرا برا من این پیغام میاد The Program Can t start because d3dx11_43.dll is missing from your computer من هر کاری کردم نشد کرک جدید دانلود کردم دایرکس های مختلف نصب کردم این فایل d3dx11_43.dllرو جداگانه دانلودکردم هر فکری که به نظرم رسید انجام دادم اما نشد اگه کسی از شما دوستان بلده خواهشاً راهنمایی کنه من سری قبل این بازی رو به راحتی اجراش کردم اما با تغییر ویندوز اجرا نمیشه ضمنا به خاطر این بازی ویندوزهای زیادی رو عوض کردم که جواب نگرفتم:42::37:
سلام. راسته که مي گن بازي توي ويندوز ايکس پي اجرا نمي شه و کرکش فقط براي ويندوز سون هست ؟ چون براي من اجرا نمي شه .
DirectX که همراه خود بازی هستش رو نصب کن.نقل قول:
آره عزیزم، راست میگن. :)نقل قول:
سلام
من داخل بازی و داخل منو ها اصلا صدا ندارم. نسخه بلک باکس هم نیست
درایور کارت صدا رو آپدیت کردم.
فقط که بازی رو اجرا میکنی قبل از منو اصلی صدا داره