سلام دوستان میشه بفرمایید هارد وسترن سری re یا در بازار موجوده و اگه هست با چه ظرفیتهایی و مشخصه ظاهری این سری هارد ها چی هست؟
Printable View
سلام دوستان میشه بفرمایید هارد وسترن سری re یا در بازار موجوده و اگه هست با چه ظرفیتهایی و مشخصه ظاهری این سری هارد ها چی هست؟
سلام .نقل قول:
هاردهایی که مصارف خاصی دارند و مورد استفاده عموم نیستند را در هر جایی نمیتونید پیدا کنید . فروشنده هایی که تجهیزات شبکه و سرور میفروشن این هاردها رو دارند . قصد تبلیغ هم ندارم ولی برای مثال در لینک زیر میتونید چنین هاردهایی رو پیدا کنید .
به مشخصه ظاهری هم توجه نکنید (مثلاً سبز هست یا قرمز) . سایت وسترن رو بررسی کنید و مدل نامبر آن را یادداشت کنید و با مدل نامبر درج شده روی لیبل هارد تطابق بدید .کد:http://www.pars-e.com/fa/default.aspx?current=viewprod&Sel=128
خیلی ممنون از شما برای بک اپ گیری چه مدل هارد از برند وسترن مناسب تره؟
همچنین یه هارد ssd 60 گیگ برای نصب ویندوز معرفی بفرمایید
برای بکاپ گیری به نظرم WD Green هم کفایت میکنه .نقل قول:
ssd خوب هم معرفی بفرمایید
بعد ار کلی گشتن اینو مدل رو پیدا کردم میخوام 5 تاش رو بخرم .خوبه؟
WD2003FYYS Business 2TB
3g/7200/64MB
مدل خوبی هست .نقل قول:
راستی برای این هاردها از چه نوع کابل ساتایی باید استفاده کنم؟
سلام من قصد خريد هارد اكسترنال وسترن مدل
My Book Essential Edition 3 TB Hard Drives ( WDBACW0030HBK)
. USB 3.0
رو دارم ولي با خيل نظرات منفي درباره وسترن مواجه شدم و سي گيت رو بهم پيشنهاد دادن نميدونم چ برندي رو انتخاب كنم ماندگاريش خيلي برام مهمه چون با اين قيمتا واقعا زور داره جنس غير مرغوب خريد...
در ضمن تفاوت مدلي كه گفتم با مدل my book studio editionچي هست؟
و اينكه هارداي دكستاپو نبايد زياد جا بجا كرد ؟(وقتي خاموشه البته) يا وقتي روشنه ضربه خفيف بهش وارد بشه مشكلي پيش مياد؟
در آخر تلويزيون ها اين هاردو ميشناسن؟(هارد 500 پرتابل سامسونگو راحت ميشناسه)
ممنون ميشم راهنمايي كنيد.
سلام .نقل قول:
1. مدل نامبر WDBACW0030HBK اسم صحيح آن WD my book هست . به عبارت دقيقتر مدلهاي جديد ديگر پسوند essential رو ندارند .نقل قول:
من قصد خريد هارد اكسترنال وسترن مدل My Book Essential Edition 3 TB Hard Drives ( WDBACW0030HBK) . USB 3.0 رو دارم ولي با خيل نظرات منفي درباره وسترن مواجه شدم و سي گيت رو بهم پيشنهاد دادن نميدونم چ برندي رو انتخاب كنم ماندگاريش خيلي برام مهمه چون با اين قيمتا واقعا زور داره جنس غير مرغوب خريد...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا خودم يازده عدد هارد اكسترنال از سري WD my book دارم كه هيچ مشكلي ندارند . ولي شما ميتونيد seagate backup plus desktop drive رو بخريد .
اگر مدل زير منظور شما باشه كه مخصوص mac هست ولي براي استفاده در win ميتونيد هارد رو فرمت كنيد . مهمترين تفاوت اين مدل آلومنيومي بودن بدنه آن هست .نقل قول:
در ضمن تفاوت مدلي كه گفتم با مدل my book studio editionچي هست؟
وقتي هارد خاموش باشه جابجا كردن آن مشكلي نداره (البته دقت كنيد در هنگام جابه جايي زمين نندازيد يا ضربه هاي محكم وارد نكنيد . دركل با احتياط جابه جا كنيد) . ولي در زماني كه هارد روشن هست اگر هارد و ديتاهاي ذخيره شده براي شما مهمه پس به هيچ عنوان و ابداً و اصلاً هارد را تكان ندهيد (حتي ضربه هاي خفيف) .نقل قول:
و اينكه هارداي دكستاپو نبايد زياد جا بجا كرد ؟(وقتي خاموشه البته) يا وقتي روشنه ضربه خفيف بهش وارد بشه مشكلي پيش مياد؟
اكثراً اين هارد رو شناسايي ميكنند ولي توصيه ميكنم دفترچه راهنماي TV رو درباره نحوه استفاده از هارد رو مطالعه كنيد . مواردي چون حداكثر حجم پارتيشن و نوع فرمت پارتيشن و ...نقل قول:
در آخر تلويزيون ها اين هاردو ميشناسن؟(هارد 500 پرتابل سامسونگو راحت ميشناسه)
دوستان جواب من هم بدید لطفا کابل ساتای مرغوب چه مدلی است؟برای هارد سری wd re میخوانمنقل قول:
تست و بررسي انواع كابلهاي SATAنقل قول:
كابلهاي متنوعي در بازار وجود دارد . بعضيها معتقدند كه مثلاً براي هاردهاي با اينترفيس SATA 6Gb/s دارند حتماً بايد از كابلهاي SATA 6Gb/s استفاده كرد ولي بعضي ها معتقدند كه تفاوتي بين كابلهاي SATA وجود ندارد . براي روشن شدن تفاوتها بصورت تجربي بين كابلهاي SATA 3Gb/s و SATA 6Gb/s يك مقايسه اي انجام مي دهيم .
سيمهايي كه روكش دارند (sleeved wires) سيمهاي انتقال ديتا هستند (signal wire) و سيمهاي بدون روكش (unsleeved wires) سيمهاي ground هستند . ضخامت signal wire در تمام كابلهاي بالا يكسان هستند . هر دو كابلهاي Asus SATA 6Gb/s - black و Intel SATA 3Gb/s - blue داراي سيمهاي ground اضافه تري دارند كه تاثيري در عملكرد آن ندارند .
مشخصات سيستم جهت تست اين كابلها :
Asus P8P67 Pro Motherboard Intel P67 SATA 6Gb/s SATA Controller 2x Kingston ValueRAM DDR3-1333 2GB RAM Intel 2500K Quad Core 3.3GHz CPU Intel SSD 510 250GB SATA 6GB/s Hard Drive Windows 7 Ultimate 64-bit OS
نرم افزار جهت تست CrystalDiskMark بوده است . نتيجه تست اين كابلها رو در عكس زير ميبينيد . ارقام بر اساس MB/s هست . نتيجه تست ثابت ميكنه كه حتي كابلهاي SATA 3Gb/s مناسب براي هارد ديسكهايي با اينترفيس SATA 6Gb/s هست .
ممنون از پاسخ كاملتون تو وبسايت فروشنده اينجوري نامگذاري كرده بود من كپي كردم.نقل قول:
. مدل نامبر WDBACW0030HBK اسم صحيح آن WD my book هست . به عبارت دقيقتر مدلهاي جديد ديگر پسوند essential رو ندارند .
والا خودم يازده عدد هارد اكسترنال از سري WD my book دارم كه هيچ مشكلي ندارند . ولي شما ميتونيد seagate backup plus desktop drive رو بخريد .
شما پرتابلو توصيه ميكنيد يا اين 3.5 اينچي ها رو؟
بهتر نيست به جاي يك هارد 3ترا 3تا 1ترا خريد؟ يا يك 2 ترا و يدونه 1 ترا؟
هارد 3.5 اينچي 1 ترا موجود هست ؟(من هيچ جا نديدم)
ممنون
نقل قول:اگر جابه جايي زياد داريد قطعاً پرتابل رو بخريد كه البته حداكثر حجم موجود براي هاردهاي پرتابل 2TB هست و با توجه به قيمتش بنظرم نميصرفه . ولي اگر جابه جايي چنداني نداريد و به هارد حجم بالا نياز داريد اجباراً بايد آداپتوري بخريد . هر كدام مزايا و معايبي دارند كوچكي و سهولت در حمل و نقل و بي نياز به آداپتور برق جهت راه اندازي يكي از مهمترين خصوصيت هاردهاي پرتابل هست . طول كوتاه كابل usb ، امكان راه اندازي نشدن هاردهاي پرتابل به خاطر افت ولتاژ usb ، محدوديت حجم از معايب هاردهاي اكسترنال پرتابل هست .نقل قول:
شما پرتابلو توصيه ميكنيد يا اين 3.5 اينچي ها رو؟
بله . اين روش ذخيره كردن باعث افزايش امنيت اطلاعات هم ميشه ولي مشكلاتي مانند شلوغ شدن بيش از حد ميز كار ، اشغال شدن پورتهاي usb و ... دارد .نقل قول:
بهتر نيست به جاي يك هارد 3ترا 3تا 1ترا خريد؟ يا يك 2 ترا و يدونه 1 ترا؟
شايد در شهرستانها به سادگي پيدا نشه ولي در تهران قطعاً موجود هست .نقل قول:
هارد 3.5 اينچي 1 ترا موجود هست ؟(من هيچ جا نديدم)
دوست عزيز من چك كردم اين مدلي كه موجوده پسوند Essential رو داره 2ترابايت هست و 450تومن(3.5 اينچي) اين سري چطوره؟
يدونه 2ترا دكستاپ و يدونه 1ترا پرتابل حدودا 800تومن تموم ميشه ولي يدونه 3 ترا دكستاپ حدودا 600 تومنه ولي از طرفي اين قضيه امنيت اطلاعات و بكاپ گيري دودلم كرده و از پس هزينه هم بر نميام...
نظر شما چيه صبر كنم يا 3ترا رو بگيرم؟
1. سری قدیمیتر یعنی WD my book essential هم از نظر کیفیت خوب هستند و مشکلی ندارند .نقل قول:
2. برای چه چیزی صبر می کنید ؟ منتظرید که ارزانتر بشه ؟ صبر میکنید که بودجتون بیشتر بشه ؟ بنظر من همون 3TB رو بخرید ولی بصورت صحیح و اصولی استفاده کنید انشاءاله مشکلی پیش نمیاد .
ارزونتر كه داره ميشه ...نقل قول:
برای چه چیزی صبر می کنید ؟ منتظرید که ارزانتر بشه ؟ صبر میکنید که بودجتون بیشتر بشه ؟
با خودم گفتم 2تراي دكستاپ بگيرم فعلا بعد كه بودجم رسيد يدونه 1ترا پرتابل هم بگيرم واسه مواقعي كه ميخوام جابجايي اجام بدم...
راستي اينا تقلبي و متفرقه ندارن؟
موقع خريد به چيز خاصي نبايد توجه كرد؟
گارانتياشون چطوره؟ شركت خاصي اينارو گارانتي ميكنه؟
تقلبی ندارن ولی ممکنه refurbished هم پیدا بشه . با گارانتی معتبر (مثل سـازگـار) بخرید مشکلی نیست . موقع خرید هم دقت کنید که کارت یا لیبل گارانتی جا نمونه . جعبه مقوایی سالم و بدون ضربه دیدگی و پلمپ و باز نشده باشه . در بعضی از کارتهای گارانتی (مثل سـازگـار) serial number هارد نوشته میشه پس با serial number نوشته شده روی جعبه هارد مطابقت بدید .نقل قول:
My Book Essential Edition 2 TB
آقا اين مدل بالا گويا usb2 هست و يه مدل ديگش usb3 داره كه 40-50تومن گرونتره درسته يا من اشتباه ميكنم؟
و تو اينجا گفته با mac هم سازگاري داره..
1. مدلهاي قديمي My Book Essential همگي usb2 بودند .نقل قول:
2. بله سازگاري داره به شرطي كه پارتيشنهاي هارد دوباره فرمت بشوند . در مدلهاي سيگيت با دانلود و نصب NTFS Driver ميتوان بي نياز به فرمت ، پارتيشنهاي NTFS هارد رو در mac قابل خواندن و نوشتن كرد (فكر ميكنم درايور براي mount كردن پارتيشنهاي NTFS در mac براي هر هاردي موجود باشه) .
دوستان یک سوالی داشتم میخواستم بدونم اگه من هارد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بخرم و توسط مودم بصورت وایرلس استفاده کنم
میشه بصورت وایرلس فیلم های داخل هارد رو تماشا کرد یا سرعتش بسیار پایینه؟؟؟؟؟؟؟؟
آخه شنیدم نمیشه فیلم یا فایل ها رو با سرعت مناسب دید میگن زمانی که با وایرلس استفاده میکنی سرعت انتقالش به 2mb میرسه:n13:؟!!!!!!!!!
سلام دوستان.
من به تازگی میخوام یه هارد دیسک 1 ترابایت تهیه کنم و حداکثر 360-370 تومن میتونم هزینه کنم.
نظر خودم هارد دیسک وسترن 1 ترابایت نسخه بلک مدل نامبر WD1002FAEX هست.
میخواستم هم مشورت کنم و هم یه سئوال بپرسم.
اول سئوالمو میپرسم: با توجه به اینکه این هارد دارای اینترفیس SATA 3 6GB/S هست و مادربوردم GigaByte EP45T-UD3R هست و دارای اینترفیس ساتا 3 نیست، امکان اتصال این هارد به پورت ساتا 2 هستش. یعنی پس از اتصال مادربورد به خوبی از این هارد پشتیبانی میکنه؟ البته اینو میدونم که امکان استفاده از اینترفیس ساتا 2 به جای ساتا 3 هست، فقط میخوام بدونم در مورد این هارد دیسک هم صدق میکنه؟
اگه دوستان انجمن کسی این هاردو تهیه کرده، امکانش هست عکس بنچ مارکشو واسم بذارید؟
.
و مشورت: با توجه به اینکه یک سری از دوستان تخصصی تر روی این موضوع کار کردن، آیا هزینه کردن بابت این هارد دیسک ارزش داره؟ یا با این قیمت هارد دیسک بهتری میتونم خرید کنم؟ و یا اصن Raid 0 کردن رو پیشنهاد میدید؟
من کاربر حرفه ای هستم و مثل خودتون همیشه پای سیستمم، همه کار هم با سیستمم انجام میدم از مشاهده فیلم، بازی، دانلود، ادیت هر از گاهی موزیک و افترافکتز، فتوشاپ گرفته تا برنامه نویسی انجام میدم. همچنین در طول روز سیستمم زیاد روشنه. یه هارد مکستور 320 گیگ مدل نامبر STM3320613AS دارم ازش نسبتا راضی ام اما فکر میکنم بعضی مواقع کشش خوبی نداره و اگه یه خورده سرعتش بیشتر بود خیلی خوب میشد.
در ضمن اگر توی خرید اون هارد دیسک وسترن پیشمون شدم، توی رنج قیمت 260 تومن چه هاردی پیشنهاد میکنید و آیا هارد وسترن WD10EZRX GREE2N50 انتخاب خوبی هست؟
با این تفاسیر میخوام حسابی کمکم کنید.
ممنون
سلام .
1. محدودیتهای ذاتی هارد دیسکها مانع از این میشه که تمام پهنای باند SATA 3Gbit/s رو پر کنند . در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این مدل Host to/from drive برابر با 126MB/s هست (در مقایسه با 300MB/s) . ولی اگر مادربردتان SATA 6Gbit/s داشت باعث افزایش Burst rate میشد . در نتیجه مادربردتان به خوبی از هاردتان پشتیبانی خواهد کرد .
2. با توجه به کاربردهایی که دارید خرید WD Green توصیه نمیشه .
3. میتونید روی Seagate barracuda 7200.14 با مدل نامبر ST1000DM003 هم فکر کنید .
ممنون از راهنمایی هاتون.
1. امکانش هست کمی در مورد Burst rate توضیح بدید؟
2. قیمت دو هارد دیسک Seagate barracuda 7200.14 و WD1002FAEX چقدره؟
3. از نظر کارایی دو هارد دیسک مذکور چقدر اختلاف دارند و کدامیک بهتر است؟
4. طول عمر کدام بیشتر است.
در ضمن من آدمی هستم که از سیستمم به خوبی نگه داری میکنم. کلا وسایل الکترونیکی که خریداری میکنم حسابی ازشون مراقبت میکنم.
پنچ مارک هارد دیسک فعلیم بدون دو-سه سال دیفراگ به شرح زیر هست، دو هارد دیسک بالا چند برابر این، بهم سرویس میدن؟
Minimum Transfer Rate : 46.4MB/S
Maximum Transfer Rate : 111.9MB/S
Average Transfer Rate : 85.4MB/S
Acess Time: 14.5ms
Burst Rate: 113.7MB/s
CPU Usage: 4.1%
با تشکر
1. طبق تعریفی که در سایت HDtune هست ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) عبارتند از بیشترین سرعتی که دیتا میتونه از اینترفیس هارد (نه خود هارد) مثل IDE و SATA و USB به سیستم عامل منتقل بشه .
2. یکترابایت وسترن حدود 360 هزارتومن و سیگیت حدود 260 هزار تومن هست (قیمتی که گذاشتم تقریبی هست) .
3. مدل ST1000DM003 به خاطر استفاده از پلاتر با چگالی بالاتر سرعت read/write بیشتری دارد . بعبارت دقیقتر این مدل فقط یک پلاتر یکترابایتی دارد در صورتیکه WD1002FAEX دارای دو پلاتر هست . متوسط read/write برای مدل ST1000DM003 حدود 156MB/s هست که ماکسیمم به 210MB/s هم میرسه . 126MB/s هارد وسترن WD1002FAEX احتمالاً میانگین هست و امکانش هست که بیشتر هم بشه . WD1002FAEX دارای Dual processor هست که بنظرم اهمیتش کمتر از بالاتر بودن چگالی پلاتر هست .
عکسهایی که در زیر میبینید از آنجایی که روی یک سیستم و در شرایط کاملاً مشابه تست نشده پس مقایسه دقیقی بین ایندو مدل نیست . با مشاهده این تست صرفاً میشه گفته که سرعت خیلی بیشتر از هارد دیسک فعلی شما (مکستور) هست .
جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بسیار ممنون از توضیحات کاملتون، آیا Dual processor به این منظوره که هر کدوم از پلاترهای هارد به طور مجزا پردازش میشن؟
فکر نمیکنم ارتباطی بین تعداد platter و processor وجود داشته باشه (حداقل در هارد دیسکهای WD black) . وگرنه مدلهای 4TB باید 4 پردازنده داشته باشند .نقل قول:
آره، این دلیل خوبیه.نقل قول:
من در مورد هارد دیسک های سیگیت خیلی خوب نشنیدم.
در مورد خراب و سوخته شدن هاردهای سیگیت زیاد شنیدم حتی مال یکی از دوستان نزدیک رو دیدم خراب شد و رفت یه هارد دیگه خرید.
خب تنها دو مورد قابل هضم نیست و منو توی شک انداخته، اینه که سیگیت باراکودا توی اکثر بنچ مارکها سریعتره و ارزونترم هست اما همونطور که گفتم عامل خرابی باعث میشه بهش اعتماد نداشته باشم، البته با اینکه از سری باراکودا در مورد خرابی چیزی نشنیدم. از طرف دیگه سیگیت همیشه تعریفشو شنیدم و توی این سری بلک آنتی شوک داره و توی ایران گارانتی آواژنگ سه سال گارانتیش کرده اما هزینه بالاتری داره و اگه اونطوری که دوستان میگن نویز و صدا داشته باشه روی اعصابه...
1. تك پلاتر بودن ST1000DM003 يكي از مهمترين دليل سريعتر بودن در اكثر بنچمارکها هست . جالب اينجاست كه مدلهاي دوترابايتي سري 7200.14 (مدل نامبر ST2000DM003) دو جور بوده ، دو پلاتر يكترابايتي و سه پلاتر 666 گيگابايتي كه مدل دو پلاتر سرعت بيشتري داشت و تنها راه تشخيص تفاوت ، وجود فرو رفتگي روي هارد بود (هارد دو پلاتر فرو رفتگي بيشتري داشت - عكس پيوستي) . كلاً هارد ديسكهاي سري 7200.14 از پلاتر با چگالي بالاتري استفاده ميكنند .نقل قول:
محتوای مخفی: عکس
2. تا اونجايي كه ميدونم بيشتر Shock sensor ـها برای تشخیص لرزش های خفیف و تصحیح و تنظیم حرکت هدها هست نه اينكه مثلاً در مواقع ضربه يا شتاب بيش از حد باعث پاركينگ هد بشه (مخصوصاً در هارد ديسكهاي 3.5 اينچي) .
3. مدل WD1002FAEX از AAM ساپورت ميكنه . براي كاهش نويز و صدا ميتونيد پرفورمنس هارد رو كاهش بديد .
آقا بازم گل کاشتی. توضیحات عالی بود. ممنون.
در مورد طول عمر هاردهای سیگیت چه طور؟ این شایعه همه جا هست که هاردهای سیگیت طول عمر بسیار کمی(کمتری) دارند. حتی توی سایتهای خارجی من این موردو خوندم و هارد یکی از دوستام سیگیت بود، خراب شد. اما شک دارم که این مشکل در مورد سری باراکودا هم صادقه یا خیر...
.
شما جای من بودید کدوم رو انتخاب میکردید؟
راستی وقتی هارد رو خریداری کردم، واسه تست عدم خرابی از سربرگ Health برنامه HD Tune استفاده کنم کافیه؟
باید بررسی کرد علت خرابی چی بوده . سهل انگاری کاربر یا وجود عیب و ایراد در محصول . نمیشه طبق شایعه گفت که هارد دیسکهای سیگیت طول عمر پایینی دارند . هارد دیسکها یک ابزار حساسی هست که در نگهداری آن باید خیلی دقت کرد .نقل قول:
میتونید از این روش هم استفاده کنید اما همیشه ok بودن statusـها دلیل بر عملکرد صحیح هارد نیست . همچنین وجود warning در statusـها حتماً به این دلیل نیست که هارد مشکلی داره .نقل قول:
بازم ممنون جناب ata.royalfalcon.
ریسک نکردم و همون هارد وسترن دیجیتال بلک رو خریدم.
هارد دیسک بسیار خوبیه و برخلاف شایعه هایی که توی وبسایتها هست، اصلا صدا نداره. حتی در کیس هم باز باشه و نزدیکش باشی صدایی ازش شنیده نمیشه.
با تشکر.
دوستان بهترین هارد 1 ترابایتی با قیمت زیر 300 تومن ! برای استفاده ی معمولی ( ویندوز ... فیلم ... گیم ) چی پیشنهاد میدید ؟! سرعت و عمر مفیدش خیلی مهمه برام :n16:
سلام
يك عدد WD my book essential 2TB خريداري شد به قيمت 413تومن (اولين بار بود بعد از خريد احساس خاصي نداشتم از بس قيمتا فضايي بود)
فقط اون دكمه ي پاور پشتش چكاري انجام ميده؟
اقدامات نگهداري بهتر رو هم يك مقدار راهنمايي كنيد لطفا.؟
مشكلي نداره همش وصل باشه به سيستم؟
موقعي كه ميخوام usb رو جدا كنم مثل فلش مثلا نياز نيست eject بشه يا يه همچين چيزي؟ مثلا آدابتورشو اول بكشم بعد usb يا بلعكس و....
ممنون
با توجه به ميزان بودجه ، پيشنهادم Seagate Barracuda 7200.14 با مدل نامبر ST1000DM003 هست .نقل قول:
سلام .نقل قول:
در مورد دكمه پشت هارد اكسترنال ، طبق توضيحات موجود در user manual براي خاموش يا روشن كردن هارد هست .نقل قول:
ترجمه :
1. اگر با استفاده از اين دكمه هارد را خاموش و سپس كابل usb را جدا كنيد ، با متصل كردن مجدد كابل usb به سيستم روشن ، هارد بطور اتوماتیک روشن خواهد شد .
2. اگر با استفاده از اين دكمه هارد را خاموش كنيد ولی كابل usb را جدا نكرده باشيد ، براي روشن كردن مجدد هارد ميتوان از همان دكمه استفاده کرد .
توصيه ميشه كه برنامه WD smart ware كه در پارتيشن هارد موجوده براي عملكرد درست اين دكمه نصب كنيد .
توصيه هايي براي نگهداري و مراقبت از هارد اكسترنال :نقل قول:
1. در زمانیکه هارد در حال کار هست آنرا تکان ندهید و جابجا نکنید . اول هارد را در یک جای ثابت و محکم قرار بدید و سپس آنرا را روشن كنيد . هارد را در جایی قرار بدید که محل رفت و آمد اشخاص نباشد . یکی از شایعترین علت خرابیهای هاردها (چه اینترنال و چه اکسترنال) همین تکان دادن یا ضربه وارد کردن مخصوصاً در زمانی که هارد روشن هست میباشد .
2. در زمانیکه هارد در حال read و write هست هیچگاه کابل usb را جدا نکنید .
3. کابل usb را تا نزنید و نکشید که ممکن هست قطع شود . همچنین کانکتور usb را با ملایمت (و کاملاً عمود) وارد پورت usb هارد اکسترنال کنید تا احیاناً دچار شکستگی یا خوردگی نشود .
4. هارد را در جای گرم (مثل خروجی فنها) قرار ندهید . دمای هارد را با استفاده از نرم افزارهای مناسب کنترل کنید و اجازه ندید که دمای آن بیش از حد بالا برود .
5. از آنتي ويروسهاي به روز استفاده كنيد و به هر سيستم آلوده اي متصل نكنيد .
6. پس از اتمام کار و قبل از جدا کردن کابل ، safely remove را فراموش نکنید . بعضي از هاردهاي اكسترنال وسترن براي اينكار برنامه مناسبي دارند كه بايستي نصب شود (عكس زير) .
اگر ميخواهيد به مدت طولاني استفاده كنيد و روشن بذاريد مشكلي نيست (ولي حتماً دماي هارد را كنترل كنيد) و حتي ميتونيد از تنظيمات موجود در برنامه WD smartware تعيين كنيد كه بعد از چه مدت بيكاري به حالت standby بره (طوري تنظيم كنيد كه دائماً و در فواصل كوتاه مدت spin-up و spin-down نشه) . ولي پيشنهاد ميكنم كه در مواقعي كه استفاده اي از هارد اكسترنال نداريد آنرا خاموش و از برق جدا كنيد .نقل قول:
توجه كنيد كه اگر به برق وصل باشه و كابل هم به سيستم متصل باشه ، با روشن كردن سيستم هارد اكسترنال هم روشن ميشه و ممكنه بالا آمدن سيستم خيلي كند شود كه اين روش روشن كردن رو توصيه نميكنم .
همانطوريكه قبلاً هم گفتم برنامه WD smartware را نصب كنيد (در صورت لزوم آخرين آپديت كننده اين برنامه را از سايت وسترن دانلود و نصب كنيد) . پس از نصب روي آيكوني كه شبيه سر آدم هست راست كليك و سپس گزينه safely remove را بزنيد تا هارد كلاً خاموش شود (از safely remove ويندوز استفاده نكنيد) . سپس ميتوانيد كابل و آداپتور را از برق جدا كنيد . ضمناً در user manual گفته شده كه ابتدا به برق متصل و سپس كابل usb رو به سيستم وصل بشه .نقل قول:
سلام هارد 2 ترابایت واسه نگهداری آرشیو فیلم میخوام اینترنال باشه. سرعتش زیاد واسم مهم نیست فقط از بین نرفتن اطلاعات خیلی مهمه برام پیشنهادتون چیه؟
درود
یک سوال
هارد برای لپ تاپ تا چند ترا گیر میاد؟
سلام .نقل قول:
برای آرشیو دیتا و با توجه به اینکه سرعت برای شما مهم نیست WD Green رو پیشنهاد میدم .
سلام .نقل قول:
اگر منظور شما این هست که حداکثر حجم هاردهای 2.5 اینچی تا چه اندازه ای هست ، تا 2TB موجوده ولی به خاطر ضخامت بالایی که دارند در محفظه هارد لپتاپ جا نمشه . بررسی کنید هارد فعلی و همچنین محفظه هارد لپتاپ شما چند میلیمتری هست . مثلاً اگر تا 9.5 میلیمتری فضا داشته باشه میتونید تا یکترابایت از مدل WD blue بخرید .